Vaimon viettely vieraalle

Petteri44

Olen suunnitellut vaimoni viettelyä vieraalle miehelle.
Vaimo ei tiedä ajatuksesta, mutta tarkoitus olisi tehdä vaimostani hot wife.
Samalla haluaisin aisankannattajaksi.
Olemme keskustelleet useasti vieraasta panomiehestä ja vaimoni kostuu aika paljon joka kerta.
Kuitenkin luontainen vastaus on aina kieltävä, sillä eihän vaimoni voi myöntää haluavansa vierasta miestä. Sanoo aina minun riittävän oikein hyvin.
Vaimoni pitäisi siis iskeä vieraan miehen toimesta jossain sopivassa paikassa kuten baarissa tai risteilyllä. Risteily ilman muuta paras paikka sillä sänky on aika lähellä ja paikkana "helppo"
Miten muut naiset suhtautuu tällaiseen asiaan?
Miehen pitäisi olla kohtuullisen maskuliininen ja huumorintajuinen eli siis hyvä naistenmies...tällaisen löytäminen olisi siis ajatuksissa.

Vaimoni on erittäin kaunis ja pyöreäperseinen kaunotar sekä aika kiimainen sängyssä.

Onko kukaan teistä tehnyt samaa?

Vinkkejä! Miten kannattaisi edetä?

18

975

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Laita sähköposti osote hoidan homman.

   • Kantsii-pysyy-erossa

    Vilhasin sun profiilias. Kymmenen sivua pelkkää seuran hakua! Siis ainaski sata hakua. Eikä oo tärpänny.

    Sussa täytyy olla jotain vialla ja tosi paljon. Sulle vastaaminen olisi vaikeuksien kerjäämistä.


  • Seksylady

   Olen lukenut jonkin verran näitä palstoja ja yllättynyt kuinka paljon miehet tekee näitä aloituksia.
   Itse olen reilu 20 v aviossa ollut nainen. No mies ei oikein ole ollut mustis pahemmin musta nuorempana.
   Nyt on tullut tilanne et näkee aina vaivaa mun esim.vaatteista ym.
   Valittaa et onko pakko laittaa noi korkkarit, toi hame.yms....
   Taas kaikki miehet vahtaa sinua .....
   Eli yllättää tämä miesten naisensa jako halukkuus, ku meillä tullaan vaan mustiksemmaks kaikista mitä teen , tai miten pukeudun.

   • luonnekysymys ja mistä kiihottuu/fetissit - myös konservatiivi - liberaali kahtiajako.


  • jhnju

   Mielenkiintoinen ajatus.
   Saisinko tietää missä vaimosi liikkuu?

  • parinkolmas

   Me halutaan joskus viettää kimppa juttua ja se että se kolmaspyörä on helpoin tapa löytää, niin lähtee siitä et vaikka laivalla mennään tanssilavalle ja sit vaimo etsii hänelle sopivan näköisen miehen. Usein hän kertoo että tota vois kokeilla niin hän menee lähelle miestä ja alkaa katsella sillä mielellä. Tanssilattialle päästyään näin miehenä on minusta kiihottavaa katsella miten asia etenee ja kun huomaa että pari on aika lähellä toisiaan niin huomaa miten se kolmaspyörä on isketty. Seuraava vaihe onkin että on mies halukas lähteen hyttiin kolmanneksi.
   Meillä se vain menee silla että kyllä se on se joka tavallaan iskee niin se on se joka päättää.

  • Noniin

   Kyselin varovaisesti vaimoltani, että pitäisikö minun etsiä hänelle joku mukava vieras mies... vaimo sanoi, että sopii hyvin, mutta kyllä hän voi tehdä sen itsekin... elämme mielenkiintoista aikaa!

  • Vaimoaviraalle

   Kyllä laiivamatka on ehkä helpoin tapa saada vieras mies vaimosi vuoteeseen. Minä tein näin, että laivan tanssiravintolassa sanoin vaimolle voivani vähän huonosti je meneväni hytiin. P ysin häntä jäämään tanssimaan ja sanoinkin vielä muka leikiten, että "tiedä vaikka löydät kaverin sieltä". Jäin kuitenkin sivuun seuraamaan ja kyllä vaimolla riitti vientiä. Sitten huomasin, että hän oli poistumassa ja arvelin, (aivan oikein), että hän menisi hyttiin. Juoksin nopeasti ensin ja vaateet pois sekä peiton alle. Hetken kuluttua ovia auksesi ja kuulin vain kuiskauksen, että "nukutko sinä?" Sen jälkeen ovi taas sulkeutui. Vedin vaatteet tas ylleni ja ravintolaan. Ksti vähän aikaa sieltä hämärästä nurkasta katsella ennenkuin löysin hänet istumassa kahden miehen kanssa, jotka vuoron perään tanssittivat häntä. Siinä kello yhden aaikaan yöllä he nousivat ja menivät käsikynkkää ulos. Seurasin heitä sopivan matkan päässä ja aivan oikein, miesten hyttiin mentiin!!! Minulla seisoi siinä vaiheessa kun näin hytin oven sulkeutuvan kikattavan vaimoni takana.
   Hytissä runkkasinvaimoni pikareihin ja asetuin odottelemaan häntä. Nukahdin kuitenkin ja heräsin aamuyöstä siinä neljän aikoihin kun rouva horjui sisään autuas ilme kasvoilaan. Hänei sanonut mitään muuta kuin: "Kiitos, että annoit minun tehdä sen."
   Hän pudotti mekkosa lattialle, eikä siellä näkynyt pikkuhousuja ja asettui viereeni vuoteelle. Tynsin sormeni hänen todella limaiseen pilluunsa ja pian aloitimme yhdessäolomme kuumimman rakastelutuokion. Tunne oli jotain valtavaa, kun sai jyystää liukkailla. Sovimme, että hän liikuuisi yksin laivalla sen jälkeen Tuylholman päässä ja pääsi kuin pääsikin uudestaan näiden, meistä nuorempien miesten rakasteltavaksi vielä paluumatkallakin. Ulospääsyn yhteydessä helsingissä törmäsimme jonossa miehiin, joista toinen hymyili ja iski merkitsevästi silmää...

   • Marikakiimassa

    Olipa kiihoittava juttu. Olikohan totta.


  • Kotkan

   Tosi hyvä juttu,tota toivoisin omalle kohdalle myös.

  • Syrjästäkatsoja

   Jokseenkin samanlainen kokemus laivalta. Vaimo tuli pikkutunneilla pimeään hyttiin mies perässään ja istuivat sängylle. Sain viereiseltä petiltä kuunnella ja yrittää katsella sen pienen yövalon varassa kun vieras mies aika innokkaasti hyväillä vaimoani ja sitten pian riisua häneltä vain puseron ja kiihkeän kuiskuttelun jälkeen vetää vaimon sängylle ja nousee päälle. Sitten kuuluikin lähinnä enää huohotusta ja pientä kitinää sängystä kunnes mies nousee uuden kuiskuttelun jälkeen ja hiljaa hiippailee hytistä.

  • Teroghk

   Kiihottavaa! Todella kiihottavaa olisi päästä vaimon pillulle vieraan jälkeen. Nuolisin ja panisin liukkaille!

  • vaimonivieraalle

   Asia etenee

   • vaimonivieraalle

    Laivamatka varattu


  • ManBull

   Koska ja missä?

  • aisankannatus

   Meillä tehdään niin että vaimo käy exänsä luona panolla. Itse odotan autossa. Vaimo tulee exänsä luota käymättä pesulla ja itse saan kotona nautiskella kun kuulen mitä ovat tehneet.

  • Anonyymi

   Ei siinä muuta tarvi kun hyvä porukka viinaa ja tanssia siten sain vaimoni joka on ns. siveä intoutumaan. porukkaa oli kolmesta mökistä vain meillä oli ulkosauna jakokoonnuttiin meidän mökkiin. Muutama mies oli kiinnotunut vaimostani joka on nätti mutta vähän ujo. Tanssit jatkui ja tanssitin useita naisia ja vaimonikin sai olla lattialla. Yksi pitkä mies iski kiinni aina kun voi tansitti vaimoa jo aika lähekkäin.
   Huomasin että tarjoaa viinaa ja vaimo joi. Olin saunalla kun näin pariskunnan kävelevän toiselle mökille, kuulin kun mies sanoi on siellä laimeampaakin juomaa ja nainen oli vaimoni. Laitoin saunaan puita ja käyttökuntoon kävelin mökin ohi ja menin taakse oli jo vähän hämärää.
   Mies seisoi vaimon vieressä ja piti kättä lantiolla hyväili kylkiä ja hyväili jo aika reilusti vaimo nauroi keskustellessa. Mies suuteli vaimoa ja hän peräänty mies seurasi suostutteli ja suuteli uudelleen nyt vaimo vastasi mies veti lantiota itseensä kiinni suutelu jatkui sormet nosti hametta hyväili paljasta pyllyä vain ohuet stringit peitti häpyä. mies jatloi hyväilyä ja painoi vaimon käden etuosaan. Vaimon käsi hankasi jo kiihkeästi kalua mies työnsi sormet pilluun ja suuteli kaulaa voimakkaasti vaimo esteli että ei tule jälkiä. Miehen kalu oli jo vapaana se oli paljon paksumpi kuin minun, mies työnsi vaimon sohvalle vaimo levitti haaransa heti ja otti vastaan.
   Miehen vaimo näkyi tulevan mökille kiersin vastaan, Marjut oli aika tuiskeessa jäin juttelemaan Marjut antoi halata ja yllättäen suuteli, sanoi ukko on taas jossakin.
   Sanoin tiedän mutta ethän suutu, vein Marjutin mökin taakse näki kuinka mies nai, kuiskasin se on mun vaimo.
   Marjut katsoi minua kuiskasin sitten meidän vuoro ja suukotin poskelle. Katsottiin kun vaimoni ulvahteli ja mies kiihdytti ja laski sisään. Molemmat nousi ja pyyhki itseään ja lähtivät pois.
   Kun päästiin sisälle Marjut antoi heti riisua mekkonsa vähän roikkuvat tissit mutta nännit oli kovat , hyväili kalua ja kuiskasi otaminut kuten vaimosi sai kun pääsin sisään työnsi lantiota on hurjaa naida tässä jossa vaimoasi pantiin kumpikin oli niin kiihkeänä että tultiin nopeasti molemmat, Marjut nousi sanoi tulin hakemaan viiniä ja nauroisaanhan tätä viiniä myöhemmin ja silitti kalua.
   Mökillä vaimo ja mies oli terassilla vaimo kysyi muka närkästyneenä missä olet ollut, Marjut sanoi käytiin viiniä mutta mökki oli varattu piti odotella ja mentiin sisälle.
   Vaimo haki tansiimaan sanoi heti ei ollut tarkoitus, sanoin heti kyllä oli tarkoitus oikein työnnit pillua että saat kunnolla, tansittiin pari kipaletta sanoin en suuttunut panin Marjuttia samallla sohvalla.
   Kun ilta oli päättymässä Marjutin mies kyseli Marjuttia mökkiin, Marjut nauroi sinulla on eri nainen ensiyön hyvää yötä.
   Marjut sanoi oli hyvä että se olit sinä ukko käy aina omilla reissuillaan ja minä en nyt olen koko yön.
   Marjut otti kaiken irti oli niin porno kuin voi olla, aamuyöllä sanoi minua on naitu enemmän kuin kuukausiin j vielä haluttaa työnsin vatsalleen ja tulin takaa Marjut pani muka vastaan otin riuhtovan naisen pitkällä rakastelulla.
   Aamulla soitin vaimolle tulkaa aamupalalle sitä täällä on jäi ilta menoista.
   Kun vaimo tuli suutelin ja kiitin katsoi ihmeessään, Marjut kiitti miestään.
   Kun vieraat lähti makoiltiin vaimon kanssa, silittelin ja kuiskasin en ole saanut vaimoa pitkään aikaan. Vaimo nousi kyynärpäiden varaan ja meni peiton alle nakkasin peiton pois minun siveä vaimo imi halusta kalua nousi päälle ja kuiskasi nyt saat pillu oli lämmin ja erilailla liukas kuiskasin on ko täällä käyty halasi ja sanoi koko yön rakasteltiin pitkään ja ihanasti.
   Miten teillä, oli sama homma ei paljon nukuttu. Halattiin ja sovittiin että tämä ei ole kynnys kysymys koskaan.
   Ollaan silloin tällöin vaihdettu pareja kun alkanut tuntua siltä.

  • Anonyymi

   Olen myös yrittänyt vaimoa hyväksymään jos otettas vieras joskus mukaan, vastaus on ollut tyrmäävä. Pidettiin minun luokkakokousta järven rannalla osalla oli vaimo mukana ja joillakin naisilla mies kukaan ei oikein enää tuntenut toisia varsinkaan puolisot.
   Iltapäivän paikkeilla huomasin kun yksi mies kiilasi vaimoa pyrki aina viereen ja vaimokin näytti hyväksyvän. Vaimo meni laittamaan eräänlaiseen katokseen tulia että päästään grillaamaan mies tekeyty kaveriksi vieden ison oluen kummallekkin, vaimon laittaessa syttöjä grilliin miehen käsi hyväili pyllyä vaimo naureskeli ja katseli mökille päin miehen käsi nousi aika ylös hameen alle vaimo koitti laskea kättä pois mies näkyi nauravan istuivat vierekkäin miehen käsi kulki levottomana kyljellä ja vähän ohuen paidan päällä kokeili rintoja näin kun kuiskaili jotain ja asetti vaimon käden kokeilemaan haarojaan vaimo katseli mökilleppäin olin itse yläkerran ikkunassa. Vaimo naureskeli ja puristeli kalua nousi ylös ja tuli hakemaan grillattavaa. Soitin vaimolle kun oli keittiössä saittako te sytytettyä tulta vaimo sanoi saatiin mutta se mies on aina kimpussa, sanoin vaimolle älä sano että olen sun mies katsotaan kuinka kiimanen mies on onhan sinulla nätti asu varmaan ei lopeta.
   Menin grillaamaan muiden mukana, mies oli lähellä koko ajan mutta ei kopeloinut.
   Syönnin jälkeen musiikki soi jo komiasti sivussa olevassa tyhjässä tilassa.
   Vein vaimoni Annen tanssimaan, Anne sanoi kohta se mies hyökkää taas höpöttämään sanoin onko se röyhkeä, ei se sillai vaan hyväilee ja yrittää varmaan päästä pukille vaimo nojasi kalulaan ja kuiskasi vihellänkö pelin poikki sanoin älä katsotaan en suutu muistatko kun kerran puhuttiin.
   Vaimo suuteli kaulaan sievästi, muistan minä sen. Keskusteltiin muutaman miehen ja naisen kanssa pöydässä näin kuinka mies vei Annea tanssimaan pyysin entistä koulukaveria Marjaa tanssimaan tanssittiin aika lähekkäin oli joskus vipinää hänen kanssa. Tämä mies Markku tansitti vaimoa aika hitaasti vaimo iski silmää minulle ja näytti kädellä että tanssisin lähempänä kun päästiin toiselle kappaleelle Marja tuli lähellelaskin käden pyöreälle pakaralle Marja kuiskasi tulee mieleen se hullu ilta en voinut mitään kun kalu paisui vähän Anne työnsi lantiota ja kuisksi taisi tulla myös sulle. Katsoin vaimon tanssintaa Markku piti tiukasti vartalosta kiinni ja hyväili kylkiä puristeli sievästi pakaroista vaimo nosti päätään kalulan vierestä nyökkäsin sain kauniin hymyn ja vaimo nosti kädet kaulalle ja työnsi lantion kiinni hienotunteisesti. Vein Annen pöytään ja menin keittiöön hakemaan juomia ja lantrinkia. Markku vei vaimoa yläkertaan, vein juomat ja keskustelin Annen kanssa Anne pyysi tanssimaan Anne kuiskas melkein heti antaisin sinun naida vaikka heti mieheni ei ole täällä. Porukkaa pyöri ympärillä kuiskasin tule perässä. Noustiin yläkertaan yksi huone oli vapaana ovi lukkoon ja riisuttiin toisia vauhdilla.
   Viereisetä huoneesta kuului jo kiimaista ääntä kun tiesin vaimo on siellä työnsin Annen sängylle suutelin paljasta pillua Anne kiljahteli ja yritti vetää ylös jatkoin nuolemista Anne hyppyytti lantiota ja ulahteli jatkoin kunnes ulisi pitkkään ja tärähteli pyyhin naamaa lakanaan nousin päälle työnnyin sisään Anne värisi vielä orgasmissaan kuiskasi tämä on yhtä ihanaa kuin silloin saat panna minua miten haluat tuntuu lutkalta kun olen kahden lapsen äiti ja annan pillua hurjana Anne kiljahteli ja tyrkytti pillua kuiskas saat tulla saat työntelin voimalla Annen pää jo roikkui reunan yli suutelin pystyjä nännejä voimakkaasti anne kiljui silloin laskin sisään Anne rutisti lujaa kuiskas anna kaikki ihanan tuntuista huokastiin jonkin aikaa ja puettiin Anne laitteli asuaan ja kysyi nauraen näytänkö saaneelta suukotin et mutta nätti puna.
   Oltiin jonkin aikaa alhaalla kun Markku tuli ja myöhemmin vaimo. Markku meni grillille minä hain vaimoa tanssimaan, kuiskasin saitko vaimo rutisti sain ja paljon olin kuin huora naitiin edestä ja takaa vieläkin valuu. Vaimo kysyi olit Annen kanssa kuiskasin naitiin hulluna kuulin sun äänet kiihotuin enemmän. Vaimo nauroi niin minäkin kun kuulin Annen äänet. Kuiskasin mennäänkö yhdessä meille yöllä vaimo kuiskasi tarkoitatko ryhmäseksiä nyökkäsin sain kunnon halin.
   Kun päästiin meille piilotin meidän kuvat, ei mennyt pitkään kun minä hyväilin Annea ja Markku vaimoa Markku katsoi kun imin Annen suuria rintoja alkoi heti imemään vaimon rintoja ja vaimo runkkasi Markkua vaimo meni sohvan reunalle ja Markku työntyi sisään katsottiin Annen kanssa kun kalu venytti pillua liikkuessaan Anne kuiskas pannaan Anne levitti haaroja oli tosi liukas työntelin niin että tärähteli Anne huusi välillä kunnolla kun oltiin rakasteltu naiset meni keittiöön takasin tullessa vaimo tuli mun luo Anne Markun luo Markku oli heti rinnnoissa kiinni vaimo tuli syliin ja suuteli kuiskas korvaan olen nyt sun huora hieroi kalua ja istui sen sisään vaimo nai kuin pornokuvissa suukotin nännejä vaimo kiljui ja liikkui pornosti, vaihdettiin pitkin yötä meidän"lutkia"

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   399
   1495
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   20
   1106
  3. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   816
  4. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   72
   781
  5. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   12
   734
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   31
   730
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   92
   695
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   46
   560
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   528
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   32
   496
  Aihe