Surmansuosijat pikaisen avun tarpeessa

tarumojentunkiolla

Millaisia tunteita ja ajatuksia herättää abortinsuosijan mielessä se, kun ihmiset vaan käyttää tätä lain suomaa mahdollisuutta kertoa vapaasti totuuteen perustuvan mielipiteensä, eikä kukaan piittaa mitään tappamista ylistävän kiihkon mutuista, valheista, uhkailuista, nimittelystä, herjaamisesta ja leimaamisyrityksistä?

Tunteeko suosijat itsensä voimattomiksi ja neuvottomiksi, koska eivät voi käytännössä tehdä mitään sille, että ihmiset vaan päätyy käyttämään sananvapauttaan tappamista kannattavien ajattelutavasta ja räyhäämisestä huolimatta. Vai onko päällimmäinen tunne ahdistus, raivo vai mikä? Miten tuo raivo purkautuu lähipiiriissä tai työpaikalla? Vai katkeaako abortinedistäjän aivoverisuoni vääjäämättä ennen pitkää?

Miten suosijasakki voisi päästä näistä tunteista ja elää kuten muutkin? Miten surmanyllyttäjä voisi tasata verenpaineensa ja hillitä raivonsa ja käsitellä vaikeat tunteensa/traumansa?

Miksi abortinsuosijat aloittavat jatkuvasti vastapuolen älyn halventamisen, onko se jonkinlaista pahan olon purkua?
Lukuisat kiperät todisteet on poistatettu suosijoiden haukkumistörkyjen aloituksesta. Onko liian kivulloisen häpeällistä ja suorastaan HYSHYS-TABU kun niin koville ottaa!?
Kokeeko suosijat jonkinlaista helpotusta vastustajien kertomien kurjien tosiasioiden, tyhjentävien perusteluiden, väittelyissä häviön ja niiden aiheuttaman mielipahan edessä, että alkavat turhautuneena saivarrella tyhjänpäiväisiä ja takertua toisen älyyn halventavilla termeillä, kun eivät muutakaan voi, vai miksi se riitaa haastava, henkilöön käyvä nälvintänimittely näyttäisi alkavan ketjusta seuraavaan sieltä puolen??
Lopultahan sitten koko aloitus katoaa kun suosijat on hävinneet keskustelussa ja vastustajilta tuli taas kerran liian kumoavat perusteet.

Tällä palstalla jos missä näkee pahoin vinoutunutta ihmisyyttä ja moraalin rapistumista. Ei normaalit tervejärkiset ihmiset tappavaa väkivaltaa lietsokaan ja vieläpä suojattomille lapsille.
Tänne palstalle on pesiytynyt joukko omista teoistaan traumatisoituneita ihmisraunioita jotka joutuvat lakkaamatta 24/7 puolustelemaan omia vääriä tekojaan. Se kohtalo on varmasti raskas, joskin itse valittu. Osa on muuten vaan kiihkoaatteidensa (muutama julistaa avoimesti lapsivihaansa) sokaisemia yltiöfeministejä jotka eivät mm. halua nähdä eroja elimistön osilla ja toisilla ihmisillä.
Koska tälläinen marginaalinen sakki on enemmistönä täällä, kuvittelevat he vielä että lasten mukavuustappamisen hyväksyntä olisi joku yleisesti vallitseva asiantila palstan ulkopuolellakin, oikeassa maailmassa.
Tämäkin on kaikesta vastaavien paljastavien arvioiden hätäkiljunnasta päätellen kivulloisen tyhjentävä totuus tästä törkylaari-tunkiosta.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naurattaaaaa
      • Terv.palst

        Kansalaisaloitteet tuntuu olevan edelleen suosittua viihdelukemistoa. :-)


    • tietävä

      Minua ei haittaa minkään vertaa että käytät sananvapautta koska se ei poista sitä tosiasiaa että abortin saa ilmoitusluontoisena asiana vedoten vaikkapa koiraharrastukseen. Mielipiteitä saa olla puoleen ja toiseen mutta lakihan loppujen lopuksi määrittää mikä on sallittua ja mikä ei.
      Abortteja tullaan tekemään aina, sitä asian tilaa eivät vastustavat mielipiteet poista.

      Eivätkä kaikki puolustajat hauku vastustajia kuten ei päinvastoinkaan.

    • sakkinauraalapsiuhreille

      "Kunhan löytävät mehevimmät juttusi "

      ja taaskaan ei oo kun yks ja ainoa vastustaja olemassa XDDD

      "Minua ei haittaa minkään vertaa että käytät sananvapautta "

      Kovastihan toi monia näkyy korpeevan ;)) etenkin kun kerrotaan niitä kiperiä kivuliaita tieteellisiä tosiasioita joille ette vaan mutukiistämisillä voi yhtikäs mitään, ja niistä tullaan aina sun ja sakkis kaltasia muistuttaan.

      • uskotaanuskotaan

        On teitä kaksi, molempien nimi on kansalaisaloitteessa.


      • harhasjylläilee

        Ketä "teitä"???? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        Ja voi voi kun ei vaan näemmä uppoo sinne umpikaaliis että mun nimeeni ei näy MISSÄÄN kansalaisalotteissa ;))))))) mutta ymmärrän kyllä kuinka korpee.


      • turhayrittää
        harhasjylläilee kirjoitti:

        Ketä "teitä"???? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        Ja voi voi kun ei vaan näemmä uppoo sinne umpikaaliis että mun nimeeni ei näy MISSÄÄN kansalaisalotteissa ;))))))) mutta ymmärrän kyllä kuinka korpee.

        Joopajoo... sinut tunnistaa vaikka tuhansien joukosta, kyllä se niin on. Valehtelethan muutenkin täällä päivät pitkät, ei sinua kukaan usko.


      • horisevaanvalheitas

        Kaikki tervejärkiset näkee kuka täällä joutuu niitä "samoja henkilöllisyyksiä" mulle siinä multimurhispersooniensa parvessa mutuileen :DD mutta "tunnistele" lisää vaan siellä rinnakkaistodellisuutes kiimasissa harhafantasiossa :))))


      • varovaan

        Kyllä se sydäri siellä lähempänä on, sossupaatti.


    • 500000

      Miten sananvapaus muka vaikuttaa asiaan mitenkään? Yksi onneton räyhääjä ei voi estää kenenkään valintoja vaikka kuinka räyhäis isosti. Päin vastoin, tekee oikein kutaa kehuskella kuinka helppo abortti Suomessa on.

      • murha-akka_olet_itse

        Ei täällä kukaan puolustaja ole rääkymässä kaikkia synnyttäneitä hirviöiksi ja uhkailemassa kaikkien maailman lasten henkeä. Naisella on ihan valinnanvapaus, sen abortin saa tehdä jos haluaa. Tai jättää tekemättä, sekin on ihan ok.


      • perjantaipullotyhjä
        murha-akka_olet_itse kirjoitti:

        Ei täällä kukaan puolustaja ole rääkymässä kaikkia synnyttäneitä hirviöiksi ja uhkailemassa kaikkien maailman lasten henkeä. Naisella on ihan valinnanvapaus, sen abortin saa tehdä jos haluaa. Tai jättää tekemättä, sekin on ihan ok.

        "murha-akka_olet_itse "

        Aijai menikös murharäyhän oksennustörky nyt vähän väärään osotteseen... ups ;D oikein hauska seurata kuinka kiihkosakki hyökkii jo omiensakin kimppuun...oikein kutaa tekee :DD


      • luetunymmärryshukassa

        Etkö edes tajua että sinua haukuttiin murha-akaksi? :D


      • hullunharhoja

        etkö enää edes erota omaa sakkias niistä kelle suollat solvausräksytyksiäs? :)) vastustajatko täällä leuhkii kuinka helppoo lasten murhailu on? :D


      • murha-akka-olet-itse

        Tai sitten tuolla murha-akalla tarkoitettiin SUA eikä puolustajia? :D


      • onsenolooXD

        Kummasti kuitenkin oli vastattu oman sakkis sontaan XD vaikeehan se aina sulle on ollu niiden omien mokien myöntäminen...mut ei se mitään, entistä makeemmin täällä muut saa nauraa niille :DDDDDD
        Ja ainiin, kerroppas muuten ketäs joku aborttia tekemätön vastustaja oiskaan murhaillu? :) Vai oliko taas kerran sitä mitenkään todistamatonta mutumutuvalheharhaas?

        Onko muuten montakin kossupulloo tyhjentyny kun taas koko viime yön läpeensä oot riehunu täällä? ;DD Eikö baarissa käyny taaskaan flaksi ja siks turhautunu, voi voi.... koita kestää.


      • nauransulle

        Ja ainiin, kerroppas muuten ketäs joku abortin puolustaja oiskaan murhaillu? :) Vai oliko taas kerran sitä todistamatonta mutuvalheharhaas?

        Onko muuten montakin kossupulloo tyhjentyny kun taas koko viime yön läpeensä oot riehunu täällä? ;DD Eikö baarissa käyny taaskaan flaksi ja siks turhautunu, voi voi.... koita kestää.


      • sullenauretaan

        "kerroppas muuten ketäs joku abortin puolustaja oiskaan murhaillu?"

        Että ketäkö? :D vuosittainen uhriluku näkyy kyllä siellä THL:n tilastoissa. Kiperän kipeä paikkahan se murhaajille on ;)

        "koko viime yön läpeensä oot riehunu täällä?"

        Missä täällä kenenkään muun kun sun hulluja riehumisia yöltä ja jopa aamun varhasilta tunneiltakin näkyy? Harhas taas jylläilee vai? Joko se on sitä delireum juoppohulluutta kun näet taas omias? :DDD


      • nauransulle

        "Että ketäkö? :D vuosittainen uhriluku näkyy kyllä siellä THL:n tilastoissa. Kiperän kipeä paikkahan se murhaajille on ;)"

        Eli jos ei pidä aborttia murhana, on murhaaja, vaikka ei olisi itse tehnyt aborttia? Sun logiikka se menee aina vaan sekavammaksi :D

        Missä täällä kenenkään muun kun sun hulluja riehumisia yöltä ja jopa aamun varhasilta tunneiltakin näkyy? Harhas taas jylläilee vai? Joko se on sitä delireum juoppohulluutta kun näet taas omias? :DDD


      • demoninennaurus

        "Eli jos ei pidä aborttia murhana, on murhaaja, vaikka ei olisi itse tehnyt aborttia?"

        Mistähän tällästäkin taas repäsit? :DD Tottakai se on katkera pala myös muutamalle täällä riehuvalle murhansuosijalle, vaikkei ois ite murhannukaan :)

        "Missä täällä kenenkään muun kun sun hulluja riehumisia yöltä ja jopa aamun varhasilta tunneiltakin näkyy?"

        Nytkö se sokeuskin jo riivaa? Vai etkö muuhun enää kykene kun sen kopiointinappulan runkutukseen? XDDD Oliko esim. tää siis sun mielestä vastustajan viesti "murha-akka-olet-itse 22.11.2015 4:15"? Sun logiikka se menee aina vaan sekavammaksi :D


    • korpeehansesua

      Miten laki muka vaikuttaa asiaan mitenkään? Yksi onneton räyhääjä ei voi tappaa muiden lapsia vaikka kuinka räyhäis isosti. Päin vastoin, tekee oikein kutaa kehuskella kuinka ihana sananvapaus on, kertoilla kipeitä biologisia tosiasioita ja muistuttaa kuinka valtaosa lapsista saa jatkaa elämäänsä.

      • tpptp

        "kertoilla kipeitä biologisia tosiasioita"
        Yksi erittäin kiusallinen biologinen tosiasia on se, että niitä terveitäkin alkioita abortoituu ns spontaanisti monin verroin enemmän kuin mitä keskeytyksissä menee. Edellisen vuoksi ei edes abortinvastustaja vuodata krokotiilin kyyneleitä, niin miksi repiä niistä muistakaan aborteista hirveää draamaa.


      • eimitäänkiusallista

        Mitäs sille voi että jotkut kuolee ihan luonnostaan, eikä joidenkin omanapasten akkojen tappamana? Täysin eri asia, mutta ethän sä sitä halua tajuta, pitää hädissään viedä aiheesta muualle.


      • tptpp

        "Mitäs sille voi että jotkut kuolee ihan luonnostaan"
        Miksei voida minimoida tätä "lapsikuolleisuutta" esimerkiksi selonnoilla ja kieltämällä vapaa seksi. Lisääntyminen vain luvalla ja kontrolloiduissa laboratorio-olosuhteissa näin alkuun. Kaikki muu seksi kuin lisääntymistarkoituksessa tehty täsmäseksi kriminalisoidaan ettei tule lisää mukavuusseksin aiheuttamia lapsiuhreja. Lapsen ei tarvitse maksaa hengellään vanhempiensa mukavuudenhalusta.


    • SilmätAukiAbortista

      Abortti on valtava loukkaus ihmisoikeuksia vastaan. Meitä abortin vastustajia riittää. Toivottavasti jonakin päivänä abortti kielletään kaikkialla maailmassa.

      • tietävä

        Se ettei saisi aborttia, on hirveä loukkaus naisen ihmisoikeuksia vastaan. Alkiolla ei voi olla ihmisoikeuksia koska se ei ole ihminen vaan solurypäs.


      • muahhhahaaa

        Sun mutus "soluryppäistä" ei muuta lasten ihmisoikeuksia yhtikäs mihinkään! Itehän sunkaltaset on pahimman luokan epäihmismäisiä soluryppäitä jotka kaikki ihmisoikeutensa on polkeneet pohjamutiin!!
        Ja todistele toki missä olikaan julstettu "ihmisoikeus" tappaa itsekkäästi muita ihmisiä??? :)))) eipä vaan oo koskaan näkyny..


      • silmätaukilapsissa

        Viranomaisnarsismi, pershäiriöt ja valehtelu, perätön lausuma tuomioistuimessa lapsen olosuhteista on valtava rikos ja loukkaus lapsen ja isän ihmisoikeuksia vastaan. Meitä lapsen oikeuksien vastustajia riittää niin lastensuojeluviranomaisissa, lastenvalvo-
        jissa, äideissä kuin tuomioistuimessakin . Toivottavasti jonakin päivänä sossuilta poistetaan kaikki oikeudet käsitellä lasten
        asioita vaan mennään automaattisesti ns. ruotsin malliin yhteis-
        huollosta ja vuoroasumisesta unohtaen elatusmaksut, miesten mustamaalaaminen ja lasten hyväksikäyttö koston välineenä
        huoltoriidoissa niin viranomaisten kuin äitienkin toimesta..


      • olehyvävain
        silmätaukilapsissa kirjoitti:

        Viranomaisnarsismi, pershäiriöt ja valehtelu, perätön lausuma tuomioistuimessa lapsen olosuhteista on valtava rikos ja loukkaus lapsen ja isän ihmisoikeuksia vastaan. Meitä lapsen oikeuksien vastustajia riittää niin lastensuojeluviranomaisissa, lastenvalvo-
        jissa, äideissä kuin tuomioistuimessakin . Toivottavasti jonakin päivänä sossuilta poistetaan kaikki oikeudet käsitellä lasten
        asioita vaan mennään automaattisesti ns. ruotsin malliin yhteis-
        huollosta ja vuoroasumisesta unohtaen elatusmaksut, miesten mustamaalaaminen ja lasten hyväksikäyttö koston välineenä
        huoltoriidoissa niin viranomaisten kuin äitienkin toimesta..

        Tee kansalaisaloite :)


      • Terv.palst
        muahhhahaaa kirjoitti:

        Sun mutus "soluryppäistä" ei muuta lasten ihmisoikeuksia yhtikäs mihinkään! Itehän sunkaltaset on pahimman luokan epäihmismäisiä soluryppäitä jotka kaikki ihmisoikeutensa on polkeneet pohjamutiin!!
        Ja todistele toki missä olikaan julstettu "ihmisoikeus" tappaa itsekkäästi muita ihmisiä??? :)))) eipä vaan oo koskaan näkyny..

        Lasten oikeudet ei tosiaan liity soluryppäisiin. Soluryppäiden oikeudet toteutuu kantajansa oikeuksien kautta.


      • soluryppäälletiedoks

        Lapset ei ole soluryppäitä. Ei edes kohdussa olevat, vaikka kuinka riehut ja rääyt.


    • osuvakuvaus

      Edelleen ajankohtaista, eli nostellaas ylös.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe