ATK-tukea

fantasy or not ?

Voi perkeleen perkeleen perkele! Kirosin taas kerran sydämeni pohjasta. Tietokone oli taas jumiutunut täysin ja työpäiväkin alkoi olla lopussa ja tärkeä raportti oli kesken, vieläköhän ATK-tuen saisi kiinni. Soitin tukinumeroon ja luojan kiitos, sieltä vastattiin. Hanna lupasi tulla aivan hetken kuluttua katsomaan mikä konettani vaivasi.

Muutaman minuutin kuluttua ovelleni koputettiinkin ja Hanna astui sisään. Kummasti se piristi jo mielialaa kun noin 25 -vuotias isorintainen brunetti tuli huoneeseen. "No, mikäs sitä vaivaa", hän kysyi. "En minä tiedä, se vi- äh, värkki vain lakkasi yhtä äkkiä toimimasta" "No, katsotaanpa", sanoi Hanna. Hän tuli koneeni äärelle ja kumartui näppäimistön ylle jolloin näin suoraan hänen kaula-aukostaan sisään. Noitten vaaleitten suurien rintojen näkemisellä ei voinut olla kuin yksi vaikutus... tunsin kuinka kaluni alkoi jäykistyä. "Tässä menee vielä hetki", hän sanoi. Herrasmiehenä tietysti ajattelin nousta ylös ja päästää hänet tuoliini istumaan. Kun ohitimme toisemme, tunsin kuinka hänen takapuolensa painui etumustani vasten ja ajattelin huomasiko hän mitään.

Hetken työskenneltyään hän totesi että nyt koneen pitäisi toimia, samalla hän kääntyi toimistotuolillani ympäri ja sanoi hymyillen "Katsotaanpa mitä sille toiselle vitun värkille voitaisiin tehdä." Tottunein ottein hän avasi vetoketjuni ja kaivoi nyt jo suureksi paisuneen kaluni esiin. "Voi vee...", muuta hän ei osannut todeta katsoessaan melko lyhyttä mutta paksua kyrpääni. Seuraavaksi tajusinkin sen jo olevan tuon kauniin brunetin punaisten huulien välissä. Harvoin olen saanut niin hyvää imua noin nuorelta naiselta, toimistolla pikkujouluista saakka liikkuneet huhut Hannan imutaidoista tuntuivat pitävän täysin paikkansa. Hän pyöritteli kieltään terskan ympärillä ja upotti kalun välillä juurtaan myöten tuohon himokkaaseen suuhunsa. Tunsin kuinka paine pusseissani alkoi purkautua... siemenet syöksähtivät liikkeelle ja purkautuivat suoraan hänen suuhunsa joka nielaisi jokaisen tipan lukuun ottamatta pientä noroa joka valui suupielestä.

"Nyt on sitten minun vuoroni", Hanna totesi yksinkertaisesti. Hän asettui toimistopöydälleni selälleen ja levitti säärensä v-kirjaimeksi niin että pieni hame nousi hänen muodokkaalle lantiolleen.
Pikkupöksyjäkään hän ei näyttänyt turhaan käyttävän, sillä samalla paljastui kaunis kosteutta kimaltava pillu, jonka pieni punertavan ruskea karvakolmio kruunasi. Polvistuin lattialle pöydän eteen ja ihailin tuota kosteaa pimppiä tarkemmin. Paisuneita häpyhuulia ja suurta pullistunutta klitorista, lemmenpesää joka vain tuntui odottavan rakastaajaansa. Nuolaisin nuo häpyhuulien välissä kiiltelevät tipat pois, ja samalla tunsin kuinka Hanna värähti kuin olisi saanut pienen sähköiskun. Aloin imeä tuota ihanaa klitorista, ja koko ajan Hanna tärisi kuin olisi saanut jatkuvaa orgasmia. Hänen pillunsa oli jo aivan märkä ja häpyhuulet kiiltelivät turpeina kuin kaluani odottaen. Nousin seisomaan ja asetin terskan kärjen niitten väliin... "Työnnä se sinne, nussi mua", Hanna aneli. Yhdellä voimakkaalla työnnöllä painoin paksun kyrpäni pohjaan saakka. "Nai mua kyrvälläsi", kuulin Hannan pyytävän. Aloin työnnellä voimakkain työnnöin, niin että pöytä natisi allamme, joka työnnöllä Hanna voihkaisi yhä äännekkäämmin ja tunsin kuinka hänen vittunsa supisteli kyrpäni ympärillä. Tunsin kuinka työntöjeni tahti kiihtyi kuin itsestään ja kohta pumppasinkin tuota pillua niin nopeasti kuin vain pystyin. "Aah... anna tulla sisään vaan", Hanna pyysi. Pussini alkoivat vetäytyä kohti kyrvän vartta ja siemenet syöksähtivät liikkeelle. Tunsin kuinka kaluni pumppasi jokaisen tipan Hannan pillun perukoille. Vedin kalun ulos ja katsoin kuinka siemenet valuivat sykkivästä pillusta työpöydälleni.

Hanna ei kuitenkaan ollut vielä saanut tarpeekseen vaan kääntyi pöydällä ja otti kaluni uudelleen huuliensa väliin. Hetki tuota ihanaa imua ja kyrpä seisoi taas valmiina työhön. Nyt Hanna asettui polvilleen lattialle ja minä menin hänen taakseen. Jälleen survaisin kalun yhdellä työnnöllä tuon liukkaan kiimaisen vitun perille saakka. Aloin taas pumpata kuin henkeni hädässä... Hannan suuret tissit heiluivat työntöjen tahdissa, ja tyttö voihki orgasmin jälleen kerran lähestyessä. Puristelin noita ihania rintoja ja tunsin kuinka pillu alkoi taas sykkiä... huutaen Hanna laukesi jälleen kerran... Hänen selkänsä taipui kaarelle ja kauniit kasvot vääristyivät orgasmin aiheuttamasta nautinnosta.

Minä en kuitenkaan ollut vielä tällä kertaa tullut jotemn pyysin Hannaa kääntymään selälleen. Hän tekikin kuten pyysin, jolloin pääsin asettamaan kyrpäni noiden isojen mutta kiinteiden rintojen väliin. Aloin työnnellä tasaiseen tahtiin ja joka työnnön ääripäässä Hanna nuolaisi terskaani. Kohta tunsin kuinka nautinto nousi äärimmilleen ja jälleen kerran laukesin. Nyt noiden ihanien rintojen väliin. Sykäys sykäyksen jälkeen kyrpäni pumppasi siementään Hannan kasvoille ja suuhun... En uskonut että koskaan olisin voinut laueta noin montaa kertaa noin lyhyessä ajassa. Lopulta makasimme lattialla raukeina vierekkäin... molemmat täysin tyydytettyinä.

"Kiitos sinulle", sanoi Hanna, "Minä tosiaan tarvitsin tuota, en ollut saanut melkein viikkoon." Sen jälkeen olemme jääneet vielä monasti ylitöihin, mutta siitä lisää myöhemmin....

1

10105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • must be

      fantasy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4040
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3912
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      607
      3814
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2548
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      77
      2401
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      334
      2036
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      2015
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1859
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1539
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe