Naarmut lasissa

sdhsdhbs

Tuulilasiin on joku edellinen omistajaääliö raapinut millälie lapiolla kuskin puolelle ärsyttäviä hiuksenhienoja vakasuuntaisia naarmuja (ei tunnu kynsiin), jotka nyt huomasin kun aamuisin alkaa olemaan vähän hämärämpää. Onko olemassa jotain kiillotusainetta jolla saisi tommoset hiuksenhienot naarmut laseista pois edes joksikin aikaa, kun ei kuitenkaan kiinnostais lähteä lasia vaihtamaan tommosten takia? Luin netistä että ihan normi autovahan pitäisi naarmut häivyttää ja hyllystä löytyneellä Korrekin kestovahalla koitin lasia vahata, muttei se tehnyt niille naarmuille mitään. Bilteman lasinkiillotusaineen kanssa sama juttu. Sensijaan nuo vahat täytti pienet kiveniskemäkolot ja ne näkyy nyt valkoisina pisteinä.

9

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naarmujaonollu

      ääliöitä riittää. on sisälämppärit ja jos ei oo nii ei muka hetkee kerkii oottaa puhallus täysillä et näkis ulos , ja jos viittis jonkun maton tai pressun laittaa tl päälle . Mut ku ei , jos sen raappaa pahimmoilleen siitä ei nää läpi ku valkee harso on eessä . Urpolandia.

      • Lasien_puolesta

        Kun edes älyttäisiin käyttää muovisia skraboja siihen jään raapimiseen niin ei lasi varmasti naarmuunnu kun on kovempaa ainetta. Metalliskrabojen myynti pitäisi kieltää kun ääliöt niitä kuitenkin ostelee, siihen metalliosaan ei tartte ku pienen vekin ja siitälähtien se sitten naarmuttaakin lasia oikein mallikkaasti. Jotkut superääliöt ehkä niillä lapioillakin lähtee lasia raapimaan, kun eivät jaksa autosta sitä skrabaa jumpata.


      • uusiaAutoilujoita

        Ei se raappa itsellään naarmuta, vaan se hiekka ja muu paska joka on siellä jään ja lumen alla lasissa.


      • lasiaSaaKaupasta

        Vai sisälämppäri sulattaa, no joskus. Kenellä on mielenkiintoa käyttää autoa minuuttitolkulla ja odottaa että lämppäri sulattaa lasit?


    • vaiHiunaarmujaHuhuu

      Voihan poikii. Tuulilasi on kulutusosa ja se naarmuuntuu enemmän tai vähemmän ja menee rikki 90% varmuudella muutaman vuoden välein jos vähänkään ajelee.
      Näyttelyautot erikseen.

      • LasiKestää

        En tiedä missä romurallissa ajat, mutta kyllä kaikissa mun aikaisemmissa vanhoissa kipoissa on olleet tuulilasit ihan hyvässä kunnossa eikä niitä ole koskaan tarvinut vaihtaa vaikka auto ollut useammankin vuoden. Se lasi naarmuuntuu tasan siitä omistajan idiotismista johtuen, kun raavitaan sitä talvisin ties millä muulla paitsi muovisella raapalla, eikä jakseta vaihdella niitä pyyhkijöiden sulkia. Pissapojan nesteen täyttäminenkin on usein niin raskas homma että jätetään tekemättä ja pyyhitään sitä lasia kuivana tai sillä hiekkamutavellillä mitä rekat lennättää päin näköä. Pesuaine toimii paitsi puhdistajana, myös liukasteena niin ettei ne jyväset naarmuta lasia.


      • herääSokea

        Olet ilmeisesti puoli sokea ja hieman yksinkertainen? Ei pesuneste ja pyyhkijät puhdista kuin osan lasista ja kukaan ei taatusti puhdista raapalla vain pyykijän kohtia, vaan putsaa koko lasin ja siellä reunoilla se naarmuja aihuttama paska piileksii. Jos pystyt esittämään auton jolla on ajettu vaikkapa 50tkm ja lasi on täysin naarmuton niin ostan sen reiluun ylihintaan. Ei se pesuneste täysin naarmuja estä.


    • pumpulipoikako

      Aloittajalla lasissa pienen pieniä naarmuja, hui kuinka hurjaa. Kyllä auto on vaihtokunnossa jos noin on päässyt käymään.

      • Pöliisi

        Vastausten laadun takaa Suomi24 (tm). Jotkut ne vaan viitsii täällä edelleen kysellä vaikka tietoa ja neuvoja ei löydy vaan pelkkää vammaisten vittuilua, huoh.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe