Finasteridi

Hevimies

Aloitanpa tässä uuden ketjun koskien kyseistä lääkettä! Eli tänään haettu resepti ja aloitan käytön tässä tällä viikolla.itselläni ohimot vetäytyneet aika paljon ja edestä myös vähän ohuemmat hiukset kuin muualla päässä.muuten hiukset kasvaa tasaisesti.heviletin kasvatus tässä alkanut ja lähtökohta oli täysin kalju! Nyt kun noin sentin kasvanut hiukset niin alan tässä välillä päivittää tilannettani että onko vaikutusta lääkkeellä! pitkäaikainen haave kasvattaa pitkä letti kun hevimies olen!! Toiveikkaana olen että ei enää ohimot lisää vetäydy ja että tulisi uusiokasvua kans!

54

2234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hevimies

      Eli laittakaahan tänne vaan kokemuksianne kyseisestä lääkkeestä

    • Judasisrisin

      Kyseisen lääkkeen vaikutusta ei hirveesti välttämättä huomaa, mutta se toimii, joillakin tehokkaammin kuin muilla. Itse käyttänyt 1,5v ja veikkaan että pitäisin jo kaljua jos en ois koskaan koskenut finasteridiin eli kyllä se jonkin verran hidastaa, mutta ei pysäytä. Eli hiuksia lähtee silti mutta vähemmän ja ne jaksaa kasvaa vahvempana. Ja puoli vuotta pitää vähintään käyttää ennenkuin tulosta alkaa näkymään, eli vaikka tuntuu että sillä ei vaikutusta, jatka sinnikkäästi vaan lääkkeen käyttöä. Lääkkeestä tulee tai voi tulla sivuvaikutuksia. Itselläni seksihalut katosi ja potenssiongelmat mutta oireet katosivat ja samalla ehkä lääkkeen vaikutus ei ole ollut enää niin tehokasta. Ja sitten pitäisi tarpeeksi ajoissa aloittaa muidenkin aineitten käyttö, itseäni kaduttaa nyt kun en aloittanut Revivogenia ja Evonia Hair Boosterin käyttöä aikasemmin koska noitten käyttö on todistetusti kannattavaa koska ne tappaa DHT:n päänahasta.

      • Hevimies

        Itse aloitin nyt syömään vielä terveellisemmin kuin aiemmin ja otin lisävitamiinit käyttöön.myös biotiini Forten aloitin kans josta kuullut hyviä kokemuksia hiusten kasvun nopeuttajaksi.myös sellainen aine kuin msm jauhe kiinnostaisi.mutta tosiaan finasteridi taitaa olla tällä hetkellä melkein ainoa lääke joka on todettu pysäyttävän tai ainakin hiljentävän hiusten lähtöä.oon myös tietoinen sivuvaikutuksista.tosin taitaa olla enemmän sivuvaikutuksia niillä jotka ovat syöneet tuota 5mg päivässä eturauhasvaivoihin.alle 1mg taitaa jo riittää pitämään hiukset päässä ja tosiaan kuullut että melko harvinaisia ovat nuo sivarit noin pienellä annosmäärällä


      • kaljukalju

        Ravinteet ja liikunta ei auta, jos kyse on perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Rogaine hidastaa tehokkaasti, mutta fina on ainoa todellinen lääke hiustenlähtöön. Itse käytin finaa, mutta oli pakko lopettaa sivuoireiden takia (mm. masennus ja impotenssi). DHT:lla on paljon vaikutuksia elimistön toimintaan, eikä sen blokkaaminen ole kannattavaa pelkän hiusrajan takia.


    • eiyksinäänauta

      Saattaa pysäyttää ehkä, mutta kannattaa käyttää myös Rogaine(vaahtoa). Siinäkin vaikutus selvästi tehokkaampi kun viitsi hieroa kunnolla päänahkaan, paranee verenkierto samalla. Niitä litkuja en suosittele propylene glycolin takia, voi saada elinikäisen allergian tai vähintäänkin ärsyttää päänahkaa.

    • Hevimies

      Tosiaan ravinteet ja vitskut ei auta kaljuuntumiseen mutta tietysti voivat vahvistaa hiuksia ja pitää ne hyvässä kunnossa.msm jauhe pitäisi kans vaikuttaa tuohon kasvunopeuteen.eipä noilla aineilla ihmeitä tehdä mutta täytyy tässä tehdä kaikkensa että saisi vauhtia hiustenkasvuun! Finasteridi nyt aloitettu!!!!

    • Hevimies

      Onneksi en ymmärrä englantia hyvin niin eihän tuosta paljoa ymmärrä

      • Hevimies

        Siis kyllä mulla on tiedossa haittavaikutukset! Potenssihäiriöt,haluttomuus,tissit kasvaa,syöpä yms... Mutta näin pienillä annostuksilla ne vaan on äärimmäisen harvinaisia! Voihan esim light limsan litkimisestäkin saada syövän!


    • Hevimies

      Ja tosiaan ihan mistä vaan lääkkeistä voi saada vaikka mitä sivareita! Uskon että myös osat sivareista on psykoottisia. Itse oon kyl positiivisella asenteella aloittanut lääkityksen! On sen verran tärkeä juttu mulle tää hiusten kasvatus.no jos tulee jotain sivareita niin sitten tulee ja ne yleensä kuulemma poistuu ajanmittaa

    • dutaster

      Hei! Käytin itse finaa melkein 10 vuotta ja vaihdoin dutaan tossa 4 vuotta sitten. Hiukseni ovat ohentuneet tuosta 14 vuodentakaisesta jonkin verran, mutta tästä huolimatta hiukseni ovat tuuheammat kuin monella toisella samanikäiselläni (37v). Isäni ja isoveljeni ovat kaljuja, mutta siskollani on paksut hiukset. Molemmat isoisäni ovat olleet kaljuja, samoin enot ja sedät. Mitään pahempia sivuvaikutuksia en ole kokenut, mutta ehkä sperman määrä on hieman laskenut, ja mulkku kovenee edelleen.
      Kokeilin yhdessä välissä minoksidiiliä, mutta se kiihdytti hiustenlähtöä ja mielestäni jopa vei hiuksia päästäni (ei tullut takaisin), joten lopetin.

      Joka tapauksessa omalla kohdallani on toiminut, ja sainpa kuulla kehuja kuontalostani viime joulunakin, joten hevimies ja muut kaljuuntuvat, aloittakaa ihmeessä!

      Toki olisin iloinen vielä tuuheammasta kuontalosta, mutta näillä edetään!

    • Hevimies

      Jep! Kiitti kokemuksestasi! Kiva kun keskustelu pysynyt vielä asiallisena ja toivon että jatkuu näin! Niin paljon lukenut noita ketjuja missä porukka puhuu ihan paskaa että tyyliin yhden tabletin jälkeen ei enää stondaa ja tissit kasvaa! Hah

    • Hevimies

      No niin viikko takana gefinaa eikä vielä mitään sivareita.100kpl pakkaus maksoi sen noin 45 euroa eli halpaa on! Kestää noin 2 vuotta kun pilkon pillerin 6-8 osaan. Nyt vaan toiveikkaana että ei noi ohimot enää vetäytyisi.ja olishan se hienoa että uutta hiusta kasvais ohimoille

      • Huugp

        Pieni on annos sulla. Ite laitan 5osaan


    • DHT-estäjä
      • Ceetä

        Olen lukenut tosta C- vitamiini muodosta Asc2P jotain.
        On kukaan kokeillut sitä?


    • Hevimies

      Olen lukenut että 0,3mg vaikuttaa yhtä hyvin hiusten lähtöön kuin 1mg

      • Hmn

        20 vuotta finaa takana, se hiusmäärä joka aloitettaessa
        on edelleen tallella ja ei sivareita, ellei sellaiseksi lasketa
        pienentynyttä sperman määrää.
        Aluksi näytti siltä että tulossa on parempaakin kasvua,
        mutta silloin oli niin ankara stressi päällä että luulen
        että se oli ainakin yksi osatekijä ettei hyvä alkumenestys
        sitten toteutunutkaan.
        otan noin puoli tabua päivässä, ( silloin kun muistan ) :-)


      • sakke_41_v

        kannattaa kokeilla myös sitä että lisäät ruokavalioon 2 rkl pellavansiemenrouhetta per päivä (helpointa kun laittaa rouhetta puuroihin ja keittoihin yms) ja vähintään muutaman pussin pakastepinaattia viikossa. Itse teen päivittäin tehokkalla isolla tehosekoittimella raa'asta valkokaalista, pinaatista ja pellavansiemenrouheesta "smoothien" ja syön sen tai paremminkin juon väliateriaksi tai esimerkiksi päivällisen alkuruokana. Lisäksi syön päivittäin ohrapuuroa ja -rieskaa (jauhoista tehtynä, jolloin ohran sisältämä pii imeytyy paremmin), 1-2 kananmunaa päivässä, 1 rkl kalanmaksaöljyä, n. 30 mikrogrammaa d-vitamiinia tapleteista, monivitamiinitapletin ym.

        Syön vain vähän punaista lihaa mutta enemmän kanaa ja kalaa. Hedelmiä ja vihanneksia syönpaljon, lisäksi maitorahkaa, mutta ei lainkaan sokeria ja alkoholia max kerran viikossa. Finasteridia otan keskimäärin 1 mg päivässä. Välillä otan kokonaisen gefina-tapletin ja sen jälkeen seuraavan fina-annoksen vasta 4-5 päivän kuluttua. Kolme vuotta olen ollut em. "kuurilla" ja hiuksia on tullut lisää varsinkin päälaelle ja tukan väri on palannut melkein samanlaiseksi kuin oli 20 vuotta sitten, pellavan vaaleaksi.


    • tehokastajoo

      Lääke on ollut tehokas itsellä, MUTTA ne sivuvaikutukset. DHT on yhteydessä hermostollisiin toimintoihin ja sen väheneminen voi aiheuttaa myös masentuneisuutta, hitautta reaktioissa yms. Kalun koko surkastuu, tämä sivuvaikutus löytyy googlettamalla helposti. Jotkut miehet kertovat saaneensa pelkkiä tyttölapsia myöhemmin oltuaan finan käyttäjiä pidempään. Olisi kiinnostavaa tehdä tästä tutkimus onko tosiaan näin. Tissit kasvaa, keskivartalorasvaa kertyy huomattavasti helpommin jne. Yhtenä sivuvaikutuksena myös meinasi luomu-asioista pitävä vaimo häipyä löydettyään pilleripaketin aktiivisessa käytössä....kuulemma harvat hiukset ei haittaa jos vaan on kovaa m_ _aa tarjolla, eikä mitään finasteridi m_ _aa.

    • Hevimies

      Erittäin harvinaisia kuulemma nuo tissikasvu jutut! Taitaapa enemmän olla noita potenssi ja haluttomuus ongelmia käyttäjillä

      • Luuloja_vaan

        Ja nekin johtuu siitä että eri nettikeskusteluissa väitetään tulevan potenssiongelmia. Miehellä stondis on vahvasti korvien välissä ja puheet vaikuttaa siihen.


      • Hevimies

        Juuri näin!!!


      • kaljukalju

        Itsellä kyllä muuttuivat molemmat nännit herkiksi ja niitä alkoi jomottamaan, mutta mitään tissien kasvua ei kuitenkaan tapahtunut. Lopetin finan käytön, koska se vaikutti selvästi omaan psyykkeeseen ja potenssiin. Palautuminen finasta kesti 2-3 vuotta. Jos joillekin fina sopii, niin hyvä juttu.


    • Hevimies

      Kolmisen viikkoa takana finaa ja ei sivareita vielä joten hyvä näin! Ehkäpä tuossa neljän kuukauden jälkeen pystyy aikaisintaan kertoa onko ollut vaikutusta.onneksi tajusin aloittaa hyvissä ajoin kun kaljuuntuminen on vasta alkuvaiheessa eikä ole pälvikaljua ollenkaan ja vaan ohimot vähän vetäytyneet ja edestä hiukset ohuemmat mutta ihan hyvin tässä edessäkin hiuksia on! Hyvä jos tähän loppuisi hiustenlähtö niin ei olis mitään hätää

    • Nooniin

      Mitä olen ulkomaisilta foorumeilta lukenut niin on ollut puhetta siitä, että finasteridin annosmäärä voi olla jopa vain 0,05mg, eli aivan pieni murunen Gefinasta. Vaikutusteho on tutkimusten mukaan sama tai ainakin lähes sama kuin 5mg annoksella. Mahdolliset sivuvaikutukset taas monien käyttäjien mielestä jäävät tulematta tuolla mini-annoksella, vaikka hiuksiin vaikuttaakin. Eli Hevimies voit kaikeki ihan huoletta vetää tuota finaa vieläkin pienempänä annoksena ja teho hiuksiin säilyy, mutta riski sivareihin pienenee. Kuinka 100% faktaa ja henkilöstä riippuvaa tämä on, en tiedä.

      Mutta Japanissahan Shiseido on näillä näkymin tuomassa markkinoille vuonna 2018 uuden jopa mullistavan "baldness curen". En nyt muista tuotteen nimeä, mutta ilmeisesti tulokset on olleet aika lupaavia kun on uutisoitu isoissa ulkomaisissa lehdissäkin. Hyvällä säkällä kaljuuntumista joutuu sietämään enää muutaman vuoden ennen kuin jokin oikea parannuskeino tulee.

    • Voiherranjestassentään

      Voiko olla noin naismaisia pikkusormimiehiä, jotka valittelevat hiusten lähdöstä?
      Ja sitten vielä syödään jotain impotenssia aiheuttavia mömmöjä päälle. Eipä ihme.
      Jos ohimot vetäytyvät, niin sehän on riisitaudin oire. Pää on umpiluuta, ei se luusto eikä otsa miksikään muutu. Vai onko kyse vain tyypillisestä luiskaotsaisuudesta?
      Jos tukkaa ja karvastoa haluaa kasvattaa, niin kanapaska on vanha ja varma lääke.
      Lusikallinen aamuin illoin puuron sekaan ja ei muuta kuin naamariin vaan. Kuukauden päästä saatte ruveta käymään parturissa useammin.

    • Hevimies

      Ai että oikein naismaisia pikkusormimiehiä

    • Hevimies

      2 kuukautta finaa takana eikä sivareita

      • abbacd

        Millaista annosta oot pitäny?


    • Heavymies

      5mg tabletti 8 osaan eli todella pieni annos! Tää suomi24 väittää että hevimies nimimerkki käytössä eli täytyypä vähän muokata nimimerkkiä! Eli sama henkilö oon
      T:hevimies

    • Heavymies

      Päivitelläänpäs nyt tilannetta! Eli noin 5 kuukautta finaa takana! Hyvältä vaikuttaa.letti kasvaa ja hiukset pysyy hyvin päässä.ohimoiden rajalle ja eteen kasvaa paljon uusia hiuksia.siis tasaisesti sellaista 4cm hiusta seassa eikä mitään haivenia vaan kunnon hiusta!!muuten hiukset nyt noin 10cm! En tiedä onko finan ansiota että tuota uusio kasvua suht paljon mutta hyvältä vaikuttaa!! Ja vieläkään ei mitään sivareita

    • 34-v-finan-käyttäjä

      Sattui silmään mielenkiintoinen väite yhdeltä nettisivulta:
      Eli paistetut ruuat ja Sokeri pois ruokavaliosta. Ja mun oma mielipide on että muutkin huonot ja liiat hiilarit kannattaa jättää pois.

      "4. EAT SMARTER
      Cleaning up your diet may save you from the Mr. Clean look. Start by skipping fried foods; this may reduce oil-gland activity, slowing the switch from T to DHT, according to research from India. And watch the desserts: The insulin flood from consuming a lot of sugar can trigger the release of testosterone, making it available for conversion to DHT."

      http://www.menshealth.com/health/battle-baldness

      • penac

        Voihan ruokia voi paistaa myös ilman rasvaa. Minulla on semmonen valkeapintainen keraaminen paistinpannu ja pihvit, kananmunat, kalafileet ym. paistuu hyvin melkein ilman rasvaa. Kalafile tarvii pikku nokareen voita mutta esim munakkaan paistaminen ei välttämättä ollenkaan. ja uunissahan voi paistaa isommat lihapalat , broilerit jne. eikä tartte käyttää ollenkaan rasvaa.


    • Heavymies

      Mielenkiintoinen väite tosiaan

    • Gefina

      Kävin tänään hakemassa Gefina 5mg reseptin. Kannattaako ottaa tuo 5mg pilleri joka aamu vai jakaa se osiin ja jos kyllä niin miksi? Entäs kun olen alkanut pikkuhiljaa kaljuuntumaan päälaelta (onneksi hyvin vähän jos ollenkaan, valotus saattaa hämätä) niin voiko olla että menetän huonossa lykyssä hiukset tämän puolen vuoden aikana ennenkuin/jos lääke alkaa vaikuttamaan? Vai miten nopeasti tämä alkaa estämään hiusten lähtöä?

      • Tulee_halvaksi

        Vuorokausiannokseksi riittää n. 1 mg, joten kannattaa paloitella pillerinpuolittajalla neljänneksiin.


      • tarkkakätinen

        Jos sulla on tarkka silmä ja terävät sakset voit kokeille gefina-tapletin puolittamista siten että toiseen puoliskoon tulee n. 2/5 tapletista ja toiseen 3/5. Leikkaa tapletti kahtia kun se on vielä foliopakkauksessa. Silloin se ei lipsu käsistä niin helposti. Sitten jaa toinen pala puoliksi ja toinen kolmeen osaan. Silloin on kaikissa paloissa n. 1 mg finasteridia.


      • HelppoHomma

        Apteekeista voi ostaa pillerin puolittajia parilla eurolla. Pillerin pilkkominen sillä on helppoa.


      • Helpompaa

        Pillerinpuolittajaa kannattaa käyttää, saa tarkempia annoksia. Tuo neljännesmilligrammaa ei ole liikaa eikä tunnu hinnassakaan suuremmin (päiväannos n. 2 senttiä kalliimpi).


    • 266

      Lukeeko muilla pakkauksessa että pillereitä ei saisi rikkoa tai murskata vaan pitäisi niellä kokonaisena?

      • Riskejä_löytyy

        Ei kai niissä pakkauksissa ole mitään eroja, samat ohjeet jokaisessa.
        Rikkominen on riski mm. samassa taloudessa oleville sukukypsille naisille, koska raskauden aikana finasteridi voi aiheuttaa poikasikiölle epämuodostumia.


    • nuori.mies

      Vaikuttaako fina (positiivisesti) parrankasvuun?

      • Pienipartainen

        No ei tietenkään. Finahan lähinnä vähentää DHT:n määrää, eli käytännössä siis vähentää mieshormoneita kehossa, ei lisää niitä. Periaatteessa DHT:n väheneminen ennemmin huonontaa parraskasvua kuin lisää sitä:

        "especially vellus facial hair, actually requires DHT to mature into permanent, terminal hair. This would mean that a DHT blocker, such as folligen, would hinder beard growth."


    • Heavymies

      Parraskasvuun en osaa kyl sanoa mitään.aika samalla lailla se kasvaa.itse käytän pillerin puolittajaa ja 8 osaan saan gefinan pilkottua. Hienosti kyllä mennyt tää kasvatus aika.huomannut suihkussa että selvästi on vähentynyt hiusten lähtö.puolet pienempi hiuskasa enää viemärin ritilällä

    • Wwweee

      Onko kukaan käynyt mittauttamassa veriarvoja ennen ja jälkeen finan aloittamisen?
      Eli mitä se käytännössä tekee hormonitoiminnalle? DHT vähenee mutta miten muut arvot? Kokonaisteston pitäisi kuulemma nousta hiukan.

      Onko tietoa löytyykö jostain finan käyttäjien tuloksia ennen ja jälkeen?

      • tietää_

        Testo muuttuu DHT:ksi, ja suurin osa testosteronin hyödyistä (lihas, kasvat, potenssi yms.) johtuu DHT:sta. Eli en suosittele finaa kenellekkään.


    • kokemuksenääni

      Oma kokemus finasta huono. Nännit kasvaa ja testot laskee. Rogaine on joka varmasti on vähiten sivuvaikutuksia aiheuttava lääke hiustenlähdön EHKÄISYYN.

      Jos hiusjuuri on kuollut siihen ei oikein finat ja rogainet auta. Hiustensiirto on ainoa vaihtoehto.
      Se maksaa, mutta lopputulos pysyvä.
      Civas Klinikka on edullinen ja lääkäri turkinsuurlähetystön suosittelema. www.hiustensiirtoulkomailla.fi

    • heavymies

      no niin,pitkästä aikaa täytyy tänne kirjoitella kokemuksista finasta.vieläkään ei mitään sivareita.seksi hommat hoituu täysin normaalisti ja halut ennallaan. ensi kuussa vuosi takana finaa ja annostus noin 0,6mg päivässä.ohimoihin ei ole vaikuttanut yhtään mutta muuten hiukset pysyy hyvin päässä ja hiukset kasvaa kohisten! eli taidan kuulua niihin joille fina sopii ja hyvä niin.kiva jos tänne tulisi lisää keskustelua aiheesta

    • Finaa4v

      Ite käytin 4v ja lopetin ku sivuvaikutukset oli kiistattomat.. alkuun uskottelin 2-3v ettei sivareita ole. Lopulta kuitenkin halukkuuden ja potenssin puute johti lopettamiseen. 2viikon tauon jälkeen ero haluissa oli huikea. Lievä Post finasteridi syndroomakin tuli, mutta siitä selvisi kuukaudella..

    • Anonyymi

      Mulla kohta 2 kk takana finaa ja ei mitään sivuoireita... Rogainen vaahtoa vedellyt kaljuun noin 4 kk. Jotain ohutta haituvaa pukkaa kaljuun mutta saa nähdä jääkö untuvan tasolle vai kuinka käy. Tissit oli jo ennen kuuria joten ei hetkauta jos sellasia sivareita on tulossa.

    • Anonyymi

      Pari vuotta ollut käyttämättä, taitaa alkaa taas hiukset ohentua ainakin päälaelta. Seisokkiin vaikuttaa varmaankin heikentävästi, mutta ennemin se kuin kaljuuntuminen.

    • Anonyymi

      Itselläni 1mg gefina on toiminut ja hiukset ovat pysyneet päässä. Halut tosin hukassa ja potenssi heikko, kolesteroliarvot nousivat sekä rasvamaksa alkanut vaivata, mutta hiukseni ovat sentään kauniissa kunnossa. Ja mitäpä minä sinkkumies niillä haluilla teen, sillä vaikka naisen jostain syystä sattuisin saamaan, ei yhdynnästä tulisi paljoakaan veltolla veijarilla ja heikoilla haluilla. Olen kyllä todella tyytyväinen hiuksiini kaikesta huolimatta.

      • Anonyymi

        Liikunta ja ravinto kuntoon (ja alkoholi pois) niin hoituu rasvamaksa ja mahdollisesti potenssiongelmatkin. Tuoreemman tutkimustiedon perusteella finsteridi saatta nostaa hdl:ää, mutta ei vaikuta hdl:ään tai triglyihin, joten sen vaikutus rasva-arvoihin pitäisi olla positiivinen.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe