Kokoomus puolustaa maahanmuuttoa

MamuOnRikkaus

"Siitä on oikeasti meille hyötyä". Sisäministeri Orpo: Suomen pitää tehostaa turvapaikkahakemusten käsittelyä.

http://www.hs.fi/politiikka/a1439869680012?ref=hs-art-luetuimmat-#6

"Elämä ei ole koskaan hanskassa. Maahanmuutto on kuitenkin asia, jolta ei voi ummistaa silmiä", Stubb aloitti.

"Emme voi sulkea rajoja, vaan meidän pitää ajatella maahanmuuttoa inhimillisestä ja myös taloudellisesta näkökulmasta. Siitä on oikeasti meille hyötyä", Stubb selvitti.

Stubb sanoi jakavansa Saksan liiittokansleri Angela Merkelin mielipiteen: turvapaikanhakijoista voi tulla Euroopalle jopa eurokriisiä suurempi haaste.

"Tämä voi riistäytyä käsistä. Näemme pakolaisvirtoja sellaisissa luvuissa, joita ei ole Euroopassa rauhan aikana aikaisemmin koettu", Stubb sanoi.

Maahanmuuton, kansainvälisyyden ja avoimuuden piti olla pääaihe kokoomusministerien kaksipäivlisessä tapaamisessa Lapissa.

Toisin kävi, Stubbin kotiin kohdistunut ilkivalta varasti päivän.

Maahanmuuton hallinnasta koko hallitus puhuu kuitenkin jo huomenna torstaina.

Heinä- elokuun maahanmuuttotilastot kertovat, että maahanmuutto uhkaa jopa kolminkertaistua loppuvuoteen mennessä.

Sisäministeri Petteri Orpon (kok) mukaan arvioita päivitetään paraikaa.

Mahdollista on, että turvapaikanhakijoiden määrä voi nousta vuoden loppuun mennessä jopa 10 000:een.

Pika-apua päälle kaatuvaan maahanmuuttoon hallitus pohtii syyskuun alkuun kaavaillusta lisäbujdetista.

Mitään päätöksiä ei Orpon mukaan lisärahoista ole vielä tehty.

"Kun viikkotahti alkaa olla satoja, kiireisintä on tehostaa hakijoiden käsittelyä ja vastaanottoa. Mitä tehokkaammin pystymme viemään prosessin läpi, pystymme karsimaan turhat pyrkijät pois ja säästämään merkittävästi yhteiskunnan ja veronmaksajien varoja.

"Ja mitä suuremmaksi määrät nousevat, on selvää, että tarvitsemme uusia vastaanottokeskuksia, koska nykyiset keskukset alkavat olla jo ylitäynnä", Orpo sanoo.

Orpo pitää ikävänä maahanmuuttokeskustelun mustavalkoisuutta.

"Ei ole paluuta sellaiseen Suomeen, joka olisi eristäytynyt."

"Meidän on myös pärjättävä maahanmuutossa, koska se antaa meille myös valtavia mahdollisuuksia. Jos löydämme oikean polun, pystymme säilyttämään hyvän yhteiskuntarauhan ja olemaan vahvempia kuin Suomi nyt on."

Koulutus on opetus-ja kulttuuriministeri Sanni Grahn- Laasosen (kok) mukaan yksi parhaimpia keinoja lisätä kulttuurien välistä vuoropuhelua ja tehostaa kotoutumista.

"Olemme käynnistämässä ministeriössä toimenpideohjelman maahanmuuttajia varten. Meillä on uudet opetussuunnitelmat perusopetukseen ja varhaiskasvatukseen. Myös opettajakoulutuksessa lisätään monikulttuurisuuden ymmärrystä", Grahn-Laasonen luettelee.

Maahanmuuttajien kotoutus kuuluu hallituksessa oikeus-ja työministeri Jari Lindströmille (ps). Stubb ei usko, että maahanmuutosta syntyy hallituksessa ongelmia.

30

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huolestunut16

      Miten niin tehostaa?! Rajat kiinni ja ajetaan toimintaa alas!

    • Kokkarit haluu paljon orjatyövoimaa, siinä sen homman ydin. Sitten kun Suomeen tulee yli 5milj niin aletaan kaikki alusta, ammattiyhdistystä ei tarvita, eikä mitään ministeriä, kaikki sujuis vahvemman ehdoilla, tämähän olis puhdasta kapitalismia.

      • Vai.muka.orjatyövoimaa

        Kyseessä ei ole työvoima, ei siirtolaisuus eikä pakolaisuus. Kyseessä on tarkoin harkittu ja toteutettu miehitys. Jo tänä syksynä aloitettavaksi aiottu kolmas maailmansota kasaarieliitin maailmanvalloituksen lopulliseksi toteuttamiseksi vaatii sotaa kaikissa maissa. Nämä nuoret Kirkkonummelle maahantuodut ovat Lähi-Idässä koulutettuja sotilaita, kurkunleikkaajia, jotka maamme petollinen eliitti on yhteistyössä USA:n ja NASA:n (mitä eroa niillä on?) kanssa sopinut. On lapsellista väittää muuta, kun kaikki tosiasiat kertovat mistä on oikeasti kyse.
        http://arrekougappi.blogspot.fi/2015/08/kirkkonummen-vastaanottokeskus-missa_17.html


      • sielläkoulutetaa
        Vai.muka.orjatyövoimaa kirjoitti:

        Kyseessä ei ole työvoima, ei siirtolaisuus eikä pakolaisuus. Kyseessä on tarkoin harkittu ja toteutettu miehitys. Jo tänä syksynä aloitettavaksi aiottu kolmas maailmansota kasaarieliitin maailmanvalloituksen lopulliseksi toteuttamiseksi vaatii sotaa kaikissa maissa. Nämä nuoret Kirkkonummelle maahantuodut ovat Lähi-Idässä koulutettuja sotilaita, kurkunleikkaajia, jotka maamme petollinen eliitti on yhteistyössä USA:n ja NASA:n (mitä eroa niillä on?) kanssa sopinut. On lapsellista väittää muuta, kun kaikki tosiasiat kertovat mistä on oikeasti kyse.
        http://arrekougappi.blogspot.fi/2015/08/kirkkonummen-vastaanottokeskus-missa_17.html

        jaa, suomalaisten kouluttamia


    • naziot

      gogoomuz = zionizdejä

    • Tavisko

      Tämä maa tuhotaan muslimeilla, sitä vaan ei hsluta ajtella saati myöntää tai edes tiedostaa...mutta edestänne löydätte...

    • Cockkikkare

      Cockoomus tekee turvapaikkabisnestä. Kumma kun media vaikenee siitä.

      • SuohonRosvo

        Orpo Petteri pitää sotkea suohon. Täysi paska - saamaton nynny -nuolee rahasta mamujen, neeekereiden perseitä. Lahjottu paskaKOKkare.


    • hajallakaikki

      suomi nousuun UNELMIA!!

      stubi julistakoon julkisesti UNELMIA !
      se voi auttaa?

    • meniksenäin

      Kokoomushan on puolustanut aina maahanmuuttoa.

      Kataisen sanoin: tarvitsemme 1,8 milj. maahanmuuttajaa paikkaamaan työvoimapulaa.
      Pississä tulemme olemaan!

      • käteisen

        ennakkotietoa...ja määräystä....


      • ort9utu

        Samalla halutaan ajaa maapallon västö alas, riittää muutaman minutin YuuTuupen katteleminen Gatesillä kuinka se puhuu, ei nyt ihan yhteensopivia nuo eri ajatuksi että on "työvoimapulaa" ja samalla ihmisten väkiluku ja energiantuhlaus on liian korkea.


    • iuiuiuuytgtfytfyfytf

      Jos Kreikan kriisi on hallittu näin hienosti ja maahanmuutosta tulee vielä isompi ongelma niin hahhah.

      Koulutus vituiksi. Terveyden hoitokulut pilviin kun tulevat tänne hoidattamaan mätiä hampaitaan ja hakkaamaan naapurin lapsia. Syrjäytyminen lisääntyy kun kukaan ei halua työskennellä näiden kanssa. Vanki paikkoja lisää. Tulkkia, neuvojaa joka paikkaan. Asunnot loppu.

      Ihan totta, että tulee maksamaan vielä paljon enemmän kuin Kreikka ikinä.

      No kokkareiden pennuille käy kuin Annelille Saksassa.

      • Ikaantyvä

        Koulutusmäärärahoja joutaa leikata, sillä opetettu tieto vanhenee nopeasti käyttökelvottomasti. Tiedän, olin yksi näistä tyhmistä, jonka annettiin opiskella vanhaa tietoa monta vuotta eikä uusista tiedoista eli muutoksista puhuttu sanaakaan. Meni luottamus päättäjiin. Eikä sitä enää paranna, vaikka pressa yrittäisi vanhaa konstiaan sotaveteraanitempuillaan. Aivothan meillä kaikilla on, ja kokemuksemme oikeasta ja väärästä.


    • lainaa_lainaako

      Tuo nyhverön oloinen Orpo on ihan orpona. Vastatkaa jo kysymykseen, kuinka Suomella riittää rahaa Kreikalle ja maahanmuuttajille, kun suomen näkymät ovat KOKO euroopan huonoimmat.

      • Se.on.loppu.nyt

        Orpo onkin vieraan vallan agentti samoin kuin koko meidän poliittinen, pääasiassa vaaleilla valitsematon, eliittimme. Odotettavissa lyhyt mutta sitä tuhoisampi ydinsota.


    • ikaantyva

      Ei siinä maahanmuutossa mitään vikaa ole, mutta jos sen vuoksi eläkeläisten asumistukia pienennetään - puuttumatta kalliisiin vuokriin ja muihin kalliisiin asumismenoihin, ja esim. eläkeläisten asumistukien supistamisesta saadut varat ohjataan näiden maahanmuuttajien elättämiseen. Tämähän on kuin toistoa entisen Venäjän ajoilta: köyhimmiltä viedään kaikki, jotta ne kuolisivat pois. Ja tämä kohtalo on edessä myös niillä nuorilla, jotka nyt ovat Hallituksen suosion piirissä. Nykymaailman menossa ihminen vanhenee nopeasti liian vanhaksi.

    • einyteitulevaisuudessa

      maahanmuuttajat pohjasakkaa nyt ja aina--------------------------mamuista ei tule ikinä suomalaisia

    • SponsoroituLobbaus

      Orpo on tunnetusti SPR:n miehiä.

      • nelllk

        Orpo Paska luulee saavansa lisää "suvaitsevaisuus(apinan)"-mainetta hyysäri(paskojen) joukossa. - suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.


    • Joo niin näkyyolevan Hummerit on pakolaiskeskuksen johtajilla. Ett äsilleen.

      • Asiat.tärk.järjestykseen

        Pikku juttu. Täällä kohistaan enemmän putinin avustajan kellosta joka on tottakai tärkeämpi asia.


    • Ikaantyva

      Ihmetyttää, kun suomi on muka korvia myöten veloissa ja budjettia varten velkaa otetaan taas rutkasti lisää vuotta 2016 varten, millä rahalla te ne pakolaiset elätätte, jos Suomen budjetissa ei ole siihen varaa? Kuka se syökään enemmän kuin tienaa?
      Pitääkö suomalaisten ottaa lisää velkaa ja maksaa siitä tulevaisuudessa valtavat korot sen vuoksi, kun otetaan ns. pakolaisia jatkuvasti lisää, koska se on muka joku moraalinen velvoite. Vai ollaanko Suomeen toteuttamassa ns. Kiina-ilmiötä ihmisoikeuksineen?

      • MitalejaJaossaMoraalista

        "otetaan ns. pakolaisia jatkuvasti lisää, koska se on muka joku moraalinen velvoite."
        Nämä ns. kuolasuisten YK-niljakkeiden esittämät moraaliset velvoitteet ovat kallista lystiä.
        Yrittääkö Suomi olla tässäkin asiassa taas joku ihmeen mallioppilas, jota sitten loppujenlopuksi vain persraiskataan syvänjoen rannalla sianvikinän saattelemana?


    • Kokkarepummit

      Kokoomus on varsinainen sosialistien puolue. Vasempana kuin vasemmisto.

    • Enpalaaennalleni

      Ilman Kokoomusta Suomi taantuisi rasistiseksi peräkyläksi, jota kauhisteltaisiin televisiosta samaan tapaan kuin Pohjois-Koreaa. SDP on toinen rasisminvastainen linnake ja Keskusta kolmas. Nämä puolueet ovatkin rakentaneet yhdessä Suomesta sellaisen Onnelan, jona se meille tänä päivänä näyttäytyy. Monet maahanmuuttajat taas itsessään tekevät rasismin melkein mahdottomaksi. Moni heistä onkin Vasemmistoliiton jäsen. Sen sijaan Vihreitä oikeat kantasuomalaiset eivät ymmärrä. On vaikea uskoa, että Jeesus syntyisi aina uudestaan, kun ihminen lunastaa Vihreiden jäsenkirjan. Niin tiukassa on suomalaisessa päässä Juuttaan evankeliumin lupaus siitä, että Jeesus ei palatessaan ottaisi minkään puolueen jäsenkirjaa. Sillä näin on sanottu.

    • Uskoisiko.tuota

      Semmoinen tyhmä kysymys vaan että miksi ne heidän mukanaan tuomat "hyödyt" ei toimineet siellä mistä lähtivät?

    • Eienäälisääafrikkalaisia

      Jotain hullua kokoomuksen toiminnassa on tällä hetkellä.Koko ajan tulee todellakin niitä pakolaisia jotka haluavat tulla vain sosiaaliturvan perässä,ettei tarvitsi tehdä edes töitä.Miksi kokoomus sitten haluaa heitä tänne elätettäväksi?Ei tätä pysty enää ymmärtämään.

    • IkaroksenUnelmat

      Nyt kun Afrikka tyhjenee ja loputkin rahat sieltä menee salakuljettajien, rikollisten ehkä jopa Isiksen, taskuun on meidän aika valmistautua ottamaan (hakemaan) Afrikka tänne.
      Lisäksi tuolla maapallon toisella puolella ei oikein vastaanoteta laittomia maahanmuuttajia, esim. Australiassa ym. joten ovat siellä kovassa pulassa myös - joten ehkä pitäisi lähettää lentokoneet sinnekkin suunnalle tekemään kansojen siirtoa tännesuuntaan?
      Ja uusi potentiaalinen kohde on myös Usan rajat, jonne pyrkii paljon laittomia siirtolaisia, mutta eivät pääse ja jatkossa ilmeisesti tilanne siellä vielä huononee. Joten...

    • sissotaaluvassa

      Mitä hyötyä meille on miesten välisestä sisällissodasta? Tämä on väistämättä edessä joka valtiossa, mihin muuttaa paljon väkeä muualta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      129
      2036
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      374
      1524
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1136
    4. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      939
    5. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      106
      898
    6. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      54
      885
    7. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      85
      884
    8. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      838
    9. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      108
      767
    10. Seksuaalinen halukkuus ja kyvykkyys

      Tulee mieleeni kysyä, onko palstalla enää ihmisiä joilla olisi se voimakas seksuaalinen halukkuus vastakkaiseen sukupuol
      Sinkut
      99
      671
    Aihe