Taas ruumiita

Toffolainen

Kyllä on päässyt ja päästetty pahaksi nuorten puuhastelu. Rällätään ja poltetaan kumia etenkin viikonloppuisin yöt lähes aamuun saakka. Perjantai-iltana kuului taas keskustasta pahaenteistä mauruamista ja niinhän taas kävi, että kaksi ruumista tuli ja kolmas henkihieverissä lasarettiin. Hautausmaan vierelle päätyivät, ei ole lopulliseen yksiöön matkaa sataakaan metriä. Poliisi oli sulkenut alueen, joten jäi epäselväksi minkä värinen Bemari poistui katukuvasta.

83

4628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klpo

      Onneks oli tie suljettu niin uteliaat saa arvailla auton väriä, merkki meni perseeleen.

    • ammarit

      tyhmyydestä sakotetaan

      • Voivoivoivoi

        Nyt ei selvinny sakoilla....


      • Anonyymi
        Voivoivoivoi kirjoitti:

        Nyt ei selvinny sakoilla....

        niin oma henki lähti ja ihan tarkoituksella...sitähän se oli huutanut ajaessaan täysillä päin puuta. tapaus on ns. laajennettu itsemurha.


    • sattuuhan.se

      Et varmaan itse ole ollut koskaan nuori? Rajojen hakeminen on osa kasvamista ja valitettavasti välillä mennään rajojen yli kohtalokkain seurauksin. Ikävä tapahtuma, mutta ei ainutlaatuinen eikä taatusti viimeinen lajissaan.

      Valistaa ja viisastella voi ja pitääkin, mutta katastrofit syntyvät yleensä nopeasti, kun on liian mukavaa eikä ehditä ajatella mitä ollaan tekemässä.

      Jos saivartelu sallitaan, niin kotiinsakin on moni kuollut. Tarkoitan ainaostaan sitä, että elämä on elämistä varten. Jotkut polttavat kumia, jotkut tupakkaa. Tuskin tänne kukaan jää, vaikka käyttäytyisi pilkulleen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

      • Toffolainen

        Kyllä minä olen ollut nuori, mutta kuolleena olemista ei ole tullut kokeiltua. Vaikka kolhuja toki on tullut.


      • Anonyymi

        NO Toivotaan että hautaudalla soitoovat dobros dolisnaata.


    • vag

      kyseessä oli volkwagen passat.

      • Menipäinmäntyä

        Väriltään harmaa.


    • Siltikin_surullista

      Todella harmillista näin paikallisen asukkaan näkökulmasta. Jonkun lapsiahan nämäkin olivat. Todellakin omaisille jaksamista tällaisessa.
      Toivotaan kuitenkin että alkomahoolilla (tai muilla päihteillä)ei ollut asiaa eikä osuutta kuljettajan osalta, että olisi ollut vain pelkkä nuoruuden "kuolemattomuuden" ja voimantunnon virhearviointi...

      Muutoin täytynee todeta että onneksi evoluution pilkka osui omaan nilkkaan eikä viattoman sivustakatsojan.

      • Leeppi

        Totta ei hyvänen aika mitä empatian puutetta Tohmiksella osoitetaan?Vanhemmille todelalla jaksamista lasten kautta myös lkeiden kommenttien takia. jaksamista ensimmäiseski paikalle tulleelle varmaan raskas taakka pitkäski aikaa..


    • EntinenTohmajärveläinen

      Todella ikävää ja surullista. Osanotot omaisille.

    • rauhassalepää

      Siinä se taas nähtiin vatasen jalat ja omat kädet. Esittämisen maailma kostautuu yleensä juuri näin ja jälki on pahaa. Menkää nuoret radalle ajamaan kaasupohjassa niin ei tarvitse sivullisille aiheuttaa harmia ja tuskaa hurjastelulla!


      Jos huomista ei tulekaan,
      kadut katkerasti,
      että jätit viimeisen hymyn hymyilemättä,
      viimeisen halauksen halaamatta,
      että sinulla oli liian kiire
      ehtiäksesi täyttämään toiveen,
      joka osottautui läheisesi viimeiseksi

    • ymmärtämätön

      On aika helppo vetäistä kunnon vaste tuolla kaiken muka ymmärtävälle "Jokainen on ollut nuori" turhalle sanonnalle. Niin on oltu nuoria mutta se ei tarkoita että jokainen olisi ollut täysääliö!
      Onnittelut kuljettajan vanhemmille "onnistuneesta" vastuullisuuteen kasvatuksesta.

      • ymmärtäväinen

        Ei ole vanhempien vika!!!!! Voimia poikien vanhemmille. Toivottavasti kirjoittajalla on lapsia,varmaan sellainen vanhempi,että ei muin lapset. Joutas tuollainen kirjoittaja saunan taakse...


      • Epäymmärrys
        ymmärtäväinen kirjoitti:

        Ei ole vanhempien vika!!!!! Voimia poikien vanhemmille. Toivottavasti kirjoittajalla on lapsia,varmaan sellainen vanhempi,että ei muin lapset. Joutas tuollainen kirjoittaja saunan taakse...

        Ei ole tosiaan ole vanhempien vika tuo kohellus. Silti ei pidä tuollaisia päättömyyksiä ymmärtää. On ollut hivenen ylinopeutta, kun auto on hajonnut kolmeen osaan 30:n rajoitusalueella. Veikkaan, että 130-150 km/h.
        Tuo kommenttisi "saunan taakse" on ala-arvoinen.


      • Hinkuheinä

        Oletko poliisi vai seisoitko tutka kädessä?


      • Epäymmärrys
        Hinkuheinä kirjoitti:

        Oletko poliisi vai seisoitko tutka kädessä?

        Jokainen täysijärkinen käsittää, että 30:n nopeudessa puuhun törmättäessä autoon tulee pieni lommo. Ei se katkea kolmeen osaan tuossa vauhdissa. Nopeus on ollut ainakin 150 km/h. Samanlaista jälkeä tuli kuin Perhossa joskus ja Toholammilla hiljakkoin.


      • >Onnittelut kuljettajan vanhemmille "onnistuneesta" vastuullisuuteen kasvatuksesta.<

        Todellisuudessa ihmisen geneettisydellä tänä aikana on suurempi vaikutus elämän / arjen hallintaan kuin vanhempien kasvatuksella. Tietysti vanhempien/kin vastoinkäymiset heijastuvat lapsen kehityksessä.
        Persoonallisuuden muovaavat piirteet tulevat kaikki geneettisyyden ohjaamana ja siten toinen sietää / selviytyy paremmin kolhuista ja vastoinkäymisistä.
        Toinen ihminen / lapsi tarvitsisi terapia apua jo eskari-iästä lähtien jos mielii saavuttaa tasapainoisen elämän.

        Mutta,- sitä ihmettelen kauhiast´´´ miksi ajokortin ja auton saa omistaa täysin vastuuton ihminen ja taas aseenkantolupa ei irtoa puhumatakaan laillinen ase. Molemmat,- auto ja ase ovat vaarallisia määrätynlaisen persoonan käytössä. Tappovälineitä.


    • KT-Patteri

      Nyt syytteeseen se henkilö, joka on istuttanut puun, johon auto törmäsi. Rikosnimike kuolemantuottamus! (Vertailukohta: hyppyrimäkeen pantu vaijeri)

      • PekkaBerselius

        Aika huono vertailukohta, vaikka provohan tämä oli. Harva odottaa että hyppyrimäessä on vaijeria, sen sijaan tien vieressä voi hyvinkin olla puu.


      • KT-patteri

        Ei ole kovinkaan huono vertailukohta. Syyllistä ruvetaan varmaan nytkin hakemaan auton ulkopuolelta. Niinhän tuossa hyppyrimäkitapauksessakin tapahtui. (Ei laskijassa mitään syytä, vaikka oli luvattomasti mennyt suojavaijerin yli kielletylle alueelle!)

        Lopputulos oli valitettavasti sama molemmissa tapauksissa. Siitä osanottoni omaisille ja läheisille.


      • PekkaBerselius
        KT-patteri kirjoitti:

        Ei ole kovinkaan huono vertailukohta. Syyllistä ruvetaan varmaan nytkin hakemaan auton ulkopuolelta. Niinhän tuossa hyppyrimäkitapauksessakin tapahtui. (Ei laskijassa mitään syytä, vaikka oli luvattomasti mennyt suojavaijerin yli kielletylle alueelle!)

        Lopputulos oli valitettavasti sama molemmissa tapauksissa. Siitä osanottoni omaisille ja läheisille.

        Kyllä hyppyrimäkitapauksessa on syytäkin etsiä syyllisiä laskijan omaa vastuuta unohtamatta, ei se ole riitä puolustukseksi että on mennyt luvattomasti yli suojatuille alueelle, kun on törmännyt ansaan, josta on puutteellisesti varoitettu. Lienee kuitenkin paikallisilla nuorilla ollut tiedossa, ettei mutkaisella alueella ole saksalainen Autobahn. Osanotot läheisille, sukulaisille ja ystäville.


    • vwASSAT

      Sitä saa mitä itse tilaa,jos kuski jäi henkiin niin sais loppu ijän istua vankilassa,kauhea liikennekulttuuri siinäkin paikassa.Eikä ensimmäinen kuoleman tapaus,näytön halut liian suuret,hyvä ettei tappanut pieniä pentuja alleensa.....

    • KT-patteri

      Niin hyppyrimäessähän oli kieltokyltit, Kirkkotiellä ei...!

      • lastenpuolestakirjoitan

        Niin on siellä nopeusrajoitukset,parhaillaan 3 autoa rinnakkain vedetään sivuluisuun kerrostalojen kohdalla missä lapset kulkee,ei järki päätä pakota.


      • KT-patteri

        Älä käytä tässä keskustelussa minun nimimerkkiäni!


    • ymmärtämätön

      Mistä ihmeestä näitä kaiken ymmärtäjiä ketjuihin ilmaantuu? Tässäkin tapauksessa on kyseessä monin kertainen lain rikkominen jota nämä sitten ymmärtävät! Ja väittääkö joku ettei alkoholilla ollut osuutta tässä "onnettomuudessa"?
      Kyllähän se vastuullisuus ja asenteet kotoa opitaan, onneksi tähän kasaan ei aivan sivullisia päätynyt!

      • Sammutavalot

        Nuoruus ja hulluus... Eiköhän poliisi selvitä onko alkoholilla osuutta? Voimia vanhemmille


    • ymmärrän

      Osanottoni omaisille ja perheille.

    • possuvolvo

      Osanotto omaisille.

    • sitten_nähdään

      Liikenneonnettomuuden jossa on kuollut ihmisiä ei poliisi selvittele vaan virallinen onnettomuustutkinta jonka raportti on tästäkin ns. onnettomuudesta jokaisen luettavissa ensi vuoden syyskuun Moottori- lehdestä

      • faktathukassataas

        Vai ei poliisi selvittele. Suosittelen tarkastamaan faktat..


      • nähdäänkö_sittenkään

        Poliisi tekee kenttätyön ja muuta jatkaa siitä.
        Etpä kuitenkaan suuressa älykkyydessäsi itse linkittänyt faktojasi?


      • faktathukassataas

        Ei siihen suurta älykkyyttä vaadita tietääkseen yhteiskunnan toiminnasta. Ymmärrän, että harmittaa olla väärässä. On totta, että onnettomuustutkintalautakunta tutkii kuolonkolarit, mutta näin tekee myös poliisi. Poliisi tutkii rikoksen ja siitä aiheutuneet seuraukset. Em. lautakunta tutkii asiaa eri kantilta. Rikoksen selvittäminen (mahd. rattijuopumus, ym.) kuuluu tänäkin päivänä poliisille. Lisäksi poliisi suorittaa kuolemansyyn selvittäsen. Yksinkertainen asia, joten en käy linkittämään yhtään mitään. Sinunlaisia "tietäviä" sattuu näille palstoille silloin tällöin. Ei se mitään, en itsekään kaikkea, mutta en myöskään hermostu siitä, jos joku korjaa väärän tiedon.


      • faktathukassataas

        ..tiedä..


      • faktathukassataas

        ..selvittämisen..

        En myös hermostu,jos joku huomaa kirjoitusvirheeni..


    • Väkisin kokonaisuuteen liittyy itsetuhoisuus ja siten välinpitämättömyys. Lie melko yleistä nuorten keskuudessa käyttäytymisestä päätellen.

      Niin, jos tämä auto ei olisi osunut puuhun, niin nopeudesta päätellen olisi osunut muutaman kymmenen metrin päässä talon seinään. Kaikki kolariin osalliset tunsivat tien ja tulevan jyrkän mutkan eli tarkoituskaan ei ollut pysyä tiellä.

      • MeneTiedä

        Jos lie Jumalan aivoituksia tämäkin kamala ulosajo. Kuka tietää?


      • ymmärtämätön

        Ei vaan kuljettajan ilmiselvää aivottomuutta!
        Ei Jumala sentään autoa ollut ajamassa!


      • Ymmärtävä

        Jumala ohjaa ajonvakautusjärjestelmää.


      • SRKN
        ymmärtämätön kirjoitti:

        Ei vaan kuljettajan ilmiselvää aivottomuutta!
        Ei Jumala sentään autoa ollut ajamassa!

        Poliisin tehtävä on myös selvittää muiden autojen osallisuus onnettomuuteen.


    • meneekö_metsään

      Entä mitä tekee humala alkovammaisesta pohjois-karjalaisesta suvusta olevan päässä. Noin niinkun yleensäkin?

    • Fomoco666

      Ainoo mikä on harmittavaa ettei paikalliset volvo ja fiesta kuskit ollu tuossa samassa kyydissä.

      • mtv69

        Virkavaltaa tarvitaan rauhoittamaan häirikköjen toimintaa.


      • Fomoco666
        mtv69 kirjoitti:

        Virkavaltaa tarvitaan rauhoittamaan häirikköjen toimintaa.

        Jospa se luonnonvalinta tulis näiden muidenkin avuksi, niinku kävi tässäkin tapauksessa. Se ois taas vkl edessä ja toiveikkaana odotellen.


      • Kuulolla

        Ootko kauheen pettyny kunei ole kolareita viime yöltä ilmotettu?


    • pelkkä_totuus

      Kuitenkin virallisen raportin tästäkin "onnettomuudesta" julkaisee onnettomuustutkintalautakunta ja se on Moottori- lehden ensi syyskuun numerossa josta selviää kuinka asennevammaiseksi nämäkin nuoret (kuski ainakin) on onnistuttu kasvattamaan

      • johanTästäonJaariteltu

        No sitä ens syyskuun Moottori-lehteä ootellessa pitäskö keskittyä elämään ja pysyttelemään ajotiellä...


    • SRKN

      Outoa että suoralla tiellä auto päätyy ensin kyntämään ojaan. Silminnäkijöiden mukaan siellä on pari muuta autoa ajanut kilpaa myös, poliisin on syytä selvittää aiheuttiko toisen auton kiilaaminen onnettomuuden. Nimet löytyy näistä parista hurjastelijasta.

      • murheellinen

        Mikäli tiedät jotakin tapaukseen liittyvää, esim. että on epäily kilpa-ajosta, ilmoitathan tiedoistasi poliisille. Kiitos.


      • tiedot-pitää-kertoa

        Nimenomaan näin. Pöliisi pyysi kaikkia havaintoja perjantai-illalta ja alkuyöstä ennen ulosajoa.


    • vitutsanovatanen

      "Siinä se taas nähtiin vatasen jalat ja omat kädet."

      Nuo ominaisuudet ei aiheuta liikennekuolemia, vaan ameeban aivot!

      • Iltapäivä

        "Nuoruus on seikkailu suunnaton, kokeile vain, hämmästy vain..."

        Syvä osanotto ja jaksamista suuren surun keskellä menehtyneiden poikien
        omaisille. Ajan kanssa suru muuttaa muotoaan ja muistot saa elämään.


    • ilmeinen_asia

      Älkää ujostelko kertoa paljonko kuljettajalla oli promilleja veressä, se ratkaisse paljon!

      • mlopi

        Sattunu mikä sattunu..mitä se enää ratkaisee?


      • hohhoijjaa

        Kelle tää kommentti on tarkoitettu? Suoli24 kommentoijille? Nehän (mehän) ne tietää, paljonko (jos yhtään) promilleja oli veressä. Poliisin ilmoittamia tietoja voidaan pitää faktoina. Kaikki ennen sitä on arvailua. Joten pulinat pois.


    • outoa_menoa

      Promillemäärä ratkaisee asennevamman suuruuden ja arvaten poliisi toimii tässä tapauksessa samoin kuin Toholammin vastaavassa tapauksessa eli ilmoittaa itsestään selvyyden puolen vuoden päästä. Mutta minkä tekijän takia näitä on jo kymmenittäin vuodessa ja lähinnä nuorison rekan keulaan ajaminen on jo trendi-ilmiö!?

      • ihmeVinkunaa

        Eihän itsestään selvyyttä tarvitse erikseen ilmoittaa jos se on jo selvillä.


    • ihmeenpäävinkunaa

      Siksi raporteissa ei ilmoiteta myöskään kuzipäisyyttä vaikka juuri siitä onkin parhaat näytöt!

    • kannatan

      Joko kuljettajan vanhemmille on päätetty myöntää ansiomitali arvokkaasta kasvatus työstään?

    • periytyvä_ongelma

      Ehdottaisin ansiomitalia myöntämistä myöskin vanhemmille joilla on tuomio/ tuomioita rattijuoppoudesta vastuuttoman esimerkin antamisesta!

    • toffolainen

      Karmeita taustatietoja alkaa tulla ilmi...mitä tapahtuu? Kilpa-ajo lienee tosiasia.

      • annaOlla

        Ei tää ketju enää lämpene, turhaan tikusta yrität juttuu tehä ja jauhaa.


    • epistäää

      Tosiasia on myöskin että yksi näistä kuzipäistä vei tehohoitopaikan sellaista oikeammista syistä tarvitsevilta!

    • moraalitonjärvi

      Kansallis-sankreita täällä rattijuopot, kaahaajat.

      Kynttilämeri näiden mahdollisten sivullistentappajien pysäkillä valtaisa.


      Tapaturmaisesti saman tien varressa asuntoonsa palanut vanha mies sai kaksi kynttilää.

      Missä oikeus ja kohtuus?

      • mijujj

        Toinen kynttilä vanhalle miehelle oli varmaan sulta?Eikö?


    • sukuvikaaaa

      Ja Facebookissa arvaten näistäkin kusipäistä ollaan vähintään pyhimyksiä tekemässä!

      • niiniiin

        Ei varmaan suo pitäis kiinnostaa :(


      • sukuvikaaaa

        yleisen liikenteen vaarantaja- terroristit kiinnostaa aina!
        Lopputulos ei niinkään kun sehän oli odotettu


    • Surullinen

      Voi elämä onhan se kumma kun joku idiootti kirjoittaa juopot ja kaaharit ajelee tossa kolarissa oli yksi kaahari juoppo kuka ajo kolarin 😢vei yhdeltä tärkeän ihmis hengen 😒no joo voi voi kun tietäisitte kaikki totuus tästä kolarista ainiin eikös sen pitäny olla jossain lehdessä ? Vittu että ootte tyhmiä 😡

      • markku.lievonen

        "että ootte tyhmiä"

        Niin, loppujenlopuksi ihminen,- ihmeellinen otus on kyllä tyhmä ajatellen luontaista käyttäytymistään. Jokainen ymmärtänee ja havainnoinee miten ihmiset ryhmittyvät erilaisiin ryhmiin / seuraan. Humalahakuisilla on oma seurallisuutensa seuroineen ja koviksilla oma sauransa jne..... jossa he yhdessä viihtyvät. Siis seuralla - yhteyteen liittävillä tekijöillä on erittäin suuri vaikutus ihmisen kehityksessä.Hakeuttaa ihmisen ja tekee seuran kaltaiseksi.

        Ajatellen tätä surullista tapahtumaa- kolaria, niin todellisesti kaikki siinä olijat viihtyivät yhdessä. Omivat saman arvo/ajattelumaailman. Tästä näkökohdasta katsottuna on yks hailee kuka sattui omistamaan auton ja olemaan kuski. Toisenlaisen arvo/ajattelumaailman varustettu ihminen ei viihtyisi tässä seurassa ja siten ei olisi osallistunut koko tapahtumaan eri kulkuineen.

        Niin, kute tiedämme ja näemme, niin ihminen ei koskaan opi näistä tapahtumista yhtikäs mitään. Seuraava sukupolvi tekee aivan saman käyttäytymisen. Joka vuosi saamme lukea mediasta samat asiat sukupolvesta toiseen. Ongelmaa vielä pahentaa teknologian kehitys. Tehokkaammat välineet väärissä käsissä on aina arvaamattomia ja tuovat suuremman tuhon. Todellisuudessa ihminen kehityksineen ohjaantuu osalliseksi eri tapahtumiin. Ei suunnitellusti.

        Niin, jos tässäkin tapahtumassa olisi ollut 40..50-luvun auto, niin todennäköisesti menetyneitä ei olisi. Taas tulevaisuudessa tehokkaammilla autoilla tuohot tulevat olemaan entistä suuremmat.
        Niin, auto ja aseet eivät tapa ja tuhoa ihmistä,- vaan niiden käyttäjät.


    • markku.lievonen

      Asian viereen , mutta lähelle kuitenkin. Esim. Alatiellä ja sen lähettyvillä mopoilla / skoottereilla nuoret ovat rauhassa saaneet taiteilla mielin määrin. Kukaan ei valo. Ei mopoilijoiden vanhemmat ,- ei poliisi.
      Kun jotain sattuu niin VASTA TÄMÄN JÄLKEEN vanhemmat huuli pyöreänä puhuvat vaarallisesta autoliikenteestä.
      Eli kuten aiemmin jo totesin, niin ihminen ei opi - kasva sisäisesti edes edellisen sukupolvensa vastoinkäymisten kautta ,- puhuattakaan että osaisi valistaa sukupolvea / lapsiaan elämän haasteellisuudesta.

    • AlgotUntola

      Nuoruus on rankka prosessi jossa on kova karsiutumisprosentti. Mutta siltikin, olisi hyvä jos olisi paikkakunnalla oma poliisi, eikä niin käyvät paikalla... mielestäni tuon takia rattijuopumukset toffolassa ovat tyyliin 1,8-3,7 promillea... voisivat puuttua varhaisemmassa vaiheessa, eivätkä vaan käydä vetämässä nauhaa kuolinpaikan ympärille, arpomaan että mitenkäs tässä nyt näin kävi, näin rumaa jälkeä tuli.. Miten voi olla että 80-luvun jälkeen on maa vaurastunut, mutta mihinkään ei ole varaa? Miten voi talous pärjää hyvin, mutta kansa ei? Kekkosen aikaan oli varaa pitää postikonttoria joka kylällä? Maa rikastuu, mutta mihkään ei o rahaa?

      • Pienipiiripyörii

        Teboililta, kaivolta ja ärrältä löytyy kyläpoliiseja rivissä juoruamassa ja junteilemassa joka päivä oli sitten perjantai taikka maanantai.


      • markku.lievonen

        >> Miten voi olla että 80-luvun jälkeen on maa vaurastunut, mutta mihinkään ei ole varaa? Miten voi talous pärjää hyvin, mutta kansa ei? <<

        Kyseessä on puhtaasti ihmisen ajattelutavan ja arvomaailman muuttuminen. On kavala tauti keskuudessamme. Niiiiiiiiiiiiiin kavala, että tietämättämme murennamme elinvoimaisen elinympäristömme. Hulluus iskee joka sektorilla. Maassamme ihmisen sairauden hoito on MAAILMAN huipputasoa ja nyt sitä horjutetaan alas rahan puutteeseen vedoten. Samoin poliisin toimintaa on näivitetty samasta syystä,- jolla on SUORA yhteys ihmisen alitajuiseen turvallisuuteen ja siten tietoisen tunteen muodostumiseen. Väitämpä, miten taas tällä tekijällä on vaikutuksensamonen sairauden aktivooitumiseen stressitason kasvamisen kautta.

        No, ettei ihan synkäksi menisi, niin JUMALA on aivoitellut ihmisen hyvin sopeutuvaiseksi. Meidän olot ajatellen ihmisen sopeutumista on helpolla tasolla,- verraten sitä monen muun maan oloihin.
        Mutta, olisihan se ollut mieluista katseltavaa, jos meilläkin elinympäristöä vaalittaisiin ja rakennettaisiin positiivsempaan suuntaan. Kaikella lie oma aikansa?

        >>Nuoruus on rankka prosessi jossa on kova karsiutumisprosentti.<<

        Totta, mutta tänä aikana myös ihmistä epävarmentaa vanhuus.Perheiden koko on näivettynyt ja siten moni vanhus tulee viettämään vanhuuttaan yksin,- näivetettyjen hoivapalveluiden varassa. Moni ihminen ikääntyessään aikuisen oikeesti pelkää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Itsetuhoisuus on vallannut tämänkin alan / karsiutumisen.


    • Anonyymi

      Bemarilla ajaa vain kaikista idioottimaisimmat nyypät

    • Anonyymi

      NÄYTÄÄHÄN TUO VALILLÄ HULLULTA KUN MESE LAPSI KIERTÖÖ YMPÄRI KYLÖÖ JA PEMARI SEUROO PERÄST.

    • Anonyymi

      OLEN KÄYNYT PAN (G)KOKISSA ?? SIELLÄ NÄIN KOOTERI KUSKI ROTKÖTTELI PUOL KUOLLEENA JA MINÄ KYSYIN MITTAR MIHELT PITÄSKÖ MENNÄ AUTTMAANN HÄN SANO JOS HÄN KUOLEE VOI OLLA SINÄ OLET VASTUUSSA JA ME JATKOIMME MATKOO PUARIIN .OLEN NÄHNYT SEN PAHAN MAILMAN JOS ME MENETÄMME MUUTAMAN KOSSIN JOS HALUATTE VIEKÄÄ KYNTTILÖIT RUATO KOHALLE.SE ON NIIN TOISET PÄÄTTÄÄ PÄIVÄSÄ K - KAHVILLA 100 VUOTIANA TOISET PARI KYMPISENÄ .NIIN SE ON NUORI KUOLLUT ON KAUNIS ,??.

    • Anonyymi

      Johan tästäkin on aikaa mutta tervemenoa niillekkin aaseille!

      • Anonyymi

        Vittu sä oot kyllä urpo. Anna näille ihmisille rauha, jotka sinne hautaan päätyivät. Uskon että et tiedä hevonvitunpaskaa tästä tapahtumasta, jos olisit nähnyt tapahtuman joltain osin niin olisit turpa tukossa.


    • Anonyymi

      Oikein huumehörhöille

    • Anonyymi

      Oli kuulema kuski huutanut kaljapäissään tai mitä lie ottanut että "nyt kuolette kaikki" ja oli ajanut täysillä päin puuta tahallaan..no yksi jäi henkiin kertomaan tästä tapauksesta. Onnea vaan Janille ja terveisiä sinne jonnekkin missä päin suomea nyt asutkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe