Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Elintasopakolaiset tulevat

SuomiSuossaJaPysyy

Suomi rypee suossa ja seuraavat 10 vuotta tulevat olemaan täynnä leikkauksia lakkoja, köyhyyttä ja pakolaisten vyöryä maahamme.
Päättäjämme ovat nyt liimaksissa pakolaisten hyysäämiseen ja heiltä on jäänyt omat sairaat ja eläkeläiset huomioimatta.
Suomen miehitys on nyt käynnissä ja syy tuohon miehitykseen hallitsematon maahanmuutto, jota poliitikot suosivat.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsisMiehittääSuomen

      "Suomen hallitus istuu peukalot perseessä ja ihmettelee."

      Hallitus pitää lomaa ja pakolaisvirta vain lisääntyy missä on järki näillä hallituksen puupäillä?

    • Monikulttuurisuutta

      Suomi rypee talouslamassa ja elätettäviä turisteja virtaa solkenaan maahamme missä on järki näillä jästipääpoliitikoilla? Pääministeri Sipilän esimerkki hyvästä palvelusta ja täysihoidosta on kiirinyt elintasopakolaisten keskuuteen, nyt väkeä tunkee ovista ja ikkunoista, että monikulttuurista ei ole enää puutetta.

    • PoisIsisTerroristit

      Sensuuri toimii ettei kansalaiset saa edes sanoa mitä mieltä he ovat elintasopakolaisten hyysäämisestä. Kukas se maksaakaan tuo hölmöyden että näitä käpykaartilaispakolaisia vai olisi he kamelinpaskapakolaisia paremmin heitä syötetään juotetaan täällä maassamme meidän verorahoilla?

    • PäättäjienHölmöyttä

      Mitä tällaisen kansalaisen pitäisi tehdä. tässä ”pakolais” asiassa. miten suomen kansa saisi äänensä kuuluville. Milen osoitus? toivoisi yk:on puuttuvan kriisi alueiden tilanteeseen. Suomi ei saisi olla yksistään puupäitten päättäjien hölmölä.
      Meidän täytyy kasvaa aikuisiksi tässä tilanteessa eikä vaan ihmetellä samoin mitä päättäjämme tekevät eli he ovat täysin silmät pyöreinä ja peukalot perseissä ja ihmettelevät vain?

    • SuomiOnKohtaMiehitetty

      Tänä vuonna Suomeen arvioidaan tulevan turvapaikanhakijoita eli kamelinpaskakarkulaisia 25 000 – 30 000, ensi vuonna ehkä jopa 50 000.
      Ennusteita on jouduttu nostamaan jatkuvasti, ja nämäkin arviot saattavat osoittautua alimitoitetuiksi. Kuka pystyy sanomaan kuinka paljon tuosta määrästä on Isisin soluttautujia ja terroristeja kun he ovat tietentahtoen pyhkineet perseensä paperereillaan jottei heistä saa mitään tietoja?

    • MissäOnSePiikinLoppu

      Poliisien pitäisi tutkia ne paskakasat niin sieltä löytyisi ne muslimien paperitkin.
      Tuntuu käsittämättömältä hölmöydeltä että rajat on avoinna kuin saluunanovet joista nyt lappaa miestä ihan tuppenaan. Luulisi tuon vaikuttavan jo työntekijöittemme morraaliinkin kun työtä on tehtävä entistä enemmän ja näitä elintasoaetsiviä karkureita tulee kuin saluunanovista eikä loppua ole näkyvissä missään.

    • ElatusVelvoitteellinen

      Keskustan Matti Vanhanen on ennustanut että pakolaisia tulee 100 000 tai 200 000 .
      Tuossa Vanhanen saattaa olla oikeassa sillä päiväpäivältä määrät vain lisääntyvät ruotsista tänne maahamme ja kuka sanoo missä on se loppu?
      Pieni laskutoimitus ja saat selville suurinpiirtein mitä tuo maksaa eli on laskettu että yhden elinkeinopakolaisen kulut on 40 00 euroa päivässä. Tuo saattaa olla alakanttiin koska näitä pakolaisia sijoitetaan hotelleihin ja näin heidän palvelunsa maksavat silloin jo paljon enemmän.

    • AslakkiPoronpurija

      Voisihan sitä kysäistä pääministeriltä että milloinkas ne nämä elintasopakolaiset nämä nuoretmiehet saahaan töihin että maksaisivat edes jotain täällä olostaan eikä kaikki kustannukset jäisi meidän harteille?
      Onko Sipilä aatellut ollenkaan miten hän kuskaa ne miehet pois jotka eivät saa lupaa jäädä tänne maahamme ja jos ne vaikka ei halua lähteä ja panevat ranttaliksi ja siinä saattaa käydä huonosti monelle polliisille?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe