Miehen ex käy hermoille

exäänkyllästynyt

Eli ongelmana on mieheni ex vaimo joka viestittelee ja soittelee miehelleni päivittäin.
Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä pian pari vuotta. Meillä on mennyt hyvin tähän kesään asti. Ongelmaksi minulle on muodostunut mieheni ex vaimon jatkuva yhteyden pito. Mieheni erosi tästä naisesta 7 vuotta sitten naisen lähdettyä toisen miehen matkaan. Arvata saattaa että heidän eronsa oli tosi riitaisa ja tapellessa meni varmaan pari vuotta. He saivat kuitenkin välinsä selvitettyä ja molemmat elivät omaa elämäänsä.
Heillä on liitostaan kaksi lasta jotka ovat heillä vuoroviikoin. Mieheni ex seurustelee edelleen saman miehen kanssa kenen kanssa miestäni aikanaan petti.
Meidän suhteen alkaessa kaikki sujui hyvin mutta kesällä mieheni ex oli laittanut miehelleni viestiä että kaipaa häntä. Mieheni ei kertonut minulle heti asiasta. Kertoi kyllä myöhemmin kun samanlaisia viestejä tuli uudestaan. Näytti jopa ne uudemmat viestit ja sen mitä oli niihin vastannut. Kysyessäni miksei kertonut niistä aikaisemmista viesteistä kertoi syyksi ettei halunnut huolestuttaa minua niin turhalla asialla.
Tämä kertomatta jättäminen jäi kuitenkin mua vaivaamaan. Minua on edellisessä suhteessa petetty ja olen herkkä reagoimaan valehteluun ja salailuun. Sen tyylisiä viestejä ei ole enää tullut mutta mieheni ex pitää yhteyttä mieheeni päivittäin. Soittelee ja lähettelee viestejä. Asiat koskevat lapsia. Tiedän koska mieheni kertoo minulle viesteistä ja näyttää niitä sen takia ettei minun tarviisi epäillä mitään. Ennen tämä ex vaimo ei ole näin paljoa yhteyttä pitänyt. Tuntuu että hän tekee tikustakin asiaa että saa laittaa viestin.
Onhan se hyvä että lasten asioista pidetään huolta mutta itseäni tämä jatkuva yhteydenpito ahdistaa. Olen puhunut asiasta miehelleni ja hän sanoi ymmärtävänsä mutta sanoi ettei voi sille mitään jos toinen kirjoittaa tai soittaa. Eikä tietenkään voi yhteydenpitoa kieltääkkään koska asiat koskevat lapsia.
Menetän usein hermoni tämän asian takia ja meillä välillä onkin asiasta riitaa. Olen vaan niin mustasukkainen ja herkästi epäilevä mikä johtuu siitä aiemmasta suhteesta jossa petettiin.
Jotenkin minulla on tunne että tämä ex vaimo yrittää jotain näillä jatkuvilla viestittelyillä koska muutenkin haikaili mieheni perään.
En tiedä, tilanne on minulle tosi ahdistava. Mitä olette mieltä, stressaanko turhaan ja miten minun kannattaisi olla tai toimia?
Tämä ei mielestäni ole normaalia enää. Itsellänikin on lapsia mutta emme pidä lasteni isän kanssa läheskään niin paljoa yhteyttä.

1

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ankeatilanne

      Ehdota miehellesi että jos antaisi sinun ja voisit miehen sijasta välillä puhua lasten äidin kanssa lapsia koskevista asioista? Olet kuitenkin lasten elämässä myös. Silleen että mies antaisi puhelimensa sulle kun lasten äiti soittaa ja sanoisi hänelle että voi keskustella sun kanssa myös.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe