Moniko täällä uskaltaa ilmoittaa pm Sipilää

raatelijoita_liikkeellä

KUNNIOITTAVANSA? ? Näiden raatelijoiden keskellä?

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k-kk

      Kun hallitus aloitti uskoin että nyt mennään parempaan ,mutta mutta?
      Sen mitä olen eri lehtiä ja lähteitä tutkinut niin keskustassakin kuplii pinnan alla.
      Homma on käsittääkseni mennyt liian pienen piirin touhuksi, tänään oli jossain juttu että asetelma keskusta/ ay-liike ei ole koko keskustan tahto, katellaan nyt.

    • att2

      Olet nolla ja tulet olemaan----Suomi-Apina.

      • Watti-1

        Olet nollempi mielisairas svedu homo. Hei ja yksi tärkeä seikka, se anus liukuvoide jota käytät, ei sitä syödä lusikalla, eikö apteekki antanut käyttöohjeita?


    • Tuhhakkeenretale

      Mitä perhanaa alat toista syyttelemään apinaksi jos hän on eri mieltä jostakin.
      Sehän ei ole demokraattista ajattelua.Sinulta puuttuu suvaitsevaisuus toisia
      kohtaan,on se hyvä ettei sinua ole valittu maan johtoon,mokomakin turhake.

    • uskallan, uskallan, uskallan, uskallan miksen uskaltaisi. Kunnioitan aina presidenttiä ja pääministeriä ja muitakin ...kansa valinnut ja pulinat pois. Aina on joltain otettu ja toisille annettu. Mutta näin pahaa tilannetta, jossa tämä maa nyt on, ei ole ollut. Vaikea tilanne on kaikille, jotka yrittävät suomea tästä suosta nostaa. Suomen maasta on vaikeaa löytää mitään sateentekijää tässä tilanteessa.

      Tarkoitatko raatelijalla itseäsi vai palstalaisia yleensä vai ketä...ehkä ettiedä itsekkään koska olet kysymysmerkin heittänyt perään.

      • Lapsuuden ajan koulussa korostettiin isänmaallisuutta ja me-henkeä. Meillä oli ihan varma vakaumus siitä, että suomalaiset ovat ahkeria, rehellisiä, sanastaan kiinni pitäviä ja kunnollisia. Meillä oli Kalevala, jollaista ei ole millään muulla kansalla, meidän pääkaupunkiamme ei vihollinen miehittänyt, me emme lannistuneet.
        Siihen aikaan kunnioitettiin päättäjiä, taisi olla jopa lailla kielletty mollaamasta presidenttiä. Kari Suomalainenkin valitti, että oli menettänyt kultakaivoksen, kun Kekkonen voitti vaaleissa. Päättäjät itsekin pitivät hajurakoa kansalaisiin, ei olisi tullut kuuloonkaan, että joku olisi mennyt rokkifestivaaleille tai muihin kansanjuhliin - tosin sellaisia ei edes järjestettykään.
        Oliko maailma silloin parempi? En osaa sanoa, mutta turvallisemmalta se aikanaan tuntui. Olihan ohjat varmoissa käsissä.


      • Millä_me_jaksetaan_
        Makriina kirjoitti:

        Lapsuuden ajan koulussa korostettiin isänmaallisuutta ja me-henkeä. Meillä oli ihan varma vakaumus siitä, että suomalaiset ovat ahkeria, rehellisiä, sanastaan kiinni pitäviä ja kunnollisia. Meillä oli Kalevala, jollaista ei ole millään muulla kansalla, meidän pääkaupunkiamme ei vihollinen miehittänyt, me emme lannistuneet.
        Siihen aikaan kunnioitettiin päättäjiä, taisi olla jopa lailla kielletty mollaamasta presidenttiä. Kari Suomalainenkin valitti, että oli menettänyt kultakaivoksen, kun Kekkonen voitti vaaleissa. Päättäjät itsekin pitivät hajurakoa kansalaisiin, ei olisi tullut kuuloonkaan, että joku olisi mennyt rokkifestivaaleille tai muihin kansanjuhliin - tosin sellaisia ei edes järjestettykään.
        Oliko maailma silloin parempi? En osaa sanoa, mutta turvallisemmalta se aikanaan tuntui. Olihan ohjat varmoissa käsissä.

        Samaa mieltä olen, Makriina. Kun sota oli ohitse, alkoi parempi aika suomalaisille.
        Mutta nyt: TYÖTTÖMYYS syrjäyttää nuorison ja vanhemmatkin.

        ...

        Risto Kuisma sanoi:

        "Viime viikolla asiantuntija kertoi radiossa , että vielä 10 vuotta kotiuttamispäätöksen jälkeen yli kolmasosa turvapaikanhakijoista on ilman ensimmäistä työpaikkaa eli elää sosiaaliturvalla.

        Vaikea on kuvitella, että turvapaikanhakijat parantavat huoltosuhdetta.

        Kun meillä on laskutavasta riippuen jo nyt 300- 500 000 työtöntä, ei työvoimasta ole pulaa."


    • eiole_eikätule

      Jokainen vähänkin vielä järkeä omaavahan nyt tajuaa, että joillain kouluttamattomilla, maan kieltä taitamattomilla nuorehkoilla mieshenkilöillä on todella huonot mahdollisuudet menestyä, tulla hyödylliseksi yhteiskunnan osaseksi. Päinvastaiseksi tapaukseksi taas todennäköisyydet ovat kohtalaisen suuret, somalit, irakilaiset ja kurdit. Silti näitä lapetaan juuri nyt oikein urakalla sisään euroopan lähes lepsuimmalla ja höveleimmällä sosiaaliturvalla ryyditettynä, joiltain osin edut ovat vielä paremmat kuin kantasuomalaisille. Työnteolla ja joten kuten ihmisiksi elämisellä tämä yhteiskunta on rakennettu sellaiseksi mitä se isoimmillaan oli, ei avustuksilla ja etuisuuksien nostamisilla ja lorvehtimisilla. Tämä porukka vaan tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä suurin osa tekemään sitä lorvehtimisosastoa nuoresta iästä lähtien hamaan tulevaisuuteen saakka.
      Samaan aikaan leikataan pienituloisilta, pitää kuulemma säästää kun ajat ovat huonot. Silläkö ne paremmiksi muuttuu kun maksetaan ruhtinaalliset lorvehtimisetuisuudet elintasosurffaripakoloisille, sakille mikä tiedetään jo etukäteen että mitään muuta ei tule kuin ongelmia. Eikä kajota millään muotoa tämän maan tasolla saatikka eu tasolla siihen todelliseen ongelmapesään, veroparatiisikikkailu harmaaseen talouteen, siihen mikä syö nytkin joka vuosi yli 5 miljardia verotuloja. Vähempiosainen kansanosa vaan maksumieheksi kaikelle ja lisää lorvehtijoita luksuseduille, rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.
      Ja minkä helevatun takia niiltä ulkomaan tulijoilta ei edellytetä edes maan kielen taitamista itse opiskeltuna jos tänne aikoo pitemmäksi aikaa, jonkinlaisesta rautaisesta ammattitaidosta puhumattakaan. Sillä jo yksistään sensuroituis pois se kaikista ei toivottavin aines. Olen sitten vaikka raatelija, tullut raadelluksi mitä erinäisimmillä rikollisilla tavoilla sekä täällä paskanetissä tämän paskateknologian kera, että mätämediossa niiden mätäihmisten toimesta, enkä ole edes mikään julkisuuden henkilö. Laitetaan hieman vahinkoa kiertämään aina kun paikkaa kohdalle sattuu ja aihetta löytyy, myös tälle mamutausta lorvehtimisosastolle.

      • partaan.naurava

        Kuules siellä on 4 miljoonaa valmiina tulemaan, joten juokse puskaan piilon.


      • Maa-tuskainen

        Ei ole eikä tule!

        Katsos kun Suomi on täynnä kaltaisiasi ikääntyviä kuhilaita, vääristyneine kaunoineen vierasmaalaisia kohtaan, kannattaa kouluttaa kieltäkin taitaviksi heitä, että saadaan vähän uutta verta tänne sisäsiittoisuuteen.
        Jepp!


      • Suamen-kiälinen

        Tosi on! Suomen kielen kurssit on saatava joka kouluun kautta maailman. Tänne ei saa ummikoita päästää.


      • ja-taala-du-dollars

        Suomesta ja Ruotsista on tuleva maailman yleiskieli. Englanti on out.


    • Puhutaanpa-asiaaP.A

      Eiköhän Sipilä petaa pohjaa sille, että hänen itsensä ja lähipiirin omaisuus säilyttää arvonsa myös neljän vuoden jälkeen ja siitä eteenpäin. Veikkaan, että (jos hallitus pysyy kasassa) inhottavia yllätyskoukkuja tulee koko neljän vuoden ajan.

    • Enpelkäämitään

      Minä ainakin kunnioitan kaikkia, jotka uskaltavat olla eri mieltä ja sanoa sen myös ääneen. Ja varsinkin kun sen sanoo joku päämies, joka tietää puhuvansa hölmöläisille, jotka eivät tajua mistään mitään ja joilla on silti 'varaa' arvostella, arvioida ja esittää 'mielipiteitään', jotka eivät kerro arvosteltavasta mitään mutta arvostelijasta kaiken.

    • fghhfd

      Se on surullista, että nuoremmat eivät edes ymmärrä mitä tarkoittaa oikeistoa(kok,kesk,pers) äänestäminen. Nämä pienipalkkaiset luulevat, että vaaleissa pitää äänestää oikeistomedian hehkuttamaa ihmistä. Noh, ei kai tällä hetkellä meille ole edes sopivaa puoluetta, mutta ainakaan oikeisto ei aja meille hyvinvointia. Oikeisto ajaa pääasiassa yrityksien etuja.

      • Asiatasioina

        Mikään puolue miltään reunalta ei aja tavallisten ihmisten etuja, vain omiaan ja oman puolueensa. Täysiä pashkan jauhajia joka sakki jotka puhua pajattavat vain omaan pussiinsa, sekä puolueen että sen yksittäisen jäsenen, joka sattuu vallan kahvaan milloinkin käsiksi pääsemään.


    • Suomenpuolesta

      Ainakin vielä toistaiseksi kunnioitan. Kolme kuukautta on lyhyt aika hallituksessa ja pääministerinä. Sipolä on laittanut arvovaltansa peliin lupaustensa puolesta, nyt jää nähtäväksi onko SAK Suomen puolella vai sitä vastaan.

      • Suomenpuolesta

        prrr..Sipilä


      • Väenvoimaa

        Kyllä. Nimenomaan. SAK on suomen, suomalaisten (duunareiden) puolella ja hallitusta (päätöksiä) vastaan, kuten pitääkin.


      • Väenvoimaa kirjoitti:

        Kyllä. Nimenomaan. SAK on suomen, suomalaisten (duunareiden) puolella ja hallitusta (päätöksiä) vastaan, kuten pitääkin.

        "Väenvoimaa"

        Seuraa seuraavaksi Lauri Ihalaisen ja opposition yhteisiä toimia.
        Suomi Nousuun!
        Halpamaisesti halvoilla.

        H.


      • vielätoistaiseksiduunari
        Väenvoimaa kirjoitti:

        Kyllä. Nimenomaan. SAK on suomen, suomalaisten (duunareiden) puolella ja hallitusta (päätöksiä) vastaan, kuten pitääkin.

        SAK ei paskanvertaa välitä duunareista sen jälkeen kun he ovat työttömiä entisiä duunareita. Kannattaa miettiä mihin SAK:n toimet tähtäävät, korkeisiin palkkoihin vai työpaikkojen säilyttämiseen ja lisääntymiseen.


      • Tyydytään.eläkkeisiimme

        Kuten raamatussakin sanotaan "lisääntykää ja täyttäkää maa paskaduuneilla koska muutahan täällä ei ole tarjolla". Päinvastoin työpaikkojen vähentäminen tulee jatkumaan. Vähennetään niin ja niin monta sataa ja tuhatta henkilötyövuotta, ettei osinkojakokelpoinen pääoma pienenisi.


    • uunoo

      Kunnioittaa
      - en ole muuten koskaan kuullut hänen huutavan, että raadot pois kentältä
      pelin jälkeen..
      Milläkähän aloittaja raatelee raatajia
      - kaksiteräisellä miekallaan, hampaillaan, kynsillään, lastuillaan, sähköisill vimpaimillaan, koukuillaan, puikoillaan, porillaan tai veiveillään
      - svullia, tullia vaiko ihan tavallisia pullia - hukkia, tukkia, pukkia, rukkia..
      - ei nyt ihan aukea otsikoinnin sisältö - onko poliitikkojen mollaamisesta
      kyse?

    • Taaaaas meni teksti cyberiin
      ELI kunnioitan pääministeri Sipilän tapaa teknokraattina johtaa maatamme. Uskokaa hyvin tässä käy, hän on jämäkkä rehellinen mies, jonka asiat ovat kunnossa, kyllä hän pärjää................

      • Jalisäätulee

        Nyt meitä on jo kaksi!


      • att2

        Hän on lähes apina!!!


      • Kolmaskin.tarvittaisiin
        Jalisäätulee kirjoitti:

        Nyt meitä on jo kaksi!

        Kaksin aina rumehempi


      • Kolmaskin.tarvittaisiin kirjoitti:

        Kaksin aina rumehempi

        Ole sinä meidän kanssa, olisi kolmin komiampi............


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe