pakolaiset vai isis

turvaton

vähän tuntuu oudolta että isisin lähialueilta tulee joukoittain nuoria miehiä sotaa pakoon . ymmärrän hyvin lapset , naiset ja vanhukset mutta miehet joiden kuuluisi puolustaa omaa kotiseutuaan tulee hakemaan turvapaikkaa .tulee mieleen eräs puolivuotta sitten ollut exspressin artikkeli , ISIS soluttautuu pikkuhiljaa eurooppaan , ei tästä monen muunkaan mielestä hyvää seuraa .

22

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähänvihtoehtoja

      Ehkä nämä nuoret miehet eivät halua tulla pakotetuksi isisin riveihin toinen vaihtoehto kun jää sinne on että tulevat tapetuiksi jolleivat suostu liittymään niihin.

      • turvaton

        mutta kuka ne on rahoittanut matkaan , hyvät vaatteet ja kännykät ?


    • voinoitaennakkoluuloja

      Siinä sinulla riittää sitten ihmettelemistä, luuletko että ne jostain puskista tänne tulevat ?! Kyllä ne monet ovat opiskelleet ja käyneet kouluja. Ja jopa tekniikkaakin ovat oppineet käyttämään, siinä sitä suomipojalle riittääkin ihmettelemistä pitkäksi aikaa...

    • Sudenkorentoko

      Onhan se ajatuksena aika hurja, että joukossa aivan varmasti on isisin taistelijoita. Ei tarvita montaakaan, kun saa aikaan paljon pahaa, hämmennystä, pelkoa...varmaan kohta saadaan lukee uutisista itsemurhaiskuista. Toisaalta pakolaisia on kuitenkin autettava...

      • turvaton

        voinoitaennakkoluuloja , hauska kommentti sinulta , mitä luulit isis taistelijoiden olevan muuta kuin osaavan tekniikkaa , kyllä ne on koulututteja ja osaa kusettaa rajoilla kantaen lapsia jotka ei ole enää kenenkään . tarkoitin juuri sitä missä ovat hädän alaiset , nämä jotka tulevat ovat hyvin varustettuja rahaa , kännykät , hyvät vaatteet niin mitä se kertoo hätä vai ?


      • sivuseuraaja

        ne joilla on rahaa ja ehkä kielitaitoakin sekä tietoa ulkomaailmasta ovat lähteneet rivikansa on edelleen siellä kun ei ole varoja eikä tietoa tulijat ovat ilmeisesti keskiluokkaa tai yhteiskunnan ylemmiltä portailta


    • älkytmilkyt

      niin , jos joku katsoi eilisen pakolaisohjelman kiinnititte varmaan huomion iranilais syntyisen amirin kommenntteihin että suurin osa pluffaa päästäkseen eurooppaan ,luulen että hän tietää mistä puhuu .vaikka ei viitannut suoranaisesti isisiin, kyllä ollaan pian kusessa noitten kanssa .

    • varovainen

      Varokaa vain kanssasisaret seurustelemasta noiden kanssa. Eivät he kerro, että vaimo ja lapset on jo kotimaassa. Menevät kanssanne naimisiin saadaksenne paperit. Sitten hylkäävät. Lyövät, karjuvat, voi käydä köpelösti. Ainainen pelko.

    • kotiin

      jos totta kaikki paraislaiset puhuisi olisi parainen rauhallinen paikka kuin nyt on ,ei tänne kukaan luulisin pakolaisia aiheuttamaan harmeja , eikö näin olisi hyvä sekä ruotsin ja suomenkielisten lasten nuorten tyttöjen elää rauhallista elämää , ilman pahoinpitelylä ja raiskauksia mitä olette muut mieltä .

    • järjenkäyttö

      no niin , nyt jos parainen ottaa irakilaisia nuoria miehiä , niin sitten alkaa tapahtua , niille jotka niitä tänne on niin sanotusti halunnut , katsoisivat omaa turvallisuuttaan , tai eteenpäin lapsiensa tulevaisuutta .ei tule kuin väkivaltaa ja raiskauksia sen tulette huomaamaan . ajatelkaa päättäjät ei se hyväksyvä päätös montaa sulkaa hattuun tuo .

    • ajatelkaa

      siinä hyvä kysymys paraistenpäättäjille , katsotaan loppu tulos ja sanotaan että sen saa mitä tilaa , eikä auta jälkeen päin sanoa , ei sen näin pitänyt käydä .

    • järjenkäyttö

      olenko oikeassa että ne mamut menee kaikki nauvoon , onnea vaan nauvolaiset , kuinka moni hyväksyi päätöksen .voi olla iltasin aika härdelliä ´´ESSON´´baarissa .

    • Voivoi111

      Kävelin tossa edellis iltana koiran kanssa keskuspuistossa ja rantakadulla. Alkoi yhtäkkiä ahdistamaan,että todennäköisesti täällä laahustelee pian sillasia ihania suklaasilmäisiä kikkarapäitä laumoittain. Hyvästi rauhallinen ja niin turvallinen kaupunkimme :(

    • LoisetAlandille

      Ne voi jatkaa matkansa Maarianhaminaan, jos on pääseet Nauvon asti... Ahvenanmaa kaipaa Multikulturalismia (eli raiskauksia ja lyömisiä ja kivien heitto ja loisminen)

    • turvaton

      mitä mä sanoin , ketjun aloittajana ja niin sanoi moni muu että hyvää tästä ei seuraa . luulis päättäjien omaatuntoa vähän rassata .

    • RoistotPois

      Paskasakkia ne on ja niitä ei tänne haluta. Jos pihalle eksyy, niin kirves heilumaan.

    • sairaus

      Minkä hän takia isiksen miehet ajavat partansa välillä ja menevät turkkiin syömään hampurilaisia ja sianlihaa . kaivautuvat maan alle ja tappavat siviilejä ja lapsia .

    • hahdadimma

      Mitä ihmettä? Paraislaiset kuvittelevat säästyvänsä kaikelta ikävältä, niinkö?! Ai niin tehän olette parempia ihmisiä, jotka elätte omassa kuplassa... ainakin kuvittelette niin. Ymmärtääkseni Parainen sijaitsee Suomessa, joten ottakaa vastuu tekin pakolaisista!!! Paraislaiset on ylimielisiä ääliöitä, jotka ei edes halua/osaa puhua suomenkieltä. Sinne vaan 500 pakolaista oppimaan Suomen kulttuuria!!!

    • mitäodotetaanrajatkiinni

      Miten selitämme lapsillemme ja lapsenlapsillemme ? Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha. Lapsemme tulevat syyttämään aikanaan sukupolveamme. Suomi on pilattu. Vuosi 2015 jää historiaan.

      Suomi antoi luvan ja antoi kutsun kaikkeen maailmaan saapua...

    • mietiskelijäkö

      isis miehet tulevat tänne kun välttävät kuolemantuomion ja palautuksen kotimaahan kuten media kirjoittaa, mutta mitä sitten kun ovat lusineet tuomionsa joka vallitsevan käytännön mukaan on muutama vuosi kun paljousalennus ja ensikertalaisuus toteutaan. ei ne miksikään ole linnassa muuttuneet mutta ovat ikuisesti meidän elätteinä vaikka olemme heidän kotimaansa asioille täysin ulkopuolisia kyllä päättäjien tarvii nostaa katse vähän kauemmaksi ja miettiä syitä ja seurauksia sillä emme voi ja emme pystykään olemaan mitään maailmanparantajia ja kantamaan ylimääräisiä kuormia

    • Mopo75

      Jos hyvät ystävät tutkitte vähän muselmaani maailmaa niin satte selvälle että tämä massa muutto Europpaan on ns hijrah tai latinaksi hegira.

      Tavoitteena on luoda ns apujoukko ja muselmaani hännystelijöitä. Ja kun määrä on täysi noin 8-10% väestöstä alkaa jihad Eli pyhän sota. Ja kun käy huonosti niin otetaan rauha ja rakennetaan voima seuraava iskua varten.

      Islam ei ole uskonto kun nimellisesti, se on totalitäärinen järjestelmä joka luoo orjakastin kristityt ja juutalaiset(jizya vero) ja kaikki muut voidaan tappaa sumeilematta.

      Kaikki tämä on valtavirta tietoa ja jos joku haluaa keskustella asioista tiedä tämä ennen kun vittnat Koraanin rauhan värssyihin että viimeiset Eli sotaisimmat surahit ovat ylimmät auktoriteetit islamin lain säädännössä.

      Tuosta saa kuka tahansa Åbo akademin professoreita myöten tosi faktaa, ei poliittisesti korrektia valmiiksi jauhettua sontaa.

      I pargas Veit vi nou va vi talar om!!

      • SeilorinVokki

        Naulan kantaan! Tämän kun lukisi vielä esim. Turun Sanomissa tänään "rasistiset katupartiot" tuominnut RKP:n Koskinen...

        No, Parainen tulee kyllä kohtaamaan maahantunkeutujansa.

        Purjehduspiireissä muuten käy kuhina, monet aikovat jättää Nauvon väliin. Siellä taitaa Hotel Strandbolla riittää hommaa laittaa paikkoja kuntoon "asiakkaiden" jälkeen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe