Eläkeläisille oma puolue

eläkevaari

Eläkeläisiä on Suomessa niin paljon, että ansaitsisivat oman puolueensa. Eläkeläiset ovat ovat enenevässä määrin yhteiskunnan riiston kohteina. Tämä siksi, että heillä ei ole tarpeeksi voimakasta edunvalvontaa.

Senoiripuolueesta wikipedia sanoo:

Suomen Senioripuolue (SSP) oli suomalainen eläkeläisten asioihin keskittynyt puolue.

Tuossa olisi hyvä lähtökohta alkaa rakentaa uutta puoluetta. Tietysti eläkeläisiäkin on monenlaisia ja etujen valvonta ei välttämättä olisi yhtenäistä. Kuitenkin yhteistä löytyy riittävästi. Puolue pystyisi saamaan kansanedustajia helposti nykyisten isojen puolueiden verran.

Eläkeläisten joukossa on runsaasti sellaisia ihmisiä, jotka pystyisivät aktiivisesti osallistumaan puoluetoimintaan. Tarvittaisiin joitakin vain panemaan homma alulle.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhuksetyhteen

      Nuoremmat politikot eivät anna mitään arvoa vanhuksille. Puolueen muodostaminen aiheuttaa uuden toivottoman tilanteen vanhuksille,koska
      mikään heidän ehdotuksensa ei mene läpi. Vanhusten on muuten hyvä
      lyöttäytyä yhteen tukemaan toisiaan yhteisillä varoillaan. Eläkeläisten on
      tehtävä "MORATORIUM" verojen keräystä vastaan vanhuksilta. Mitä valtio
      voi heille tehdä,heittää kaikki vanhukset vankilaanko ???????

    • mäkeen-meni

      Moni eläkeläinen ajattelee ensin omaa napaansa, mutta kun saavat lisää tietoa, niin lopettavat haihattelun. Puheet paluusta johonkin vanhaan indeksiin on ihan pöljiä. Eläkeläiset saa jo nyt paljon suurempia eläkkeitä pienemmillä maksuilla kuin lapsensa ikinä tulevat saamaan.

    • luutamummeli

      Eläkeläisten puolue - Suomen Senioripuolue lopetettiin 31.12 2014. Nyt sitten kaivataan eläkeläisten puoluetta, haloo, miksi se ei kiinnostanut silloin kun se toimi? Meitä oli muutama aktiivi, jotka pyöritettiin sitä lähes omilla rahaoillamme, kun jäsenet eivät maksaneet jäsenmaksujaan. Kyllä , eläkeläiset saavat ihan itse katsoa peiliin. Valtapuolueet ja persut saivat eläkeläisten äänet ja niinpä Seniorit putosivat puoluerekisteristä 2011. Nyt ei mikään puolue pidä eläkeläisten ja vanhusten puolia. Käykää edes allekirjoittamassa Kansalaisaloite ARVOKAS VANHUUS https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1282 KIITOS!
      Anja Koivistoinen

      • 8_kymppinen

        Kyllä seniorien toimet ja taidot tiedetään ja tunnetaan. Osaamattomuutenne on parhaassa käytössä täällä palstalla ja sen huonoissa mielipiteissä.

        Arvottoman pässinpäät! Eduskunnassa on hoidettava kaikkien suomalaisten asiat, ei ainoastaan meidän seniorien.

        Jos istuisitte Eduskunnassa omaa napamannerta tuijottamassa, olisi tilanne karmea.


      • HallituksenPönttöpäät

        Voiko karmeempaa porukkaa olla mitä nykyisetkin pönttöpäät eduskunnassa on?
        Maahan lappaa miestä kuin saluunanovista ja kukas maksaakaan tuon lomalaisten elämisen? Voin sanoa suoraan nyt suomea viedään pohjamutiin ja sieltä ei ihan helposti noustakkaan ja syy on täysin hallituksen eli pönttöpäitten joilla ei ole järjenhiventäkään tallella.


    • PönttöpäittenHallinto

      Ruotsissa 17 000 karkotuspäätöksen saanutta pakolaista seikkailee tietymättömissä ja mitä ilmeisemmin he ovat nyt siirtymässä suomeen. Kuka on vastuussa rikollisista joita tuossa muuttajien joukossa on paljon ja mitä konnuuksia he suunnittelevat täällä sen tulemme kohta näkemään.

    • Paitsi_että

      Eläkeläisillä on jo oma puolue, SDP.

      • PaskaPuolueOnSDP

        Täyttä paskaa on SDP se on nähty ja kaiken lisäksi Rinne kannattaa rajatauki kaikille onko se jotain isänmaallista kysyn minä?


      • korpimummeli

        "Eläkeläisillä on jo oma puolue SDP!"
        Lyhyt on muisti eläkeläisillä. Koivisto, Lipponen, Ahtisaari ja Halonen SDP :läisiä hoveineen kaikki. EU, taitettu indeksi, kansaneläkkeen pohja-osan leikkaus ja palvelujen heikennykset. Kokoomus, keskusta ja SDP = Suomen tuhoajia.


    • IsänmaaKunniaan

      Täyttä paskaa kaikki nyt tarvitaan sotilaallinen johto ja nämä pönttöpäät hallituksesta ulos ja äkkiä muuten tilanne menee täysin suohon.
      Jos ei ymmärretä mitä porukkaa maahamme nyt lappaa niin on täysi tomppeli ja idiootti ja kohta se tulee silmille ja voimalla koko pommipäitten paskajoukko.
      Sotaa pakoon lähteneet kamelinpaskapakolaiset täytyy pistää syömään omat jätöksensä ja jos niskuroivat pitää näyttää tietä takaisin ruotsiin ja sekin aseilla jos ei muuten uskota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe