Hiv-tartunnasta

krysanteemi2

Tilanne on seuraavanlainen:

Mahdollisesta tartunnasta 5vuotta, koko aika miltei oireetonta. Nyt tutkinnassa toistuvat pitkät kuumejaksot, joille ei selitystä löydy mistään tutkimuksista. Varmuudenvuoksi otetaan myös hiv-testit ja ainoa epätodennäköinen mahdollisuus ollut juurikin 5v sitten.
Silloin oli 1, uskoakseni suojattu yhdyntä, josta viikon jälkeen nousi kuume, kova kurkkukipu, imusolmukkeet turposi ja oli kova flunssa. Hoidettiin virusperäisenä angiinana ja kaikki meni ohi, sen jälkeen ei mitään, kunnes nyt ehkä reilun vuoden ajan näitä kuumeiluja ja keuhkokuumeita pari kipaletta. Vastustuskyky on erittäin huono ja kokoajan kipeänä.

Nyt onkin pelko hiipinyt mieleeni, voisiko olla niin huono tuuri, että pahimmasta mahdollisesta olisikin kysymys...? En kaipaa mitään vittuilua osakseni, vaan lähinnä jotain tsemppausta, jotta uskallan mennä testiin. Voisiko koko 5v "pärjätä" näin vähillä oireilla? Olisiko näin pitkän ajan jälkeen liian myöhäistä havaita ja hoitaa tauti? Tässä viiden vuoden aikana olen ollut yhdessä leikkauksessa ja sitä ennen otettiin laajat verikokeet, niimpä mietinkin että olisiko niissä näkynyt jos tartunta olisi? Tai näkyisikö normi kokeissa esim. valkosolujen osalta mitään siihen viittaavaa epäilystä vaikkei varsinaista hiv-testiä olisikaan tehty?

19

601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarviittemppausta

      mennäkses testiin??!! Sun on pakko mennä testiin,luulis sen tsemppaavan sua ihan riittävästi! Vai ihan lohdutella pitäis jotta uskaltaisit mennä testiin,kaikkea sitä kuulee!

    • VainTestiKertoo

      HIV näkyy vain HIV-testissä, eli mene testiin. Toinen seikka on se, että HIV:n voi saada ihan keneltä tahansa akateemisesti koulutetulta kauniilta blondilta suomalaiselta naiselta, avioliitossa elävältä suomalaiselta työssäkäyvältä lapsiperheen isältä, tai sitten ei. Miksi ihmeessä jengi kuvittelee, että HIV:n saa vain maahanmuuttajilta, ulkomaisilta maksullisilta naisilta, homppeleilta... koettakaapa nyt avata silmänne todellisuudelle! Toisekseen siihen tartuntaan tarvitaan tasan yksi kerta, se voi olla ensimmäinen pano koko elinaikana, tai sitten tuhannes kaato, IKINÄ et voi tietää, eikä sitä ole otsaan kenellekään tatuoitu. Mikä siinä HIV-testissä on niin ylivoimaisen vaikeaa? Pikatesti sormen päästä, tulos tulee parissa minuutissa, ihan niinku hemoklobiinin tsekkais..!

      • VainTestiKertoo

        P.S. Itse sain HIV:n suomalaiselta vanhustyössä työskentelevältä nuorelta lähihoitajalta, vakuutteli olevansa tarkka sänkyseurastaan ja muutenkin siisti ja huolellinen persoona.. onhan hän sentään lähihoitaja. Nähtävästi sen verran psyko tapaus, että pisti oman vahinkonsa tahallisesti kiertoon.


    • possari

      Oliko tämä hoitsu Helsingissä asuva Maria? Osuu nimittäin kuvaus pelottavan paljon yksiin...

      Aloittajalle tiedoksi, että HIV näkyy vain sitä varten tehdystä testistä. Uskomatonta että ihmiset olettavat asian pullahtavan muissa testeissä. Näin ei ole ja siitä syystä kolmannes tartunnan saaneista eivät siitä tiedä ennen kuin saavat testituloksen. Toivotaan aloittajan kohdalla parasta, mutta on täysin mahdollista että nimenomaan 5-10 vuoden päästä alkavat oireet, kun kehon puolustus heikkenee voimakkaasti. Tällöin on kyseessä jo AIDS -vaihe. Ilmeisesti tehokkaalla lääkityksellä saatetaan tuostakin nousta vielä elävien kirjoihin, mutta kiire alkaa olemaan kova.

      • Poliisiasia

        Poliisille ilmoitus ehdottomasti hoitsusta, on rikollista tartuttaa ja ehkä kyseenalaista hoitotyötä tekevälle.


      • VainTestiKertoo

        Ei ollut Maria Helsingistä, ihan toisen niminen ja toiselta paikkakunnalta. Näitähän riittää Suomessakin useampia, kuuluisin lienee se Rovaniemen rekkakuski, toinen kuuluisa on se joku tamperelainen tanssija-ilolintu...


      • VainTestiKertoo
        Poliisiasia kirjoitti:

        Poliisille ilmoitus ehdottomasti hoitsusta, on rikollista tartuttaa ja ehkä kyseenalaista hoitotyötä tekevälle.

        Valitettavasti ei ihan noin yksioikoista, täytyisi olla näyttöä asiasta, muutoin koko homma kaatuu näytönpuutteeseen ja pahimmassa tapauksessa saat vielä syytteen herjauksesta ja joudut itse maksamaan korvauksia & oikeudenkäyntikuluja. Aikoinaan mietin monelta eri kantilta tuota, mutta päätin olla tekemättä ilmoitusta just näytönpuutteen takia. Se rovaniemeläinen rekkakuskihan joutui tuomiolle vain siksi, että ne sen naiset oli pitäneet tarkkaa kirjaa tapaamisista jne. Tosin se sen tuomiohan oli ihan naurettava.. mutta niinhän Suomessa aina, kun kyse on henkirikoksesta, tms.. veropetoksesta paukahtaakin jo kunnon kakku!


    • Kuumotus

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120275657_uu.shtml

      Luetuin uutinen ollut melkein koko päivän. 2011-2015 nigerialinen Linda on levittänyt HIViä Helsingissä. Poliisi epäilee että on ollut satoja kumppaneita vuosien saatossa. Miettikääpäs kuinka moni varattu mies on nainut tätä naista ja pahimmillaan levittää HIViä vaimolleen ja muille rakastajittarilleen? Taidan muuten itsekin mennä testeihin, kun jotekin kuumottaa mahdollisuus että olen joskus baari-illan jälkeen herännyt tämän naisen punkasta. On nimittäin muutamankin kerran ollut tummaihoinen kumppani :(

      • testissäkäynyt

        Luin aikaisemmin tällä viikolla tuosta Iltasanomien sivuilta ja arvasin oikein, että kyseisellä naisella hiv, vaikkei siinä uutisessa siitä kerrottu. Hivin voi todellakin saada ihan ns. kunnolliseltakin ihmiseltä, joka ei tiedä kantavansa tautia, tai sitten sellaiselta välinpitämättömältä tyypiltä kenellä on pokkaa naida kertomatta hivistä.

        Mene ihmeessä testeihin! Itse olen sen pari kertaa pyytänyt, kun ei sitä tehdä jollei pyydä tai jollei ole syytä epäillä hiviä. Mielestäni hiv-testi pitäisi tehdä sukupuolitautien vastaanotolla ihan automaattisesti, eikä vain jos sitä pyytää.


    • negatiivinenmies

      aidstukikeskuksella teetätetään ilmaiset ja anonyymit testit. Voi varata ajan ja käydä myös kun vierailee isommissa kaupungeissa. On todellakin paras mielenterveyslääke koska muuten ei pää kestä.

      Tiedän montakin tapausta, jotka ovat saaneet HIVin puolisoiltaan. Naimisissa olevia perheellisiä ihmisiä joista mies nainut huoraa Virossa ja nainen jakanut baari-illan päätteeksi tummalle miehelle itseään. Ei toki voida yleistää että kaikilla tummilla olisi mutta hyvin monellapa on.

      Kun tuolla nigerialaisella on ollut vähintään satoja kumppaneita niin voitte laskeskella että kuinka monella varatulla keski-ikäisellä miehellä ja sitä kautta naisella on nyt HIV! Naiset sitten jakaa nuoremmille kolleille puumina vittuaan, jotka saa kristillisiltä vaikuttavilta perheenäideiltä HIVin. Nämä sitten tartuttavat oman kaveripiirin naiset naidessaan niitä aina kännissä.

      Possareiden mukaan pahin HIVin oire on oireettomuus! Se ei siis oireile suurella osalla mitenkään ennen AIDS -vaihetta. Sitten ihmetellään että miksi johonkin tautiin ei tunnu tepsivän mikään. Ei varmaan tepsikään kun vuosia on ollut HIV joka pamahtanut jo AIDS -vaiheeseen. Näitä sitten ajelee välillä päin rekkoja eli tehdään mieluummin itsari kuin kestettäisiin sitä häpeää joka asian paljastumisesta tulisi.

      Nyt pitäisi tehdä ihan kansanterveydellisestikin sellainen juttu että jokainen kansalainen HIV -testiin, joka on pakollinen. Tällöin voitaisiin katsoa että mikä on todellinen kanta ja voitaisiin paremmin ehkäistä taudin leviämistä. Sehän on toki krooniseksi taudiksi luokiteltava, mutta ihan turha sanoa ettei vaikuta loppuelämään mitenkään...

    • testattujapuhdas

      Mites ap:n testitulokset? Onko muut käyneet testissä? Itse oli pakko käydä jotta sais lääkityksen heti kohdilleen jos tauti olis ollut. Ei ollut.

    • Falconjar

      Alkuperäiset oireet viittaa mahdollisesti HIV-tartuntaan. Mutta koska tässä taudissa on perus flunssan kaltaiset oireet, saattaisi mahdollisesti olla vain alhainen vastustuskyky. Ja onhan se hieman epätodennäköistä että 5v menis ihan ilman mitään oireita. Kuitenkin jos tosiaan HIViä epäilet, niin tosiaan testeissä kannattaa käydä.

      • TäysinYksilöllistä

        5v voi mennä vallan mainiostikin ilman oireita, voi mennä vaikka 10 vuottakin!


    • SelvätMerkit

      "Silloin oli 1, uskoakseni suojattu yhdyntä, josta viikon jälkeen nousi kuume, kova kurkkukipu, imusolmukkeet turposi ja oli kova flunssa. Hoidettiin virusperäisenä angiinana ja kaikki meni ohi, sen jälkeen ei mitään, kunnes nyt ehkä reilun vuoden ajan näitä kuumeiluja ja keuhkokuumeita pari kipaletta. Vastustuskyky on erittäin huono ja kokoajan kipeänä."

      Kyllä tuo Hiv on aivan varmasti, valitan.

      • 11plus6

        Joo, pulla uunissa


      • Höpöhpöä

        No näistä "merkeistä" ei voi sanoa yhtikäs mitään, voi olla mitä tahansa. Vain HIV-testi kertoo onko tarvuntaa vai ei, kaikki muu on täysin turhaa spekulointia.


    • negatiivinenmies

      Miltäs aloittajan testitulokset näyttivät? Onko havaintoa että kuinka monta tapausta on paljastunut tuon tumman prostituoidun kiinni jäämisen myötä? Taitaa olla aika monia possareita nykyisin liikkeellä...

    • MDDRTK

      Ei suojatusta yhdynnasta voi saada HIV:ta. Mita helvettia te horisette?

    • Pelokas70

      Taitaa olla kirjoittaja vanhempaa väkeä, itse seurannut nuoria, käyvät testeissä säännöllisesti, levitetään sitä muutakin kuin hiv:tä. Kupasta ja tippurista on liikkeellä antibioteille vastustus kykyiset kannat, jos ei ole lääkettä tauti johtaa kuolemaan.
      Että hyviä naintea vaan jengille... tarteeko varsinkin maksullista naida???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe