Martti ja Mirja Ojares

kirkonrotta

Mitäs olette mieltä siitä, että Martti ja Mirja Ojares ohjelmassaan ensin manaavat pikaista maailmanloppua ja sitten alkavat pokerinaamalla kuolata ihmisten perintöjen perään. Eikö näille mikään riitä? Mirja on syvästi kokenut, että Jumala käyttää kanava seitsemää. Voi hyvän tähen. Kovinpa on Jumala kutistettu voimattomaksi :), jos tuota hömppäkanavaa tarvitsee.

34

6269

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VapaaMaaSuomi1

   Tuskinpa manaavat (leimaava sanavalinta, samoin "kuolata" joka sanana luo mielikuvan ahneudesta). Oletko pahantahtoinen?
   On jonkin verran yksinäisiä ihmisiä joilla ei ole yhtään perillistä, jolloin ilman testamenttia varat menevät valtiolle. Voisi sitä huonompaankin kohteeseen testamentata kuin TV7:lle.

   • Tuskinpa.sentään

    "Voisi sitä huonompaankin kohteeseen testamentata kuin TV7:lle."

    Kuten?


   • Esimerkiksi

    Hömpsön pömpsön -yhdistykselle eli Setalle. Tai Vapaa-ajattelijoille.
    Tai valtiolle Kreikan pankkitukeen.


  • Jaakko2524

   Martti Ojares on sitä mieltä, että minulla ei ole oikeutta katsoa TV7:ää, ellen tue kanavaa. Hänen mielestä se on luvatta syömistä Jumalan pellosta. Tästä löytyy kirjallista dokumenttia, eikä ole mikään huuli. Olisi kiva tietää, mitä muut ovat asiasta mieltä.

   • sätkynukkepelle

    Ei ole Ojareksella kaikki muumit laaksossa.


   • Anonyymi

    Koska hän sellaista on samomut?


   • Anonyymi

    Ei pidä paikkaansa!
    Katson joka päivä tv7, enkä ole koskaan kuullut häneltä tuollaista kieltoa!
    Vapaaehtoisesti jokainen antaa!


  • Raatikainen

   Jaakko, maksathan sinä mediamaksun! Jokainen joutuu maksamaan, vaikkei olisi edes telkkua tahi tietokonetta! Mitäs se Ojares oikein höpöttää?

  • möttönen.m.d

   Kanavalta on rahat vähissä, kun aidosti Kristityiden osalta, tuet ovat vähentyneet. Kaikki ei tue enää Herzogien ja Howard-Brownien jälkeen. Ja mikä se yksi Afrikkalainen hörhö on?

   • Kaikkeasitäonkin

    Owuorihan se....


   • hukkasrete

    Dr. Owuor´i hän on suurimpia rahastajia. Lukekaahan netistä mitä sanotaan. Hän on mm kekustellut Mooseksen ja Elian kanssa ja itse enkeli Gabriel on kekustellut hänen kanssaan. Ajaa "kymmenmetrisellä" mersulla. Pukeutuu erittäin kalliisti ja tienaa hyvin mm TV7:lla. TV7:n porukkahan olikin siellä Keniassa Dr. Owuor´in "opintomatkalla". Hedelmistä puu tunnetaan. Klikkaa nettiin Dr.Owuor


  • Vakava-aika

   Uskovan oppi perustuu ainoastaan Raamattuun. Eivät kaikki mitä ihmiset suustaan päästävät ole sanan mukaista, vaan helposti mennään harhaan jos aletaan omia juttuja sepittämään.
   Ellei koe Pyhän Hengen kautta Jumalan Sanan ilmoitusta ei ymmärrä ja on eksytyksen vallassa.
   Toivon tv-seiskan tekevän myös parannusta eksyttävistä hengistä.
   Suomen kansa tarvitsee puhdasta Jumalan Sanan opetusta,ei viihdettä, sitä tulee koko ajan kaikilta muilta kanavilta.
   En voi tukea valitettavasti tätä kanavaa.

   • Anonyymi

    Kaikki TV 7 ohjelmat eivät ole Raamatun mukaisia. Kun uskomattomat katsovat kyseistä kanavaa niin harhaopit uppoavat kuin veitsi voihin. Henkien erottamisen lahjat täytyy olla mukana. Parannusta on tehtävä ja karsittava sellaiset ohjelmat pois. Olen katsonut Herzogin Helsingin vierailun TV 7 ennen uskoontuloani. Kauhistelimme miehen kanssa mitä soopaa tämä kanava tuottaa. Siis ennen uskoontuloamme!Mutta ihmiset uskovat ja etenkin etsivät ihmiset. Me olemme kuitenkin vastuussa kaikesta Jumalalle. Ainakin minä joudun päivittäin tekemään parannusta. Se on suhteeni kannalta Jumalaan hyvä asia. Teen ajatuksin ja sanoin syntiä. Mutta kuitenkin minulle on armoalttari auki 24/7.Raha on kaiken pahan alku ja juuri. Täytyy vaan rukoilla,että tietyt ohjelmat poistuvat TV7.


  • sentitönuneksija

   Aloin minäkin yksinkertainen uskova miettimään, että mitä tässä testamentteja tekemään, jos kerran loppu on lähellä? Ja mihin ne rahat joutuu, jos tv 7 esim lopettaa jostaon syystä toimimtansa.

  • huhhuhhuu

   Mutta voi tuota Mirja-tädin tekopyhää hymyä :D

  • missähengessä

   Miksi noin ilkeitä kommentteja?

   Jotenkin olen kokenut, että Mirja suree paljon kaikkea sitä, mitä kirjoitellaan. Parhaansa he ovat kuitenkin yrittäneet, vaikka varmasti virheitäkin tulee tehtyä.

   Olisikohan syytä miettiä, mitä kirjoittaa ja missä hengessä? Ainakin Jumala on itselleni puhunut siitä paljon.

  • univarsaali

   No joo.... jos ei se maailman loppu tulekaan pian, niin täytyy varalta kinuta niitä testamentteja - jotka usein ovat vanhoja hyvään uskovia vanhuksia, jotka eivät huomaa saalistusta. Niitä kotikuotoisia saalistajia on ollut ennenkin ja on vastakin. Yksi, edes jo saatiin leivättömän pöydän eteen ja korvauksia maksamaan rahastuksestaan laittomasti!

  • suiside

   Erotkaa kirkosta ja käykää siellä ilmaiseksi. Kolehtiin voi antaa napin.

   • naimma-aslakki

    Ja sitte lopullisessa tiliselvityksessä, kun Isä Jumalan Poika, Kristus Jeesus maksaa palkan napeilla, oletko nappipalkkaasi tyytyvänen.

    Millä mitalla met ite mitathaan, samala mitalla meile mitathaan.


   • Sisäänpääsymäksu

    Kun raha haaviin kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa!


   • Anonyymi

    Ei tässä ole muuta antaakaan.


   • Anonyymi
    naimma-aslakki kirjoitti:

    Ja sitte lopullisessa tiliselvityksessä, kun Isä Jumalan Poika, Kristus Jeesus maksaa palkan napeilla, oletko nappipalkkaasi tyytyvänen.

    Millä mitalla met ite mitathaan, samala mitalla meile mitathaan.

    Ne antaa, jolla on, jos antaa.


  • essikka

   Siunausta Ojareksille

   • Anonyymi

    Siunausta heille ja tv seiskalle minunkin puolestani. Näistäkin kommenteista huomaa, miten paholainen täällä riehuu. Olemme lopun aikojen alussa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siunausta heille ja tv seiskalle minunkin puolestani. Näistäkin kommenteista huomaa, miten paholainen täällä riehuu. Olemme lopun aikojen alussa.

    Lopunajoista varoittelu tukee tv7:n agendaa. Vielä kerkiää lepyttelemään ankaraa jumalaa lahjoittamalla hänen maallisille edustajilleen viimeisetkin eläkerahat. Mutta nopea tulee olla, aika loppuu ihan just kohta! Ettäs kehtaavat toimia tällä tavoin heikkoja ihmisiä hyväksi käyttäen.


  • Anonyymi

   Tv7 tuottaa palvelua, ja palvelun tuottaminen maksaa. Syystä että ko palvelu on humpuukia, ei sen tuottamista rahoiteta verivaroin, vaan palvelua käyttävien katsojien lahjoitusvaroin.

   Hyvin tuntuu lahjoittajia riittävän, kun uusiakin ohjelmia tulee samoille apajille. Uskonnollista soopaa lähettäviä radiokanaviakin näyttäisi olevan useampia. Martin ja Mirjan toimittamat ohjelmat ovat vain pieni murunen isosta kakusta. Kanavan omistajiin kuuluvina he toki ottavat pienen murusen kaikesta mitä kanava lähettää.

  • Anonyymi

   Mikä ihmeen kommentti tuo on? Se on vapaaehtoista antamista, mitä TV7:lle annetaan. TV7 ei saa valtion apua. Valtion kirkko saa valtion tukea. Sitten on kolehtin keräys Jumalanpalveluksen aikana. Ennen kolehtia pidetään kolehtipuhe. Tämä kolehtin on tosin vapaa-ehtoinen. On vielä kirkollisvero, joka otetaan kirkkoon kuuluvan palkasta tulojen mukaan. Ja jos ottaa kovin päähän tämä "kerjääninen", voi erota kirkosta. Ja mietipä jehovalaisia. Heiltä pakko-otetaan kymmenykset. Mennään vaikka hoitokotiin lunastamaan dementoituneelta vanhukselta rahat, jotta saadaan se, mitä halutaan.

  • Anonyymi

   Jos joku "kaikkivaltias jumalolento" olisi oikeasti olemassa, niin ei hänen tahtonsa edistämiseksi tarvisi kerjätä vanhusten rahoja. Mutta kun ei ole, niin tilanne on se mikä se tällä hetkellä on. Jumalan edustajaksi itse itsensä nimenneet henkilöt hyörivät potentiaalisten lahjoittajien ympärillä kuin haaskalinnut. Eivätkä nämä haaskalinnut edes ymmärrä hävetä tekojaan. Ehkä muhkea pankkitilin saldo poistaa häpeän tunteen.

  • Anonyymi

   Istuttiin poikain kanssa Lahden ABC asemalla. Syötiin siinä buffettia, kun tuli pari humalaista jätkää heittää siihen juttua. Mentiin sinne lounassavukkeille ja kahville siihen pihaan. Sällit otti huikkaa rintataskusta. Toinen heitti siinä sitten, että tuo Ojares olisi uimahallissa ysikytluvulla lasten altaassa kuvaillut kertakäyttökameralla. Lasten altaasta olisi sittemmin poistettu. Juttu tuli noin 2017talvella.

   • Anonyymi

    Aika kova. Katolilaisilla pastoreilla on sama tapa. Kai se on joku uskon kaste.


  • Anonyymi

   Tätä on kuulemma syytetty hyvin rajuista syytöksistä yhdeksänkymmentä luvulla. Luin, että olisi ystävänsä kanssa kuvaillut kertakäyttökameralla lastenaltaalla Konalan uimahallissa.

  • Anonyymi

   Te rukoilette niittämisestä ja kylvämisestä ja mitä tapahtuu Ukrainassa toiveenne tapahtuu

   • Anonyymi

    Jos jätettäisi tuollaiset valheelliset parjaamiset, ja pysyttäisi totuudessa.
    Mutta se, että miten kauan meidän pitää sietää tätä, että kristillisellä kanavalla Israel news pääsee päivittäin levittämään Islamin sanomaa, ja vaarallisten terroristijärjestöjen mainontaa, kuten juuri eilen Hizbollahia.
    Siinä on oikeaa asiaa joka pitää täällä tuoda esille.
    Vanhusten perintöä kerjätään Islamististen aatteiden ja rikollisten järjestöjen mainostamiseen ja tukemiseen.
    On peiliin katsomisen paikka Ojareksella.


  • Anonyymi

   Tv7 kanava on maksuton. Ojarekset eivät vie väkisin keneltäkään mitään. Itse tuen tv7, koska on hyvä olla yksi tv-kanava, jossa julistetaan sanomaa Jeesuksesta. Jumala kutsuu jokaista ihmistä 2-3 kertaa elämän aikana ja silloin on hyvä tietää, mistä puhutaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5771
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   1558
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   47
   1067
  4. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   74
   1033
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   37
   826
  6. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   808
  7. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   77
   782
  8. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   765
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   753
  10. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   114
   700
  Aihe