Takavilkut ei toimi, missä vika? Golv vm. 2005,

RaunoE

Golf 2005, V sarjan malli. Takavilkut ei toimi. Kaikki polttimot, sulakkeet, ym. katsottu. Missä vika?

14

2575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onhanNoitaPaikkoja

      Virta ei pääse polttimolle asti. Rele, kytkin, liittimet ym....

    • aaaaaa27lllllllllllllll

      Sähköjohdot poikki tekee 500 ekee

    • EiOOEituu

      Takavilkkupoltin, pieni erittäin harvinainen H6

    • tosijuttuny6

      Olen huomannut monissa bmw merkkisissä "autoissa" samaa ongelmaa.noin yhdessä sadasta toimivat vilkut normaalisti.Maahantuojan pitäsi järjestää takaisinkutsu, joka uutisoitaisin myös lehdissä tms.Samaa ongelmaa esiintyy myös runsaasti audissa.

      • autosähköasentaja

        Takalyhtyjen irroitus 5min homma. Sieltäkautta se vika löytyy helposti.


    • RaneE

      Kiitos vastauksistanne. Tarkennan vikaa. Takalyhdyt on irroitettu, kaikki polttimot vaihdettu uusiin, samoin sulakkeet, eli vika ei ole niissä. Golfissa on vetokoukku, johon virta on otettu apukuskin puoleiselta takavalojen johdotuksista. Purin takaverhoukset jolloin pääsin hyvin näkemään mistä vetokoukun virrat on otettu. Siellä on Jaegerin 22 napainen moduli, jonka pitäisi ohjata takavaloja. ja peräkärryn valoja kun kärry on kytkettynä. Ostin uuden modulin 117 euroa, mutta sillä ei vika korjautunut. Kun moduli on paikallaan, oli se sitten vanha tai uusi, niin takavilkut palavat yhtä aikaa ja koko ajan, mutta ei vilkuta, vaan palavat koko ajan vaikka vilkku ei ole päällä, myöskään varoitusvilkut ei toimi. Edessä ja peileissä vilkut toimii ihan normaalisti. Kun otan modulin välistä pois ja kytken pistokkeen suoraan takavalon pistokkeeseen, eli vetokoukun pistoke / moduli on pois kokonaan systeemistä, niin vilkut ei pala ollenkaan, ei siis edes koko ajan, kuten modulin ollessa kytkettynä. Olen irroittanut myös kaikki vetokoukun johdot, joten nekään eivät voi olla ongelmaan syynä. Siis ongelma vielä lyhyesti: kun 22 pinninen moduli, on se sitten se vanha tai uusi, jonka ostin, on kytkettynä, niin takavilkut palavat molemmat yhtä aikaa, vaikka vilkku ei ole kytkettynä ja kun modulin ottaa pois välistä ja kytkee pistokkeen suoraan takavalon pistokkeeseen, niin takavilkut ei syty ollenkaan, eikä myöskään vilkuta vaikka laitan vilkun päälle, ei myöskään vilkuta varoitusvilkkuja. Auto on rekisteröity 1 / 2005 ja vanhassa Jaegerin modulissa on valmistusaika 11 / 2004, joten oletan, että koukku on kytketty jo heti kun auto on otettu käyttöön ja tähän saakkaa valot, vilkut ym. on toiminut moitteettomasti ja kuten mainitsin, niin uusi moduli ei korjannut vikaa. Tässä sitä "pähkinää" purtavaksi viisaammillekin, saatikka minulle.

      • Asentaja1956

        Merkkiliikkeen testeriin, joka paikallistaa vian.


      • VWFanatism

        Miksi joku kyselee VW palstalla jostakin viasta jotain, kun fanaatikkojen mielestä niitä ei edes ole? VW on täydellinen auto, jossa ei ole koskaan mitään vikoja, ja niillä ajetaan miljoona kilometriä muutamalla öljyn vaihdolla PISTE!


      • ElämäntapanaGOLF

        Kiitos mielipiteestäsi. Olet varmasti lukenut AB-Suomen superkestotestin, josta pari lainausta: " Ainoa joka aiheuttaa kolinaa, on alumiinilaukkuni etumatkustajan jalkatilassa". " Alusta, ohjaus ja VAIHTEISTO tuntuvat yli 100000km ajon jälkeen kuin uusilta". " Kun tulokset olivat näin hyviä, oli kiinnostavaa jatkaa testiä 200000km ja panna auto todella koetukselle, jolloin joidenkin osien luulisi rikkoutuvan, kävi kuitenkin toisin. Lainaus AB-Suomen supertestistä, lehdestä jota en koskaan hävitä, en koskaan.

        P.S Omalla , samanlaisella ajettu 150000km, ONGELMITTA.


      • Vaihdettupalatjalevyt

        2lt koneella Golf 2005, maailman paras auto ja piste.


    • RaunoE

      Kiitos asiantuntevista vastauksista, niistä oli "todella" apua.

      Ps. Jos kaikki veisi aina ja heti autonsa merkkikorjaamoon, niin ei tälläisia keskustelupalstoja tarvitsisi olla ollenkaan. Mielestäni keskustelupalstat ovat tarpeellisia juuri siitä syystä, että voi saada joltain vinkkiä jolla on mahdollisesti ollut sama vika. Kun minä saan vian korjattua joko ilman merkkiliikkeen apua tai sitten merkkiliikkeessä, niin voin sitten yrittää auttaa jotain toista jolle voi tulla samanlainen vika.

      • 22vsähkötöitä

        Osta uudet takavalon pohjat. Ne osat jonne ne KOLME lamppua tulee kiinni. Keskellä H6 vilkkupoltin, tosi erikoinen näky.


    • sieltälöytyy

      Duunikaverilla oli Golffi jossa samaa vikaa, vika löytyi johtosarjasta takaluukun "haitarista" jossa johtimien eristeet kovettunut niin pahoin että osa oli katkennut. Johtosarja "made in Poland".

      • RaneE

        Kiitos vastauksista. Näyttää olevan aika harvinainen vika kun ei tämän enempää ole tullut kommentteja. Takaluukussa on ainoastaan pakkivalo ja takasumuvalo jotka kyllä toimivat ihan normaalisti. Korostan vielä sitä seikkaa, että autossa on vetokoukku ja sen virrat on otettu oikean takavalon ( repsikan) puoleisen takavalojen johdoista, mutta ei ole otettu perinteisillä ryöstöliittimillä, vaan väliin on asennettu 22 pinninen Jaegerin moduli. Ja kun moduli on kiinni, niin molemmat takavilkut palavat kokoajan yhtäaikaa. Kun modulin ottaa pois valistä ja kytkee pistokkeen suoraan takavalon pistokkseen, niin vilkut ei pala ollenkaan, vaan ovat pimeänä. Etuvilkut ja peilien vilkut / varoitusvilkut toimivat ihan normaalisti. Toisin sanoen takavilkuille tulee silloin virta kun moduli on kiinni ja ne palaa koko ajan. Kysyin asiaa Laakkoselta ja siellä epäiltiin vian olevan kaikkia valoja ohjaavassa ns. aivokomponentissa joka maksaa n. 400 euroa työ.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe