Ilman persuja kuolisimme jo mamujen jalkoihin.

tulemmenäytämmevielä

Kaikki muut puolueet paitsi Perussuomalaiset ottaisivat rajattomasti mamuja maahamme viis välittäen siitä että suomalaiset joutuvat heidät elättämään. Perussuomalaisuus näkyy hallituksessa ikävä kyllä liian vähän kun kaikkea ei hoi saada läpi. On selviö että Perussuomalaiset on seuraavien vaalien ykkönen ja selhvästi jolloin se pystyy nykyistä paremmin huolehtimaan heikoistakin suomalaisista ja otamaan takaisin eu:lle luovutettua itsenäisyyttä. Myös maahanmuuttopolitiikka saadaan sitten oikealle tolalle. Vaaleihin on yli kolme vuotta ja tätä menoa keskiluokkakin elää sitten kurjuudessa josta pääsee pois vain tukemalla Perussuomalaisia. Perussuomalaiset on paljon maahanmuuttokriittisempi ja eu ja eurokriittisempi kuin miltä nyt näyttää. Suurin osa Perussuomalaisista on ehdoitta sitä mieltä että kaikki turistimaahanmuuttajat heti pois Suomesta. Jos joku haluaa auttaa vaikkapa somaleja niin apu suoraan sinne somaliaan.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oenonen

      Niin. Se että perssujen kannatus syöksyy ja kunnolla on vain ihanhieman ristiriidassa ennusteesi kanssa. Se että perssut hyväksyi hallitusohjelmassa taakanjaon joka tämän maahanmuuttajatulvan aiheutti ei tietenkään vaikuta mihinkään. Tai se että perssut itse kirjoittivat hallitusohjelman maahanmuuttoa käsittelevän osion. Tai se että siinä osiossa ei laitetaa kiintiöpakolaisille mitään rajoja, joten heitä voi ottaa periaatteessa rajattomasti. Se että huolehtii hykyistä apremmin köyhistä ei ole kummoinenkaan saavutus. Nyt kun heistä ei huolehdita lainkaan. Persut voivat sanoa mitä haluavat, mutta teot muistetaan. Eikä sillä rintamalla ole kehumista.

    • Perspöljältä epätoivoinen yritys pestä mustat persut puhtaiksi!

      Edes vihreät, sossut ja komukat eivät houkutelleet viime kaudella hallituksessa ollessaan Suomeen samanlaista mamujen ryntäystä kuin persut jo nyt. Eivätkä persut ole edes olleet sekoittamassa Suomen asioita vielä kauempaa kuin kolme kuukautta!

    • Persut eivät ymmärrä, että mitä enemmän he mölisevät, sitä enemmän tänne otetaan mamuja - ihan vain v-ttuillakseen.

    • Tralallalaa

      Pistit sitten Oenos-trolli ite kolmella nikillä. Typeryyksiä niinkuin tapanasi on.

      • Poikottiin

        Aivan sama millä nicillä tämä pölhö kirjoittaa ne tunnistaa ensimmäisestä lauseesta koska tämä mielenvikainen sairaseläkkeellä päästänsä on ainoa tällä palstalla joka pitää tätä aivotonta mölinää kellon ympäri ,älkää ihmeessä vastatko ,narsiti ei kärsi mistään enenpää .


      • Oenonen
        Poikottiin kirjoitti:

        Aivan sama millä nicillä tämä pölhö kirjoittaa ne tunnistaa ensimmäisestä lauseesta koska tämä mielenvikainen sairaseläkkeellä päästänsä on ainoa tällä palstalla joka pitää tätä aivotonta mölinää kellon ympäri ,älkää ihmeessä vastatko ,narsiti ei kärsi mistään enenpää .

        Miksi valehtelet?


      • Oenonen kirjoitti:

        Miksi valehtelet?

        ei persulit osaa muuta :D


    • Samaamieltä

      Olen samaa mieltä annetaan tämän tyhjäpään olla ei kannata lähteä kinaamaan tarhaasteelle jääneen kanssa .

    • nakkimuki

      Taas perseet petti, mamut vyöryy maahan Ja soini röhisee.

    • kohtiparempaa

      Hyvä Olli Immonen ja kumppanit. Älkää antako periksi. Suomi kuuluu valkosuomalaisille.

    • Sormikuolio

      Sossut vihreät ja kokkarit hurrasivat arabi-kevät nousua ja Libyan pommituksia, tässä tulos suvaitsevaisesta pommitus keväästä. Eurooppa on kyllä tuomitsemassa toisia ihmisoikeusrikoksista mutta ei koskaan itseään. Nyt ollaan niin hiljaa niin hiljaa...!

    • Soini_laihduttamaan

      Runsaan maahanmuuton syy on Soini. Kun pakolaiset näkevät Soinin hyvinsyöneen olemuksen niin heille syntyy heti käsitys Suomen mahtavista ruokavaroista. Ja sitten vaan muuttamaan.

      • CaihoCalman

        Ja kun pääministeri vielä kutsuu pöytään, joskin veronmaksajien maksamaan, hän itsehän järjestelee veronsa minimaalisiksi.


    • ihankauheaa

      2,8promillea väestöstä ei ole vielä tappava annos, mutta aloittelevan juoppoperspanssin se voi jo kaataa jos määreenä on alkoholiaveressä

      • CaihoCalman

        Nopeasti leviävänä ja herkasti tappavana, aika moista epäjärjestystä ja murhetta saa tuollaisellakin porukalla aikaiseksi. Onhan nyt jo osaansa suuremmassa mittakaavassa rikos-, tuki- yms.tilastoissa maahanmuuttajat.
        Varsinkin kun ne todelliset hädänalaiset ja apua tarvitsevat eivät edes tänne tai muuallekaan pakolaisiksi ole pyrkimässä. Yleensä nämä "hädänalaiset" jtoka surffaavat pitkin maailmaa hätäänsä julistamassa, ovat sen kertaisen vallankaappauksen hävinneitä osapuolia, eli ne, jotka ovat "konekiväärin takana olleet" edellisessä vallankaappauksessa.


    • immonen-matkajohtajaksi

      Lähetetään mamuja vastaava määrä sossupersuja Lähi-itään. Näin säilyisi rahallinen tasapaino

    • eenokki

      Perseethän ne juuri roudaa mamuja suomen.

    • Hallaahon-äänestäjä46

      AIVAN TOTTA http://keskustelu.suomi24.fi/t/13796133/ilman-persuja-kuolisimme-jo-mamujen-jalkoihin.


      PUOLA SLOVAKIA UNKARI JA SOINI OVAT TIUKASTI SAKSAN KIINTIÖPAKOLAISIA VASTAAN
      TANSKA EI OTA PAKOLAISIA EIKÄ ENGLANTI

      SUOMALAISET ÄLKÄÄ KUUNNELKO YLEN JA OSIN MAIKKARIN POLIITTISTA HUIJAUSTA
      ERITYISESTI YLEN ANARKISTINEN RÄYHÄJOUKKOTOIMITUS PUHUU MUKA EU:N YKSIMIELISESTÄ HALUSTA AUTTAA MAMUJA
      TÄLLAISTA YKSIMIELISTYYTTÄ EI OLE

      SOSIAALITURVAANSA PUOLUSTAVAT VALTIOT EIVÄT SUOSTU OTTAMAAN MAMUJA

      SAKSAN ON TURHA PUHUA PANKKIEN AUTTAMISESTA ELI SIITÄ ETTÄ AUTETTIIN SITÄ PANKKEJAKIN KOSKA AUTETTIIN SAKSALAISIA PANKKEJA, VIELÄKÖ PITÄISI OTTAA MAMUT SAKSASTA SUOMEEN????

      SYYRIAILAISTEN MAMUJEN KRITEEREILLÄ, emme suostu jäämään köyhään Unkariin vaan haluamme Saksaan,
      KAIKKI UNKARILAISET SLOVAKIT PUOLALAISET VOITAISIIN PANNA SAKSAAN SOSSUUN

      eu-kansalainen ei pääse sossuun toisessa valtiossa mutta ulkoeurooppalainen voi shoppailla
      KEHITYSAPU ON VAIN PAHENTANUT TILANNETTA SILLÄ SE LUO VÄESTÖRÄJÄHDYKSEN EI TYÖPAIKKOJA


      http://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/paavin-vetoomus-ei-saa-soinia-muuttamaan-linjaansa Ulkoministeri Soini sanoi eduskunnassa toimittajille haluavansa tukea pakolaisia, joilla ei ole varaa ostaa matkaa Eurooppaan. "Haetaan pakolaisleireiltä niitä ihmisiä, joilla on pakolaisstatus. Naisia ja lapsia, ihmisiä, joiden turvapaikka-asia on käsitelty ja todettu, että he täyttävät kriteerit", Soini sanoi.

      Käytännössä Soini viittaa siis kiintiöpakolaisiin. Suomi on viime vuosina vastaanottanut 750–1 050 pakolaisstatuksen saanutta ihmistä pakolaisleireiltä vuosittain.

      Soinin mukaan kiintiötä ei ole syytä korottaa, vaikka maailman pakolaistilanne on pahentunut. Itse asiassa perussuomalaiset ajaa pakolaiskiintiön leikkaamista ja kyseenalaistaa, onko koko järjestelmä enää mielekäs. Samaan tapaan perussuomalaiset on kertonut haluavansa auttaa maailman hädänalaisia ihmisiä näiden kotimaassa, mutta ajanut suuria leikkauksia kehitysapuun.


      ULKOEUROOPPALAISIA PAKOLAISIA EI SAA PÄÄSTÄÄ SUOMEEN, ONNENONKIJOITA, JOTKA HALUVAT MAKSIMOIDA ETUNSA KEINOILLA, JOTKA EIVÄT OLE EU-KANSALAISELLE MAHDOLLISIA Halla-aho kertoo https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-suomen-tehostettava-palautuksia/ Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kommentoi turvapaikanhakijoiden taakanjakoa Suomen Uutisille. Hänen mielestään turvapaikanhakijoiden jako EU-maihin ei ole toimiva ratkaisu. – Suomen pitää olla osallistumatta taakanjakomekanismiin ja tehostaa palautuksia etenkin Irakiin, Somaliaan ja Albaniaan. Laivaliikenne seis Välimerellä Halla-ahon mukaan Euroopalla ja Suomella ei ole varaa tällaisiin tulijamääriin. Hän korostaa, että asia pitää ratkaista lähellä kriisin ydintä. – Liikenne pitää lopettaa Välimerellä ja veneet käännyttää lähtösatamiinsa. Syyrian pakolaisia voidaan parhaiten auttaa luomalla EU:n ja YK:n, tai niiden molempien yhteistyössä ylläpitämiä suoja-alueita kriisialueelle tai sen välittömään läheisyyteen.

    • joojoojoo55

      Ilman persuja ulkoavaruuden humanoidit olisivat vallanneet koko planeetan. Yhtä uskottavaa paskaa, joten uskokaa sekin.

    • hyväperusässät

      Ilman persuja olisi hallituksessa vihervasemmisto joka täyttäisi Lapin erämaatkin mamuilla. Työttömät ja pieneläkeläiset maksaisivat mustien miehenkuvien/loisien elämisen

      • Oenonen

        Miten se muka eroaa tästä tilanteesta? Nytkin on ovi auki ja silmät kiinni ja hallitus leikkaa omilta jotta saa hyyssätä mamuja.


    • Persuthallituksessa

      Ikinä ei ole Suomeen tullut näin paljon pakolaisia kuin nyt Persujen ollessa hallituksessa.Jo suljettuja vastaanottokeskuksia avataan! Ja Persut on missä? No hallituksessa!Halla-ahon pitäisi jo toimia eikä vaan louskuttaa leukojaan!

    • gcgcgcgcgcgcg

      Miksei tämä Halla-ahon fani tee mitään jottei Suomeen tulisi pakolaisia. Ei tuo kirjoitusten postaaminen mitään auta!

    • jysäriedessä

      Yhtäkään "Karvanaama " lasta ei ole estetty tulemasta Suomeen Persut seisoo tumput suorina mitään ei tapahdu, täys ylläpito kk maksuinee alkaa juosta,ja persut sallii tämän ihan kuin kaikki muutkin, Persut oli tähdenlento kaikki lupaukset käännetty ympäri ja muut vie persu vikisee.

      • mikäVikinäMuka

        Ei vikise. Kansanedustajan ja kuntapomon palkka on perussuomalaisellakin niin kova että itse sinä siinä vikiset. Audin penkillä ministerinä palkka tosin vielä kovempi, mutta siitä ei vielä moni perussuomalainen nauti.. muutama vain. Soinin lähdettyä elinkeinoelämään vielä kovemmille palkoille (tapahtuu eli Soini tekee "Kataiset") tulevat uudet perussuomalaiset eikä tarvitse olla Nostradamus tietääkseen että uskotaan-uskotaan kuuluu kansan suusta :D ja taas uudet audipenkkiläiset ovat pelissä. Kansaa on helppo kusettaa.


    • Länsimiina

      Nyt kansa kuolee PER SUSIEN jalkoihin.

    • PersuPutkonen

      Persuhallituksen aikana maahanmuutto on moninkertaistunut. Se on ihan mukavaa, mutta eivät persut moista lupailleet. Takinkääntäjiä.

      Persujen kannattajat huomio: persut ovat tosiaan nyt hallituksessa. Tämä teiltä näyttää unohtuvan valikoivasti.

      • fgafg

        Oho, miten keksit, näppärä veikko! Persujen syytä varmaan koko invaasio? Jos hallituksessa ei olisi persuja jarruttelemassa joka paikkakunnalla, niin yön-timot söisivät jo ruokapöydässäsi niitä punaisia pussikeittojasi.


      • Oenonen
        fgafg kirjoitti:

        Oho, miten keksit, näppärä veikko! Persujen syytä varmaan koko invaasio? Jos hallituksessa ei olisi persuja jarruttelemassa joka paikkakunnalla, niin yön-timot söisivät jo ruokapöydässäsi niitä punaisia pussikeittojasi.

        Miten he muka jarruttelevat? Eivät niin mitenkään. Se että soini jotain uutisissa mölisee ei maahanmuuttoa vähennä niin yhtään. Varsinkin kun nykyhallitus allekirjoitti sen taakanjako sopimuksen. Vielä vapaaehtoisesti.


    • Hallaahon-äänestäjä46

      KESKUSTAN HÖRHÖ KIRJOITTAA

      PUHDAS VESI ON IHMISOIKEUS

      KESKUSTAN HÖRHÖ JÄÄTTEENMÄKI EI YMMÄRRÄ YHTÄÄN MITÄÄN ON VAIN KOLME VALTIOTA MAAILMASSA JOSSA ON RIITTÄVÄSTI VETTÄ

      JOS KATSOTAAN ETTÄ PUHDAS VESI ON IHMISOIKEUS silloin muilla valtioilla on oikeus varastaa meiltä vettä

      MAAILMASSA RIITTÄVÄSTI VETTÄ ON MAISSA

      SUOMI, RUOTSI, KANADA

      mitä meidän pitäisi tehdä

      HEITTÄKÄÄ KEPULAINEN HÖRHÖ JÄÄTTEENMÄKI ULOS POLITIIKASTA JA VAATIKAA

      ETTÄ ÖLJY ON IHMISOIKEUS POHJOISESSA JA VAATIKAA VENÄJÄÄ SAUDEJA JA NIIN EDELLEEN ANTAMAAN MEILLE MAKSUTTA IHMISOIKEUTEEN LIITTYVÄÄ ÖLJYÄ

      KEPUHÖRHÖJÄ EI KANNATA KUUNNELLA

      http://blogit.iltalehti.fi/anneli-jaatteenmaki/2015/09/08/puhdas-vesi-on-ihmisoikeus/

    • trhfgdshsf

      Persut on rautaa, ne potkii mamut vitt.uun ja siinä samassa lentävät vasemmistolaiset jotka onnesta soikeana roikkuvat mamun palleissa kiinni

      • hiphipHURRAA

        Persut on kovinta arjalaista luokkaa. Eläköön .. öh, jokin. Mitä me taas saatiinkaan aikaan.


      • MacheteFil

        Tulkoon persu sanomaan tuon kasvotusten, niin hakkaan sen machetella kappaleiksi.


    • uhuuhuhuhuhuu

      Persut oli ja meni mölinäapinoita mitään ei saa aikaan eikä Iso Persu pääse mihinkään muuhun tehtävään taru loppuu kuin seinään, Muutama hassu pakkojäsen enää kannattaa muut jo unohtaneet muttei unohda takin kääntöjä joka ikisessä asiassa se ei unohdu.

    • ChilliPepper

      Aika rajattomasti noita näkyy virtaavan, ja Soinin kommentit asiaan ovat ????
      Toistaiseksi ollut aivan joutojätkä ja muiden vietävissä, onko kaikki uho unohtunut Audin takapenkillä.

    • ainuttotuus

      Syyttäkää kokoomusta ja keskustaa leikkauksista ja elintasopakolaisten vastaanottamisesta. Hävitöntä syyttää aina vain Soinia kaikesta. Ilman Perussuomalaisia leikattaisiin enemmän ja enemmän tulisi pakolaisia.

      • Oenonen

        Mistä tiedät että noin tapahtuisi? Ja eikös soini siellä hallituksessa ole sipilän ja alexin kanssa? Joten miksi häntä ei myös saisi arvostella hallituksen tekemisistä?


    • jaksellaan

      Lähes kaikki, ikävä kyllä syyttävät lähinnä vain Soinia ja Perussuomalaisia. Oikeasti köyhät söisivät taas pettua jos Stubb ja Sipilä saisivat ilman mitään jarrua päättää kahdestaan köyhimpien kohtalosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      84
      3843
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      91
      3070
    3. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      65
      3023
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      43
      2415
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      88
      2202
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1797
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1786
    8. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      326
      1784
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      26
      1760
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      62
      1610
    Aihe