Kipu kyljessä!

Apuva!

Vaivanani on kipu vasemman kylkiluun alla ja se säteilee selkäpuolelle lapaluun alle ja toisinaan myös kylkeen. Pahoinvointia on valillä. Aika usein myös närästää ja jopa sellaise ruokaaineet jotka ei ole aiemmin närästänyt. Kipu on pistävää ja luulin aluksi sen johtuvan sydämmestä mutta sydän on tutkittu ja kaikki on ok. Ultra on vaivan vuoksi tammikuussa, onko kenelläkään samanlaisia oireita ollut ja säteileekö kipu sisäelimistä vai onko se lihas peräistä? Mielikuvitus laukkaa...APUA!

8

37604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotain*

      Suolisto siellä varmaankin oireilee, luulisin. Eikös paksusuoli tee siinä kohtaa mutkan. Oletko muuttanut ruokatottumuksiasi, luumuja esim. löysentämään ja juonut paljon vettä. Minulla oli kerran samassa paikkaa tuskaiset kivut ja se johtui kun ruoka lähti "liikkeelle", oli ollut ummetusta.

    • samoja

      oireita on monella, kun laittaa maakuulle vasemmalle kyljelle joksikin aikaa , onko sitten ilmaa vai mitä lie aika moisen murinan kanssa lähtee ilmat liikkeelle ja olo helpottuu heti, siellä on varmaan jokin mutka suolistossa mikä kerää ilmaa tai mitä lie, selventäkää viisaammat.

      • mie vaan

        Vasemmalla on laskeva paksusuoli joten vasemmalla kyljellä maatessa pieru osaa lähteä oikeaan suuntaan ja pääsee lopulta ulos suolesta murisemasta.


    • En laisinkaan väheksy jo saamiasi vastauksia ilmavaivoista. Ne ovat kovin yleisiä, mutta siitä huolimatta niitä kuitenkin täytynee edelleen pitää ruuansulatuksen häiriötiloina. Ne on syytä noteerata ruumiin sinulle puhumana kielenä, jota ymmärrät. Esitän näiden lisäksi sivistyneen arvauksen, joka joko osuu kohdalleen hyvin tai sitten ei. Missään tapauksessa niistä ei ole sinulle mitään haittaa, päinvastoin.

      Urheilulehti Hesari julkisti neljällä palstalla tieteilijöiden tutkimustuloksen, joka tekee punaviinistä, suklaasta ja manteleista terveellisiä päivittäin nautittuina. Tätä ei pidä ottaa tosissaan, vaikka tieteilijät ovat löytäneet ryhmän ihmisiä, jotka ovat kyseisellä ruokavaliolla selvinneet sydäntautikuolemista, koska arvatenkin ovat ennen sitä kuolleet muihin syihin. Yleistykseksi siitä ei missään tapauksessa ole. Noin joka neljäs suomalainen menee tukkoon suklaan syömisestä, huono-osaisimmat loppuiäkseen. Se tahmaa mm. paikan, jonka pitäisi valmistaa ruumiillesi betainihydrokloridia sokerin ja kalkin sulatukseen. Samoin suklaa tahmaa myös muita tärkeitä paikkoja ja on näille ihmisille hyvin vaarallista. Todennäköisyys tähän on suurimmillaan, jos kuulut O-veriryhmään. Mainitsemassasi kohdassa, vasemmassa kyljessä on myös perna, jonka kautta kaiken, millä ihminen mm. ruoastaan saamilla aineksilla ja voimilla rakentaa ja ylläpitää ruumistaan, pitää kulkea. Saadaksesi tukkeutumia auki, lyö koukistetuin käsivarsin kyynärpäilläsi kylkiä liikkeen suuntautuessa kyljen takaa sen etupuolelle.
      Ihmisellä on lääkärien toistaiseksi tunnistamaton paikka pallean seutuvilla sydämen alapuolella, jossa ruumiisi valmistaa betainikloridia. Ainetta saa apteekista ehkä juuri sokerijuurikkaista valmistettuna, sillä luonto käärii samaan pakettiin sulattajan ja sulatettavan. Samanlainen on tilanne tärkkelyspitoisten viljan ja perunan kohdalla. Ihminen joutuu nykyään tottumaan näiden nauttimiseen erillään. Betainihydrokloridin puutteen ensimmäisiä oireita on juuri närästys. Sillä voi närästyksen syyn poistaa.

      Ja suositus sulatukseen: Osta apteekista betainihydrokloridia ja nauti sitä lasillisessa vettä. Hienon sokerin näköistä betainihydrokloridia neljännes tai kolmannes teelusikallista. Jos tarve on kova, se maistuu tuskin miltään, jos tarvetta ei ole, se on väkevää. Nauti suun maun mukaan. Max. kolme kertaa päivässä. Varo hampaitasi, imupilli ja suun huuhtelu. Taputtele, kolistele pallean seutuvia ja vasemman puolen kylkiluitten alapäätä, se on tärkeää, muuten tukos ei ehkä aukea.

      Ei muruakaan suklaata, kieltäytymisestä ei ole yhtään haittaa. Jos veriryhmäsi on O, ei enää koskaan suklaata. Makean paasto, ei valkoista vehnää eikä manteleita. Toistaiseksi ei hedelmiä, hunajaa eikä punajuuriakaan, vaikka Hesari hedelmiäkin suositteli. Suosi luomuhapankaalia,ohraa, karpaloa, puolukkaa, kukkakaalia, soijalesitiiniä,luomuvehnänlesettä ja pelkkää vettä, näin päällimmäisinä.

      Jos sivistynyt arvaukseni osui oikeaan, sinulta löytyy myös kipupaikka vasemman solisluun ja kainalon väliseltä alueelta. Sitä pitää naputella sormenpäillä ja taputella kämmenellä.

      Vasemman lapaluun alle tai viereen selkärangan suuntaan saat kipupaikan, jos hedelmäsokerisi ei sula, tai hormoonisi alkuainekset ovat pakkautuneet tukkeuman taakse. Nauti iltaisin teelusikallinen oliiviöljyä ja pyydä jotakuta hieromaan vasemman lapaluun päältä kipukohteesesi, pernan suuntaan, vasemmassa kyljessä. Lääkäri ei ymmärrä näitä neuvoja, valinta on sinun. Ei hierontoja ilman happoa. Jos vatsasi on kovalla, tarvitset myös suolahappoa.

      • Anonyymi

        Aikamoista velitiedettä. Jäi vähän epäselväksi kuinka monta kanaa piti uhrata ja mihin suuntaan sadetanssi tulisi suunnata?


    • orvokki23

      moi.mulla oli noita oireita noin 2 vuotta ja kaikkien sydän ja verisuoni kokeiden jälkeen tehtiin mahalaukun tähystys ja todettiin kiukkuinen reflux vika.söin ekeksi somac kuurin noin kuukauden ei auttanut söin toisen kuukauden ja join makuulle mennessä gaviskonia niin rupesin parantumaan...sä voit kirjoittaa mulle [email protected]

    • Keuhkot

      Mulla samankuuloista kipua joka menee ohi Astmapiipulla!!!
      Eli ilmeisesti keuhkojen ala-osassa tukkeutuu pieniä putkia...

    • Kärsivä

      Minullakin on usein sama vaiva, äskenkin vihoitteli juuri vasen kylki. Sen vuoksi keksin googlata "laskeva paksusuoli" että onkohan tämä yleistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe