Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Järjestelmän palautus & Henkilökohtaiset tiedostot

MaunulaHoodz

Eli windows 7 järjestelmäni kaatui, en pysty kirjautumaan käyttäjällä sisään vaan kone sammuu jo sen jälkeen kun tulee musta ruutu jossa lukee windows ja väripallot pyörivät ( punakeltavihreäsininen). Pääsen järjestelmän palautukseen painamalla f11 näppäintä alussa. Tiedostoja en ole koskaan varmuuskopioinut. Muut palautukset kuten aikasempi ajankohta eivät toimi vaan kone sanoo niiden jälkeen että järjestelmää ei voitu palauttaa. Eli järjestelmän täysi palautus tulee tehdä, miten tallenna tärkeät tiedostot kuten kuvat ennen sitä ja ilman varmuuskopiota? Sanoo siis kun painan järjestelmän täysi palautus että varmuuskopioi ennen sitä ja antaa ruksata tiettyjä tiedostoja kuten videot, elokuvat, kuvat, asiakirjat jne. No kuvat tarvitsen, se on must. Eli miten ne varmuuskopioidaan tai itseasiassa mihin? Antaa ainoaksi vaihtoehdoksi dvd levyn. Sanotaanko nyt näin että minulla on n. 5000 korkealaatuista kuvaa, miten paljon tilaa ne vievät ja minkälaisen dvd-levyn tulen tarvitsemaan? Montako? Sekavaa tekstiä mutta kysykää tarkemmin jos jäi epäselvää ja kiitoksia etukäteen! :)

2

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopiointi_aina_onnistuu

      Vikasietotilaan pääsee kun painaa F8 käynnistyksen yhteydessä, ja voi tehdä varmuuskopiot.
      Jos ei edelleenkään boottaa, niin ota kovalevy irti ja kiinnitä ulkoiseen usb-koteloon ja kopioi toiseen koneeseen tiedostot talteen.
      Jos ei läppäriä pysty purkamaan ja levyä irroittamaan tai ei ole toista konetta missään, niin voi mennä F11:llä järjestelmän palautukseen -> tietokoneen korjaus -> lisäasetukset -> komentokehoite. Myös järjestelmänpalautus tunnistaa usb-tikut, ja pystyy laittamaan usb-tikun koneeseen kiinni ja kopioimaan komentoriviltä kaikki tiedostot talteen, esim. c-asemalta e-asemalle. xcopy /s komento kopioi kokonaiset hakemistot usb-tikulle talteen.

    • Lataa HIrens boot CD. Sillä voit pelastaa tiedostosi vaikka ulkoiselle kovalevylle. Todella ihmettelen tuollaista lepsuutta varmuuskopioinnissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe