HOTTIKSET???

voikoollatotta

Katsoiko joku muu aloitusjakson, niin minäkin. Oli harvinaisen idiootteja ihmisiä valittu. Taidan olla jo liian vanha tuollaisen sonnan katsomiseen. Kuinka ihmiset jotka hakeutuvat kyseisiin ohjelmiin käyttäytyvät kuin idiootit televisiossa. Tekeekä kamera heistä tyhmiä vai ovatko he samanlaisia kun kameraa ei ole paikalla. Säälittävää katsottavaa, mutta onneksi voin itse valita mitä katson. Toista jaksoa ei varmasti tule katsottua, mutta yksi riittää jotta tietää mistä on kyse jos puheeksi jossain tulee.
Osanottoni heidän vanhemmileen.

12

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tratatata

      Pari lyhyttä esittelypätkää nähneenä voi vain ihmetellä kuinka alas voi ohjelmien taso vielä mennä.

      Nuo ihmiset ovat niin tyhjäpäisiä että ensinnäkin hävettää koko ihmiskunnan puolesta että moista porukkaa täällä saapastelee. Toisekseen ei ole kovin reilua tehdä ohjelmaa toisten tyhjäpäisyyden kustannuksella. Ei kai tuota kukaan muuten katso ellei voisi naureskella ja kauhistella noiden raukkojen tyhmyydelle ja elämän tyhjyydelle. Miksi tehdä ihmisistä julkisia pellejä jos he ovat kyvyttömiä itse ymmärtämään mihin joutuvat?

      Bile-Pelle, vai mikä hän lieneekään, tulee varmasti saamaan turpaansa vielä monta kertaa koska kaikki eivät osaa suhtautua häneen vitsinä vaan haluavat muovata virneen pois naamalta. Sitten oli joku Martta joka etsii supliikkia kaveria vaikka ei kykene itsekään tuottamaan kuin jotakin epämääräistä niinku-sössötystä. Huoh......

    • näinsevaanontaaskinjep

      Ei, kun koko kesän ajan iltapäivälehdistö suoltanut Bile-Dani-juttuja, niin tein jo silloin päätöksen että tätä sarjaa en ikimaailmassa seuraa. Niin huonoa mainosta kyseinen herra(?) kommentteineen ohjelmalle oli. Haluan käyttää aikani paremmin kuin seuraamalla huonoja ja aivottomia tv-ohjelmia.

      • oooooooooooh

        Mistähän moisen itseluottamuksen tuo kaveri on hankkinut? Eihän se ole edes mitemkään komea tai urheilullinen. Kuka on päättänyt, että me tv.n katselijat haluamme katsoa moista ohjelmaa. Onko nykyajan kersat niin tyhmiä että moinen roskaohjelma kelpaisi katsottavaksi.


    • voiko.oll

      Eikö ihmisellä ole yhtään itsesuojeluvaistoa, kun lähtee ohjelmaan esittelemään kaikkein tyhmimpiä puoliaan? Vai ovatko nämä sittenkin näyttelijöitä, jotka esittävät typeriä pellejä?

    • Voimahoton

      Luulin jo, että tää Tuulitunneli olis ollut kaikkien aikojen pohjanoteeraus! Mut mitä vielä, tää Hottikset pesee mennentullen Tt:n. Miten on löydettykään tollanen määrä tyhjäpäitä samaan ohjelmaan! Eipä tarvi seuraavia jaksoja katsoa, eka riitti!!

    • miettijä

      joo en tuu itse enää katsomaan kyseistä sarjaa, eka riitti mulle kanssa, riitti ulkonäkö kriteerit. Jokainen ihminen on arvokas oli se minkänäköinen tahansa.

    • yäck

      Ei tarvi ihmetellä mix on sinkku..
      Nämä sinkku hottikset vosi mennä treffeille keskenäänsä.
      Kun ovat niin täydellisiä.

    • oikeahottis

      Itselläni tuli kans ensimmäisenä mieleen, että ei olis mikään ihme jos kyseessä olis joukko näyttelijöitä, jotka tuottaja on pistänyt näyttelemään mahdollisimman typerää. Mutta taitaa tämä ohjelma (valitettavasti) olla totta. Ihmettelempä vaan, miten jotkut ihmiset voivat olla noin idiootteja(?). Tulee mieleen, että kyllä heitä esim. hävettää kymmenen vuoden päästä, kun näkevät jossain sitten näitä vanhoja jaksoja. Tajuavat hieman enemmän elämää nähneenä, mitä p...askaa ovat suoltaneet telkkarissa. Tosin osa heistä voi olla (valitettavasti) kymmenenkin vuoden päästä olla edelleenkin yhtä tyhmä. Mitä ulkonäköön tulee, niin yksikään heistä ei ole ulkonäkönsä puolesta oikea hottis. Ja KAUKANA täydellisyydestä!!!

      • Bottikset

        Samaa mieltä, mutta se yksi lihava vaaleatukkainen kampaaja on kivan näköinen.


    • Super-pinnallista

      Voi näitä "hottiksia" - reppanoita, jotka todella pilaavat elämänsä ohjelmaan osallistumalla. Kannattaisi pitää ne käsittämättömät jutut tiukasti oman päänsä sisällä tai jutella terapeutille.

      Onneksi Suomessa on vielä järkeviäkin nuoria ja aikuisia, mutta myös todella pinnallisia ja tyhmiä maassamme riittää lisääntyvässä määrin - valitettavasti.

      Jo esikoulussa pitää olla ne oikeat vaatteet tai joutuu syrjityksi - näin kuulin, huh huh!

      Sääliksi käy nuoret ja lapset, jotka tällaisessa super-pinnallisessa maailmassa joutuvat kasvamaan. Kannattaako kenenkään enää tänne lapsia hankkia?

      Millaista kärsimystä onkaan näiden ulkonäkökeskeisten elämä sitten, kun ulkonäkö alkaa heikentyä - eivät kai he loppuelämäänsä juokse leikkauksissa?

      Peppu- ja rintaimplantteja 18-vuotislahjaksi, rasvansiirtoa ja kasvojenkohotusta 50-vuotislahjaksi ja mitä kaikkea siinä välissä?

      Kohta varmaan joku pässi suosittelee pienipeppuisille ja -rintaisille naisille ilmaisia kaapuja päälle, että kehtaavat kulkea julkisilla paikoilla ja huntu kasvoille, jos ei ole vitivalkoiset hampaat ja paksut huulet jne.

      • Rokkaanloppuunasti

        Anneli Tempakka oli 80 luvulla sitä mieltä et rock tuhoaa nuorison. Ja mä oon sitä mieltä tämän päivän nuorison tuhoaa julkisuus ja se tavoittelu.


      • wannabeeeet

        Hyvin sanottu. Samaa mieltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe