kaksi kirkasta valopalloa unessa.

unehiekka

Näin erikosen unen 3 yötä sitten.Rupattelin todella kaukaisen tutun naisen kanssa niitä näitä,ja taivaalla oli 2 erittäin kirkasta valopalloa,mitkä tekivät spiraaleja nopeita liikkeitä johon heräsin koska valot häikäisivät silmiäni.Outo fiilis oli-Ja viikko sitten kayhea uni jossa vasemman käden sormet olivat auenneet ja kudokset näkyi ja kynnet hajalla,karseeta.Osaako joku tulkita ainakin valopallot?

7

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valopallot

      Vapaata käytettävissäsi olevaa henkistä energiaa (taivas), Itse psyykeen 'ydin' voisi tulla pallona uneen, Korkeampi Voima voi tulla valona uneen, riippumatta uskonnosta.
      Jonkinlainen merkittävä henkinen oivallus.

    • näkökulmia

      Kaukainen nainen on tavallaan sama asia mitkä valopallot ylhäällä taivaalla, ne viestittää sulle sun sisimpään uutta kaukaista valoa ja tietoa joka on liian "vahvaa ruokaa" koska vasen kätesi ei kestä sitä. Vasen kuvaa aina sisintä, oikea ulkoista. Jos olet vasenkätinen, sitten toisinpäin. Repaleinen sisimpäsi siis yrittää sulatella sinne virtaavaa tietoa ja valaistusta, joten koita kestää. Valopallot itsessään ovat aina positiivinen asia. Muutama ihminen on nähnyt enkelinäkyjä valopallojen muodoissa.

    • unihiekka

      kiitos tulkinnastanne!

    • Kätesi ja kyntesi hajoaminen voisi viitata ajatukseen fyysisen kuntosi rapistumisesta. Tosin mainitset, että kyseessä oli nimenomaan vasen kätesi. En tiedä oletko oikea vaiko vasenkätinen, mutta asialla on ilmeisesti merkistystä, koska mainitsit sen. Toinen on aina tapauksesta riippuen tärkeämpi.

      Oikeaan ja vasempaan käteen voisi kaukaa hakien liittyä myös raamatulliset ajatukset. Tosin tässä tapauksessa kättä ei synnin vuoksi hakata irti vaan se hajoaa itsekseen.

      Mitä valopallouneen tulee, alkaa se tavanomaisella jutustelulla kaukaisen tuttavan kanssa. Korostat tuttavan kaukaisuutta ja annat ymmärtää, että keskustelu oli yhdentekevää. Unen salaisuus voi kuitenkin piillä juuri siinä keskustelussa mitä ei millään meinaa muistaa. Äkkisältään kaukainen tuttava voi muistuttaakin joltain jotain hyvinkin tuttua henkilöä.

      Valopallot, niitä oli kaksi ja ne tekivät spiraalinomaista liikettä taivaalla. Liikkuivatko ne toisiaan seuraten vai noudattiko kumpikin niistä omaa erillistä spiraalirataansa?

      Jos pallot seurasivat toisiaan, voisivat ne kuvata ajatusta kahdesta ihmisestä, joista ainakin toinen toivoo suhdetta toisen kanssa. Liittäen tähän yhteyteen "todella kaukaisen naistuttavan", voitaisiin ajatusten käsittää unen aikana kohdistuneen johonkuhun naiseen.

      Spiraalimainen liike voi tarkoittaa, että pallot ovat saavuttamassa toisiaan, tai sitten spiraali laajenee ja ne erkanevat toisistaan. Mikäli ne erkanevat toisistaan, voisi se tarkoittaa ajatusta, että joku on karkaamassa yhä kauemmas unennäkijän vaikutuspiiristä.

      Kenties molemmat mainitsemasi unet liittyvät etäisesti samaan teemaan. Voisiko olla, että ajatus rappeutuvasta terveydestä liittyisi etääntyvään toiveeseen ihmissuhteesta?

      Kiitos erikoisten unien jakamisesta.

    • alittaja

      Hei,valopallot olivat vierekkäin ,ja nainen on kaukaa tuttu ketä en ole kymmeniin vuosiin nähnytkään.Olen itse nainen ja seurustelen miehen kanssa ja hän ei liittynyt uneeni lainkaan.Naistuttu on sanoisiko lapsuudesta tuttu,emme olleet kavereina paljoa tekemisissä joten melko merkityksetön uni häneen liittyen .jOSKUS näen unissa kaukaisia tuttuja lapsuudesta ja en ole heistä koskaan kuullut sen kummemmin.Olen oikeakätinen.

      • Siis valopallot olivat vierekkäin eli eivät seuranneet toisiaan.

        Kerroit valopallojen katsomiseen liittyneen kipua silmissä. Valopallot ovat olleet taivaalla vierekkäin. Ikään kuin joku tai jokin olisi katsellut sinua taivaalta.

        Voisiko olla mahdollista, että olet kokenut kipua silmissäsi ja se olisi siirtynyt uneesi?

        Monet asiat voivat aiheuttaa kivun tunnetta silmissä. Varsinkin kivun tunne silmiä liikuttavissa lihaksissa voi tuntua kivulta silmissä. Olet saattanut olla unta nähdessäsi REM-unessa. Tällöin silmät liikkuvat nopeasti puolelta toiselle ja liike saattaa vaikuttaa spiraalinomaiselta.

        Voi olla mahdollista, että tässä tapauksessa fyysiset tuntemukset ovat tunkeutuneet uneen.

        Jutustelu tavanomaisen ja sinulle merkityksettömän henkilön kanssa voi korostaa kivun läpitunkevuutta.


    • Anonyymi

      Tarkoittaa heräämistä jonkun hlön kohdalla valo taivaalla.. henkisyyden taso nousee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1976
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1652
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      85
      1335
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1324
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      132
      1160
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1122
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      851
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      783
    Aihe