Mitä miettii seniori tilanteesta

VahuksienTilanneHuononee

Lähes 800 uutta Isistaistelijaa tulee päivässä, jos yhden ylläpito 15000€/vuosi niin kestävyysvajetta pukkaa 4,5 miljoonaa joka ikinen päivä. Ehdotan että seuraavaksi lopetetaan lapsilisät ja eläkkeet.

Ilmeistä on että vanhuksien hoitopaikoista tullaan kiristämään sillä terroristipakolaiset tarvitsevat nyt tiloja ja asuntoja. Huomioikaa sekin, että hoitohenkilöstöä vähennetään pakollaisten tarvitessa hoitajia sillä monet maahan rynnivistä on sairaita ja kantavat monia outoja sairauksia.

6

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LoisilleTasoaLöytyy

      Ihmisiä alkaa aika paljon vituttaa, kun maahan tulee lisää elinkeinoelättejä ja oman maan kansalaista piiskataan ja lyödään kuin vierasta sikaa.
      Onko kukaan laskenut mitä tulee maksamaan kun näille loisille pitää löytää vielä kämpät ennen talvea, että onko laskettu mitä se maksaa veronmaksajille?
      Laitetaan nämä elintasoloiset sinne presitentinlinnaan kun sekin on nyt laitettu kuntoon ja sopisi erittäin hyvin pakolaisille ettei heidän tarvitsisi enää moittia huonosta asunnosta ja majoituksen kunnosta. Sauli Niinistö saa sitä mistä hän pitää puhettakin että kyllä sitä tilaa löytyy suomesta pakolaisille.

    • OnkoLaskettuMenotOikein

      "Maahanmuuttoviraston mukaan keskimääräinen tavoiteaika hakemuksen käsittelyyn on kuusi kuukautta."?

      "Jos siis viraston oma arvio saapuvien määrästä toteutuisi eli heitä tulisi tänä vuonna 50 000, olisi laskutoimitus teoriassa seuraavanlainen: jos yhden tulijan kulut olisivat vuodessa 15 000 eroa ja hakemukset käsiteltäisiin puolessa vuodessa eli kuluja syntyisi vain 7 500 euroa, olisi summa 50 000 kertaa 7500 euroa. Tästä tulisi yhteensä 375 miljoonaa euroa."

      Tuosta luvuista puuttuu melkein puolet sillä kaikki kulut pitäisi laskea ja myös ne lisäkulut mitä nämä hulikaanit tekevät uhojaan maassamme.
      Onko laskettu mitä ne kulut jotka ovat kohdistuneet naisiin ja tyttöihin joille tulee ikuinen rauma kun ovat joutuneet joukkorauskauksen kohteeksi?

      Onko pääministeri Sipilä kumppaneineen laskenut sitä mitä raumoja kansa kokee kun joutuu pelkäämään ja menettää kotirahansa näitten sotarikollisten takia?

    • MitenTyhmiäOlette

      Miksi Vihreät ja vasemmisto haluavat islamilaistaa Suomen? Ihan sairasta käytöstä V.Niinistön mekkalointi. EK ja Häkämies puhuvat roskaa.Ei islamimaista tule työkykyisiä,sossueduilla elättinä on entistäkin.Jos Suomeen halutaan työvoimaa ja lahjakkuutta sivistystä niin lähialueelta,Venäjältä otetaan. Koulutettuja yrittäjiä. Ei tule uskonto kiistoja. Venäjänpelkoiset poliitikot voi aiheuttaa vahinkoa maalle. Sipilä on tumpelo,ei ymmärrä mitä tapahtuu. Älkää menkö auttamaan keskuksiin, olette tyhmiä. Avustatte rikollisia ilmaiseksi ja maksatte vielä veroina muslimien lomamatkat.
      .

    • Ääliöt

      Tuo 15000 on ihan puppua, siinä ei ole laskettu puoliakaan kuluista. Esim. terveydenhuolto, koulutus, tulkit, pakolaiskeskusten henkilöstömenot.
      Ihan paskaa jauhetaan noista kuluista, todelliset kulut yhteiskunnalle 60000-80000€/ elintasopakolainen.......biletys maksaa.

    • LopettakaaTeeskentely

      Häkämies puhuu hölmöjä. Mihin töihin kielitaidottamat kouluttamattomat nuoret ja vanhat miehet voi ottaa? 3 turkki kurdi pizza paikkaa on jo 10000 as kunnassa. Kenkiä ei enää kiilloteta,partureita liikaa jo omast takaa samoin tax kuskia, eikä naiset lähde ulkomaalaisten kyytiin. Katuja ei lakaista. Remppa hommia eivät osaa. Ei niistä kehitysmaa muslimitytöistä ole kotiapulaisiksi. Miksei irakilaiset,somalit mene töihin rikkaisiin Saudi-Arabia,emiraatit joissa palvelusväkeä tarvitaan?Ei ne halua kun hölmöt maat elättää ne.Osa ei opi mitään koulussa,taidot ei riitä.

      • eipahalla

        Osaavat ne koraanin ja Mekkaan pyllistelyn. Työpaikan pitäisi olla
        sellainen jossa ruokatunnin ja kahvitaukojen lisäksi on rukoushetket
        ja ramadavapaat.
        Saudi-Arabia ja emiraatit palkkaa työväkeä,pilvenpiirtäjiä on rakentamassa
        kiinalaisiakin,mutta eihän kaikille työnsaanti olekkaan tavoitteena,eikai
        muslimi halua olla toisen alaisuudessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3846
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3300
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      108
      3110
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2434
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1562
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      27
      1460
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1195
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      20
      1089
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1033
    Aihe