jotenkin jäi paskan maku suuhun tästä

nakkila1989

( Tyhmiltä kannattaa kysyä kun viisaat ei vastaa - iltalehteen ) jos kerran viisaat ei vastaa - iltalehteen millais ne saa äänensä/mieli piteensä kuulumaan?? EI ainakaa tättä kautta se on varma!!
tässä on ihan raaka versio https://www.youtube.com/watch?v=5ZJmB1nuWkw

terveisin sami tukiainen

20

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Netekisentahallaan

      Propagandaa suolletaan monella tavalla. Kun esiitymään tottumaton pannaan kameran eteen, ja esitetään hankala kysymys, se näyttää juuri tuolta.

    • Nojoojustiinsa

      mutta ...... monillakin ihmisillä on paljon, paljon enemmän muita kanavia
      saada äänensä kuulumaan, kuin Iltalehtien tai Suomi24 kautta.

    • 4367

      Anteeksi vaan Sami ja kumppanit. Mutta asianne ei kuulostanut millään tavalla vakuuttavalta, edes tässä pidemmässä versiossa. Argumentit ei olleet järin hyvin perusteltuja. Kuulosti ja näytti lähinnä ylikasvaneiden teinipoikien valitukselta "ku emmää tykkää".
      Videon perusteella teillä ei tuntunut olevan minkään näköistä pohjatietoa miksi pakolaiset tuli tänne, miten päätöksenteko asiassa menee, miksi tulijat on miehiä, kuka rahoittaa, mikä on todellinen riski turvapaikanhakijoiden rikoksille ja mitkä syyt vaikuttavat rikolliselle tielle joutumiseen. Miten heitä sopeutetaan yhteiskuntaan ja miten heistä on täysin mahdollista saada tuottavia veronmaksajia yhteiskuntaamme. Teille kelpaisi naiset ja lapset, joista ei ole yhteiskunnalle kuin kuluja. Näissä kulttuureissa kun miehen kunnia asia on elättä perhe ja sukua, naiset eivät käy töissä. Nämä miehet on tulleet tänne, koska haluavat tehdä työtä ja ansaita rahaa. Pakolaisleireillä he eivät saa tehdä työtä. Suomessa pienipalkkaisesta paskaduunistakin maksetaan heidän mittapuullaan pirun hyvä palkka, josta riittää lähetettäväksi perheellekkin. Nämä paskaduunit oovat niitä, jotka eivät meille suomalaisille tahdo kelvata.
      En ymmärrä myöskään huoltanne vanhuksista. Harjavallassa on hyvät vanhustenhoitolaitokset ja toimiva kotipalvelu. Yksinäisyyden poistaminen vanhuksilta, ei tapahdu rahalla, vaan antamalla vanhukselle aikaa.
      Taloudellinen huolenne ei myöskään oikein toimi. Maamme talous on ollut laskusuhdanteinen jo pitkään ja velkaa on otettu aivan liikaa. Talouden heikkenemiseen pakolaisilla ei ole minkäänlaista osaa. Taloutemme on ollut retuperällä jo ennen heitä. Lisäksi tekemämme leikkaukset kehitysavusta, ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, että massat ovat lähtenert pakolaisleireiltä liikkelle. Pakolaisleirejä on ylläpidetty pitkälti länsimaiden rahoituksella. Kun nyt kaikki maat on päättäneet leikata tuista, elämä pakolaisleireillä käy mahdottomaksi ja ihmiset lähtevät etsimään parempaa elämänlaatua.
      Maamme maahanmuuttopolitiikassa on paljon parantamisen varaa ja sitä saa kritisoida ja arvostella.
      Mutta jos arvostelu kohdistuu eri kulttuurista tuleviin erinäköisiin ihmisiin, jos syytellään heitä raiskaajiksi, varkaiksi ja murhaajiksi ennenkuin ovat asettuneet edes aloilleen. Tai jos vihassaan keksitään lennokkaita juttuja ja levitetään pakolaisvastaista viestiä, se ON rasismia!
      Maahanmuuttokriittisyys on eri asia kuin rasismi.

    • vajakkisuvakki

      En ihan ymmärtänyt, että mitä sitten halusitte kysyä?

    • näin-se-menee

      4367 oltiko harjavallan kaupungintalolla kuuntelemassa mitä siellä puhutiin???? MISSÄ vitussa ne lapsi perheet on suomeksi??? ei varmasti meteli olisi nousut jos niitä LAPSIPERHEITÄ olisi tullut se on niin varma asia!!
      tuli pelkiä 20-40 vuotiaita miehiä ja niitäkin on nyt tällä hetkellä joko 100kpl tai 150 kpl ei varmaa tietoo mutta se on varmaa tietoo yhtään lapsiperhettä harjavallan satalinnaan EI TULE!!!
      KAIKKI lapsiperheet jää isommille paikka kunnille!!

      • 4367

        Mitähän mesoat perheistä? En ole väittänyt että perheitä tulee tänne.

        Perheet on esim Jordaniassa ja Turkissa valtavissa pakolaisleireissä.
        Pakolaisleireissä he ovat turvassa sodalta, mutta todella huonoissa oloissa. Naiset ja lapset eivät selviäisi pitkistä salakuljetusmatkoista hengissä, joten katsovat olevansa paremmassa turvassa pakolaisleirissä, kuin epävarmalla matkalla tuntemattomaan.
        Kaikenkaikkiaan pakolaisista suurin osa on miehiä juurikin siitä syystä, että miesten tehtävä on huolehtia perheestään. Heidän tapansa huolehtia perheestään, on etsiä perheelleen parempaa paikkaa. He tulevat edellä ja saatuaan turvapaikan ja mahdollisesti työn, alkavat lähettää rahaa perheelleen ja järjestää asioita siten, että saavat perheensä mukana tänne. Tätä jostain syystä osan suomalaisista on vaikea ymmärtää. Että heidän mielestään ei olekkaan paras tapa kuolla tai haavoittua sodassa, jossa ei ole edes rintamaa, jolle asettua. Perheen pään kuollessa, kuka sitten huolehtii perheestä?
        Suomeen saapuvat perheet, naiset ja lapset on keskitetty tiettyihin vastaanottokeskuksiin.
        Kaikissa vastaanottokeskuksissa miehiä on eniten ja siksi ehkä Harjavaltaankin saatiin lähinnä miehiä. Tänne tulleethan oli niitä ylipaikoilla muissa vastaanottokeskuksissa olleita.

        Miten pakolaismies on vähemmän apua tarvitseva kuin pakolaisnainen? Ajatteletko itsekkin, että mies on jotenkin paremmin pärjäävä ja vahvempi kuin nainen? Silloinhan mielipiteesi on hyvinkin lähellä islamilaisen kulttuurin naiskäsitystä, jossa nainen on heikompi sukupuoli, joka ei voi päättää mistään itsenäisesti ja jonka ymmärrys on heikompi.

        Et ehkä lukenut aiemmasta, että oikeastaan on hyvä, että tulijat on miehiä. Pakolaisnaiset ja lapset olisivat yhteiskunnallemme vain kuluerä. (lapsilisät, työttömyyskorvaukset, äitiyspäivärahat jne)
        Heidän kulttuurissaan nainen ei käy töissä!
        Mies tekee työtä.
        Usko tai älä, myös pakolaismiehet haluavat päästä töihin! (ensimmäiseen 3kk he eivät saa tehdä töitä suomessa) Ja kun he pääsevät töihin, he maksavat veroja ihan kuten kuka tahansa meistä työssäkäyvistä suomalaisista. He opettelevat kielen ja hankkivat koulutuksen. Pakolaisnaiset jäävät useinmiten kotiin, eivät opettele kieltä, eivätkä käy töissä tai maksa veroja.


      • suvakki

        Sua siis itkettää, että pakolaiset ei vastaakkaan nyt sun mielikuvaa surkeissa rääsyissä kulkevista, laihoista suurisilmäisistä lapsista? Päivitä maailmankuvasi.
        Irak ja Syyria ei ole mitään kehitysmaita.

        Se, että tyypiit pukeutuu siististi ja hui, niillä on jopa älypuhelimet, ei tarkoita sitä, etteivätkö olisi hengenvaarassa omassa maassaan.
        Kukaan ei ole väittänyt, että tänne saapuvat pakolaiset olisi köyhiä.


      • Omituisiahöpöttäjiä

        Oletteko menneet siihen valtamedian halpaan, että pakolaiset olisivat lapsiperheitä?

        Noin on mediassa kerrottu, mutta se ei pidä paikkaansa. Joku yksittäinen poikkeus saattaa olla, jota sitten peopagandamielessä fimataan kaikkiin tutteihin.


    • Lopenkyllästynyt

      SPR ja Kaupungin eliitti demari sekoomus johto on kusettajia täynnä. Viekää ne kusitolpat vittuun sieltä

    • Jotain_muuta_kuin_sinä

      Suvakille vinkiksi. ...edustat antivalkoista ajattelumallia, jos et tiedä mitä se on googleta

      Kaltaisillesi ei ole tilaa maassa se jälkeen kun WTSHTF osuu kohdalle...

      Antivalkoinen ...antisuomalinen ...aivan sama asia mitä koetat selittää kun laskun maksun aika tulee.

      • suvakki

        Huuu... ihan pelottaa!


    • 94857483

      tiedoksi niille ketä näitä "pakolaisija" autaa/säälii antaa mennä vaan kaikki omaisuus niille ihan kaikki kalsareita myöten antaa mennä vaan mun puolesta uskokaan joka tarinaan mitä kuulette tai "luulette" tietävänne MUTTA älkää sitten saatana porakko kun ( EHKÄ ) ( JOS ) ( KUN ) jotain tapahtuu ajan saatossa!!!!


      sanon näin sulle joka on hyvä sydämminen ihminen AVAA VITTU SILMÄS JA LUE MIKÄ ON PAKOLAINEN vai onko VAIKEAA NIELLÄ TOTTUUTA vai onko se periaate (MINÄ EN OLE VÄÄRRÄSSÄ IKINÄ) suomeen tullut pakolainen on maksanut 11 000euroo että on pääsyt pois ja säästynyt "oma" napa ja sinne heijän koti maahan on jäänyt nasija ja lapsija

      http://mvlehti.net/2015/09/06/naiset-joutuvat-tarttumaan-aseisiin-kun-miehet-luikkivat-karkuun/

      http://mvlehti.net/2015/09/04/elintasopakolaiset-heittavat-kaiken-ruoan-ja-juoman-pois/

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441084203386.html?utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share&utm_medium=social&utm_content=android.iltasanomat.fi

      http://mvlehti.net/2015/09/13/turvapaikanhakijat-etsivat-naisia-varmistaakseen-oleskeluluvan-saamisen/

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvilla-suomesta-kerrotaan-turvapaikanhakijoille

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/uusi_jihadistivideo_ rikomme_ristit_orjuutamme_naiset-25902

      NONIIN siitä sitten lukemaan ja kertokaa mitäs mieltä olet ja tarkoitan tällä näitä ihmisiä ketkä säälii niitä pakolasija ja semmonen vinkin viellä lukekaa tarkaan!!! hyvää luku hetkijä vaan

    • SylttytehtaanBroilerit
    • HyysäritSairaita

      Kuten jutusta huomaa niin ovat täysin todellisuudesta vieraantuneita, annetaan pukeutumisohjeita joita maahanmuuttajat ihmettelevät ja nauravat.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092020383630_uu.shtml

      Maahantulleet tyypit nyt ihmettelevät että mitä vittua, ei meitä häiritse jos jonkun tissivako näkyy.

    • Korppis685

      Se mielenosoitus siellä Satalinnassa oli kyllä surkuhupaisa tapahtuma. Eipä ollut mikään suksee kun 20 henkeä siellä hötkyi ja osa vielä kännissä. Voi voi sentään :(

    • slkdfjlskj

      Eipä ole Sami fb-sivuillasi kauheesti tykkääjiä ainakaan tämnän asian tiimoilta, vaikka kamuja on noin 250 :D

      • Korppis685

        Todennut aivan saman :D


    • Korppis685

      4367 kirjoittaa asiaa!!!

    • Anonyymi

      Seitsemän vuotta on kulunut siitä kun Sami kavereineen valitti turvapaikanhakijoiden "tuhoavan" Harjavallan.

      Ei ole kukaan noista suomalaismiehistä tainnut yletä veronmaksajaksi itse?

      Yhteiskunta lienee tarjonnut kuluneet vuodet taukoamattoman täysylläpidon Samille, mutta ei huonekaluja ja liinavaatteita. Koska pakolaiset!
      Nakkilalaisryhmässä pyytelee:
      " Hyvää alku iltaa
      Mä olen muuttamassa isompaan kämppään ja tarvisin huone kaluja
      Kulma sohva josta saa myös Vuode sohva mutta ihan kulma sohvakin kelpaa
      Pari sänky patjoilla
      Tyynyjä, peittoja,parisängyn lakanoita
      Kolme kpl TV tasoja tai lipastoja
      Kattotuuletin valoilla
      Tarjoa rohkeasti

      • Anonyymi

        WOOORD 👌🏼👌🏼


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6273
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3808
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1975
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1478
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1468
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe