Mihin veroposti katoaa?

postipelleilyä

Onko muilla kokemuksia tällaisesta?

Eli kun lähettelen noita kuukausittaisia alv-ilmoituksia normaalin maapostin kautta, niin joka toisesta tai ainakin joka kolmannesta tulee verottajalta ilmoitus, että ilmoitusta ei ole tullut.

Olen koettanut osoitteen kirjoittamista mahdollisimman selvästi ja tietysti tulostetuilla osoitelapuilla jne. Olen vaihdellut postituspaikkaa. Ei muutosta. Eli onko niin, että verottaja hukkaa ihan patologisesti postiaan vai postissako noita häipyy?

9

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1211

      Osoite on ilmeisestikin ollut oikea, koska perillekin niitä on mennyt. Kyllä selvästi käsin tekstaamalla kirjoitettu osoite riittää.

      Onko kuoressa ollut oma nimesi ja osoitteesi lähettäjänä, jolloin kirjeen pitäisi tulla takaisin, jos ei vastaanottajaa löydy?

      Voi tietysti olla, että verottajallakaan ei saapuneen postinkäsittely ole mallillaan. Kannattaa ottaa yhteyttä sinnekin. Saisit varmasti tietoa siitä, onko muitakin kuin sinä, joilla on ollut ongelma saada kirjeet perille. Tietysti on monia, jotka eivät todellisuudessa ole edes lähettäneet.

      Postin asiakaspalveluun kannattaa myös ottaa yhteyttä ja kertoa, että kirjeet eivät tahdo mennä perille. Ei tietysti ole mahdotonta, että joku pihistääkin Postissa niitä. Toisaalta noissa ei ole kuin paperia sisällä, jolla ei ole rahallista arvoa. Yleensäkään verottajalle ei lähetetä kuin papereita.

      • ihansivusta

        kuulin huhua, että veropostiin liittyy joku skannauspalvelu ja siittä olis tullut ongelmia. liittyyx tähän?


      • ihankohdalta

        Meillä veroilmoitus "myöhästyi" noin viisi viikkoa. Kun rupesin kovistelemaan asiaa puhelimitse, niin virkailija kertoi arastellen, että heillä on skannauspalvelu sotkussa. Jonot ovat jopa 6 viikkoa ja osa asiakirjoista "katoaa" sinne palveluun. Eiköhän tässä ole yksi syy.


      • 2v_viive

        Postissa kirjeitä pihistetään ahkerasti, mutta kuluttaja-asiamies ja Postin hallinto eivät reagoi tehtyihin pihistysilmoituksiin. Useimmat kirjeeni ja mm. onnittelukortit tulevat vähintään kaksi vuotta myöhässä laatikkooni.


      • pellemeininkiä

        Tilitoimiston myytyäni voin avautua muillekin kun ei tarvi enää maskata asioita. Eli muutamalla asiakkaalla aika säännöllistä, ettei mene veroposti perille. Pidän tietysti aivan p-skana juttuna, mutta näköjään kuolevainen ei voi asialle mitään-?


      • Anonyymi
        ihankohdalta kirjoitti:

        Meillä veroilmoitus "myöhästyi" noin viisi viikkoa. Kun rupesin kovistelemaan asiaa puhelimitse, niin virkailija kertoi arastellen, että heillä on skannauspalvelu sotkussa. Jonot ovat jopa 6 viikkoa ja osa asiakirjoista "katoaa" sinne palveluun. Eiköhän tässä ole yksi syy.

        Mahtaako tässä HUS:n tapauksessakin olla skannauspalvelu? HUS ja Posti yhteistyössä pakkaavat potilaskirjeet siten, että potilastiedot ovat helposti luettavissa.
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hus-on-lahettanyt-arkaluonteisia-tietoja-sisaltavia-potilaskirjeita-kuorissa-joista-pystyy-lukemaan-lapi-tiedot-ovat-paljaalla-silmalla-luettavissa/7586992#gs.9vuppi


    • hjhkhj

      Kuluttajat ei tee alv-ilmoituksia, ja kuluttajansuoja ei koske yrityksiä.
      Aivan väärä palsta siis.

      • ettäJokuSeuraa

        no kyllä se on hyvä, että edes sinä sitten vahdit


      • 11-8

        Palstapoliisit ovat elämän suola :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe