Epic Autokoulu

Linnea-97

Tässä on autokoulu, pitää minkä lupaa!

Eeppinen on oikea sana kuvaamaan tätä koulua Xd

Teoriatunnit olivat todella hauskoja, kuitenkin asiassa pysyviä. Opellani käsittämätön huumorintaju. Ajatuskin päivän tulevasta ajotunnista sai hymyn naamalle. =)

Kiitos Epic Espoo, kortti tuli ekalla, hymy ei ole hyytynyt vieläkään

Suosittelen!

47

16519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epicjee

      Hienosti tehty mainos opettajan toimesta. Taitaa olla aika hiljaista oppilaiden suhteen Espoossa kun pitää vääntää tänne näitä epätoivoisia kehuja omasta työpaikasta. Mut hei, epic jee!

      • Anonyymi

        No tämäpä💀


    • kakelo

      Epicin omistaja ei taida tietää miten vähän tällä palstalla on lukijoita. Vaikka mainos onkin ilmainen, niin ei se saavuta suurta yleisöä.

      Toisekseen aika naurettavalla tavalla tehty mainos.

    • kusetusta

      Ei todellakaan pidä. En voi suositella kyseistä autokoulua. Asiakaspalvelu ala-arvoista. Opettaja ylimielinen. Juoksutetaan asiakasta.

      • Anonyymi

        Eipä järin tasokkaalta näytä tuo epic touhu. Saa lukea vain negatiivista palautetta ja kun yritin lähestyä A -kortti asiaan liittyvällä kysymyksellä, sivuillaan ilmoittamaansa email osoitteeseen, tuli ilmoitus että sähköposti osoite ei ole käytössä. Kummaa touhua.


      • Anonyymi

        Oma kokemus kyseisestä autokoulusta (Oulun pisteistä ainakin) on aikalailla ainoastaan positiivinen. Teoriat pystyin tehdä töiden ohella todella sujuvasti netissä ja ajotuntien varaaminen oli helppoa. Yhden kerran simulaattori hajosi kesken ajon, mutta soitin asiakaspalveluun ja siirrettiin toiseen pisteeseen seuraavalle päivälle.

        Itse ajotunneista jäi vielä myönteisempi kuva. Opettajana oli Ilkka Helenius ja opetus oli rehellistä, asiallista ja tunnelma oli rento. Päätin ottaa varmuuden vuoksi pari lisäajotuntia, ja opettaja rehellisesti sanoi että ei usko minun niitä tarvitsen. Olisin uskonut että mielellään rahat ottaa, mutta opettaja varmisti että haluanko varmasti ostaa. Ostin ne kuitenkin itsevarmuuden kohottamista varten. Teoriakoe ja inssi meni ensimmäisillä läpi ilman haasteita.

        Vinkkiä inssiin. Älkää menkö ennenkuin olette oikeasti omasta ajostanne itsevarmoja. Suunnitelmani oli saada itsevarmuus korkealle, siten että voin heti kokeen alussa rennosti aloittaa keskustelun inssin vastaanottajan kanssa. Heti inssin alussa, osoitin kiinnostusta prosessia kohtaan ja inssin vastaanottajan kanssa aloitin keskustelun. Onnistuin ylläpitämään järkevää keskustelua koko ajon ajan ja tämän johdosta inssin vastaanottajakin päästi minut helpolla (ei mitään ylimääräisiä tehtäviä kuten ajon aikana parkkeerausta tai "show me" kysymyksiä). Mutta jos tiedätte että ette pysty ylläpitämään keskustelua, älkää yrittäkö, koska se saattaa vaikuttaa ajoonne.

        Alapuolella on linkki kuvaan, jossa on minun inssin reitti, jos ketään kiinnostaa. Kuten näkee, helpolla pääsin, vaikkakin Ruskon/Kaijonharjun välillä olikin tietöitä.

        https://i.imgur.com/r9p74xd.png


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Rahastuksen maku jäi käteen. Näillä opeilla ei inssiä läpästä. En suosittele kyseistä koulua yhdellekkään ihmiselle.


    • Anonyymi

      Aivan surkeaa palvelua. Tässäkin asiassa halpa ei meinaa hyvää. Vältä tätä ja ota se keskihintainen autokoulu. Surkeaa asiakaspalvelua ja ajotunnit kuukauden päähän kalenterissa.

    • Anonyymi

      Juu, ei pidä!!!

    • Anonyymi

      Ihan susipaska palvelu

    • Anonyymi

      Ja palvelu senkuin huononee johtuu autokoulun asenteesta työntekijöitä kohtaan

    • Anonyymi

      Työntekijöille ei makseta kunnolla palkkaa, vaikka vaaditaan vaikka mitä. Huono palkka, liikaa hommaa, kun ei palkata lisää vaan vähennetään vaan ja lisätään työmäärää. Kun ei työntekijät viihdy, niin vaikuttaa myös asiakkaisiin.

    • Anonyymi

      Keskeytin kurssin jota en ikinä aloittanu enkä kertaakaan kirjautunu tunnuksilla mihinkään. 99e makso keskeytys tästä huolimatta koska oli kulunut yli 14vrk ilmoittautumisesta

    • Anonyymi

      Jaa, miksihän ei opettajat pysy Epicillä, olisiko niin hyvä työnantaja vai juuri toisinpäin...

    • Anonyymi

      Onhan siinä numero mihin voit soittaa, kun et osaa käyttää sitä simulaattoria, ainoa ongelma että siihen numeroon ei edes vastata. Eli paska autokoulu. Ja opettajat eivät vastaa soittoihin tai viesteihin. Työntekijät lähtee muualle, kun ei johto ymmärrä edes työntekijöitään. Ylityöllistettyjä ja alipalkattuja. Ainoa asia mitä Epic haluaa on raha itselleen ei opetuksen tärkeys.

    • Anonyymi

      Luulisi Epicin johdon ymmärtävän, että työntekijät eivät voi tehdä toisten ihmisten tuplahommia samalla palkalla. Ei vaan riitä millään aika. Miksei palkata toista työntekijää kun toinen lähtee. Kursseja kyllä pidetään, vaikka ei ole opettajia oppilaita ajattamassa. Ja toimipaikat ovat kiinni, kun ei palkata kunnon palkalla väkeä. Tällöin ei tule asiakkaita, kun ollaan suljettuna. Ja sana kiirii ettei saa ajotunteja, kun ei ole kuka opettaisi. Kunnon palkkaus ja väkeä tarpeeksi töihin, niin saa myös asiakkaat tyytyväisiksi.

    • Anonyymi

      Maksettu komentt ? Kokemukseni mukaan en voi suositella.

    • Anonyymi

      "Miksi olla ihminen kun voi olla menestynyt" Tämä pitäisi olla Epicin oikea iskulause, koska näin johto käyttäytyy

    • Anonyymi

      Tässä on firmalla kyllä toimintamalli pahasti hukassa. Ensin pitää seurata ajotuntien aloitusta SOMESTA, jonka jälkeen saa pommittaa jotain ajanvaraus-whatsappnumeroa, josta kahden viikon jankkaamisen jälkeen lopulta annetaankin ajo-opettajan sähköpostiosoite ja käsketään varata aika häneltä. No, hän ei vastaa tai vahvista sähköposteja millään muotoa ja toisen kahden viikon odotuksen jälkeen saan ajotunnit, mutta yli kuukauden päähän. Eiköhän meikäläisen asiakkuus siirry toiselle firmalle, jos jossain muualla otettais vähän maltillisemmin niitä asiakkaita eikä bookata koko vuotta kerralla täyteen.

    • Anonyymi

      Tämä on juuri näin, otetaan hirveä määrä oppilaita, vaikka ei ole kukaan kuka ajattaa, varsinkin moottoripyörät. Ei saa ajoja.

    • Anonyymi

      Onneksi itse pääjehu lähtee, vielä kun lähtisi henkilöstön hyvinvointi, oikeasti pahoinvointi johtaja Anna

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä pahoinvointi johtajasta...


    • Anonyymi

      Ruusulasit pois ja alanvaihtoon... Samaa sontaa muissakin ketjuissa. Ei sen kummempaa touhua.

    • Anonyymi

      Jee jee, eipä juuri mitään hyvää sanottavaa. Yritin tämän kyseiesen filman avulla saada itselleni A korttin... teoria suoritettu jo viimevuonna ja menee umpeen 18.7.
      Ostin siis maaliskuussa, epic autokoulun A kortti pakettin, ja tämän takia otin yhdeyden epicin porvoon autokouluun ja sielt pohtivat että miten saan sen korttin ennen teorian kokeen umpeen menemmisä.
      Heillä kummisin 2 opettajaa ja heillä oli ihan täyteen vedetty työvuorolistat. Sit ehdotettiin minulle et voi osittai suorittaa sen korttin, niin että käyn jossain vaiheessa sen toisen puolen jossain vaiheessa tekemään.(mihin en suostunut)
      Tänään kummiskin tuli tuomio, että eivät voi auttaa minua ja et saisin vasta heinakuun loppussa kokeet (ehkä) tehty.
      Kesä loppuun saisin siis kortin heidän kautta. Hyvin meni. Päätin ostaa toiselta auto koulusta saman pakettin.
      En siis suosittele!

    • Anonyymi

      Peruimme juuri sopimuksen Porvoon Epicin kanssa. Ajotunteja ei ole saatavilla koko heinäkuussa, koska opettajia on vain yksi ja hän lomailee. Opettaja myös valehteli viestillä, että Ajovarmalla ei ole vapaita inssiaikoja ennen elokuuta. Seuraava vapaa aika löytyi netin kautta reilun viikon päästä. Asiakaspalvelu ei myös vastannut puhelimeen kahteen vuorokauteen, ennen kuin älysin soittaa toisesta puhelinnumerosta. Sakkomaksuksi sopimuksen peruuttamisesta tuli 99€ ja 50€ materiaalin käytöstä… Mikäli asioi tämän yrityksen kanssa, kannattaa sopia ajotunnit ensimmäisenä. Ei mene koko kesän ajokausi ohi lomailujen vuoksi.

    • Anonyymi

      Ei kannata mennä tuonne jos haluaa kortin järkevällä aikataululla. Itsellä meni 5 viikkoa teoriakokeesta että oli ensimmäinen ajotunti, ja 7 viikkoa että sain kortin. Kun inssi meni ekalla läpi. Kyseessä siis mp-kortti. Yksi opettaja ainoastaan..

    • Anonyymi

      Epäonneksi mikään ei pidä paikkaansa eikä mikään toimi.
      Yhteyden pito on erittäin monimutkaista ja vaikeaa. Puhelimeen ja sähköposteihin vastataan viikkojen jälkeen lukuisista yrityksistä huolimatta. Ajotunteja saa vongata kuukausikaupalla ennenkuin saa vastauksia. Inssiajoajan sopiminen samoin.
      Kaiken kukkuraksi sovitulle mopoajotunnille ei ollutkaan sitä toimivaa mopoa, pari epäkuntoista oli. Inssiajo piti hoitua samalla mutta kun ei ollut sitä mopoakaan joka piti olla. Alihankintana hoitavat nuo ajotunnit insseineen eikä sekään toimi.
      Kiertäkää kaukaa tämä puulaaki jos ette hermojanne halua polttaa loppuun.

    • Anonyymi

      Ajokortin saanti venyy ja venyy, kun ei saa tunteja eikä kukaan vastaa puhelimeen eikä soita takaisin. En todellakaan voi suositella...

    • Anonyymi

      Nyt nämä paskahousut luulevat ottavansa haltuun puolustusvoimien kuljettajakoulutuksen : D Saman missä Koso ja CAP jo kompuroi sopimuksensa, kun ei kyetty maksamaan kunnon palkkoja ammattilaisille...

      • Anonyymi

        EVP-rapamahat ovat perustaneet firmoja ollakseen alihankkijoita EPIC:lle. Kehuvat olevansa autokouluyrittäjiä. Niitä ei vaan joka jätkällä ole autokoululupaa ABECEDE, niinku minulla on. Vaikka CE-opetuskokemus on täysin nolla, omasta ajamisesta puhumattakaan : D Mutta kovaa pullistellaan kokeneena kouluttajana...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EVP-rapamahat ovat perustaneet firmoja ollakseen alihankkijoita EPIC:lle. Kehuvat olevansa autokouluyrittäjiä. Niitä ei vaan joka jätkällä ole autokoululupaa ABECEDE, niinku minulla on. Vaikka CE-opetuskokemus on täysin nolla, omasta ajamisesta puhumattakaan : D Mutta kovaa pullistellaan kokeneena kouluttajana...

        Näinhän se on. Parolassa ja Pirkkalassa kouluttavista opettajista osa on suorittanut CE-luokan ajo-oikeuden 2023.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on. Parolassa ja Pirkkalassa kouluttavista opettajista osa on suorittanut CE-luokan ajo-oikeuden 2023.

        Kyllä nyt on kouluttajien taso kohillaan : D Ei jumalauta oikeesti,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on. Parolassa ja Pirkkalassa kouluttavista opettajista osa on suorittanut CE-luokan ajo-oikeuden 2023.

        Olin vastaavana kouluttajana joskus puolustusvoimilla. Autokouluyrittäjät innolla laskuttamassa 35 € / tunti+ alv. Eikä nämä 6-Volvo tai akvaario-MAN avolavapaskahousut ikinä osallistuneet teoriaopetukseen, maastoajokoulukseen tai 8x8 Sisun vaihtolavalaitteen kouluttamiseen.
        Kahta tai jopa kolmeakymppiä ajattivat kaupungilla tientukkona, eikä oppilaalle ollut mitään annettavaa risteys- tai kaista-ajoon liittyen. No mites sitä, kun ei ittekkään osata eikä tunneta täysperävaunuyhdistelmän kääntymisgeometriaa : D
        Käsittelyopetus jätettiin meille kokeneille kouluttajille, koska :
        A) Kyseiset autokouluyrittäjät eivät itse osanneet peruuttaa senttiäkään
        B) Ei ole mukavaa seistä käsittelykentällä räntäsateessa
        Muutamia kapiaisia oltiin saatu pakolliseen B-työharjoitteluun "reittä pitkin" hankittuun autokouluun. Ja sitä kautta poiki hienosti nämä alihankintasopimukset puolustusvoimille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin vastaavana kouluttajana joskus puolustusvoimilla. Autokouluyrittäjät innolla laskuttamassa 35 € / tunti alv. Eikä nämä 6-Volvo tai akvaario-MAN avolavapaskahousut ikinä osallistuneet teoriaopetukseen, maastoajokoulukseen tai 8x8 Sisun vaihtolavalaitteen kouluttamiseen.
        Kahta tai jopa kolmeakymppiä ajattivat kaupungilla tientukkona, eikä oppilaalle ollut mitään annettavaa risteys- tai kaista-ajoon liittyen. No mites sitä, kun ei ittekkään osata eikä tunneta täysperävaunuyhdistelmän kääntymisgeometriaa : D
        Käsittelyopetus jätettiin meille kokeneille kouluttajille, koska :
        A) Kyseiset autokouluyrittäjät eivät itse osanneet peruuttaa senttiäkään
        B) Ei ole mukavaa seistä käsittelykentällä räntäsateessa
        Muutamia kapiaisia oltiin saatu pakolliseen B-työharjoitteluun "reittä pitkin" hankittuun autokouluun. Ja sitä kautta poiki hienosti nämä alihankintasopimukset puolustusvoimille.

        : D pelkkää paskaa olen kuullut minäkin 2015 jälkeen intin kouluttajista. Koso plus muut pellet mokas kyllä huolella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        : D pelkkää paskaa olen kuullut minäkin 2015 jälkeen intin kouluttajista. Koso plus muut pellet mokas kyllä huolella

        No joo ei ainaakaan minun sukulaispojat hae Tikkakoskelle.Voin kouluttaa omassakin yrityksessä😆 CE kortit ja 140 AMP kun on luvat .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on. Parolassa ja Pirkkalassa kouluttavista opettajista osa on suorittanut CE-luokan ajo-oikeuden 2023.

        Olis kiva olla seuraamassa , miten Parola ja Pirkkala hoidetaan... Halvin yhteistyökumppani hoitaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EVP-rapamahat ovat perustaneet firmoja ollakseen alihankkijoita EPIC:lle. Kehuvat olevansa autokouluyrittäjiä. Niitä ei vaan joka jätkällä ole autokoululupaa ABECEDE, niinku minulla on. Vaikka CE-opetuskokemus on täysin nolla, omasta ajamisesta puhumattakaan : D Mutta kovaa pullistellaan kokeneena kouluttajana...

        Heh löytyy kyllä ABE CE DE ajo ja kouluttajakokemusta ko.hommista mutta samaa sontaa kuin koko ala yleensäkin...Kannattaa hakeutua toiselle alalle jotta pääsee nauttimaan normaali palkasta pois tuntien mukaan maksettavista höpösopimuksista.


    • Anonyymi

      Aika pahalta näyttää talouspuoli. Yli puoli miljoonaa autokoulupuoli tappiolla.
      EI kannata rahojaan laittaa sisään!

    • Anonyymi

      Ajotunteja saa odotella monia viikkoja ja opettajat kovasti sanoo että ajovarmalla ei ole aikoja inssi ajolle mutta sitten kun käy itse kattomassa ni niitä löytyy vaikka kuinka paljon, henkilökunta on kanssa todella töykeää ja tunneilla ei käydä lähellekkään kaikkia asioita läpi, ja hirveetä rahastusta sitten jos ei pääse inssiä läpi ne koittaa tyrkyttää vaikka mitä järkyttävän hintasia paketteja vaikka inssissä ois ollut 1 virhe. EN SUOSITTELE KIERTÄKÄÄ KAUKAA TOI AJOKOULU!!!

      • Anonyymi

        AIVAN SAMA KOKEMUS PASKASTA EPIC AUTOKOULUSTA


    • Anonyymi

      Ei minun kokemukseni mukaan. Ajotunteja saa odottaa ja odottaa. Rahat kyllä kelpaa, mutta vastinetta niille ei saa.

    • Anonyymi

      Aloituskommentti oli kyllä maksettu. Simulaattori on niin huono, niin huono! sitä ei ensikertalainen pysty läpäisemään ohjeita lukemalla ja kuuntelemalla ei sitten millään (olin mukana seuraamassa). Simulaattorissa ei ole mitään tuntoa oikeisiin polkimiin verrattuna ja penkkiä ei pysty tarpeeksi säätämään jalkojen pituudelle. Simulaattorin kanssa puolet ajasta menee odottamiseen kun ohjelma latailee jotain uudestaan ja uudestaan. kesken harjoituksen harjoitus vain loppuu kun aikaraja tulee vastaan jos ei ehdi ajoissa suorittaa ja taas saa odottaa. Jos vaihtaa suorituskaupunkia, ei enää varausjärjestelmä toimikaan vaan pitää puhelimella soittaa ja koittaa varata sitten aikaa, jos sieltä edes vastattaisiin. Ottakaa joku muu autokoulu vaikka vähän ekstraa maksaisikin.

    • Anonyymi

      Tuore kokemus Helsingistä. Kiertäkää kaukaa tämä pulju!! Ajotunteja joutuu odottelemaan ikuisuuden ja sitten opetus on ihan ala-arvoista. Ei toivoakaan että näiden kanssa ajotaidot saisi sille tasolle että inssistä pääsisi läpi.

    • Anonyymi

      Rahat pois, opetus alaarvoista. Inssi ei mene läpi tuolla opetuksella. Opettaja ylimielinen, huutaa ja kiroilee jos ei teini ymmärtänyt.Kyse Porvoon Epic. En suosittele tuota ajokoulua kenellekkään ikinä!!!

    • Anonyymi

      Ihan helvetin huono autokoulu, opettajat eivät vastaa puhelimeen ikinä ja jos et itse vastaa viestiin minuutin sisällä niin sitten suututaan ja soitellaan moneen kertaan. Ajo opettaja oli ohjannut minua itse varaamaan kokeen sopivalle ajalleni, varasin kokeen ja ilmoitin asiasta mutta sitten ajokoe päivänä ajo opettaja suuttuu että varasin kokeen itse ja jouduin perumaan ajan 1h ennen koetta josta seurasi 50€ peruutus maksu jota epic autokoulu ei suostunut maksamaan ite.

    • Anonyymi

      Ihan vitun paska auto koulu, kusettaa vaa oppilaita ja opettajatki koko ajan vihaisia jos et vastaa viestiin minuutin sisällä.

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3045
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      104
      2384
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2142
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1963
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 164
      1238
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe