Montako Syyrian ja Somalian MAmUa Vammalaan?

vammalanousuun

Vammalan on kannettava oma osansa! Punkalaidun ottaa paljon väkeä. Nyt heti Vammalaan vastaanottokeskus!

Saadaan työtä ja tulevia työntekijöitä. Valtio maksaa tukea Mamuista ja emmehän halua jäädä köyhemmiksi kuin punkalaitumelaiset! Paljonko mamuja sinun mielestäsi Vammalaan mahtuu?

Nythän heille rakentuu Roismalaan uusi Citymarket, jossa kelpaa heidän viettää aikaa purugummia syöden ja kaffeta juoden naattien! Satonen!, herää torkuiltasi, hommaa tänne pakolaiskeskus ja ota hottentotti muijaksi!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Islam-tulee-nyt

      EU:lta tili jo toukokuulla laskelma, ja se laskelma on lähetetty jo eteenpäin Suomen kunnille. Kuntia kehoitetaan varautumaan vuositasolla 80.000 pakolaisen sijoittamiseen Suomeen, useiden lähivuosien ajan. Ruotsi ottaa jo nyt säännöllisesti vuosittain 96.000 pakolaista, joten Suomen määrä on hiukan alhaisempi.

      Kun tuon Suomeen EU-määräyksellä laivattavien "Afrikan moniosaajien" määrän suhteuttaa Sastamalan 26.000 hengen asukaslukuun, niin meille on tulossa 378 vuosittain pakolaista.

      Siis vajaa 400 kielitaidotonta henkeä vuosittain! Ne pitää asuttaa, kouluttaa ja työllistää Sastamalaan jollakin keinoin.

      Suomea käännetään musliminuskontoiseksi maaksi, ja sitä EU tekee nyt vauhdilla. Enemmistöpäätökset jyrää, ja Suomi tottelee.

      • te.palatte.ja.kuolette

        Ramin Azimi on matkalla sinne !!! Google - ramin azimi.


      • Karmeita.mamuja

        KATSOKAAS TÄMÄ !!! YOUTUBE : Suomen maahanmuuttajat.


    • sec22

      Miksi suvakit leimaavat maahanmuuttokriittiset rasisteiksi?Hoidetaan eka suomen omat asiat ja oma kantaväestö.Vähän faktoja :

      Pakolaiset tuovat Suomeen tuberkuloosin, C-hepatiitin, HIV:in ja Aids:in
      Tuberkuloosi, C-hepatiitti, HIV ja Aids ovat kaikki kuolemaan johtavia ja tarttuvia sairauksia.
      01.09.2015 07:01, 4426 lukukertaa

      Rikosuutiset suoraan Facebook feediisi, tykkää sivuista ja pysyt mukana

      Tähän asti meillä Suomessa esim. tuberkuloositapaukset ovat vähentyneet.
      screenshot-tuberkuloosi.fi 2015-09-01 05-55-32
      http://tuberkuloosi.fi/wp-content/uploads/2014/03/Tilastotietoa-tuberkuloosista.pdf
      Mutta nyt näyttää siltä, että meillä ulkomaalaisten tuberkuloositapausten määrä on lähtenyt nousuun.

      Tässä on selvästi sellainen ero, että kun suomalaiset tuberkuloosipotilaat ovat vanhempia henkilöitä, niin ulkomaalaistaustaiset ovat paljon nuorempia.

      Heistä valtaosa on alle 45-vuotiaita.

      Tb ikäryhmät ja syntymämaa 850px
      https://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/seuranta-ja-epidemiat/tartuntatautirekisteri/tartuntataudit-suomessa-vuosiraportit/tautien-esiintyvyys-2014/tuberkuloosin-esiintyvyys-2014
      Tähän joukkoon kuuluu lapsia, nuoria ja aikuisia.
      Miksi pakolaiset päästetään kulkemaan ihmisten joukkoon ennen terveystarkastuksia?

      Miksi terveystarkastukset ovat vapaaehtoisia, vain tuberkuloositutkimus on pakollinen?

      Ja miten paljon Suomelle tulee maksamaan näiden sairastuneiden pakolaisten hoitaminen?



      Jokainen voi miettiä itse.<3

      Joutsenon vastaanottokeskuksessa on löytynyt huoneesta varastettu pyörä. Myös henkilökunnan autoja on naarmutettu. (ISMO KORHONEN)
      Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Gavrilov sanoo, että epäilyt koskevat noin kymmentä polkupyörää.

      - Me selvitellään parhaillaan, mistä pyörät ovat sinne tulleet, kuinka ne ovat tulleet Joutsenoon ja mitkä niistä ovat varastettuja. Mitä ilmeisimmin ne voivat olla varastettuja, Gavrilov sanoo.

      Poliisi tutkii myös toista Joutsenon vastaanottokeskukseen liittyvää tapausta. Se liittyy Iltalehden viikonloppuna uutisoimaan tapaukseen, jossa Joutsenon vastaanottokeskuksen henkilökunnan autoja naarmutettiin. Naarmuttaminen havaittiin torstaina puolen päivän jälkeen.

      Gavrilovin mukaan mikään ei viittaa tapauksessa ulkopuoliseen tekijään.

      - Sellaista tietoa meillä ei ole, että kukaan ulkopuolinen henkilö siellä olisi liikkunut. Kyse on sellaisesta henkilöstä, joka muutenkin siellä liikkuu ja oleskelee. Sekin asia on selvittelyn alla.

      Kirkkonummella rikosilmoitus

      Myös Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on saanut rikosilmoituksen viime viikon tiistaina tapahtuneesta pyörävarkaudesta.

      - Tällainen ilmoitus sieltä on tullut, ja vartijat ovat vastaanottokeskuksen jostain huoneesta löytäneet pyörän. Sitten se annettiin asianomistajalle, joka ei vaatinut teosta rangaistusta, joten homma oli sitten siinä, poliisilaitoksen viestintäpäällikkö, komisario Petri Launiainen kommentoi Iltalehdelle.

      Vaikka esimerkiksi internetin keskustelupalstat ovat täyttyneet viime päivinä vihaisista kirjoituksista vastaanottokeskuksiin liittyen, esimerkiksi Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Gavrilov muistuttaa, ettei yksittäistapausten takia voi leimata kaikkia vastaanottokeskusten asukkeja.

      - Noin suureen joukkoon mahtuu monenlaista porukkaa. Eihän siinä tarvitse olla kuin muutama ihminen, joka on taipuvainen tämäntyyppisiin juttuihin, niin se näkyy heti. En lähtisi leimaamaan siellä olevia ihmisiä. Sellaista johtopäätöstä tästä ei voi ehkä vetää.

      Samoilla linjoilla on myös Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen Launiainen.

      - Alueen asukkaat ovat olleet aktiivisia asioiden ilmoittamisissa. Se on hyvä asia. Me haluamme tietää siitä, jos siellä jotain rikollista toimintaa on. Kun poliisista on sanottu, että me haluamme peitellä jotain, niin meillä ei ole kyllä minkäänlaista intressiä peitellä yhtään mitään.

      - Vaikka se herättää intohimoja asukkaissa, me suhtaudumme siihen, kuten mihin tahansa muuhunkin kohteeseen, Launiainen korostaa.

      SAMI KOSKI
      [email protected]


      Näin mediassa.Paljonkohan on kaunisteltu.Mites lähihistoria,esim. tapanilan raiskaus,mahtoiko "tuomio" olla uhrin mielestä ok?Kulttuurin rikastuttaminen pienissä määrin tiedon lisäämiseksi ok,mutta suomalaisten turvallisuuden ja meidän syntyperäisten kantasuomalaisten kulttuurin lokaaminen ei hyvä.Meidän oikeusjärjestelmä on vaarassa kuormittua liikaa maahanmuuton takia mikäli nämä (uhka)kuvat,toteutuvat.Jokkut sukulaiset kääntyy haudoissaan koska tälläisen mamu/pakolaissuomen takia ei taisteltu itsenäisyydestä.Ei kiitos,ehkä venäjän isoherra Putin haluaa ojentaa auttavan kätensä näille pakolaisille?Siellä olisi runsaasti tilaa..Päättäjät,tulkaa järkiinne ajoissa.Kansalaiset,mielenosoitus on paikallaan.Jos mamuja on "pakko" ottaa niin maassaolorajoitusaika käyttöön jonka jälkeen karkotus ja pakolaisten valikoiminen,esim. pelkkiä kristittyjä,islamin äärimuotoja tämä maa ei kaipaa eikä kunniamurhia,puhumattakaan ihmisarvon toteutumisesta.Herätkää!

      • hjyyhnbtfedrg

        Mamut varastavat kaiken minkä vain irti saajat. Maastopyörät lähtee heti.


    • turkuun

      Eihän tälläiseen käpykylään kukaan halua muuttaa asumaan, siis pysyvästi ainakaan? Ei edes maahanmuuttaja? Kun ei täällä ole mitään? Viimeisin maahanmuuttajatuttuni muutti täältä viisitoista vuotta sitten Turkuun, kärvisteltyään täälläpäin ensin jokusen vuoden. Jo parin päivän Turussa oleskelun jälkeen hän soitti iloisena kertoen että tietää jo pari hyvää siellä! Kelan ja Citymarkettin! Eipä siinä paljon muuta tarvittukaan?

      • Täydellinen-CITY

        >>hän soitti iloisena kertoen että tietää jo pari hyvää siellä! Kelan ja Citymarkettin! Eipä siinä paljon muuta tarvittukaan?>>

        On meilläkin vaan KELAN toimisto olemassa. Ja kohta nousee helvatallisen kokoinen Citymarketti myös tänne. Sopii soittaa sille mamu-kaverillesi ja pyytää se kavereineen tänne takas melko lailla heti.

        Ei muuta kun Kela-Gold luottokortilla rahaa pankin taikaseinästä. Se taikaseinä on ehtymätön, valkolaiset käy aina viemässä sinne uutta tuoretta rahaa.
        Sitten vaan ostoksille meidän uuteen Jätti-Markettiin Vammalaan. Monttu on jo todela syväksi kaivettina, ja kaupassa valmiina on kaikki Jouluun mennessä.


    • sec22

      Tunteiden ilmaisu ja tervejärkinen tuohtuminen ei ole pahasta, kun kyse on oman identiteetin ja maan puolustaminen. Kukaan ei kyseenalaistanut tätä, kun ihmiset olivat tunteiden vallassa talvella 1939 taistelemassa itsenäisyydestä.

      Jättäkää rankka kiroilu ja uhkaukset pois, koska “vihamielinen media” ja uudet röyhkeät tulijat käyttävät näitä aseina meitä tavallisia ihmisiä vastaan.

      FAKTAT, TOTUUS ja TUNTEET saa olla, kukaan ei pysty meiltä tätä kieltämään ja ottamaan pois, niin pitkään kun henki pihisee ja veri virtaa meidän suonissa.

    • persu13

      7-vuotias tyttö raiskattiin Saksassa – kouluihin shortsi- ja minihamekielto
      Koulut määräävät teinityttöjä olemaan pukeutumatta minihameisiin tai shortseihin, jotta ei loukattaisi muslimimaahanmuuttajia.
      14.09.2015 06:07, 12116 lukukertaa



      Juttuvinkit nykyisin tästä, jossa ne ruoditaan MV:n ajatushautomossa, valmiiksi mahdolliseen julkaisuun.

      Äiti oli puistossa vain muutaman metrin päässä 7-vuotiaasta tyttärestään, kun muslimimies raahasi tyttären pensaisiin, sulki hänen suunsa ja raiskasi hänet brutaalisti. Tämä ei ole tavatonta. Lapsiraiskaus on islamissa melko yleistä, ja kun uhri on kafir (ei-muslimi), niin sen parempi.

      Koulut Saksassa määräävät teinityttöjä nyt olemaan pukeutumatta minihameisiin tai shortseihin, jotta ei loukattaisi muslimimaahanmuuttajia.

      DIY shorts

      Pockingissa, Baijerissa, sijaitseva koulu lähetti kirjeen vanhemmille neuvoen heitä uusista “turvatoimista” sen jälkeen, kun turvapaikanhakijoiden vastaanottoyksikkö oli avattu koulun liikuntasaliin.

      Vanhempia varoitettiin, että heidän lastensa ei pitäisi käyttää paljastavia vaatteita “väärinkäsitysten” takia, jotka voisivat johtaa maahanmuuttajien “hyökkäyksiin”.

      Lapsille kerrottiin myös, että “halventavia tai rotuun liittyviä huomautuksia” ei suvaita. Jotkut vanhemmat olivat närkästyneitä kirjeestä, mutta rehtori Martin Thalhammer sanoi, että toimenpiteet ovat tarpeen lapsien suojelemiseksi.

      Kirje lähetettiin kesäkuun lopussa, ja nyt se on erityisen ajankohtainen kun Saksa suunnittelee 800 000 uuden turvapaikanhakijan vastaanottoa ennen vuoden loppua, ja 500 000 / vuosi lähivuosina.

      Toinenkin koulu alueella kehottaa tyttöjä olemaan pukeutumatta shortseihin – jopa helteessä – ehkäistäkseen maahanmuuttajien seksuaalista väkivaltaa.

      Lähteet:

      http://www.barenakedislam.com/2015/09/08/german-media-ignore-7-year-old-german-girl-savagely-raped-by-a-north-african-muslim-invader/

    • 87mama

      Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat saavat yksityiset terveyspalvelut – Valtio maksaa
      Maahanmuuttovirastolla on sopimus kahden yksityisen yrityksen kanssa turvapaikanhakijoiden perusterveydenhuollosta. Muita palveluja saatetaan ostaa kunniltakin.
      14.09.2015 11:33, 2833 lukukertaa



      Juttuvinkit nykyisin tästä, jossa ne ruoditaan MV:n ajatushautomossa, valmiiksi mahdolliseen julkaisuun.

      Turvapaikanhakijoiden terveydenhuolto toteutetaan pääasiassa yksityisten terveysyritysten avulla.

      i313_

      Maahanmuuttovirastolla on sopimus kahden terveyspalveluyrityksen kanssa turvapaikanhakijoiden perusterveydenhuollosta, joten he eivät kuormita vastaanottavien kuntien omia terveyskeskuksia.

      Tarvittaessa esimerkiksi erikoisterveydenhuoltoa palveluja ostetaan myös kunnallisilta toimijoilta, mutta tällöinkin valtio maksaa palveluista.

      Esimerkiksi Kouvolan kaupungin terveydenhuollossa ei tämän vuoksi ole erityisemmin varauduttu vastaanottokeskuksen avautumiseen, mutta apua annetaan tarvittaessa.

      – Jos jotakin tarvitaan, niin ilman muuta siihen otetaan resursseja ja ollaan mukana, toteaa Kouvolan kaupungin terveysjohtaja Kari Kristeri.

      Erikoisterveydenhuoltoa Kymenlaakson alueella tarjoavalla Carealla arvioidaan, etteivät turvapaikanhakijat tule tarvitsemaan kovin paljon kuntayhtymän palveluja. Erikoistilanteiden varalta kuntayhtymällä on joka tapauksessa tavalliset valmiussunnitelmat.

      – Olemme aina valmiina siihen, jos esimerkiksi jotain eksoottisempaa tautia tai infektiosairautta ilmenee, kertoo Carean johtajaylilääkäri Ermo Haavisto

      Nyt kannattaa tutkia syy-yhteys tässäkin, “Follow the money” -Kuka tästä kaikesta maan myymisestä ja luovuttamisesta oikein hyötyykään.

      Kenelle raha on tärkeämpi kuin yhteiskuntarauha, ja oma maa?
      http://yle.fi/uutiset/suomeen_saapuvat_turvapaikanhakijat_saavat_yksityiset_terveyspalvelut__valtio_maksaa/8299100

    • veromaani

      Suomalainen kun tilaa lääkärin saa varrota 5 viikkoo ennen kun saa ajan ja jos menee yksityiselle maksaa 60ekee, mutta täytyy huomioida että suomalainen on maksanut veroja jopa 50 vuotta niin siitä rankaistaan 5 viikon odotusajalla tai 60e maksulla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3003
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2082
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1224
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe