Mihin veroposti katoaa?

postipelleilyä

Onko muilla kokemuksia tällaisesta?

Eli kun lähettelen noita kuukausittaisia alv-ilmoituksia normaalin maapostin kautta, niin joka toisesta tai ainakin joka kolmannesta tulee verottajalta ilmoitus, että ilmoitusta ei ole tullut.

Olen koettanut osoitteen kirjoittamista mahdollisimman selvästi ja tietysti tulostetuilla osoitelapuilla jne. Olen vaihdellut postituspaikkaa. Ei muutosta. Eli onko niin, että verottaja hukkaa ihan patologisesti postiaan vai postissako noita häipyy?

9

<50

Vastaukset

 • Osoite on ilmeisestikin ollut oikea, koska perillekin niitä on mennyt. Kyllä selvästi käsin tekstaamalla kirjoitettu osoite riittää.

  Onko kuoressa ollut oma nimesi ja osoitteesi lähettäjänä, jolloin kirjeen pitäisi tulla takaisin, jos ei vastaanottajaa löydy?

  Voi tietysti olla, että verottajallakaan ei saapuneen postinkäsittely ole mallillaan. Kannattaa ottaa yhteyttä sinnekin. Saisit varmasti tietoa siitä, onko muitakin kuin sinä, joilla on ollut ongelma saada kirjeet perille. Tietysti on monia, jotka eivät todellisuudessa ole edes lähettäneet.

  Postin asiakaspalveluun kannattaa myös ottaa yhteyttä ja kertoa, että kirjeet eivät tahdo mennä perille. Ei tietysti ole mahdotonta, että joku pihistääkin Postissa niitä. Toisaalta noissa ei ole kuin paperia sisällä, jolla ei ole rahallista arvoa. Yleensäkään verottajalle ei lähetetä kuin papereita.

  • kuulin huhua, että veropostiin liittyy joku skannauspalvelu ja siittä olis tullut ongelmia. liittyyx tähän?


  • Meillä veroilmoitus "myöhästyi" noin viisi viikkoa. Kun rupesin kovistelemaan asiaa puhelimitse, niin virkailija kertoi arastellen, että heillä on skannauspalvelu sotkussa. Jonot ovat jopa 6 viikkoa ja osa asiakirjoista "katoaa" sinne palveluun. Eiköhän tässä ole yksi syy.


  • Postissa kirjeitä pihistetään ahkerasti, mutta kuluttaja-asiamies ja Postin hallinto eivät reagoi tehtyihin pihistysilmoituksiin. Useimmat kirjeeni ja mm. onnittelukortit tulevat vähintään kaksi vuotta myöhässä laatikkooni.


  • Tilitoimiston myytyäni voin avautua muillekin kun ei tarvi enää maskata asioita. Eli muutamalla asiakkaalla aika säännöllistä, ettei mene veroposti perille. Pidän tietysti aivan p-skana juttuna, mutta näköjään kuolevainen ei voi asialle mitään-?


  • ihankohdalta kirjoitti:

   Meillä veroilmoitus "myöhästyi" noin viisi viikkoa. Kun rupesin kovistelemaan asiaa puhelimitse, niin virkailija kertoi arastellen, että heillä on skannauspalvelu sotkussa. Jonot ovat jopa 6 viikkoa ja osa asiakirjoista "katoaa" sinne palveluun. Eiköhän tässä ole yksi syy.

   Mahtaako tässä HUS:n tapauksessakin olla skannauspalvelu? HUS ja Posti yhteistyössä pakkaavat potilaskirjeet siten, että potilastiedot ovat helposti luettavissa.
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hus-on-lahettanyt-arkaluonteisia-tietoja-sisaltavia-potilaskirjeita-kuorissa-joista-pystyy-lukemaan-lapi-tiedot-ovat-paljaalla-silmalla-luettavissa/7586992#gs.9vuppi


 • Kuluttajat ei tee alv-ilmoituksia, ja kuluttajansuoja ei koske yrityksiä.
  Aivan väärä palsta siis.

  • no kyllä se on hyvä, että edes sinä sitten vahdit


  • Palstapoliisit ovat elämän suola :)


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.