Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Morkkis on niin kova, ettei ilkeä edes fb:iin

Kovaonmorkkis

Eilisestä tuli tosi kovan karpulan lisäksi niin kova morkkis, ettei ilkeä mennä edes facebookiin. Tunnustin vuolaasti suureen ääneen ihastukseni erästä naista kohtaan tälle naiselle päin naamaa vaikka ties kuinka monen ihmisen kuullen julkisella paikalla vaikka nainen on juuri löytänyt poikaystävän, kehotin mm. jättämään sen jätkän takiani vaikka kyseessä on puolituttu mies ja tunnen hänen lähisukulaisiaan ja selitin vielä koko kuvion baarin portsarille moneen kertaan kovaan ääeen kun piti vähän purkaa sydäntä. En muista puoliakaan mitä olin puhunut, mutta kaikki tuli sanottua ja hävettää perkeleesti, onneksi poke ei sentään muistaakseni ollut tuttu. Selostin myös koko jutun baarissa kaikille kavereille ja tutuille. Tämän lisäksi meinasin mm.alkaa ilman mitään syytä haastamaan porukkaa joukkotappeluun grillin edessä vain näyttääkseni kuinka kova tappelija olen. Onneksi kaverit pitivät minut kurissa. Baarissa tuli myös heiluttua tanssilattialla ja kajareiden päällä todella huomionhakuiseen tyyliin ja kaverit näkivät ja nauroivat.

Sitten vielä pokasin lohdutuspanon baarista pilkun aikaan ja nyt se pommittaa viesteillä, koska haluaisi ilmeisesti muutakin, ilmeisesti on ihastunut. En tunne ollenkaan samoin, piti vain saada ajatukset pois siitä toisesta naisesta.

Tuli siis hölmöiltyä oikein kunnolla, niin ja se nainen jolle tunnustin oli vielä vesiselvä, en ilkeä nähdä häntä edes facebookissa, on varmasti kertonut kaikille muillekkin yhteisille naispuolislle kavereillemme "pikku"rakkaudentunnustuksestani, joten en ilkeä nähdä heitäkään, en edes siellä fb:ssä.

Tämän lisäksi olin selittänyt ihme juttua kuinka kohtasin"vihollisen"silmästä silmään ja olisin valmis tappamaan naisen vuoksi yms. dramatisoitua juttua, nämä siis selostin panolleni, hänen kaverilleen ja minun kaverilleni, joka tosin on vuosien varrella täysin tottunut kännihölmöilyihini, hänen edessään ei tarvitse mennä häpeästä maanrakoon.

Noiden lisäksi olen varmasti tehnyt vaikka mitä muutakin hölmöä mitä en muista. Kaverini tarjosi minulle mm. monta shottia putkeen ja sitten karkasi mopo lopullisesti. Alla oli jo pullo rommia, viinaa, kaljaa, paukkuja

Ei vittu tuon viinan kanssa mitä se voikaan saada aikaan. Nyt ei ilkeä mennä kylille kyllä pitkään aikaan. Istun häpeissäni täällä kämpässäni.

6

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kovaonmorkkis

      P.S. Tuli vielä pantua paljaalla ja ammuttua kudit sisään. Pelkään aivan helvetisti, että nainen ilmoittaa minulle kohta olevansa raskaana, oli minua 7v nuorempi parhaassa lisääntymisiässä oleva nainen ja ehkä pitäisi varata aika myös testeihin tautiriskin takia.

      • morkkismullakin

        hahaa. ootko perillä siitä, että naisten halut on suurimmillaan juuri ovulaation aikaan eli muija joka helpoimmin lähtee mukaan, on "pommi" ja juuri siinä kierron vaiheessa, että tulee raskaaksi... Jätkät ei vaan tätä biologiaa tunnu tajuavan ja sitten ulistaan elareista..

        Ite muuten tinasin 3päivää, sekoilin, avauduin naapureille ja mölisin typeryyksiä ja jouduin putkaan. Tilitapahtumien perusteella olen ollut myös parissakin baarissa, mistä ei muistikuvia. Seksiä en käsittääkseni ole harrastanut. Että on se metka aine tuo viuna.


    • eteenpäinvaan

      No tää mitä sanon en tiiä auttaako mut, vaikutat kovin nuorelta tyypiltä. Elämä opettaa! Näin se on munkin kohdalla menny. Elämä jatkuu ja kaikki tuntuu kankkuses 100 kertaa pahemmalta kun on. Itekki toilaillu nuorempana ihan vitusti!! Ja vielä nykyäänkin. Mitä se tyhmä rakki nyt mitään oppis. Kyllä mä uskon että kaikki menee ihan ok. Et oo ketään tappanu ja silleen. Aika korjaa haavat ja arvet umpeutuu. Vai miten se oli?

      • aloittaja12

        En kyllä valitettavasti ole enää mikään kovin nuori, olen 32v. Toki nuorempanakin toilailin kännissä vaikka ja mitä mm. ajoin kännissä kaverin autoa, poliisi löi vilkut päälle edessä, minä heitin liinat kiinni ja juoksin karkuun :D eivät saaneet minua kiinni kun eivät onneksi nähneet varmasti, että juoksin mutta kaverini meniasi joutua putkaan takiani kun epäilivät hänen ajaneen(sama kaveri kuin eilen oli mukana)tuosta on nyt aikaa jo 12 vuotta eikä ole järki tullut päähän vieläkään vaikka känniajelut jäivät muutamaan kertaan silloin nuorena.


    • ZitZatZot

      Pojat ovat poikia ja me tytöt tehdään lisää niitä! ;)
      Kaikella rakkaudella: Kyllä se siitä <3

    • varmat_päivät

      Hakkaa se toukka ulos ja hae lisää kaljaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe