Pakolaiskeskus saloon

Kuljetuskustannukset

Mitäs ne sinne märyyn niitä pakolaisia vie. Tulee kuljetuskustannuksia salon keskustaan lääkäreihin ja muihin. Ex Nokia ja nyt ex microsoft, siellä on tilaa pilvinpimein. Sinne saa omat lääkärikeskukset (neon kanssa voisi tehdä sopimuksen)ja harrastus mahdollisuudet läheltä.Pääsevät pakolaiset nauttimaan namilan,keilahallin,ravintoloiden megastore ym palveluista vain kävely matkan päästä. Kaupungin talollekaan ei tulisi pitkää matkaa,siellähän on se sos toimisto.Ei kuljetuskustannuksia. Kyllä päättäjät on tyhmiä,vievät kauas sivistyksestä.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palv

      Ajatuksesi on hieno. salolaiset oppisivat suvaitsevuutta. Yleensähän salolainen on suvaitsevainen, kun pakolaiskeskus on vähintään 10 kilometrin päästä omasta asuinpaikasta.

      • ihmeellinenuskonto

        Minä vastustan koko pakolaiskeskusta mihinkään paikkaan Saloon. Jos esimerkiksi Märynummella on näitä suvaitsevaisia, mitä he sitten sanovat kun heidän noin 13-vuotias tyttö raiskataan näiden pakolaisten toimesta. Heillähän se taitaa kuulua ihan uskontoon. Hyväksyisin vain lapsia ja naisia, miehet menköön kotimaassaan sotimaan, että saavat rauhan aikaan. Silloin voisi lapset ja vaimokin palata.
        Nyt taidan olla ilkeä, mutta olisi näille kukkahattutädeille oikein kun heidän tyttärensä raiskattaisiin. Siis nämä elintasopakolaismiehet raiskaisivat. Saattaisi katsontakanta muuttua!
        Ja sitä mieltä vahvasti olen, että nämä "miespakolaiset" eivät ole missään suojelun tarpeessa.


    • jxjxndnxbkxkxn

      raha ei ole ongelma! valtio maksaa kaiken. rahaa tulee ovista ja ikkunoista näille sotaa pakeneville lapsiparoille..

      • kylläon

        Raha nimenomaan on ongelma. Alle 10 euron neliöhintaan tilat pitää saada, muuten SPR ei ala.


    • salonousuun

      Nyt jokainen suvaitsevainen salolainen toimeen. Kun kaikki suvaitsevaiset ottavat kaksi pakolaista kotihoitoon tilanne on ratkaistu. Korvaus voisi olla vaikka omaishoidon luokkaa. Jos silti jää pakolaisia yli, niin aloittajan ehdotus on loistava.

    • kukkahattuhyysäri

      Mutta sopisihan Salon kaupungintalollekin ehkä satakunta mamua asumaan. Olisi sosiaalitoimistokin samassa talossa ja ruokalakin. Työntekijöitä voisi tiivistää useampia samaan toimistohuoneeseen, niin tulisi tilaa. Mamujen autot ja moottoripyörät saisivat olla puiston puolella erikoisluvalla.

    • Allekirjoituksia

      KANSALAISALOITE
      Maahanmuutto politiikaa ei saada enää hallintaan. Mitä muualle Euroopassa tapahtuu?

      Yli 250 000 itävaltalaista on allekirjoittanut aloitteen EU:sta eroamiseksi. Tämä on yli 4 % äänestäjistä. Itävallan hallituksen on järjestettävä kansanäänestys, koska allekirjoittajien määrä ylitti 100 000 allekirjoittajan rajan.

      Britannian pääministeri David Cameron aikoo järjestää kansanäänestyksen maansa jatkosta Euroopan unionin jäsenenä jo ensi vuoden kesäkuussa (2017)

      Ranskassa Marine Le Pen, Front National Party, on luvannut järjestää äänestyksen EU:sta eroamiseksi, jos hänet valitaan virkaan presidentin virkaan (2017)

      Hollannissa ja Italiassa huomattavaa kritiikkiä EU:ta kohtaan.

      SUOMI:
      "Kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa 16.7.2015.

      Allekirjoituksia lähes 40 000. Äänestys järjestetään, kun 50 000 raja ylittyy.

      Allekirjoita Suomen EU-jäsenyydestä:
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

      Allekirjoita ja vaikuta mitä kuka määrää monta pakolaista Suomi ottaa?!
      Sinä vai EU?

    • salolaene

      Ja lastauslaituritkin ovat tuolla valmiina.

    • vvvvvvvvvc

      Keskitysleiriltä selviytynyt Nobel-palkittu: “Muslimit tuhoavat Euroopan”

      "Enää ei uskalleta puhua rodusta ja uskonnosta, vaikka ainoa, mitä islam tuntee, on viha vieraita rotuja ja uskontoja kohtaan." - Imre Kertész

      14-vuotiaana Auschwitzin keskitysleirille lähetetty ja myöhemmin Buchenwaldiin joutunut, nyt 85-vuotias unkarinjuutalainen kirjailija ja vuoden 2002 kirjallisuuden Nobel-voittaja Imre Kertész kritisoi eurooppalaisten maiden harjoittamaa liberalismia ja massamaahanmuuttoa kolmannen maailman maista.

      “Eurooppa tulee pian tuhoutumaan, ja syynä tähän on liberalismi, joka on osoittautunut lapselliseksi ja itsetuhoiseksi. Eurooppa tuotti Hitlerin, ja Hitlerin jälkeen maanosa on vailla argumentteja, sen ovet ovat auki islamille, eikä enää uskalleta puhua rodusta ja uskonnosta, vaikka ainoa, mitä islam tuntee, on viha vieraita rotuja ja uskontoja kohtaan”, kirjoittaa Kertész.

      “Haluaisin puhua siitä, miten muslimeita tulvii Eurooppaan, miehittäen, suoraan sanoen tuhoten sen; ja miten Eurooppa suhtautuu tähän, sen itsetuhoisesta liberalismista ja typerästä demokratiasta… Tarina päättyy aina samoin: sivilisaatio saavuttaa sellaisen kehityksen tason, jolla se ei ainoastaan ole kyvytön puolustamaan itseään, vaan jolla se täysin käsittämättömästi näyttää palvovan omaa vihollistaan.”

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3045
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2395
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2152
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1963
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 164
      1238
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe