kaksi kirkasta valopalloa unessa.

unehiekka

Näin erikosen unen 3 yötä sitten.Rupattelin todella kaukaisen tutun naisen kanssa niitä näitä,ja taivaalla oli 2 erittäin kirkasta valopalloa,mitkä tekivät spiraaleja nopeita liikkeitä johon heräsin koska valot häikäisivät silmiäni.Outo fiilis oli-Ja viikko sitten kayhea uni jossa vasemman käden sormet olivat auenneet ja kudokset näkyi ja kynnet hajalla,karseeta.Osaako joku tulkita ainakin valopallot?

7

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valopallot

      Vapaata käytettävissäsi olevaa henkistä energiaa (taivas), Itse psyykeen 'ydin' voisi tulla pallona uneen, Korkeampi Voima voi tulla valona uneen, riippumatta uskonnosta.
      Jonkinlainen merkittävä henkinen oivallus.

    • näkökulmia

      Kaukainen nainen on tavallaan sama asia mitkä valopallot ylhäällä taivaalla, ne viestittää sulle sun sisimpään uutta kaukaista valoa ja tietoa joka on liian "vahvaa ruokaa" koska vasen kätesi ei kestä sitä. Vasen kuvaa aina sisintä, oikea ulkoista. Jos olet vasenkätinen, sitten toisinpäin. Repaleinen sisimpäsi siis yrittää sulatella sinne virtaavaa tietoa ja valaistusta, joten koita kestää. Valopallot itsessään ovat aina positiivinen asia. Muutama ihminen on nähnyt enkelinäkyjä valopallojen muodoissa.

    • unihiekka

      kiitos tulkinnastanne!

    • Kätesi ja kyntesi hajoaminen voisi viitata ajatukseen fyysisen kuntosi rapistumisesta. Tosin mainitset, että kyseessä oli nimenomaan vasen kätesi. En tiedä oletko oikea vaiko vasenkätinen, mutta asialla on ilmeisesti merkistystä, koska mainitsit sen. Toinen on aina tapauksesta riippuen tärkeämpi.

      Oikeaan ja vasempaan käteen voisi kaukaa hakien liittyä myös raamatulliset ajatukset. Tosin tässä tapauksessa kättä ei synnin vuoksi hakata irti vaan se hajoaa itsekseen.

      Mitä valopallouneen tulee, alkaa se tavanomaisella jutustelulla kaukaisen tuttavan kanssa. Korostat tuttavan kaukaisuutta ja annat ymmärtää, että keskustelu oli yhdentekevää. Unen salaisuus voi kuitenkin piillä juuri siinä keskustelussa mitä ei millään meinaa muistaa. Äkkisältään kaukainen tuttava voi muistuttaakin joltain jotain hyvinkin tuttua henkilöä.

      Valopallot, niitä oli kaksi ja ne tekivät spiraalinomaista liikettä taivaalla. Liikkuivatko ne toisiaan seuraten vai noudattiko kumpikin niistä omaa erillistä spiraalirataansa?

      Jos pallot seurasivat toisiaan, voisivat ne kuvata ajatusta kahdesta ihmisestä, joista ainakin toinen toivoo suhdetta toisen kanssa. Liittäen tähän yhteyteen "todella kaukaisen naistuttavan", voitaisiin ajatusten käsittää unen aikana kohdistuneen johonkuhun naiseen.

      Spiraalimainen liike voi tarkoittaa, että pallot ovat saavuttamassa toisiaan, tai sitten spiraali laajenee ja ne erkanevat toisistaan. Mikäli ne erkanevat toisistaan, voisi se tarkoittaa ajatusta, että joku on karkaamassa yhä kauemmas unennäkijän vaikutuspiiristä.

      Kenties molemmat mainitsemasi unet liittyvät etäisesti samaan teemaan. Voisiko olla, että ajatus rappeutuvasta terveydestä liittyisi etääntyvään toiveeseen ihmissuhteesta?

      Kiitos erikoisten unien jakamisesta.

    • alittaja

      Hei,valopallot olivat vierekkäin ,ja nainen on kaukaa tuttu ketä en ole kymmeniin vuosiin nähnytkään.Olen itse nainen ja seurustelen miehen kanssa ja hän ei liittynyt uneeni lainkaan.Naistuttu on sanoisiko lapsuudesta tuttu,emme olleet kavereina paljoa tekemisissä joten melko merkityksetön uni häneen liittyen .jOSKUS näen unissa kaukaisia tuttuja lapsuudesta ja en ole heistä koskaan kuullut sen kummemmin.Olen oikeakätinen.

      • Siis valopallot olivat vierekkäin eli eivät seuranneet toisiaan.

        Kerroit valopallojen katsomiseen liittyneen kipua silmissä. Valopallot ovat olleet taivaalla vierekkäin. Ikään kuin joku tai jokin olisi katsellut sinua taivaalta.

        Voisiko olla mahdollista, että olet kokenut kipua silmissäsi ja se olisi siirtynyt uneesi?

        Monet asiat voivat aiheuttaa kivun tunnetta silmissä. Varsinkin kivun tunne silmiä liikuttavissa lihaksissa voi tuntua kivulta silmissä. Olet saattanut olla unta nähdessäsi REM-unessa. Tällöin silmät liikkuvat nopeasti puolelta toiselle ja liike saattaa vaikuttaa spiraalinomaiselta.

        Voi olla mahdollista, että tässä tapauksessa fyysiset tuntemukset ovat tunkeutuneet uneen.

        Jutustelu tavanomaisen ja sinulle merkityksettömän henkilön kanssa voi korostaa kivun läpitunkevuutta.


    • Anonyymi

      Tarkoittaa heräämistä jonkun hlön kohdalla valo taivaalla.. henkisyyden taso nousee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe