Miksei muslimi maahan?

mitenonkaan

Kertokaa miksi "hätää" kärsivät muslimit muuta uskon veljien ja siskojen luo? Luulisi elämän olevan helpompaa kuin kristittyjen ja ateistien seassa.
Kuwait, Saudit, Qatar eikä ole rahasta kiinni oleminen, eikö oikea uskoinen toista halua??

8

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • GG30

   No oikeauskoiset eivät anna rahaa. Oikeauskoiset käyttävät rahansa vain omaan ylelliseen elämään pilvenpiirtäjissä. Allah on antanut Koraanin mukaan luvan käyttää hyväksi vääräuskoisia. Näin muistan lukeneeni.

   • TäysiäSaastoja

    Somalit ovat afrikan mustalaisia joita arabit ei huoli maahansa.


  • Ihminen156

   Miksi rikkaat muslimi maat kuten Saudit, Qatar, ja muut eivät ole ottaneet osan syyrian pakolaisista? Se on hyvä kysmys. Vastaus on kun he ovat ahneita eivätkä halua auttaa toisia ihmisiä. Pitääkö meidän olla samanlaisia ihmisiä kuin Saudit?

   Totuudessa suurin osa muslimi pakolaisista on menny toisiin muslimi maihin. Esimerkiksi, Syyriasta on lähteny noin 4 milioonaa pakolaista, 3,9 miljoonaa heistä on nyt lähtenyt toiseen muslimi maahan kuten Turkki, Jordaania, Lebanoni, Egypti, ja Iraki. NMiksi rikkaat muslimi maat kuten Saudit, Qatar, ja muut eivät ole ottaneet osan syyrian pakolaisista? Se on hyvä kysmys. Vastaus on kun he ovat ahneita eivätkä halua auttaa toisia ihmisiä. Pitääkö meidän olla samanlaisia ihmisiä kuin Saudit?

   Totuudessa suurin osa muslimi pakolaisista on menny toisiin muslimi maihin. Esimerkiksi, Syyriasta on lähteny noin 4 milioonaa pakolaista, 3,9 miljoonaa heistä on nyt lähtenyt toiseen muslimi maahan kuten Turkki, Jordaania, Lebanoni, Egypti, ja Iraki.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyrian_sisällissodan_pakolaiset

  • silpominen_seis

   ISLAMI aiheuttaa koko pakolaisongelman ja saa täten mahtavan jalansijan euroopassa. Jok'ikinen paikka missä taistellaan, niin muslimit häärii murhaoppeineen.
   Koraanissa on selvä käsky heidän jumbelta, ja se on ainoa oikea tie omasta mielestään.
   Onhan se paskan jauhaminen alkanut Suomessakin panderollein: Jeesus oli muslimi ja islam on ainoa oikea uskonto. Jeesus ei käskenyt paloittelemaan edes vihollista, vaan opetti rakkautta KAIKKIA ihmisiä kohtaan. MIKSI ISLAMIA KUTSUTAAN USKONNOKSI? KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!

   • 89DD

    Se mitä olen seurannut vuosia Islamia ja muslimeja, niin he ovat suurin osa pahoja ihmisiä. Siksi he tekevät jokapuolella jatkuvasti pahaa.


   • Koroljov

    "ISLAMI aiheuttaa koko pakolaisongelman ja saa täten mahtavan jalansijan euroopassa."

    Pakolaisongelman ovat aiheuttaneet samat länsimaat, jotka kaatoivat vakautta ylläpitäneet hallitukset Irakissa ja Libyassa ja jotka ovat yrittäneet jihadisteja tukemalla vallanvaihtoa myös Syyriassa. Samat länsimaat, joiden johtajat nyt tahtovat vaihtaa väestönsä pakolaisiin ja siirtolaisiin. Samat länsimaat, jotka ottavat avosylin vastaan miljoonat muslimit, mutta joille Putin on uusi Hitler ja Venäjä pahan valtakunta. -- Eurooppalaiset, jotka avuttomuudessaan eivät kykene ajoissa kukistamaan amerikkalaisista riippuvaista, monikulttuurisuutta ja kansainvaellusta kannattavaa eliittiään, ansaitsevat kohtalonsa. Eurooppalaisissa ei ole enää voimaa. Ellei sitten itäeurooppalaisissa, joita neuvostomiehitys 1980-luvun loppuun saakka suojeli läntiseltä liberalismilta ja antinationalismilta.


   • fda
    89DD kirjoitti:

    Se mitä olen seurannut vuosia Islamia ja muslimeja, niin he ovat suurin osa pahoja ihmisiä. Siksi he tekevät jokapuolella jatkuvasti pahaa.

    Suurin osa? Ei kuulosta uskottavalta, sinulla on varmaankin tapana paisutella naurettaviin mittakaavoihin omat ennakkoluulosi.


  • Tuulah

   niimpä. ihan oikeutettua miettiä näitä asioita. islamin uskoisilla tulee evankelioida maailmaa, ihan kuin me kristinuskoisetkin evankelioimme kristinuskoa muulle maailmalle. usko vain islamilla on väärä. se on siis harhaoppi isolla H:lla.ei ne toisiaan hyväksy. raamatussa sanotaan näistä hagarin jälkeläisistä: mies kuin villiaasi, jonka käsi on kaikkien niskassa ja kaikkien kädet ovat hänen niskassa ja hän on kaikkia veljiään vastaan. siksi ne siellä lähi-idässä tappelevatkin parasta-aikaa keskenään. ei niitä tänne tulisi ottaa, koska tappelu jatkuu sitten vääräuskoisten kanssa eli meidän kristinuskoisten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   7282
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4152
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   109
   3308
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   64
   1660
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1553
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1501
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   6
   978
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   100
   948
  9. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   947
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   884
  Aihe