Medialuotsi

Yrittäjä56723957

Keskustelua yrityksestä Medialuotsi Oy, Helsinki. www.medialuotsi.fi

Oma kokemus:
Oltiin yritykselle otettu Medialuotsilta Re-marketing -kampanja. Päätin perua sen, koska heillä ei ollut esittää todisteita siitä, etteivät automaattiset klikkaajarobotit kuluta rahojani. Puhelun aikana selvisi, että perumisaika oli mennyt umpeen edellisenä päivänä. Pyysin joustamaan, mutta asiakaspalvelija sanoi: "Jos joustaisimme yhden kohdalla, joutuisimme joustamaan kaikkien kohdalla. Kysyin, haluavatko he tosiaan vihaisen ja täysin tyytymättömän asiakkaan. Vastaus on vain usean pyynnön jälkeen: "Emme ikävä kyllä tee poikkeuksia peruutusajan suhteen." Asiakkaat heillä ovat asiakaspalvelun mukaan pääasiassa tyytyväisiä, mutta kun kysyn asiakastyytyväisyyskyselystä saan vastauksen: "Varsinaista asiakastyytyväisyyskyselyä meillä ei ole, palautteenne on kuitenkin välitetty yrityksen johdolle."

Oli aamu kun soitin ja en tiennyt peruutusajan vielä menneen umpeen. Odotin inhimillisyyttä. Sitä ei löytynyt, vaan vihaisen ja eritttttäin tyytymättömän asiakkaan eurot olivat tärkeämpiä.

Tilausvahvistuskirje voi tulla hämäävästi vähän ennen peruutusajan loppumista, joten avatkaa kirje välittömästi sen saavuttua ja perukaa heti, ellette halua maksaa esim. 337€ heille siitä työstä, että optimoivat teille 104 euron edestä Google-mainontaa eli noin 440 euroa yhteensä ja kuinka suuren osan siitä "katselevat" automaattiset klikkaajarobotit? Sitä ei voi todentaa millään.

Oma mokahan se oli, mutta hei kamoon jotain rajaa tiukasti sopimuksista kiinni pitämiseen! Inhmilillisyyttä vähän peliin! En voi suositella ollenkaan ikinä kellekään vaan kehoitan välttämään Medialuotsia.

57

11241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huijattu_yrittaja

      En halua olla missään tekemisissä tämän kyseisen yrityksen kanssa. Pakkomyivät puhelimessa liian suurilla lupauksilla paketin yrityksellemme. Peruutus oli miltein mahdotonta ja toiminta vaikuttaa erittäin tökeröltä asiakkaan suuntaan.

    • Media-ammattilainen

      Aloittajalle tiedoksi että esimerkiksi googlen palveluissa tunnistetaan automaattisesti ns kelvottomat klikkaukset, eli klikkaajat jotka vain käväisevät sivuilla ja poistuvat, lisäksi sielä on ip kohtainen rajoitus eli yhdestä ip osotteesta ei päivän aikan kulu kuin yksi klikkaus vaikka klikkaisi sata kertaa. Muista myös seuraavan kerran kun olet autoasi viemässä korjaamolle että valitset sellaisen korjaamon mistä saat palvelun pelkkien osien hinnalla kun et kerta mainonnastakaan suostuisi ammattilaiselle maksamaan työstä ollenkaan. Sopimusehdot on myös olemassa sitä varten että niitä noudatetaan niin palveluntarjoaja sekä ostaja, eli eiköhän se ole omaa saamattomuuttasi että et lainmukaisen peruutusajan puitteissa peruuttanut tilaustasi, ja kun et saanut erityiskohtelua niin piti päästä purkamaan paha olo suomi24.

      • Rhki

        Eikös se tilausvahvistus tuu ihan sähköpostitse saman tien nykyään..
        Itse varsin tyytyväinen palveluun mitä saanut kummaltakin toimijalta Fonecta ja medialuotsi.


    • Amiraali3

      Todella surkeaa asikaspalvelua medialuotsilla, vaikka itse kämmäävät eivät palauta rahoja ja pakko myyvät tuotteitaan, varokaa tätä firmaa !!!

    • Pettynyt888

      Kusetusta Medialuotsin myyjien osalta. Luvataan satoja kävijöitä Display-mainonta kampanjalla. Tuloksena pari kymmentä kävijää. Nyt on pari kertaa näitä "ammattilaisia" pienyrittäjänä kokeillu googlemarkkinoinnin saralla ja tuloksena ei käytännössä ole muuta kuin rahan menoa. Vaikea kyllä lähtee enään ostamaan vastaavia palveluita. Plussaa Medialuotsille, että muutaman kuukauden jälkeen 6kk määräaikainen sopimus purettiin, vaikkei tämä sopimuksen purku ihan niin menny kuin olisin halunnut.

      • Kushettaja

        Kyllä se display niinkuin kaikki muutkin kampanjat toimii kun sinne tekee edes vähän isommalla budjetilla kampanjaa kuin vkl ruokakassin maksun verran ... jos annat plussaa miksi haukut:o


    • Keskarimedialuotsille

      Vieläkö tämäkin kusetuspaja jatkaa toimintaansa? Suosittelen blokkaamaan kaikki numerot, jotka viittaavat vähäisissäkin määrin medialuotsiin. Muutama tuttu joutunut huijatuksi tämän "lompakkovarkaan" toimesta.

    • Yrittäjäsmies

      Ei eroa millään tavalla muista hakemistohuijareista, vaikka julkinen imago onkin hieman muita parempi. Huvittavin juttu oli firman fb-sivujen arvostelut aikanaan. Kaikki 5 tähteä antaneet olivat firman palkkalistoilla ja varsinaisilta asiakkailta tähtiä tuli vähän vähemmän :D Jostain kumman syystä koko arvosteluosio on poistettu joitain vuosia sitten..

    • Pettynytyrittäjä

      Medialuotsiin ja toimintaan olen todella pettynyt enkä suosittele kenellekkään yrittäjälle. Maksut pilvissä ja irtisanominen tehty vaikeaksi. Myyvät pitkiä sopimuksia ilman selviä irtisanomis aikoja. Sopimusajat kerralla jopa kaksi vuotta ja kuukausimaksut isoja, kahdella laskulla per kuukausi.

    • EiEnääIkinä

      Huonoja kokemuksia täälläkin ko. firmasta.
      Meille tuli uusia tuotteita valikoimiin ja päätettiin panostaa kunnolla markkinointiin. Kampanja tilattiin sit tuolta ja siitä tuli täys fiasko. Mikään muu kampanja ei ole ennen eikä jälkeen epäonnistunut niin täydellisesti kuin tuolta tilattu.

    • Pettynyt2018

      Ikinä en voi suositella Medialuotsia ja tulen rehellisesti kertomaan jokaiselle yrittäjäkollegalle oman kokemukseni. Kaksi tärkeintä hakusanaa jonka vuoksi (luulin ottaneeni) ammattilaisen eivät pysty markkinoimaan lupaamiaan hakusanoja koska nämä ovat niin kalliita. Sopimuksen ostovaiheessa tämä oli näiden sanojen osalta kyllä ok. 122e Google hakusanamainonta kuukausimaksusta menee 30e googlemainontaan ja loput Medialuotsin lompakkoon. Lisäksi 122e Google display kuukausimaksusta 30e mainontaan ja loput heidän lompakkoon. Tämän sain kuulla muualta markkinointialan ihmiseltä kun näytin raporttia. Sopimuksista ei pääse eroon. Jos jollain on vinkkejä hyvästä juristilta niin otetaan vastaan.

    • Samankohtalon koin eurot meni medialuotsille
      Mitää hyötyä ei ollut
      Ottivat 122 euroo josta 30 mainontaa muut medialle
      Kilpailijalla olisi 60 60

    • Justiisajuu

      Mielenkiintoista että valitetaan siitä että joku firma ottaa tehdystä työstä palkkaa? Itsekin voisi tehdä vaikka sen mainonnan, mutta niin voi myös tehdä samalla logiikalla auton korjauksen, siivouksen, maalauksen ja lista jatkuu, mutta silti näitäkin varten on yrityksiä. Ei autoa korjata osien hinnalla, siivota pesuaineiden hinnalla, maalata maalien hinnalla yms. Ja sekin on selvä juttu että budjetti nousee tarpeen mukaan, jos pitää koko maailmalle näkyä parillasadalla hakusanalla niin ei sillä muutamalla kympillä pitkälle pötkitä

    • ollolos

      Medialuotsin palveluita ei kannata ottaa. Medän yritys otti ja kun kysyin miksi mainos ei näy hakusanoilla niin sanoivat että klikit on tullut täyteen ja kello oli kuitenkin vasta 9.00. P****n möivät.

    • Anonyymi

      Soittelevat meille päivittäin. Numero tallennettu puhelimeen "Medialuotsi". En vastaa.

    • Anonyymi

      Kuulostaa kyllä pahalta. Tämä tekee hallaa myös niille yrityksille jotka tarjoavat hyvää ja rehellistä verkkomainontaa ilman mitään jippoja. Mielestäni paras järjestely on se että tarjoavalla yrityksellä on oma työhinta ylläpitoon ja raportointiin. Tämän päälle tulee sitten erikseen googlelle tilitettävä mediabudjetti.

    • Anonyymi

      VAROKAA MEDIALUOTSI OY NIMISTÄ YRITYSTÄ! Tein sopimuksen hakukoneoptimoinnista ja sovittiin hinnasta kk-tasolla. Sitten alkui lasku ja perintäruljanssi. Yritys ei ole tehnyt mitään lähettämisensä laskujen lisäksi. Perustelevat ehdolla, että koko budjetti on maksettava etukäteen. Vasta sen jälkeen alkaisi luvatun työn tekeminen. YRITYKSEN TOIMINTA ON TODELLA EPÄEETTISTÄ JA KYSEENALAISTA. Käsittämätöntä, miten lyhytnäköinen "imagorakennus" voi kannattaa. KERTOKAA KOKEMUKSISTANNE, JOTTA VARSINKIN UUDET YRITTÄJÄT OSAAVAT VAROA KO. YRITYKSEN TARJOUKSIA JA YHTEYDENOTTOJA!!

      • Anonyymi

        Ei sattuisi mitään jos lukisi sopimusehtoja :)


      • Anonyymi

        Samaan paskaan kompastuin myös itse Medialuotsin kanssa.. Google display mainonnan piti alkaa vuosi sitten, eipä vain alkanut. Laskuja satoi ja lopulta ne meni perintään kun kiinnostus maksaa tyhjästä oli nolla. Lopulta, näin vuoden taistelun jälkeen, otin lainan toisaalta, että sain kaiken viimein maksettua korkoineen ja kuluineen. Sinne meni pieneltä yrittäjältä satanen poikineen. En voi suositella KENELLEKÄÄN. Missään muualla ei tarvitse maksaa kuukausihinnoiteltua palvelua kokonaan etukäteen, ennen kuin saat palvelun. Mieti, jos on esim kuntosali johon otat 6kk sopimuksen ja sun pitää ensin maksaa se 6kk ja sitten vasta pääset sinne salille treenaamaan. Ei niin mitään järkeä!! Varokaa kyseistä firmaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaan paskaan kompastuin myös itse Medialuotsin kanssa.. Google display mainonnan piti alkaa vuosi sitten, eipä vain alkanut. Laskuja satoi ja lopulta ne meni perintään kun kiinnostus maksaa tyhjästä oli nolla. Lopulta, näin vuoden taistelun jälkeen, otin lainan toisaalta, että sain kaiken viimein maksettua korkoineen ja kuluineen. Sinne meni pieneltä yrittäjältä satanen poikineen. En voi suositella KENELLEKÄÄN. Missään muualla ei tarvitse maksaa kuukausihinnoiteltua palvelua kokonaan etukäteen, ennen kuin saat palvelun. Mieti, jos on esim kuntosali johon otat 6kk sopimuksen ja sun pitää ensin maksaa se 6kk ja sitten vasta pääset sinne salille treenaamaan. Ei niin mitään järkeä!! Varokaa kyseistä firmaa!

        Mieti, jos on esim saisit hakee kaupasta maitoa ja maksaisit sen sitten kun olet sen juonut....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieti, jos on esim saisit hakee kaupasta maitoa ja maksaisit sen sitten kun olet sen juonut....

        Taitaa olla hiukan eri asioista kyse. Tällä argumentaation tasolta löytyy takaa luultavasti mafialuo....medialuotsi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieti, jos on esim saisit hakee kaupasta maitoa ja maksaisit sen sitten kun olet sen juonut....

        Medialuotsin työntekijä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sattuisi mitään jos lukisi sopimusehtoja :)

        Medialuotsi oli tekevinään mainosvideot ym. Lasku maksettiin ajallaan. Mitään mainoksia ei näkynyt missään, yhteydessä yrittäjään ei oltu. Tuli taas uusi lasku, maksettiin. Monien turhien yhteydenottojen jälkeen Medialuotsi vastasi ja kertoi, että kyseinen henkilö, jonka piti työt tehdä, on jo pidempään ollut sairaslomalla, sekä, että sairasloma jatkuu vielä pitkään. Turhaan, ilman vastinetta maksettu jo kaksi laskua, kolmas menossa. Vuoden shoppari, yritettiin perua, mutta ei kuulemma käy. Heillä ei ilmeisesti sijaisia käytetä. Asiakkaalla vaan kävi huono tuuri. VAROKAA kyseistä kusettajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Medialuotsi oli tekevinään mainosvideot ym. Lasku maksettiin ajallaan. Mitään mainoksia ei näkynyt missään, yhteydessä yrittäjään ei oltu. Tuli taas uusi lasku, maksettiin. Monien turhien yhteydenottojen jälkeen Medialuotsi vastasi ja kertoi, että kyseinen henkilö, jonka piti työt tehdä, on jo pidempään ollut sairaslomalla, sekä, että sairasloma jatkuu vielä pitkään. Turhaan, ilman vastinetta maksettu jo kaksi laskua, kolmas menossa. Vuoden shoppari, yritettiin perua, mutta ei kuulemma käy. Heillä ei ilmeisesti sijaisia käytetä. Asiakkaalla vaan kävi huono tuuri. VAROKAA kyseistä kusettajaa.

        Hei,
        Missään nimessä emme huijaa asiakkaitamme, mutta inhimillisiä virheitä voi joskus tapahtua. Pyytäisimme ystävällisesti ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä tapahtuneen selvittämiseksi.
        Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydätte sekä tilausvahvistukseltanne, että kotisivuiltamme.
        /Medialuotsi asiakaspalvelu, Marleena


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei,
        Missään nimessä emme huijaa asiakkaitamme, mutta inhimillisiä virheitä voi joskus tapahtua. Pyytäisimme ystävällisesti ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä tapahtuneen selvittämiseksi.
        Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydätte sekä tilausvahvistukseltanne, että kotisivuiltamme.
        /Medialuotsi asiakaspalvelu, Marleena

        No näitähän sattuu


    • Anonyymi

      Minä erehdyin ostamaan display mainontaa alkuvuodesta 2019. Laskut tuli, mutta kampanjaa ei ole koskaan järjestetty. Paljastui puoli vuotta viimeisen laskun jälkeen kun aloin tiedustelemaan raportteja kampanjan onnistumisesta. Väittävät, että eivät ole saaneet käyttöoikeutta analytics-tilille. Asiasta on ilmoitettu heille sähköpostilla, mutta väittävät, että viestiä ei ole tullut.

    • Anonyymi

      Olen saanut kyseisen firman osalta huonoa palvelua. En voi suositella firmaa kenellekään. Myyjät lupaavat maat ja taivaat ja ovat koko ajan kärkkymässä lisäkauppaa. Sitten kun itse kauppa on sovittu ja tulisi aloittaa kampanjan tai nettisivujen toteutus, niin homma ei toimi. Tarvittaviin ihmisiin ei saa yhteyttä ja pienet muutokset eivät onnistu, vaikka niitä pyydät. Jos haluaisit itse toteuttaa esim. nettisivujesi muutokset, niin firma ei anna sinulle oikeuksia. Asiakaspalvelu on automatisoitu tai kommunikointi tehty niin hankalaksi, ettei asioiden hoitaminen onnistu. PYSYKÄÄ KAUKANA KYSEISESTÄ FIRMASTA!

      • Anonyymi

        Automatisoitu? Joka kerta kun itse olen sinne soittanut, on vastattu ilman mitään jonotusta.
        On se jännää, että ihmiset pelkästään valittaa netissä, ei kehu koskaan.

        Itse voisin kokemuksesta kehua yrityksen toimintaa vaikka kuinka paljon, mutta jätän sanomatta, koska nämä katkerat ihmiset, jotka a) eivät lue sopimusehtoja b) ovat muuten juntteja, keksisivät siitäkin palautteesta jtn huonoa. :)

        Ihanaa kevättä!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Automatisoitu? Joka kerta kun itse olen sinne soittanut, on vastattu ilman mitään jonotusta.
        On se jännää, että ihmiset pelkästään valittaa netissä, ei kehu koskaan.

        Itse voisin kokemuksesta kehua yrityksen toimintaa vaikka kuinka paljon, mutta jätän sanomatta, koska nämä katkerat ihmiset, jotka a) eivät lue sopimusehtoja b) ovat muuten juntteja, keksisivät siitäkin palautteesta jtn huonoa. :)

        Ihanaa kevättä!!

        Kai sinä nyt osaat omalle työpaikallesi soittaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Automatisoitu? Joka kerta kun itse olen sinne soittanut, on vastattu ilman mitään jonotusta.
        On se jännää, että ihmiset pelkästään valittaa netissä, ei kehu koskaan.

        Itse voisin kokemuksesta kehua yrityksen toimintaa vaikka kuinka paljon, mutta jätän sanomatta, koska nämä katkerat ihmiset, jotka a) eivät lue sopimusehtoja b) ovat muuten juntteja, keksisivät siitäkin palautteesta jtn huonoa. :)

        Ihanaa kevättä!!

        Hienoa, kuinka läpinäkyviä nämä firman sisältä tulevat kommentit ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Automatisoitu? Joka kerta kun itse olen sinne soittanut, on vastattu ilman mitään jonotusta.
        On se jännää, että ihmiset pelkästään valittaa netissä, ei kehu koskaan.

        Itse voisin kokemuksesta kehua yrityksen toimintaa vaikka kuinka paljon, mutta jätän sanomatta, koska nämä katkerat ihmiset, jotka a) eivät lue sopimusehtoja b) ovat muuten juntteja, keksisivät siitäkin palautteesta jtn huonoa. :)

        Ihanaa kevättä!!

        Paha mennä lukemaan sopimusehtoja etukäteen, kun ensin pitää tehdä sopimus ja vasta sitten saa ehdot luettavakseen. Aikanaan Luotsin myyjä koitti väkisin laittaa sopimusvahvistuksen laskuineen postiin, ja sen jälkeen vasta olisin saanut tietää ehdot. Yritin kertoa, etten tee sopimusta ennen kuin ehdot ovat selvillä, mutta mukamas salassa pidettävää materiaalia muille kuin sopimuksen etukäteen tehneille. Kusetukseksihan tuota voisi joku sanoa.
        SIlloin kyseessä oli 350 € maksava GoogleMaps-näkyvyys ja yrittäjäurani alkutaipaleella olin mennä harhaan, mutta enpäs mennytkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Automatisoitu? Joka kerta kun itse olen sinne soittanut, on vastattu ilman mitään jonotusta.
        On se jännää, että ihmiset pelkästään valittaa netissä, ei kehu koskaan.

        Itse voisin kokemuksesta kehua yrityksen toimintaa vaikka kuinka paljon, mutta jätän sanomatta, koska nämä katkerat ihmiset, jotka a) eivät lue sopimusehtoja b) ovat muuten juntteja, keksisivät siitäkin palautteesta jtn huonoa. :)

        Ihanaa kevättä!!

        Huijari


    • Anonyymi

      Kammottava lafka, jossa työt hoidetaan liukuhihnalta ja työntekijät lähinnä pakollinen menoerä. Kannattaa välttää.

    • Anonyymi

      Ihme itkua, jos teillä ei ole lukutaitoa ja peukalo ei ole keskellä kämmentä, vai puuttuko se kokonaan, jos joku kussettaa teitä, haastakaa oikeuteen ja vaatikaa rahoja takaisin.

      Lupaukset miljoonista klikkauksista saa unohtaa, google vedättää koko ajan klikkaushintaa ylöspäin..

      • Anonyymi

        Tulikohan tämä viesti rallipelin vai biljardin välillä Mafialuotsista


      • Anonyymi

        Ai se onkin googlen vika kun medialuotsi kusettaa


    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia nää kehujat Medialuotsin palkkalistoilla.150000 klikkausta ei yhtään yhteyden ottoa eika omilla sivuila käyntiä.Nää ns raportit oli varmaan pöllitty joltain ulkomaiselta firmalta.jos haluatte menettää rahanne osoite Medialuotsi.Mite tämmöset huijarit saa toimia suomessa.

    • Anonyymi

      Olen normaalisti tehnyt Google-mainokset itse. Se on melko helppoa mutta siitä huolimatta ajattelin vihdoinkin suostua ulkoistamaan tämän ammattilaiselle (koska soittivat taas sadatta kertaa sopivasti kun olin juuri miettinyt ulkoistamista) koska ajattelin kokeilla saisiko ammattilainen vielä parempia tuloksia. Otin 4kk paketin. Tilaus ja ensimmäisen kuukauden lasku tuli pian. Otin omat mainokset pois ja jäin odottamaan uusien mainosten ilmestymistä. Ei näkynyt. Laitoin kyselyä, että niin milloinkas nämä mainokset tulevat muuten näkyviin, enpä hoksannut sitä aiemmin kysyä. Vastattiin, että kuluvan viikon aikana, ovat tuotannon jonossa. No, ei tullut kuluneen viikon aikana. Tein uudelleen mainokset itse, ja laitoin valituksen sinne menemään, että kestää liian kauan eikä mitään kuulu. Tästä on nyt vajaa kolme vkoa kun tilaus tehtiin. En tiedä olenko hätäinen vai mitä, mutta jostain syystä oletin että ei kai siinä viikkoa kauempaa mene. Keston vuoksi rupesi epäilyttämään koko asia ja eksyin tänne palstalle.. Saas nähdä kuinka käy. Ja kommentteja luettuani huolestuin että kai se sitten varmasti loppuu viimeistään sen 4kk.n jälkeen, mielestäni sopimusehdoista luki 4kk, toivotaan että pitää. Toki haluaisin että peruutuksen voisi vielä tehdä kokonaan, mutta peruutusaika oli 7päivää.

      • Anonyymi

        Nyt on kuulemma kampanja alkanut 4 päivää sitten. Googletin, ei mitään mainoksia näkynyt eikä ole kyllä kauppaakaan tullut sitä kautta,. Laitoin itsetehdyt mainokset äkkiä takaisin näkymään ettei menetetä enää yhtään kauppaa tuon firman johdosta.. Voi luoja mikä kusetusfirma. Sen kerran kun meet puhelinmyyjälle vastaamaan ni etkös joudu katumaan :D No, tyhmyydestä oppii. Tässä oli kyseessä aika iso kuukausittainen summa, ja nyt joutuu vielä sen koko 4kk olemaan tässä nalkissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on kuulemma kampanja alkanut 4 päivää sitten. Googletin, ei mitään mainoksia näkynyt eikä ole kyllä kauppaakaan tullut sitä kautta,. Laitoin itsetehdyt mainokset äkkiä takaisin näkymään ettei menetetä enää yhtään kauppaa tuon firman johdosta.. Voi luoja mikä kusetusfirma. Sen kerran kun meet puhelinmyyjälle vastaamaan ni etkös joudu katumaan :D No, tyhmyydestä oppii. Tässä oli kyseessä aika iso kuukausittainen summa, ja nyt joutuu vielä sen koko 4kk olemaan tässä nalkissa.

        Ja mikä yrityksen nimi oli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on kuulemma kampanja alkanut 4 päivää sitten. Googletin, ei mitään mainoksia näkynyt eikä ole kyllä kauppaakaan tullut sitä kautta,. Laitoin itsetehdyt mainokset äkkiä takaisin näkymään ettei menetetä enää yhtään kauppaa tuon firman johdosta.. Voi luoja mikä kusetusfirma. Sen kerran kun meet puhelinmyyjälle vastaamaan ni etkös joudu katumaan :D No, tyhmyydestä oppii. Tässä oli kyseessä aika iso kuukausittainen summa, ja nyt joutuu vielä sen koko 4kk olemaan tässä nalkissa.

        Kai sä tiedät että jos pidät omaa kamppista päällä samaan aikaan niin sä kilpailet ittes kanssa klikkihinnoista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai sä tiedät että jos pidät omaa kamppista päällä samaan aikaan niin sä kilpailet ittes kanssa klikkihinnoista?

        No jos medialuotsi kusettaa niin kai jotain on tehtävä


    • Anonyymi

      Pitäiskö tehdä ryhmäkanne kyseistä yritystä vastaan niin tutkisivat vähän toimintaa.

      • Anonyymi

        KYLLÄ....VAROKAA MEDIALUOTSI OY NIMISTÄ YRITYSTÄ! Tein sopimuksen hakukoneoptimoinnista ja sovittiin hinnasta kk-tasolla. Sitten alkui lasku ja perintäruljanssi. Yritys ei ole tehnyt mitään lähettämisensä laskujen lisäksi. Perustelevat ehdolla, että koko budjetti on maksettava etukäteen. Vasta sen jälkeen alkaisi luvatun työn tekeminen. YRITYKSEN TOIMINTA ON TODELLA EPÄEETTISTÄ JA KYSEENALAISTA. Käsittämätöntä, miten lyhytnäköinen "imagorakennus" voi kannattaa. KERTOKAA KOKEMUKSISTANNE, JOTTA VARSINKIN UUDET YRITTÄJÄT OSAAVAT VAROA KO. YRITYKSEN TARJOUKSIA JA YHTEYDENOTTOJA!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KYLLÄ....VAROKAA MEDIALUOTSI OY NIMISTÄ YRITYSTÄ! Tein sopimuksen hakukoneoptimoinnista ja sovittiin hinnasta kk-tasolla. Sitten alkui lasku ja perintäruljanssi. Yritys ei ole tehnyt mitään lähettämisensä laskujen lisäksi. Perustelevat ehdolla, että koko budjetti on maksettava etukäteen. Vasta sen jälkeen alkaisi luvatun työn tekeminen. YRITYKSEN TOIMINTA ON TODELLA EPÄEETTISTÄ JA KYSEENALAISTA. Käsittämätöntä, miten lyhytnäköinen "imagorakennus" voi kannattaa. KERTOKAA KOKEMUKSISTANNE, JOTTA VARSINKIN UUDET YRITTÄJÄT OSAAVAT VAROA KO. YRITYKSEN TARJOUKSIA JA YHTEYDENOTTOJA!!

        Aivan rosvo firma laillinen kusetus.Raportit on pöllitty jonkun ulkomaisen yrityksen sivuilta ei sanaakaan Suomea.Kuka tälläsiä firmoja suojelee.


    • Anonyymi

      kuulostaa aivan myyntikuutio nimiseltä firmalta. laskut tulee maksaa ennakkoon, töitä ei tehdä, perumisajan jälkeen vasta tulee jotain tietoa ja silloin peruminen ei enää mahdollista jne jne
      pakko myydään sinnikkäästi yms

    • Anonyymi

      Kehotan suomalaisia yrittäjiä boikotoimaan Medialuotsi Oy:tä.
      Itse erehdyin uudehkon yrityksen nimiin ostamaan hakukoneoptimointi -palvelun kesäkuussa 2021.
      Syyskuuhun mennessä ainoa konkreettinen palvelu on ollut 4 laskua! Myyjä lupailee asiantuntijan ottavan lähiaikoina yhteyttä, jotta palvelun tekninen toteutus käynnistyy. Lähes 2.000 € laskutusta siis ilman mitään toimenpiteitä!
      Miten tällaista liiketoimintaa voi edes harjoittaa nyky-Suomessa?
      Toiminta näyttää olevan kannattavaa, sillä meitä huijattavia, hyväuskoisia yrittäjiä näyttää riittävän. Sopimukset on laadittu niin taitavasti, ettei ne velvoita Medialuotsia mihinkään.
      Oppirahoina joudun nyt maksamaan n. 10.000 €/12 kk sopimuksella ei mistään…

    • Anonyymi

      Paljon Hyvää myyntipuhetta. Lähes tonni rahaa ei yhtään puhelinsoittoja asiakkaalta

      • Anonyymi

        Pitäisikö miettiä syytä tähän? kenties kotisivujen päivitys tarpeessa..? :)


    • Anonyymi

      Hei kaikki mainostajat. Olkaa tarkkoja sopimuksesta ja sen sisällöstä. Yleensä kun ostat jonkin palvelun. esimerkiksi putkiremontin taloosi. Urakoitsija tekee sopimuksen mukaan putkityöt ja sinä maksat laskun. Reilua eikö totta. Näissä nettimainonta palveluissa voit joutua maksamaan täyden hinnan, vaikka et saa mainonnasta hyötyä. Voi olla että ei tule yhtään puhelinsoittoa tai kotisivulla käyntiä. Oletko saanut tässä tapauksessa rahallesi vastinetta, vai maksatko tyhjästä?. Medialuotsin myyjät kyllä lupaa sinulle vaikka ja mitä. Lupaa ja antaa ymmärtää, että saat asiakas kontakteja , saat töitä Liikevaihtosi kasvaa. Se voi olla täysin perätöntä mainostamista. Medialuotsi ei siitä välttämättä välitä vaikka ei tuota lupaamansa palvelua. Siksi olkaa tarkkana ja vaatikaa sopimukseen jonkin vastineen maksamallenne summalle.

    • Anonyymi

      Sama täällä, mullla on sukellus firma joka sivut mesialuotsi teki. Myyjä soiti ja ehdotti Google haku. Sanoin että katsotaan Maaliskuussa 2022 ja hän kuitenkin laitoi sopimus. Peruin tilaus mutta Medialuotsi ei halunnut perua sopimusta kun se meni yli 2 viikkoa. Myyjän keino saada asiakkaat on todella väärin. EN SUOSITELLA MEDIALUOTSI Oy missään nimessä. Heti kun 6kk laskut on tehty niin siirrän sivut pois heiltä. Voiko joku suositella rehellinen firma? www.diversden.fi

    • Anonyymi

      MEDIALUOTSI OY - ans kattoo kuinka käy :)
      Helmikuussa sovin Medialuotsin mainosmyyjän kanssa fb-mainonnasta 6kk sopimus, laskutus kuukausittain. Tilausvahvistus firmasta tuli 28.2.2022, lasku perään eräpäivällä 21.3.2022. MEDIALUOTSIsta ei ole kuulunut mitään sitten tilaussopimuksen ja tänään lähetin sähköpostitse TILAUKSEN PERUUTUS -kirjeen. Syynä tilauksen peruutukseen on - MEDIALUOTSI ei ole ollut kertaakaan yhteydessä asiakkaaseen mainosmyyjän helmikuista soittelua lukuunottamatta. Kyllähän tämä pistää hymyilyttämään :) Että tällaista “palvelua” voi mainosalalla olla yhä edelleen. Fonectan kanssa tehdyn mainossopimuksen sain poikkastua pari-kolme vuotta sitten kun todistin heidän työnsä olevan ihan huuhaata. Huomista maanantaina odotellessa - katsotaan mitä MEDIALUOTSI peruutusilmoitukseeni vastaa.

      • Anonyymi

        No mitä vastas?


    • Anonyymi

      Alan ammattilaisena pakko kommentoida hieman. En ole siis itse kilpailevassa toimistossa vaan jeesailen kaveria jolla on sopimus kyseisen firman kanssa.

      Google mainontaa ei kannata ostaa lainkaan jos siihen laittaa muutaman kympin kuussa ja maksaa satoja euroja työstä, menee rahat hukkaan.

      Lisäksi kieroimmat sopimukset mitä markkinoilla on. Kunnon toimijat tarjoavat irtisanomisajan 30 pv. Tässä tapauksessa se on vuosi.

      Olen työskennellyt itse markkinoinnin ja verkkokauppojen parissa viimeiset 10 vuotta ja ammattilaisena en missään nimessä voi suositella tätä yritystä kenellekään!

    • Anonyymi

      Myyjät valehtelevat ummet ja lammet. Pelolla myymistä.

    • Anonyymi

      Työskentelin Medialuotsilla monia vuosia, nykyään työskentelen samalla alalla pienemmässä yrityksessä. Ja kaikki on paljon paremmin.

      Sen voin sanoa että Medialuotsi on tunnettu kehnoista, ja tuloksettomista kampanjoistaan.

      Medialuotsi yrittää pysyä modernina ja freshinä, mutta tällä alalla Medialuotsi on pelkkä vitsi.

      Se että alusta alkaen firmassa on käynyt ovi kokoajan molempiin suuntiin tähän päivään asti varmasti, kertoo jo ihan tarpeeksi mennäänkö laatu vai tulos edellä.

      Ei siellä silloinkaan ymmärretty että laatu edellä tehdään enemmän rahaa.

      Se mitä oikeat ammattilaiset takoi eteenpäin jo ennen 2010 luvun alkua, Medialuotsilla vasta opeteltiin alkeita.

      Alalla tiedetään varsin hyvin että Medialuotsi on liian paljon jälkijunassa kilpaillakseen minkään saman alan toimijoiden kanssa.

      Yhteenvetona on helppo sanoa että työpaikkana en suosittele myyjille jos haluatte kunnon palkoille päästä, ja yrityksille yhteistyökumppaniksi en suosittele Medialuotsia surkeiden tulosten pohjalta.

    • Anonyymi

      Taloudellinen tila ei ole loistava, tieto kaupparekisteristä:
      OSAKEPÄÄOMAN MENETTÄMINEN (Rekisterissä 03.07.2014 13:31:17 - 18.11.2015 09:48:33)
      Osakepääoma on menetetty.

      TOIMINIMIHISTORIA
      Medialuotsi Oy 24.03.2005 -
      Baynen International Strategic Group Oy 08.01.1998 - 23.03.2005 23:59:59

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe