KRIITTINEN VIESTI UNKARIN MAASTA

MENNEISYYDENKAIUT

Kääntelin tässä jotakin sivustolta Hungary Today koskien massamuuttoa Lähi-Idästä. Tässä siis jotakin unkarilaisesta näkövinkkelistä tarkastellen. Kirjoittaja on Adam Topolansky.

Adam Topolansky:

"Lännen hyödylliset idiootit ja kaaoksen synnyttäminen massamuuton kautta"

"Lännen ideologien keino saavuttaa poliittista valtaa vetoamalla kansan tunteisiin ollaan uudelleen lämmittämässä koskien meneillään olevaa Euroopan maahanmuuttokriisiä. Tässä esiintyy vanha fraasi: “Lännen hyödylliset idiootit”.

Fraasin keksi alunperin Vladimir Iljich Lenin, joka fraasilla väitetysti viittasi niihin länsimaalaisiin, jotka tahattomasti edistivät oman sivilisaationsa tuhoa syyllisyyskompleksien ja väärien refleksimekanismien kautta ja siten tukivat internationalismia siis sosialismia ja kommunismia. Lenin ja Stalin käyttivät termiä “polyezniy idiot” tai “useful idiot” kuvatakseen tällä niitä myötätuntoisia ihmisiä lännessä, jotka sokeasti tukivat kommunistijohtajia".

Yksi asia on varma Topolanskyn mukaan, "nämä lännen hyödylliset idiootit ovat jälleen omimmillaan Euroopan maahanmuutto kriisissä. Syyllisyytensä ja virheellisen järkeilynsä kautta he ovat nopeasti murentamassa länsimaisen sivilisaation. Heitä ohjaa tyypillisesti patologinen epäitsekkyys, uskoen, että he tietävät parhaiten sen, miten tulee ajaa kaikkien ihmisten asiaa kaikkialla maailmassa".

Mutta keitä ovat nämä hyödyllisiset idiootit, Topolansky kysyy?

"Ovatko he naiveja ideologeja? Tai ehkä peitetoiminnan agentteja? Tai vain humanitaarisia idealisteja ja rauhannikkareita, jotka jatkuvasti sivuuttavat tosiasiat? Tai ehkä näitä kaikkia kolmea yhtä aikaa? Nykyään termiä voidaan soveltaa aivopestyihin liberaaleihin ja vasemmistolaisiin (yleensä yliopisto opiskelijoihin ja hyvin palkattuihin keskiluokan ammattilaisiin ja hyvin toimeentuleviin idealisteihin), jotka eivät välttämättä ole idiootteja, pikemminkin vain väärin informoituja ihmisiä, tämän massiivisen liberaali/sosialistisen propagandan vuoksi, joka hallitsee joukkotiedotusvälineitä ja julkista koulutusta".

Topolansky pohtii myös asiaa unkarilaisen veronmaksajan kannalta.

"Niin kauan kuin Unkarin eläkeläiset saavat 10-15 dollaria päivässä eläkettä 45 vuoden ahkeran työn jälkeen, niin kukaan näistä hyödyllisistä idiooteista ei tule kertomaan unkarilaisille, kuinka heidän tulisi "riittävästi" pitää huolta näistä laittomista maahanmuuttajista".

Ja hän jatkaa:

"Maahanmuuttaja maksaa Unkarin veronmaksajalle noin 20 dollaria päivässä. Tämä ei sisällä vahinkoja, joita he lietsovat (liikenteessä ketjukolareita, liikennekaaoksia, ylimääräistä lainvalvontaa, puhumattakaan ryöstelystä ja varastamisesta ym). Unkari ei ole Luxemburg tai Norja! Unkari on haavoittuva ja vähemmän varakas maa. Töitä on tehty kovasti viimeisten 25 vuoden aikana kaventaen väliä Neuvostoliiton juurruttaman itäkurjuuden ja Länsi-Euroopan amerikkalaistyylisen mahtipontisuuden välillä.

Unkari on huolissaan omasta kansallisesta turvallisuudestaan ja tässä asiassa myös muiden maiden, jossa satojatuhansia laittomia maahanmuuttajia proomutaan laittomasti maahan, ja jotka maahanmuuttajat kieltäytyvät noudattamasta lakia ja kieltäytyvät jopa identifioimasta itseään".

Topolanskyn mukaan menossa on moderni sodankäynti

"Ovatko nämä hyödylliset idiootit liberaalit täysin pihalla siitä keitä he rokkaavat? Vai onko tässä kyse tietoisesta kampanjasta hyökätä kansakuntia vastaan kaikkialla Euroopassa? Tietenkin on. Kyseessä on moderni sodankäynti".

Euroopassa ovet auki islamismille. Tässä Topolansky viittaa unkarilaisen nobel-kirjailijan tekstiin.

"Unkarin-juutalainen kirjailija ja holokaustista selviytynyt Imre Kertész, joka voitti Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 2002, kritisoi terävästi kirjassaan länsimaista eliittiä ja sen luomaa kuohuntaa vastaan, joka mahdollistaa ja kannustaa vapaaseen massamuuttoliikkeeseen kolmannen maailman maista.

Erässä hänen viimeisistä kirjoistaan, Last Pub, Kertész mainitsee näkemyksen, että meidän tulisi jyrkästi tuomita Euroopan eliitin salliva liberalismi ja sen amerikkalainen vastine. "Eurooppa romahtaa liberalisminsa takia. Liberalismi on osoittautunut lapselliseksi ja itsetuhoisaksi. Eurooppa on tuottanut Hitlerin ja Hitlerin jälkeen Euroopan mantereen ovet ovat selkosen selällään auki islamismille, he eivät enää uskalla puhua rodusta ja uskonnosta, kun taas islam tuntee vain vihan kielen, vihaa vieraita rotuja ja uskontoja vastaan", kirjoittaa Kertész kirjassaan.[1]"

Koko juttu on luettavissa täältä:

http://hungarytoday.hu/news/useful-idiots-west-creation-chaos-mass-migration-adam-topolansky-65421

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rotu-realisti

      Unkarille rohkeutta pitää pintansa pakolaislaumaa vastaan.



      SPR mainosti aikoinaan ollevansa voittoa tavoittelematon yhdistys.

      Suomalaisille asunnottomille asuntoja etenkin nuorille sillä heissä on meidän maan tulevaisuus. He ovat niitä jotka tarvitsevat työtä, turvaa ja kaikea sitä mitä maamme voi antaa.

      Turvapaikan hakijat saisivat asua teltassa ja hakea itse ruokansa, tienata leipänsä.

      Kaikki ovat pettänet meidät jotka kuulumme alkuperäiskansaan. Kirkko, hallitus, kunnat, terveyskeskus, eduskunta ja ne saatanan villasukkien kutojat. Tuskin niitä kukaan muotivaatteissa raiskauskohdetta etsivä haluaa.

      Meidän kaunis maammme on kuralla ja juuri noiden väkisellä mania, mania hutavien tulijoiden takia. Saatan olla rasisti ja sain sanoa minua huorittelevalle mustalle miehelle " mikä ihana sana, kiitos" luulin viimeisen hetkeni koittavan. Onneksi hämmästyi niin että unohti hetkeksi minut.

      Ja lopuksi finlandia olkoon sävel joka päihitää kaikki ählämistien huudot

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe