Mihin veroposti katoaa?

postipelleilyä

Onko muilla kokemuksia tällaisesta?

Eli kun lähettelen noita kuukausittaisia alv-ilmoituksia normaalin maapostin kautta, niin joka toisesta tai ainakin joka kolmannesta tulee verottajalta ilmoitus, että ilmoitusta ei ole tullut.

Olen koettanut osoitteen kirjoittamista mahdollisimman selvästi ja tietysti tulostetuilla osoitelapuilla jne. Olen vaihdellut postituspaikkaa. Ei muutosta. Eli onko niin, että verottaja hukkaa ihan patologisesti postiaan vai postissako noita häipyy?

9

<50

  Vastaukset

  • Osoite on ilmeisestikin ollut oikea, koska perillekin niitä on mennyt. Kyllä selvästi käsin tekstaamalla kirjoitettu osoite riittää.

   Onko kuoressa ollut oma nimesi ja osoitteesi lähettäjänä, jolloin kirjeen pitäisi tulla takaisin, jos ei vastaanottajaa löydy?

   Voi tietysti olla, että verottajallakaan ei saapuneen postinkäsittely ole mallillaan. Kannattaa ottaa yhteyttä sinnekin. Saisit varmasti tietoa siitä, onko muitakin kuin sinä, joilla on ollut ongelma saada kirjeet perille. Tietysti on monia, jotka eivät todellisuudessa ole edes lähettäneet.

   Postin asiakaspalveluun kannattaa myös ottaa yhteyttä ja kertoa, että kirjeet eivät tahdo mennä perille. Ei tietysti ole mahdotonta, että joku pihistääkin Postissa niitä. Toisaalta noissa ei ole kuin paperia sisällä, jolla ei ole rahallista arvoa. Yleensäkään verottajalle ei lähetetä kuin papereita.

   • kuulin huhua, että veropostiin liittyy joku skannauspalvelu ja siittä olis tullut ongelmia. liittyyx tähän?


   • Meillä veroilmoitus "myöhästyi" noin viisi viikkoa. Kun rupesin kovistelemaan asiaa puhelimitse, niin virkailija kertoi arastellen, että heillä on skannauspalvelu sotkussa. Jonot ovat jopa 6 viikkoa ja osa asiakirjoista "katoaa" sinne palveluun. Eiköhän tässä ole yksi syy.


   • Postissa kirjeitä pihistetään ahkerasti, mutta kuluttaja-asiamies ja Postin hallinto eivät reagoi tehtyihin pihistysilmoituksiin. Useimmat kirjeeni ja mm. onnittelukortit tulevat vähintään kaksi vuotta myöhässä laatikkooni.


   • Tilitoimiston myytyäni voin avautua muillekin kun ei tarvi enää maskata asioita. Eli muutamalla asiakkaalla aika säännöllistä, ettei mene veroposti perille. Pidän tietysti aivan p-skana juttuna, mutta näköjään kuolevainen ei voi asialle mitään-?


   • ihankohdalta kirjoitti:

    Meillä veroilmoitus "myöhästyi" noin viisi viikkoa. Kun rupesin kovistelemaan asiaa puhelimitse, niin virkailija kertoi arastellen, että heillä on skannauspalvelu sotkussa. Jonot ovat jopa 6 viikkoa ja osa asiakirjoista "katoaa" sinne palveluun. Eiköhän tässä ole yksi syy.

    Mahtaako tässä HUS:n tapauksessakin olla skannauspalvelu? HUS ja Posti yhteistyössä pakkaavat potilaskirjeet siten, että potilastiedot ovat helposti luettavissa.
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hus-on-lahettanyt-arkaluonteisia-tietoja-sisaltavia-potilaskirjeita-kuorissa-joista-pystyy-lukemaan-lapi-tiedot-ovat-paljaalla-silmalla-luettavissa/7586992#gs.9vuppi


  • Kuluttajat ei tee alv-ilmoituksia, ja kuluttajansuoja ei koske yrityksiä.
   Aivan väärä palsta siis.

   • no kyllä se on hyvä, että edes sinä sitten vahdit


   • Palstapoliisit ovat elämän suola :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan
   Maailman menoa
   181
   8624
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   3834
  3. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   341
   3267
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   101
   2987
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1394