Fetisismin kehityskulku?

Kumpparifettari

Miten sinulla on kehittynyt fetisismisi nuoruudesta tähän päivään? Onko kiinnostuksesi pysynyt suurin piirtein samanlaisena vai löytyykö eroja eri aikakausina?

Itse kumisaapasfettarina huomasin kiinnostukseni kumisaappaisiin jo ala- asteikäisenä. Tuolloin lähinnä katselin kumppareita tyttöjen jaloissa ja haaveilin niistä myöhemmin kotona. Murrosikäisenä sitten omat saappaat muuttuivat kiinnostaviksi. Niiden jalkaan laittaminen, peilistä ihaileminen, haisteleminen ja maisteleminen oli parasta maailmassa. Tällöin tuli tietenkin tyydytettyä itseäänkin. Samalla tietenkin saappaat naistenkin jaloissa kiinnosti. Avioliiton solmimisen jälkeen, ruuhkavuosien aikaan kumisaapasseksi jäi melko vähäiseksi ja korvautui aika paljon ns. tavallisella saapasseksillä tai ihan normiseksillä. Vähitellen kumisaappaatkin ovat taas tulleet mukaan seksielämään.

Millainen on sinun fetisismisi kehityskulku?

57

3430

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kompi

   Tuo pitää fetissin kohdalla erittäin hyvin paikkansa, että aina se on enemmän tai vähemmän mukana. Hiljaisemman kauden jälkeen tulee aina vilkkaampaa.

  • Sodomiitti

   Erittäin hyvä keskustelunavaus. Täysin omakohtaiseen kokemukseen vedoten voisinpa väittää, että suurin osa fetisseistä on mukana ihan varhaislapsuudesta asti. Luullakseni tästä on olemassa myös psykologian alan tutkimuksia.

   Minulla on kolme fetissiä, jotka tiedostan: 1) Armeija- ja skinihenkiset vaatteet tyyliin maastohousut ja maiharit, mutta ei niinkään univormut 2) kumikäsineet 3) ballbusting eli munille potkiminen.

   Ballbusting on fetissinä sellainen, jonka muistan tarhaikäisestä lähtien. Aluksi siihen liittyi jonkinlainen epänormaali häpeäntunne peniksestä ja kiveksistä sekä niiden helposta haavoittuvuudesta, kun yksi kunnon potku munille pudotti pojan kuin pojan maahan tuskaisena ja nöyryytettynä kiemurtelemaan. Vaikka jäinkin henkilökohtaisesti vaille tätä kokemusta, ja pääsin itse potkaisemaan munille, mukaan tuli vallantunne. Hetken aikaa sai olla ‘’tosi gangsta’’, kun oli pudottanut toisen potkaisemalla yllättäen paikkaan, joka ainakin näennäisesti teki miehestä miehen. Kiinnostus kumihanskoihin on myös ollut mukana ihan varhaislapsuudesta asti, vaikka onkin sittemmin menettänyt jonkin verran tehoaan, kun on täytynyt käyttää niitä muutenkin.

   22 v, homo.

  • Kampe

   Tuo, kun kerroit suurimman osan fetissestä olevan mukana varhaislapsuudesta asti osui kyllä naulan kantaan. Väittäisin, että fetissit syntyvät juuri varhaislapsuudessa. Murrosiän tietämillä ne sitten muuttuvat käytännössä osaksi seksuaalisuutta. Moni varmaan muistaa jo lapsuudenkokemuksistaan tavallista suuremman kiinostuksen fetissiään kohtaan jo lapsena.

   • Anonyymi

    Jo ennen kouluikää minua kiinnosti suuresti kumisaappaat ja erilaiset sadevaatteet. Katselin ihaillen isompia lapsia ja heidän saappaitaan, lähinnä Kontioita. Sitten kun menin kouluun minullakin oli jo Kontiot, niillä kahlattiin välitunneilla ojissa ym. Koulupäivät menivät enimmäkseen toisten lasten saappaiden tarkkailuun. Sitten kun ikää tuli niin saappaiden merkitys kasvoi kun pikkuhiljaa tajusi mistä on kyse. Teini-iässä tyttöjen kumisaappaat olivat kiinnostuksen kohteena, kunhan ne vain olivat samanlaiset Kontiot kuin pojillakin. Lapsuudesta se alkoi ja edelleen kumisaappaat ovat tärkeä osa elämänmenoa, välillä on ollut pieniä notkahduksia, mutta koko ajan saappaat ovat olleet mukana kuvioissa.


  • Korkkarifetissi alko joskus yläasteen alussa. Aikuisemmalla iällä vasta tosi kovaan asemaan tuli kenkien kanssa touhuaminen.

   • roped

    Myöhäisherännyt korkkareihin. Aivan viime vuosina ohutkorkoiset korkkarit vaimoni jaloissa ovat alkaneet kiihoittaa. Tietenkin siksi, että tiedän seuraavan tallomista ja niiden nuoelttamista.
    Huippuna on se kun polvillani laitan ne sängyn laidalla ostuvan vaimoni jalkoihin.
    Alkaa alisteine olo.


  • Uuuuuuhj

   Löylykauhafetissi alkoi savusaunasta maalla.

  • Murkkuikä

   Yläasteen aikanahan nuo fetissit yleensä viimeistään puskevat esiin.

  • SukkisFetissi

   Mulla alkoi sukkisfetissi jo ala-asteella. Pudotin tavaroita tahallani lattialle, jotta sain nähdä takana istuvan tytön hameen alta sukkikset.

  • Nylonfäni

   Oon kolmikymppinen mies ja minulla on ollut myöskin teini-iästä asti ollut sukkis fetissi. Omistan isot läjät sukkahousuja ja käytin niitä päivittäin ja runkkasin.
   Mutta reilu kaksi vuotta sitten minut ympärileikattiin ja sen jälkeen fetissini katosi lähes täysin! En ymmärrä mistä se johtuu, koska ajattelin että paljas kikkeli vasten sukkahousuja olisi vielä ihanempaa!! Toisaalta nyt on helpompi olla, kun ei tarvii kokoajan ajatella sukkiksia ja sukkis sääriä! Onko vastaavia kokemuksia?

  • Onko kelään tiedossa, miten evoluutiopsykologia selittää fetisismin. Onko fetisismistä ollut evolutiivista hyötyä tai haittaa?

   • Anonyymi

    Psygologiasta en osaa sanoa, mutta jossain intterwebsissä näin, piirroksen, jossa "aivojen kartassa" piirrettiin jalat aika lähelle sukuelimiä. Sillä kai selitettiin runsaita kenkiin, sukkiin jne, liittyviä fetissejä. Tiedä sitten pitääkö paikkansa. Tetissä näkee kaikenlaista, niin totta kuin tarua.


  • Lisäkiihoke

   Evoluution kannalta fetisismi on ollut hyvä asia. Ns. normiseksi muuttuu muutaman vuoden sisällä kyllästyttäväksi jyystämiseksi, ilman lisämausteita. Fetissit ovat juuri näitä lisäkiihokkeita, jotka pitävät kiihkoa ja seksuaalista mielenkiintoa yllä pitkissäkin suhteissa. Evoluution kannalta yhdyntöjen ja siten suvun jatkumisen mahdollisuus vanhemmassakin suhteessa, jossa muuten kyllästytään pelkkään jyystämiseen, on ollut hyvä asia. Fetissien laaja kirjo ja muuntuminen iän mukana pitää huolen siitä, että fetisseihin ei yleensä kyllästytä, kuten pelkkään yhdyntäsisältöiseen seksiin.

   • Evoluutiospekulaattori

    Mielestäni tuo ei ole kauhean hyvä selitys. Eikö olisi helpompi ja varmempi muokata ihmisestä sellainen, ettei hän kyllästy? Sellaisia parisuhteita on muillakin eläimillä, esim monilla linnuilla.

    Jos miehellä on fetissi johonkin sellaiseen, joka on hänen elinympäristössään naisten käyttöesine, kiinnostuksen suuntautuminen voi olla geenien levittämisen kannalta lähes yhtä menestyksekäs kuin kiinnostus naisiin. Onko väliä, ihastuuko mies naisen rintoihin vai hänen korkokenkiinsä?


  • jljfgfjhghjrtfb

   Olin varmaan viiden vanha kun näin naapurin hieman vanhemman tytön uusissa pitkävartisissa kumisaappaaissa. Siitä asti on saappaat aina kiinnostaneet.

  • sddades

   Istuin koululuokassa eturivissä (yläasteella) ja minulla oli hyvät näkymät opettajan hameen alle. Pöksyt ja sukkahousut näkyivät usein. Aloin itse pukeutumaan joskus sukkahousuihin runkatessani. Sitten tämä loppui. Nyt olen yli kolmenkymmenen ja tämä kiinnostus sukkahousuihin on tullut takaisin. Käytän päivittäin.

  • leatherwanker

   Farkkufetismi muuttui nahkafetismiksi joskus 15 vuotta sitten. Ennen piti katsella/runkata seksikkäitä farkkutyttöjä mutta nyt pitää katsella/runkata nahkafarkkutytöille. On tämä ihmisen mieli vaan kummallinen.

  • shiny_n_slippery

   Olin lapsi-varhaisteini 70-80-luvuilla jolloin muodissa oli mm. kiiltävät nylon shortsit, tuuli- ja toppapuvut ja tästä muodostui fetissi joka on voimissaan vielä tänäkin päivänä. Kaikki mikä kiiltää, kahisee ja on sileänliukasta, kiinnostaa, mm. naisten satiinipaidat, mekot, hameet, housut, jne.
   Pienenä mulla oli kiiltävät siniset shortsit sekä tuulihousut, huomasin lisäksi että esim. puuhun kiipeämällä tai roikkumalla ovista muna jäykistyi ja tarpeeksi kauan roikkuessa sain orkut, niinpä kiipeilin ja roikuin shortsit ja tuulihousut jalassa usein :D

  • MaskDomina

   Koulussa yksi mun ihastus kokeili kaasunaamaria. Näin hänen silmät vain lyhyen hetken ajan kaasunaamarin silmien aukoista mutta jotenkin se katse säväytti. Olisin halunnut nähdä sen katseen uudelleen ja vain kahden. Myöhemmin poikaystävän armeijasta kertomat jutut kaasunaamareista sai minut kiihottumaan. Harmitti etten päässyt silloin näkemään häntä naamarissa. Aikoinaan oli ihan käsittämätön fiilis löytää armeijan kaasunaamareita Hon Kong tavaratalosta. En heti uskaltanut ostaa naamaria, mutta myöhemmin rohkaisin itseni ja kävin sen ostamassa. Siitä alkoivat leikit kaasunaamarin kanssa ja nytkyisin siihen on lisääntynyt, että tykkään alistaa miestäni. Tykkään myös pitää itse naamaria mutta enemmän haluan nähdä sen toisen kasvoilla.

  • suurtaikää

   Meidän pihapiirissä oli paljon eri ikäisiä lapsia ja nuoria ja piiskan saaminen oli ihan arkipäivää. Siitä se kiinnostus jäi. Se ei ollut pahoinpitelyä silloin, eikä varsinkaan nyt aikuisena, kun sitä tehdään osana seksileikkiä.

   • piiskaliisa

    Minua piiskattiin niin pienestä kuin muistan. Ainakin kerran viikossa piti ottaa housut alas ja hame ylös ja äiti räpsäisi muutaman kerran piiskalla. Ja piti pyytää anteeksi kaikkia tehtyjä kolttosia, vaikka ei olisi tehnytkään mitään. Siihen tottui enkä nyt aikuisenakaan malta olla ilman, enkä edes kostu kunnolla ilman piiskaa.


   • Anonyymi
    piiskaliisa kirjoitti:

    Minua piiskattiin niin pienestä kuin muistan. Ainakin kerran viikossa piti ottaa housut alas ja hame ylös ja äiti räpsäisi muutaman kerran piiskalla. Ja piti pyytää anteeksi kaikkia tehtyjä kolttosia, vaikka ei olisi tehnytkään mitään. Siihen tottui enkä nyt aikuisenakaan malta olla ilman, enkä edes kostu kunnolla ilman piiskaa.

    Kuului normaaliin arkirutiiniin, ja kuuluu vieläkin


  • inleather

   En tiedä oliko varhaislapsuuden muisto hoitotädin nahkatakista ratkaiseva, mutta myöhemmin kasvuiässä huomasin kiinnostuneeni nahkavaatteista. Murrosiässä aloin ymmärtää nahan ja seksuaalisuuden yhteyden omassa elämässäni. Jostain syystä alusta pitäen oli myös selvää, että olin "erilainen"... kaveripiirissäni tai muissa läheisissä ei ollut samaa ominaisuutta.

   Nuori ihminen luulee olevansa täysin ainutlaatuinen varsinkin fetisismin kaltaisten erikoisuuksien suhteen. Se saattaa rasittaa henkisesti - harmi!

  • Kummalista

   En ollut vielä viititäkään, kun koin jotain ihmeellistä katsellessani pyykkituvalla rehevää naista jolla oli kuminen harmaa essu ja kiiltävät kumisaappaat. Silloin elettiin 50 luvun loppu puoliskoa. Hyvin muistan vieläkin kuinka iltaisin painoin alastonta vatsaani vasten viileää lakanaa ja kuvittelin allani olevan sen kumiessun!
   Vartuttuani kouluikäiseksi tuo fantasia pikkuhiljaa hiipui. Olin sitten jo 10-11 ikäinen, kun olin äidin mukana kyläilemässä yhden naisen luona. Äiti ja se täti halusivat jutella jotain kahden kesken ja siksi minua alettiin työntää ulos leikkimään. Silloin oli kostea kevät loskainen päivä jonka vuoksi se täti esitti että voisin säästää "pyhä vatteni " ja lainata ulos sen tyttären kura-asua. Kun äitikin innostui asiaan, ei minun mielipiteelläni ollutkaan mitään merkitystä. Vastentahtoisesti olin sitten kelta punaisissa muovisissa kuravaatteissa ja punaisissa kumisaappaissa talon pihassa potkimassa ojia sulamisvesille. Jo silloin kun kuriksia ylleni "avustettiin" tunsin jonkin kummallisen tunteen. Ja muisto pyykkituvaltakin tuli mieleeni. Ja illalla taas viileiden lakanoiden välissä muistelin päivääni kura-asussa. Tuosta sitten alkoi elämääni kuulunut kiinnostus naisten kumisaappaisiin ja sadeasuihin yms. seksuaalisena kiihottimena.

  • roped

   Kiinnostus köysiin on pysynyt. Reilusti alle murrosikäisenä tunsin merkillistä hyvänolon tunnetta sitoessani itseäni niin hyvin kuin pystyin. Inkkarileikeissä pääsin sitomaan kerran naapurin kaveria mutta se jäi siihen.

   Mielikuvissani sidoin naisia perinteiseen hog-tie asentoon.

   Avioiduttuani otin asian puheeksi vaimoni kanssa muutaman vuoden jälkeen ja hiljalleen naruleikit tulivat osaksi seksielämäämme. Ei jokakertaisena mutta ajoittaisena piristeenä.

   Viime vuosina vaimoni verenohennus lääkitys on estänyt hänen sitomisensa joten olemme vaihtaneet rooleja ja hän köyttelee minut. Nykyisellään kaikki aktit tapahtuvat minun alisteisessa roolissani. Kaulaliekaa, piikkareilla tallomista, sitomista, eri paikkojen nuolettamista, lievää läpsimistä, ratsastusta, runkkausta ja pakottamista onanointiin osittain köytettynä.
   Pari kertaa viikossa. Nyt olen ollut syysleskenä 4 päivää joten odotan suurin toivein huomista. Epäilen pahasti, ettei vanhoillinen "lähetyssaarnaaja" asento jaksaisi sytyttää yli 7-kymppistä ukkoa varsinkin kun sytyttäjäkin lähestyy samaa ikärajaa.

   Minä nautin varsinaisesta fetissistä ja vaimoni ilmeisesti siitä, että joutuu osittain toteuttamaan mielitekojaan jotka vanhoillinen kasvatus piti aikaisemmat vuodet taka-alalla.

   Tyydyttävämmin tuskin voisi vanheta.

  • Pantyhose

   Käytetyt hikiset sukkahousut sekä naisten hikiset kengät kiinnostivat jo mopoikäisenä. Usein kavereiden luona ollessa tuli salaa haisteltua äitien hikisiä kenkiä sekä wc:n pyykkikorista löytyneitä hikisiä sukkahousuja. Jos löytyi useammat sukkikset, jouduin tunkemaan taskuuni yhdet ja pikkuhiljaa poistumaan läheiseen metsikköön omalle runkkauspaikalleni. Housut nilkkoihin ja seisovaa munaa runkaten nautinto oli suuri, kun hikiset sukkikset olivat nenän alla antamassa lisäkiihotusta. Kun vielä tiesin kenen varpaat ja minkälaisista kengistä hikiaromi oli sukkiksiin tullut.
   Nuoruuden kännikokeilut kavereiden luona olivat suurta juhlaa, koska kukaan ei juopottelun lomassa huomannut poistumistani "talon rouvan" kenkien kanssa wc tiloihin. Oli mahtavaa hieroa seisovaa munaa kengän sisäpohjaan kun samalla nuuski toisen hikisen kengän kärkeä varpaiden kohdalta.
   Nykyään vaimoni tarkoituksella pitää sukkahousut hikiseksi ja jopa pyytää minua nuuskimaan aromeja, samalla seuraten kuinka muna alkaa jäykistyä. Joten fetissini on seurannut minua jo mopoikäisestä saakka. Tähän ikään on tullut jo useammat naisten kengät haisteltua, ja suureen määrään on spermatkin runkattu kenkään, varsinkin työmaalla jossa hikisiä naisten kenkiä riittää. Joskus pukuhuoneen roskiksesta löytyy rikki menneet sukkikset, ja silloin on pakko runkata työntää paljasterskainen kulli sukkiksen kärkeen ja runkata pussit tyhjäksi samalla toista kärkiosaa nuuskien. Kiinnostukseni sukkahousuihin ja naisten kenkiin ei ole ainakaan laantunut vuosien myötä. Itseänikin kiinnostaa mikä lienee tilanteeni vuonna 2020.

  • Olen nyt aikuisiässä oleva mies, jolla on fetissi tuulihousuihin. Tuulihousut ovat kiinnostaneet minua jo pienestä pojasta asti. Housuissa kiehtoo niiden ohut ja liukas materiaali, joka suhisee kivasti.

   Huomasin himoni tuulihousuja kohtaan jo varhaisessa lapsuudessani. Lastenhoitajallamme oli välillä päällään kiiltävät mustat tuulihousut, joiden lahkeisiin änkesin, kun hän istui lattialla. Kenties tämän seurauksena sain ensimmäiset tuulihousuni. Innostuneena halusin olla housut jalassa ulkoleikkien lisäksi myös sisällä.

   Ala-asteen aikana ymmärsin tykkääväni katsella tyttöjen käyttävän tuulihousuja. Ala-asteen kohokohtani oli, kun sain mikrokuitukankaasta valmistetun, todella ohuen tuulipuvun. Koko prosessi alkoi kotiin tullessani, kun huomasin keittiössä urheiluliikkeen kassin. Kurkkasin kassiin ja lumouduin siellä odottavaan pukuun täysin. Kokeilin sitä salaa päälle ja toivoin kovasti, että se oli tarkoitettu minulle. Puku tuntui kiihottavalta päällä, ohut pinta ja vuori olivat jotain uuden tuntuista, aikaisemmat tuulihousuni olivat joko topattuja, tai hieman paksumpia. Tämä kokemus rajasi hetkessä fetissiäni kohti ohuita tuulihousuja.

   Ala-asteen lähentyessä loppuaan, aloin ostamaan itse tuulihousuja. Uutena kuviona tuli niiden rikkominen ja sotkeminen kaatuilemalla. Saatoin kompastua tahalleen asfaltille, jolloin housujen polvi alkoi väsymään ja lopulta kului puhki. Tästä siirryin tuulihousujen saumojen ratkomiseen, joka osoittautui itseäni eniten kiihottavaksi rikkomistavaksi. Venyttelin rajusti, jolloin tuulihousut repesivät saumasta, usein haarasta tai pyllystä. Usein housut ratkesivat hetkessä, jolloin repeämä oli todella suuri. Housujen hajoaminen harmitti, mutta kiihotus vei aina voiton. Tämän jälkeen parsin housut kasaan salaa äitini ompelukoneella, jos korjattavaa enää oli.

   Yläasteen alkaessa, olin jo tuhonnut useat tuulihousut. Mukaan tuli tuulihousujen sotkeminen omilla nesteillä. Yläasteella löysin nykyisen upean tyttöystäväni. En kertonut hänelle fetissistäni useisiin vuosiin ja pidin omistamani tuulihousut piilossa. Vuosien edetessä halusin kuitenkin tehdä aloitteen. Aloin vaivihkaa kylvämään tuulihousujani esille huoneeseeni, joita tarjosin tyttöystävän käyttöön. Kun tuulihousuni sujahtivat ensimmäistä kertaa hänen jalkaan pitkän odotuksen jälkeen, jotain kuohahti sisälläni. Olin todella kiihottunut.

   Rohkaistuin tapauksesta ja päätin ostaa tyttöystävälle oman tuulipuvun. Piilotin sen huoneeseeni osittain esille, kuten olin tehnyt omien tuulihousujeni kanssa. Lopulta puku löytyi ja se päätyi kovaan käyttöön. Tyttöystävä kehui sitä usein. Tuulihousut eivät kuitenkaan olleet hänen päällään kanssani ja pääsin vain nuuhkimaan niitä vieraillessani tyttöystävällä. Ajan kuluessa aloin kuitenkin näkemään tuulihousuja myös yhdessä ollessamme, nam. Saatoin kosketella hänen tuulihousupyllyä hiukan, mutta en halunnut näyttää intoani.

   Olimme asuneet yhdessä vuosia, ennen kuin uskalsin kertoa fetissistäni. Elämäni jännin paljastus. Tyttöystäväni mielestään fetissini oli söpö, eikä siinä ollut mitään noloa. Onneksi kerroin, tästä alkoi yhteinen taival. Olemme rikkoneet, sotkeneet ja harrastaneet seksiä tuulihousut päällä. Myös tyttöystävä kiihottuu minun kiihottuessa. Kerta toisensa jälkeen fetissistäni tulee luontevampaa.

   • Anonyymi

    Kuusi vuotta sitten et vielä ollut aikuisiässä.


  • Anonyymi

   Olen sukkahousufetisisti ja tunnen voimakasta vetoa tähän vaatekappaleeseen. Fetisismimi sai alkunsa ihan pikkupoikana kun jouduin pitämään sukkiksia vasten tahtoani. Teini-iässä ryhdyin salaa pukemaan niitä. Siitä lähtien ne ovat olleet osa seksuaalisuuttani, mutta myös persoonaani. Puen niitä päivittäin. Ihailen sukkiksia niin naisten kuin miesten yllä. Niiden vetovoima ei ole hälventynyt mihinkään vuosien saatossa

  • Anonyymi

   Minä innostuin kumisaappaista kans ala-asteella kun ihastukseni, vaaleatukkainen tyttö tuli kouluun uusissa kumisaappaissa. Ne olivat pitkävartiset ja punaiset. Itse olin juuri saanut uudet Kontiot joten mainitsin tytölle että meillähän on molemmilla uudet saappaat. Siitä lähtien olimme hyvät kaverit ja saapastelimme paljon yhdessä. Teini-iässä innostus kumppareihin vain kasvoi ja käytin niitä ahkerasti vaikka aiheuttivatkin usein valtavan seisokin, en välittänyt vaikka joku varmasti huomasi. Kontioiden ohella myös sadevaatteilla oli sama vaikutus. Mitään laskukautta ei ole ollut vaan Kontiot ja sadeasut ovat olleet vahvasti mukana menossa koko ajan.

   • Anonyymi

    Mietit niinku seitsemisen vuotta.


   • Anonyymi

    Jep. Kumisaapas tyttöön adidaksen satiinishortseissa tuli fetissi yläasteella. On jatkunut läpi elämän eikä loppua näy. Mukaan on plompsahtanut myös muita fetissejä. Addu ja kontio fetissi on jatkunut punaisena.


  • Anonyymi

   Fetissi on tuntunut vain laajenevan aikuisiällä kun lapsena oli niin rajallinen "pääsy" kaikkeen kiinnostavaan. Kiiltävät tuulihousut ja shortsit kiinnosti lapsena, mutta hyvin vähän niitä mulla oli, aikuisiällä sitten ostin kaapit täyteen kirppiksiltä esim. Adidaksen satiinishortseja kun niitä löytyi vielä 2000-luvulla pilvin pimein halvalla, mukaan tuli tuulihousut ja -puvut, naisten satiinipuserot ja iltapuvut, olipa mulla yhteen aikaan häämekkokin jonka nain lopulta riekaleiksi :D
   Kiiltävät toppa- ja untuvatakit ovat myös ihania, niitäkin on nyt kerääntynyt vuosien varrella useita kappaleita varovaisesti arvioiden, vaikka joitain olen myynyt poiskin tai muuten hävittänyt, jotka ei olleetkaan syystä tai toisesta mieluisia, tosin yhden mustan pitkän kiiltävän toppatakin tuhosin hetken mielijohteesta, mutta se on kaduttanut kun se oli tosi ihana takki, eikä samanlaista ole löytynyt tilalle :/

  • Anonyymi

   Nuoruudesta asti kukaan ei ole noteerannut meikäläistä lainkaan. Vaikka sanoisin mitä tai tekisin, ei kukaan huomioi. Siispä kulutan kaiken aikani täällä vittuilemassa kaikille, jotka yrittävät vastailla muka asiallisesti. Valehtelevat kaikki kuitenkin!

  • Minulla kaikki alkoi varmaan joku 4-6 vuotiana lapsena kun tykkäsin leikkiä vaatehuoneessa ja kokeilin äidin saappaat ja kengät. Jostain syystä laitoin useammant villasukat jalkaan jolloin niistä tuli liian pienet minulle. Tästä varmaan alkoi minun fetisti liian pieniin tyttöjen tai naisten vaatteisiin ja se jatkuu vieläkin joskus enemmän aktiivisesti ja sitten välillä hiljaisella ajanjaksolla.
   Kerran kun olin 6 vuotias niin olimme siellä missä vanhemmat rakensivat meille omakotitalon ja minä olin siellä pihalla leikkimässä ja jostain syystä minulla kastui vaatteet ihan läpimäriksi ja äitini sitten pakotti minulle pikkusiskoni housut ja paita. Pikkusisko kun oli vasta 3 niin hänen vaatteet olivat minulle liian pienet mutta jotenkin äitini sai ne kuitenkin tungettu minun päälleni.

   Toinen fetisti mikä minulla on taas liittyy pieniin polkupyöriin. Tästä ensimmäiset muistot minulla on kun olin joku 8-9 vuotias ja tulimme kerran koulusta kotiin ja yksi tyttö joka oli minua pari vuotta nuorempi halusi ajaa isojen tyttöjen pyörällä kotiin ja lainasi toisen yläasteella olevan tytön polkupyörän. Tämä yläasteella oleva tyttö joka oli ehkä joku 170 cm pitkä yritti ajaa tällä pienellä 14" pyörällä mutta ei sitä tullut mitään vaan hän tallutti sen kotiin. Sen jälkeen aloin mielikuvituksessa mietiä miltä joku pitkä tyttö näyttäisi sen pienen polkupyörän päällä. Vuosia meni ja minä tulin yläasteikäiseksi ja kerran piti lähteä harrastukseen mutta omasta polkupyörästä oli rengas puhjennut ja pienen riidan jälkeen kun kukaan ei lähtenyt minua viemään vaan sanoivat vaan että lainaa pikkusiskon polkupyörän kun ei matka ole kun 4 km / suuntaa ja meno matka on melkein ainoastaan alamäkeä. No helposti se matka sinne meni kun ei paljon tarvinnut polkea vaan sain melkein koko matkan istua polvet koukkussa ja vaan rullata loivata alamäkeä. Kotiin meno olikin sitten ihan eri juttu. Jalat koukkussa kun istuin ja poljin niin just ja just oli niin että polvet eivät osuneet ohjaustankoon ja varsinkin kun polvet ihan lähekkäin niin pystyisin myös käännökset tekemään. No tällä oli se vaikutus että jalat koko ajan hieroivat kyrpää ja ennen kun edes olin puolessavälissä kotimatka niin sain siemensyöksyn, oli muuten eka kerta. No vieläkin aikuisena minulla on muutama lasten fillari 12" 16" ja 20" millä aina välillä käyn ajelemassa niin kauan että laukeaan.

   Joten kyllä fetistit mitä minulla on nyt kaikilla on juuret lapsuudessa.

  • Anonyymi

   Pitää melko hyvin paikkansa, että fetissi on ja pysyy mukana enemmän tai vähemmän koko eliniän. Sellaista olen huomannut, että se voi hieman laajeta alkuperäisestä, mutta se alkuperäinen on aina se tärkein. Joskus "laajenema" voi hetkeksi ottaa käytetyimmän aseman, mutta aina ennemmin tai myöhemmin tulee paluu siihen alkuperäiseen. Se ikään kuin odottaa siellä taustalla, että "tuhlaajapoika" palaa aina takaisin kotiin.

   • Anonyymi

    Itselläni on samanlaisia kokemuksia. Lapsesta lähtien on ollut kiinnostus muovisiin esiliinoihin. Matkan varrella on tullut muutama muukin muovijuttu lisäksi, mutta nuo essut ovat se alkuperäinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itselläni on samanlaisia kokemuksia. Lapsesta lähtien on ollut kiinnostus muovisiin esiliinoihin. Matkan varrella on tullut muutama muukin muovijuttu lisäksi, mutta nuo essut ovat se alkuperäinen.

    Itselläni muisto 70-luvulta päiväkodista. Hoitotädeillä oli essut ja jokainen lapsi oli vuorollaan ruokajärjestäjänä ja tietenkin täti laittoi järjestäjille essut eteen. Tuntui jännältä ja hävettävältä ja piti itse syödäkin essu edessä. Taisin joskus hieman tiputtaa ruokaakin essulle. Kun tädit tämän huomasivat, laittoivat ruokalapun jos ei ollut essua. Se oli kokoiselleni iso froteinen. Tuntui jännältä ja nololta. Kotona jos piti auttaa siivouksessa tai jossain kotihommassa niin äiti tai isosisko laittoi minullekin essun. Se oli noloa, jos joku kaveri vaikka olisi sattunut tulemaan. Kotona ei syödessä saanut pitää essua, äitikin otti aina silloin pois. Illalla sängyssä nytkytin patjaa vasten ja kuvittelin kun essua tai ruokalappua laitettiin eteen. Välillä tämä on ollut vähän taka-alalla ja välillä enemmänkin mielessä. Essuja on kertynyt erilaisia muutama kymmenen mutta ei se tunnu samalta kun itse sen laittaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itselläni muisto 70-luvulta päiväkodista. Hoitotädeillä oli essut ja jokainen lapsi oli vuorollaan ruokajärjestäjänä ja tietenkin täti laittoi järjestäjille essut eteen. Tuntui jännältä ja hävettävältä ja piti itse syödäkin essu edessä. Taisin joskus hieman tiputtaa ruokaakin essulle. Kun tädit tämän huomasivat, laittoivat ruokalapun jos ei ollut essua. Se oli kokoiselleni iso froteinen. Tuntui jännältä ja nololta. Kotona jos piti auttaa siivouksessa tai jossain kotihommassa niin äiti tai isosisko laittoi minullekin essun. Se oli noloa, jos joku kaveri vaikka olisi sattunut tulemaan. Kotona ei syödessä saanut pitää essua, äitikin otti aina silloin pois. Illalla sängyssä nytkytin patjaa vasten ja kuvittelin kun essua tai ruokalappua laitettiin eteen. Välillä tämä on ollut vähän taka-alalla ja välillä enemmänkin mielessä. Essuja on kertynyt erilaisia muutama kymmenen mutta ei se tunnu samalta kun itse sen laittaa.

    Olisi kiva kuulla sinun essufetissistä enemmän. Itsekin olen essuja kerännyt vuosien varrella kolmisenkymmentä, pääosin muoviessuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisi kiva kuulla sinun essufetissistä enemmän. Itsekin olen essuja kerännyt vuosien varrella kolmisenkymmentä, pääosin muoviessuja.

    Olisihan siitä mukava jutella. Ei tämä fetissi lie kovin yleinen ole. Jokunen muoviessu minultakin löytyy.


  • Anonyymi

   Itellä ollut pikkuhousuihin fetisismi jo nuoresta asti, on nuuhkittu monet tyttöjen ja naisten pöksyt, nuuhkin vieläkin,nyt ikää 66v

  • Anonyymi

   Muistan että näin jo ensimmäiset sukkahousuihin liittyvät unet hyvän aikaa ennen koulun alkamista. Eli aika nuorena.

   Jo tuolloin muistan, että niihin uniin liittyi jotain sellaista häpeää ja hämmentymistä, vaikka ei niitä tietenkään vielä silloin fetissiksi voinut kutsua.

   • Anonyymi

    Minullakin muistoja kun olen nähnyt unia lapsena fetissistäni joka on turkikset ja kutittaminen. Silloin ne tosin tuntuivat painajaisilta ja koin myös hämmennystä ja häpeää mutta siinä oli jotain niin kiehtovaa etten ole vieläkään saanut mielestä sitä tunnetta. Teininä unet vähitellen muuttui nautinnolliseksi ja tuo hämmennys ja häpeä ollut siitä saakka kiihottavaa kun on nauttinut asioista ja ajatuksista joita ei voinut kertoa kenellekkään.
    Nuorena toki oli myös raskasta kantaa tälläistä salaisuutta ja kun ei sille voinut mitään että mielessä oli jatkuvasti naiset turkiksissa kutittamassa ja nöyryyttämässä minua. Mutta nyt aikuisena olen iloinen että olen saanut paljon nautintoa ja nuo nuoruuden hämmennykset haluaisin kokea uudelleen kaikesta huolimatta jos vain voisin.


  • Anonyymi

   Esikouluikäisenä yksi samassa ryhmässä ollut tyttö oli eräässä esiintymistilaisuudessa ja esityksessään pukeutunut Islamilaiseksi, jolla on kasvot peitossa. Muistan jo esitykseen menemistä odotellessani vilkuilleeni häntä ja pitäneeni pukeutumista jotenkin kiinnostavana. Esikoulussa eräs toinen tyttö piti aina maskia lääkärileikkien aikana ja muistan pitäneeni sitäkin jotenkin miellyttävänä.

   Ei liene yllättävää, että myöhemmin ja myös aikuisiällä olen pitänyt siitä, kun nainen peittää kasvonsa. Ilmeisesti siinä on se anonyymiteetin tuoma vallan kokemus, mikä vetoaa.

  • Anonyymi

   Pienenä minua kiinnosti piiskauskuvat ja - tarinat. Tätä jatkui aina murrosikään asti. Teini-iässä kiihotuin jo kunnolla, piiskaus jutuista. Ja minä olin aina piiskattava osapuoli. Piiskaajana oli aina joku vanhemmista veljistäni. Onnistuin junailemaan asiat niin, että sain jopa oikeasti veljen kädestä. Esitin lukkaantunutta mutta salassa piiskaajaveli sai sijaa fantasioissani. Oli toinenkin veli, joka halutessaan olisi oikeasti pystynut minut piiskaamaan.

   Parikymppisenä muutin maailmalle ja aloin vieraantua veljistäni. Heidät korvasi kaverit. Nyt ei enää minulle kelvannut kädellä piiskaaminen, vaan kurittajalla oli aina koivuvitsa käytössä.

   Piiskaajan ikä ja koko vaihteli ajan kuluessa sen mukaan, millainen tyyppi oli tarjolla.

  • Anonyymi

   Itseä on navat kiinnostanut aina, nuorena se tais olla vain erikoinen mielenkiinnon kohde mutta seksuaaliseksi se on siittä kyllä muuttunut. Ihan ekat muistot oli ne kun päikyssä jo mietin että minkälaisia napoja hoitajilla oli, siittä seuraavaks tuli opettajat sit koulussa :D

  • Oma fetissi on hiukan muovautunu vuosien varrella mutta likimain pysynyt samanlaisena jo kymmeniä vuosia, eli kumisaappaat sekä kaikenlaiset sadeasut, olen muutaman naiskumppaninkin löytänyt jotka ovat käyttäneet sadeasuja sekä kumisaappaita vain minua miellyttääkseni. Uskon että tämä fetissi tulee olemaan varmaan hautaan saakka
   Toinen fetissi mikä on ottanut jossain määrin vahvempaa roolia mun elämässä on transvetismi, siihen olen ostanut netistä kaikenlaista tavaraa

  • Anonyymi

   Lekimme piiskaleikkejä vanhemman siskoni kanssa ja sitä jatkui niin kauan, kuin asuimme kotona. Kun siskoni muutti omilleen, kävin hänellä kyläilemässä ja leikki jatkui. Vielä kymmeniä vuosia myöhemminkin "miltähän se tuntuisi" jne.

  • Anonyymi

   Mä nautin, kun mua kosketellaan ja ajattelenkin, että pitää olla ihan paikallaan ja hiljaa ja antaa toisen koskettaa ja kokeilla kuten kiltti tyttö antaa sedän kokeilla vähän. Tästä on muistikuvia hyvin nuoresta pientä koskettelua ja sylissä oloa setä kokeilee oletkos kasvanut. Edelleen fantasioin roolista olla kiltti tyttö jota setä koskettelee vaikka olenkin jo keski-ikäinen.

  • Anonyymi

   Itselläni on fetissi naisen lakattuihin varpaankynsiin jos varpaat on kauniit ja jalat malliltaan.
   Sai alkunsa ilmeisesti siitä kun äidillä oli lakatut varpaankynnet aina ja kun usein vierailin polvella saamassa piiskaa niin katselin äidin varpaita mahallani ollessa ja näin ne lakattuna silloin yleensä.

  • Anonyymi

   Vaipat ja kastelu, rakon kontrollin menetys. Liittyy lapsuuden kasteluvahinkoihin.

  • Anonyymi

   Kapeat tai kuluneet piikkikorot mitkä jättävät jälkiä lumeen tai parketille. Erityisesti metallikorot ja metalliset korkolaput. Tyylikkäitä ja äänekkäitä kenkiä antavat mielikuvan tyylikkäästä ja rohkeasta naisesta. Metallikorko kivilattialla aiheuttaa välittömästi ahtautta lahkeessa.

  • Lapsuudesta jo ennen kouluikää alkoi kiinnostus sadevaatteisiin ja on yhä vaikka yli 50v. Vanhat Rukan sadevaatteet on fetismin tärkein kohde. Teini-iässä alkoi urheilushortsit kiihottaa, ja yhä se on voimakas. Sitten yli 30v. työasut tuli mukaan fetismiin.
   Omistan useita ed.mainittuja asuja, välillä tulee usein niissä masturboitua.

  • Aloin ihailla äidin nahkahankoja ja äidin stop-nappejen painamista busseissa sekä vanhojen lähijunien ovien avaa-nappien painamista jo 6-v poikana. Tunsin kuinka kikuli alkoi ihanasti seistä äidin painaessa nahkahankoilla ed main nappeja ja erityisen ihanasti kikuli seisoi äidin painaessa nahkahanskoilla ja peukuilla syvälle vanhojen lähijunien avaa-nappeja. Tämä on ihanin muisto lapsuudesta. Myöhemmin halusin katsoa kiihkeästi myös muiden naisten nappien painamista nahkahanskoilla ja myös nykyisin ihailen näitä tilanteita.
   Nykyisin käytän itsekin naisten ihania nahkahankoja ja tykkään painaa naisten nahkahanskoilla nappeja.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kirjoitusvirheiden korjaus:

   Aloin ihailla äidin nahkahanskoja ja äidin stop-nappejen painamista nahkahanskoilla busseissa sekä vanhojen lähijunien ovien avaa-nappien painamista nahkahanskoilla jo 6-v poikana. Tunsin kuinka kikuli alkoi ihanasti seistä äidin painaessa nahkahanskoilla ed main nappeja ja erityisen ihanasti kikuli seisoi äidin painaessa nahkahanskoilla ja peukuilla syvälle vanhojen lähijunien avaa-nappeja. Tämä on ihanin muisto lapsuudesta. Myöhemmin halusin katsoa kiihkeästi myös muiden naisten nappien painamista nahkahanskoilla ja myös nykyisin ihailen näitä tilanteita.
   Nykyisin käytän itsekin naisten ihania nahkahanskoja ja tykkään painaa naisten nahkahanskoilla stop-nappeja.

  • Anonyymi

   H­­ei! Kuts­­­um­­­me sinu­t kä­­ym­­ään u­ude­ss­a chatis­sa! Meitä on yl­­i mil­­­jo­­­ona! 👉 http://alikuzu.com/H/G9n7S6

  Ketjusta on poistettu 109 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ylen Kela-kone näyttää alueesi maksetut tuet

   Kone näyttää erikseen jopa lääkkeisiin menevät Kela-rahat. Lieskassa syödään valtavasti lääkkeitä. Asumistukeakin menee
   Lieksa
   60
   9511
  2. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   159
   2065
  3. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   67
   1327
  4. Seiskaan otti yhteyttä Dani-niminen taksikuski, joka erehtyi ottamaan kohuliikemiehenä tutuksi tulle

   Siis hetkinen, kaverilla on 7 kpl asuntoja Dubaissa, mutta taksiin ja hampurilaiseen ei raha riitä? Buah buah buahahhaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   232
   1266
  5. Ketä kaivattusi

   muistuttaa?
   Ikävä
   55
   1252
  6. Sä oot niin mukava

   Mutta samalla niin rasittava! Ikävä on.. Oli mukava, kun olit osa mun elämää🦫
   Ikävä
   86
   1186
  7. Swastikan spiraali ja risti, molemmat auringon symboleina

   Swastikan spiraali ja risti – molemmat auringon symboleina Jälleen kerran vihamielisyys kaikkea hindulaisuuteen liittyv
   Hindulaisuus
   463
   1134
  8. Taidan rakastaa sua

   kaikista mahdollisista esteistä, asetelmista, tilanteista, mielenhäiriöistä, traumoista yms.huolimatta ja myös niiden ta
   Ikävä
   44
   1003
  9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   81
   968
  10. Kulta älä unohda minua

   Kulta en halua että katoat minulta.
   Ikävä
   33
   874
  Aihe