Naarmut lasissa

sdhsdhbs

Tuulilasiin on joku edellinen omistajaääliö raapinut millälie lapiolla kuskin puolelle ärsyttäviä hiuksenhienoja vakasuuntaisia naarmuja (ei tunnu kynsiin), jotka nyt huomasin kun aamuisin alkaa olemaan vähän hämärämpää. Onko olemassa jotain kiillotusainetta jolla saisi tommoset hiuksenhienot naarmut laseista pois edes joksikin aikaa, kun ei kuitenkaan kiinnostais lähteä lasia vaihtamaan tommosten takia? Luin netistä että ihan normi autovahan pitäisi naarmut häivyttää ja hyllystä löytyneellä Korrekin kestovahalla koitin lasia vahata, muttei se tehnyt niille naarmuille mitään. Bilteman lasinkiillotusaineen kanssa sama juttu. Sensijaan nuo vahat täytti pienet kiveniskemäkolot ja ne näkyy nyt valkoisina pisteinä.

9

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naarmujaonollu

      ääliöitä riittää. on sisälämppärit ja jos ei oo nii ei muka hetkee kerkii oottaa puhallus täysillä et näkis ulos , ja jos viittis jonkun maton tai pressun laittaa tl päälle . Mut ku ei , jos sen raappaa pahimmoilleen siitä ei nää läpi ku valkee harso on eessä . Urpolandia.

      • Lasien_puolesta

        Kun edes älyttäisiin käyttää muovisia skraboja siihen jään raapimiseen niin ei lasi varmasti naarmuunnu kun on kovempaa ainetta. Metalliskrabojen myynti pitäisi kieltää kun ääliöt niitä kuitenkin ostelee, siihen metalliosaan ei tartte ku pienen vekin ja siitälähtien se sitten naarmuttaakin lasia oikein mallikkaasti. Jotkut superääliöt ehkä niillä lapioillakin lähtee lasia raapimaan, kun eivät jaksa autosta sitä skrabaa jumpata.


      • uusiaAutoilujoita

        Ei se raappa itsellään naarmuta, vaan se hiekka ja muu paska joka on siellä jään ja lumen alla lasissa.


      • lasiaSaaKaupasta

        Vai sisälämppäri sulattaa, no joskus. Kenellä on mielenkiintoa käyttää autoa minuuttitolkulla ja odottaa että lämppäri sulattaa lasit?


    • vaiHiunaarmujaHuhuu

      Voihan poikii. Tuulilasi on kulutusosa ja se naarmuuntuu enemmän tai vähemmän ja menee rikki 90% varmuudella muutaman vuoden välein jos vähänkään ajelee.
      Näyttelyautot erikseen.

      • LasiKestää

        En tiedä missä romurallissa ajat, mutta kyllä kaikissa mun aikaisemmissa vanhoissa kipoissa on olleet tuulilasit ihan hyvässä kunnossa eikä niitä ole koskaan tarvinut vaihtaa vaikka auto ollut useammankin vuoden. Se lasi naarmuuntuu tasan siitä omistajan idiotismista johtuen, kun raavitaan sitä talvisin ties millä muulla paitsi muovisella raapalla, eikä jakseta vaihdella niitä pyyhkijöiden sulkia. Pissapojan nesteen täyttäminenkin on usein niin raskas homma että jätetään tekemättä ja pyyhitään sitä lasia kuivana tai sillä hiekkamutavellillä mitä rekat lennättää päin näköä. Pesuaine toimii paitsi puhdistajana, myös liukasteena niin ettei ne jyväset naarmuta lasia.


      • herääSokea

        Olet ilmeisesti puoli sokea ja hieman yksinkertainen? Ei pesuneste ja pyyhkijät puhdista kuin osan lasista ja kukaan ei taatusti puhdista raapalla vain pyykijän kohtia, vaan putsaa koko lasin ja siellä reunoilla se naarmuja aihuttama paska piileksii. Jos pystyt esittämään auton jolla on ajettu vaikkapa 50tkm ja lasi on täysin naarmuton niin ostan sen reiluun ylihintaan. Ei se pesuneste täysin naarmuja estä.


    • pumpulipoikako

      Aloittajalla lasissa pienen pieniä naarmuja, hui kuinka hurjaa. Kyllä auto on vaihtokunnossa jos noin on päässyt käymään.

      • Pöliisi

        Vastausten laadun takaa Suomi24 (tm). Jotkut ne vaan viitsii täällä edelleen kysellä vaikka tietoa ja neuvoja ei löydy vaan pelkkää vammaisten vittuilua, huoh.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe