Verotus ja Ilmainen Työvoima 2000 Luku, Suomi

make.l

Totuus on se, että Eduskunta yritti aikoinaan oliko se nyt 90 luvulla puolittaa työttömyyden ja toinen mitä yritettiin oli, että osta 10:llä markalla ja näin työllistät työttömiä ja siinä ei todellakaan onnistuttu eikä onnistuta nytkään kun kiristetään tuloja vähän joka suunnalta ja vapaapäiviä rokotetaan kun kyseessä on lomapäivät esim. kesälomia lyhennetään ja viikonloppu lisätuloja puolitetaan, mitä tämä kaikki tuo tullessaan?...Se tuo tullessaan lakkoja ja vieläpä entistä vähemmän työpaikkoja.

Töitä saa kyllä jos ei tarvitse palkkaa maksaa sillä ei ne työt tekemällä lopu ja se on fakta, ilmaistyöhön otetaan ilomielin vaikka sitten työharjoitteluun työttömiä tai palkkatuella niin sanottuun tessin palkalle ja silti on työnantajalle lähes ilmainen tulonlähde ja kun aiemmin kirjoitin harmaasta taloudesta ja sen laillisuudesta on tämän kaltainen työllistäminen harmaata taloutta todellakin eikä se johda koskaan pysyvään työpaikkaan ei edes hetkelliseen niin, että työnantajan pitäisi maksaa koko palkan omasta pussistaan.

Suomi taitaa olla menossa Kreikan tavalla perse edellä puuhun ja latvaan asti josta pois pääsy on ainoastaan Eurosta eroon ja ihan oma valuutta Suomeen ja joku muu kuin kelluva markka sillä muutoin ei tule kuin risuja taivaalta ja Eduskunnasta asti vielä.

Se, että yritetään edelleen tyyliin osta 10 eurolla ja työllistät työttömiä ei todellakaan mene niin vaan kaikki mitä ostetaan siis Suomalaista valuvat voitot kauppaketjujen pääkallopaikkaan ei siis työllistäen työttömiä koska muutoinhan nekin rahat olisivat tappiota kun pitäisi maksaa uusille ihmisille palkkaa siis voittorahoilla....HALOOO.

Kuten aiemmin kirjoitin, että missä on Valtion rahat kun kerran jatkuvasti Valtion kassa ammottaa tyhjyyttään ja lisää se tekee velkaa koko ajan, eli kysymys kuuluu edelleen, että veteleekö joku tai jotkut tahot välistä vai minne valuu verorahat oikeasti?!

Laitan tähän samaan pakettiin Irwin Goodman piisin jos toisenkin terveisinä Eduskunnalla sen, että ei ne asiat ole parantuneet vieläkään.

Irwin Goodman - Haistakaa paska koko valtiovalta
https://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ

Toinen on Kusessa Ollaan piisi

https://www.youtube.com/watch?v=uIq2jRzPtYg

Ja kolmas Kolera - Suomi on Euroopan kallein maa

https://www.youtube.com/watch?v=6PczhUTkl0w

Kiitos Eduskunnalle! Ja Suomen Valtiolle!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Olikesäolimopo

   Joo, se oli 90 luvulla kun Ahon hallitus just sai talouden positiiviselle ja vassarit tuli tyhjillä lupauksilla hallitukseen. Alamäki alko jo 96 jolloin alettin ottaan reippaasti lainaa ja sitä on jatkunu tähän päivään.
   Nyt kun lopulta nyt saatiin kunnon pääministeri joka oman kunniansa uskaltaa pistää peliin ja rupeaa laittaan taloutta kuntoon niin nämä samat jo aikoja sitte kelkasta pudonneet neuvostoaikaiset vassarit alkaa puuhastelemaan lakkoja jotka maksaa kymmeniä miljoonia valtiolle.
   Jos viittii tutkia historiaa pidemmälle niin huomaa kyllä mihin vasemmisto politiikka on kerta toisensa jälkeen johtanut, alamäkeen. Toki on oikiatki mokaillu, mutta harvemmin, edellinen hallitus oli tosi floppi, no, siihenkin vaikutti vasemmistopolitiikka ja kokemattomat pikkupojat, esim kätäinen...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   214
   4292
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   36
   4049
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2446
  Aihe