Vasemmistoliitto, paras puolue duunareille

totuutta_väliin

Sillä kuten olemme jo havainneet:
- Kepulaisilla on ja on ollut maat ja metsät ja niiden tuet ... Helppoa rahaa vain pankolla makaamalla. Työläinen on edelleen heille vaan renki/piika, joille ei pitäisi maksaa ruokaa enempää.
- Kokoomus on vain rikkaiden puolue ... vain typerät uusrikkaat ja velkaiset uunot luulevat hyötyvänsä kokoomuslaisuudesta. Työläinen on heille vaan voittoja syövä loinen.
- SDP ei ole vuosikymmeniin ollut oikeasti työväen asioiden asialla. Ovat jo pitkään olleet kiimaisessa hyvävelisuhteessa porvaripuolueiden kanssa ja nielevät niiltä mitä tahansa. Kaksinaamaisia pikkuporvareita.
- Persut ovat sairasta ulkomaalaisvihaa kannattavaa äärioikeistoa, jolle AY-liikekin on kommunismia. Politiikkakin pelkkää huulenheittoa, ilman reaalisia vaihtoehtoja. Työläisiä kosiskelevaa, mutta oikeasti oikeistolaista ja militaristista ajattelua kannattavaa ja kouluttamatonta porukkaa.
- Vihreät ovat sieluttomia huuhailijoita, jotka myyvät kaiken, kunhan saavat vaan olla hallituksessa. Lepakkojen ja sittisontiaisten oikeudet ohittavat köyhien ja sairaiden ihmisten oikeudet.
- RKP on Kokoomuksen ruotsinkielinen hyvä-veli-puolue. Bättre folkkia ainakin omasta mielestään. Pappa betalar.
- KD on kaikkein sairain puolue. Eli Kokoomuksen arvoihin uskovien hyvä-veli-puolue, joka antaa siunauksensa mille tahansa porvarismin edistämistyölle. Vrt. uskonsodat, lahtarien siunaamiset yms. menneet tapahtumat.
.
VL SKP. Siinäpä on ne ainoat puolueet, jotka ovat oikeasti tavallisen työläisen etuja koskaan ajaneet. Ja ovat edelleen.

131

148

Vastaukset

 • tykkää homotuksesta, mamutuksesta, etujen leikkaamisesta etc. politiikka on pelkkää teatteria kansalle, aristokratian fasadi, jolla ei ole oikean demokratian kanssa mitään tekemistä.

  • Noitahan asioita persut ovat nyt ansiokkaasti tehneet koko hallituskautensa ajan.


 • Suurin osa duunareista on nykyään persuissa. Suomalaisella duunarilla on aivan liikaa mammonaa. Köyhä duunari on hyvä duunari.

  • Tuodaan tilalle ahkeria virolaisia ja puolalaisia, niin loppuu se ininiä.


  • God bless the genes of women like Ines Cudna and Ewa Sonnet!!!!!!

   Fuck the German nazi pygmies.


  • Kuollut suomalainen duunari on meidän nykyporvarien todellinen unelma. Ne kun ei suostu ruokapalkalla edes 12h/vrk pakkotyöhön. S-tanan kommunistit.  • Sitten kun menee huonosti muututaan solidaariseksi, ei sitä ennen, eikä sen jälkeen. • Mitä enemmän duunari saa liksaa ja etuja,sitä laiskemmaksi se tulee.
  Itäblokin pojat jaksaa vielä työskennelläkin käypään hintaankin.
  Näin on näreet !

  • Laaja yhteistyö eri vasemmistopuolueiden välillä tässä vaiheessa tärkeintä, mukaan lukien Vihreä liitto ja Sosiaalidemokraatit. Tämän seurauksena Lahtarihallitus ajetaan jo ensi keväänä tilanteeseen, missä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa on vasemmistoenemmistö.

   Keskinäinen nokittelu ja "oikeaoppisuudesta kilpaileminen" ei ole nyt paikallaan vasemmiston sisällä. Kovat ajat vaativat kärsivällistä yhteistyötä ja lujaa yhteistä vastarintaa. Kuten perjantai 18.9. osoitti.


  • Kyllä entisenä vähän niin kuin oik.laisena olen kallistumassa oikein kunnolla vasemmalle. Oikean laidan puolueet on sössinneet Suomen asiat ja tämä hallitus on tosi huono tullee sössimään lisää.


  • tuntemattomatsotilaat kirjoitti:

   Laaja yhteistyö eri vasemmistopuolueiden välillä tässä vaiheessa tärkeintä, mukaan lukien Vihreä liitto ja Sosiaalidemokraatit. Tämän seurauksena Lahtarihallitus ajetaan jo ensi keväänä tilanteeseen, missä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa on vasemmistoenemmistö.

   Keskinäinen nokittelu ja "oikeaoppisuudesta kilpaileminen" ei ole nyt paikallaan vasemmiston sisällä. Kovat ajat vaativat kärsivällistä yhteistyötä ja lujaa yhteistä vastarintaa. Kuten perjantai 18.9. osoitti.

   Mitähän yhteistä mahtaa olla rolexiaan esittelevällä Urpilaisella ja Kallion nuorella työttömällä?

   iPhone korkeintaan.


  • tuntemattomatsotilaat kirjoitti:

   Laaja yhteistyö eri vasemmistopuolueiden välillä tässä vaiheessa tärkeintä, mukaan lukien Vihreä liitto ja Sosiaalidemokraatit. Tämän seurauksena Lahtarihallitus ajetaan jo ensi keväänä tilanteeseen, missä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa on vasemmistoenemmistö.

   Keskinäinen nokittelu ja "oikeaoppisuudesta kilpaileminen" ei ole nyt paikallaan vasemmiston sisällä. Kovat ajat vaativat kärsivällistä yhteistyötä ja lujaa yhteistä vastarintaa. Kuten perjantai 18.9. osoitti.

   Maahanmuuttopolitiikka näivettää vasemmiston.


  • salli-mun-nauraa kirjoitti:

   Mitähän yhteistä mahtaa olla rolexiaan esittelevällä Urpilaisella ja Kallion nuorella työttömällä?

   iPhone korkeintaan.

   Arhinmäen rolex ;)


 • Komu kieroilee: "VL SKP. Siinäpä on ne ainoat puolueet, jotka ovat oikeasti tavallisen työläisen etuja koskaan ajaneet. Ja ovat edelleen."

  Kommunistit on Vasemmistoliiton kahle. Pitää vetää selvä raja jos yhtään haalutaan laajempaa kannatusta. Kaikki Rauhanpuolustajat ja Kulttuurivihkot helvettiin Vasemmistoliiton yhteistyökuvioista.

 • Kuinkahan Vihreäliitto ajaa työläisen asiaa? Ympäristöverot ovat syöneet kilpailukykyä mutta mitään ei ole ollut tarjota tilalle. "Kulutuksen verottaminen työn sijaan" on tarkoittanut välillisten verojen nostoa suhteessa ansioiden verotukseen ja sitä, että työttömät ja kaikkein köyhimmät, joiden tulotaso ei ole noussut vuosiin, ovat joutuneet elämään jatkuvasti kaliimmaksi käyvässä maassa. Heille sitä ei ole kompensoitu mitenkään.

  Vihreälitto on valitettavasti sokeiden idealistien yuhden asian puolue, jolla ei ole mitään edellytyksiä ratkaista todellisia ongelmia. Edes ympäristöongelmia siksi, että nekin vaativat kokonaisvaltaista yhteiskunnallista otetta, jos halutaan onnistua.

  • Siksi ainoa tapa saada jotain aikaiseksi, on diktatuuri. Tai jokin muu, täysin uusi systeemi, noin maailmanlaajuisesti.


  • No Irakissahan toimi diktatuuri mutta isä ja poika Ameeriikan pöljemmät presidentit päättivät että demokratia täytyy saada tähän maahan ,vaikkakin viisaammat oivalsivat että öljystähän diktatuurin komuaminen lähtee .Sadam Hussein piti kuitenkin järjestyksen maassa tälläistä tappamista kukaan ei olisi uskonut tulevan . Diktatuuri on ainoa oikea muoto hallita tämäntapaisia kansoja ei niihin pidä lähteä kikkailemaan mitään demokratiaa tämä esimerkki osoittaa ettei se onnistu .


  • Vasemmistoliitto tai koko muu vasemmisto ei kaipaa diktatuuri-intoilijoita. Menkööt Persuihin tai KTP:hen.


  • tuntemattomatsotilaat kirjoitti:

   Vasemmistoliitto tai koko muu vasemmisto ei kaipaa diktatuuri-intoilijoita. Menkööt Persuihin tai KTP:hen.

   Äläs nyt heti tyrmää, tämähän on mielenkiintoinen ajatus. Proletariaatin diktatuuria on jo kokeiltu, smaoin erinäisiä määriä oikeiston sotilasdikatatuureja aina fasismia ja natsismia myöten. Mitä jos ihan vaihteen vuoksi koklattaisiin Keskustan diktatuuria? Minusta Mikko Alatalo olisi oikein sopiva sellaisen johtoon. Kääriäinen voisi huolehtia puolisotilaallisesta siivestä maakuntajoukkojen komentajana.

   Minusta on perin tylsää, kun nykyisin pitää presidentin kuvaa seinällä vaihtaa jopa 12 vuoden välein. Ennen pärjäsi samalla kuvalla paljon pidempään. Siitäkin syntyi melkoinen kansantaloudellinen säästö kansalaisille.


  • poistamme viestin


 • Avaaja on täydellisen oikeassa. High five ...

 • KKK-huppupää paljastui myös paikalliseksi persuksi. Oikeita järjen jättiläisiä nämä persuidiootit.

  • Mistähän tietosi on peräisin? Ei ainakaan nk. "valtamediasta"

   www.iltalehti.fi/uutiset/2015092920437539_uu.shtml

   "KKK-miestä kuulusteltu: "Tyhmä päähänpisto"
   Tiistai 29.9.2015 klo 14.58
   Hämeen poliisi on saanut kiinni Lahden Hennalassa kaapuun pukeutuneen miehen, ja häntä on kuulusteltu.

   Miestä epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen ja Suomen lipun häpäisemisestä. Lisäksi selvitetään, onko Hennalan tapahtumassa syytä epäillä rikosta nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

   Epäilty on Päijät-Hämeessä asuva 19-vuotias mies, jolla ei ole poliisin tiedossa olevaa aikaisempaa rikostaustaa, eikä hänen tiedetä kuuluvan mihinkään aktivistiryhmään. Hän kertoo teon olleen hetkellinen, tyhmä päähänpisto.

   Tapahtumapaikalle mies oli mennyt kaverin ehdotuksesta. Tarvikkeet asuunsa hän kertoi hankkineensa aikaisemmin illalla paikallisesta kauppaliikkeestä nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

   Epäilty kiistää käyttäneensä ilotulitteita tilanteessa. Hän ei myöskään ole kertomansa mukaan heitellyt kiviä. Epäilty kiistää syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

   Poliisille ei ole tullut lisää yhteydenottoja henkilöiltä, jotka olisivat loukkaantuneet tai olleet vaarassa Hennalan tapahtumissa. Poliisille on ilmoitettu kolmen Suomen Punaisen Ristin työntekijän olleen vaaravyöhykkeellä kivien heittelyn aikana.

   Kokonaisuutta tutkitaan julkisena kehottamisena rikokseen, vaaran aiheuttamisena, pahoinpitelynä ja Suomen lipun häpäisemisenä. Poliisi selvittää lisäksi, onko syytä epäillä rikosta nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Juttu on luokiteltu rasistisena rikoksena eli sillä epäillään olleen rasistinen motiivi.

   Hämeen poliisilla ei edelleen ole tietoa, että mielenilmaus olisi ollut jotenkin etukäteen järjestetty tai että sille olisi ollut koollekutsuja. Poliisi pyytää paikalla olleita edelleen ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi.

   JOHANNA MATTINEN
   johanna.mattinen@ilmedia.fi"


  • Mitäs muuta puoluetta se kannattaisi kuin persuja?


  • Sitä paitsi "iltalehti" on ns. roskalehdistöä eikä sitä lue kuin ns. "white trash".


  • Valtamediassa; NY Times, BBC, Guardian, Telegraph etc. suomalainen Klu Klux Klan mies oli kyllä hyvin esillä.


  • Obama_is_GOOD kirjoitti:

   Sitä paitsi "iltalehti" on ns. roskalehdistöä eikä sitä lue kuin ns. "white trash".

   Totta, ja sehän tässä juuri huolestuttaa.

   http://www.sss.fi/2015/09/mediatutkimus-ilta-sanomat-tavoittaa-lukijoita-eniten/

   "Mediatutkimus: Ilta-Sanomat tavoittaa lukijoita eniten
   Julkaistu 16.9.2015 | STT
   Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
   Ilta-Sanomat on kokonaistavoittavuudella mitaten Suomen luetuin kaupallinen viestin ennen Iltalehteä ja Helsingin Sanomia. Sillä tarkoitetaan painetun lehden ja digitaalisten versioiden yhteensä tavoittamaa henkilömäärää.
   Keskiviikkona julkaistun vuosittaisen Kansallisen mediatutkimuksen mukaan Ilta-Sanomien kokonaistavoittavuus on yli 2,4 miljoonaa henkeä. Iltalehdellä vastaava luku on noin 2,1 miljoonaa ja Helsingin Sanomilla noin kaksi miljoonaa.
   Päivittäin julkaistavista painetuista sanomalehdistä luetuin on Helsingin Sanomat, jolla on yli 700 000 lukijaa.
   Tutkimuksen mukaan tabletin käyttö on vauhdittunut entisestään lehden lukualustana, kun taas matkapuhelimen käytön kasvu näyttää hieman hidastuneen. Painettu lehti on silti edelleen suosituin lehden muoto.

   STT"


  • taudinkantajastako kirjoitti:

   Mistähän tietosi on peräisin? Ei ainakaan nk. "valtamediasta"

   www.iltalehti.fi/uutiset/2015092920437539_uu.shtml

   "KKK-miestä kuulusteltu: "Tyhmä päähänpisto"
   Tiistai 29.9.2015 klo 14.58
   Hämeen poliisi on saanut kiinni Lahden Hennalassa kaapuun pukeutuneen miehen, ja häntä on kuulusteltu.

   Miestä epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen ja Suomen lipun häpäisemisestä. Lisäksi selvitetään, onko Hennalan tapahtumassa syytä epäillä rikosta nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

   Epäilty on Päijät-Hämeessä asuva 19-vuotias mies, jolla ei ole poliisin tiedossa olevaa aikaisempaa rikostaustaa, eikä hänen tiedetä kuuluvan mihinkään aktivistiryhmään. Hän kertoo teon olleen hetkellinen, tyhmä päähänpisto.

   Tapahtumapaikalle mies oli mennyt kaverin ehdotuksesta. Tarvikkeet asuunsa hän kertoi hankkineensa aikaisemmin illalla paikallisesta kauppaliikkeestä nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

   Epäilty kiistää käyttäneensä ilotulitteita tilanteessa. Hän ei myöskään ole kertomansa mukaan heitellyt kiviä. Epäilty kiistää syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

   Poliisille ei ole tullut lisää yhteydenottoja henkilöiltä, jotka olisivat loukkaantuneet tai olleet vaarassa Hennalan tapahtumissa. Poliisille on ilmoitettu kolmen Suomen Punaisen Ristin työntekijän olleen vaaravyöhykkeellä kivien heittelyn aikana.

   Kokonaisuutta tutkitaan julkisena kehottamisena rikokseen, vaaran aiheuttamisena, pahoinpitelynä ja Suomen lipun häpäisemisenä. Poliisi selvittää lisäksi, onko syytä epäillä rikosta nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Juttu on luokiteltu rasistisena rikoksena eli sillä epäillään olleen rasistinen motiivi.

   Hämeen poliisilla ei edelleen ole tietoa, että mielenilmaus olisi ollut jotenkin etukäteen järjestetty tai että sille olisi ollut koollekutsuja. Poliisi pyytää paikalla olleita edelleen ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi.

   JOHANNA MATTINEN
   johanna.mattinen@ilmedia.fi"

   "Epäilty on Päijät-Hämeessä asuva 19-vuotias mies, jolla ei ole poliisin tiedossa olevaa aikaisempaa rikostaustaa, eikä hänen tiedetä kuuluvan mihinkään aktivistiryhmään. Hän kertoo teon olleen hetkellinen, tyhmä päähänpisto. Ja nyt häntä kaduttaa myös PerusSuomalaisten nuorisojärjestöön liittyminen"


  • koko_lehtiteksti kirjoitti:

   "Epäilty on Päijät-Hämeessä asuva 19-vuotias mies, jolla ei ole poliisin tiedossa olevaa aikaisempaa rikostaustaa, eikä hänen tiedetä kuuluvan mihinkään aktivistiryhmään. Hän kertoo teon olleen hetkellinen, tyhmä päähänpisto. Ja nyt häntä kaduttaa myös PerusSuomalaisten nuorisojärjestöön liittyminen"

   Vasemmisto valehtelee aina.


  • EI_OLE_YLLÄTYS kirjoitti:

   Vasemmisto valehtelee aina.

   Ja persut ovat rehellisesti KKK- ja SS-miehiä.


  • Obama_is_GOOD kirjoitti:

   Mitäs muuta puoluetta se kannattaisi kuin persuja?

   Vihreitä, nehän haluavat luokitella ihmisiä ajatuksien mukaan...Jos et ole puolellamme olet meitä vastaan...


  • Obama_is_GOOD kirjoitti:

   Sitä paitsi "iltalehti" on ns. roskalehdistöä eikä sitä lue kuin ns. "white trash".

   Mitä sinä luet? kerro ihmeessä :)


 • Vasemmistopuolueet hallitsevat tätä maata AY-liikkeen kautta. Ja hyvä niin.
  Sillä SSS-natsihallitus on jo osoittanut suuren kiimansa tuloerojen kasvattamiseen ja luokkayhteiskunnan luomiseen.

  • "duunari" tässä yhteydessä. Vasurit(kaan) eivät näytä välittävän paskaakaan siitä todellisesta proletariaatista eli köyhien muodostamasta "työväen" yhteiskuntaluokasta, vaikka muuta puhuvat. Vasureille mamut, homot ja kaikenlainen pervoilu suvaitsevaisuuden kauniiseen lahjapakettiin käärittynä tuntuvat olevan in ja se ykkösjuttu. Se on sitä kulttuurimarxistista paskaa, joka tuhoaa tämän yhteiskunnan, parhaimmillaan.


  • Määrittele_sana kirjoitti:

   "duunari" tässä yhteydessä. Vasurit(kaan) eivät näytä välittävän paskaakaan siitä todellisesta proletariaatista eli köyhien muodostamasta "työväen" yhteiskuntaluokasta, vaikka muuta puhuvat. Vasureille mamut, homot ja kaikenlainen pervoilu suvaitsevaisuuden kauniiseen lahjapakettiin käärittynä tuntuvat olevan in ja se ykkösjuttu. Se on sitä kulttuurimarxistista paskaa, joka tuhoaa tämän yhteiskunnan, parhaimmillaan.

   SSS-natsihallitusko se sitten duunarien etuja ajaa? Herää pahvi ja ota se KKK-huppu pois päästäsi.


 • Persujen kannattajat palaavat jo häntä koipien välissä oikeisiin puolueisiin, jossa ei toimita pelkkien sutkausten ja vitsien pohjalta, ja peläten jokaista maahanmuuttajaa.


  • Aivan. Suomalaisten naisten pitääkin pelätä varsinkin persujen vanhempaa sakkia, kuten Putkosta. Hänhän edustaa raiskaajana, kaikkia yli 30v persuja. Ruma mutta tyhmä.


  • ihramahapersun_synnit kirjoitti:

   Aivan. Suomalaisten naisten pitääkin pelätä varsinkin persujen vanhempaa sakkia, kuten Putkosta. Hänhän edustaa raiskaajana, kaikkia yli 30v persuja. Ruma mutta tyhmä.

   Persu syyllistyy raiskauksiin huomattavasti todennäköisemmin kuin muita puolueita äänestävä. Tutkittua tietoa.


 • Hyvä ja oikea päätelmä.

 • Vasemmistoliitto. Parasta työväelle ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

 • Parasta tottakai

 • Loistava avaus ja päätelmä.

 • Aivan oikeassa olet. Vasemmistossa on tulevaisuus.

 • Samma på svenska.

  • Det är just så. Persut är från anus.


 • Vihreiden varjobudjetti osoittaa sen, että hekin ovat selvästi parantaneet suhtautumistaan työläisiin ja ovat nyt selkeästi heikompien puolella.
  Pakko tuunustaa vaikka vasuri olenkin.

 • Vasemmistoliitto on ainoa oikea työväenpuolue.

 • Perssilmät erotti Tynkkysen. Ja kansa nauraa koko porukalle ... hehehehhe hehehehe

  • Valtakunnankansleri Soini on puhunut.


 • Vasemmistolaisuus on ihmisyyttä rahanvaltaa vastaan.

 • Miksi persut haluaa ottaa jatkuvasti lisää mamuja maahamme?

  • Onpahan sitten jotain jota haukkua ja vastustaa. Ja mielellään mahdollisimman heikossa asemassa olevia. Sillä silloin ne ei pysty pistämään vastaan.


 • Parasta duunareille: Vasemmistoliitto

 • Porvaripuolueet iloitsevat suuresti joka kerta, kun saavat yksityistettyä jonkin terveyspalvelun köyhien saavuttamattomiin.

  • Täsmälleen. Se merkitsee julkisten palvelujen vapauttamista suuryhtiöiden voitontavoittelulle.


 • Kolme puoluetta mihin nykyään Duunarit turvautuvat on: Demarit, Persut ja Vihreät. Sitten joitakin vanhoillisia jääriä on jäänyt muistelemaan Kommunismin ihanneaikoja ennen todellisuuden paljastumista, kahteen eri Kommunistipuolueeseen.

 • Vasemmistoliitto, parasta kansalle.

  • Ei mitään lisättävää.


 • Vasemmistoliitto sai toimillaan SSS-miljonäärihallituksen tajuamaan sen, ettei eläkeläisten kyykytys tuo yhtään lisää voittoja porvarien taskuihin.
  Oppositiostakin voi siis vaikuttaa. Seuraavaksi ammutaan alas kaikki muutkin pakkolait.

  • Juuri näin. Vasemmiston yhteistyöllä voimme vaikuttaa jopa miljonäärihallituksen päätöksiin.


 • Uuden puheenjohtajan myötä vasureiden nousu jatkuu armasti yhä kiivaampana.
  Paavon olikin aika jo lähteä.

  • Li on loistava vaihtoehto. Älykäs, sanavalmis ja kaunis nuori nainen.


  • Kannatan.


 • Eipä tartte herroja kumarrella. Pienituloisenakin me oikeat vasuriduunarit pärjäämme ilman herranperseiden nuoleskelua (vrt. persujen harjoittama porvarien pukamanuolenta).
  Ja AY-liikkeen voimalla saamme änkyräporvaritkin kuuntelemaan sanomaamme.
  On se vaan hienoa olla oikean työväenpuolueen jäsen.

 • Loistava avaus. Lisää toivon lisää vastaavia ja yhtä asiallisia.

 • Porvarien pakkolait pakottavat myös työväen liikkeelle. Ja se tarkoittaa lakkoja, sillä se on ainoa työväen ase natsihallitusta vastaan. Mutta sitä saa mitä tilaa. Kohta seisoo koko Suomi SSS EK:n toimien takia.

  • Hyvä AKT


 • SKDL/vassari -60 luvulta lähtien. Eipä oo tarvinnu muuta aatella.

  • Ei ole todellakaan parempaakaan puoluetta toistaiseksi löytynyt.
   Porvari-, äärioikeisto- ja rasismi-puolueita kyllä tulee ja menee, mutta eihän niille yksikään järkevä ihminen voi kuin nauraa.


  • Niin kaikissa uskonasioissa muun ajatteleminen on pahasta !

   Jos ei ole hampaita on valmiiksipureskeltu hyväksi ruuan sulatukselle. Ja lusikkaruoka on toki helpointa lappaa.


 • Aivan totta.

 • Vielä kun saamme Li:n puheenjohtajaksi, niin kannatus kasvaa helposti ohi persujen. Eli seuraavaan hallitukseen pitämään työväen ja heikoimpien puolia.

  • Uudet vaalit ovat jo ensi vuonna edessä. Sillä on satavarmaa, että persut sössii niin asiat, ettei hallitus voi enää jatkaa.
   Samalla saadaan työväen pahin vihollinen, persut, pois hallituksesta.


  • Persepersut pois hallituksesta.


 • Vasemmistoliitto ja AY-liike. Siinä työväen ainoa tukiverkko porvarien yritykselle nujertaa työväki täydellisesti rahavallan alle.
  Natsihallituksen ja EK:n masinoima massiivinen propaganda "välttämättömästä tuottavuusloikasta", jonka voi toteuttaa vain työväen palkkoja, lomia ja muita tukia leikkaamalla on pelkkää VALHETTA.
  Rahaa kyllä yhtiöillä on, ennätysosinkojen jakelusta päätellen! Heiltä se oikea tahto investointeihin ja uusien ihmisten palkkaamiseen puuttuu. Oma napa kun porvareilla on aina lähinnä. Ja nyt kun hallituskin täyttyi pelkillä porvareilla, niin nyt se tekee kaikkensa syyllistääkseen työväkeä ja maksimoidakseen porvarien hyödyn.

  Siksi jokaisen palkollisen kannattaa olla AY-liikkeen ja myös jonkun vasemmistopuolueen jäsen.

 • Ainut puolue joka oikeasti pitää duunareiden oikeuksia. Sekä köyhien ja sairaiden. Muut puolueet ovat Ek lobbareita.

 • VL on parasta tottakai. Ei köyhällä ole varaa huonoihin puolueisiin.

  • Eli köyhällä ei ole varaa antaa ääntään porvareille.


 • Vituttaa kun menin antamaan ääneni persulle. Surkeita valehtelijoitahan ne olikin.

  • Minä tiesin. Kerroin teille. Ette uskoneet. Nyt teitä vituttaa. Nyt teiltä viedään lomarahat, lomat, palkalliset vapaat, palkalliset sairaslomapäivät jne.
   Joko nyt uskotte että persut ovat työläisten syöpä.


 • Kas kun äänestäjät ei ole sitä huomanneet

  • VL:on kannatus kasvaa koko ajan. Hiljaa hyvää tulee.


 • Olemme valmiit uuteen ja entistä suurempaan kannatukseen. Olemmehan ainoa oikea työväenpuolue. Vasemmistoliitto.

  • Juuri näin on asia.


 • Siirtykää loputkin Kommunistit sellaiseen puolueeseen kenellä on esittää valmis ohjelma.Kohtuuttomalla velan ottamisella ajaudutaan lyhyesä ajassa Kreikan kurjuuteen, missä Kommunistit huseeraa.

  • Joo, mut mikäköhä ero nois velanotois on sos/oik EK? Paas liitettä.


  • päinmäntylautoja kirjoitti:

   Joo, mut mikäköhä ero nois velanotois on sos/oik EK? Paas liitettä.

   Anteeks k-virhe po. KOM/OIK. Joko tutti tarjolla??


  • Apukoulun loppuunsaattaminen auttaisi varmasti sinua.


 • Kommunistit ottaa takkiin joka vaaleissa, vaikka edellisestäkin hallituksesta pakenivat vaaleja, mutta kansa muisti.

  • SKP:n kannatus on ollut vakaata jo useiden vaalikausien ajan.
   SKP ei ollut viime hallituksessa, vaikka se olisi todellakin ollut tarpeellista.

   Eli noin huonoilla yleistiedoilla ei kannattaisi persupojun kirjoitella, muuta kuin omaan aapiseensa.


 • Päivitä tietosi.

  Suomen Eduskunnassa ei ole istunut Kommunisteja tällä vuosituhannella.

  • Älä pyydä persulta liikoja. Sehän edellyttäisi heiltä lukutaitoa ... heheheh heehhehe


 • Täysi kunnioitus SKP:n kommunisteille, mutta Vasemmistoliitto on se puolue, joka on nykyäänkin sellaisessa työväen kannatuksessa, että hallituspaikkakin on täysin mahdollinen. Ja kannatus sen kun kasvaa. No mikä ettei, kun nykyhallitus ajaa vain rikkaiden etuja.

  • Parasta duunareille. Vasemmistoliitto.


 • AKT:lle hatunnosto rehdistä toiminnasta.

  • Myssy nousee myös ...


  • Pipokin nousee


  • Lätsä varsinkin nousee


  • Somprerot ne vasta nouseekin


  • Hiippalakki nousee Jouluna.


  • Tupee nousee myös.


  • Knalli nousee myös.


  • Koppalakki myös.


  • Nahkalakki också


 • Onko vasemmistoliitossa Jari Myllykosken lisäksi yhtään duunaria. Tuttavapiirissäni kaikki vasemmitoliittolaiset on jotain (loisia) ihan muuta kuin duunareita.
  Tuo ”Sillä kuten …” kertoo paljon aloittaja”duunarista”

  • Kaikki tuntemani duunarit ovat vasureita, ja joita näen töissä joka arkipäivä.
   Menisit sinäkin töihin, niin mahdollisuutesi nähdä meitä kunnon kansalaisia paranisi oleellisesti. Päivällä kun meitä ei löydä sossusta tai kaljakuppiloista, joissa ilmeisesti itse päiväsi vietät.


 • Valtaosa Duunareista on Demareissa, Persuissa ja Vihreissä. Kommuinistipuolueiden nykyiset edustajat ovat ajautuneet kauas Duunareista, eikä heillä ole ymmärrystä heille.

  • ".. eikä heillä ole ymmärrystä heille .."

   Onko tuo jotain persufilosofiaa, vai vaan keskikaljan täydentämää idiotismia. Veikkaan jälkimmäistä.


  • Fasismia se on. Venäjämielistä putinilaista fasismia, jota Suomessa ajaa Perussuomalaiset.


 • Vapaus, veljeys ja tasa-arvo. Siinä hyvä ohjenuora kaikille ihmisille. Kaikki ei vaan ymmärrä mitä se tarkoittaa.

  • käytännössä kommunisminkin luoneiden vapaamuurareiden tunnuslause. Ymmärrätkö pienessä päässäsi, että mitä se merkitsee : D


  • Sehän.on kirjoitti:

   käytännössä kommunisminkin luoneiden vapaamuurareiden tunnuslause. Ymmärrätkö pienessä päässäsi, että mitä se merkitsee : D

   Ranskan tasavallan tunnuslause vuodelta 1789, jolloin harvainvaltainen kuningaskunta kumottiin. Alkuperäisessä muodossaan "Vapaus, tasa-arvo, veljeys tai kuolema!". Lyhyemmässä muodossa "Vapaus tai kuolema!" Tässä lyhyemmässä asussa se on mm. Kreikan tasavallan tunnuslause vuodelta 1829.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaus,_veljeys_ja_tasa-arvo


 • Olet oikeassa.

  • Tottakai. Olenhan vasemmistolainen.


 • VL:on kannatus nousee ja väki tykkää.

  • Up


 • Carunan tapaus osoittaa taas, että vasemmistoa tarvitaan yhä ja aina. Sillä alkujaan Vasemmistoliitto oli siirtoverkon myyntiä vastaan ja nyt sitten Carunen hinnankorotuksia vastaan.
  Ensimmäinen erä hävittiin porvarien takia, mutta nyt saatiin edes kohtuullistettua hiukan riistokapitalistien aikeet.
  Taas sulka vasurien hattuun.

 • No avaushan on taivahan tosi.

 • Nepotismissaan kieriskelevä Sipiläkin on osoittautunut samanlaiseksi porvarihuijariksi kuin kaikki muutkin oikeistolaiset johtajat.

 • - Persut ovat sairasta ulkomaalaisvihaa kannattavaa äärioikeistoa, jolle AY-liikekin on kommunismia. Politiikkakin pelkkää huulenheittoa, ilman reaalisia vaihtoehtoja. Työläisiä kosiskelevaa, mutta oikeasti oikeistolaista, rasistista, natsistista ja militaristista ajattelua kannattavaa ja kouluttamatonta porukkaa.

  • Siis natsipaskapersuja ...


 • VL & SKP. Siinäpä on ne ainoat puolueet, jotka ovat oikeasti tavallisen työläisen etuja koskaan ajaneet. Ja ovat edelleen.

 • Eiköhän äänestetä Merja Kyllönen presidentiksi?

  • Nyt vuosien päästä naurattaa entistä enemmän skdl/vas.liiton toiminta...ovat hallituksessa ja apukommunistit sipilän sakissa.....
   Voi halavattu kun naurattaa vasukommareitten nolo sanansyönti ja postikin lakossa ja duunarille ei armoa. PERUSSUOMALAISET KASVAA


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nyt vuosien päästä naurattaa entistä enemmän skdl/vas.liiton toiminta...ovat hallituksessa ja apukommunistit sipilän sakissa.....
   Voi halavattu kun naurattaa vasukommareitten nolo sanansyönti ja postikin lakossa ja duunarille ei armoa. PERUSSUOMALAISET KASVAA

   Oppositiossa kasvaa vain rasistien ja eliitin rikastajien vitutus ... hehehe hehehehe


 • Hallituksen uusi puheenjohtaja on mielestäni todella hyvä valinta demareilta.
  Kuten on meidänkin puheenjohtaja .

  Hyväähän nämä valinnat vaan tuottavat maallemme . Työläisten kurjistajista kun olemme jo "nauttineet" ihan tarpeeksi!!!!!

 • Totuus ei vaan pala tulessakaan. Näinhän se on!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3647
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1696
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1342