Valtio ei tue järjetöntä ratikkahanketta

topakkatäti

Ajakaa nyt hemmetissä se huippukallis ratikka Hervantajärveen ja alkakaa tajuta millä vuosikymmenellä maailma elää! Valtio ei tue ratikkaa nyt eikä koskaan, se on tasavarmaa. Muu maailma on siirtynyt ja kauan sitten äänettömien sähköbussien aikakauteen.

Pölhökustaat kaupungin päättäjät tekevät tuosta valtion poisjäämisestä yhtä tyhmän päätöksen kuin jo Paavolan aikaan monta kertaa tehtiin: maksatetaan koko roska kaupunkilaisten rahoilla.

7

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ettävalittepuoles

   Kaupungille vinkkiä siitä, miten saadaan hankkeen tueksi äänestäjistä kovaäänisimmät, mutta valitettavasti sellaiset, jotka eivät kartuta veroillaaan kaupungin kassaa. Vaan mieluumminkin rikastuttavat sossun odotushuonetta.

   Eli keskustorille pahvinen ratikka. Ja lapsille ilmaisia värejä ja lehdistö paikalle kun kaikenlaiset Jotta-Junnat ja Lotta-Kerttulit pilaavat hyvää pahvia. Lähikuvia itseään toteuttavista lapsista. Että millainen sen ratikan pitäisin lapsen mielestä olla. Ja sen jälkeen oletkin jo niin kuollut niin kuollut, jos menet ratikkaa enää vastustamaan. Jos Lotta-Kerttulilta edes meinaa päästä itku se takia, että ei laitetakaan satoja miljoonia tarpeettomaan ratikkaan, niin vähintään se on rasismia. Voi olla natsismiakin. Ainakin se on vihamielisyyttä sukupuolineutraalia kehitystä vastaan!

  • Ratikan-rakastaja

   Tutustutaanpa kivaan ja informatiiviseen listaan Euroopan raitioteistä. Kuinka ollakaan, niitähän on tehty kymmeniä aivan viime vuosina ja kymmeniä on tulossa lisää. Fiksu juttu, hoitaa homma raiteilla. Tehokkaasti ja mukavasti. Minäkin käytän aina ratikkaa kun olen edistyksellisessä Euroopassa.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Trams_in_Europe

   • ratikatkettuun

    Ei pidä alistua siihen, että päättäjät tuhlaavat yhteisiä varoja kaikenlaisiin ratikoihin.


   • TyömatkaasiKiemuraa

    Kun tutkii noita ratikkasuunnitelmia, niin onneksi olkoon vaan: sinä, joka aiemmin pääsit töihisi yhdellä bussiyhteydellä, sinä joudut melko todennäköisesti joko kävelemään ison matkan ratikalle. Tai kulkemaan ensin bussilla ratikalle, sitten ratikan odottelua ja vaihto ratikkaan. Kunhan saapuu. Ja vasta sitten pääset jonnekin. Huonoimmalla onnella voi olla, että ratikasta joudut vielä kulkemaan pitkähkösti jalan tai sitten bussilla jatkoyhteydellä. Kun ratikkahan kulkee vain niitä kiskoja. Ja reitit ovat harvat.


  • tkutstav

   Jos ratikkaan tulee kääntyvät etupyörät ja kumirenkaat, niin kannatan lämpimästi.

  • trollikanpuolella

   Käykää nyt kaikki ratikkakannattajat ensin kokeilemassa Tallinnan trollikkaa (=kumipyöräinen nivelbussi jossa sähköjohdot yläpuolella), nopea, tehokas, äänetön ja varmasti taloudellisesti järkevin vaihtoehto. Tällainenhan Tampereella oli aiemminkin ja olisi varmaan vieläkin jos...

   • Ratikkaseonhuono

    Se on selvä, että ratikaa ei pidä rakentaa. Olen sitä mieltä, että ei myöskään trollikkaa. Sen sijaan sähköbussit voivat olla hyvä vaihtoehto. Niitä tulee olemaan tarjolla hyvissä ajoin ennen kuin ratikka ehtisi valmistua. Ja toistaiseksi on edullisinta jatkaa normaalien bussien kanssa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   144
   1995
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   83
   1894
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   58
   1419
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   74
   1224
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   1009
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   3
   889
  7. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   864
  8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   48
   841
  9. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   56
   838
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   795
  Aihe