Nyt aamulla

Hyväolla_

Koen että voin olla onnellinen niin monesta. Hänestä, joka on syy mun hymyyn, sydämeni täyttäjä. Työstä, jota tykkään tehdä. Terveydestä. Läheisistä joilla on asiat hyvin. Tänään on hyvä päivä. On ollut huonoja aikoja ja varmasti niitä tulee, elän tässä hetkessä ja nautin auringosta.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JatkaHymyillen

      No mutta sullahan on tosi hyvin asiat. Hymysi on herkässä. Minulla on myös eräästä tietystä syystä. Pääsen pian hymyilemään hänelle, jota ajattelen alinomaa. Naiselle ihanalle. Voi että kun saisin tai uskaltaisin ottaa hänet syliini ja suudella häntä vaikkapa kaulalle. Tuntea hänen tuoksunsa. Supattaa korvaan mukavia sanoja jne.

    • Ap.hyväolla

      No hymyilen varmaan jatkossakin. Sellaiset päivät on olleet harvassa, että on voinut tuntea tyyntä rauhallisuutta, iloa. Odotan minäkin hänen näkemistään, koitan olla elekieleltäni sen verran tulkittavissa, että tajuaa. Ja muutenkin on hänellä lupa lähestyä. Vaikken tiedä milloin nähdään.

      • ed--

        Lisään omaani. Kaipaan mielenrauhaa myrskyjen keskelle. Ne on olleet sellaisia oman pään sisäisiä myrskyjä ja elämänmuutoksia, tapahtumia elämässä, joihin ei aina voi vaikuttaa. Elämistä ja nauttimista juuri siitä hetkestä, ettei, kuten taipumukseni on, hyppäile liikaa asioiden edelle, suunnittele ja olettele toisen puolesta. Katsoo avoimin silmin, hyväksyy kaikki mahdolliset ratkaisut asioille. Tarkoittaa sitä, että edessä on paljon polkujen haaraumia, mutta että voi välillä seisahtua ja kuulostella, eikä jyrätä kuin juna niitä yksiä raiteita. Näin ajattelin sunnuntaina.


    • ihanakuullarakas

      Hyvä, että asiat on hyvin <3

      • Ap.hyväolla

        Toki toivon että sinunkin asiasi olisi hyvin, rakas <3. Jos on jotain, mitä voisin tehdä hyväkses, niin kerrothan :). Olen tainnut laittaa tämän lauseen joskus jonnekin muuallekin. Katson päivän kerrallaan, sinusta tykäten.


    • Kiistatta

      On niin kiva ajatella toiveikkaasti, se on tosi tärkeää minullekin. Rakastaa ja tulla rakastetuksi, onhan se hienoimpia asioita.

    • Hyväolla_

      On ehkä 120% liikaa toivottu.. mutta hän saa minut onnelliseksi. Tietenkin jos jonkun olemassaolo tekee onnelliseksi, saa se toivomaan, että vois olla jotain muutakin kuin se olemassa oleminen. Jos toiveita saisi ja voisi esittää, toivoisin että hän voisi olla mulle enemmän.

      • Ap.hyväolla_lisäys

        Lisään vielä ajatuksen perjantaisen, miksi pitäisi olla sellaisen ihmisen kanssa, jonka toiminta on ollut toista kohtaan lyttäävää, vähättelevää ja pääsääntöisesti huonojen asioiden vanhojen kaunojen kaivelua. Läsnäolemattomuutta. Viime hetken yritykset ja lupaukset, silloin kun laukku on pakattu ja jalka oven raossa, ei auta. Näin kuvannollisesti. En siis voi olla tämmöisen ihmisen kanssa onnellinen vaikka olen läsnä elämässä, tai olenko oikeastaan. Kunhan mietin.


      • Kaipaanmyösyhtäiloista

        Hyvä lukea jotain positiivista! Toivottavasti saat vielä viettää aikaa kaivattusi kanssa.


    • VaalealtaMieheltäTummall

      Nyt aamulla minulla myös hyvä ja odottava fiilis.On sellainen tunne,että nainen,josta olen haaveillut,taitaa pitää myös minusta(ainakin vähän).

    • Hyväolla_ap

      Palaan aina tähän silloin kun on rauhallinen mieli, olkoon jotain zen-tyyppistä hakemista, mielenrauhaa. Jouduin muuttamaan aika lailla asennoitumista asioihin, omassa mielessä. En halua sulkea ovia, en halua jäädä roikkumaan. Tätä tässä kai hain, olen vaan hidas, mutta tämä mahdollistaa sen että saan sitä mielenrauhaa, voin kulkea eteenpäin. Asiat muuttuvat ympärillä, on tarve itselläkin muuttua. Ja koska elämä on stressaavaa, sydämen asioitten ei pidä niitä olla. Haluan suoraviivaisuutta, rauhallisuutta niiden suhteen. Ne on, ihmiset on, hellitän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe