orgasmivaikeus irtosuhteissa

surullinenvuodatus

Tämä on nyt pakko purkaa jonnekin, niin teen sen tänne.

Olisi kiva kuulla etenkin miesten mielipiteitä tilanteeseen..

Olen aikuinen nainen. Ulkonäöltäni ok ja sen perusteella löydän kyllä helposti (seksi) seuraa. Asiani ja elämäni on ok, olen raitis, työssä ja kunnollinen. Ongelma on se, että en ole koskaan saanut kokea onnea olla tyydyttävässä parisuhteessa, jossa olisi vastavuoroista rakkautta.

Olen hyvin fyysinen, tarvitsen erittäin paljon seksiä ja olen avoin seksuaalisuudeltani. Kaikenlaista on tullut kokeiltua, eikä estoja ole. Minulla on tämän vuoksi ollut aika paljon irtosuhteita, joista nuorempana nautinkin jonkin verran. En ole koskaan lauennut helposti, mutta jos olen kokenut, että miehellä on tunteita minua kohtaan ja hän on ollut luotettava, olen lauennut helpostikin. Laukeamiseni edellyttää siis turvallisuudentunnetta. Tämä johtuu käsittääkseni siitä, että en ole saanut olla hyvässä parisuhteessa.

En feikkaa orgasmia, vaan kerron ihan suoraan ettei se ole minulle helppoa. Olen avoin, ja neuvonut ja ohjannut miehiä, mikäli nämä haluavat/ pystyvät ottamaan ohjausta vatsaan. Jotkut loukkaantuvat jos nainen yrittää pyytää tekemään jotakin ja esim jotkut miehet eivät ole suostuneet nuolemaan tai runkaamaan. Ksoak iroseksi ei tydytä minua, enkä löydä parisuhdetta, olen ollut vuosia yksin.

Kun sitten välillä olen pitkän tauon jälk taas alkanut deittailla, joko vakitusta seuraa etsien tai vain seksikumppania hakien, orgasmivaikeuteni on vain pahentunut. Miehet ovat käyttäytyneet todella julmasti minua kohtaan. Esim. eräs mies totesi lauettuaan, kun pyysin häntä esim runkkaamaan minua sauvalla, että "hoida ite ittes" ja puki päällensä: Haukuin hänet siinä sitten ja hän lähti pihalle. Eräs mies tiesi hyvin ongelmastani, olimme kirjoitelleet kk ajan päivittäin ja hän vakuutti että hänelle naisen nautinto on kaikki kaikessa ja hoitelee kyllä minutkin. Lopputulos oli kuitenkin sama, eli omans laukeamisensa jälk mies alkoi pukea päälle ja kun kysyin että mitä nyt, joko tämä loppui, mies alkoi vinkua että ei hänellä seiso heti uudestaan. Sanoin, että onhan muitakin tapoja.. Mies puki ja lähti. Voitte kuvitella miten loukkaavaa oli, kun hän oli tietoinen tilanteesta kk ajan vakuutellut ettei kohtele koskaan naista sillä tavalla. Jotkut miehet tuhahtavat, että "kaikki naiset ovat AINA lauenneet heidän kanssaan..." paitsi siis minä, joka olen heidän mielestään viallinen. Olen aina rakentava sängyssä, avoin ja monipuolinen, enkä' syyllistä miestä jos kaikki ei suju. Kaivans itten surutta sauvan esiin ja annan miehelle mahdollisuuden käyttää sitä minuun. Ei niitä yleensä kiinnosta. Näitä esimerkkejä on aika paljon.

Em. syistä johtuen en enää ole suostunut irtoseksiin, vaan etsinyt oikeaa parisuhdetta. Muutaman tapaamisen jälk sitten on päädytty sänkyyn ja vaikka mies on (mukamas) ollut tositark kiinnostunut minusta ja molemmat etsivät oikeaa parisuhdetta, näistäkin miehistä kaikki kadonneet sen jälk kun en ole lauennut heidän kanssaan tai haluavat sitten vain seksisuhteen kanssani, mutta eivät parisuhdetta.Pari miestä on läsikäissyt orgasmiongelmani vasten kasvojani, ts haukkunut minut sen takia tai jotkut todenneet kierrellen "että etsi mies joka pärjää aknssasi fyysisesti". Nämä siis miehiä, joiden kanssa olen keskustellut avoimnesti kaikesta, myös seksiin liittyvistä asioista tutustumisvaiheessa ja sitten puuukottavat minua selkään siksi etten laukea.

Kyllähän minä ymmärrän, että naisen laukeamattomuus voi olla miehelle kova pala, mutta ikävien kokemusteni vuoksi tarvitsen siihen aikaa. Että oikeasti tiedän että mies välittää minusta. Kun kerta toisensa jälk minua kohdellaan julmasti, alan olla niin rikki etten enää pysty enää masturboimaan, ksoak alan silloin itkemään kun em ikävät kokemukset plaavat mieleeni.

Onko todellakin niin, että kukaan ei halua tutustua minuun oikeasti, antaa minulle aikaa ja turvallisuudentunteen, halua kanssani parisuhdetta : ( Ja nekin vähäiset potentiaaliset kumppanit, jotka muka halunneet tutustua minuun oikeasti, perääntyvät siksi etten stana samantien laukea heidän kanssaan : ( Miehet eivät edes tajua miten moni nainen feikkaa orgasminsa, esim tuttavistani jokainen on tunnustanut näin tehneensä: minunkin täytyy kai ruveta feikkaamaan, että löydän miehen?

27

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaaleanpunainen-pantteri

      Olet joutunut erittäin moukkamaisten miesten kanssa tekemisiin. Maailma on ollut ja on tulevaisuudessakin täynnä viheliäisiä moukkia.

      Naisen herkkyys orgasmille on perin erilainen biologisista syistä, sillä naiset voivat tulla raskaaksi ilman orgasmiakin, mies taas isäksi vain, jos kokee orgasmin. Näin mies ja nainen jättävät erilaisen geeniperimän. Naisia, jotka eivät saa orgasmia yhdynnässä linee 30 %. Itsetyydytyksessä useimmat heistäkin saavat.

      Melkein kaikki naiset kertovat feikanneensa orgasmia, myös ne, jotka yleensä saavat. Tämä lienee nykyinen käyttäytymisen muoto, sillä runsas 100 wee sitten yleisesti uskottiin, ettei naisilla ole lainkaan seksuaalisia tarpeita. Näin uskoivat miehet, mutta myös naiset, sillä he luulivat olevansa ainoa nainen, jolla on säädyttömiä tarpeita. Tällaisesta "poikkeavuudesta" oli syytä olla aivan hiljaa, jos halusi pidettävän itseään kunniallisena naisena.

      Naisista vain harvat uskalsivat kertoa haluistaan edes lääkärille. Diagnoosi oli sen ajan mukainen "nymfomania". Siis yhtä lailla lääkärit luulivat, että naisilla ei ole haluja kuin sairaustapauksissa. Ei edes tunnettu käsitettä "naisen orgasmi". Kun lääkäri hieroi naisen vittua, tuloksena oli "spasmi" eli kouristus. Spasmeilla kuitenkin uskottiin olevan tervehdyttävä vaikutus, joten säätyläisrouvat kävivät lääkärillä vittuansa hyväilyttämässä. Orgasmi-sanaakaan ei osattu yhdistää naiseen.

      Näin miehet saattoivat olla naisen kanssa yhdynnässä vähääkään tietämättä naisen tarpeista, eikä nainen missään tapauksessa voinut niitä ilmaista, jos halusi käydä kunniallisesta.

      Uusi aika on tuonut ilmeiseksi, että naisen halu seksiin on suunnilleen yhtä voimakas kuin miehen. Siinä kuitenkin on menty pieleen, että on kuviteltu naisen orgasmin olevan yhtä helppo kuin miehen. Epäsuhdan ovat useimmat naiset hoitaneet feikkaamalla. Tällöin ei tarvitse kuulla asiantuntemattoman tai moukkamaisen miehen hävyttömiä kommentteja, mutta voin vain kuvitella, millaista helvettiä on kivuta korkealle seksuaalisessa kiihotuksessa ilman laukeamista.

      Minulla oli aikoinaan tyttöystävä, jolle orgasmi ei ollut helppo, mutta hän kuitenkin sai sen lopulta aina. Yhdynnässä hän poikkeuksellisesti sai sen helposti, mutta kun hyväilin kielelläni hänen vittuansa ja klitoristansa, se ei tuottanut orgasmia. Kuitenkin hän kertoi, että erään toisen miehen kieli tuottaa hänelle orgasmin klitorista hyväilemällä. Hän jotenkin etsi sanoja ja kuvaili toisen miehen kieltä "tylpäksi". Kun sormetin hänen vittuansa, hän sai orgasmin, mutta täytyy myöntää, että joskus se oli aika tiukalla.

      Ota ohjelmaan feikkaaminen, niin kuin muutkin naiset tekevät joskus tai aina. Harrasta mahdollisimman paljon itsetyydytystä, melkein aina. Voit hyväillä vittuasi koko ajan lukiessasi mitä tahansa tai katsoessasi teeveetä. Vaikka pölynimuria käyttäessäsi toinen käsi on vapaana, sormeta sillä samalla sukupuolielimiäsi. Mutta älä missään tapauksessa vähennä myöskään vitun antamista miehille, sillä miesten tapaaminen on ainoa keino päätyä oikean löytämiseen.

      Oikein hyvää menestystä sinulle! Ajatuksistani ja tiedoistani ei ehkä ollut sinulle paljoa hyötyä, mutta havaitsin sinut kovin sympaattiseksi tytöksi. Rohkenen ujosti hyväillä suloista vittuasi, myös suudella sitä!

    • orkkuleidi

      Joo se taitaa vaan olla useimmille miehille kova pala kun nainen ei laukea.Itse olen kovin seksuaalinen ,voi olla et oon nymfo,no en tiedä.Mutta tämän nykyisen seksikumppanin kanssa harrastetaan varsin monipuolista seksiä.Hän se mulle ehdotti että voitas hankkia myös hänen kämpille dildon jolla tyydyttää mua kun jo ite lauennut esim.kaks kertaa.Etsi rauhassa kyllä myös naisen huomioivia miehiä on.

    • Wenezuelan

      Samanlaisia kokemuksia aloittajan kanssa.

      Yhdynnässä miehet laukevat yleensä erittäin nopeasti, näyttävät hämmentyvän itsekin. Yleisin toteamus heiltä on, että olen aivan hirvittävän tiukka.

      Sitten heille tulee kiire kotiin. Jos mies ei todella itse ymmärrä jäädä hoitelemaan minua oman laukeamisensa jälkeen, en edes ehdota sitä. Pidän tyyppiä täysin moukkana ja on selviö, että tapaamiset loppuvat siihen.

      Jos mies edes yrittää tyydyttää minua oman laukeamisensa jälkeen, kysyy mistä tykkään, noudattaa neuvojani jne., olen tyytyväinen. Kerron, etten yleensä suhteen alussa pysty rentoutumaan niin paljon, että saisin, mutta olen iloinen ja kiitollinen yrityksestä. Tällaisia tapaan toistekin.

      Olen sitä mieltä, että jos mies haluaa tavata minut toistekin, hän edes yrittää huolehtia tarpeistani. Muunlaiset miehet saavat häipyä lopullisesti.

      Mutta kaikenkaikkiaan. Kyllä se on turhauttavaa, ettei itse saa ja toinen saa.

      Voisitko "vaatia", että mies tyydyttäisi / yrittäisi edes tyydyttää sinut ennen yhdyntää. Jos et saa, niin sano, ettei tipu.

    • 19O3

      Naisen orgasmi on miehelle kova pala vain jos hän luulee itsestään liikoja. Mies ei ymmärrä esim. sitä että siinä vaiheessa kun hänelle loppusuora aukeaa, nainen saattaa haluta pitkittää orgasmiaan niin kauan kuin pystyy.

      Jos seksualisuutesi on yleisessä tiedossa, osa miehistä (ehkä se kunnollisin ja paras osa) saattaa pelätä sinua kuulopuheitten vuoksi. Ja ehkä juuri he ovat ne miehet jotka olisivat valmiita vakavamieliseen suhteeseen.

      Sama neuvo kuin kaikille muillekkin suhdetta etsiville. Se oikea elämänkumppani löytyy lähempää kuin arvaattekaan. Se löytyy ihan siitä tutusta työpaikasta, harrasteiden parista, samasta taloyhtiöstä jne. Kunhan vain ihmiset osaisivat pysähtyä paikoilleen ja katsoa ympärillee. Ihan siitä tutusta ympäristöstä löytyy yleensä se sopivin elämänkumppani.

      Ei kannata lähteä mertä edemmäs kalaan. Kuka sinulle on se tuttavapiiristä jonka kanssa voisit elää lppuelämäsi? Tai kenen kanssa haluaisit aloittaa seksisuhteen? ja eikun tuumasta toimeen.

      • surullinenvuodatus

        Kiitos vastauksesta: Asun niin isossa kaupungissa ja olen liikkunut erilaisissa piireissä, joten minulla ei voi olla minkäänlaista "mainetta" näiden miesasioiden suhteen. Jos jonkinlainen maine on, se on ennemminkin kiltin tytön maine..

        Tuttavapiirissä, taloyhtiössä ja harrastuksissa ei ole naimaikäisiä vapaita miehiä. Yhtään ainoaa. Taloyhtiössä on kyllä pari minua paaaljon nuorempaa miestä, enkä ikäeron takia viitsi heitä vongata. En edes tiedä ovatko vapaita. En halua enää seksisuhteita, koska niistä huonoja kokemuksia. Miksi antaisin itseni ilmaiseksi hyväksikäytettäväksi..?


      • vaa-pu-pa
        surullinenvuodatus kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta: Asun niin isossa kaupungissa ja olen liikkunut erilaisissa piireissä, joten minulla ei voi olla minkäänlaista "mainetta" näiden miesasioiden suhteen. Jos jonkinlainen maine on, se on ennemminkin kiltin tytön maine..

        Tuttavapiirissä, taloyhtiössä ja harrastuksissa ei ole naimaikäisiä vapaita miehiä. Yhtään ainoaa. Taloyhtiössä on kyllä pari minua paaaljon nuorempaa miestä, enkä ikäeron takia viitsi heitä vongata. En edes tiedä ovatko vapaita. En halua enää seksisuhteita, koska niistä huonoja kokemuksia. Miksi antaisin itseni ilmaiseksi hyväksikäytettäväksi..?

        Jos kieltäydyt seksisuhteista, pinennät mahdollisten ehdokkaiden määrää radikaalisti. Lisäongelman - eikä suinkaan vähäisemmän - tuo lisäksi se, että jäljelle jäävien miesten laatu on keskimäärin selkeästi huonompi. Sinne kuuluvat ne, joilla ottaa huonosti eteen, miehiin osin suuntautuneet, uskonnolliset hörhöt, umpiujot ja sekopäät.

        Normaalikuntoinen mies taas menettää pian kiinnostuksensa tyttöön ja katselee toisaalle, jos tyttö ei pian anna vittua. Se suo kyllä tilaisuuden pelimiehillekin, inhottavaa kyllä, mutta se on hinta siitä, että ylläpitää normaalia tapaamista kunnes tärppää ja löytää omansa.

        Minulla ei ole mitään intressiä puhua muita miehiä apajille, vaan ajattelen yksin sinua. Älä vaaranna mahdollisuuksiasi ja tulevaisuuttasi kieltäytymällä seksisuhteista. Kyllä vielä löydät. Mahdollisuus, että löydät hänet ilman pian alkavaa seksiä ovat olemattoman pienet.

        Muut sinulle vastanneet ovat naisia. Olen yrittänyt saada sinua tietämään, miten miehet ajattelevat. Tietenkään en tässä tarkoita niitä iljettäviä sikoja, joista olet saanut huonoja kokemuksia, mutta on myös normaaleja miehiä. :)


    • terveppä

      Moro. Ikävää että sun kohdalle on sattunut moukka äijiä vain. En tiedä auttaako tämä mutta ex muijan kanssa olimme avoimia seksin suhteen ja pystyimme juttelemaan mielihaluista jne. ja itse tiedostan sen että välillä laukean liian nopeasti ja nainen jää kylmäksi. Aloimme tekemään sitten niin että minä ensin suulla tai kädellä taiteilin orkut naiselle ja vasta sen jälkeen aloimme panohommiin. Oletko kokeillut noin päin? Ensin mies hoitaa sinut ja sitten vasta pääsee itse hommiin?

      • apkirjoittaja

        Ei ne miehet sellaiseen suostu, kun eivät suostu muutenkaan tyydyttämään vaan pukevat päälle ja lähtevät. Ei ne suostu keskustelemaan asiasta. Niitähän kiinnostaa irtosuhteissa vain oma tyydytyksensä. Parisuhde siksi eri asia, silloinhan välittää toisesta ja haluaa tehdä hänelle hyvää.


      • Terveppä

        Itseäni ainakin hävettäisi lähteä noin vaan. Kyllä seksin pitäisi olla molemmin puolista nautintoa. Jatka etsimistä kyllä se hyvä mies jostain löytyy. Ei kaikki ole mulkkuja.


      • apkirjoittaja

        Niinpä, mutta miten sen mulkun erottaa fiksusta?


      • Terveppä

        Olen mies ja naisten kanssa olen tehnyt niin että oletan heidän olevan niitä mulkkuja ja pettureita aluksi kunnes osottavat olevansa jotain muuta. Aika rajusti ehkä sanottu mutta näin ei tule pettymyksiä ja odotukset pysyy alhaalla siihen asti että on syytä alkaa luottamaan toiseen. Kaikennäköstä perseilyä naisetkin ovat harrastaneet niin omat odotukset ovat aina aika alhaalla kun jotain treffaillua tapahtuu. Mutta ei tällä tavalla vielä tunnista niitä mulkkuja. Se on vaan "apuväline " selviytyä niistä. En ole itsekkään oppinut vielä naisista seulomaan lumppuja pois.


      • oikeaan-käyttöönM
        Terveppä kirjoitti:

        Olen mies ja naisten kanssa olen tehnyt niin että oletan heidän olevan niitä mulkkuja ja pettureita aluksi kunnes osottavat olevansa jotain muuta. Aika rajusti ehkä sanottu mutta näin ei tule pettymyksiä ja odotukset pysyy alhaalla siihen asti että on syytä alkaa luottamaan toiseen. Kaikennäköstä perseilyä naisetkin ovat harrastaneet niin omat odotukset ovat aina aika alhaalla kun jotain treffaillua tapahtuu. Mutta ei tällä tavalla vielä tunnista niitä mulkkuja. Se on vaan "apuväline " selviytyä niistä. En ole itsekkään oppinut vielä naisista seulomaan lumppuja pois.

        Selität osan naisista harrastavan "perseilyä" ja olevan "lumppuja". Sanat ovat muuten kauniita ja voivat kuvata toisessa yhteydessä seksuaalista intohimoa, mutta tässä ne ovat selvästi kielteisessä tarkoituksessa. Hyi! Naiset ovat ihania.


    • Aulis2

      Surullinen kertomus mutta toivoa on aina. Itse haluan, että nainen saa ensin orgasmin tavalla tai toisella, koska itse laukean helposti sen jälkeen. Usein hyväilen joko nuolemalla, käsin tai dildolla naisen orgasmiin ja sen jälkeen saan ogasmin joko naiseni hyväilystä tai yhdynnästä. Joskus laukeamiset tulevat yhtä aikaa.

      • juurikinnii

        H he. Mahdatko olla koskaan naista saanutkaan.


    • purkaa

      Onko todellakin niin, että kukaan ei halua …
      Se on aina kahden kauppa. Hyvässä suhteessa kummankin pitää osata olla ja saada mitä haluaa.
      … perääntyvät siksi etten stana samantien laukea heidän kanssaan …
      Haluaisin jos tietäisin tuosta ennakolta, perääntyisin jos se on yllätys. En osaa sietää orkuttomuudella yllättäjiä.
      … Miehet eivät edes tajua miten moni nainen feikkaa orgasminsa …
      Tuo kertonee mikä vika on omassa päässäsi. Eikä muiden feikkaaminen ole sinulta pois. Viisas nainen feikkaa oikealla asenteella, tyhmät huijatakseen.
      … minunkin täytyy kai ruveta feikkaamaan, että löydän miehen?
      Mitäpä jos katsoisit peiliin?

    • Jopas on sikoja miehet, ja noin järjestelmällisesti :O
      Täytyy sanoa että olen ihmetellyt miksen kelpaa, mutta nyt ymmärrän miksi naiset eivät enää harrasta yhden yön juttuja.

    • huohhh

      Kun miehet tajuaisivat, että aivot ovat naisen suurin sukupuolielin.

      • 4894

        Miehet ja naiset ovat liian erilaisia, jotta molempien tarpeet voisivat tyydyttyä.


      • tajuaisivat

        Ei kai kellään voi olla pimppaa joka on suurempi kuin aivot. Kunpa naiset tajuaisivat, että pimppa kannattaa jumpata pienemmäksi kuin aivot.


    • NaiselleOrkkua

      Hei. Oma puolisoni ei myöskään saa helposti. Olen kuulemma ainoa kenen kanssa hän on saanut. Tosin ei kauhean montaa kertaa vuosien saatossa. Olemme kokeilleet lähes kaikkea. (Lelut,apuvälineet, porno) Itsestäni tuntuu todella turhauttavalta/epäonnistuneelta kun en kykene saattamaan häntä nautinnon huipulle. Mutta näin miehenä voin sanoa että haluan yrittää kyllä kaikkeni. Voin nuolla, käyttää leluja ym. Mutta jos itseltä ehtii jo tulla, niin jotenkin vaan into loppuu. Sen takia olemmekin yrittäneet pitkittää minun orkkua. Ja näin voimme pyrkiä siihen ihanaan hetkeen kun kerran saimme yhtäaikaa.

    • NaiselleOrkkua

      En tiedä onko kukaan nainen esittänyt saavansa orgasmin minun kanssani. Toivottavasti ei. En haluaisi että näin tärkeässä asissa kukaan joutuisi esittämään. Nykyisen puolisoni kanssa meillä on kaikki avointa ja rehellistä. Hän ei saa helposti, ja teemme kaikkea että hänkin saisi. Tuntisin itseäni huijatuksi jos nainen esittäisi orgasmin. Nautin itse todella paljon jos saan daamin laukeamaan.

    • rebelfly

      Minkähän ihmeen takia tuosta orgasmista on pitänyt tehdä pakkomielle itselleen ja etenkin irtosuhteissa?
      Voithan sinä hoidella itsellesi orgasmin vibralla, kun mies on mennyt.
      Minusta kukaan järkevä mies ei anna yhdenillan jutulleen mitään suuseksiä. Se on vain ja ainoastaan viisautta, kun ei hanki itselleen kaiken maailman tauteja. Käy hyvin ilmi, että olet nuolettanut itseäsi useilla miehillä..Terveyteesi ei voi kukaan luottaa.
      Ainoastaan kokematon kokematon = Turvaseksiä ilman kumia.
      Te muut joudutte tyytymään rajoitettuun turvaseksiin kumilla, johon ei sisälly suuseksiä. Näin on.

      • orgu

        Ei saa naapurin rouvakaan pelkällä yhdynnällä. Ennen varsinaista yhdyntää täytyy hoidella sormin, keveästi painaen välillä ylös alas liikettä emättimeen päin välillä ympyrää pyöritellen, ei kuitenkaan emättimen sisältä. Menee noin kymmenen minuuttia ennen kuin laukeaa, lopun lähestyessä huomaa kyllä oikean tahdin paikan ja voiman mikä tuntuu hyvältä, saa kyllä aika kivat "tärinät," hetken levon jälkeen sitten varsinainen yhdyntä. Pelkällä yhdynnällä ei saa koskaan orgasmia koska herkin kohta emättimen ulkopuolella. Sama lopputulos takaapäin kontillaan samalla klittaa sormettamalla. Kyllä se herkkä paikka jostakin löytyy jos malttaa "etsiskellä"


    • MärkäRuuti

      Et ole yksin tuon ongelmasi kanssa.
      Olen mies, mutta mun on myös vaikea laueta yhden yön jutuissa/irtosuhteissa. Erektion kanssa ei ole ikinä ollut ongelmia, eli kiihotun kyllä hyvin.
      Onhan se ehkä ihan kivakin naisen kannalta, ettei mies roiski nyt heti ekan minuutin jälkeen, mutta mutta.. Onko se sitten niin kiva, kun 2 tuntia tönii toista eikä ole edes lähelläkään orgasmia..? Asennonvaihdot ym eivät auta. ja siinä vaiheessa kun laukean, jos laukean, niin eipä se tunnu enää oikein miltään, kun seksistä sillä kertaa aina on ehtinyt vain tulla suoritusta.
      No, jospa sitä löytäisi sen vakikumppanin. Siihen asti kait tällaisten orkkuongelmaisten on pärjättävä sillä mitä on. Eli vanhaan malliin tai omin käsin sitten, jos helpommalla meinaa päästä maaliin asti.

      • Iirene

        Kaksi tuntia kun tönii, ei lähelläkään orgasmia!!! jatka mieluummin vanhaan malliin. Omin pikku kätösin!


      • Iirena
        Iirene kirjoitti:

        Kaksi tuntia kun tönii, ei lähelläkään orgasmia!!! jatka mieluummin vanhaan malliin. Omin pikku kätösin!

        Juuri näin Irene, suurimmalle osalle naisia riittää tunti viisikymmentä minuuttia seksiä kerralla, myös minulle. Vaihda välillä kättä jospa se maali tulisi jo puolessatoista tunnissa. Mistä näitä löysämuna runkkareita riittää joka palstalle.


    • MontaOrgasmia

      Kokeilepa naista, niitä kun kiinnostaa muukin kuin oma nautinto, ja ottavat huomioon kroppasi joka kohdan, ei pelkkiä tissejä ja klitorista :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe