Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitähän vaimo haluaa?

mysteerivaimo

Ollaan vaimon kanssa oltu aika pitkään yhdessä, hän 41 v ja minä 45 v. Vaimo on aina ollut lady-tyyppiä.. korrektisti käyttäytyvä, terävä ja pitää asiat sisällään eli joudun usein arvailemaan että mitä hän oikeasti ajattelee tai tuntee. Seksin suhteen tilanne paljolti sama, siis hän ei puhu haluistaan tai ylipäätään seksistä puhuminen on vähäistä. Pitkään hän oli aika passiivinen seksiasioissa, minä olin aina aloitteentekijä ja usein tuntui että hänelle seksi on suoritus, minun tyydyttämiseksi. Pakko mainita, että vaimo on poikkeuksellisen hyvävartaloinen, pitää itsensä kunnossa reippaalla liikunnalla ja usein minun pikkuveitikka herää ihan arkisissa tilanteissa, kun vain katselen vaimoa.

Nyt viimeisen vuoden aikana on tapahtunut jotakin jännää, vaimon seksuaalinen halu on kasvanut ja hän on alkanut nauttimaan seksistä. Tähän saakka seksi on ollut rumasti sanottuna aika mekaanista, ikään kuin samaan kaavaan edeten. Itselläni on jostakin syystä kiihottanut aivan törkeästi ajatus, että katsoisin vierestä kun hän nauttisi vieraasta miehestä. Joskus puoli vuotta sitten rakastellessamme hän oli poikkeuksellisen kiihottunut ja minä vähän härnäsin penikselläni. Hän voihki ja halusi sen sisään. Tuolloin kysyin yhtäkkiä, että "haluaisit sä vierasta, isoa munaa?" Pienen hetken säikähdin, että lady vaimoni järkyttyisi puheistani.. mutta hän huokaili "kyllä, haluan vierasta". Kiihotuin tästä aivan törkeästi ja hän toisteli "haluavansa vierasta". Laukesimme molemmat aivan tolkuttomasti.

Tietenkään asiasta ei puhuttu sen kummemmin, en siis tiedä mitä vaimoni oikeasti ajattelee. Oliko se vain kiimassa heitettyä puhetta vai haluaako hän oikeasti vierasta. Samaa verbaalileikkiä ollaan harrastettu useita kertoja.. joka kerta kun kysyn että haluaako hän vierasta.. niin hän huokailee seksin aikana haluavansa. Ei voi mitään, ajatus kiihottaa.

Seksileffoja emme ole aiemmin katsoneet, mutta taannoin ehdotin vaimolle.. että katsotaan erotiikkaa. Minä löysin netistä sitten kaikennäköistä, mitä yhdessä sitten katsottiin: lesbokohtauksia, naisia saamassa isoa kalua, jne. Vaimolta tuli mielestäni ristiriitainen reaktio: kesken katsomisen vihjaili, että ei ole leffoista erityisemmin kiinnostunut.. mutta taivas varjele: katsottuamme leffoja, hän oli aivan järjettömän kiihottunut ja todella HALUSI!!

Nyt olen jopa hämilläni, kun vaimo ei IKINÄ puhu mitä haluaa.. mutta viime aikoina sängyssä on ollut aivan h..tin halukas ja pakko myöntää, että minäkin olen kiihottunut kuin nuori sonni. Itsellä kiihottaisi edelleen ajatus, että hän naisi nuoren kaverin kanssa kiimaisena. Toisaalta, jokin päässäni varoittaa että siitä ei hyvää seuraisi. Ikäänkuin vaimoni olisi pandoran lipas ja kannen avaaminen saattaisi johtaa ikäviin seurauksiin.

Tämä nyt on tälläistä tasapainoilua pääkopassani.. Minulla ei ole sen erityisempaa kysymystä, kuin että minkälaisia ajatuksia tarinani teissä herätti? Onko teillä muilla ukoilla jotakin saman suuntaista? Ehkä haluan saada vaimoni avautumaan enemmän ja nauttimaan seksistäkin vapautuneemmin. Monimutkaista..

14

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehdota-suoraanM

      Halu toisesta miehestä on seka vaimollasi että sinulla aivan tavallinen biologisperäinen suuntaumus. Olette perineet jo esivanhemmilla valikoituneet geenit.

      Naisen halu viraaseen mieheen johtuu siitä, että naiset voivat saada vain pienen määrän lapsia. Siksi he ovat TIETÄMÄTTÄÄN aina etsimässä hyvägeenistä siittäjää, vaikka tyytyvät puolisona tietysti siihen mieheen, jonka kanssa ovat naimisissa. Naisen alitajuinen käytös ei siis pakota rakastumaan mieheen. Hänellä on vain tietoinen halu toiseen seksipartneriin. Ylivoimaisesti tavallisin seksifantasia suuntautuukin toiseen mieheen.

      Sinun halusi nähdä toinen mies nussimassa vaimoasi perustuu taas esi-isiltä perittyihin kiihottumista aiheuttaviin geeneihin. Tutkimuksissa on huomattu, että kyrpä pumppaa pois naisen vitusta peräti 90 % siellä jo olevasta vieraasta spermasta. Jos mies saatuaan tietää tai nähtyään, että vaimo on ollut toisen miehen kanssa yhdynnässä, kiihottuu ja pian yhtyy vaimoonsa, hän on noin 10-kertaisella mahdollisuudella syntyvän lapsen isä. Jos ei kiihotu, toinen mies on isä. Näin kiihottumiseen johtuvat geenimuunnelmat periytyvät, mutta vastakkaiset muunnelmat eivät. Jossakin vaiheessa ilmiö, jos se vielä yleistyy, on jo haitallinen, joten siinä on populaation eli ihmisryhmän suurin geenimuunnelmatiheys, mutta yksilö voi periä huomattavan voimakkaan taipumuksen.

      On luonnollista, että olet vähäpuheisen vaimosi ajatuksista epävarma, mutta kirjoituksesi perusteella näyttää siltä, että olisitte molemmat halukkaita toteuttamaan haaveenne. Mahdollisuus, että vaimosi rakastuisi toiseen mieheen, ei ole suuri, mutta sen sijaan oma mustasukkaisuutesi voi silti nousta. Sinun on siis arvioitava asiaa siltä kannalta, oletko taipuvainen mustasukkaisuuteen. Jos et ole, portti on auki.

      Vakavampi ongelma on kolmannen pyörön löytäminen. Hänen tulee ehdottomasti olla sellainen, jonka kanssa yhdynnästä ja seksileikeistä vaimoni TODELLA nauttii. Kuka tahansa ei kelpaa, sillä rakastat syvästi vaimoasi ja tahdot hänelle mahdollisimman hyvää. Kun ehdotat asiaa vaimollesi, kysy häneltä suoraan, onko hänellä ehdotuksia.

      Minun vaimolleni vain kaksi miestä olisi ollut mieluisia, mutta he molemmat ovat varattuja. Muuten vaimoni olisi ollut valmis toteuttamaankin. Hän on kyllä, kun olen ollut syrjemmällä, avannut heille vittuaan (ja ystävällisesti kolmannellekin, joka ei seksikumppanina innosta) saunomisen ja uimisen yhteydessä, ja miehet ovat ilmaisseet kiitollisuutensa seisottamalla näkyvästi kyrpäänsä. On siis jäänyt mieluisaksi haaveeksi, jota kelaamme seksileikeissämme, mutta emme ole voineet toteuttaa.

      Viittaa siis siihen, että vaimosi olisi valmis. Jatkossa on ehdottomasti parempi, että toisesta miehestä tulee vakiopano, sillä vaimollesi ei ole yhtä helppoa olla milloin kenenkin uuden miehen nussittavana. Hän ei tunne heidän rektioitansa eivätkä he vaimosi. Hänen kuitenkin varmaan toivot nauttivan ihanasta ja toistuvasta. Ottanet myös huomioon, että nautinto vieraan kanssa on suurempi kuin oman. Ihminen on siten rakentunut. Mutta silti vaimosi eniten rakastaa juuri sinua.

      Siis ehdota suoraan ja SEKSITILANTEEN ULKOPUOLELLA. Ja ole myös valmis odottamaan, kun vaimosi puntaroi asiaa. Onnea teille! :)

    • Naineen

      Näin naisen mielipide, voi myös olla , että kiihottuu asiasta ainoastaan fantasiana.Sinuna kysyisin seksin jälkeen, kun olette tästä seksin yhteydessä kiihottuneet. Eli kysyt suoraan et haluaako hän toteuttaa fantasian ja sanot , että sulle asia ois ok.

    • mysteerivaimo

      Voi hyvinkin olla, että vaimolla se on vain fantasia tasolla, eikä välttämättä innostuisi jos minä ottaisin asian oikeasti esille. Ja eipä tuo asia ole itsellenikään 100 % selkeä homma, että haluanko minäkään OIKEASTI viedä hommaa niin pitkälle, että vaimo voihkisi vieraan miehen kanssa. Mutta ajatus kiihottaa minua jostakin syystä aivan älyttömästi, oli se kolmas pyörä mies tai nainen. Ehkä jopa lesbonainen vaimoni kimpussa olisi vielä kiihottavampi juttu. Sain erektion pelkästään siitä, että naputan tätä viestiä. Mutta.. vaimo ei edelleenkään tiedä tismalleen, että minkälaisia eroottisia fantasioita minä pyörittelen ja toisaalta enpä tiedä minäkään mitä hän. Onneksi sentään vuoden aikana hänen seksuaalinen himonsa on kasvanut uusille tasoille.. mistä lienee sekin sitten johtuu??

    • mywife4you

      Sama täällä että ajatus toiseta miehestä panemassa vaimoa kiihottaa vietävästi. Olen sen vaimollekkin kertonut ja hän periaatteessa hyväksyy asian. Ainoa pelko on että sen jälkeen enää perinteinen seksi ei kiinnosta. Eilen viimmeksi kerroin asiasta kun paneskelimme ja hän silloin ainakin oli asiasta hieman samaa mieltä että se saattais olla ihan ok juttu. Eipä sitä tiedä vaikka se tulee vielä joskus kokeiltua...

    • Naisesi9

      Nyt lopetat meidän yksityisten asioiden levittämisen netissä. Tästä puhutaan kotona ja se olet ollut sinä joka ei puhu eikä pukahta. Jatketaan puhumista kotona ei täällä

    • Hessu-Hopo

      Kiva kuulla,minulla ollut kauan halu nähdä vaimo naimassa isokaluisen miehen kanssa.Itsellä huono seisokki sokeritaudin viemänä,vaimo hyvässä kuosissa,joten ajttelen myös häntä.Olen viinissä yhdessä ottaen,kertonut,että meidän pitäisi etsiä ulkopuolinen panomies joka kävisi saunakylässä.hän kiihtyy ja lämpenee kun porin-matti.mitä tehdä.

    • mysteerivaimo

      Tässä kun olen miettinyt, että lähtisikö oikeasti viemään "vaimolle vierasta miestä" ajatusta.. niin tulin sellaiseen ajatukseen että josko etenisi rauhallisemmin. Pyörittelin mielessäni sellaista fantasiaa että varaisin vaimon kanssa hotellihuoneen vaikka naapurikaupungista ja jostakin saisin palkattua hyväkroppaisen miesstripparin piipahtamaan hotellihuoneessa, private show tyyppisesti. Tilanteen voisi viedä vaikka niin, että hotellihuoneessa kertoisin että kohta tulee "yllätys" ja laittaisin vaimolle huivin silmien eteen. Sitten tämä hyväkroppainen miesstrippari tulisi huoneeseen.. musiikki päälle, mies esiintyy ja tuossa vaiheessa vaimolta huivi pois silmiltä. Olisi kyllä kiinnostava nähdä miten esitys vaikuttaisi vaimoon? Ehkä asettaisin stripparille pelisäännön, että "kevyesti kosketellen" ,mutta ei saisi viedä loppuun saakka. Tämä fantasia on kyllä kiihokkeena pyörinyt pääkopassa. Uskoisin, että vaimo olisi aika kostea esityksen jälkeen = hän kiihottunut = minä kiihottunut :)

      • asiallisesti

        Yllätyksien järjestäminen on perseestä. Se ei ole etenemistä vähitellen. Vähitellen edetään puheessa. Sitten se, mikä toteutetaan, tehdään yhteisestä sopimuksesta.


    • jjhmo
    • 1009

      Ilmeisesti vaimosi on nyt sinut itsensä kanssa. Ja lähestyessään vaihdevuosia hän ymmärtää omaa seksualisuuttaan paremmin. Ja mikäs sen nautinnollisempaa.

    • jospanytjäitähattuun

      Kuten sanottu.. fantasiat on ihan eri asia kuin toteutus ja asian ottaminen pöydälle voi viedä himot aiheesta vaimoltas kokonaan. Jospa nyt vaan fantasioisitte, miksi pitää saada lisää kiihoketta?

      Munkin muija sano himoissaan et paljos maksaisin panosta.. ja tästä lähtikin hyvät fantasiat käyntiin kummallakin, eikä ole varmasti toteutettu eikä varmasti toteuteta kaikkea mitä pääkopassa pyörii kiimassa.

      • mysteerivaimo

        Ehkäpä juuri näin.. fantasiat tuovat mukavasti kiihoketta makuuhuoneen puolelle ja vierasta vaimolla ajatuksella on kiva leikkiä. Kun tässä on miettinyt asioita, niin taidan jättää fantasiat.. fantasioiksi. Haluanko itsekään oikeasti nähdä ja kokea vaimon sextailemassa jonkun toisen kanssa? Luultavasti en..


    • Zanussi

      Mielestäni asiaa voisi kokeilla, katsoisi sitten miltä kokemus tuntuu jäljestä päin.
      Otimme vaimoni kanssa kaverini sänkyyn ja jäljestä päin kokemus on tuntunut vieläkin kiihottavammalta. Vaimo on myös käynyt vieraissa kun on käynyt yksin ravintolassa, tällaiset harvakseltaan tapahtuvat vieras-sängyt ovat meistä molemmista kiihottavia ja nautimme niistä. Pari miestä on vakituisia eli heidän kanssaan on taapaamisia toistuvasti, yhtä vaimo tapaa miehen kotona ja toista miehen mökillä jonne mies hakee. Tämä mökkimies on jo vanhempi ja erittäin hyvin varusteltu, Molemmat miehet ovat varattuja.

    • Anonyymi

      Olin kaupungilla, näin vaimoni olusilla terassilla pöytään tuli kaksi tummaa miestä, istuin sivummalla noi tunnin päästä kaikki lähti käveeen, nousivat taksiin en päässyt perään.
      Olin kotona ja vaimo tuli noin viiden maissa, oli vähän sekaisin ei oikein muista missä oli päivän. Kunriisuuntu ja meni pesulle katsoin pakaroissa oli imujälkiä kaikki jäljet takana kuin olisi merkattu, vaimo kävi testeissä mitään tartuntoja ei tullut. Käytiin hypnoosissa sieltäkään ei tullut apuja.
      Vaimoa vain käytettiin hyväksi kko ilta päivän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe