Viron tölkkipalautus OY

millonauki

Joko tuo jätkäsaaren viron töllkipalautus pulju on auki ja miten se on auki? Onko joku jo känyt. Mistään ei löydy aukiolo aikoja. Eli voiko viikolla illalla viedä tai La???. päivällä ei ehdi työn takia. Olis iso jätsäkillinen viron tölkkejä.

29

623

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Testattu

   Auki arkisin 11-13. Kannattaa laskea tölkkinsä etukäteen niin selviää tarkastuspunnituksella.

   • efeef

    No johan on aukioloajat. Tai aukioloaika. Pitää vaan sitten yrittää tohon väliin keritä joskus,


   • sikupilli

    Mitä ne siellä punnitsevat? Kuinka paljon tölkkeihin on laskettu vai? Meinaan kilohinta ei korreloi välttämättä kovinkaan hyvin panttien kanssa.


   • tölkillinen

    Tuohan on kätevää, ei tarvitse tuntitolkulla syöttää automaattiin. Missä osoitteessa Viron tölkkipalautus toimii? Ettei mene tölkkirahat bensaan, etsiessä paikkaa :) Kiitos sulle kuka kerrot osoitteen!


   • jätkäsaari

    Jätkasaaressa Tyynenmeren kadulla lähellä verkkokauppaa.


   • 30kg

    Kelpaako tölkit litattuina?


   • Kysytkin

    Ei tietenkää kelpaa - koska heidän alihankkijansa syöttää tölkit Virossa automaatteihin.


  • aikahidastaoli

   Tuli käytyä. Saa varautua jonottamaan ainakin puoli tuntia ellei tunti kun joku toi hirveitä lasteja ja siinä meni aikaa. Myyjältä loppui myös rahat kesken ja löi ovet 10 minuutiksi kiinni ja lähti hakemaan lisää. Äläkää viekö laivasta ostettuja tölkkejä. Ne ei kelvannut. Eli kannattaa tarkistaa että tölkissä on kirjain c.

  • nytlöysin
  • Tölkkimies

   Tökkien hinta romahti !
   Enää maksavat vain 6 senttiä kappaleelta. RYÖSTÖÄ !!!!!

   • wdwd2e42e4

    Vie suoraan viroon saa 0,10€. Toki muista Viron jätelaki eli enimmillään 4kg n.200-250kpl tölkkejä saa maksimissaan kerralla viedä.


   • vakikävijä
    wdwd2e42e4 kirjoitti:

    Vie suoraan viroon saa 0,10€. Toki muista Viron jätelaki eli enimmillään 4kg n.200-250kpl tölkkejä saa maksimissaan kerralla viedä.

    Samaa mieltä. Mä käyn suunnilleen kerran kuussa Tallinnassa tankkaamassa auton ja samalla otan ranta alkoista sopivan satsin pantillisia palauttaen entiset ja sitten laivalta aina muutaman slodjun pantittomia, jos on hyviä tarjouksia. Täytteeksi tietysti muutamat aperatiivit, jotta lootat pysyy paikoillaan mutkissa.

    Säännölisenä kävijänä voisi kuvitella, että varustamojen kannattaisi alkaa ottamaan noita pantittomia ja pantillisiakin purkkeja vastaan ja tarjota joko rahaa tai jotain muuta etua ylittäjille. Autokannella ehtii kuitenkin nostella hylsyt palautuspisteelle, jos siellä sellainen olisi.


   • Palauttaja
    wdwd2e42e4 kirjoitti:

    Vie suoraan viroon saa 0,10€. Toki muista Viron jätelaki eli enimmillään 4kg n.200-250kpl tölkkejä saa maksimissaan kerralla viedä.

    Ei pidä paikaansa. Toihan on ihan höpön höpö säännös. Jos olet ostanut juomat virosta, olet myös maksanut niistä pantin. Joten voit viedä sinne vaikka 2000 tölkkiä kerralla.


   • vain4kg

   • Palauttaja
    wdwd2e42e4 kirjoitti:

    Vie suoraan viroon saa 0,10€. Toki muista Viron jätelaki eli enimmillään 4kg n.200-250kpl tölkkejä saa maksimissaan kerralla viedä.

    Ei pidä paikkanasa toi 4 gk:n raja. Toi on ihan kusettamista vain. jos olet ostanut tölkit tallinnasta, olet myös maksanut pantin niistä, joten palauttaminen on laillista vaikka olisi 2000 tölkkiä. Ei muuta kun palauttamaan tallinnaan urakalla.


   • kookookookoo

    Ei aukea varmaankaan enää tämän liikkeen ovet.


   • onkoauki
    kookookookoo kirjoitti:

    Ei aukea varmaankaan enää tämän liikkeen ovet.

    Nettisivujen mukaan eilen piti taas aueta. Aukesiko?


   • eiaukivielä
    onkoauki kirjoitti:

    Nettisivujen mukaan eilen piti taas aueta. Aukesiko?

    Eikun siis jätin jotain lukematta. Eli ei siis auenutkaan ainakaan vielä, Katsellaan jos lokakuussa.


  • Tölkkimies

   Ryöstö senkun lisääntyy.Tänään hinta onkin jo 5 senttiä!!!!
   Onko huomenna 4 ?
   Tölkkimies

  • ReissuSari

   8 senttiä oli vielä kohtuullinen ja olisi itsekin voinut harkita sinne vievänsä, mutta ei tuolla hinnalla. Loppuuko kohta koko bisnes?

  • FFLMM

   Laivalla oli Saku oluissa C merkki ainakin 3 viikkoa sitten kun tulin ja ostin niitä
   6 laatikkoa.

  • 23.9aukee

   Tyhmänä menin ja kiinnihän se oli. Olis noita nettisivuja pitänyt seurata, mutta no niidenmukaan 23.9 aukee taas ja sitten uudestaan. Älkää siis nyt menkö

  • Kuukausittain

   Kuka kertois koko matkan kulun parhaiten päin? Aamulla autolla Tallinnaan, kenties Eckeröline? Mutta mihin sitten tyhjät tölkit? Mistä 95E? Mistä miedot juomat/väkevät? Onko muuta järki tuotavaa? Mahd. pian takaisin?

   • virossakäyvä

    Tyhjät tölkit voi jättää superalkon pihasssa olevaan koppiin. Tuutko tallinkin laivalla? Sitten päädyt D terminaaliin, mutta jos tuut Viking Expressillä päädyt terminaaliin A. Superalko löytyy D puolelta ja se koppi johon tölkit voi viedä. Väkeviä ja mietoja saa superalkosta

    Bensoista en tiedä kun en ole auton kanssa ollut,mutta eiköhän niitä bensa-asemia löydy.

    Asiasta toiseen. Mites tää pulju jatkaako vielä vai loppuko kokonaan? Uudet tilat edellee hakusessa?


   • useinkäyvä

    Kulut riippuu milloin ja millä menet. Ei niitä voi etukäteen tietää. Mulla vaihtelee laiva Viikkarin/Tallinkin välillä aikataulun perusteella. Yleensä Viikkari on vähän halvempi, mutta siellä on kalliimmat hinnat. Nykyään tosin tulee kaljatkin ostettua Tallinnasta, niin laivalla ei tule yleensä juotua kuin kahvit ja joskus syötyä.

    Yleensä palautan pantilliset pullot ja tölkit Kristinekeskuksen Prismaan. Automaattien lähelle pääsee autolla parkkiin, eikä ole yleensä hirveetä ruuhkaa. Prismassa on joskus jotkut juomat halvimpia, joten kannattaa myös katsoa tarjouksia etukäteen. Lisäksi saa bonusta. Ostan myös ruokaakin sieltä.

    Jos on lyhyt keikka, niin tankkaan yleensä Nesteen automaattiasemalla, joka on melkein heti kun lähtee ajelemaan satamasta länteen päin Kristinekeskukseen. Se ei ole välttämättä halvin, mutta ei kalleinkaan. Pidemmällä reissulla tulee ajeltua vähän siellä sun täällä ja tankattua missä vaikuttaa halvimmalta, Alexelalla on yleensä halvinta.

    Juomapuoli tulee lastattua enimmäkseen Superalkosta ja Sadamamarketista reissun päätteeksi. Joskus tulee käytyä Alkopörssissä ja Rimin yhteydessä olevassa Winestoressa (tai mikä Calle se nykyään on). Riippuen siitä mitä on ostamassa ja missä on halvinta. Netistä näkee hinnat, niin ne tulee vilkastua aina ennen lähtöä.


  • Palautus

   Mikä on tämän päivän tieto Viron tölkkienpalautus firmasta? Mistä löytyy?

   • toistaiseksisuljettu

    Toistaiseksi lopettanut,koska uusia tiloja ei ole löytynyt. Saattaa olla, että vielä joskus aukeaa jos saa tai löytää jostain tilat toimintaa varten.


  • palautetaan.itse
   • eikannata

    . Ei tainnut olla edes kannattavaa toimintaa. Jos ihmiset tuo vaikka 1000 tölkkiä päivässä tienaa niistä vaan 20€/päivä. Niistä sitten verot ja vuokarakulut sekä palatuskustannukset viroon niin tappiolle jää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   88
   2777
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   2355
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1865
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1374
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   413
   1322
  6. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   65
   1272
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1001
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   802
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   795
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   789
  Aihe