Kunnanvalt. pj.Juha Kuisma haluaa pakolaiskeskukse

HävetkääKunnanvaltuussa

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja haluaa Lempäälään pakolaisten vastaanottokeskuksen, perustelut- kun kunnassa on ennestäänkin kokemusta pakolaisten vastaanotosta JA, valtio maksaa kulut 100%:sti! Kuisma ei tajua, että valtio olemme me! Valtion kautta verorahat kierrätetään vain muutaman vuoden elintasopakolaisille, sen jälkeen loppu menee kunnallisveron kautta.

Epäilemättä Kuisma saa keskuksensa, toivottavasti vastaa myös seurauksista. Edellisen kuntaan otetun maahanmuuttajaporukan yksi mieshenkilö puukotti Tampereen Annalassa nuoren naisen julmalla tavalla hengiltä, kun tämä ei halunnut jatkaa seurustelua, myöhemmin sama nuori mies tappoi itsensä Kuokkalankosken rannalle. Taitaa käydä niin, että J. Kuismalla on kohta itselläänkin menetettyjä ihmishenkiä omallatunnolla.

Tuolta löytyy Lempäälän kunnan vastaukset pakolaiskeskusta koskevassa kyselyssä->
http://mvlehti.net/2015/09/04/katso-oman-kuntasi-kanta-pakolaiskeskukseen/

50

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joRiittääää

      Eiköhän Juha Kuisma ole jo panoksensa antanut lempääläläisille, houkuttelemalla tänne muslimi partalapsia, joten parempi, jos muuttaisi jonnekin muualle.

      • TUO..YOUTUBEEN

        Jösse Järvenpää.


    • neutraalia

      Tervetuloa Lempäälään pakolaiset omasta puolestani! Ei se tämän hullummaksi enää mene, arkinen elämänmeno. Sen jälkeen kun Lempäälässä ei enää ole ollut poliisia iltaisin eikä viikonloppuisin, juopot ja meluavat sekakäyttäjät ovat hilluneet rautatieseisakkeen (asemasta ei enää voi puhua!) ja Myllyrannan väliä. Kauniit kesäillat ovat houkutelleet kilisevien kassien kansaa erityisesti.
      Kaunis kanavanranta arvokkaan Kanavanvartijan talon lähellä on pöyristyttävänä rikkaruoho-lehtipuuryteikkönä ihan lukion vieressäkin, tekemätöntä työtä ränsistyvän "nauhataajaman" reunoilla on ja paljon. Henkilökohtaisesti itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa kunnassa asuvista maahanmuuttajista, he hoitavat omat asiansa matalalla profiililla, pikemminkin toivoisin lisää kohtaamismahdollisuuksia joihin vaikkapa koululaisten kanssa voisi osallistua.
      Erityiskiitos S-ryhmälle siitä hauskannäköisestä, huolitellusta ja kohteliaasta "arabi"-kassapojasta, jonka tapaa vaikkapa S-marketin kassalla joskus. Lisää samanlaisia asiakaspalvelijoita toivoo vm. -63.

      • kaikkiLisäksiMaksaaMilj

      • TUO..GOOGLEEN

        YLE WATCH.


    • Tempauslähestyy

      Kuisma on siirtokarjalaista sukujuurta, siis pakolaistausta itselläänkin. Toisekseen hän on myös keskustapuoluelainen siis Sipilän joukkoa. Ehkä heillä kepulaisilla valtaapitävillä on kilpailu kuka heistä mielyttää pakolaisia eniten.

      Lempäälässä pitäisi kiireesti tehdä sellaisia päätöksiä ettei täälä jouduta altavastaajaksi tässä islamin luomassa valloitussodassa.

      Pakolaiset jotka tänne tulee on enimmäkseen hyväkuntoisia nuoria miehiä, isis taistelijoita saattaa olla mukana. Kuitenkin kaikki he ovat islamin mailmanvalloitus retkellä.

      Oli tyhmää Sipilän ilmoitus antaa talonsa pakolisille, nyt heillä leviää tästä viesti jossa suomi kuvataan poliitikkoja myöten sangen vastaanottavaisena maana ja mafia johtajat käärivät rahaa myydessään uusia matkoja.

      Islam muutti ajan ja lain. Islamilla oma ajanlasku sekä lepopäivä perjantaina alkuperäisen ja oikean lauantain tilalla. Se muutti Raamatun Jumalan lain ottaessaan sharian sen tilalle.

      Se tappaa vääräuskoisia jotka eivät kumarra pedon kuvaa eli todennäköisesti juuri islamia. Isis toimii juuri kuten Ilm 13. puhuu. Isis edustaa alkuperäistä sotaisaa islamia.

      Pedon yksi pää sai näyssä kuoliniskun mutta toipui. Tämä ei ollut varmaan ihan sanatarkasti sanottu mutta asia on sama. Islamin historia vastaa tätä kuoliniskua. Se koki tappion historiassa (tulkinnassa ottomaanien sota tarkoittaa tätä iskua islamille) ja on nyt noussut takaisin uhkaamaan koko maailmaa.

      Tällaiset seikat jo pelkästään saavat minut uskomaan että islam on tämä peto. Vielä en ole kantaani lukkoon lyönyt mutta aina vaan vakuuttuneempi olen asiasta. Jos ja kun islam valtaa Euroopan, tälle ei löydy muita vaihtoehtoja.

    • kepupettitaas

      ISIS on ilmoittanut, että päämäärä on saada koko Eurooppa islamisteille. ISIS voidaan pian nujertaa, mutta tulee monia monia muita. Ääri-islamistisia liikkeitä on jo satoja. Joka päivä jokin jihadisti tulee Suomeen. Useita satoja jo Suomessa.

      Sipilän naiviudesta kertoo Arto Luukkanen
      http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201911-pelastakaa-sipila-naiviudelta

      Al-Arabia-kanava esittelee puolestaan Suomen ilmastoltaan hyisen kylmänä maana, jossa pääministeri Juha Sipilä (kesk.) toivottaa pakolaiset tervetulleeksi ja tarjoaa Kempeleen kotinsa asuinpaikaksi 3–4 perheelle."

      http://www.turkulainen.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvilla-suomesta-kerrotaan-turvapaikanhakijoille

    • kansamaksaalaskun
    • YksiYrittäjäVielä

      Aloittaja ON TÄYSIN OIKEASSA! valtio olemme me veronmaksajat. Siis tyhmät poliitikot pysykää vaiti.

    • Maakala

      Kyllä hävettää ihmisten pelko erilaisuutta kohtaan. Tänne kovaäänisen junttijoukon keskelle ja surkean ilmaston maahan ei kyllä kukaan halua jos ei aivan pakko ole. Tervetuloa, antaa luusereiden keskustelupalstoilla huudella.

      • luuseriko

        Onko tunnollinen veronmaksaja luuseri sinun mielestäsi ?.


      • Maakala

        Voi olla luuseri siitä huolimatta. Pisteet siitä jos veroja on tunnollisesti maksanut. Tämmöinen ns. puskista huutelu vain on ala-arvoista ja jos mamu kuten aikaisemmissa keskusteluissa ilmenee on joskus jonkun puukottanut niin varmasti Suomesta löytyy iso liuta perushärmäläistä puukkojunkkaria. En silittelisi ketään rikollista silkkihansikkain on sitten etninen tausta läheltä tai kaukaa.


      • leijonaäitee

        Siis millälailla luuseri? Pelottelu kyllä on eri asia,mutta kyllä tosiasiat ja varovaisuuteen neuvominen on asiaa,ei nuo aivan höpöhöpöjuttuja ole kuitenkaan,niillä nyt vaan on hiukan erilainen KULTTUURI.En minä ainakaan haluaisi oman tyttäreni joutuvan minkään moisen häirinnän kohteeksi,mitä nytkin on jo ollut mamujen taholta toisaalla.

        Osa noista maahan pyrkivistä paperittomista ruotsin läpi kulkijoista on juuri niitä jotka ei ole todellisia pakolaisia. Heiile niitä pakolaiskeskuksia ollaan perustamassa. Pitäisi lempäälän päättäjissä olla valveutuneita ettei tilanne karkaa kuten Kauhavalla.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13822464/puhukaa-lapsille-vakavasti-ennemmin-eika-myohemmin


      • peerskelesniin

        " Voi olla luuseri siitä huolimatta. Pisteet siitä jos veroja on tunnollisesti maksanut. Tämmöinen ns. puskista huutelu vain on ala-arvoista ja jos mamu kuten aikaisemmissa keskusteluissa ilmenee on joskus jonkun puukottanut niin varmasti Suomesta löytyy iso liuta perushärmäläistä puukkojunkkaria. En silittelisi ketään rikollista silkkihansikkain on sitten etninen tausta läheltä tai kaukaa. "

        Peerskeles!. Älä tuu tänne sotkemahan meitä Härmäläisiä miksikän naisten puukottajiksi. Sitä ei täällä päin ole tehty. Jos miesten kesken tuli kinaa niin se oli ja meni aikoja sitten.

        Pidä oman kuntas asiat ittelles tärkeinä äläkä tuu vääristelemähän häjyilyä. Selvitte vaikka kiihkossas oman kuntasi tapot ja murhat joita Ämmäristinmäellä tehtihin kevähällä 1918.


      • tutkiakoittanut
        peerskelesniin kirjoitti:

        " Voi olla luuseri siitä huolimatta. Pisteet siitä jos veroja on tunnollisesti maksanut. Tämmöinen ns. puskista huutelu vain on ala-arvoista ja jos mamu kuten aikaisemmissa keskusteluissa ilmenee on joskus jonkun puukottanut niin varmasti Suomesta löytyy iso liuta perushärmäläistä puukkojunkkaria. En silittelisi ketään rikollista silkkihansikkain on sitten etninen tausta läheltä tai kaukaa. "

        Peerskeles!. Älä tuu tänne sotkemahan meitä Härmäläisiä miksikän naisten puukottajiksi. Sitä ei täällä päin ole tehty. Jos miesten kesken tuli kinaa niin se oli ja meni aikoja sitten.

        Pidä oman kuntas asiat ittelles tärkeinä äläkä tuu vääristelemähän häjyilyä. Selvitte vaikka kiihkossas oman kuntasi tapot ja murhat joita Ämmäristinmäellä tehtihin kevähällä 1918.

        Vaikea noita Ämmäristin veritekoja on tutkia kun valkoiset tuhosivat asiakirjansa siltä osin. Myös työväen arkistoja hävitettiin noista tapahtumista.
        On olemassa aikalaisten muistiinpanoja noilta ajoilta ja ainakin lukemani ovat hyvin mielenkiintoisia.


    • näinteen

      Minä autan vainottuja kristittyjä koska he ovat kaikista pahimmassa tilanteessa islamin ikeen alla vainottuina ja tapettavina uskonsa tähden. Heitähän ei kukaan muu auta muslimimaissa kuin toiset kristityt.

      He eivät edes pääse lähtemään pakoon noista maista.

      http://www.patmos.fi/

    • OlenpuhunutUGh

      Maaka
      la ottaa jo sen kielensä ulos pakolaisen perseestä.

      • Maakala

        En ole perseitä nuoleskellut toisin kuin sinä kun näyttää tulevan sellainen pieneen luuserin mieleesi.


      • kuka_välittää
        Maakala kirjoitti:

        En ole perseitä nuoleskellut toisin kuin sinä kun näyttää tulevan sellainen pieneen luuserin mieleesi.

        Tätäkö Maakala haluaa lempäälään ?

        KRISTITYT PAKOLAISET PAKENEVAT RUOTSISTA

        Kristittyjen turvapaikanhakijoiden mukaan heitä heidän uhkailunsa ei hellitä vastaanottokeskuksessa. He kertovat pelkäävänsä henkensä puolesta ja olevansa halukkaita muuttamaan ihan minne tahansa päästäkseen keskuksesta pois.

        Muutama viikko sitten sikolätissä kerrottiin kristityistä, jotka päättivät omatoimisesti häipyä Kalmarin läänissä RUOTSISSA sijaitsevasta vastaanottokeskuksesta, missä he kokivat tulevansa muslimiturvapaikanhakijoiden uhkaamaksi.

        Virasto vahvisti jälkeenpäin, että myös muslimiäiti lapsineen oli joutunut muuttamaan pois turvallisuutensa vuoksi.

        Maahanmuuttovirastoon otettiin yhteyttä ja virastosta kerrottiin, että tilanteeseen suhtaudutaan hyvin vakavasti ja että virasto järjestää tulijoille informaatiotapaamisen, missä tulijoille kerrotaan maan laeista, siitä miten yhteiskunnassa toimitaan ja myös kuinka vastaanottokeskuksessa käyttäydytään.

        Virastosta ylpeiltiin, kun informaatiotilaisuuden jälkeen kyseisestä vastaanottokeskuksesta ei ole kuulunut mitään, ei asukkailta, eikä henkilökunnalta, jotka ovat keskusta pyörittävän ulkopuolisen toimijan työntekijöitä.

        No, nyt kuuluu, kun kaksi kristittyä miestä puhuu suunsa puhtaaksi.

        Toinen heistä on jo muuttanut pois keskuksesta, mutta toinen asuu vielä siellä. He alleviivaavat sitä, että kyse ei ole kaikista muslimeista, vaan klikistä, mikä tekee kristittyjen elämän ikäväksi keskuksessa.

        ”Asuin siellä kolme kuukautta. Alkuun kaikki oli ihan normaalia, mutta kun muslimit näkivät ristimme, alkoivat he häiritä meitä. Muistan yhden sattumuksen joulun ajoilta. Vietimme jouluaattoa kirkossa ja myös muslimit tulivat sinne, missä yksi heistä sanoi: ’Nämä ihmiset on tapettava’. Voitko kuvitella mitään tuollaista? Sinä olet kirkossa ja joku sanoo siellä, että ’nämä ihmiset pitää tappaa’, koska olemme uskontomme vuoksi erilaisia heihin verrattuna”.

        Kolmen kuukauden keskuksessa notkumisen jälkeen mies päätti vapaaehtoisesti vaihtaa maisemaa useiden uhkailujen ja epämukavien sattumuksien vuoksi.

        ”Noina kolmena kuukautena en kuullut muuta kuin pelkkää huonoa meistä. Muslimit yrittivät monta kertaa häiritä meitä eri tavoin, emmekä saaneet istua yhdessä heidän kanssaan. Minulla oli polkupyörä pihalla ja öiseen aikaan siitä viilleltiin renkaat puhki kahdesti”.

        Mies on mielestään yrittänyt puhua ongelmasta monta kertaa Maahanmuuttovirastolle, mutta tämä ei ole johtanut mihinkään. Hän jopa yritti puhua järkeä vastaanottokeskuksen muslimien päähän.

        ”Pakenimme Islamilaisen Valtion muslimeja vain löytääksemme heidät täältä. Viranomaisten pitäisi oikeasti kiinnittää huomiota tähän. Olen yrittänyt keskustella heistä yhden kanssa, mutta kommunikointi ei onnistu, koska heillä on niin palava viha kristittyjä kohtaan Heidän uskontonsa on opettanut näin ja kuvittelevat pääsevänsä taivaaseen kristityn tappamalla.

        Mies, jonka kanssa toimittelijat keskustelevat, uskoo, että muslimeilla on tavoite – tehdä Ruotsista islamilainen valtio. Hän luulee, että se tulee onnistumaan, ellei Ruotsin feministisosialistinenhallitus tee asialle jotain.

        Toinen mies, joka vielä asuu vastaanottokeskuksessa, jonka asiakkaista noin 80% on muslimeja, vahvistaa, että he eivät halua kähinöidä muslimien kanssa ja yrittävät parhaansa mukaan välttää konfliktitilanteita.

        Ongelma kuitenkin on, että keskuksessa notkuu Islamilaista Valtiota tukevia ääri-islamisteja. Myös toinen mies on turhaan yrittänyt keskustella muslimien kanssa. Hän väittää, että keskuksen kristityt pelkäävät henkensä puolesta.

        ”Muutamme ihan mihin tahansa Ruotsissa. Ihan minne vaan, kunhan pääsemme sieltä pois”.

        Maahanmuuttoviraston Kalmarin yksikön päällikkö Lars Borgemo ilmoittaa, että asia ei ole kantautunut hänen korviinsa, mutta virasto lähtökohtaisesti selvittää aina tällaiset tapaukset.

        ”Jos jotain loukataan syystä mistä hyvänsä, pengomme tapauksen pohjia myöten. On tärkeää löytää ongelman ydin ja sitten keksiä oikea toimenpide sen ratkaisemiseksi. Tarkistamme aina tiedot ja meihin yhteyttä ottaneen tiedot tallennetaan siten, että siitä ei koidu hänelle jälkiseuraamuksia”.

        Lisäksi Lars Borgemon mukaan aina löytyy monia, jotka haluavat lähteä vastaanottokeskuksista pois.

        Lars Borgemo on tietoinen sattumuksista, mitkä johtivat kahden kristityn perheen lähtemisen keskuksesta pois, mutta tieto ongelmien jatkumisesta järjestetyn informaatiotilaisuuden jälkeen tuli hänelle yllätyksenä.

        ”Tässä nimenomaisessa tapauksessa on minun ensin saatava tarkempia tietoa ja vasta sitten voimme katsoa mitä on tehtävissä”, hän sanoo.


    • lakimutteiprofeetat

      Asiallisen pakolaiskeskustelun ohjeet.

      1. Maahanmuuttoa ei saa vastustaa missään muodossa - sellainen on rasismia ja vihapuhetta.

      2. Humanitääristä, paperintonta, hallitsematonta maahanmuuttoa ei saa erotella työperäisestä luvanvaraisesta maahanmuutosta - sellainen on rasismia ja vihapuhetta.

      3. Hädälle ei saa määritellä hintaa, paitsi suomalaisten sairaiden, vanhusten, asunnottomien ja köyhien hädälle.

      4. Monikulttuurisuutta ei saa vastustaa. Halu sulauttaa maahanmuuttajat valtakulttuuriin, sen tapoihin ja arvoihin on rasismia ja vihapuhetta.

      5. Maahanmuuttajiin liittyviä rikos- ja sosiaalitukitilastoja ei saa julkaista, eikä maahanmuuttajien tekemiä rikoksia julkistaa niin, että tekijän etninen tausta käy ilmi - sellainen on rasismia ja vihapuhetta.

      6. Väitteet, että maahanmuuttaja voisi olla rasistinen muita kohtaan, ovat rarismia ja syrjintää, sellaisia ei saa esittää.

      Muutoin voitte keskustella aika vapaasti.

    • tulossakotämä

      31. elokuuta 2013 Italialais-sanomalehti InformazioneLibera kirjoitti artikkelin kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön Human Rights Watchin raportista koskien Ruotsin naisiin kohdistuvaa raiskausilmiötä.

      http://www.informazionelibera.info/s...-da-musulmani/

      Human Rights Watchin raportissa todettiin seuraavaa:

      - Ruotsi omistaa surullisen ennätyksen Euroopassa ja maailmassa. Ruotsissa raiskataan naisia enemmän kuin missään muussa Euroopan maassa. Koko maailman raiskaustilastoissa Ruotsi on toisena Etelä-Afrikan jälkeen.

      - Ruotsin raiskaus luvut puhuvat puolestaan ja ovat kammottavat:

      Ruotsissa on kirjattu 60.000 raiskausta vuodessa, eli noin 5000 raiskausta kuukaudessa. Tämä tarkoittaa siis että jokainen päivä Ruotsissa raiskataan keskimäärin 164 naista. Tämä on 20 kertaa enemmän kuin muiden Euroopan maiden keskiarvo.

      Raiskausten lukumäärä kasvoi 12% vuosina 2009 ja 2010.

      - Muslimien osuus raiskauksista on noin 77 prosenttia (maahanmuuttajat yleensä, 90%).

      - Human Right Watchin Euroopan yksikkö raportoi lisäksi, että joukkoraiskaukset Ruotsissa ovat kasvaneet 377 % vuosien 1995 – 2006 välillä. Kodin ulkopuolella tehdyt raiskaukset kasvoivat 300 % vuodesta 1975 vuoteen 2007.

      - Human Rights Watchin kyselyn mukaan 82% ruotsalaisista naisista jotka asuvat suurissa kaupungeissa ilmoitti että he eivät uskalla tai pelkäävät poistua yksin kodistaan myöhään illalla.

    • kuntalainen69

      Onko kenelläkään tietoa käyttääkö Lempäälän seurakunta rahaa näiden pakolaisten vastaanottamiseen kun Kulju seurakuntataloa on kaupattu vastaanottokeskukseksi?

      • eioleilmaista

        Pakosta joutuu käyttämään rahaa, jos kiinteistönsä luovuttaa niiden loisten majoitukseen.


    • PianEXevlutseurakuntlain

      Eroan kirkosta nyt pitkän harkinnan jälkeen.

      • nurmenkylältä

        Sama asia käynyt mielessä.


    • Kuulija

      Tämän päivän Aamulehdessä oli juttu että Lempäälän vanhaan seurakuntataloon majoitetaan pakolaisia.

      Oletettavasti majoitus tulee tapahtumaan ensi viikon aikana...Näin ainakin jos on kuulemaan luottaminen...

    • pääministerille

      Ashraf Benyamin: Suomella ei ole varaa maan miehitykseen turvapaikanhakijoilla

      Ylilääkäri Ashraf Benyaminin avoin kirje Suomen pääministeri Juha Sipilälle.

      25.09.2015 11:45, 1028 lukukertaa

      Ashraf Benyamin kirjoittaa Facebook-sivullaan:

      Hyvä Pääministeri,

      lähetän sinulle tämän viestin median kautta niin, että myös kansa lukee sen. Kansa, joka on valinnut sinut pääministeriksi ja nyt olet koetellut heitä viime aikoina. Kansa, joka yrittää turhaan löytää selitystä ristiriitaisille toimillesi.

      Samaan aikaan, kun leikkaat oman kansan työntekijöiden palkkoja, otat huollettavaksi kansan rahalla kymmeniä tuhansia ihmisiä. Koko maailma tietää, että ne jotka tulevat koko Euroopan kautta Suomeen asti monien turvallisten maiden läpi, eivät ole hädässä. Heillä on selvä päämäärä.

      Haluaisin muistuttaa sinua, että raamattu, jonka kautta olet vannonut pääministerikauden alussa, velvoittaa sinua pääministerinä hoitamaan ja ajamaan vain Suomen etua. Ihmisenä raamattu kyllä velvoittaa sinua auttamaan hädässä olevia. Siis ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Sinä, Juha Sipilä, voit auttaa omalla rahallasi ja ajallasi niin paljon kuin haluat, mutta Suomen pääministerinä saat käyttää suomalaisten rahoja vain heidän etunsa mukaisesti.

      Kansa ei millään ymmärrä, että turvapaikanhakijat siirretään paikasta toiseen taksilla (MTV:n verkkosivu) ja samalla sairaat suomalaiset joutuvat odottamaan kelan taksia jopa useita tunteja säästön vuoksi. Kansa ei myöskään ymmärrä sitä, että suljet heidän koulut ja sairaalat ja samaan aikaan avaat jopa satoja uusia vastaanottokeskuksia.

      Saksalaiset varmasti iloitsivat, kun sanoit heille, ettet pistä Suomen rajoja kiinni. Nyt löytyi kullan arvoinen mies, joka ottaa vastaan heidän lähettämänsä pakolaiset.

      Jos olet uskonut sitä fiksua, joka väittää, että nämä turvapaikanhakijat ovat Suomen tulevaisuus maassa mihin odotetaan myöhemmin tulevan työvoimapula, olet väärässä. Taloustieteen nobelisti Joseph Stiglitz neuvoo sinua ” Suomen nykytilanteessa työnhakijoiden määrän kasvattaminen ei luo lisää työtä” ( Helsingin Sanomat 22.9.2015).

      Joka päivä Suomeen saapuu lähes 1000 turvapaikanhakijaa. Se on suorastaan miehitystila. Suomella ei ole varaa siihen. Suurin osa suomalaisista on erittäin huolissaan ja hyvin ahdistuneita. Jos sanoisit, että meidän pitää noudattaa kansainvälisiä sopimuksia, onhan meillä valmiuslaki. Lain tarkoituksena on poikkeusoloissa suojata maamme väestöä, turvata sen toimeentulo ja maan talouselämä, ylläpitää oikeusjärjestystä ja kansalaistemme perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä turvata valtakuntamme alueellinen koskemattomuus ja itsenäisyys.

      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20111552

      Ashraf Benyamin

      ylilääkäri, Kouvola

      • herättäänärää

        Asiallinen ja tosi kirjoitus, miten kansa ymmärtää asian, mutta Kepu sipilä ei, lisää vaan mamuja tuodaan turvallista maista, palauttaa ei voi, tulevat hakeamaan tukia ja elintasoa, nuoret miehet ja Sipilä pyytää heitä lisää vaan suomeen, samaan aikaan leikataan suomessa ikänsä asuneiden ja veroja maksaneen työttömyysturvaa ja pienipalkkaisia työntekijöitä kiristetään pakkolailla, isotuloisten pääomatulot ja veroparatiisien harmaat rahat jätetään rauhaan.


      • oikeinhyvä

        On egyptiläissyntyinen,osaa monia kieliä,arabiaa joten pystyy seuraamaan asioita.Ei Egyptistä ole tullut pakolaisia,lääkäri on asunut Suomessa jo 20 vuotta.

        Erittäin realistinen ja kokemuksellinen kirjoitus. Ylilääkäri kohtaa työssään suomalaisten ongelmat joihin yhteiskunta ei vastaa. Käsittämätöntä, että päättäjät kyllä tuomitsevat viimepäivien rasistiset toimet pakolaisia kohtaan, mutta eivät kerro, että he itse ovat aiheuttamassa ko. rasistisia tekoja toimillaan kansalaisia kohtaan.

        Hallitus on leikkaamassa pienellä toimeentulolla olevien elintasoa entisestään ja samalla maksaa auliisti elintaso shoppailijoiden kustannukset.

        Tunnettuahan on että päättäjät ja kaikki rikkaat ahneet eivät kustanna mitään. He.. ovat vain ottamassa lisää ja kansa tietää olevansa maksajana nämä pakolaistenkin kustannukset.

        Tiedoksi Sipilälle.Stubbille ja Soinille että juuri te päätöksillänne aiheutatte rasistisia tekoja maassamme. Olette itse vastuussa Suomen kuvasta maailmalla.


    • Itkiskövainauraisko

      Pian kumarretaan perse pystyssä kohti mekkaa. Kummat on vääräuskoisia hölmöjä me vai mamut?

    • EIKIITOSEI

      Ihmettelinkin, miksi Kuisma sai niin vähän ääniä. No nyt selvisi, toivottavasti osaa lähteä ja vähän äkkiä Lempäälän politiikasta pois. Toinen outo lintu on tuolla pohjois-Pirkanmaalla, hyysäämässä kanssa pakolaisia, EI KIITOS.

    • näitäontäälä
    • ei_palautustakaa

      Yksi syy tulla suomeen on tässä.

      Suomen ja Ruotsin mahdollisuudet palauttaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet irakilaiset vastoin näiden tahtoa Irakiin poikkeavat suuresti toisistaan.

      – Pääsääntöisesti palautukset Irakiin eivät ole onnistuneet, sanoo sisäministeriön maahanmuutto-osaston johtaja Jorma Vuorio.

      Ruotsi taas voi palauttaa kielteisen päätöksen saaneen hakijan Irakiin, sillä toisin kuin Suomella sillä on palautussopimus Irakin kanssa. Vapaaehtoisesti palaavat Irak ottaa vastaan Suomestakin.

      Silloinen maahanmuuttoministeri Astrid Thors (r) lupasi Suomen ja Irakin solmivan palautussopimuksen jo vuonna 2009.

      – Sopimuksestamme tulee sisällöllisesti Ruotsin käytäntöä vastaava. Sopu on valmis syksyn aikana, kuitenkin viimeistään vuoden loppuun mennessä, Thors sanoi Kalevalle elokuussa 2009.

      Turvallisuussyistä jouduttiin matkaa Irakiin lykkäämään, ja sitten asia jäi. Tuli vaalit ja niin edes päin.

      Vuorion mukaan asia kaatui muuttuneisiin olosuhteisiin.

    • Bökholm

      Tekemiemme sopimusten mukaan pakolaiset on otettava vastaan. Jos lakiin halutaan muutosta se on käsiteltävä eduskunnassa. Pieniä nämä nykyiset pakolaismäärät vielä on. Ilman vapaaehtoisia ja Punaista Ristiä hallinto olisi vaikeuksissa pahasti. Miettikääpä miten sitten toimitaan kun kaakon suunnasta tulee miljoonia pakolaisia! Ja niin tulee tapahtumaan. Mitättömän pieni harjoitus tämä nykytilanne vain on. Otetaan opiksi.

      • töppäysten_summa

        Kaakon suunnasta ei tule tänne pakolaisia, miksi tulisi ?. Katastrofien aikana he viedään emämaassaan muualle ja sodan aikana samoin. Sielä on hyvä rataverkko ja 100 vuoden kokemus käyttää sitä väestönsiirtoon.

        Pakolaisista tuleva uhka on viiveellinen,: Mistä tiedetään kuinka heitä käytetään tulevaisuudessa islamin ääriainesten osalta hyväksi. Islamista ei voi kääntyä mihinkään muuhun uskoon , joka kääntyy hänet tapetaan. Jos ääriainekset saa heillä lisää valtaa heijastuu se mailmalle levinneiden keskuuteen.

        Terrorismi on lamaannuttava ase, niinkuin tässä on huomattu, se heillä osataan jos tarvetta ilmenee. Lopuksi tulee laskunmaksu, kansa maksaa huonon hallinnon kustannukset moninkerroin. Näin on käynyt suomen osalta ennen, nyt ja tulevaisuudessa.


      • poppanainen

        Montako länsimaihin lähtenyttä arabi-muslimia tunnet? Minä tunnen erään ihan oikean ihmisen joka kotimaassaan mm. vankeutta ja kidutusta läpikäyneenä, uran, omaisuuden ja monta läheistä menettäneenä asuu täällä ja on ateistiksi "kääntynyt". Käynyt pari kertaa kotopuolessakin eikä häntä ole kymmenessä vuodessa tapettu siellä eikä täällä.
        Harmi että 2000-luvun Suomi ei ymmärtänyt käyttää mitenkään sivistyneen ja terävä-älyisen miehen työpanosta. Nyt hän on jo eläkeikäinen, mutta työllistyminen maassamme jäi haaveeksi. Rasistiset ennakkoluulot pääsyynä.


    • töppäysten_summa

      Tiedän, että muslimi on julma toiselle muslimille varsinkin jos ovat eri suuntaa. Kristittykin on julma toiselle kristitylle jopa pakottaa toisten kristittyjen lapsia pedofiliaan. Kristitty on monessa mielessä ahne vailla minkäänlaista omaatuntoa, katumusta tai suvaitsevaisuutta toista kohtaan auttamishalusta puhumattakaan.

      Olen myös huomannut kuinka auttavainen muslimi voi täälä olla kaikkia kohtaan. Olen myös huomannut joidenkin täälä olevien muslimimiesten fakebook sivuilla linkkejä ja hyväksyviä kannaottoja omanmaan vähemmistöjen sortamiseksi. Hyvinkin väkivaltaisia kuvia ja filmejä, lähinnä kurdeihin ym. vähemmistöihin.

      Muslimi ei täälä voi asua vapaasti vaan on jossain määrin täälä asuvan muslimiyhteisön tarkkailun alla. Eli tarpeen tullen ääriaineksen käytettävissä.

      Maahantulevat turvapaikan hakijat syrjäyttävät suomalaiset työttömat koska heille vaaditaan heti mm. työpaikkoja. Vallassa olevt on jo aikoja sitten hyväksyneet sen, että yhteiskunnasta vieraannutaan pois tekemättä juurikaan asialle mitään kongreettista.

      Suurelta osin nyt tulevat pakolaiset muodostavat itse tai jälkeläistensä avulla sen verkoston joka tulee koraanin mukaan käännyttämään vääräuskoiset, jos ei vapaaehtoisesti niin sitten elämä loppuu, tutkippa itse koraania.

      http://anupalosaari.blogspot.fi/2013/08/muslimien-maailmanvalloitus.html

      http://www.kotipetripaavola.com/onkoislamsuomellemahdollisuusvaiuhka.html

      Lupa valehdella

      Suura 9:

      1. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä (julistama) vastuuvapaus niiden pakanain suhteen, joiden kanssa te (muslimit) olette tehneet sopimuksen.

      2. Kulkekaa sentähden maassa vapaasti neljä kuukautta ja tietäkää, että olette Jumalan ulottuvilla sekä että Jumala saattaa uskottomat häpeään.

      3. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä julistus ihmisille suuren toivioretken päivänä, että Jumalaa ei sido kosketus pakanain kanssa, samoin kuin se ei sido Hänen lähettilästänsäkään. Ja jos käännytte (Hänen puoleensa), on se teille parhaaksi, jos kuitenkin käännätte selkänne, niin tietäkää, ettette voi välttää Jumalaa! Ja julista niille, jotka eivät usko, sanoma tuskallisesta rangaistuksesta,

      4. lukuunottamatta niitä monijumalaisia, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen, kun he eivät ole millään rikkoneet teitä vastaan eivätkä auttaneet ketään muuta teitä vastaan. Täyttäkää siis sopimuksenne heidän kanssaan määräaikaan asti. Jumala totisesti rakastaa kunniantuntoisia.

      5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

      6. Ja jos joku monijumalaisista anoo suojaasi, niin suo se hänelle, kunnes hän saa kuulla Herran sanan. Senjälkeen anna hänen päästä turvaan. Sillä he ovat ihmisiä, jotka eivät (parempaa) tiedä.

      7. Miten voisi Jumalaa ja Hänen lähettilästään sitoa sopimus pakanain kanssa? Paitsi niiden, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen pyhän temppelin seutuvilla. Ja niin kauan kuin he pysyvät (sopimukselle) uskollisina, on teidänkin pysyttävä uskollisina heitä kohtaan. Jumala totisesti rakastaa hurskaita.

      8. Kuinka? Jos he saisivat teistä voiton, eivät he välittäisi ystävyyssuhteestä eikä sopimuksesta kanssanne. Puheellaan koettavat he olla mieliksenne, mutta heidän sydämensä ovat kuitenkin teitä vastaan, ja suurin osa heistä on jumalattomia.

      Koraani opettaa ettei muslimien tarvitse pitää sopimuksia mitä he ovat tehneet ei-muslimien kanssa. Niiden ei-muslimien kanssa tehty sopimus, jotka eivät ole rikkoneet muslimeita vastaan velvoittaa muslimit pitämään sopimuksesta kiinni määräpäivään saakka, jonka jälkeen nämä ei-muslimit on lupa tappaa ja heidät pitää tappaa, paitsi jos he kääntyvät muslimeiksi, niin sitten heidät tulee jättää henkiin. Tämäkin koraanin kohta paljastaa sen kuinka Islam on todellisuudessa sodan uskonto ei rauhan uskonto.

      Koraanin opetuksen takia muslimi saa valehdella ei-muslimille, eikä sovituista sopimuksista tarvitse pitää kiinni. On todella ikävää, että Suomen politiikoista ja viranomaisista iso osa on sokea sille mitä Islam ihan oikeasti edustaa. Kuinka voit luottaa sellaisiin ihmisiin, joilla on "pyhän kirjan" mukaan lupa valehdella sinulle, jotka valheen kautta pyrkivät valtaamaan muita maita ja alueita Islamin vallan alle. Tällaiseen henkilöön ja siihen mitä hän sanoo ei voi koskaan luottaa, niin pitkään kun on hän sitoutunut uskomaan koraania ja seuraamaan Muhammedia. Tästä syystä jotkut liberaalimuslimit ovat liberaalin valheasussa, mutta heidän tarkoituksenaan on levittää Islamin uskoa ja heidän aikomuksenaan on tehdä Suomesta rauhan talo (Dar al-Islam).

    • Kepuleitapiisaa

      Kunnanvaltuuston pj Kuisma tähtää eduskuntaan konstilla millä hyvänsä, maksoi mitä maksoi, kunhan maksaja on joku muu. Ja se jokumuu on tietty veronmaksaja. Positiivista naamakuvaa suvaitsevaisuuden nimiin silloin, kun sille on tilausta. Sitten taas lymyillään kulisseissa, kun kalliiksi tulleiden päätösten tekijöitä peräänkuulutetaan. Ei sitä muutoin 'ylikomisarioksi' pääsekään. Kuismahan kepuleita, kuten Sipiläkin ja koittaa hoidella kepulisipilän lepsuilut puolueensa kannatuksen varjeltumiseksi.

    • käänetty_valhe

      Suomessa suojelu on vielä pääosin informaatiotasolla

      Kansalaisilta evätään tieto, jonka avulla he voisivat suojella itse itseään. Kun ongelma saadaan vauhtiin alkaa konkreettinen suojelu eli pidättämättä jättäminen ja sormien lävitse katselu laajemmassa mittakaavassa. Konkreettisesta suojelusta on jo merkkejä, kun poliisi jahtaa KKK-lakanamiestä resursseja säästelemättä, mutta suomalaisten lapsien seksuaalisia ahdisteluita poliisi ei ota edes käsittelyyn.
      Tilastoja keitellään, kansalaisuuden saanut on “suomalainen”

      Viranomaiset Suomessa ovat valmistelleet suomalaisten tuudittamista näennäiseen turvallisuuden tunteeseen juonella tilastoida kansalaisuuden saaneet maahanmuuttajat suomalaisina. Petoksella he poistavat faktat maahanmuuttokriittisiltä ja vahvistavat omaa “raiskaavathan suomalaisetkin” asemaansa.

      Kansanpetosta tehosti RKP:n Astrid Thors nopeuttamalla kansalaisuuden saamista ollessaan maahanmuuttoministerinä. Lain seurauksena Suomessa on nyt EU:n lievin kansalaisuuslaki, mikä tarkoittaa maassa pyörivien mamujen katoamista rikostilastoista “suomalaisiksi” rikostentekijöiksi, minkä pitäisi olla kunnianloukkaus suomalaisia kohtaan.

      Astrid Thors myös ryssi palautussopimukset Irakiin ja Somaliaan, todennäköisesti tahallaan. Voiko mokutusta yli kaiken kannattavalta henkilöltä odottaa löytyvän tahtoa palauttaa maahanmuuttajia kotimaihinsa?

      Näiden taikatemppujen seurauksesta virallinen propaganda nitoutuu yhdeksi kokonaisuudeksi. Vika ei koskaan ole mamuissa vaan suomalaisissa. Abrakadabra, mamu ei raiskaa vaan raiskaaja on suomalainen, koska hänellä on Suomen kansalaisuus.

    • Allahismin_alkutaival

      Allahismi suomenkansaa vastaan alkoi nyt. Suomalaiset pyritään orjuuttamaan ja hävittämään pakolaisten edestä suomalaisten itsensä toimeenpanemalla "teurastuksella".

      Irakilaisille ja somalialaisille turvapaikanhakijoille ollaan rakentamassa ”onnelaa” korkeista kuluista huolimatta.

      Yksityinen yritys on palkkaamassa lääkäreitä hoitamaan turvapaikanhakijoiden eri vaivoja yhdessä yrityksen erikoislääkärien kanssa.

      Sinä tietysti maksat, vaikkei itse saisi samanlaista nopeata ja tehokasta palvelua johtuen säästösyistä, joka ei suinkaan johdu lääkärien osaamisesta, vaan rahan puutteesta.

      Tämä erikoisjärjestely turvapaikanhakijoille, entistä enemmän vinouttaa järjestelmää, pahentaa lääkäripulaa ja monet suomalaiset jää ilman kiireellistä hoitoa.

      Satoja sairaanhoitajia ja hoitajia myös rekrytoidaan palvelemaan turvapaikanhakijoita ympäri Suomea.

      http://mvlehti.net/2015/10/18/turvapaikanhakijoille-yksityiselta-laakariasemalta-erikoissairaanhoitoa/

    • kidutetuthalallampaat

      Kristus Herra, Jumaln ainokainen poika ja maailman pelastaja. Varjele meidät Saatanan juonilta ja susista, jotka soluttautuvat kirkkoosi. Jos ISIS tappaa kristittyjä leikkaamalla sormet irti ja ristiinnaulitsee kristityn perheen Syyriassa ja joku tätä tekoa puolustaa, niin henki ei tuossa ole. Suomi ei tarvitse muslimeja tänne. Pysykööt omissa maissaan ja kehittäkööt niitä.

      Suomea, tätä isänmaata, ei saa uhrata tyhmästi vieraan ulkavallan invaasiolle ja Saatanan islamisaatiolle.

      Jokainen laiton äijä, joka tänne tulee loisimaan maksaa 6 työtä tekevän ihmisen panoksen:veroeurot. Jokainen laittomaan tuhlattu euro on pois Suomen lapsilta ja nuorilta, koko kansalta. V. 2015 laiton matu-show maksaa 1,6 miljardia. V. 2017 matu-show maksaa jo 10 mijardia -- ja silloin Koko Rakas hyvinvointi-Suomi romahtaa. Silloin islamin terroristit ja pahat äijät tappvat ja raiskaavat, kiduttavat ja tuhoavat. Antikristuksen koraanin mölötys kaikuu minareteista: maa on vihitty tuhon omaksi. Kidutetut lampaat määkivät tuskissaan takapihoilla odotaen öistä ramadan-mässäilyä ja veren origioita. Saatana kulkee nurkissa.

      Kristus, Jumalan poika, Herra ja Vapahtaja, suojele meitä islamilta. Jeesus Kristus on Herra. Amen.

    • isis_valtaa-maan
    • pariisinsyksyä

      Etkö kuule meitä oi Taivaallinen Kuningatar? Rukoile tämän kansan puolesta, joka pelkää ja on menettämässä toivonsa, koska ei ole mitään rajavalvontaakaan, ja maa on vihollisille vapaa tulla.

    • apt

      Apt. 1:14 Nämä kaikki pysyivät yksimielisesti rukouksessa vaimojen kanssa ja Marian, Jeesuksen äidin, kanssa ja Jeesuksen veljien kanssa.

      Apt. 1:24 Ja he rukoilivat ja sanoivat: "Herra, sinä, joka kaikkien sydämet tunnet, osoita, kummanko näistä kahdesta sinä olet valinnut

      Apt. 2:42 Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa.

      Apt. 24. Sen kuultuansa he yksimielisesti korottivat äänensä Jumalan puoleen ja sanoivat: "Herra, sinä, joka olet tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on!
      25. Sinä, joka Pyhän Hengen kautta, isämme Daavidin, sinun palvelijasi, suun kautta, olet puhunut: 'Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
      26. Maan kuninkaat nousevat, ja ruhtinaat kokoontuvat yhteen Herraa ja hänen Voideltuansa vastaan.'
      27. Sillä totisesti, tässä kaupungissa kokoontuivat sinun pyhää Poikaasi Jeesusta vastaan, jonka sinä olet voidellut, sekä Herodes että Pontius Pilatus pakanain ja Israelin sukukuntain kanssa,
      28. tekemään kaiken, minkä sinun kätesi ja päätöksesi oli edeltämäärännyt tapahtuvaksi.
      29. Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi;
      30. ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta."
      31. Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti.

      https://aikapommi.wordpress.com/

    • tulevat_ajat

      Mona Walter: Islam raiskaa Euroopan

      Mona Walterin blogipäivitys 9. tammikuuta on kääntämisen arvoinen ja siinä on monta hyvää ja erinomaista pointtia. Alkuperäisen voi lukea täältä:

      http://monawalter.blogg.se/2016/january/islam-valdtar-europa.html

      ”Islam raiskaa Euroopan

      Kukaan ei ole välttynyt kuulemasta uutisia Saksasta, jossa ainakin 90 naista on tehnyt rikosilmoituksen raiskauksista tai seksuaalisista ahdisteluista. Tekijöiden on kerrottu olevan nuoria miehiä Lähi- idästä tai Pohjois- Afrikasta. Nämä nuoret miehet ovat muslimeja ja tunnustavat islamin uskoa.

      Tätä samaa joukkoahdistelua nuorten muslimimiesten taholta on tapahtunut länsimaissa jo vuosiakusia. Vuosien aikana juuri koskaan ei ole mainittu mediassa, että päällekarkaajat ovat olleet muslimeja. Englannissa tällaisia miehiä on poliittisesti korrektilla tavalla kuvailtu aasialaisiksi. Samassa hengessä Ruotsissa ei ole mainittu heidän edes olevan maahanmuuttajataustaisia, vielä vähemmän, että he olisivat muslimeja.

      Ranskassa, Saksassa ja Englannissa on paljon enemmän nuoria muslimimiehiä kuin Ruotsissa ja näissä maissa joukolla päällekäyminen on arkipäivää.

      Nyt voisi helposti uskoa, että kaikki nuoret maahanmuuttajat käyttäytyvät tällä tavalla. Se ei pidä kuitenkaan paikkaansa. Kun menemme ajassa taaksepäin arabikevääseen ja luemme mitä tapahtui Tahrirtorilla Egyptissä, niin joukkoraiskaukset ja päällekäymiset olivat hyvin yleisiä. Sama asia Iranissa, Pakistanissa ja kaikissa islamilaisissa maissa. Islamilaisissa maissa naisen asema on todella surkea, he ovat toisen luokan ihmisiä. Nainen ei saa minkäänlaista kunnioitusta ja mies voi kohdella häntä miten haluaa. Varsinkin jos nainen on islamin mukaan hiukan ”vapaammin” pukeutunut, kuin ei- muslimi. Kun taas musliminaiset, jotka käyttävät huiveja, saavat parempaa kunnioitusta.

      Koraani, Sura 33.59 Profeetta! Sano vaimoillesi ja tyttärillesi- ja kaikille uskovaisille naisille- että he (kodin ulkopuolella) tarkasti peittävät itsensä vaatteilla niin, että heitä ei helposti tunnisteta, kuten säädyllinen nainen ja välttyy tulemasta häirityksi. Jumala on aina anteeksiantava ja armelias.

      Nyt joku varmaan luulee, että kun muslimimiehet pakenevat Eurooppaan niin heidän asenteensa naisia kohtaan muuttuisi, koska saavat turvatun elämän ja mahdollisuuden kouluttautua, työskennellä sekä demokratiaa. Valitettavasti se ei toimi niin. Islam on kaikkien muiden uskojen yläpuolella ja sharia- laki on länsimaalaisten lakien yläpuolella, kuten demokratian, ihmisten vapauden uskoa, elää ja pukeutua kuten haluaa.

      Islamissa naisten ja miesten jako on totaalinen. Kaikki syy ja vastuu sysätään naisen harteille jos joku mies naisen lähettyvillä ei voi hillitä kiimaansa. Miksi tämä asenne ei muutu kun muslimimiehet saavat maistaa demokratian vapautta Euroopassa? Siksi, että heillä in islaminsa ja profeetta Muhammed.

      Mitkä ovat minun vaikuttimeni?

      Haluan, että politiikot, media, uskonnolliset johtajat ja humanistiset ihmisrakkaat ihmiset, jotka elävät länsimaissa, kertovat ääneen, että meidän on alettava keskustella islamista ja sen arvoista ilman sensuuria. Lopettakaa sen hokeminen, että näiden muslimimiesten päällekarkaukset ovat yksittäisiä yksilötekoja kun sen takana on itse asiassa islam, sen arvot ja kulttuuri. Se on ongelman juuri.

      Lopuksi haluan sanoa niille, jotka yrittävät vaientaa minut ja väittävät, että tämä kirjoitus on rasistinen ja muukalaisvihamielinen. Islam ei ole mikään etnisyys. Muslimit eivät ole mikään kansanryhmä. Kuka tahansa missä päin maailmaa tahansa voi tunnustaa ja kääntyä islamiin ja kutsua itseään muslimiksi.”

      http://paavotajukangas.com/2016/01/17/mona-walter-islam-raiskaa-euroopan/

    • rauhanko_uskonto

      Muslimit riitelevät kaikkien kanssa ja kaikkialla. Muslimit tappelevat juutalaisten ja kristittyjen, sikhien, buddhalaisten ja hindujen kanssa, he ovat tukkanuottasilla ateistien ja muslimien kanssa.

      90 prosentissa maailman konflikteista ovat muslimit mukana taisteluissa: Kiinassa, Thaimaassa, Intiassa, Venäjällä, Kaakkois-Euroopassa ja monissa muissa paikoissa. Islamilaiset maat Gibraltarilta Indonesiaan ovat inhimillisiä katastrofeja.

      http://mvlehti.net/2016/02/26/muslimien-osuus-eri-maissa-ja-miten-rauhallisia-ne-ovat/

    • pariisinsyksyä

      Pyhä Neitsyt Maria Jeesuksen Äiti, rukoile meidän puolestamme ettemme joutuisi täällä kokemaan niitä pahuuden tekoja ja tapahtumia joita suomessa on viimeaikoina tehty. Pyhä Birgitta rukoile meidän puolestamme.

    • TaasOnVaalitTulossa

      Tämän ketjun ennustukset vuosia sitten ovat toteutuneet liiankin hyvin, paljon on pakolaisina maahan tulleet jo ehtineet murhata, raiskata ja pahoinpidellä kansalaisia. Eiköhän tämä ole vasta alkua ja pahin on vasta edessä.

      Lempäälänkin katukuva on muuttunut jatkuvasti yhä ruskeampaan suuntaan. Asiasta on oltu hiljaa, mutta tänne on otettu jatkuvasti eläteiksi ns. pakolaisia.

      Keskustaan rakennetaan kunnalliselle vuokrataloyhtiölle yli 40 vuokra-asunnon kasarmia, johon valikoituu vuosien kuluessa sosiaalituella elävät paikalliset sossupummit, ulkomaalaistaustaiset ja mustalaiset, jotka eivät kykene omaa asuntoa ostamaan, eivätkä saa vuokra-asuntoa yksityiseltäsektorilta.
      Tämän kaltaista asuntotuotantoa ei pitäisi kunnassa harrastaa ollenkaan, yksityisillä on ihan riittävästi tarjolla vuokra-asuntoja selaisille, joista ei tule rasitetta kuntalaisille.

    • luujääkäteen

      Nää päättäjät pitäisi saada vastuuseen paskoista päätöksistään. Se on tänä päivänä se ja sama kuka siellä istuu kun koko systeemi on alunperinkin läpimätä jossa jokainen hakee omiaetujaan.
      Demokratia on ajatuksena hieno niin kun on kommunismikin mutta ne ei vaan toimi.
      100 viisasta miestä/naista pöytään kertomaan tavalliselle kansalle asioista 50 hyvää ja huonoa puolta lyhyessä ja pitkässä juoksussa ja sitten tehdään kansanäänestys.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      952
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      665
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe