Liimapalkkitehtaan psykopaatti

Psykopatios

Kukahan lienee se Iisveden liimapalkkitehtaan työnjohtotehtävissä oleva psykopaatti, joka on simputuksellaan ajanut nuoren pystyvän työntekijän itsetuhoon?

Ennen kesälomia tämä työntekijä oli palkittu bonuksin, mutta kesäloman jälkeen tilanne oli kääntynyt aivan päinvastaiseksi ja hän oli joutunut tämän pomon pompoteltavaksi sekä mitätöitäväksi sillä seurauksella, ettei hän kestänyt sitä, vaan päätyi näin epätoivoiseen tekoon.

92

2922

Vastaukset

 • Eiköhän se viime kädessä ole itse ylipäällikkö joka siellä sallii tällaisen toiminnan tapahtuvan. Se toiminta ei kestä päivänvaloa ja kaikki työntekijät eivät jaksa pimeän paineen alla. Ja ei ole ensimmäinen kerta kun sen firman työntekijä päätyy tällaiseen tekoon. Jotain tilanteelle pitäisi tehdä! Kuka olisi työntekijän puolella?

 • Tarkoitatko, että itse toimitusjohtaja olisi jopa henkilökohtaisesti tällaisen sairaan toiminnan takana vaiko vain antamassa hänelle tukensa? Joka tapauksessa tuollainen psykopaatti on pysäytettävä enempien uhrien välttämiseksi. Sairas mieli nimittäin etsii aina uuden ja uuden uhrin itselleen.

 • A. Väyrynen on tuttu ajalta, jolloin hän toimi Kuopiolaisessa yrityksessä.
  Uhkailu ja painostus oli joka päiväistä jo silloin, vaikka hän oli iältään nuori noviisi.
  .
  Ovet paukkui toimiston puolella myös toimihenkilöiden keskuudessa kun hän piti itseään niin tärkeänä ja korvaamattomana. Lähtö kuitenkin tuli hänelle ja firma nousi montusta.
  .
  Välijohto on ylemmän alaisena ja jos ylemmässä johdossa on psyko niin on taattua, että alempijohto ohjeistetaan toimimaan psykon ehdoilla ja keitto on silloin valmis.

 • jos lykkäävät nykyisestä lomalapun niin pitäisköhän hakea niin pääsis vittuileen kunnolla jos alkaa kukkoilemaan?

 • Onpa surullista. Onkohan yhtiön hallitus tietoinen siitä, minkälaisesta henkilöstä on kyse?

  • Hallitus ja väyrynen on sama asia


  • sama toiminta on jatkunut alusta asti, tarkoitan väyrysen toimintaa. Ko työpaikalla ei ole luottamusmiestä, eikä järjestäytymistä sallita.
   työsuojeluvaltuuttettukin taitaa olla "johtajan" valitsema.


  • jopasjotaki kirjoitti:

   sama toiminta on jatkunut alusta asti, tarkoitan väyrysen toimintaa. Ko työpaikalla ei ole luottamusmiestä, eikä järjestäytymistä sallita.
   työsuojeluvaltuuttettukin taitaa olla "johtajan" valitsema.

   Suomen perustuslaki

   13 §
   Kokoontumis- ja yhdistymisvapaus

   Jokaisella on oikeus lupaa hankkimatta järjestää kokouksia ja mielenosoituksia sekä osallistua niihin.

   Jokaisella on yhdistymisvapaus. Yhdistymisvapauteen sisältyy oikeus ilman lupaa perustaa yhdistys, kuulua tai olla kuulumatta yhdistykseen ja osallistua yhdistyksen toimintaan. Samoin on turvattu ammatillinen yhdistymisvapaus ja vapaus järjestäytyä muiden etujen valvomiseksi.

   Tarkempia säännöksiä kokoontumisvapauden ja yhdistymisvapauden käyttämisestä annetaan lailla.


  • halitulihittuu kirjoitti:

   Suomen perustuslaki

   13 §
   Kokoontumis- ja yhdistymisvapaus

   Jokaisella on oikeus lupaa hankkimatta järjestää kokouksia ja mielenosoituksia sekä osallistua niihin.

   Jokaisella on yhdistymisvapaus. Yhdistymisvapauteen sisältyy oikeus ilman lupaa perustaa yhdistys, kuulua tai olla kuulumatta yhdistykseen ja osallistua yhdistyksen toimintaan. Samoin on turvattu ammatillinen yhdistymisvapaus ja vapaus järjestäytyä muiden etujen valvomiseksi.

   Tarkempia säännöksiä kokoontumisvapauden ja yhdistymisvapauden käyttämisestä annetaan lailla.

   Tuo ei toteudu liimapalkkitehtaalla, sitä on kokeiltu ja kaikki mukana olleet ovat joko lähteneet sieltä, tai heidät on lähetetty, mikä minkäkin syyn varjolla.
   On nimittäin henkilökohtaista kokemusta asiasta,
   saman voin sanoa myös tarvittaessa ilman nimimerkkiäkin,


 • Jos kaikki entiset "liimapuupalkkimiehet" kertoisivat tarinansa, se ei ole välttämättä kaunista luultavaa

 • Uhkailu ja kiristys ovat keinoja pitää työläiset nöyrinä. Juorut ja pahanpuhuminen toisista ja selkään puukottaminen keinoja, päästä johtajan suosioon. Tätä voisi jatkaa loputtomiin.

 • Onko ehdotuksia, miten se nilviäinen nitistettäisiin?

  • Työsuojelupiiri?


 • Lainsäädäntö ja työsäännöt on se tukiranka, jonka varassa työpaikalla toimitaan. Sekä työnjohdossa että työntekijöissä voi olla näitä lakien ja ohjeiden rikkojia. He ovat pahimmassa tapauksessa niitä kuuluisia psykopaatteja. Todellinen tilanne voi olla joskus vaikea selvittää, koska oikea psykopaatti taitaa manipuloinnin.

  • Näinpä se valitettavasti on ja jäljet ovat pelottavia.


 • Joka suuntaan viestiä, että palkkitehdas on laitettava poikottiin. Yhtään uutta työntekijää ei saa sinne mennä. Ja vinkki lehdistölle, että tekevät juttuja palkkitehtaanhirmuhallitsijasta, jolle ihmiset ovat pelinappuloita materialismin alttarilla

  • Mies työllistää kuule aika monta tällä kylällä, joten suu soukemmalle.


  • mee sirkkelistä läpi


 • Ihmisten terveys ja henki on kysymyksessä, joten suun soukemmalle laittamista en taida edes ottaa huomioon.

 • Olen itse joutunut läheltä todistamaan, mitä kiusaaminen lopulta saa aikaan. Onko todella työpaikkojen arvoista ihmishenget? Pitääkö sen takia sulkea suut? Eikö kaikkien kannalta olisi lopulta parempi se, että psykopaatti saataisiin potkaistua pois johtajan paikalta ja tilalle tulisi tervejärkinen ihminen? Ei enää yhtään uhria. Yksikin on liikaa ja tämän työpaikan kohdalla niitä on jo kaksi.

 • Väyrynen on AY-vihaaja, siitä syystä liimapalkkitehtaalla on töissä vain puolustuskyvyttömiä urpoja ja apinoita.
  .
  Alkakaahan tajuta järjestäytymisen merkitys.
  Kaikki kertaheitolla liittoon, niin on edes jotain lakiasiatuntemusta takana Väyrysen kusetuksen estämiseksi.

 • Johtajaa, joka omistaa koko orkanisaation, ei ole ihan helppo potkia pois. Kaikki siellä olevat työntekijät ovat terrorin alla, ja heidän kutsuminen apinoiksi ja urpoiksi on loukkaavaa. Itse siellä työskelleenä tiedän mitä on olla siellä töissä.
  Liittoon liittymistä on kokeiltu, mutta aina löytyi joitakin, jotka liehittelivät "johtajaa" ja aktiiviset ay-ihmiset saivat sen tuntea nahkoissaan.

  • Liehittelijät ovat urpoja ja apinoita.


  • riittävästi kun on ihmisiä niin on tyranninkin taivuttava, jos nykymeno kelpaa eikä kukaan halua muutosta niin siinäpähän kärsivät


 • Japanilaiselle toiselle yhtiön omistajalle vaan viestiä että johtaja kohtelee työntekijöitä p####reikinä, jospa sieltä sitten tulis noottia, joka tehoasi.

  • Eipä taida niponinmies puuttu asiaan,liekö itse samanlainen sykopaatti.


 • No no siellä kuitenkin töissä jokunen mieleltään sairas nuori homopoikakin, mistä ne sitten saisi töitä jos tehdas menisi nurin.

  • No ei tehdas nurin mene, vakavarainen firma... Siellä ne tyytyväisinä muumimukeistaan taukokahvia kittaavat ja tennareissaan pyörivät.. Mikä hätä valmiissa maailmassa!


 • Taidan ottaa yhteyden AVI:in, että tutkivat mikä siellä mättää. Josko olisi aika saada asiat päivänvaloon. Jos ihmiset kuolevat työpaikkakiusaamisen ja terrorin alla, niin silloin on jotakin pahasti vialla. Materialismin ja rahanahneuden alttarille ei saa uhrata yhtään ihmistä

  • Tekisit todella hienon teon ottamalla yhteyden viranomaisiin.


  • Eläimellistä touhua.. Kannattaa kyllä kumartaa, pelätä ja laittaa risti kaulaan suojaksi mokomilta moloilta.


 • Yhteys AVI:in kaikki,jotka ovat tuosta puulaakista jotain tietäviä.

 • Ja seuratkaa sisistä, siellä varmaan lukee jos jotain asialle tapahtuu - totuus ainakin on mediassa jos vaan jonkunlainen soppari saatu aikaan huolimatta narisevasta tuolista ja "paksusta palttoosta" sopparin kirjoittajan yllä. Jotain tunnettahan ja inhimillisyyttä pitäisi kuitenkin tähän hommaan jo tulla, ihan tuota meinaa sydän särkyä. Ja särkyykin.

  • Ja anyway, soppari on jo kirjoitettu duuniin tullessa eli eipä siinä mitään narinoita jos on kirjallisena. Pientä fiilausta voi itse vaikka pyytää pomolta jos häiritsee jokin seikka.


 • No jos on sellainen pomo joka simputtaa ihan viimeiseen vinttiin saakka, niin ehdottomasti todistajat paikalle ja yhteisellä sopimuksella kirjataan ylös keskustelu jossa asia järkevällä tavalla otetaan puheeksi. Tästä on hyvä lähteä. Todisteen keskustelusta vaan ylös kirjallisena, ja jos niistäkin riita tulee niin helkkari kahtia leikkaamisen sijaan kyllä kutsuisin todistajat paikalle ja viranomaisille ei kukaan kyllä yleensä valehtele tai uskalla, mikäli on todistajia paikalla. Kaikki kannattaa kuitenkin aina kirjata nimenomaan ylös.

  Sinällään viimeisen vintin simputuksen pystyy kyllä varmaan kestämään jollakin tapaa: olemalla kuuntelematta (no aika vaikeaa jos joku simputtaa vieressä), yrittämällä aina vaan paremmin ja paremmin tehdä työnsä ja treenata kaikin tavoin omaa osaamistaan ja ajattelumaailmaansa, alkamalla itkeä jolloin saa ainakin empatiaa muilta ja sen ikuisen itkupillin maineen, lähtemällä pois työpaikasta (ei hyvä ajatus jos tahtoo saada parannuksia aikaan ja kyllähän työpaikka on aina työpaikka) tai sitten vaikkapa ottamalla jonkinlaista lomaa itselleen: vuorotteluvapaata, opintovapaata tms. Nykyään voi pitää jopa ns. omaa lomaa eli marssit vaan pomon puheille ja ihan pyydät, tarvittaessa rukoilet omaa lomaa. Itse tekisin niin. Polvilleen en kuitenkaan menisi kuten olen kuullut joidenkin jopa puolileikillään sanovan menneen, se on jo osoitus että nyt on liikaa simputettu ja mukana on jo teatteria ihan polvilleen menijänkin toimesta. Eihän sellaista voi ottaa vakavasti.

 • Polvillaan olijasta tuleekin mieleen hassu juttu, että sitten on vielä mahdollisuus ryömiä, tai sitten jopa vieriä siellä simputuksen alla. Pomo kuitenkin sielläkin tasolla vaan sitten komentelisi että vieri, kieri, mentäisiin kuin marmorikuulat ympäri työpaikan lattioita. Näin se vaan on, ei ole olemassa työpaikkaa ilman pomoa.

 • Tämä tapahtunut asia ei nyt ole mikään huumorihassuttelun paikka, vaan todella vakava ja syvältä riipaiseva tapahtuma. Nuori-ihminen, jolla olisi ollut elämä edessä on menehtynyt simputuksen ja mollaamisen vuoksi.
  Ajatelkaa ihmiset, ennen kuin kirjoitatte ja kommentoitte

 • Olisi myös tutkittava onko palkkitehtaan toiminta perustuslain vastaista. Rajoitetaan ihmisten järjestäytymisvapautta uhkailun avulla. Eikä palkatkaan taida olla kaikilta osin ihan oikealla tasolla.
  Toimitaan ihmiset ja jaetaan tietoa siitä, kuinka nyky-yhteiskunnassa voidaan ihmisiä käyttää pelinappuloina sairaan mielen pelikentällä.

 • Kyllä, A.Väyrynenhän sen auton sinne rekan alle ajoi! Jos ei osaa hakea apua ajoissa, niin turha siinä on muita ihmisiä haukkua!!

 • no nyt, tuleva perjantai on PERSEET PENKIIN PÄIVÄ , LAKKO, JESSS.

 • "Kasniin",ei taida tietää asiasta oikein mitään.
  Kyllä se niin on, että Väyrysellä on vastuu työntekijöittensä työssä jaksamisesta.

 • Monet ovat valittaneet että työ-olosuhteet liimapalkkitehtaalla olisivat todella epämiellyttävät. Aiemmin pidin kyseisenlaisia henkilöitä turhasta valittajina mutta tämän ketjun luettuani uskon heitä 100%. Voisiko joku vähän kertoa että mitä oikein on tapahtunut? Tämä tapaus ei ole itselleni tuttu.

 • Voisin kertoa. mutta tämä ei ole oikea paikka ja foorumi siihen kaikkeen, mitä siellä on vuosien varrella tapahtunut.
  Mutta tuolla edellä lienee joitakin asioita mainittu. Esim järjestäytymis kielto työntekijöillä, luottamusmiestä ei sallita. Työsuojeluvaltuutettu on A Väyrysen "valitsema", jne...................
  Työntekijöiden uhkailu ja mitätöinti.
  Tämä surullinen tapahtuma mistä ketju alkoi johtui työntekijän mollaamisesta ja työpaikka kiusaamisesta. Joka johti itsetuhoon.

 • Onko sopparissa selkeä ehto, että liittoon ei saa kuulua. Vai annetaanko vaivihkaa ymmärtää että liittoon ei saa kuulua. Jotenkin en oikein usko tuota juttua mutta voihan se olla mahdollista.

 • Kyllä liittoon saa kuulua, mutta järjestäytyminen työpaikalla, jolloin valitaan luottamusmies, on Väyrysen puolelta annettu selkeä käskymuotoinen ohje, että sitä ei katsota hyvällä. 
  Tämä asia tulee esille, kyllä työhaastattelussa.
  Hyvä hemmo-patsskiainen voi asiaa kysyä entisiltä liimapalkkitehtaanmiehiltä, joita on jo melkein puolisuonenjokea.

 • työhaastattelussa myös annetaan hyvin ymmärtää että naisia ei palkata

 • Taitaa olla peräkylän pojan omat perämetsät tulessa nyt:-)

 • Tämä on niin surullista! Vaikka on iso työnantaja pienellä kylällä, niin se ei oikeuta työnantajaa laittomuuksiin tai vastuusta vapauttamiseen. Kyllä työnantajalla on vastuu työntekijänsä hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta! Suurin osa Suonenjoelta on joko itse tai ystävä/tuttava/perheenjäsen työskennellyt tässä työpaikassa. Ei voi olla totta että nämä ongelmat eivät olisi ihmisten tiedossa. Toki on mahdollisuus vaihtaa työpaikkaa ja näin ongelma omalta osalta ratkeaa. Mutta osalla ei ole sitä vaihtoehtoa! Kuka tähän voi puuttua? Yksin tähän ei pysty kukaan! Ei työntekijä eikä edes vuoroesimies pysty tähän vaikuttamaan. Tarvittaisiin massan voimaa! Nykyisten ja entisten työntekijöiden aktiivisuutta se vaatisi! Ja se aktiivisuus olisi oman ja toisen oikeuden puolustamista! Jo varmasti näiden epäkohtien esille tuonti olisi varmasti riittävä liikkeelle paneva voima, että asiaa lähdettäisiin tarkemmin tutkimaan. Kyseessä on kuitenkin vain puuteollisuus ja yhdenkin ihmisen menetys on liian kallis hinta tuosta työstä. Asialle jotain tekeminen ei tuo näitä menetettyjä enää takaisin, mutta se voisi ehkäistä samanlaisten tilanteiden uusiutumisen.

  • Jonkinlainen miitinki kait sitä pitäisi järjestää jossa asia puitaisiin järjen kanssa, unohtamatta polttavia epäkohtia ja loukattuja ihmisten tunteita:) Aloite kokoukseen työntekijöiden puolelta, näin se menee sopimuksissa.


  • Miitinkiä yritettiin vuosia sitten, ja tilanne jatkuyi ennallaan. Miitinkissä olleet työtekijät tulivat jotain kautta Väyrysen tietoon ja yksi kerrallaan saivat väistyä pois palkkitehtaalta


 • Uusi miitinki!

 • Ehdottomasti uusi miitinki! Mutta miten suojataan työntekijän turva osallistumiseen ilman pelkoa seuraamuksista tai työpaikan menettämisestä?

 • Ihmisellä on oikeus kokoontua, eikä siitä kenenkään työpaikka mene, saati tule seuraamuksia ellei itse niitä tieten tahtoen ole järjestelemässä. Rohkeasti vaan asia etenemään, ja pelko pois.

  • Ette taida tuntea A Väyrystä, kylla kokoontujat jossakin vaiheessa pois potkitaan.
   Se tietää kuka sen on kokenut


  • Pelko ja keskusteluyhteyden puuttuminen luovat todella huonot lähtökohdat millekään. Todennäköisesti uhkailu ja epäluottamus ovat molemminpuolisia. Normaalitilanteessa ihminen osaa kuunnella ja kertoa näkemyksensä ilman pelkoa nolatuksi tulemisesta ja mitätöinnistä ihmisenä. Jopasjotakin on juuttunut omaan kapeakatseisuuteensa, joka saa todennäköisesti varsin koomisiakin piirteitä kun omat toiveet jäävät lausumatta, ja kun toiset eivät suostu lukemaan ja toteuttamaan ristiriitaista sanatonta vaatimusta eivät taivaatkaan aukene. Ihmiseksi kasvaminen on pitkä ja joskus kyyneleinenkin tie, ja sen jälkeen osaa kyllä lukea ja ilmaista itseään ja odotuksiaan myös muiden seurassa.


  • Henkinentuki1, taitaakin olla psykologi, joka antaa diagnoosin potilasta näkemättä ja kuulematta.
   Kapeakatseisuuteni on kehittynyt vuosien työuralla tässä ko. firmassa, eikä asiat sillä korjaannu, että kommentoimme täällä toinentoisiamme, kun piyäisi pitää mielessä, että useampi tuon työpaikan henkilöistä on kokenut lähtemisen tästä ajasta omankäden kautta.


 • Eiköhä aivan turhaa akkamaista vittuilua ja toisen syrjimistä tapahdu kokoajan jokapaikassa sisä-savossa, se on tavaramerkki jota jotkut niin ämmänräppänät kuin ukotkin harjoitta. naurettavaa, pitäs jo kasvaa yli sellasen, mutta minkäs teet jos juurtunut syvälle tuo itsensä pönkittäminen. Näitä vittupäitä sadisteja löytyy mm. Rautalammilta eräiden ruokakauppojen kassoilta. Kun ei oo annettu paljoo, ei voi vaatia edes nippanappa kohtuullista käytöstä. Asiakaspalvelu ammatissa olisi kuitenkin ihan hyvä osata toimia neutraalisti ja ystävällisesti. Pikkuisen sivusi aiheesta tämä, mutta toisen jeesaaminen ja kunnioittaminen minimissän pelaa joka paikassa. Vittuilla ja testata voi itseään isommalle jos kantti riittää, mutta aivan turhan takia tasavertaselle kanssaihmiselle ei tartte.Toki stressi vaikuttaa siihen että joku vaikuttaa vittumaiselta vaikka ei sitä luonnostaan ole ja syntyy vääristymisiä ja kanalaumaa kotkottaa niinku on tapana.

  • Loukatut tunteet ovat täällä näköjään pääosassa - ja niitä on vaikea parantaa, vaikka sekä työnantaja- että tekijäpuolella olisi tahtoa. Pitäisi osata asettua toisen asemaan. Kaikkien. Ja avata asiat keskustellen, ei syyttäen. Tai tuomiten.


  • Nyt on asiaa, noinhan se on! Kanalauma kotkottaa niin kauan kuin ämmänräppänät ruokkivat toisiaan jyvillä, tässä tapauksessa juoruilla ja kaikella muulla ylimenevällä paskan jauhamisella. Ihmisen pitäs pysähtyä joskus edes hetkeksi miettimään ja hiljentymään ja katsastella että missä mennään.


 • työpaikkakiusaaminen tässä paska kaupunissa ylistä. kiusaaja joutuu ainaviimein lähtemään

 • paloiko pahasti höylä?

 • Kyllä valitettavasti:(

 • Olisi vain palanut koko höskä, niin tulisi maksuun Väyrysen ylimielisyys

 • pitkätukka ja nahkatakki et ole sovelias minun virmaani töihin sanoi av

 • Naiset ei ainakaan pääse kyseiseen firmaan töihin.

 • Menkääs datsunpoijaat töihin ,ja ajallaan , tupakit sammuu ,kännykät sulkeutuu ,tukka leikataan ja töihin , nääs . . . Akkamainen kitinä ei auta . . .

 • Kannattaako sinne töihin edes hakea?

 • Vitun homot, tehkää töitä älkää iniskö. Potkut vaan koko sakille ja pakolaiset tilalle näyttämään miten töitä tehdään.

 • kyllä siinä firmassa on kaikki trukkimiehen vikaa jonka nimi on lähetyslistassa!!! vaikka ei ite olis kun lastannu

  • Samanlainen yritys on pieksämäellä kaikkea samaa on tapahtunut mitä luin näissä kirjotuksis on vaan leipomo


 • Onneksi lähdin itse aikoinani jo ennen Markkua. Hän ei ole se josta puhutte. Sain töitä toisesta firmasta jossa on terve johto ilman johtotähteä.

 • Paikassahan ei kait ole suotavaa kuulua liittoon tai kitistä juuri mistään. Paroni sanelee lait.

 • Onko mikkään muuttunut? Vajaa vuosi tapahtuneesta ja vieläkin pistää vihaks.

  • Tuskin on muuttunut


 • Oletteko työntekijät jotka siel viel töissä, nii ottaa yhteyttä puuliittoon ja järjestäytyä ammattiliittoon liittymällä,? YTK:n jäsenyys ei sinua suojele kun kapitalisti riistää?

  • Koettakaa saada joku tolkku siihen A Väyrysen mielivaltaan. Ottakaa käyttöön perustuslailliset oikeudet.
   Hallituksen edesauttama kilpailikyky sopimus paikallisen sopimisen ehtoineen on väyryselle, kuin lottovoitto. Nauraa partaansa tuo, kun oikein lain voimalla saa määrätä miten päin ollaan ja eletään.


  • Miten perustuslailliset oikeudet toimisi Iisvedellä, kun ne ei toimi koko suomessa.

   Voiko työmies mennä enää enemmän kyykkyyn? Kyllä voi... siitä valtio pitää huolen.

   Mitään ei voi tehdä, täytyy vain tuijotella muumimukin pohjaan....


 • Millainen työntekijöiden vaihtuvuus tässä on ollut?

  • tehkee jottai


  • Tuossa yhdessä kommentissa sanottiin,että akkamaiset kitinät ei auta.Kyllähän se niin on,että äijät tai ukot ne enemmän kitisee ja purnaa,kun ei oiken jaksa.


 • Miks pidätte sitä miitinkiä tällä palstalla. Viranomaiset huomioineet. Tämä on laitonta kirjoittaa täällä nimiä mainiten.

 • Hupiukkoja koko yläkertä täynny

  • Hyvä, että asia on esillä


 • Firman sormijatkajat on ainakin pohjasakkia

 • Isoherra väyrynen maksaa veronsa uudelle maalle Taitaa olla niin, että asuu kuopiossa ja ottaa sieltä ne palvelut mitä kaupungilta saa. Mutta verot menee jollekinmuulle kunnalle. Että semmonen isänmaan ystävä on hän.

 • Ei mikään työpaikka ole, sen arvoinen että tarvitsee ihan millaista tahansa kohtelua sietää, ja on ihme ettei yhtä ukkoa kukaan saa kuriin, ja ihme ettei tuollainen öykkäri ole jo nyrkkiin kävellyt, jos iät ajat on tuollaista touhu ollut, niin ei työntekijätkään ole oikeasti asialle mitään yrittäneet, kunnon työntekijä saa aina uutta työtä, ei ehkä ihan läheltä mutta saa kumminkin, joten itse lähtisin kävelemään tuollaisesta, ja jos pomon kiusaaminen mennyt hyvin pitkälle, niin sen saisi pomo takaisin keinolla millä hyvänsä.

 • Eikö koko firmassa kenessäkään ole miestä mennä tälle pomolle henkilökohtaisesti sanomaan epäkohdista, niin muissakin yrityksissä tehdään, johan se on firman ja johtajan etu, että kuunnellaan työntekijöiden palautteet, ja tarpeen vaatiessa tehdään muutoksia asioiden ja työyhteisön parantamiseksi, epäkohdat paperille, ja porukan nokkamies valitkaa ja suden pesään, epäkohdista sanomaan, jos siellä tulee painokelvotonta tekstiä takaisin, niin mitä sitten nauhuri taskuun , onpahan näyttöjä asioista. Ei tarvitse kun yksi oikee mies tulee ko tehtaaseen töihin, se ei katsele joutavia vaan menee suoraan asioista sanomaan, eikä täällä kitise.

 • Savon sydämessä jurotetaan ja ollaan niin marttyyria. Asiat jätetään hoitamatta . Pahimmillaan tilanne etenee räjähdykseen vaikka sen olisi voinut hoitaa ajoissa. Esimiehet, vaikka ne olisivat yrittäjiä, ovat vastuussa työpaikan ilmapiiristä, ja osin samassa asemassa muiden työntekijöiden kanssa. Nyrkki ei auta, mutta perseen nuolemisen lopettaminen ja "joukkueiden" purkaminen auttaa.
  Vittumainen = epäpätevä pomo tarvitsee aina tukijoukon. Purkakaa se.

 • Vieläkö antin kikkeli pojat painaa toisiaan siellä?

  • No tottakai. Kieli vyön alla painetaan ja läps läps läps kuuluu Simolan risteykseen asti. 😁


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3675
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1730
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  61
  1391