pakolaiset mellakoivat revityn Koraanin takia

stp

https://www.youtube.com/watch?v=MMzJ6GOoosQ

Saksan Suhlissä sattunut välikohtaus sai alkunsa, kun afgaanipakolainen repi Koraanin palasiksi ja heitti palaset WC-pönttöön. Tästä hermostui 50 hengen ryhmä muita pakolaisia, joista 20 lähti jahtaamaan afgaanimiestä. Mies pääsi kuitenkin karkuun vartijoiden suojelukseen.

Pakolaiset iskivät vartijoiden kimppuun, ja kun poliisi saapui rauhoittelemaan tilannetta, pakolaiset alkoivat käyttäytyä entistä väkivaltaisemmin. He hyökkäsivät poliisien ja paikalla olleiden toimittajien päälle käyttäen rautaputkia ja tiiliskiviä tuhoten samalla pakolaiskeskusta.

Tilanteen päätyttyä 18 ihmistä loukkaantui. Heistä kahdeksan oli poliiseja.

Lähde: Daily Stormer

http://www.patriootti.com/video-pakolaiset-mellakoivat-revityn-koraanin-takia-saksassa/

24

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apinat.vauhdissa
    • tottahantokinyt

      Koraaniuskovaiset ovat suvaitsemattomia. Ei ihme että vihaavat Israelin valtiota.
      Olen lukenut että moskeijoissa muslimi papit saarnaavat että heidän muslimijumalansa ei voikaan laskeutua taivaasta maanpäälle koska heidän vierellään on pakanavaltio Israel. Siispä koko Israel on hävitettävä koska se estää heidän jumalansa laskeutumisen maan päälle.

      • mustahevonen

        Olikin näin ,
        Kristillis Sionistit opettavat ,ettei Jeesus voi tulla ennen kuin AL AQSA ON HÄVITETTY ja juutalaiset ottavat Jeesuksen vastaan messiaanaan.
        Ja tuo Jeesus on tulossa Kristin uskon uskomuksen mukaan Öljymäelle.

        Sille sama kaikki nuo juutalaisuus.kristinusko ja islam ovat vain uskontoja uskontojen joukossa , ei niitten oppien takia taistelessa näin suuria pakolaisvirtoja tulisi laittaa Suomea valloittamaan , sillä väärin on meistä yrittää muslimeja tehdä.


    • Janiq

      Vitun elukat, paskannan koraaninnne väliin

      • Islamvalloittaa

        Helppo se on täällä uhota ja osoittaa typeryyttään sekä vetää kirouksia itsensä ja yhteisönsä päälle. Mutta menkääpä halveksittava pelkuri sanomaan tuo niihin yhteisöihin, missä Kaikkivaltiaan Pyhää ja hienoa Ilmoitusta arvostetaan ja sen mukaan myös eletään ja jossa ette pääsekään väärämielisen yhteiskuntajärjestelmänne suojiin vaan joudutte vastaamaan sanoistanne.

        Mutta kiitos Luojalle, että hän lähettää Koraanin ihalijoita nyt tänne kymmenin tuhansin ja samalla tuomaan rangaistuksensa Hänen Pyhyytensä halveksijoille.
        Voittekin jo alkaa pakata laukkujanne, jospa ennätätte jonnekin pakoon. Maannehan olette jo menettäneet, vai ettekö ole vielä sitä oivaltaneet.


      • Allahsucks

        Sullekin pitäisi laittaa 7.62mm burana kalloon niin pääset allahisi lähelle.


      • Islamvalloittaa

        Jos nyt teillä sattuu mitään sellaista välinettä olemaan, niin varokaa vain, ettei se lipsahda omassa kädessänne ja ettette ammu itseänne ja/tai omaisianne epätoivoissanne noiden riivaajien vaikutuksen alaisena.


      • Allahsucks
        Islamvalloittaa kirjoitti:

        Jos nyt teillä sattuu mitään sellaista välinettä olemaan, niin varokaa vain, ettei se lipsahda omassa kädessänne ja ettette ammu itseänne ja/tai omaisianne epätoivoissanne noiden riivaajien vaikutuksen alaisena.

        Allahin lapset ne vasta epätoivoisia ovat kun pakolaiseksi pitää alkaa. Taitaa allah olla aika köyhä jumala.


      • PyhäJärjestys

        ALLAH on peitenimi Kaikkivaltiaan Pyhälle Nimelle ALJAH (englanniksi ALYAH) eli nimelle AL = Kaikkivaltias, Korkein, Jumala JAH (YAH) = MINÄ OLEN.

        Kyseessä on siis juuri se sama Luoja, joka ilmoittaa itsensä myös Raamatun Pyhissä Ilmoituksissa ja Kirjoituksissa ja muuallakin, Hän, joka on tunnettu kautta ihmisen historian kansoissa yli maanpiirin.

        Hän omistaa kaiken, myös teidät eikä tarvitse teiltä mitään. Ja Hänen eteensä te joudutte menemään tekemään tiliä kaikista teoistanne ja sen mukaisesti teidät myös tuomitaan, ellei teitä ole armahdettu.

        Voiko typerämpää ihmistä enää ollakaan kuin se, joka Luojaa pilkkaa. Älköön kukaan osallistuko tällaisen ihmisen toimiin, vaan irtisanoutukoon niistä.

        Voi olla, että yhteisönne muut jäsenet joutuvat vielä keksimään keinoja teidän hiljentämiseksenne, koska te levitätte kirousta myös heidän joukkoonsa ja miksi he sitä sietäisivät.


      • odotellaankovaatalvea

        Islamin uskoiset iskevät kirveensä kiveen täällä. Suomalaisia ei niinvain käännytetä. Opiskelkaa vähän maan historiaa. Talvisotaa esimerkiksi. Suomalaisia ei kannata suututtaa. Tulee kiire takaisin...


      • Wessapaperiksi

        Mistähän saisi koraanin? Rahaa en mokomaan tuhlaa, saada se pitää. Jos on pehmeääpaperia niin vessapaperina käytän ja vahingossa jää muutama käytetty sivu yleisen vessan paperikoriin muutaman revityn lisäksi. Ja tunnetuille matujen notkuntapaikoille jättäisin muutamia revittyjä sivuja...


    • muhammad666

      الله الخنازير سخيف

      • muhamedpaskiainen

        Taidat olla kirjoituksinesi joku islamisti sika. Kirjoita suomeksi tai mene sinne mistä olet tullutkin, muslimi paska. V....n muhammad, perkele.


    • RikastaOn

      Siinä kulttuuri ainakin muuttuu... siis jopa "rikastuu"...

    • Paskakoraani

      Maamme alkaa olla kohta menetetty, mutta koraanin sivuihin kuitenkin pyyhin perseeni, ja paskaisen sellaisen, ja tälläisen paskamaan jätän jälkeeni jossa on munattomia päättäjiä ja tyhmää kansaa joka päästää tänne saatanan muslimiasiat ihan vapaaehtoisesti. Lähden vaikka Venäjälle jossa on oikeasti isänmaallista porukkaa ja sentään MIES presidenttinä.

      • Silmiinkatsoja

        Koraanin sivuilla voi pyyhkiä perseensä ihan rauhassa. Niin tekevät monet muutkin maahanmuuttaja-exmuslimit. Vapaus koittaa.


    • mustahevonen

      Emme ole maatamme menettäneet Valio hyrskyssä aloitamme kansanousun ja se johtaa , RAJAT KIINNI HETI !

      Toteutumiseen kansanousussa.

    • paskapaperia

      Juutaliset ovat ihan yhtä paskaa kuin islamisti hullut. Valitettavasti jäi kesken tuo polttaminen aikoinaan. Vähän kyseenalaista kelpaako tuo koraani edes paskapaperiksi, siitä kun voi jäädä jotain perseeseen.

    • Kuullut

      Oli Helsingissäkin revittyjä koraanin palasia asematunnelissa.

    • PyhäJärjestys1

      -27.12.2015-

      Jopa on syntinen röyhkeys työntänyt itseänsä esille ja kaikkien silmien nähtäväksi. Tehän olette ilmiselvästi sekaantunut pahuuden henkivaltojen ja näiden palvelijoiden juonitteluihin ja aikaansaannoksineen kuten juuri noiden valhejuutalaisten ja valhekristittyjen noitien puuhasteluihin, mistä kyllä rangistuksia saatte kuten jokainen muukin, joka näiden harjoittamiseen ja levittämiseen syyllistyy, ja lienette jo saanutkin. Ja sitten teillä vielä röyhkeyttä kehottaa muita tekemään parannusta.

      Älköön kukaan ottako tosissaan täällä "uskovien" kirjoituksia älköönkä sekaantuko niiden esittelemiin noituuksiin ja harhaoppeihin koskaan missään mitenkään älköönkä niitä levitelkö, tulivatpa ne sitten millä nimikkeellä tahansa, vaan pysyköön niistä visusti erossa älköönkä niitä myöskaan rahoittako. Ja hävittäkää tällaiset materiaalit hallustanne, ellette Kaikkivaltiaan Pyhästa Tahdosta käytä niitä todisteina tällaista syntiä harjoittavia vastaan.

      Jäljet johtavat jälleen kerran samalla sylttytehtaalle, mikä ei ole mikään ihme. Tokihan tämä tunnetaan, kuka on porttokristillisyyden salassa varjeltu kumppani. Tässähän se tuli jälleen todistetuksi palstalle tuoduissa kirjoituksissa.

      Valhejuutalaiset noidat ja muut Kristuksen ja Kaikkivaltiaan viholliset pelkäävät sydänjuuria myöten nimenomaan Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittamaa oikeata Islamia ja samalla profeetta Muhammadia, sillä nämä tuovat toteutuessaan ehdottoman tuomion näiden päälle ja lopettavat heidän noituutensa ja muun vääryyden harjoittamisensa.

      Siksi "uskovat" yrittää vähätellä Koraania ja profeetta Muhammadia, mutta sen sijaan korottaa äärimmäisen tuomittavaa, syntistä riivaajien palvelemista, tätä ns. Mustan Raamatun ja muutakin noituutta, joiden tuntemisella ja harjoittamisella nämä valhejuutalaiset ja valhekristityt ja muutkin noidat yrittävät harjoittaa Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä laitonta auktoriteettia, estää laillisen auktoriteetin harjoittamista samoin kuin kaapata itselleen varallisuutta, joka ei heille kuulu.

      "Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?

      Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.

      Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.

      Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.

      Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään." (Matt.7:16-20)

      "Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästä puu tunnetaan.

      Kaikkivaltiaan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten kuten Koraanin sotkeminen pimeyden lasten noituuksiin ja epäjumalien (riivaajien ja näkyvän maailman mahtavien) palvelemiseen ja tähän ohjaaviin materiaaleihin sekä näiden asettaminen tasavertaiseen asemaan on Kaikkivaltiaan, Kristuksen ja Kaikkivaltiaan muiden lähettiläiden kuten profeetta Muhammadin sekä Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen, Sanan, Lain ja näiden ilmoittaman Pyhän Järjestyksen halventamista ja väheksymistä samoin kuin pyrkimystä estää Kaikkivaltiaan Pyhän Tahdon ja Kristuksen Opetuslapseuden toteutumista tänä Kristuksen Uuden Liiton aikana. Tällaisesta kapinoinnista on määrätty kuolemantuomio.

      Noituus väärien jumalien palvelemisineen on kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla

      Noituus, etenkin yhdistettynä väärin jumalien (henkivaltojen ja näkyvän maailman mahtavien) palvelemiseen (asettamiseen Kaikkivaltiaan rinnalle ja/tai yläpuolelle) on kuolemanrangaistuksen uhalla kielletty myös Kristuksen Uuden Liiton aikana samoin kuin Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon, sen oikean Islamin keskuudessa, joka vahvistaa Koraanin ja profeetta Muhammadin kautta Kaikkivaltiaan Pyhän Lain (Tooran) noudattamisen sekä muut Kaikkivaltiaan Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset.

      Profeetta Muhammad myös todistettavasti tuomitsi ja toimi Tooran mukaisesti, vieläpä kirjaimellisesti vedoten sen käskyihin, säädöksiin ja oikeudentuomioihin.

      Ja Suomenmaa on Kaikkivaltiaan Pyhän Säätämyksen mukaisesti jo saatettu tämän oikean Islamin alaisuuteen. Ja sillä tiellä nyt edetään.

      Noituus, etenkin yhdistettynä väärien jumalien (henkivaltojen ja näkyvän maailman mahtavien) palvelemiseen (asettamiseen Kaikkivaltiaan rinnalle ja/tai yläpuolelle) on siten kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla myös Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan alueella Kristuksen nimessä ja Kaikkivaltiaan Pyhä Henki eli Totuuden Henki sen apostolisen (apostolien) seurakunnan ja profeetta Muhammadin kautta vahvistakoon.

      jatkuu...

      • PyhäJärjestys1

        Arkkienkeli Gabriel tuo

        ankaruuden ja verenvuodatuksen

        Sitten he (joukko juutalaisia rabbeja) sanoivat: "Kerro meille Hengestä."

        Jumalan lähettiläs vastasi: "Minä vannotan teitä Jumalan ja Hänen israelilaisten puolesta tekemiensä tekojen kautta! Tiedättekö te Gabrielin, joka tulee luokseni?"

        "Kautta Jumalan", he vastasivat, "kyllä, mutta hän on meidän vihollisemme, Muhammad, sillä hän on enkeli, joka tuo ankaruuden ja verenvuodatuksen. Ellei näin olisi, seuraisimme sinua."

        s. 180

        Ibn Hisham, Profeetta Muhammadin elämäkerta, arabiankielisestä 800-luvun alkuteoksesta, Sirat Rasul Allah (lyhentäen suomentanut Jaakko Hämeen-Anttila), 1999 Basam Books Oy.

        Eiköhän oteta Kaikkivaltiaan Pyhä Sana ja Laki tässäkin elämän perustaksi, etenkin nyt, kun Suomenmaa on siirtynyt jo Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman oikean Islamin alaisuuteen.

        Varkaiden nimet ja yhteystiedot otettakoon selville ja laitettakoon julkiseksi niin tiedetään, mistä tavoittaa sitten, kun aletaan käymään ns. islamilaista oikeutta.

        Varkaan ja varkauden Jumalan oikeuden mukainen tuomitseminen, rangaistukset ja korvaukset:

        Yleislinjaus varastamiseen:

        "Älä varasta." (2.Ms.20:15 & 5.Ms.5:19)

        "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa." (2.Ms.20:17)

        "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi vaimoa. Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.' (5.Ms.5:21)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, leikatkaa kädet. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. ALJAH (Jumala) on mahtava, viisas.

        Mutta ken tekee katumuksen ja parannuksen pahoista teoistaan, häntä kohtaan on ALJAH (Jumala) sääliväinen. ALJAH (Jumala) on totisesti armahtava, laupias."

        (Koraani 5:38-39)

        "Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.

        Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen." (Matt.18:8-9 & Mark.9:43-48)

        "Joka varastaa Aadamin (ihmisen) ja joko myy hänet tahi pitää häntä hallussansa, se rangaistakoon kuolemalla." (2.Ms.21:16)

        "Jos joku tavataan siitä, että hän on varastanut jonkun veljistään, israelilaisista, ja kohdellut häntä tylysti tai myynyt hänet, niin varas kuolkoon. Poista paha keskuudestasi." (5.Ms.24:7)


      • tottaseon

        الله هو خنزير


      • PyhäJärjestys1

        Koraanin opetuksia

        6:66 Oi profeetta, kehoita uskovaisia taisteluun! Jos on kaksikymmentä keskuudessanne, jotka ovat kärsivällisiä, voittavat he kaksisataa, ja jos heitä on sata, niin he voittavat tuhat uskotonta, koska jälkimmäiset ovat kansaa, joka ei älyä. 9:14 Taistelkaa heitä vastaan, niin Jumala rankaisee heitä teidän kätenne kautta, saattaa heidät häpeään, auttaa teitä heitä vastaan ja parantaa uskovaisten rinnat. 9:29 Taistelkaa niitä vastaan, jotka eivät usko Jumalaan ... kunnes antavat veron ja nöyryyttävät itsensä. 9:52 ... Jumala on antava rangaistuksensa kohdata teitä hänen tyköänsä tai meidän kättemme kautta. 47:4-5 Kun tapaatte niitä, jotka eivät usko, niin lyökää niskaan, kunnes panette aikamoisen verilöylyn heidän keskuudessaan toimeen! Pankaa heidät sitten kahleisiin! Ja osoittakaa sitten hyvyyttä tai vaatikaa lunnaat kunnes sota päättyy. Niin on. Jos Jumala tahtoisi, hän saisi voiton heistä, mutta hän tahtoo koetella teitä toistenne kautta. Ne, jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, niiden tekoja hän ei tee turhiksi. 59:2 Hän on se, joka ensimmäisen kerran karkotti kodeistaan ne Kirjan omistajat, jotka eivät usko. Te ette luulleet heidän lähtevän ja he luulivat, että heidän linnansa turvaisivat heidät Jumalalta, mutta Jumala kävi heidän kimppuunsa suunnalta, jota he eivät voineet aavistaa, ja heitti heidän sydämeensä pelon, niin että he omin käsin ja uskovaisten avulla hävittivät talonsa. 59:4-5 ... sen tähden, että he vastustavat Jumalaa. Ja jos joku vastustaa Jumalaa, niin Jumala on raju rankaisemaan. Jos olette kaataneet jotkut palmupuut tai jättäneet ne seisomaan juurillaan, niin se tapahtui Jumalan luvalla ja jotta hän saattaisi jumalattomat hämilleen. 59:14-15 He eivät taistele teitä vastaan yhdessä, vaan ainoastaan linnoitetussa kaupungissa tai muurien takana. ... Heidän laitansa on sama kuin niiden, jotka vähän ennen saivat kokea menettelynsä pahoja seurauksia. Niin heitä odottaa tuskallinen rangaistus. 61:4 Totisesti, Jumala rakastaa niitä, jotka hänen asiansa puolesta taistelevat taistelurintamassa niin kuin muodostaisivat lujasti salvatun rakennuksen. Islam on maailman nopeimmin kasvava uskonto. Myös edellä lainattuja tekstejä opetetaan islamistisissa koraanikouluissa aikuisille ja pienille lapsille. Tämä opetus takaa sen, että terroristien seuraava sukupolvi kasvaa väkivaltaan ja vihaan. Kun islam nousee otsikoihin väkivallan tekojen kautta, syyttävä sormi suunnataan kristillisyyttä kohtaansiamet Islamin monet kasvot Jeesus ja Muhammed Jeesus Koraanissa Kristus islamissa ja kristinuskossa Muhammedin ihmeellisiä opetuksia http://www.islamopas.net/terrorismiongelman-juuri.html


      • PyhäJärjestys1

        profeetta Muhammadin komentoon

        Najranin kristityt noudattivat keisarin uskontoa joistakin eroista huolimatta. He uskoivat, että Jeesus oli Jumala, Jumalan Poika ja kolmas kolmesta. Näin kristityt uskovat.

        He perustelivat väitettään, että hän oli Jumala, sillä, että hän herätti kuolleita henkiin, paransi sairaita, tunsi salatun ja loi savesta linnun hahmon, puhalsi siihen hengen ja siitä tuli lintu. Tämä kaikki tapahtui todellisuudessa Jumalan luvalla (Koraani 19:21) "merkiksi ihmisille".

        Sitä että hän olisi Jumalan Poika, he perustelivat sillä, että hänellä ei ollut tunnettua isää ja että hän puhui kehdossa, mitä yksikään ihminen ennen häntä ei ollut tehnyt.

        Sitä että hän olisi kolmas kolmesta, he perustelivat sillä, että Jumala on sanonut: "me teimme", "me käskimme", "me loimme", ja "me säädimme". He väittävät, että jos Jumala olisi vain yksi, Hän olisi sanonut: "minä tein", "minä säädin", "minä käskin" ja "minä loin". Jumala tarkoitti itseään, Jeesusta ja Mariaa. Kaikista näistä väitteistä on Koraanissa laskeutunut ilmoituksia.

        Kun nuo oppineet olivat puhuneet, Jumalan lähettiläs sanoin heille: "Kääntykää Islamiin!" He vastasivat: "Me olemme jo kääntyneet!" Jumalan lähettiläs väitti vastaan: "Te ette ole kääntyneet!" He sanoivat: "Olemmehan; me käännyimme jo ennen sinua!".

        Jumalan lähettiläs sanoi: "Te valehtelette! Se että te väitätte, että Jumalalla on Poika, estää teitä kääntymästä Islamiin, samoin kuin ristin palvominen ja sianlihan syöminen."

        He kysyivät: "Kuka sitten oli Jeesuksen isä, Muhammad?" Jumalan lähettiläs vaikeni eikä vastannut heille.

        Silloin Jumala lähetti tätä ja kaikkia heidän erimielisyyksiään koskevan ilmoituksen, Imranin perheen suuran (3) alusta ensimmäiset kahdeksankymmentä jaetta.

        Kun Jumalan lähettiläs oli saanut Jumalalta tämän kertomuksen, joka ratkaisi heidän erimielisyytensä ja kun häntä oli käsketty kiroamaan heidät (Koraani 3:61), jos he vastustaisivat häntä, hän kutsui heitä langettamaan molemminpuolisen kirouksen.

        He vastasivat: "Abul-Qasim, anna meidän neuvotella keskenämme asiasta. Sen jälkeen palaamme kertomaan, mitä aiomme."

        Niin he poistuivat. Kun he olivat jääneet keskenään, he sanoivat aqibille, joka päätti heidän asioistaan: "Abdalmasih, mitä sinä ajattelet?"

        Hän vastasi: "Kautta Jumalan, kristityt, tehän tiedätte, että Muhammad on Jumalan lähettämä profeetta ja että hän on tuonut ratkaisevan todisteen toveristamme (Jeesuksesta). Te tiedätte hyvin, että jos jokin kansa on langettanut molemminpuolisen kirouksen profeetan kanssa, se on tuhoutunut, niin nuoret kuin vanhatkin. Jos niin teette, teidät tuhotaan viimeiseen mieheen.

        Jos tahdotte pitää kiinni uskonnostanne ja pysyä siinä, mitä toverinne (Jeesus) on teille aikoinaan tuonut, tehkää sopimus tämän miehen kanssa ja palatkaa sitten maahanne."

        Niin he palasivat Jumalan lähettilään luo ja sanoivat. "Abul-Qasim, emme me tahdo langettaa molemminpuolista kirousta sinun kanssasi. Me olemme päättäneet antaa sinun jäädä uskontoosi ja pysyä itse uskonnossamme. Lähetä kuitenkin meidän mukaamme joku tovereistasi, johon me tyydymme, ja hän saa ratkaista meidän kiistamme, jotka koskevat omaisuutta. Me alistumme teidän ratkaisuihinne."

        Jumalan lähettiläs vastasi: "Tulkaa illalla uudestaan luokseni, niin lähetän mukaanne luotettavan ja vahvan miehen."

        s. 196-198

        Ibn Hisham, Profeetta Muhammadin elämäkerta, arabiankielisestä 800-luvun alkuteoksesta, Sirat Rasul Allah (lyhentäen suomentanut Jaakko Hämeen-Anttila), 1999 Basam Books Oy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe