Mitä miettii seniori tilanteesta

VahuksienTilanneHuononee

Lähes 800 uutta Isistaistelijaa tulee päivässä, jos yhden ylläpito 15000€/vuosi niin kestävyysvajetta pukkaa 4,5 miljoonaa joka ikinen päivä. Ehdotan että seuraavaksi lopetetaan lapsilisät ja eläkkeet.

Ilmeistä on että vanhuksien hoitopaikoista tullaan kiristämään sillä terroristipakolaiset tarvitsevat nyt tiloja ja asuntoja. Huomioikaa sekin, että hoitohenkilöstöä vähennetään pakollaisten tarvitessa hoitajia sillä monet maahan rynnivistä on sairaita ja kantavat monia outoja sairauksia.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LoisilleTasoaLöytyy

   Ihmisiä alkaa aika paljon vituttaa, kun maahan tulee lisää elinkeinoelättejä ja oman maan kansalaista piiskataan ja lyödään kuin vierasta sikaa.
   Onko kukaan laskenut mitä tulee maksamaan kun näille loisille pitää löytää vielä kämpät ennen talvea, että onko laskettu mitä se maksaa veronmaksajille?
   Laitetaan nämä elintasoloiset sinne presitentinlinnaan kun sekin on nyt laitettu kuntoon ja sopisi erittäin hyvin pakolaisille ettei heidän tarvitsisi enää moittia huonosta asunnosta ja majoituksen kunnosta. Sauli Niinistö saa sitä mistä hän pitää puhettakin että kyllä sitä tilaa löytyy suomesta pakolaisille.

  • OnkoLaskettuMenotOikein

   "Maahanmuuttoviraston mukaan keskimääräinen tavoiteaika hakemuksen käsittelyyn on kuusi kuukautta."?

   "Jos siis viraston oma arvio saapuvien määrästä toteutuisi eli heitä tulisi tänä vuonna 50 000, olisi laskutoimitus teoriassa seuraavanlainen: jos yhden tulijan kulut olisivat vuodessa 15 000 eroa ja hakemukset käsiteltäisiin puolessa vuodessa eli kuluja syntyisi vain 7 500 euroa, olisi summa 50 000 kertaa 7500 euroa. Tästä tulisi yhteensä 375 miljoonaa euroa."

   Tuosta luvuista puuttuu melkein puolet sillä kaikki kulut pitäisi laskea ja myös ne lisäkulut mitä nämä hulikaanit tekevät uhojaan maassamme.
   Onko laskettu mitä ne kulut jotka ovat kohdistuneet naisiin ja tyttöihin joille tulee ikuinen rauma kun ovat joutuneet joukkorauskauksen kohteeksi?

   Onko pääministeri Sipilä kumppaneineen laskenut sitä mitä raumoja kansa kokee kun joutuu pelkäämään ja menettää kotirahansa näitten sotarikollisten takia?

  • MitenTyhmiäOlette

   Miksi Vihreät ja vasemmisto haluavat islamilaistaa Suomen? Ihan sairasta käytöstä V.Niinistön mekkalointi. EK ja Häkämies puhuvat roskaa.Ei islamimaista tule työkykyisiä,sossueduilla elättinä on entistäkin.Jos Suomeen halutaan työvoimaa ja lahjakkuutta sivistystä niin lähialueelta,Venäjältä otetaan. Koulutettuja yrittäjiä. Ei tule uskonto kiistoja. Venäjänpelkoiset poliitikot voi aiheuttaa vahinkoa maalle. Sipilä on tumpelo,ei ymmärrä mitä tapahtuu. Älkää menkö auttamaan keskuksiin, olette tyhmiä. Avustatte rikollisia ilmaiseksi ja maksatte vielä veroina muslimien lomamatkat.
   .

  • Ääliöt

   Tuo 15000 on ihan puppua, siinä ei ole laskettu puoliakaan kuluista. Esim. terveydenhuolto, koulutus, tulkit, pakolaiskeskusten henkilöstömenot.
   Ihan paskaa jauhetaan noista kuluista, todelliset kulut yhteiskunnalle 60000-80000€/ elintasopakolainen.......biletys maksaa.

  • LopettakaaTeeskentely

   Häkämies puhuu hölmöjä. Mihin töihin kielitaidottamat kouluttamattomat nuoret ja vanhat miehet voi ottaa? 3 turkki kurdi pizza paikkaa on jo 10000 as kunnassa. Kenkiä ei enää kiilloteta,partureita liikaa jo omast takaa samoin tax kuskia, eikä naiset lähde ulkomaalaisten kyytiin. Katuja ei lakaista. Remppa hommia eivät osaa. Ei niistä kehitysmaa muslimitytöistä ole kotiapulaisiksi. Miksei irakilaiset,somalit mene töihin rikkaisiin Saudi-Arabia,emiraatit joissa palvelusväkeä tarvitaan?Ei ne halua kun hölmöt maat elättää ne.Osa ei opi mitään koulussa,taidot ei riitä.

   • eipahalla

    Osaavat ne koraanin ja Mekkaan pyllistelyn. Työpaikan pitäisi olla
    sellainen jossa ruokatunnin ja kahvitaukojen lisäksi on rukoushetket
    ja ramadavapaat.
    Saudi-Arabia ja emiraatit palkkaa työväkeä,pilvenpiirtäjiä on rakentamassa
    kiinalaisiakin,mutta eihän kaikille työnsaanti olekkaan tavoitteena,eikai
    muslimi halua olla toisen alaisuudessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1623
  2. 44
   983
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   938
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   919
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   869
  6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   58
   864
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   43
   816
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   775
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   752
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   748
  Aihe