Kuoleminen pakkaseen?

valkoinensurma

Kuoleeko on jos menee pakkasyönä kun on ainakin 25 astetta pakkasta melkein alasti metsään ja valelee kehonsa vedellä? Siellä sitten makoilee koko yön. Mitenkäs kannattaako vetäistä alkoholia kitusiin vielä ennen kuin menee sinne metsään? Ehkä voisi myös käyttää kannabista jos se veisi vähän kuolemanpelkoa pois. Mitenkäs äkkiä se kuolema hypotermiassa tulee ja onko se kuinka kivuliasta?

25

3120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaamiettinyt

      Unohda vedellä valelut ym. Eikä tarvitse olla alasti, riittää että juo viinaa kunnes sammuu. Alkoholi tehostaa pintaverenkiertoa, jolloin tulee valheellisen lämmin olo, vaikka elintoimintojen kannalta tärkein kehon ydinlämpötila jäähtyy entistä nopeammin. Beetasalpaajat estävät elimistön reagointiyritykset hypotermiaan, jolloin kuolema on nopeampaa.

      Metsästä sinut voidaan aika helposti sattumalta löytää. Parempi olla autossa, jos se on oikein pysäköity ja ikkunat jäässä varjoisella ja syrjäisellä paikalla, niin kukaan ei mieti, makaako siellä ruumis.

      • Vkkbknk

        Kannabis saa sinut todennäköisesti luopumaan koko itsemurhasta. Lähdet sieltä metsästä takaisin kotiin jos poltat. Oletko masentunut tai kuolemansairas vai miksi haluat kuolla?


      • Haluaisin vain nukkua pois. Olen huomannut kuinka merkityksetöntä elämä on eikä mikään hienokaan asia jonka olen saavuttanut saa minua ajattelemaan toisin.


    • jospavieläapua

      Sinulla taitaa olla tällä hetkellä raskasta kun tuollaista ajattelet? Onko ollut jo pitempäänkin elämänhalu poissa. Etkö usko elämään kuoleman jälkeen?

      • Neljä vuotta olen ollut masentunut. En sano että olisin ollut kovin pahasti masentunut mutta olen vain huomannut elämän turhuuden. Olisi niin helppo vain hävitä tästä maailmasta.


    • totuus_palaa

      itsekkin miettiny viimestä unta oitkään,jokunen vuos noin suurinpiirtein.usein mietin miten epäonnistunu epäonnistunu oon ihmisenä ja ehkä onnistuisin madon ruokana ja tuntuukin siltä et oon epäonnistunu.mull ei oo mitään eikä ketään joka jäis kaipaamaan,se on ainoo lohtu.psykoottiseen masennukseen sain lääkityksen nelisen vuotta sitten,mut se vaan pahensi ja ruokki itsetuhoajatuksii.itselääkitystä aloin kokeilla,kultaisen 60-luvun virkisteillä ja pakko myöntää et itelleni albert hoffmannin keksimä uutos ja erillaiset amazonian shamaanien luonnontuotteet on auttanu pahimman yli.(en silti kehota ketään rikkomaan lakia ja mahdollisesti pahentaa oloonsa).tsempit ketjun aloittajalle,käänny lääkärin puoleen ja koeta jaksaa.en tosin tiiä mikä syy sulla on moiseen,mut usko pois,kannattaa sinnitellä...when life gives you lemon,ask your friends for salt and tequila

      • Minullakin todettu psykoottinen masennus nelisen vuotta sitten. Olen jo irtaantunut koko psykiatrian vaikutusvallasta enkä aio palata takaisin. Lopetin avohoidon ja lopetin myös lääkkeet.


    • Rääkyvät_korpit

      Huonolla onnella joku löytää liian aikaisin ja heräät sairaalassa ilman jalkoja ja käsiä.

    • jäinenkuolema

      Vaan jos hyppää talvella hyiseen nopeasti virtaavaan jokeen muutaman kymmenen kilon betonimöykky kainalossa jalkoihin köydellä köytettynä kiinni ja riittävän etäällä kaikesta, ei varmana kukaan kerkeä nostaan ennen kuin on liian myöhäistä.
      Eikä siitä betonimöykystä pääse tavis irti siinä vaiheessa enää, vaikka tulis toisiin aatoksiinkin.

      • Hukkuminen... hmm. Vaatii aika paljon kanttia, jota minun kaltaisella lurjuksella ei ole. Olen miettinyt jos kysyisi liivijengiläisiltä mutkaa. Se olisi helpoin tapa. Voisi jopa tulla murhatuksi kun moisia kyselee.


    • et.saa.kuolla.nuorena

      No miksi se täytyisi tehdä niin, että joku löytää? Kyllä jokainen meistä tietää maaseudulta asumattomia alueita, joilla ei liiku kukaan, omat jäljet on syytä jotenkin häivyttää. Pakkasella kun ei tule edes lumisade.

      Sinänsä en kyllä suosittele itsemurhaa kenellekään alle 70-vuotiaalle. Joten jos et vielä ole täyttänyt tuota maagista lukua, niin unohda toistaiseksi koko juttu ja katso, mitä elämä tuo. Muttei se mitään tuo, jos vain passiivisena odotat. Ota askelia, vaikka vain pieniäkin, jos et nyt jaksa muuta. Jo se, että tekee jotain itse elämälleen, tuo hyvän olon tunnetta.

    • ruttokolera

      Ei kai tässä ole kovin paljoa mieltä enää, jos vähääkään tarkemmin alkaa miettiä. Vuosikymmeniä jo, ettei muita ihmisiä juuri ole enää elämässä, eikä enää taida tullakaan parempi vaan hyväksyä tosiasiat. Terveys jo monilta osin mennyttä, joten kuten vielä saa keppuroitua täällä päivästä toiseen. Sylkykuppina muille suurimman osan elämästä, yhä edelleenkin, päänuppi todella huonossa jamassa.
      Oikeastaan muille ihmisille jo toivoo vain ja ainoastaan kaikkea mahdollista pahaa, sitä samaa mitä tämä elämä on enimmän osan ajasta tarjonnut omaankin suuntaan, pahoinvointia ja kaiken tyyppistä päähänpotkintaa alusta alkaen.
      Mutta kun on ne pirun keenit ja luonne iskostettu alusta lähtien, ei osaa vaan luovuttaakaan. Vaikka mitä soopaa olis ollutkin ja on, sitä vaan kärsien elelee edelleenkin, sitä kai se sitten tulee olemaan loppuun asti, multa ei löydy enää mitään millä muuttaakaan enää mitään.

      • et.saa.kuolla.nuorena

        Minä en kyllä ymmärrä enkä myöskäään hyväksy sitä, että kun voi itse huonosti, toivoo muille ihmisille pahaa.

        Se on mielestäni äärimmäisen tuomittavaa.

        Pahasta olosta ei myöskään ole tarkoituksenmukaista syyttää toisia, se ei auta yhtään mitään. On mahdollista, että kun omat rajat eivät ole kunnossa, toiset eivät ole kunnioittaneet ihmistä. Ja jos näin on, ei sitä voi ihan aina itseäänkään syyttää, jos ei ole ikinä ollut mitään tukiverkostoa. Mitäpä pikkulapsi sille mahtaa, mihin sattuu syntymään. Mutta aikuinen voi kyllä omalle elämälleen jotain. Myös puolustaa itseäään. Ja saada toiset kunnioittamaan itseään. Vaikka itse asiassa: mitä ihmeen väliä toisten mielipiteellä on????


      • Kuolemaaa

        "Minä en kyllä ymmärrä enkä myöskäään hyväksy sitä, että kun voi itse huonosti, toivoo muille ihmisille pahaa."

        Katkeruus ja epäoikeudenmukaisuus sekä niitä lisäävä ihmisten naiivi tyhmyys voi kietoa sisäänsä ja tukehduttaa totaaliseen katkeruuteen saakka.

        "On mahdollista, että kun omat rajat eivät ole kunnossa, toiset eivät ole kunnioittaneet ihmistä."

        "Toiset" eivät "kunnioita ihmistä" missään tapauksessa; se ei ole vain "mahdollista" vaan kaikkialla vallitsevaa.


    • collateral_damage

      DDR stasi organisaation uhreina olleet aikoinaan olivat tuosta montaa eri mieltä. Silloin kun tuon tyyppinen järjestelmä on jahtaamassa, siinä on kuules tavallisella tahvolla keinot vähissä. Se sontasakki ei iän kuuna päivänä tule koskaan vapaaehtoisesti tunnustamaan, me täällä touhuillaan tällaista, myös sulle.
      Että ne keinot toimia tuon tyyppistä paskaa vastaan taitavat rajoittua siihen, että muodostaa tai kuuluu vielä pirullisempaan ryhmittymään joka toimii vielä häijymmin näitä jahtaajia kohtaan. Muuten osana on olla niille uhrina. En kykene enää muodostamaan tällaisia ryhmittymiä, enkä kykene enää liittymään mihinkään mikä olisi vielä toimintakykyisempi, nää jahtarit kun sattuvat olemaan tällä hetkellä niitä voimakkaimpia toimijoita, mitä täältä pallukalta löytyy - ei ole olemassa mitään vielä voimakkaampaa. Kenties homolahkokunnat kykenisivät jossain määrin vastaamaan, mutta erinäisimmistä syistä johtuen en koe sitäkään suuntausta omakseni. Eli ei onnistu liittoutuminen ja lahkoutuminen siihenkään suuntan.
      Siispä, jos haluan jotain oikeudenmukaisuutta hakea, jollain tapaa hakea rangaistusta tälle kaikelle kyttäyssonnalle, pahan toivominen kaikille tuo lopulta sen. Tuhoan nyt tämän maan ja sitten on muiden vuoro.

      • et.saa.kuolla.nuorena

        Eiköhän meidän kannattaisi elää ihan tässä päivässä ja tämän päivän Suomessa. Olla kiinni konkretiassa, se auttaa itseämme parhaiten.

        Historialliset ilmiöt kuten DDR ja Suuri Pyhä Neuvostoliitto, josta ei saanut sanoa pahaa sanaa 1970-luvulla (aivan kuten nyt maahanmuuton ääri-ilmiöistä), ovat kiinnostavia, mutta niiden vetäminen tämän päivän Suomeen ei auta millään tavoin ihmistä, joka voi huonosti.


      • Jaaenvai

        Jaa mistä hiton "maahanmuuton ääri-ilmiöistä" ei nyt muka saa "sanoa pahaa sanaa", HÄH?

        Tässä rasistipierujen ölinä-Suomessa ei mistään muusta saakaan sanoa mitään kuin maahanmuuttajien kuvitelluista pahuuksista.

        Samoin jauhetaan merkityksetöntä roskaa jostain menneistä järjestelmistä sen sijaan että suhtauduttaisiin nykyisen jäjestelmän ongelmiin. "Historiallinen" roskanjauhanta on päin vastoin vallitsevan kritiikittömyyden ensisijainen muoto. Onnea vaan...


    • viinavie

      kunnolla viinaa vaan ja mettään sammuun,kuolee kivasti pois :) suosittelen

    • Murtunut

      Oudon lämmittävää huomata, että joku toinenkin on lähdössä samalla, helvetin kylmällä tavalla. Enää muutama kuukausi ja tämä kylmä maailma jää taakse. On pelkästään runollista kuolla hankeen tällaisen elämän jälkeen.

    • parempikin-tapa-lähteä

      Eikö olisi mukavempi tapa tappaa itseään esim. syömällä valtavasti epäterveellisiä herkkuja? Se kestää jonkinaikaa, mutta saa syödä hulluna mielinmäärin lempiherkkuja . . kyllä se pian sydäri tai mu halvaus sitten tulee.

    • AhdistunutMies

      Minäkin mietin tuota keinoa jo joskus reilu 5 vuotta sitten että vetäis kauheen määrän viinaa ja sammuis keskelle ei mitään 30 asteen talvipakkasella. Ehkä kuitenkin vielä vähän parempi tapa olis vetää kunnolla viinaa, unilääkkeitä ja tappaa itsensä häkämyrkytykseen. Ei ainakaan tarvisi pelätä sitä että herääkin sairaalasta raajat amputoituina.

      • AhdistunutMies

        Parempi kuitenkin jättää varoitus sen paikan ulkopuolelle että on käyttänyt häkää itsensä murhaamiseen ettei kukaan ulkopuolinen joudu hengenvaaraan.


    • viiinavie

      kun sammut lumihankeen et tunne enään mitään,ihan paras tapa kuolla varmaan..
      viinaa vaan kunnolla niin taju pois..

    • Kuolemaaa

      Kyllä on teknistä hommaa tuo hengen lähetys. Ootteko yhtään syvemmin miettiny?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe