itsellinen nainen, mitä tehdä ensin, kokemuksia

JoskoKu

Olisi kiinnostavaa kuulla kokemuksia hedelmöityshoidoista joita "itsellisenä naisena" saisin. Kertokaa oma stoorinne. :) Ja saa olla myös pariskunta, kun samoja hoitojahan ne voi olla. Mun tilanne se, että olen jo useamman vuoden odottanut adoptiolasta ja nyt näyttää täysin jäätyvän koko tilanne. Jospa sittenkin yrittäisin tätä kautta. Ikää 40v. Yksi lapsi entuudestaan. Eli eikös paras ensiaskel ole ottaa mitä pikimmin yhteyttä hoitoja antaviin tahoihin? Asun pk-seudulla. Onko suosituksia? Sitä mietin kun on ylipainoa... Pitääkö ensin laihduttaa? Ekan lapsen kanssa olin myös ylipainoinen, mutta ehkä 10kg tullut siihen lisää. :( Ja sitä mietin, että lapseni syntyi hätäsektiolla, että voiko toista synnytystä/sektiota edes olla? Muistelisin, että eräälle sukulaiselle sanottiin, ettei hän missään nimessä saa enää tulla raskaaksi, kun hänellä tais olla kaks sektiota tehtynä vai oliko yksi...no kumminkin..
Henksitä puolta en jännitä. Viime raskaus oli ihana, nautin kaikista pahoinvoinneistakin. :) Ja olen tavallaan tämän adoptioprosessin kautta jo surrut sitä, että en enää saa vauvaa. Adolapsi olis luultavasti 2v . Niin nyt olen taas alkanut haaveilemaan, että josko kuitenkin saisin vielä vauvan. :D Isosisaruskin olis aivan innoissaan. Lastenhoidosta paljon kokemusta (myös työ) että näitä puolia en jännitä.

4

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tässänytalkuunsa

   Aloita lukemalla klinikoiden kotisivut. Sitten varaa aika ensikäynnille. Klinikka päättää, ottaako se sinua hoitoon ylipäänsä ja joudutko esim. laihduttamaan ensin. Varaudu siihen, että ikäsi takia et välttämättä enää saa omaa biologista lasta sekä siihen, että yritystä voi kestää vuosikausia. Aivan kuten adoptiokin, hoito maksaa erittäin paljon, Väestöliitto on hieman muita klinikoita halvempi.

  • Anonyymi

   Kaikki tieteelliset tutkimukset kertoo, siitä miten tärkeä lapselle on että hänellä on isä. Miettikää kannattaako näitä spermahoitoja ottaa ja kasvattaa isättömiä lapsia.

  • Mä voin luovuttaa luonnollisilla menetelmillä siittiöitä

  • Anonyymi

   Luovutetuilla munasoluilla voi vähän vanhempikin tulla raskaaksi. Tavallaan vähän erikoista, että on yritetty adoptiota, eikä saada omaa biologista lasta tai itse synnytettyä lasta. Sektioita voi olla vaikka neljä, kuten Victoria Beckham.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   160
   10684
  2. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   4553
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   33
   3525
  4. Joensuussa lapsen kuolema-Lieksalainen äiti

   Näin kirjoitellaan. Surullinen tapaus. Todella surullinen.
   Lieksa
   46
   2532
  5. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   74
   1513
  6. Jos merkitsen sulle jotain

   Niin ujuta tänne joku pieni varma tunniste, jonka vain me kaksi voisimme tietää. Olen niin rikki ja epätoivoinen ilman
   Ikävä
   69
   981
  7. Leikki-ikäinen lapsi kuollut Joensuussa

   kirjoitti Iltalehti verkkosivuilla, että syyllinen on toinen vanhempi ja huoltaja. Karmeaa. Pitäisi sosiaalityöntekijöid
   Joensuu
   6
   877
  8. Porkka jaksaa jatkaa pridekeskustelujaan somessa

   Kyllä vetää tiukille pridepuheen pitämisen jälkeenkin. Kuinka ihminen voikaan olla noin huomion hakuinen? Somekanavilla
   Lieksa
   117
   814
  9. Tekisi mieli muuttaa

   Suosittele hyvää paikkakuntaa. Mä saan töitä mistä vaan. Mitä kauemmaksi pääsen yhdestä miehestä, niin unohdan varmasti.
   Ikävä
   133
   794
  10. En unohda sinua koskaan

   Tiedän vain ja tunnen sen sydämessäni, etten tule koskaan unohtamaan ja pääsemään yli sinusta. No, jos näin kovaa kolaht
   Ikävä
   44
   786
  Aihe