Vaimon viettely vieraalle

Petteri44

Olen suunnitellut vaimoni viettelyä vieraalle miehelle.
Vaimo ei tiedä ajatuksesta, mutta tarkoitus olisi tehdä vaimostani hot wife.
Samalla haluaisin aisankannattajaksi.
Olemme keskustelleet useasti vieraasta panomiehestä ja vaimoni kostuu aika paljon joka kerta.
Kuitenkin luontainen vastaus on aina kieltävä, sillä eihän vaimoni voi myöntää haluavansa vierasta miestä. Sanoo aina minun riittävän oikein hyvin.
Vaimoni pitäisi siis iskeä vieraan miehen toimesta jossain sopivassa paikassa kuten baarissa tai risteilyllä. Risteily ilman muuta paras paikka sillä sänky on aika lähellä ja paikkana "helppo"
Miten muut naiset suhtautuu tällaiseen asiaan?
Miehen pitäisi olla kohtuullisen maskuliininen ja huumorintajuinen eli siis hyvä naistenmies...tällaisen löytäminen olisi siis ajatuksissa.

Vaimoni on erittäin kaunis ja pyöreäperseinen kaunotar sekä aika kiimainen sängyssä.

Onko kukaan teistä tehnyt samaa?

Vinkkejä! Miten kannattaisi edetä?

24

4224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laita sähköposti osote hoidan homman.

      • Kantsii-pysyy-erossa

        Vilhasin sun profiilias. Kymmenen sivua pelkkää seuran hakua! Siis ainaski sata hakua. Eikä oo tärpänny.

        Sussa täytyy olla jotain vialla ja tosi paljon. Sulle vastaaminen olisi vaikeuksien kerjäämistä.


    • Seksylady

      Olen lukenut jonkin verran näitä palstoja ja yllättynyt kuinka paljon miehet tekee näitä aloituksia.
      Itse olen reilu 20 v aviossa ollut nainen. No mies ei oikein ole ollut mustis pahemmin musta nuorempana.
      Nyt on tullut tilanne et näkee aina vaivaa mun esim.vaatteista ym.
      Valittaa et onko pakko laittaa noi korkkarit, toi hame.yms....
      Taas kaikki miehet vahtaa sinua .....
      Eli yllättää tämä miesten naisensa jako halukkuus, ku meillä tullaan vaan mustiksemmaks kaikista mitä teen , tai miten pukeudun.

      • luonnekysymys ja mistä kiihottuu/fetissit - myös konservatiivi - liberaali kahtiajako.


    • jhnju

      Mielenkiintoinen ajatus.
      Saisinko tietää missä vaimosi liikkuu?

    • parinkolmas

      Me halutaan joskus viettää kimppa juttua ja se että se kolmaspyörä on helpoin tapa löytää, niin lähtee siitä et vaikka laivalla mennään tanssilavalle ja sit vaimo etsii hänelle sopivan näköisen miehen. Usein hän kertoo että tota vois kokeilla niin hän menee lähelle miestä ja alkaa katsella sillä mielellä. Tanssilattialle päästyään näin miehenä on minusta kiihottavaa katsella miten asia etenee ja kun huomaa että pari on aika lähellä toisiaan niin huomaa miten se kolmaspyörä on isketty. Seuraava vaihe onkin että on mies halukas lähteen hyttiin kolmanneksi.
      Meillä se vain menee silla että kyllä se on se joka tavallaan iskee niin se on se joka päättää.

    • Noniin

      Kyselin varovaisesti vaimoltani, että pitäisikö minun etsiä hänelle joku mukava vieras mies... vaimo sanoi, että sopii hyvin, mutta kyllä hän voi tehdä sen itsekin... elämme mielenkiintoista aikaa!

    • Vaimoaviraalle

      Kyllä laiivamatka on ehkä helpoin tapa saada vieras mies vaimosi vuoteeseen. Minä tein näin, että laivan tanssiravintolassa sanoin vaimolle voivani vähän huonosti je meneväni hytiin. P ysin häntä jäämään tanssimaan ja sanoinkin vielä muka leikiten, että "tiedä vaikka löydät kaverin sieltä". Jäin kuitenkin sivuun seuraamaan ja kyllä vaimolla riitti vientiä. Sitten huomasin, että hän oli poistumassa ja arvelin, (aivan oikein), että hän menisi hyttiin. Juoksin nopeasti ensin ja vaateet pois sekä peiton alle. Hetken kuluttua ovia auksesi ja kuulin vain kuiskauksen, että "nukutko sinä?" Sen jälkeen ovi taas sulkeutui. Vedin vaatteet tas ylleni ja ravintolaan. Ksti vähän aikaa sieltä hämärästä nurkasta katsella ennenkuin löysin hänet istumassa kahden miehen kanssa, jotka vuoron perään tanssittivat häntä. Siinä kello yhden aaikaan yöllä he nousivat ja menivät käsikynkkää ulos. Seurasin heitä sopivan matkan päässä ja aivan oikein, miesten hyttiin mentiin!!! Minulla seisoi siinä vaiheessa kun näin hytin oven sulkeutuvan kikattavan vaimoni takana.
      Hytissä runkkasinvaimoni pikareihin ja asetuin odottelemaan häntä. Nukahdin kuitenkin ja heräsin aamuyöstä siinä neljän aikoihin kun rouva horjui sisään autuas ilme kasvoilaan. Hänei sanonut mitään muuta kuin: "Kiitos, että annoit minun tehdä sen."
      Hän pudotti mekkosa lattialle, eikä siellä näkynyt pikkuhousuja ja asettui viereeni vuoteelle. Tynsin sormeni hänen todella limaiseen pilluunsa ja pian aloitimme yhdessäolomme kuumimman rakastelutuokion. Tunne oli jotain valtavaa, kun sai jyystää liukkailla. Sovimme, että hän liikuuisi yksin laivalla sen jälkeen Tuylholman päässä ja pääsi kuin pääsikin uudestaan näiden, meistä nuorempien miesten rakasteltavaksi vielä paluumatkallakin. Ulospääsyn yhteydessä helsingissä törmäsimme jonossa miehiin, joista toinen hymyili ja iski merkitsevästi silmää...

      • Marikakiimassa

        Olipa kiihoittava juttu. Olikohan totta.


    • Kotkan

      Tosi hyvä juttu,tota toivoisin omalle kohdalle myös.

    • Syrjästäkatsoja

      Jokseenkin samanlainen kokemus laivalta. Vaimo tuli pikkutunneilla pimeään hyttiin mies perässään ja istuivat sängylle. Sain viereiseltä petiltä kuunnella ja yrittää katsella sen pienen yövalon varassa kun vieras mies aika innokkaasti hyväillä vaimoani ja sitten pian riisua häneltä vain puseron ja kiihkeän kuiskuttelun jälkeen vetää vaimon sängylle ja nousee päälle. Sitten kuuluikin lähinnä enää huohotusta ja pientä kitinää sängystä kunnes mies nousee uuden kuiskuttelun jälkeen ja hiljaa hiippailee hytistä.

    • Teroghk

      Kiihottavaa! Todella kiihottavaa olisi päästä vaimon pillulle vieraan jälkeen. Nuolisin ja panisin liukkaille!

    • vaimonivieraalle

      Asia etenee

      • vaimonivieraalle

        Laivamatka varattu


    • ManBull

      Koska ja missä?

    • aisankannatus

      Meillä tehdään niin että vaimo käy exänsä luona panolla. Itse odotan autossa. Vaimo tulee exänsä luota käymättä pesulla ja itse saan kotona nautiskella kun kuulen mitä ovat tehneet.

    • Anonyymi

      Ei siinä muuta tarvi kun hyvä porukka viinaa ja tanssia siten sain vaimoni joka on ns. siveä intoutumaan. porukkaa oli kolmesta mökistä vain meillä oli ulkosauna jakokoonnuttiin meidän mökkiin. Muutama mies oli kiinnotunut vaimostani joka on nätti mutta vähän ujo. Tanssit jatkui ja tanssitin useita naisia ja vaimonikin sai olla lattialla. Yksi pitkä mies iski kiinni aina kun voi tansitti vaimoa jo aika lähekkäin.
      Huomasin että tarjoaa viinaa ja vaimo joi. Olin saunalla kun näin pariskunnan kävelevän toiselle mökille, kuulin kun mies sanoi on siellä laimeampaakin juomaa ja nainen oli vaimoni. Laitoin saunaan puita ja käyttökuntoon kävelin mökin ohi ja menin taakse oli jo vähän hämärää.
      Mies seisoi vaimon vieressä ja piti kättä lantiolla hyväili kylkiä ja hyväili jo aika reilusti vaimo nauroi keskustellessa. Mies suuteli vaimoa ja hän peräänty mies seurasi suostutteli ja suuteli uudelleen nyt vaimo vastasi mies veti lantiota itseensä kiinni suutelu jatkui sormet nosti hametta hyväili paljasta pyllyä vain ohuet stringit peitti häpyä. mies jatloi hyväilyä ja painoi vaimon käden etuosaan. Vaimon käsi hankasi jo kiihkeästi kalua mies työnsi sormet pilluun ja suuteli kaulaa voimakkaasti vaimo esteli että ei tule jälkiä. Miehen kalu oli jo vapaana se oli paljon paksumpi kuin minun, mies työnsi vaimon sohvalle vaimo levitti haaransa heti ja otti vastaan.
      Miehen vaimo näkyi tulevan mökille kiersin vastaan, Marjut oli aika tuiskeessa jäin juttelemaan Marjut antoi halata ja yllättäen suuteli, sanoi ukko on taas jossakin.
      Sanoin tiedän mutta ethän suutu, vein Marjutin mökin taakse näki kuinka mies nai, kuiskasin se on mun vaimo.
      Marjut katsoi minua kuiskasin sitten meidän vuoro ja suukotin poskelle. Katsottiin kun vaimoni ulvahteli ja mies kiihdytti ja laski sisään. Molemmat nousi ja pyyhki itseään ja lähtivät pois.
      Kun päästiin sisälle Marjut antoi heti riisua mekkonsa vähän roikkuvat tissit mutta nännit oli kovat , hyväili kalua ja kuiskasi otaminut kuten vaimosi sai kun pääsin sisään työnsi lantiota on hurjaa naida tässä jossa vaimoasi pantiin kumpikin oli niin kiihkeänä että tultiin nopeasti molemmat, Marjut nousi sanoi tulin hakemaan viiniä ja nauroisaanhan tätä viiniä myöhemmin ja silitti kalua.
      Mökillä vaimo ja mies oli terassilla vaimo kysyi muka närkästyneenä missä olet ollut, Marjut sanoi käytiin viiniä mutta mökki oli varattu piti odotella ja mentiin sisälle.
      Vaimo haki tansiimaan sanoi heti ei ollut tarkoitus, sanoin heti kyllä oli tarkoitus oikein työnnit pillua että saat kunnolla, tansittiin pari kipaletta sanoin en suuttunut panin Marjuttia samallla sohvalla.
      Kun ilta oli päättymässä Marjutin mies kyseli Marjuttia mökkiin, Marjut nauroi sinulla on eri nainen ensiyön hyvää yötä.
      Marjut sanoi oli hyvä että se olit sinä ukko käy aina omilla reissuillaan ja minä en nyt olen koko yön.
      Marjut otti kaiken irti oli niin porno kuin voi olla, aamuyöllä sanoi minua on naitu enemmän kuin kuukausiin j vielä haluttaa työnsin vatsalleen ja tulin takaa Marjut pani muka vastaan otin riuhtovan naisen pitkällä rakastelulla.
      Aamulla soitin vaimolle tulkaa aamupalalle sitä täällä on jäi ilta menoista.
      Kun vaimo tuli suutelin ja kiitin katsoi ihmeessään, Marjut kiitti miestään.
      Kun vieraat lähti makoiltiin vaimon kanssa, silittelin ja kuiskasin en ole saanut vaimoa pitkään aikaan. Vaimo nousi kyynärpäiden varaan ja meni peiton alle nakkasin peiton pois minun siveä vaimo imi halusta kalua nousi päälle ja kuiskasi nyt saat pillu oli lämmin ja erilailla liukas kuiskasin on ko täällä käyty halasi ja sanoi koko yön rakasteltiin pitkään ja ihanasti.
      Miten teillä, oli sama homma ei paljon nukuttu. Halattiin ja sovittiin että tämä ei ole kynnys kysymys koskaan.
      Ollaan silloin tällöin vaihdettu pareja kun alkanut tuntua siltä.

    • Anonyymi

      Olen myös yrittänyt vaimoa hyväksymään jos otettas vieras joskus mukaan, vastaus on ollut tyrmäävä. Pidettiin minun luokkakokousta järven rannalla osalla oli vaimo mukana ja joillakin naisilla mies kukaan ei oikein enää tuntenut toisia varsinkaan puolisot.
      Iltapäivän paikkeilla huomasin kun yksi mies kiilasi vaimoa pyrki aina viereen ja vaimokin näytti hyväksyvän. Vaimo meni laittamaan eräänlaiseen katokseen tulia että päästään grillaamaan mies tekeyty kaveriksi vieden ison oluen kummallekkin, vaimon laittaessa syttöjä grilliin miehen käsi hyväili pyllyä vaimo naureskeli ja katseli mökille päin miehen käsi nousi aika ylös hameen alle vaimo koitti laskea kättä pois mies näkyi nauravan istuivat vierekkäin miehen käsi kulki levottomana kyljellä ja vähän ohuen paidan päällä kokeili rintoja näin kun kuiskaili jotain ja asetti vaimon käden kokeilemaan haarojaan vaimo katseli mökilleppäin olin itse yläkerran ikkunassa. Vaimo naureskeli ja puristeli kalua nousi ylös ja tuli hakemaan grillattavaa. Soitin vaimolle kun oli keittiössä saittako te sytytettyä tulta vaimo sanoi saatiin mutta se mies on aina kimpussa, sanoin vaimolle älä sano että olen sun mies katsotaan kuinka kiimanen mies on onhan sinulla nätti asu varmaan ei lopeta.
      Menin grillaamaan muiden mukana, mies oli lähellä koko ajan mutta ei kopeloinut.
      Syönnin jälkeen musiikki soi jo komiasti sivussa olevassa tyhjässä tilassa.
      Vein vaimoni Annen tanssimaan, Anne sanoi kohta se mies hyökkää taas höpöttämään sanoin onko se röyhkeä, ei se sillai vaan hyväilee ja yrittää varmaan päästä pukille vaimo nojasi kalulaan ja kuiskasi vihellänkö pelin poikki sanoin älä katsotaan en suutu muistatko kun kerran puhuttiin.
      Vaimo suuteli kaulaan sievästi, muistan minä sen. Keskusteltiin muutaman miehen ja naisen kanssa pöydässä näin kuinka mies vei Annea tanssimaan pyysin entistä koulukaveria Marjaa tanssimaan tanssittiin aika lähekkäin oli joskus vipinää hänen kanssa. Tämä mies Markku tansitti vaimoa aika hitaasti vaimo iski silmää minulle ja näytti kädellä että tanssisin lähempänä kun päästiin toiselle kappaleelle Marja tuli lähellelaskin käden pyöreälle pakaralle Marja kuiskasi tulee mieleen se hullu ilta en voinut mitään kun kalu paisui vähän Anne työnsi lantiota ja kuisksi taisi tulla myös sulle. Katsoin vaimon tanssintaa Markku piti tiukasti vartalosta kiinni ja hyväili kylkiä puristeli sievästi pakaroista vaimo nosti päätään kalulan vierestä nyökkäsin sain kauniin hymyn ja vaimo nosti kädet kaulalle ja työnsi lantion kiinni hienotunteisesti. Vein Annen pöytään ja menin keittiöön hakemaan juomia ja lantrinkia. Markku vei vaimoa yläkertaan, vein juomat ja keskustelin Annen kanssa Anne pyysi tanssimaan Anne kuiskas melkein heti antaisin sinun naida vaikka heti mieheni ei ole täällä. Porukkaa pyöri ympärillä kuiskasin tule perässä. Noustiin yläkertaan yksi huone oli vapaana ovi lukkoon ja riisuttiin toisia vauhdilla.
      Viereisetä huoneesta kuului jo kiimaista ääntä kun tiesin vaimo on siellä työnsin Annen sängylle suutelin paljasta pillua Anne kiljahteli ja yritti vetää ylös jatkoin nuolemista Anne hyppyytti lantiota ja ulahteli jatkoin kunnes ulisi pitkkään ja tärähteli pyyhin naamaa lakanaan nousin päälle työnnyin sisään Anne värisi vielä orgasmissaan kuiskasi tämä on yhtä ihanaa kuin silloin saat panna minua miten haluat tuntuu lutkalta kun olen kahden lapsen äiti ja annan pillua hurjana Anne kiljahteli ja tyrkytti pillua kuiskas saat tulla saat työntelin voimalla Annen pää jo roikkui reunan yli suutelin pystyjä nännejä voimakkaasti anne kiljui silloin laskin sisään Anne rutisti lujaa kuiskas anna kaikki ihanan tuntuista huokastiin jonkin aikaa ja puettiin Anne laitteli asuaan ja kysyi nauraen näytänkö saaneelta suukotin et mutta nätti puna.
      Oltiin jonkin aikaa alhaalla kun Markku tuli ja myöhemmin vaimo. Markku meni grillille minä hain vaimoa tanssimaan, kuiskasin saitko vaimo rutisti sain ja paljon olin kuin huora naitiin edestä ja takaa vieläkin valuu. Vaimo kysyi olit Annen kanssa kuiskasin naitiin hulluna kuulin sun äänet kiihotuin enemmän. Vaimo nauroi niin minäkin kun kuulin Annen äänet. Kuiskasin mennäänkö yhdessä meille yöllä vaimo kuiskasi tarkoitatko ryhmäseksiä nyökkäsin sain kunnon halin.
      Kun päästiin meille piilotin meidän kuvat, ei mennyt pitkään kun minä hyväilin Annea ja Markku vaimoa Markku katsoi kun imin Annen suuria rintoja alkoi heti imemään vaimon rintoja ja vaimo runkkasi Markkua vaimo meni sohvan reunalle ja Markku työntyi sisään katsottiin Annen kanssa kun kalu venytti pillua liikkuessaan Anne kuiskas pannaan Anne levitti haaroja oli tosi liukas työntelin niin että tärähteli Anne huusi välillä kunnolla kun oltiin rakasteltu naiset meni keittiöön takasin tullessa vaimo tuli mun luo Anne Markun luo Markku oli heti rinnnoissa kiinni vaimo tuli syliin ja suuteli kuiskas korvaan olen nyt sun huora hieroi kalua ja istui sen sisään vaimo nai kuin pornokuvissa suukotin nännejä vaimo kiljui ja liikkui pornosti, vaihdettiin pitkin yötä meidän"lutkia"

    • Anonyymi

      Kaverilla on rakennus firma sovin että tekke terassin kolmessa päivässä köntti summalla. Ensimmäinen päivä meni ok illalla soitti tlee hyvä mies tilalle osaa suomea. sanoin vaimolle kukahan se on käyn sen kanssa uudelleen kaikki läpi. Mie oli pitkä ja tumma sanoin vaimolle olet sen mukana koko ajan että tulee oikein se verran ol mustis että laitoin ulko kameran makkariin.
      Välillä kuulin puhetta olkkarista söivät jotain, kuulin vaimon vetävästä äänestä kiinnostaa, tulin töistä tehtiin vähän aikaa yhdessä ja sovittiin huomminen sanoin tulee kuuma päivä.
      Aamu päivällä ei tullut monta hälyytystä Sitten tuli pitempi mitä vaimo alasti kuulin kun huusi odota että löydän bikinit mennään uimaan bikinit löyty ja hiljeni Puolen tunnin päästä hälyytti uudestaan katsoin kuvaa vaimo kuivatteli itseään pelästyi ja kääntyi musta mies marssi alasti pitkä kalu heiluen katsoi vaimoa en löytänyt pyyhettä. vaimo katsoi kalua se alkoi nousemaan vaimo antoi oman pyyhkeen ollessa hänillään näki selvästi kun nännit alkoi kasvamaan vaimo vain katsoi se kalu oli järkyttävä omaan verrattuna. Mies meni lähelle otti vaimon käden kalulla vaimo alkoi runkaamaan ja säpsähti löysäsi irti mies käveli ja kaatoi vaimon ajattelin heti soittaa vaimolle vaimon jalat oli onneksi kiinni mies nuoli siitä huolimatta katsoin ei helvetti vaimon jalat leveni kohta äärimmilleen notkisteli selkää antoi nuolla kunnolla mies nousi vaimo levitti huulia ja mies pääsi sisään kuului mieletön ulina mustat pallit heilahteli ja vaimo antoi pillua autuaana tiesin kun vaimo kirkuu silloin tulee jalat vapisi ja oli hervoton mies paineli muutaman kerran cilloin vaimo kiljui kun mies sievästi veti pois sitä oli sisässä tosi pitkästi. Vaimo makaili tovin ja noitui voi helvetti pitikin sattus saatana . Laittoi vaatteet ja häipyi meni pari tuntia hälyyttu taas vaimo huoksi sänkyyn pyllisti ja taas julmettu kalu painui sisään nyt keinui perse siihen malliin että ei pannut väkisin lähennin kuvaa oikeastaan vaimon perse on seksikäs kun katsoin lähempää pillua kalu oli vaahdossa, ei saatana jo on huora vaimo huusi pane huoraa pane, otin kalun käteen se oli yli kova vaimo kiljui ja heilutti pillu silloin laukesin sprmaa lensi pöydän yli teki nivusissa kipäaa kun lähti.
      Vaimo huusi kuvassa ja mies laski sisään kun nousi vaimo oli pää sängyllä sprmaa alkoi valua sitä oli jovalunut parikymmentä senttiä ja lisää tuli puuhe heilui haaroissa taas sama noituminen miten vittu se niin haluttaa vieläkin olen turrana saatana nyt pitää siivota ja äkkiä.
      Tulin töistä vaimo oli yksin, sanoi tekee huommenna työt loppuun.
      Aamulla läksin mies tuli vastaan moikkasi pääsin melkein työmaalle ku hälyytti.
      Vamo imi valtavaa kalua hymyili sanoi saat vielä tänään ja nauroi saanko alennusta. Mies nakkasi vaimon seljälleen ja pani sisään kiimainen pillun loike kuului ja ulina taas kalun varsi vaahtosi katselin ympärille, Tiina ajoi vastaan pyörällä tuli autoon mikä miehellä olin tulossa teille näytin kuvaa katsoi on valtava hyväilin Tiinaa katsoi ja sanoi saat kostaa ja nosti paidan imin rajusti nännejä Tiina huokaili nyt kyllä panet penkki liikkui taakse Tiina nousi päälle nai hulluna sanoi katso nut vaimos imee on hurjaa Tiina kiljui kuin vaimo pani urrr urr ja rutisti laukesin sisään Tiina huokaili tulet ihanasti. Sitten laitettiin vaatteet Tiina kysyi mihin olit menossa sanoi töihin Tiina sanoi ei sairaana saa mennä kävi lukitsemassa pyörän. mennään meille minulla on pillu yhtäpyöreänä kun vaimollasikin nyt naidaan olen ollut sinuun ihastunut ja ole katsonut mun rintoja niinettä ne seisoo heti.
      Kaksi kertaa panivat kuin hullut me katsottin ja naitiin. Vein Tiinan meille sanoi vaimolle Tiina oli tulossa otin kyytiin. Sanoi Tiinalle ja tekivät nopeasti ei siinä kalut pitkää seisoneet kun tuli valmista Tiina nauroi sanoi vaimolle mulla menee kusi housuun vaimokin nauroi Tiinalle kerro kustaan yhdessä Tiina juoksi nurkan taa vaimo katsoi oikeastikko se kysee en ymmärrä. Illalla olin menossa saunaan vaimo sanoi et ainakaan meidän kanssa ja meni edeltä, kuiskasin Tiinalle kokeile onkose lesbokin. Tulivat saunasta vaimo sanoi on Tiina kova saunomaan Tiina nyökkäsi panin pyhelimen filmin pyörimään ja meni Tiinan kanssa ulos vaimo käveli puhelimen kanssa ympyrää, Tiina kuiskas imee ihanasti.
      Mentiin sisälle vaimo sanoi en minä muuta ei kerinnyt nykäistiin pyyhe ja kaadettiin sänkyyn sanoi kuule, suutelin vaimoa Tiina imi pillua kohta vaimon pillu teki työtä sanoi tätä olen halunnut.... myös Tiina kääntyi vaimokin pääsi nuolemaan vaimo sanoi tuoksuu sperma Tiina sanoi tottakai kun on naitu koko päivä työnsin kalun suuhun vaimo nuoli sanoi sama maku alkoivat nauramaan toinen sanoi aina sama maku sanoi nyt pihaale sänkyyn ette kuse naurun rähäkällä pääsivät uudelle terasille ja sitten lensi pissa. Tulivat sisälle istuivat polvelle sanoivat hei isukki elä suut ja suutelivat keskenään kunnolla antoivat kunnon kielarit minulle menivät makkariin sanoivat naidaan koko yö jos kestät nimittäin pillut kestää

    • Anonyymi

      Minä olin yhteydessä vanhaan koulukaveriin netin kautta, siinä keskustellessa tuli esille että oli jonkin aikaa sitten eronnut, kiusasin kuinka on naisen puute kertoi että koko ajan. Kerroin omasta vaimosta sanoin on mennyt vähän laimeaksi koko seksi touhu kysyin suoraan haluaisko tulla parantamaan vaimon haluja, kysyi olenko varma ja ei tule jälkipuheita.
      Vuokrasin mökin ja haettiin Jyrki junalta. Menomatkalla Jyrki ja Päivi otti viinaksia sievään tahtiin. Mökillä purettiin tavarat ja eväät kaappiin. Kiereltiin aluetta oli pieni aitta ja ranta sauna kohtuullisen iso. Päivi oli nätti kesämekko päällä Jyrki kehui heti Päiviä ja kehu näytti menevän perille. huomasin liivit mekon alta poistui illan mittaan ja läheisyys Jyrkin kanssa parani. Jyrki kysyi olenko vielä sitä mieltä, kysyin kiinnostaako Jyrki skoolasi ja sanoi kiinnostaa oltiin ulko na terassilla Päivi tuli ja kysyi mitä suunnitteletta Sanoin voisin käydä illalla uistelemassa jos te täällä pärjäätte, Päivi sanoi heti kyllä me mutta sinä humalassa onko vene oikea testi siihen.
      Tein vaimolle kohtuu väkeviä paukkuja ja ääni jo vähän venyi puhuessaan, pyysi että en lähede veneilemään. Jyrki ja Päivi meni tupakalle seurasin sisältä Jyrki hyväili pyllyä Päivi naureskeli kun koski rintoihin Päivi vilkasi sisälleppäin ja antoi hyväillä. Tulivat sisälle nännit näkyi hyvin, tulin keittiöstä vinnien kanssa sanoin lämmitän saunan käykö jokainen molemmat huusi tottakai jos yhdessä käydään.
      Jyrki iski silmää lähdin saunalle. Katsoin saunalta kun olivat terassilla tupakalla Jyrki piiritti nyt kunnolla, oli Päivin takana ja hyväili molemmin käsin pyllyä ja rintoja Päivi katsoi koko ajan saunalle Jyrkin kädet hieroi jo vapaasti rintoja välillä Päivi laski niitä alas, näin kun hameen helma nousi takaa ylös silloin jalat leveni ja otti kaiteesta kiinni annoin vähän aikaa touhuta ja menin ulos, silloin Päivi kääntyi ja meni sisään. Kävelin terassille Jyrki kysyi vielä kerran sopiiko sanoin sopii. Päivi oli sisällä keittiössä huusin mene katsomaan syttyikö, Jyrki meni sisään ja suoraan Päivin luo, kuulin kun kysyi menikö saunalle Jyrki sanoi meni otti kossua mukaan ulkoa. Nyt vaimon pylly ei karannut Jyrki työnsi takaa kunnolla Päivi oli tiskipöytää vasten eikä katsellut ympärille Jyrkin iso kalu sai halut valloilleen kun kädet tuli rinnoille mekko aukeni paljaat rinnat odotti kosketusta pää välillä kääntyi taakse kun teki niin hyvää lähdin saunalle, molemmat tuli jonkin ajan päästä, vaimo halaili ja sanoi ihanaa olla mökillä.
      Sanoin käy pyyhkeet niin voidaan olla yhtä aikaa, Päivin askel oli kevyttä kun käveli mökille, kysyin oliko innostunut Jyrki sanoi oli ja on hyvä nainen sinulla mutta miksi pitää virkistää. Kerroin että on vähän semmoista rakastellaan sitten vain innostuu joskus kun kerron että joku vieras vielä saa sitä.
      Saunassa nakkelin löylyä ja otin pyyhkeen pois samoin teki Jyrki, Päivi otti hitaasti pyyhkeen sanoin ota vain. Sanoin Jyrkille eikö olekkin Päivillä nätti pylly kun laitteli vettä padasta Päivi heilutteli pyllyä ja nauroi, sanoin vaimolle käyn hakemassa juomia, menin puku huoneen puolelle, seinä kaapin hyllyjen välissä oli tumma ikkuna saunan puolelle, Päivi kääntyi ja otti heti kalun suuhun imi kiimasena hoputti tule alas ja pyllisti kalua kohti Jyrkin isompi kalu painui heti sisään, Päivi vetäyty pois Jyrki istui penkille Päivi istui syliin piti käsiä Jyrkin ympärillä ja pylly keinui nopeaan Jyrki yritti imeä nännejä Päivi nojasi taakse ja antoi kaiken isot kädet painoi pakaroista Pylly tärisi ja kuului kimeitä kiljahduksia ja Jyrkikin laukesi.
      Kolistelin ulkona kun menin sisään, Jyrki istui lauteilla huokaili on hyvät löylyt ja meni ulos, istuin Päivin viereen ja yritin koskea sanoi älä kun Jyrkikin on täällä sitten illalla haluan hulluna.
      Illalla kun oli syöty ja mentiin nukkumaan, Päivi tuli päälle ja oli innokas nai kuin ei olisi saanut munaa viikkoihin. sanoin Päiville jatketaan aamulla olen ottanut viinaa liikaa ja aloin nukkumaan kun olin kuorsannut vähän aikaa tunsin kun nousi hiljaa ylös. Odotin vähän aikaa kuulin puhetta Päivi sanoi nukkuu kuin tukki.
      Hiivin kamarin ovelle, Päivi antoi haarat leevällään nuolla ja puri tyynyyn että ei äänet kuulu, Jyrki nousi ja Päivin jalat nousi ylös kuului vaan märän pillun lotina nyt antoi aivan vapaasti kun molemmat sai kuulin kun sanoi käyn katsomassa, olin peiton alla ja kuorsasin. Molemmat oli alasti olohuoneessa Päivi kuului sanovan meillä menee aika hyvin mutta on ollut puhetta vieraasta tämä on hurjan kiihottavaa niin näkyysullakin olevan meni kontalleen ja imi kalua Päivi sanoi ei sanaakaan ukolle tiedät sitten, Jyrki veti syliin päivi sanoi hirvittää kuinka haluttaa.
      Menin nukkumaan aamulla Päivi oli vieressä sanoin saunassa on lämmintä vettä jos tarvit, katsoi minua miten niin tarvin sanoin olit illalla niin kiihkeä ja nukahdit, Päivi halasi niin tosiaan. Annoin niille tilaisuuden vielä kerran kävin uistelemassa, ilta päivällä vein Jyrkin junalle kiittelin viikonlopusta.

      • Anonyymi

        Illalla vaimo oli kuin eri nainen, antoi mielellään imeä pillua ja oli kalussa kiinni innokkaasti. Kysyin kutsunko Jyrkin uudelleen joskus kylään sanoi ihan miten vaan jos haluat. Yöllä olin peiton alla Päivi heräsi sanoin täältä tulee vieras varas et saa äännellä ukkosi herää oli heti mukana kun pääsin pillulle kietoi jalat ympärille oli pihdeissä pillu kostui reilusti kään si ja panin takaa kiljui ja heilutti pyllyä kiivaana sai kiljuvana orgasmin ja laskeutui alas panin vähään aikaa ja laukesin, Päivi pyysi saako kaikki olla sisällä ja nukahti.

        Meni kuukausia kunnäytin Päiville Jyrkin viestin siinä oli kuva naisestakin, Päivi oli vähän hämillään onko sillä vaimo , sanoin tyttö ystävä. Sanoin vielä on nätti saanko vaihtaa sinut tuohon ei vastannut mitään, illalla sitten sanoi olitko sitä mieltä että vaihtaisit sanoin sinustahan se on kiinni ei väkisin sanoin vain, kiusasi vieressä entä jos rakastut tuohon naiseen ja hyväksyykö se.
        Päivi oli sen jälkeen halukas, kun kerran menin keittiöön aamulla ja menin taakse kun laitteli kahvia, laitoin kädet rinnoille yöpuvun alle huokasi eikö kahvia laiteta laskin housuja huokaili tiesin muistelee mökkitapahtumia työnsin sisään sanoin olet valmis kuiskasi pane pane kovaa ei kestänyt pitkään kun vapisi kalun varassa laukesin samalla.
        Jatkoi kahvin laittoa sanoi saat siivota, kääntyi ja halasi sanoi mitä mitetit sitä tyttöäkö et sitten vittuile jälestäpäin jos annan Jykille sanoin en tietenkään jos haluat kuiskas siivoa nyt haluan minä ja hurjana.


    • Anonyymi

      Kävin vaimon ravintolasta autolla, ajoin viereen siinä oli kolme miestä liehittelemässä
      yksi kysyi heti kyytiä suunilleen sama matka. Otin ison miehen eteen ja vaimo takapenkille miesten väliin, ajettiin kioskille katsoin peilistä vaimoa nousi ja käänsi peiliä, lähdettiin ajamaan näin peilistä häikäisy kohdan kohdalta kuinka kädet käsi vaimossa käsi meni avonaisesta kaluluksesta sisään ja rinnat sai hyväilyjä toisen käsi nousi hameen alle näin kuinka silmät kävi kiinni eikä tehnyt vastarintaa yhtään. Kalu alkoi kovettua kun ajattelin miltä vaimosta tuntuu. Etupenkillä oleva kaveri piti koko ajan keskustelua yllä. Vimo nousi toisen syliin ja tuli istuimen väliin puhumaan pillu tuoksui selvästi välillä kääntyi katsomaan taakse näin että helmat on ylhäällä. Antoi pillua alla istuvalle,
      Alettiin olla miesten asunnon lähellä takapenkiltä kuului käykää kahvilla vaimo muka esteli ei me enää on myöhä sanoin voidaan käydä.
      Menin keittiöön ison miehen kanssa keitettiin kahvia näin olohuoneen ikkunan kautta kuinka vaimo sai sormea ja toinen suuteli, mies huomasi sen kysyi menekö keskeyttämänn sanoin anna olla jos haluaa. Humalainen vaimo oli jo hame korvissa toinen pani voimalla edestä vaimon makaessa sohvan reunalla ja mies vaihtui, sanoin isolle miehelle haluaako vaimo sais isoa.
      Miesriisui housut ja pitkä iso kalu keinui puoli tangossa, mies meni olohuoneeseen veti toisen pois ja työn tyi sisään vaimo kiljui lisää kuuli litisevä ääni kun märkä pillu sai sisään kunnon aisaa kuului ulinaa ja tiesin nut saa lastia sisään.
      Mies tuli keittiöön ja toiset jatkoi ja tulivat kahville. Vaimo nukahti sohvalle iso mies kantoi autoon. Kodin pihalla sain hereille ei vieläkään tiennyt missä ollaan.
      Aamulla sanoi olen sotkenut sen kokonaan ja meni suihkuun.
      Tuli suihkusta ja alkoi sättimään näytin videota jossa saa kunnon aisaa ja kiljuu lisää, ja sen jäälkeen pojat jatkoi nousi ja meni sänkyyn annoin rauhottua ja menin viereen, meinas ripittää miksi annoin tehdä niin sanoin käskit pois haluat kunnolla kyrpää ja vierasta katseli vähän aikaa sanoi näytä uudestaan katsoin hengittää raskaasti hieroin rintoja ja suutelin niitä nosti puhelimen korkealle että näki imin ja sanoin olit kyllä aika huora laita ääntä laskeuduin ja nuolin lantio nai suuta vasten veti ylös ja halusi sisään pillu valui kuiski olen kyllä huora annan ihan vapaasti ja vaadin lisää käänsin vatsalleen pakarat oli ihan märät koskettelin kalulla pakaroita pylly nousi kuiski pane laitoin pyllyn suulle jännittyi ja löysäsi työnnyin sisään ulis patjaa vasten kuiski nyt olen huora ja levitti pakaroita liikuin hyvin sisään ja ulos kiljui tuntuu tuntuu ihanalta laukesin sisään vaimo makasi vatsallaan katsoi ja sanoi pillu on ihanan kipeä ja hellä se iso kalu melkein repi minut, kysyin mistä tiedät hymyili muistan kaikki ja sen kin että katsoit, olet ihana annoit minut muille pantavaksi. Sanoin sain autossa jo ensikerran näin peilistä siitä häikäsykohdasta katsoin vaimo hymyili se oli ihanaa olla salaa luulin että et näe nauroinnäin ja haistoin kiimasen pillun. Vaimo nousi ja voiteli pillua ja tuli päälle sanoin sulje silmät vieraat nai pillu kostui niin että valui päälle kiljui ja sai oikein krampin pilluun kun tuli valui viereen ja nukahti.
      Se iso kaluinen on ollut vaimon ilona useasti meillä, katson mielellään kun vaimo saa kunnon kalua ja minua ei ole vaikuttanut meidän onneen olla kahden. On sovittu että ei salaa ja se on pitänyt tietääkseni.

    • Anonyymi

      Vein vaimon karavaaranien tansseihin, siellä oli vientiä vaimolla. Yksi mies kävi useasti ja näin vaimosta että tykkää antoi miehen tanssia lähellä minulle sanoi on vähän tungosta mennään ulos, tupakointiin vähän erillään mis tuli heti vaimon viereen, vähän hieroi kylkeä.
      Vaimo poltteli rauhassa mies kävi jossakin kuiskasin nätkö aika pitkä kalu nauroi olen tuntenut kun tanssii sanoi katsotaan viekö vaunulle, vaimo punasteli kuiskasin nätit nännit mies tuli viereen nauroi hetikö sinua viedään.
      Mies huomasi terävät nännit kuiski jotain vaimolle punastuu lisää. Siirryin sisälle katsoin ikkunasta vaimo vilkuili sisälle ja lähti. Seurasin mikä vaunu, Vaunun edessä oli tuoli, puhe kuuli selvästi antoi juomaa ja tuntui hierova kuulin kun sanoi kauniit rinnat anna minä vaimo huokasi oli puhe vaan juomista.
      Vaimo huokaili mies sanoi anna kosken kuului kitinää vaimo sanoi mekko sotkee tuu kohta kuului tuttu ulina vaimo kuiskas olet valtava voi luoja pillu lusi ja vaimo ulisi sievästi, kerkiää sanoa älä ja pitkä uikutus kuulin kun sanoi tulin täyteen. Kuului kahvinsa siirryin pois, tulivat tupakalle vaimo sanoi pitää lähteä mies houkutteli vielä ryypylle, sisältä kuului anna vielä takaa vaimo sanoi voi sun kanssa mies sanoi ime vielä kuuli lutkutus ja kohta kiljahteluja vaimo kysyi huoraako tulit hakemaan minä olen kotiäiti ja nyt huoraamassa anna kyrpää ja kunnolla.
      Vaimo kuiski ikkunan lähellä, olen halunnut vierasta mutta en uskalla ukolle sanoa naivat pitkään.
      Odottelin salissa vaimo käveli hakemaan tanssittiin lähekkäin kuiskas join usean paukun lähdetäänkö.
      Ovella mies sanoi hyvä nainen ja meni

      Juotiin kotona isoja paukkuja, vaimo käveli yöpuvussa vetäisin syliin kysyin kopeloiko nauroi vähän .
      Näistäkö ja suuteli tissejä vaimo kääntyi syliin kuiskas imi niitä vähän hieroin pitsipöksyjä entä täältä huokaili jatkoin hyväilyä kuiskas koski sormilla nyt oli joko kiima päällä otti kaluni esiin ja kuiskas runkkasin vähän nostin vaimoa ja ohjasi sisään haarat levällään antoi kysyin annoitko naida viisi hiljaa annoin ja silloin pillu valui kuiskasin kuulin kun te naittaa ja välillä tupakalla ja uudestaan.
      Vaimo Husu hiljaa olin huoran ja se nai edestä ja takaa nostin pyllystä sormet kastui liukkaaksi kuiskin minun oma huora vaimo kiljui orgasmista laukesi sisään.
      Vaimo kertoi kainalossa että näki ikkunasta että seuraan jos en tule sisälle annat naittaa minua se kiihotti valtavasti siksi puhuin että kuulet. Olen vielä aivan kiimassa työnsin lattialle koko pylly oli liukas hieroin kakulla pylly heilui ja pyysi sisään voitelun kalua painoin pyllyyn eiii sinne olin jo sisässä halukkaana Panin pyllyä vaimo ulisi tuntuu hyvältä tuntuu miksi en tiennyt tulen tulen ja sai orgasmin kiljui kun tunsi että tulen. Pesulle ja nukkumaan.
      Aamupäivällä oli vieressä sanoi eilen meni miten meni, nostin syliin halasin olet rakas oma yöhuora nostin yökkärin ja imin nännejä vaimo kuiskas sinä tykkäät kaivoi kalua ja imi sitä kovaksi nousi ja sisään kuiskas haluan hulluna vain lisää, tämä innosti seksielämä, joskus vaimo tanssiessa tulee vauhtiin kuiskii ihana tuntea vieraan kalua pillua vasten, kotona sitten on kivaa. Kerroin seuraava on nuori poika saat opettaa sanoi sen jos teet saat panna Sannaa on nuori kuin pornotähti mutta vain jos minä saan olla mukana.
      Kuiskasin tykkäätkö tytöistä, kuiskas no miksi me Raijan kanssa joskus lähdetään nuollaan toisia niin että tuoksutaan päivä pillulle, meillä tulee hauskaa monesti sun kanssa ja kukahan muu
      Nauroin sylukkäin työnsin sormea kuiskas työnnä luoja kun sais kahta kerralla kiljui sinä tykkäsit kalu paisuu tule anna ja kiljui, kuiskas tästä alkaa uusi ihana harrastus.

    • Anonyymi

      Olin työkaverin kanssa hotellissa kaikki oli pitkin Suomea vaimo halusi mukaan, sanoin sitten kunnon vaatteet jos tulet, olet sitten työkaveri niin eivät vittuile ilmaisesta illasta. Syötiin ja vaimolla oli vientiä syönnin jälkeen käytiin huoneessa vieraat tarjoa. Varoitin vaimoa kaikki on väkevää Mentiin alas vaimo tanssi koko ajan menin tiskille otin limukkaa vaimo kävi tiskin päässä ei nähnyt meni käytävään kaksi miestä jäljessä. Oli noin tunnin kus saapui tanssin yhden naisen kanssa jo useaa kappaletta. Vaimo pääsi tanssimaan oli lähellä kuulin kun sanoi en ole ennen mies sanoi ei kerrota. Kävin vaimoakin tansittamassa kysyin onko mukavaa kertoi erilaista. Melkein heti joku haki menin tiskille se nainen tuli ja sanoi käykö yäryyppy ja osti viskin.
      Vaimo tuli miesten ( kolme) kans lähdetäänkö ryypylle nämä loppuu. Nainen otti kainalosta voidaan mennä, vaimo katsoi sanoin mennään.
      Huoneessa miehet pueistwli vaimoa nainen käänsi pääni ja suuteli kuiskas rohkea nainen Miehet työnsin vaimoa makuuhuoneeseen, kohta kuului ulinaa nainen sanoi antaa pillua ja kunnolla nousi ja riisui hameen ja puseron riisuin loput nainen oli sylissä ja nauroin vaimo toi lasit pitää viedä miehille.
      Vaimoa naitiin joko ajan nainen kuiskas saa kyllä kunnolla saattin kunnolla orgasmit, menin vessaan nainen oli makkarissa pantavaa, vaimo tuli syliin kuiskas olenko tarpeeksi nätti nostin syliin kuiskas tule spermat valui kuiskas saithan sinäkin päästiin Juri loppuun kun nainen tuli sanoi mene huora tuonne vaimo katsoi ja hymyili.
      Nainen tuli istumaan kuiskas ei ne osaa ja ovat päissään jatkettiin aika pitkää kun oli jo pohjia .

      Kotona oltiin hiljaa, sitten sanoi oliko kivaa katseli oli ja sullakin ei puhuttu siitä enempää.

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe