Nela Utkina /Saglenova Facebook päivit. 14.9.2015

Just_huomasin

Katsokaa vaikka itse:
Klikkaa-> Kuvat->Kansikuvat: Jossa on ilotulitus: päivitettu maanantaina!!

Siis mitä tämä kertoo?

"Kansikuvat
Päivitetty maanantaina"

110

1024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielenkiintoista_todella

      Miten on mahdollista? Kysympä vaan?

      • csi

        kuva oli vuosimallia 2012, pikkusen ennen katoamista. mikä vuosi nyt on?


      • Tuttuja_päivittäj

        Eiköhän mies ole päivittänyt. Kenellä muulla olisi edes tieto linkistä?


    • tapaustaseuranneena

      voi olla että puoliso tietää salasanan tai jossakin koneella pääsee kirjautuneena sinne sivuille. luulen että joku on halunnu vaihtaa pois ilotulitus teeman ja vaihtaa "vakavamma" eli mustan taustakuvan sinne seinällä.

      jotenkin mulla on tästä katoamisesta sellainen tunne että hän olisi vielä hengissä ja tullut jo pois sieltä nuuksiosta.. en tied mistä se tunne tulee. toivotaan että löytyy pian ettei tarvitse läheisten odottaa epätietoisuudessa.

      • Uusi.puhelinko

        Ja pelkkä puhelinko Nuuksiossa vai? Nelan puhelin oli nimittäin puolen yön aikaan katoamispäivänä lähettänyt viimeisen signaalin sieltä Ämmässuon lähettyviltä.


      • olikoo

        Vai yhdistyikö vaan Nuuksion ja Ämmässuon linkkitorneihin.


      • Nuorikkoinen

        Käveli metsässä, päänsärky parani, palasi kotiin. Onkohan Malminkartanosta tai suunnalta edes etsitty? Pankaa ne koirat käymään si päin.


    • Mansikankukka

      Normaali tapaus. Tapaaminen "salaisesti" toisen henkilön kanssa. Tämän salaa omalta aviomieheltään. Lopuksi kuitenkin käy "huonosti".

    • kolmias

      pelkkää spekulointia
      metsähallituksen kämppä veikkolaan päin
      jospa onkin kolmas osapuoli joka haki ja vei
      ehkä halusikin kadota

      • kaikenlaisiahiippareita

        Kenen kämppä? Onko valtion kämppä? Jospa valtion virkamiehet vei tai valtiolle soluttautuneet valtion virkamiehet (vakoojat) veivät? Onko tekemisissä millään tavoin valtion kanssa, valtion virkamiesten kanssa, verottajan kanssa, Maa- ja metsätalousministeriön kanssa, metsästäjien kanssa, kalastajien kanssa, Kalatalouden keskusliiton, vapaa-ajan kalastajien, biologien, maajussien, viljelijöiden jne. kanssa? Jokuhan Hesarissa puhui näistä naapurimaamme vakoojista, jotka tulevat omin avaimin kämpille ja jättävät tahalleen mitä eriskummallisempia viestejä, ovat vissiin koulutukseltaan jonkin sortin biologeja tms. kun lintuja osaavat bongata. Naapurimaatamme luonnollisesti kiinnostaa Suomen valtion luonnonvarat.


      • Tarkempi_kuvaus

    • liioitteluako

      Nelan tuntomerkit vihjaavat samanoloisiin naisiin jotka ovat joutuneet Suomen sarjamurhaaja epäillyn kohteiksi. Niitähän on ollut muistakseni kolme joista yksi niukasti pakeni vahingoittuneena. Järvenpään alueellako se oli.

      • Lusifer11

        Paitsi että niissä sarjamurhaepäilyissä kaikki naiset käyttivät alkoholia (=alkoholiongelma) ja viimeisestä tapauksesta on jo parikymmentä vuotta aikaa ...


    • analyysi

      Kyllä se tekijä on yleensä lähipiiristä. Kukaan ei epäile miestä...outoa. Missä mies oli koko päivän? Menikö Nuuksioon perässä vai odottiko kotona ja teki temput ennenkuin vieraat tulivat...kannattaisi kysyä kaverilta. Oliko etsintäprintit jo painettu valmiiksi?

      • ntiherlokki

        Eiköhän poliisit ole miehen liikkumiset selvittäneet ensimmäisenä.


      • analyysi

        Murha olisi ollut täydellinen, mutta se Nelan puhelin jäi taskuun, kun kaveri upotti vaimonsa suohon. Murha-palstalla kirjoitellaan harmaan hiuspannan löytymisestä. Panta oli kiinnitetty puunoksalle. merkkinä sille, joka tempun teki, jotta osaa paikalle. S:llähän on ollut aikaa liikutella ruumista pari päivää jos ei yötäkin, niin kuin on lehdessä sanonut, kun on aikonut mennä vaimoaan -etsimään- vaikka yöllä.


    • sisters

      Jenkeissä vastaava tapaus 2006, jossa viimeisillään raskaana oleva, kaunis nuori nainen katosi keskellä päivää. Mies itki mediassa päivittäin ja liimaili lappuja kadonneesta. Kului viikkoja ja nuorta rouvaa ei löytynyt. Mies laittoi jo taloakin myyntiin, kun oli niin suruissaan...Mies vietti aikaa toisen naisen seurassa, joka ei tunnistanut tätä uutisista. Kalastaja löysi pintaan nousseita osia ja nainen löytyi parin kuukauden kuluttua kymmenien kilometrien päästä betonilaatoilla upotettuna. Mies oli ollut kuulemma sinä päivänä golfaamassa...että semmosta. Lukee edelleen tiilenpäitä....

      • onhannäitä

        Toisessa tapauksessa kytät eivät suostuneet etsimään vaikka mies soitti vähän väliä hätäkeskukseen ja poliiseille. Lopulta alkoivat etsiä, mutta kuulustelivat miestä murhasta epäiltynä, vaikka mikään ei viitannnut murhaan. 8. päivänä nainen sitten löytyi moottoritien ojasta kyljellään olevasta autosta hengissä, onneksi mies ei luovuttanut. Kun mies on kateissa, naista ei useinkaan epäillä vaikka olisi kaikki syyt, iso henkivakuutus, uusi mies, avioero vireillä, huoltajuuskiista...


      • Lusifer11

        Onhan niitä tapauksia, joissa poliisi on osannut epäillä vaimoa surmasta, vaikka monet asiat on ensin olleet sitä vastaan. "Rikostarinoita Suomesta" - tv-sarjassa vaikkapa jaksot "Unisurma" ja "Kukkapenkkisurma" on juuri tälläisiä. Mutta ei sitä epäilyä voi suoraan sanoa ennen kuin on todisteita olemassa, vaikka jotkin asiat poliisia epäilyttäisivätkin. Samahan se voi olla toisinkin päin, kun nainen on kadonnut/saanut surmansa.


    • Kfdinfgln

      Todennäköisesti sairaskohtaus tai onnettomuus, eikä ole päässyt omin neuvoin pois. Kokeneena suunnistajana ja luontoihmisenä on varmaan halunnut kulkea luonnossa valmiiden hiekkateiden ja retkeilyreittien ulkopuolella. Nuuksiossa on paljon kallioisia jyrkänteitä, joilla iltapimeällä voi liukastua ja pudota.

      Oma sukulaismieheni oli metsätöissä traktorin kanssa. Kun miestä ei kuulunut illaksi kotiin, lähdettiin etsimään. Muutaman tunnin etsimisen jälkeen hänet löydettiin vielä käynnissä olevan metsätraktorin vierestä maasta menehtyneenä. Oli kompastunut traktoriin noustessaan tai sieltä alas tullessaan ja onnettomuudekseen lyönyt päänsä kiveen ja menehtynyt siihen. Pudotusta oli enintään kaksi metriä. Tällaisessa tapauksessa kännykästäkään ei ole apua.

      • eitaidamennäläpi

        Nelalla ei ollut syytä kiipeillä siellä iltapimeällä, kotiin oli tulossa vieraita. Jotain on täytynyt tapahtua jo iltapäivällä.


      • ihmejagumma

        Jep, ratkaiseva tapahtuma oli juuri tuolloin tai välissä kun viimeinen yhteys testattiin.
        Sen jälkeen jäljet kadonneet kuin tuhka tuuleen, outoa.
        Ei viitteitäkään mistään retkeilyjätteistä tai mitään? Yleensä jotakin jää.
        Joko se on onnettumuus, omaehtoinen maiseman vaihto, kidnappaus tai joku tietää enemmän mutta ei kerro.


    • oudotkuviot

      Minusta se on enemmän kuin kummallista, että ei ole kertaakaan vastannut miehensä soittoon eikä laittanut mitään viestiä "olen palaverissa"tms?Ihan selkeesti heidän välillään on jotain? Ei nuoripari noin muuten toimi?Kauhea riitä edellisenä iltana? Mies ryyppäsi kavereittensa kanssa ja ei herännyt aamulla, kun vaimo lähti töihin? Päivemmällä miestä alkoi kaduttaan ja yritti saada kiinni, mutta Nela ei vastannut? Laittoikohan hän äidillee tekstarin juuri tuosta kännykästä vai toisesta?Onko varmaa ettei hällä ollut useampaa liittymää?
      Ulkomailta hankittu toinen liittymä? Jos hän oli suuttunut miehelleen, niin juuri tuollainen käytös vois tulla kyseeseen ja huijaus kierros nuuksioon ja senjälkeen ulkomaille ehkäpä viroon?
      Nela vaikuttaa hyvin tasapainoiselta ja järkevältä, ei ollenkaan siltä että olisi itselleen jotain pahaa suunnitellut.

      • ulkomailla

        aivan samaa mieltä!!!


    • huhumylly

      En tiedä voiko tälläistä sanoa ääneen, mutta kun ensimmäisen kerran näin tuon Nelan kuvan niin mietin pääni puhki miksi se oli niin tutunnäköinen. Sitten en keksinyt mitään muuta kuin, että hyvin todennäköisesti näin hänet Tallinnassa vajaa kuukausi sitten. Olimme rocco al maresta tulossa ilmaisbussilla ja hän seurasi kiinnostuneena meidän jutustelua bussissa.Tuosta en voi kuitenkaan olla täysin varma, mutta nuo kasvot olivat niin tutun näköiset jostain ja joskus sitä jää jotain ihan hassuja juttuja muistiin, kuten jos joku tuijottelee liian pitkään tms.
      Jos hällä oli jotain muuta vipinää, niin kannattais hiukan tarkistaa nuo laivojenkin valvontakamerat? Hänet nk. pitkät päivät ja lauantaintyöputketkin saattaa olla tuollaisia pikku piipahduksia esim. tallinnassa ja mahdollisesti siellä toinen koti?

    • matustka

      Kyllä se on aviomies, joka on odotellut Nelaa kotiin ja ottanut hieman kovemmalla kädellä otteen hänestä. Sattunut vahinko ja nainen on kuollut. Ruumis pitää peittää nopeasti ennen kuin vieraat tulevat. Oliko jo kassissa valmiina auton perässä, joten kaatopaikkaa kohti vain, kun vieraat ulos talosta. Hätäpäissään puhelin jäänyt naisen taskuun, josta viimeinen signaali kaatopaikalla yöllä. Mihin aikaan roska-auto on käynyt asuinalueella?BTW mikä saa miehen viemään vastavihityn morsiamen maastopyöräilemään kivikkoisille rinteille Venäjällä.??Ettei ollut mielessä jo silloin tapaturma tai kuolemantuottamus. Suunniteltu juttu. Mustasukkainen ja omistushaluinen mies. Vakuutuspetos mielessä. Kyllä Sergey tietää.

    • goodforhim

      Uskon kanssa, että miehestä johtuva katoaminen. Hallitsee jopa Nelan facesivuja. Uskon, että äidille ilmottanut olevansa kunnossa, mutta vannottanut äitiä olemaan paljastamatta. Tekstari äitille oli varmaan tyyliin kadun häitäni. Tsemppiä Nela. Minäkin voisin karata nykyisen kylmän aviomieheni luota, joka jäi kiinni treffeistä toisen naisen kanssa. No, tässä tapauksessa laitan kuitenkin vain sian mäelle!

      • hallitseeko

        Onko toinen profiili tehty jälkeenpäin ja kenen tekemä, esim työkavereilla kuvia Nelasta. Entäs entiset kaverit, oliko joku mustasukkainen uudesta miehestä. Ei kannata syytellä kun ei ole mitään näyttöä miehen syyllisyydestä, eiköhän tekemiset ole tutkittu aika tarkkaan.


      • analyysi

        Näettekö miten systemaattisesti S on toiminut koko ajan: ei ole nähnyt vaimonsa aamullista lähtöä töihin( totta vai sepitettyä), soittelee vaimolleen 5-10 kertaa päivässä (kyttää), vieraat tulossa, emäntä ei kotona, haetaan yhdessä lentokentat ja satamat (!!??), Ilmoitus poliisille vasta parin päivän päästä ( ruumis piilotettu), harmi että pyhelin unohtui vainajan taskuun hätäkässä. Näyttävä mediatempaus ja etsintälaput valmiiksi printattuna. Huomasitteko hienon etsintäkaavion karttoineen S:n olkkarin seinällä. Aivan kuin elokuvissa..

        Kyllä S on kaiken takana, mutta surevalla olemuksellaan ja säälittävällä katseelleen saa kaikki vakuuttuneeksi syyttömyydestään! Viikkojen haku takana, vaimo edelleen hukassa, mies palaa töihin normaalista ja vanhemmat kotimaihinsa... -Se Nela vaan katosi ja that is it - palataan normaaliin päiväryhtmiin. Oikeesti. Mitä S on oikein tuunaillut koko tuon ajan? Ja jos tässä ei epäillä rikosta niin mitä sitten? Että Nela vaan meni metsälenkille ja kotosi. Oops. Syyllinen on lähempänä kuin arvaammekaan. Näinkö poliisi toimii Suomessa?


      • mitähöpiset

        Ilmoittihan se katoamisesta aikaisemmin, mutta ilmoituksia otetaan vastaan vasta 2 vrk kuluttua katoamisesta. Kummallisen varmoja naiset miehen syyllisyydestä vaikka ei mitään näyttöä, mutta auerskaa samat eivät usko syylliseksi vaikka ainoa mahdollinen murhaan. Minä en ota kantaa miehen syyllisyyteen kun tekemisistä ei ole kerrottu, mutta onhan ne tutkittu ja epäiltäisiin ilman muuta ellei olisi alibia.

        Nela itse lähtenyt Nuuksion suunnalle vaikka ilmoitti olevansa sairaana, ei tuossa mikään mieheen viittaa ellei poliisit tiedä jotain mitä ei kerrota.


      • Epäilevä

        Nuuksiossahan katosi nainen pari viuotta sitten myös keskiviikkona, kidnapattiin keskellä päivää. Pääsi autosta pakenemaan ja tekijää ei saatu ikinä kiinni. Olisiko sama tekijä iskenyt uudestaan?


    • Sholmes

      Olen koittanut saada tietoa Nelan kännykästä. Nimi, malli, milloin hän yleensä latasi akun, käytäkö latausakkua ym.

      Kerrotiinhan että puhelin mykistyi puolilta öin.

      Puhelimen mallista pystyy päättelemään kauanko sen akun varaus riittää. Kun tietää millainen puhelin on kyseessä voi muodostaa todennäköisyyksiä sille sammutettiinko puhelin vai lakkasiko se toimimasta akun tyhjennyttyä, rikkontumisen seurauksena. Akku kestää esim Samsung Galaxy s5 noin vuorokauden korkeintaan. Vanhoissa Nokia Asha puhelimessa viikosta kahteenviikkoon.
      Siis suuri ero akunkestossa.

      Vastaus tällaiseen kysymykseen kertoo jotain.

      Olen kysynyt tietoa poliisilta, Nelan työpaikalta ja keskustelupalstoilta.

      Mistään ei ole vastattu mitään.
      Murha info kadonneet Nela Utkina osiossa on pitkä keskustelu aiheesta. Kirjauduin sinne kysyäkseni. Kysyin ja tuli porttikielto koko palstalle.
      Siellä on runsaasti ihan älyvapaita sepityksiä ja minulla kuitenkin on ihan oikeaa asiaa.


      "Teille on annettu tilapäinen porttikielto tälle keskustelufoorumille La Loka 03, 2015 8:40 am asti.

      Ota yhteyttä Keskustelufoorumin ylläpitäjään saadaksesi lisää tietoa.

      Porttikiellon syy: turha chat"


      Eikä siinnä vielä kaikki. En ala tässä pitämään GSM tekniikan luentoa. Lainatkaa kirja ja lukekaa siitä. Niin minääkin teen. Sabotaan nyt kuitenkin että myös operaattori olisi hyvä tietää.


      Ja olisi kadonneen tuntomerkeissäkin hyvä olla kerrottu kadonneen vaatteet, mukana olevat tavarat ja kännykän tiedot. Kännykkä rikkoontuneenakin voi antaa ratkaisevan vihjeen kun sitä päästään tutkimaan.

      Joku tässä kännykkäasiassa on sellaista että se saa jotkut menettämään malttinsa kun sananvapautta aletaan rajoittamaan. Ihan noin suoraan sanottuna ihmettelen että ei aviomies, työyhteisä esim. ole kiinnostunut.
      Tosin en aviomieheen ole ollut yhteydessä kun ajattelen että ei liene parhaassa mallissa hänen elämänsä. Onko sitten tuollaiselle keskustelupalstavelle alitajuisesti tärkeää että juttu ei oikeasti selviä vai mikä?

      • onpasperustelu

        Jotkut saa sielläkin kirjoittaa täysin päättömiä ja solvaavia kirjoituksia, välillä joku joutuu jäähylle, tuossa nyt ei luulisi olleen mitään laitonta, mutta aika turhaa arvailua ellei vaikka mies kertoisi tietoja, luulisi että kysyvätkin.

        Tuollaisella ihmisellä melkoisen varmasti älykännykkä eli tuskin kauaa virtaa riittää, mutta jos itse päättänyt kadota, voinut jättää minkä tahansa romukännykän maastoon.


      • Kclcococ

        Sori vaan, mutta toisen työpaikalle soittaminen on aika törkeää. Ei sillä työnantajalla ole aikaa sellaiseen. Mikset kysynyt suoraan Sergeiltä? Juttelisit vaikka hänen kanssaan koko jutusta ja sanoisit, että haluat auttaa. Hän varmaan kaipaisikin apua. Minäkin sain porttikiellon, vaikken kirjoittanut kuin pari lyhyttä juttua.


    • Mitästästämieltä

      Miltäs tämä tuntuu?

      Utkinalla oli rahat loppu. Tapasi jossain pyöräharrastuksessa pari liettualaista nuortamiestä. Suunniteltiin ryöstö. Utkina lähti Nuuksioon missä miehet majailivat. Seuraavana päivänä iskettiin. Nela kanootissa sai saaliin.
      Hänellä on kassi täynnä kelloja. Pari Liettualaismiestä kiinni.

      Mitä itse tekisit ko. tilanteessa?
      Tulisitko ihmistenilmoille?

      Harrastaako maastopyöräilyä?
      Harrastaako melontaa?
      Missä on töissä?



      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015091620360427_uu.shtml

      • Jdhbdu

        Miltäkö tuntuu? Tuntuu siltä, että yrität tehdä kyseisestä henkilöstä rikollista ja saada täältä tukea päähänpinttymillesi.

        Poliisin mukaan tapauksessa ei epäillä rikosta.


      • mitäeiepäillä

        Ei epäillä Nelaan kohdistunutta rikosta.

        En jaksa etsiä oliko Nela kateissa jo ryöstön aikaan tai missä oli. Ei kovin uskottava, mutta ei mahdotonkaan teoria, syyllisen olisi luonnollista pysytellä piilossa jos pelkää kiinni jäämistä. Mies venäläinen joten voisi olla sitäkin kautta yhteyksiä Liettuan venäläisiin/liettualaisiin.


    • matutska

      Jossain oli juttu, että Nelan työpaikalla oltaisiin menossa Englantiin messuille. Oliko kenties Nelakin lähdössä ja siitä ei kotonsa tykättykään...

    • Sivustaseurannut

      Kclclclc kirjoitti:
      "Sorii vaan, mutta toisen työpaikalle soittaminen on aika törkeää. Ei sillä työnantajalla ole aikaa "

      Ai on vai tosi törkeetä? Ensinnäkin yritys on kansainvälisien yrityskontktien luontiyritys. Ja työntekijä tai työkaveri on mahdollisesti juuri kuolemassa kituessaan jossain suonsilmässä. Kuvittelisi että työt keskeytettäisiin ja lähdettäisiin etsimään ja pelastamaan työtoveria. Eikä käyttäydyttäisi kuin susilauma. Tyyliin hyvä että kuoli vapautui hyvä työpaikka.

      Voiko tällainen olla oikeasti edes totta?

      sellaiseenhttps://me2we.jobs/sites/me2we/?

      • nohöpöhöpö

        Ei yritysten toimintaa pysäytetä sen takia että joku työntekijä kateissa, ainakin alkuun omasta tahdostaan.


      • Jjuhbdjd

        Pitäisi ymmärtää myös se, että yrityksissä ei ole mahdollisuuksia ja halujakaan ruveta vastailemaan uteliaiden ja nenäkkäiden yksityisihmisten uteluihin, joiden tarkoitus on lähinnä juorujen siivittämä spekulointi hörhöpalstoilla.

        Työtoverin katoamiseen liittyvä murhenäytelmä koskettaa työtovereitakin, joille pitäisi antaa omaisten tavoin rauha tehdä omaa surutyötään.

        Mitä hemmettiä se esimerkiksi meille kuuluu, oliko henkilö menossa jonnekin messulle ja tykättiinkö siitä kotona vai ei. Täällä on joillakin röyhkimyksillä elämän arvot aivan sekaisin.


    • Sholmes

      Kuuluupa hyvinkin. Kun poliisi ei anna tietoja esim. yksinkertainen , työuupunut, juoppo yms.
      Lähiomaiset taa varmasti vahvassa tunnetilassa.
      Tuollaine asia kuin kertoa minkämerkkinen puhelin ja mikä malli ei kovin intiimi asia ole.

      Ylöjärvallä oli pukkupoika juuttunut
      lumiluolaansa kovalla pakkasella. Poliisit raapivat tikkuja päästään niin soitin tutullu puhelinhhtiön miehelle ja sen koulun rehtorille missä poika kävi koulua. Oltaisiin paikannettu pojan puhelin ilman lupaa ennenkö kännykkä vaikenee ja haettu poika pois. Tämä Metsäkylän koulun rehtori ei antanut pojan numeroa. Poika löytyi kovan etsinnän jälkeen kuolleena. Rehtorille työpaikan säilyminen oli tärkeämpi mitä pojan henki.

      Ei kyllä meikäläiseltä heru arvostusta tuota Me2we firman toimintaa kohtaan.

      • turhaatuokin

        Vanhemmat antavat varmasti luvan paikannukseen kun alaikäisestä kyse, ei varmaan ole ollut kännykkää tai ehtinyt jo sammua, eikä se tarkkaa paikkaa näytäkään, lumen alla ei kauaa hengissä pysy. Aikuisten kännykkää ei ihan helpolla paikanneta ellei tiedetä olevan vaarassa. Onhan ohjelmia, että perheenjäsenet/kaverit voi paikantaa, mutta tuskin paikannus päällä jos itse haluaa kadota, ei kai muuten toimi.


      • Sholmes

        Ensinnäkin vanhempia on aika paljon. Pieni ongelma että onnistuu läytämään näistä vanhemmista ne oikeat vanhemmat. Sitten näillä vanhemmilla todennäköisesti on
        etsintä menossa joten tuskin ehtii liiemmälti puhelimessa höpöttämään.

        Sinulla on taipumusta ennustaa asioita. Silloin kun etsitään ei yleensä tiedetä missä
        kadonnut on ja millaisessa kunnossa henkilö on. Mutta ulkoiset olosuhteet vaikuttavat
        huomattavasti siihen millaisessa vaarassa henkilö on. Tuon kadonneen lapsen tapauksessa oli huomattavan kova pakkassasää ja jäätymisen vaara oli ilmeinen.

        Nelaan kännykkää on koitettu paikallistaa. Lehtitietojen mukaan kaksi kertaa. Vieläkin näyttää siltä että paikallistamisessa ei ole oikein onnistuttu.

        Nelan katoamishaluista ei ole näyttöä. Sanotaan että kaikkein todennäköisintä on
        hän ei ole halunnut kadota. Nyt kyllä aikaa on menetetty jo siinnä määrin että tästä
        ei oikein ole apua kuin korkeintaan seuraavassa mahdollisessa katoamistapauksessa.


      • heikostipäätelty

        Kun valehtelee työnantajalle olevansa sairas ja lähtee vapaaehtoisesti metsään niin kyllä se näyttää halunneen kadota, onnettomuus tietysti mahdollinen, mutta ei sitä kukaan metsään väkisin vienyt.


    • luulottelija

      Jospa nela selvisikin ja pääsi omin avuin pakoon ja on nyt jossain turvassa?Sitä kun ei tiedetä mitä hänelle tapahtui.

    • matutska

      Nyt odotamme mielenkiinnolla löytyykö Nela järvestä. Onko itse upottanut itsensä vai onko painot laitettu toisen toimesta. Onko Nelan vihkisormus vielä kädessä vai otettu talteen? Eikö tämä Pitkäjärvi ollut naisen rakastama paikka? Tuskimpa ulkopuolinen tieäisi missä tykkäisi olla viimesillä hetkillään...Facbook-sivut ovat kyllä muuttaneet muotoaan 2,5 viikon aikana. Kukahan siitä liikuttelee?? Kaikella on merkitystä.

      • nelanaureskelee

        Päivittelee sivujaan ja lukee näitä juttuja.


    • pähkäilijä

      Jospa viinerit kavereille jotka mahdollisesti oli tarkoitus tavata.

      • Kkjbji

        Tai sitten yksi aamiaiseksi bussimatkan aikana, toinen lounaaksi eväs- ja tekstaritauon aikana iltapäivällä ja viimeinen ehtoolliseksi.


    • SHolmes

      Monta kummallista asiaa olen saanut selvitettyä Nelan katoamisesta ja ne ovat
      tapaukseen liittyviä faktoja nekin.
      -Poliisi ei vastaa kun sieltä kysytään Nelan kännykän merkkiä ja mallia.
      -Vaikka Me2we, missä nela on töissä, on pieni henkilöstöyritys. Sieltä ei vastattu mitään kun kysytään Nelan kännykän merkkiä ja mallia. Jos olisi vastattu esim. että kännykkä on Nokia joku vanhempi malli, en osaa sanoa, mutta muistuttaa tätä netistä läytämääni kuvan kännykkää tai poliisi on kieltänyt meitä kertomasta niin
      en olisi alkanut kummeksua.
      - Murha info kadonneet palstalta tulee ilmoitus että olet saanut määräaikaisen
      käyttäkiellon palstalle. Ainoa asia minkä takia olen ko. pastalle kirjautunut on nimenomaan tuo kännykkä. Tämä nyt kuitenkin on aika ymmärrettävää. Pasta nyt vain on sellainen. Mutta ykkätyksenä se minulle tuli. Sellainenkin minulle tuli mieleen että onko mahdollista että joku pastalla koittaa kirjoituksillaan jostain syystä pitkittää tapahtuneen selvittelyä. Motiivi ei välttämättä liity sinällääm tapahtuneeseen mutta henkilöllä on joku oma itressi vastakkain jutun selviämisen kanssa.
      - Poliisi ei ainakaan ilman painostusta kertonut mitä Nela osti kauppareissullaan vaan epämäärisesti kuvaili vain ostoksia. Luulisi että tällaiset kadonneet mukana olevat vaatteet, esineet, ruokatarvikeet ja kännykkä ovat tärkeitä tietoja kadonneen etsinnässä. Muutenkin tällainen suhtautuminen että ei epäillä rikosta on kummallinen. Kun kuitenkin näyttää siltä että on ollut syytä epäillä henkilön olleen hengenvaarassa ja nopea löytyminen olisi mahdollisesti saattanut pelastaa kadoneen.

      Ilmeisesti ihmisen on parempi laatia asiakirja itsestään missä valtuutetaan viranomiset ja muut arat ihmiset julkaisemaan kaikki tuntomerkit yms. heti ja luvat paikantaa puhelin ja murtaa kirjesalaisuudet mikäli jostain syystä katoaa.
      Mukavampi sitten pää alaspäin odotella etsijöitä jossain kallionhalkeamassa tai sadevesikaivossa.

      • niinpää

        Olisit mennyt etsimään ryhmässä, olisit varmaan saanut tietojakin. Eihän sinne sivullisia ole haluttukaan.


    • matutska

      Nela on tod.näk. upotettu Pitkään Saarijärveen. Onkohan vihkisormus enää sormessa? Miksiköhän S vähättelee ettei N olisim osannut ko järvelle? Olihan se heidän suosikkipaikka. S on seurannut N:ää Nuuksiossa ja yllättänyt tämän. Seurannut taistelu ja loppu voidaankin jo arvata...

      • jospatuntee

        Tiedän naisia joilta katoaa suuntavaisto kotimetsissäkin.


    • ÄinäänMiäs

      Löytyy kaatopaikalta.

    • SHolmes

      Minä olen aika huono noissa sukelkus asioissa. Ei ole minkäänlaista koiraa ja itselläläkin on nuha. Pitkästä Saarijärvestä mainittiin että se on hyvin syvä. Kyllä minä harkitsin yhden lunnonsuojelualueelle suuntauva bussiretken kääntämistä Nuuksioon tämän takia. Hankkeelle olisi ollut jonkinlaiset läpimenon mahdollisuudet. Mutta oli viikon myöhässä. Nyt alkaa olla valitettavasti myöhäistä. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Sitten on sellainen asia mitä tuskin osaat ottaa homioon. Nimittäin voi tulla negatiivinen tulos jolloin etsittäviä on lisää. Tämä lähipiiri tuntuu olevan outoa vaikka julkisuudessa annetaan valoisa kuva.

      Päätin siksi keskittyä pelkästään noihin kännykkä asioihin kun pystyn kuitenkin näissä asioissa tekemää muutamassa päivässä tekemään sen työn mikä veisi keskiverto ihmiseltä kuukausia. Näissä asioissa kun ei pelkällä hyvällä sydämellä pääse tulokseen.

      • muutakinpuuttuu

        Etkö osaa vastata viestien alle? Jos haluttiin löytää elossa, silloin piti etsiä nimen omaan maastosta, vedestä ehtii löytää myöhemminkin. Maastoa rivissä etsiessä ei tarvita erikoisia taitoja, mutta olisit ehkä saanut niitä tietoja mitä olet halunnut.


    • SHolmes

      "9.9.2015 ~23.50: Puhelin on viimeisen kerran yhteydessä tukiasemaan 9.9.-10.9.2015 (keskiviikon ja torstain välisenä yönä). (Useampi lähde kertoo noin puolenyön ja yksi 9.9. puolella ajaksi.) "

      Tämä on sellainen tieto että sen paikkansa pitävyys kannattaisi ehdottamasti tarkastaa. Nimittäin on
      mahdollista että asia ei oikeasti ole näin kuin lainauksessa väitetään.

      Mennyt usko kun kadonnutkin on jäänyt pois milloin milläkin pysäkillä. Ja tukiasematietojakin on tarkisteltu jo kaksi kertaa.

    • SHolmes

      Jatkan vielä. Kun asiaa tuntemattomat antavat tuollaisia lausuntoja niin voi ihan hyvin käydä niin että sanotaan kuten yllä vaikka faktaa on tämä.
      " Puhelin ei ole ollut yhteydessä tukiasemaan 9.9.2015 23.50 jälkeen. "

      Eli tämä on siis ihan eri asia.
      Mutta mikä on totuus asiasta?
      Ja miksi sitä ei selvitetä kerrota?

    • matutska

      Kyllä poliisilla on varmasti tietoa ja vinkkejä on satanut. Mikä Sergeyn tekee syyttömäksi? Hän on ainoa, joka tapauksesta jotakin tietää. Jos on patologinen valehtelija niin saa näyttämään itsensä syyttömäksi. Nelan tekstiviestin ja viimeisen signaalin välillä on ollut aikaa puuhailla etäpäivänä kaikenlaista. Varmasti tiesi Nelan menneen Nuuksioon ja tutuille paikoilee sopineet tapaamisen, siksi eväät mukana.

      Kun katsoo Sergeyn ilmeitä kuvissa ja videoilla niin hän peittelee selvästi jotakin. Hänen silmänsä ovat nähneet kauheuden - teon, joka tuli ehkä pikaistuksissaan tehtyä. Jotta hommasta ei jäisi kiinni on ruumis pitänyt äkkiä saada piilotettua siis upotettua järveen. Oliko heillä henkivakuutus/parivakuutus? Vakuutusrahojen toivossa hyvin mahdoliista ottaa tuore puoliso päiviltä. Miksi muutoin olisi ajeluttanut jo Petroskoin kivisillä rinteillä?? Mielessä silloin jo loukkaantuminen tai jopa kuolema. -Hän ei saanut edes kivikkoisilla rinteillä työasioitaan mielestä...sanoi S yhdessä haastattelussa.

      Fb:n sivuja on muuteltu viikkojen aikana. Tuskimpa Nelan toimesta. Joku on halunnut tuunata siistimpiä näkymiä. Poliisien olisi alusta pitäen pitänyt ottaan S.ään tiukempi ote. Ettei käy kuin Auerin tapauksessa...pääsee kuin koira veräjästä. Valheenpaljastuskoe olisi hyvä tehdä. S:llä on tarkka tieto vaimonsa paikasta, mutta nyt taitaa jo pikkusen pelottaa, sillä koirilla on vainu. Sieltä se vaimo löytyy järven pohjasta. Menee vaan hieman aikaa, sillä ruukis kulkee virtausten mukana. Putosiko tarkoituksella kivet repussa kalliolta vai laittoiko joku muu kunnon painot? Ja vihkisomus. Onko se tallessa vielä? Riita tässä on ollut taustalla tai muu loukkaaminen.

      Homma on hyvin suunniteltu, sillä syksyn koleus on tulossa ja järvien pinta jäätyy hiljalleen....

      • joopahanjoo

        Selvästi suunnitelleet pesevänsä pyykkiä järven rannalla Nuuksiossa, Nela osti pyykkinarun ja pyykkipoikia, S piti tuoda pyykit. Mukavaa päivän viettoa, kyllä sen takia kannattaa ottaa töistä luvatonta vapaata. Mitenkähän Nela aikoi selittää työpaikalla ettei käynytkään lääkärissä vai eikö aikonutkaan selittää.


      • tff5

        vastaan nimim.matuskan kommenttiin. että olen ihan samaa mieltä.


      • Ihhudb
        tff5 kirjoitti:

        vastaan nimim.matuskan kommenttiin. että olen ihan samaa mieltä.

        Voi teitä onnettomia... matutska ja sinäkin "ihan samaa mieltä" oleva.
        Eikö yhtään hävetä läheisten/lesken häpäiseminen? "Hänen silmänsä ovat nähneet kauheuden"... jne jne. typeryyksiä.

        Te ette itse ole varmaan kokeneet läheisen ihmisen katoamista ja sen aiheuttamaa järkytystä?

        Vilpitön osanottoni Sergeille ja Nelan omaisille ja ystäville.


    • dhdxhxdthx

      Maura Murray tapaus on samanlainen. oli rahasotkuja, oli kolaroinu autolla, oli joutunu kinni luottokorttikavalluksesta, jne. ura oli tyyssänny rikoksiin. Meni metsään tappamaan ittensä. ei tosin ole löytyny.
      Uskon että nela on hirttäytynyt metsään,
      mutta jotain härää voi olla tossa Venäjänmatkassa. Jotan sattui siellä,tai paljastui miehen taustasta, mies onkin mafian palkkalistoilla, Nela halusi erota, joten häviäminen oli ainoa vaihtoehto. Ehkä miehen rikollisuus paljastui Nelalle matkalla, ja halusi paeta.

    • SHolmes

      Kaksi edellistä kommenttia voi myös
      täyttää kunnianloukkauksen kriteerit.
      Kirjoittajatkin todennäköisesti ovat samaa mieltä.

    • SINPPAS

      Jäi vaivaamaan Pitkä Saarijärvellä etsintä missä ei lötynyt mitään. Jos ruumis ajelehtii vedessä niin veden sekoittelu perämoottorilla voi siirtää ruumin toiseen paikkaan. Koira kuitenkin haistoi ja mitään ei löytynyt.
      Hajulle pitäisi olla joku selitys.Pitäisikö siellä käydä taas koiran kanssa. Jos löytyisi uusi paikka ja entisestä kohdasta ei nouse hajua niin silloin vainaja tai eläimen raato on siiertynyt.

    • matutska

      Ei ole N ollut enää otsikoissa eikä S antamassa lausuntoja medialle...Hmmm. pinnan alla kuhisee...

    • twh

      Nelan isä on rekkakuski Tsekeistä. Onkohan sillä mitään merkitystä.

    • jatatui

      Kummastuttaa nuo S.n lausunnot: -Menen itse etsimään yöllä metsään, en tiedä tuleeko kukaan mukaan. -Toivottavasti hän on jossakin lämpimässä. Mies puhuu omia ajatuksiaan, koska tietää miten hommassa on käynyt. Onko kukaan kyseenalaistanut hänen mielenterveyttään?Minusta nuo ovat puheita, joita ei normaali mies laukoisi vaikka olisi mitä tapahtunut....

      • enkyseenalaista

        Epäilemättä olet pikaisen avun tarpeessa.


    • Mokamikämoka

      Jos Nelaa ei löydy lähistön vesistöistä tai metsistä niin sitten kyseessä on henkirikos.
      Joku osasi odottaa Nelaa, tiesi minne oli menossa ja oli paikalla odottelemassa, Nelalla ei ollut mahdollisuutta paeta.
      Pointtina on, että mitään retkeilyyn viittaavaa ei ole paikalta löytynyt. Joku siis ei osannut tarpeeksi hyvin huomioida kaikkea mitä uskottavaan lavastukseen tarvitaan.

      • jatatui

        Taitaa olla meneillään viivytystaktiikka. Ensin täytyy löytää ruumis, jotta voidaan aloittaa tarkemmat tutkimukset... Näytelmän lavastukset tosiaan hieman nilkuttavat. retkeilytavarat oli jo repussa valmiina pyykkinarua myöten ja S tiesi sen myös. Mustasukkaiselle miehelle sana - EI-on myrkkyä.


    • kakkkapylly

      kyllä ne sudet sen sieltä on jo syönyt jos joku syrjäytynyt sitä ei ole jo kaapannut raiskannut ja paloitellut. järvestä tai suosta löytyy.

    • aavistelempavain

      Aavistelempa että Nela olisi huumattu/myrkytetty. Sidottu. Raiskattu. Pudotettu järvenpohjaan. Paksut painot että ei nouse pintaan. Suojärvi. Kännykkä tarkoituksellisesti heitetty lähelle kaatopaikkaa. Josta tosin Nelakin voi löytyä. Hänet on vaiennettu kenties liittyen johonkin huumebisneksiin..johon hänet on vedetty mukaan vasten tahtoaan.

    • seisovatsilmät

      Kauhistuin Nelan aviomiehen silmiä. Ihan jähmetyin. Ja olin näkevinäni hänellä jossain valokuvassa korvikset korvissa.........????? Mutta se katse..huh Huh..kun ovat ajelulla ja mies katsoo alas vasemmalle. Itse en uskaltaisi kyytiin lähteä.. Jotain tosi kavahduttavaa..

      • seisovajärki

        Toivottavasti kukaan ei ota sinua kyytiin, voit harhoissasi vaikka puukottaa.


    • vapaaehtoinen
    • sahattujaosia

      Löytynyt sahattuja jäsenten tms.kappaleita luki lehdessä. Järkyttävää. Nela on siis paloiteltuna jossakin. Aivan aivan hirveää. Kuka on sellainen susi joka sahailee ihmisiä kappaleiksi. Sairaan hulluja tyyppejä. Järkyttävää. Kuka on voinut olla asialla. Aavistelen että ne jäsenten kappaleet on Nelan. Ja aavistelen myös että s tietää missä Nela on. Hui ne silmät######

    • pelottaa

      Tämä on mielenkiintoinen juttu. Tuttavieni kanssa seurataan tätä nettiä ahkerasti. Selvännäköisiä on tuttuni ja he ovat aika varmoja, että rikos on taustalla. Onkohan Sergeillä miten sormet pelissä. Epäillä voi. Sen verran pelkään, että itse en enää uskalla mennä ainakaan yksin marjaan enkä metsään. Pelottavaa.

      • pelkäätoki

        Luulet että Sergei tappanut ja tappaisi sinutkin, miksi ihmeessä ))


    • erittäinsurullista

      Aavistelen myös Sergein osuutta. Hän on puhunut itsensä pussiin useita keroja. Esim. Nela OLI taitava suunnistaja..siis oli??? Sitten toinen lausunto oli: Ei Nela osannut suunnistaa..se olikin hän joka luki karttaa.... Sitten: Ei Nela JÄRVESSÄ ole??? Sitten: En toivo hänen löytyvän Nuuksion metsästä jne.jne. Erittäin kummallisia kommentteja kaikenkaikkiaan. Epäilen että S.on ollut Nelasta mustasukkainen ja ........ Ja FB-sivuja on muuteltu koko tämän ajan. Luin vaan. Esim.Nelan taustakuvaksi muutettu ilotulitusaihe ym hullua. Hullua. Järjenvastaista toimintaa. Aivan kuin olisi juhlaa nyt jollakin...ilotulitustaustakuva. Karmeaa toimintaa kukapa sitten häärääkään... Vain Jumala sen tietää...

      • jatatui

        Samaan kiinnitän myös huomion eli S:n vastauksiin.
        Jos hän sanoo- N:n olevan lämpimässä niin tarkoittaakohan se hänen puheissa Ämmänsuota?- N voi olla jonku luona, sanoo S. On varmaan Taivaanisän luona. Ja nuo silmät paljastivat jo ekassa IS: videolla, että kaverilla on salattavaa. Ja miettikää printatut etsintälaput, hakukartat olkkarin seinällä. S:ltä vaan tieto puristettava ulos. Nelan ruumista ei löydy muuten...


    • mikäfirma

      Mikä tämä Nelan työpaikka oli (ME2WE Jobs). Oliko nuo työtoverit kaikki ulkomaalaisia.?Mitä tää firma edusti? Mikä oli koulutusvatimus, entä miksi työtä piti ensi aluksi tehdä palkatta?Vaikuttaa kaikki erikoiselta.

      • KaikkeaLöytyy

        Minut palkattiin kerran yhtiöön joka olikin tosi outo eikä maksanutkaan palkkaani. Olikin ehkä Gang Stalkingia ja varmaan joku peiteyhtiö.


    • kauheaa

      Kaikki tässä sopassa on erikoista. Minulla on aavistus että Nela on pudotettu veneestä lampeen. Sidottuna;mahdollisesti jätesäkkiin sullottuna ym...Kenties paloiteltuna. On vaan vahva vaisto. Ja ne S. silmät siinä yhdessä valokuvassa.... ~¥~¥~¥~

      • csi

        on joku tainnut katsoa liikkaa amerikan sarjoja.


    • csi

      suomen poliisi voitaisiin lakkauttaa, kun meillä on suomi24 täällä rikokset ratkeaa vaikka rikosta ei olisi koskaan tapahtunut.

      • eisaisinauraa

        Aivan sekopääjuttuja noilla akoilla ))


      • Jejbj

        Viitsivätkin trollailla... :(
        Samanlaisia sekopääjuttuja on välillä tuolla terveys-palstalla. Arvuuttelevat toisten sairauksia, sepittävät juttuja omista mitä mielikuvituksellisimmista taudeistaan ja ennustavat pikaista kuolemaa, jos joku vähän kyselee päänsärystään.


      • analyysi
        eisaisinauraa kirjoitti:

        Aivan sekopääjuttuja noilla akoilla ))

        Yleensä akat ovat mietteinensä oikeassa, yksinkertaiset ukot pelkillä putkiaivoilla varustteuja...


    • olisikomahdollistaxz6

      Nela ei ollut oikeasti onnellinen miehensä kanssa. Koska häntä rakasti joku toinen mies aidosti. Ja halusi hänet omakseen. Epäilen että Nela halusi erota Sergeistä ja oli sen hänelle ilmoittanut.

      Tai jospa S ilmaantukin joku piirre...salaisuus..tms. Ja Nela koki että hänet on petetty. Ettei se avioliitto ollutkaan alkuunkaan sitä mitä hän odotti. Hän janosi rakkautta ja hyväksyntää. Eikä näytelmää. Jospa Nela koki että hänellä on vain käyttöarvo ei muuta..

      Jospa hän onkin narsistin uhri.......

      • jospajospajospa

        Jospa Nela onkin se narsisti.


      • miten_lienee

        Jostain luin, että kyseinen liitto olisi pitkä.


      • jatatui

        Nela on oman tuoreen aviomiehensä uhri. Jotakin paljastui häiden jälkeen ehkä Venäjän matkalla...Kuvissahan Nela on sen näköinen, että on menossa tuulettelemaan päiväksi ajatuksiaan. Tarkoitus tulla illaksi kotiin. Olemus on kuitenkin riutunut ja iho stressaantuneen näköinen sekä epäpuhdas, kertoo valtavasta stressistä. Olivatko riidelleet yöllä, itkenyt ja sen vuoksi aikonut mennä lääkäriin, mutta muuttikin mielensä. S on tullut perässä Nuuksioon vaikka kuinka etäpäivää olisi viettänyt. Tappelu jatkunut ja Nela joko upotettu järveen tai kuljetettu Ämmänsuon kaatopaikalle, josta viimeinen signaali illalla...Löytyykö nyt viikonlopun etsinnöisä jo ei niin jätemyllyssä loput. R.I.P.


      • epäselvännäkijä
        jatatui kirjoitti:

        Nela on oman tuoreen aviomiehensä uhri. Jotakin paljastui häiden jälkeen ehkä Venäjän matkalla...Kuvissahan Nela on sen näköinen, että on menossa tuulettelemaan päiväksi ajatuksiaan. Tarkoitus tulla illaksi kotiin. Olemus on kuitenkin riutunut ja iho stressaantuneen näköinen sekä epäpuhdas, kertoo valtavasta stressistä. Olivatko riidelleet yöllä, itkenyt ja sen vuoksi aikonut mennä lääkäriin, mutta muuttikin mielensä. S on tullut perässä Nuuksioon vaikka kuinka etäpäivää olisi viettänyt. Tappelu jatkunut ja Nela joko upotettu järveen tai kuljetettu Ämmänsuon kaatopaikalle, josta viimeinen signaali illalla...Löytyykö nyt viikonlopun etsinnöisä jo ei niin jätemyllyssä loput. R.I.P.

        Älä vaihda ammattia ))


    • ds.st.th

      Myös geokätköilijä-tsekin fb on päivitetty kai 14.9. Ei ehkä edes tuttuja?

      Joku sulkee geokätköilyn pois m-infossa, onko sillä tietoa muusta.

    • järki_päässä

      Uskon että paljon suomalaisia suoltaa uhkauksia nyt näille kätköilijöille. Ihmisten käyttäytyminen netissä ei ole lainkaan järkevää. Eli arvailkaa mitä vain. Poliisi hoitaa homman jos tarve. Älkää täyttäkö toisten kotisivuja järettömyyksillä. Mikä Suomi kuvaa ulkomaille luodaan.

    • analyysi

      Poliisi ei enää etsi Nelaa Nuuksiossa. Sergei on tyytyväinen, sillä poliisille jää muuta tekemistä...! Onkohan S:n suksiboksi tarkistettu samoin takakontti haistatettu koirilla. Voihan olla, että Nela tuli kotiin reissultaan, sai kunnon löylytyksen ja hups. henki lähti. Viety ikeansäkissä metsään ja hukutettu. Tämä vieraiden lähdön jälkeen. Puhelin heitetty paluumatkalla lepikkoon. Tekijä on yleensä lähipiiristä...Katoamiseen ei liity rikosta! Come on! - ei kai tuota kukaan usko.

    • YksityisetsiväX

      Toivottavasti tämä tapaus ei jää uudeksi Bodomiksi.

      • mitenjäisi

        Yksi mitä ilmeisimmin omaehtoisesti kadonnut vs kolme telttakaverinsa murhaamaa.


    • velivenäläinen

      Ei löydy Nelaa eikä Sergey tunnusta. Heittiköhän suutuksissaan ja raivon vallassa vastavihityyn vaimonsa Ämmänsuon jätemyllyyn, mutta harmiksi puhelin unohtui Nelan taskuun. Hyvin on osannut harhauttaa etsijöitä jo viikkokaupalla. Moneltako se roska-auto käy Malminkartanon kämpän kulmilla...

      • lhmettelijä

        Jos loppujen lopuksi mies paljastuisi syylliseksi, niin hän ansaitsisi Jussi-patsaan kaiken vaivannäkönsä jälkeen. Samat sanat Nelalle siinä tapauksessa, jos on lavastanut oman katoamisensa.

        Tämä on sellainen keissi, ettei ei yhtään tiedä, mihin uskoa. Ufokaappaus voitaneen sulkea pois vähäisen todennäköisyyden vuoksi, mutta liki kaikki muu tuntuu mahdolliselta.


    • siikis

      Kun lähdetään Heinäslammentietä menemään, jossain on mökki joka tulisi tarkistaa. Roskia tuodaan siihen tien alkuun. Mäkkärin "täysi" paperikassi viimeksi.

    • matutska

      R.I.P. Nela. Liian aikaisin lähdit pois, mutta ymmärrän jos et enää jaksanut. Loistat tähtenä iltataivaalla. Anna voimia myös Sergeylle katsoa kohti uutta päivää.

    • kunnianloukkaus

      Kyllä täällä on hulluja kirjoituksia, kun alkaa epäilykset mielikuvissa laukkaa. Kaikki on utopiaa Nelan kuolemasta. Ja ne turhat syytökset. Kyllä kansa on surkeeta, ilmeisesti odottavat hirmu juoruja. Toisin juttujen on käynyt.Ei pätkääkään edelläolevista pidä paikkaansa.Voisi omaiset ihan pyytää kunnianloukkauksesta syytteen.

      • Ironic

        On jotenkin ironista, että näin suuri kohu voi syntyä pelkästään sen vuoksi, että henkilö ei löydy heti. Ja kaiken tämän ajan hän oli teoriassa kenen tahansa löydettävissä, siis ei missään järven pohjassa.


    • Kummastusta

      Eipä ihmeesti puhuta että kuka hänet hirtti!

      • ihantarpeeksi

        Ennen itsemurhista vaiettiin.


    • Eipä paljoa puhuta Segen saamasta tuomiostakaan :) Noh ei kaikki murhat julkisuuteen pääse

      • taksissaaaa

        Onhan sitä ennenkin ollut ongelmia heti kun on kätelty, eikun uutta putkeen kuten FB:ssä luki myöhemmin. Minä veikkaan että ei yksi hukkuminenkaan pääse julkisuuteen, on meinaan sen verran vaikutusvaltaista väkeä ja polku yhteen toiseen caseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe