Mikä kumisaappaissa kiihottaa?

Saapastelua

Suvaitsisitteko kertoa, mikä niissä kumisaappaissa niin kiihottaa? Ihan vilpittömästi kysyn, siksi toivoisinkin saavani asiallisia vastauksia. Onko se kumi ''se'' juttu itsessään vai mikä?

Ostin eilen ihan perusnokialaiset syksyn sadesäitä ja talven loskakelejä ajattelen, ja ryhdyin selaamaan nettiä saadakseni selville, missä nokialaiset nykyään valmistetaan ja monen mutkan kautta päädyin tälle palstalle, joka onkin täynnä kaikenlaisia kumisaapasjuttuja.

179

5836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vääräpalsta

      Tulit väärälle palstalle. Täältä mitään asiallista vastausta kannatta odottaa. Pikkuvinkkinä: Älä häkelly, jos kumisaappaitasi tuijotetaan ja miehillä on muna pystyssä.

      • ukkeli70

        Minulle tulee mielikuva vahvasta ja dominoivasta naisihmisestä, joka tarvittaessa heittää minut seinälle. Kaipaan kurinpitoa kohtuullisesti.


    • Kumppariina

      Itselle antavat lisäpotkua rakastellessa naisen kanssa jolla on kumpparit aktin aikana lisämausteena jaloissaan. Saa tuntea tunteen kun jalat joissa kunpparit ovat painautuvat selkääsi vasten, ei siis mitään kontioita vaan naiselle sopivia siroja kumppareita, haitkin ovat nokialaisista naisen jaloissa sirot, tietysti parhaat ovat naisen jalkaan vartavasten suunnitellut kumpparit.

      Maailmassa on varmasti monia muitakin kummallisuuksia kirjottajan "saapastelua"näkökulmasta. ei ainoastaan tämä kumpparit seksin yhteydessä

    • Mieskatselija

      Ne vaan on naisten jaloissa kaupungilla niin kauniit varsinkin tiukkojen housujen kanssa ja jos niissä on vielä korkoakin niin parempi, kuten myös nahkasaappaat varsinkin kiiltonahkaisena

    • jsfsödsölfjdsöfföf

      Ei peruslonttoset varmaan saa kenenkään päitä kääntymään. Mutta en voi kieltää, että jos nätti nainen kävelee Ferrarin punaisissa polveen asti ulottuvissa Hunter kumisaappaissa, niin kyllähän sitä katsoo perään, muuten olisi vikaa päässä. Pitkävartiset Latex saappaathan on ihan vakiokamaa pornofilmeissä.
      Nokialaiset muuten valmistetaan Slovakiassa. Korjatkaa jos olen väärässä.

    • Kumpparifettari

      Ulkonäköhän se ensisijaisesti kumisaappaissa kiihottaa. Juuri se kumi materiaalina on se juttu. Jos ajateltaisiin, että tehtäisiin täsmälleen kumisaappaan näköinen saapas vaikkapa kiiltonahkasta, se tuskin enää kiihottaisi niinkään useimpia kumpparifettareita. Vaikea eritellä, mitkä asiat niissä kumisaappaissa kiihottaa. Ehkä se on se kokonaisuus.

    • EvitaKontio

      Vuosikymenten myötä olen päätynyt pitämään kumisaappaita naisen vaginan vertauskuvana. Aatellaanpa: Työnnetään jalat saappaisiin...! Ja kumisaapas muistuttaa joustavuudeltaan ja kosteuden kestävyydeltään varsin symbolisoivasti naisen herkkuvärkkiä. Sitten itse tosipuuhassa on kiihottavaa tehdä sitä muhinointihommaa saappaat jalassa, sillä se semoinenhan on "aivan sopimatonta" ja mikäpä sen parempaa säpinäryytiä kuin "sopimattomuus".

    • Amarit

      Itsellä ei ainakaan se kumi näyttele sen suurempaa osuutta asiassa. Mutta kun mustat sukkisjalat laitetaan kumisaappaisiin, löytyy mahtavat aromit sukkiksista saappaiden käytön jälkeen. Kullakin on omat halunsa ja fetissinsä.

    • Sakari46

      Minulla ei ole fetissiä kumisaappaisiin, mutta pystyn hyvin ymmärtämään sen ja koen niissä kulkemisen kuitenkin niin miellyttäväksi, että seksuaalinen kiihottuminen on lähellä. Varhaisin muisto on koulupoika-ajoilta, kun nuotion lämmössä kumisaappaat alkoivat hieman tuoksua. Sen jälkeen olen nauttinut niiden miellyttävästä hajusta. Ne myös suojaavat kosteudelta, ja kuivat jalat ovat mukava kokemus kylmässä sienimetsässä. Toinen puoli on se, että kieltämättä söpö tyttö kumisaappaissa herättää huomioni. Siitä tulee jotenkin sellainen turvallinen ja viaton tuntemus, joka herättää suojeluvaistot ja kutkuttaa samalla. Tyttö joka käyttää kumisaappaita, on reipas, itsevarma ja ulkoilmaharrastuksiin taipuvainen, joka intiimissä kanssakäymisessä palkitaan kasvojen kirkkautena ja vartalon sopusuhtaisuutena. Mutta en ole varsinaista yhdyntää harjoittanut saappaat jalassa, sillä näkö-, mielikuva- ja tuoksuaistimus ovat jo sellaisenaan tyydyttäviä.

    • reotrotettt

      Jokin niissä kumisaappaissa viehettää ihmisiä. Saan merkitseviä katseita ja saan kuulla jatkuvasti naisilta kommentteja siitä, että olen mies ja minulla on punaiset kumisaappaat. En olisi uskonut että nimenomaan kumisaappaat ovat ne vaatekappale jota kommentoidaan, ei esimerkiksi punainen pusero tai villapaita.

      • Hmhhmhh

        Punainen pusero tai villapaita miehellä on tavanomaisempi näky kuin punaiset kumisaappaat. Jos suomalaiset miehet uskaltaisivat käyttää enemmän värejä pelkäämättä leimautumista, niin punaisia kumisaappaitakaan ei ihmeteltäisi. Sitten on vielä kysyttävä, että herättävätkö mustat kumisaappaat huomiota ja kommentointia?


      • RedS
        Hmhhmhh kirjoitti:

        Punainen pusero tai villapaita miehellä on tavanomaisempi näky kuin punaiset kumisaappaat. Jos suomalaiset miehet uskaltaisivat käyttää enemmän värejä pelkäämättä leimautumista, niin punaisia kumisaappaitakaan ei ihmeteltäisi. Sitten on vielä kysyttävä, että herättävätkö mustat kumisaappaat huomiota ja kommentointia?

        Tuossa on vinhaa perää.

        Kesälläkin huomasin parissa suurtapahtumassa (25/55 tuhatta ihmistä) nuorella miehellä punaiset regatta tyyppiset kumpparit ja toisessa keski-ikäisellä taas jotkin tuntemattomat punasävyiset saappaat, eikä ketään niihin sen enempää kiinnittänyt huomiota.
        Käyttäväthän miehet melko yleisesti jo punaisia lenkkareitakin, punaiset housutkaan miehellä eivät enää miehillä ole harvinaisuus


    • Tyttösaapikasnr37

      Moi. Minulla on punaiset kontiot. Kesällä ne olivat uudet ja kiiltävät, kun laitoin ne jalkaani. Leikkasin nurmikkoa mökillä. Päällä bikinit ja kumpparit. Isäpuoli seurasi mun touhua. Oli aivan lähellä. Tiesin hänen nauttivan näkemästään. Kumartelin tahallani häneen päin kun välillä putsasin leikkuria. Riisuin sit kengät saunan terassille. Kun seuraavana aamuna otin kontioni käyttöön, huomasin et niiden päälle oli roiskittu jotain öljyä. Myös sisällä oli kosteita roiskeita. Aluksi hämmästyin kun haistoin sitä. Tuoksui aivan miehen siemen nesteeltä. Kukahan oli voidellu mun saapikkaita. Ehkä arvaatte?

      • Gummimies

        Olisin minäkin tehnyt samoin, spermannut ne oikein kunnolla. Annatko lainaan mulle?


      • Anonyymi

        "Köyhän ainut huvitus
        on vilkas mielikuvitus" - Juha Vainio/Panaman konsuli
        Yön yli seisoneet spermaroiskeet kyllä kuivuvat, eivätkä tuoksu millekään.


    • kummari

      Itse asiassa hyvä kysymys. En ole koskaan tullut ajatelleeksi, mikä niissä kiihottaa. Näyttäähän ne kivalle. Myös materiaalina kumi on omanlaisensa. Sen tuntu ja tuoksu on jäljittelemätön. Vaikka kuinka yritän miettiä, en keksi mitään yksittäistä syytä, mikä kumisaappaissa kiihottaa. Syitä on monia.

      • vaikeatuostasanoa

        Itse olen mies ja minulla on punaiset kontio kumisaappaat. Kyllähän ne ovat melkoinen majakka uutena, kun ne suorastaan loistavat kirkkauttaan ja vetävät huomiota puoleensa.


    • Rew5

      Joitakin vuosia sitten tytöt potkivat Hai-saappailla. Kuulin , kun he suunnittelivat , että laitetaan Hait jalkaan , ja sitten potkitaan.

      • Anonyymi

        Nykyäänkin ( v.-21 ) Tytöt kysyvät usein toisiltaan , että laitatko Hait jalkaan , kun lähdetään ulos. Varmaankin he ajattelevat potkimista. Olen kuullut , että kaikilla on ollut joissakin tilanteissa potkimisessa Hai-saappaat jalassa.


    • fdsssssss

      Itselläni ei kyseistä fetissiä ole, mutta yleistiedon mukaan fetissit liittyvät johonkin lapsuuden tapahtumaan tai tunteeseen.

    • rekkirakki

      en kyllä tiedä mikä siinä on se osa-alue mikä kiihottaa, mutta sen olen huomannut että jos omat kumisaappaani vedän jalkaan tai ylipäätään olen tekemisissä jonkun miehen suurten saappaiden kanssa, niin en koe mitään seksuaalista jännitettä vaikka yrittäisin etsimällä etsiä sitä tunnetta. jos nainen pitää kumisaappaita jalassaan tai pääsen tekemisiin niiden kanssa, joko itse käyttämään, nuuskimaan tai vetelemään niillä, keppi on heti pystyssä. edellyttäen sen että kumpparit ovat pienet tai jotkin mallit joihin olen mieltynyt.

      • Tilanteenmukaan

        Riippuu tosiaankin paljon tilanteesta. Vaikka olenkin kumpparifetisisti, pystyn vetämään kumisaappaani jalkaan ja tekemään vaikka ulkotöitä, tuntematta mitään sen kummempaa. Toisessa tilanteessa sitten onkin aivan toisin. Aina ei tarvita edes niitä naisen saappaita. Omatkin voivat kiihottaa, vaikka toisessa tilanteessa eivät voisi vähempää kiinnostaa.


      • Anonyymi

        Ja minua taas vetää puoleensa isot miesten kumpparit, käytetyt ja ehkä kurasetkin...


    • kumisaappaatjalassasatee

      Olen huomannut että Suomessa kumisaappaista on tullut naisten kaupunkiasuste ja nimenomaan naisten. Tälläkin palstalla oli kirjoitus, kun joku oli kaupungilla ihmetellyt ääneen miestä kumisaappaissa. Todennut vielä, että eihan miehet pidä kumisaappaita. Jos "kaikilla" oli sadesäällä sukupuoleen katsomatta värikkäät kumisaappaat sadesäällä, niin tuskin siitä kukaan nostaisi numeroa. Nyt vaatii todellista pokkaa lampsia kaupungilla miehenä muissa kuin mustissa työkumisaappaissa. En ole tälläkään palstalla huomannut että jokin muu asuste aiheuttaisi näin paljon kiihkeitä kommentteja.

      • Ei-kumisaapasfettari

        Hyvä huomio! Tietenkään kumisaappaat eivät ole naisten tai työmiesten asuste, vaikka tynnyrissä kasvaneet saattaisivat näin kuvitella. Kumisaappaita ei juurikaan näy nuorten miesten jaloissa, mutta toisaalta sitä en ihmettele, jos asenneilmasto on tällainen. Ensinnäkin lapsilla on tapana suhtautua viimeistään kouluiässä kielteisesti kumisaappaisiin, koska ne miellettään jotenkin noloiksi asusteiksi siinä missä vaikkapa kurahousut ja kurahanskat. Tällainen ikävä olettama juuruttaa myös kielteisen asenteen kumisaappaisiin, koska kuuluvat samaan ''noloon'' pukeutumiseen. Naiset järkiintyvät usein tällaisissa asioissa miehiä aikaisemmin, koska ymmärtävät, että säänmukainen pukeutuminen on järkevää ja Suomen sääolosuhteissa nyt on vain yksinkertaisesti viisasta käyttää kumisaappaita, koska kelit ovat mitä ovat.


      • kumisaappaatjalassasatee
        Ei-kumisaapasfettari kirjoitti:

        Hyvä huomio! Tietenkään kumisaappaat eivät ole naisten tai työmiesten asuste, vaikka tynnyrissä kasvaneet saattaisivat näin kuvitella. Kumisaappaita ei juurikaan näy nuorten miesten jaloissa, mutta toisaalta sitä en ihmettele, jos asenneilmasto on tällainen. Ensinnäkin lapsilla on tapana suhtautua viimeistään kouluiässä kielteisesti kumisaappaisiin, koska ne miellettään jotenkin noloiksi asusteiksi siinä missä vaikkapa kurahousut ja kurahanskat. Tällainen ikävä olettama juuruttaa myös kielteisen asenteen kumisaappaisiin, koska kuuluvat samaan ''noloon'' pukeutumiseen. Naiset järkiintyvät usein tällaisissa asioissa miehiä aikaisemmin, koska ymmärtävät, että säänmukainen pukeutuminen on järkevää ja Suomen sääolosuhteissa nyt on vain yksinkertaisesti viisasta käyttää kumisaappaita, koska kelit ovat mitä ovat.

        Rakastan punaista väriä, vaikka olen mies ja omistan punaiset kontiot. Kun menee punaiset kontiot jalassa kauppaan, niin voi olla varma että saa merkitseviä katseita. Niistä voi päätellä, että kyseisen henkilön mielestä on epäsovinnaista että mies pitää punaisia kumisaappaita. Pitää olla iso ego, että voi pyyhkiä maton alle näiden ihmisten katseet ja jatukset, eikä anna niiden häiritä omaa elämää. Kolikon kääntöpuoli on sitten ne ihmiset, jotka eivät noteeraa millään tavalla. Niitä soisi olla enemmän.


      • Kypy

        Kyllä missä tahansa kumisaappaissa kaupassa saa merkittäviä katseita. Ehkä vähemmän ns. ruokakaupoissa, mutta jos erehdyt menemään ns. hienompaan kauppaan, niin tunnet kyllä olevasi väärässä paikassa.


      • kumisaappaatjalassasatee

        Elämä on kuitenkin liian lyhyt siihen että pyrkii pukeutumaan kuten toiset haluavat, eikä niin että pukeutuu niihin vaatteisiin joista itse pitää. Yleisen suvaitevaisuuden rajat ohjaavat ihmisiä usein pukeutumaan neutraalisti, koska eivät halua olla huomion keskipisteenä.
        Onhan se mielenkiintoista, kun vastaan tulee nainen jolla on itsellään myös kumisaappaat, niin yhtäkkiä naisen katse kiinnittyy ensin minun kumisaappaaisiin ja sitten suora tuijotus ja kysyvä katse, miks sulla on kumpparit.


      • fghfgfghfghfghfghfg
        Kypy kirjoitti:

        Kyllä missä tahansa kumisaappaissa kaupassa saa merkittäviä katseita. Ehkä vähemmän ns. ruokakaupoissa, mutta jos erehdyt menemään ns. hienompaan kauppaan, niin tunnet kyllä olevasi väärässä paikassa.

        Tilanne ei myöskään muutu, jos kumisaappaat jäävät kaappiin sen takia, että niitä tuijotetaan.


      • fghfgfghfghfghfghfg
        fghfgfghfghfghfghfg kirjoitti:

        Tilanne ei myöskään muutu, jos kumisaappaat jäävät kaappiin sen takia, että niitä tuijotetaan.

        Tuo on totta ja kun itse pääsee tilanteen herraksi, eli ei koko ajan ajattele että mitähän nuo muut ajattelevat minun kumisaappaaista, niin silloin käyttäytyy luonnollisesti ja vastuu siirtyy katsojalle.


    • Saapastelijat

      Meilläkin Vaimo alkoi käyttämään näyttäviä kaupunkikumisaappaita, kun huomasi kiinnostukseni niihin ja molemmat olemme nyt mukana pilke silmäkulmassa. Erilaisia ja myös värisiä saappaita on kertynyt muutamia pareja ja mikä parasta myös minä voin/saan kokeilla niitä Vaimoni luvalla.

    • eKontio

      Vaimo villiintyy sängyssä, kun saa seksiä jonka höystönä on minun 46 numeron Kontiot. Hommaan kuuluun jonkinlainen alleviivaavan maskuliininen alistaminen. Pitää saappailla rusikoida vähän paikkaa kuin paikkaa. Ja sitten pitää saada nylkyttää pilluaan saapasvartta vasten. Minulla nyt ei mitään tätä vastaan ole. Kyrpä seisoo kuin kärryn aisa, kun ainoana asuteen on isot ja kiiltävät Kontiot.

      Työni puolesta ja muutenkin joudun ja haluan pukeutua aina konservatiivisesti, lähinnä puku-krvatti-nauhankengät. Epäilen, että tässä Kontio innostukessa vaimo haluaa nähdä minut jotenkin vain alistavana lättäjalkaisena junttina joka survoo häntä suurilla saappaillaan.

      Ja minä en kysy onko tämä normaalia. Riittää kun on kivaa.

    • ehkäehkäeiei

      Monissa pornofilmeissä nainen esiintyy punaiset tai mustat reisiin asti ylettyvät latex korkosaappaat jalassa. Pitkävartiset saappaat yhdistetään siten usein pornoon ja ehkä katsoja yhdistää pitkävartisissa kumisaappaissa kävelevän naisen villeimpiin päiväuniinsa.

      • seitkytluvulta

        Taitaa vain joillain herätä fetissi kumppareita kohtaan jo ennen kuin edes tietää/ymmärtää mikä on pornofilmi, ittelläni alkoi jo tuo kiinnostus kumppareita ja niitä pitäviä tyttöjä kohtaan jo kansakoulussa, muistuu mieleen tyttönen nuoruudesta jonka kanssa kulkiessa molemmilla oli aina kumpparit jalassa, muutoin ei voitu edes tuntea toistaan, kyllä se lähti 70-luvun yleisimmästä kumpparimallista, Jolleista, ilmeisesti fetissi naispuolinen henkilö kumpparit, toinen aikakaudelta oleva malli oli VEGA, joka oli myös lyhytvartisena pohkeen silmää mielyttävästi paljastava kumpparimalli.
        Ompa myöhemmin täyttynyt myös nuoruuden haavekuva / toive päästä rakastelelemaan ja leikkimään sängyssä naisen kanssa jolla on ollut aktin aikana nätit, katsetta hivelevät kumpparit jalassa antamassa lisäpotkua touhuun


    • kumisaapastelijana

      Minullakin on varastoissa ja kaapeissani Nokian malleja: Evita, Lena, Lady, City, eri värejä ja kokoja 35 - 41
      Itsekin pidän naisten korkokumisaappaita toisinaan ja punaisia Kontioitakin.
      Kumisaappaisiin on aikoja tullut fetissiä.
      Parasta on kun naisella näkee kauniit kumisaappaat jalassaan ja piukat pillifarkut ja kyllä on ilo silmälle.

    • Kumimiekkonen

      Takaisin kysymykseen, mikä kumisaappaissa kiihottaa.
      Kyllä se on ensisijaisesti kumi materiaalina. Sen tuoksu, tuntu ja ulkonäkö.

    • fghfgfghfghfghfghfg

      Eilen kävin metsässä puolukoita hakemassa. Metsätiellä tuli vanhempi nainen vastaan. Kyllä meinasi naiselta tippua silmät päästä, kun meikäpoika tepasteli vastaan punaiset kontiot jalassa. Nainen kurkki vielä taakseen. Ei ihme että kumisaappaista puhutaan, jos ne ovat noin kiinnostavat.

    • kumisaapastelija

      Olen jo vuosia käynyt marjametsässä mustikoita ja puolukoita keräämässä punaiset Kontiot jalassani Kuopiossa. Kyllä ne herättää usein huomiotakin kun ne näkee punaiset Kontiot miehe jalassa.
      Kesämökilläni myös liikkuessa pidän jalassani punaisia Kontioita.
      Sateisilla ilmoilla liikun myös Kuopiossa liikkeissäkin punaiset Kontiot jalassani.
      Varastoissani on myös naisten Nokia mallin korkokumisaappaita, City, Lena, Evita, Louis Vuitton , Lola,

      • fdsdsfsdffsdf

        Sitä minäkin välillä ihmettelen. Samat saappaat mustana ei kinnosta ketään, mutta punaiset kontiot aiheuttavat suurta tunteen paloa.
        On historiallinen tosiasia, että oman tiensä kulkijat ovat aina saaneet kulkea vastavirtaan. Mutta jollei kukaan rohkene, niin muutostakaan ei tapahdu.


      • Kumikas

        Hieman liioittelua sanoa, että samat saappaat mustana ei kiinnosta ketään. Itse ainakin saan välillä tosi pitkiä katseita, jopa tuijotuksiakin jalkoihini päin ja kyseessä ihan tavalliset mustat. Kyllä kumpparit kiinnostavat.


      • fdsdsfsdffsdf
        Kumikas kirjoitti:

        Hieman liioittelua sanoa, että samat saappaat mustana ei kiinnosta ketään. Itse ainakin saan välillä tosi pitkiä katseita, jopa tuijotuksiakin jalkoihini päin ja kyseessä ihan tavalliset mustat. Kyllä kumpparit kiinnostavat.

        Korjataan, viittaan yo. kommenttiin.


      • Samaamieltä
        Kumikas kirjoitti:

        Hieman liioittelua sanoa, että samat saappaat mustana ei kiinnosta ketään. Itse ainakin saan välillä tosi pitkiä katseita, jopa tuijotuksiakin jalkoihini päin ja kyseessä ihan tavalliset mustat. Kyllä kumpparit kiinnostavat.

        Kyllä mustia katsotaan siinä missä punaisiakin, mutta useimmiten kumisaappaita näkee pääasiassa epäkiinnostavien ihmisten jaloissa. Punaiset tietenkin hyppäävät silmille pukeutumisessa. Mutta on liioiteltua väittää, ettei mustia huomattaisi.


      • fdsdsfsdffsdf
        Samaamieltä kirjoitti:

        Kyllä mustia katsotaan siinä missä punaisiakin, mutta useimmiten kumisaappaita näkee pääasiassa epäkiinnostavien ihmisten jaloissa. Punaiset tietenkin hyppäävät silmille pukeutumisessa. Mutta on liioiteltua väittää, ettei mustia huomattaisi.

        Olet oikeassa siinä että monasti em. saappaita pitää tosiaan ihmiset jotka eivät saa kiinnostusta herämään millään tasolla. Mutta kun seksikäs paketti kävelee edellä uudet punaiset kontiot jalassa, niin aah kyllä silmä lepää sitä katsellessa.


      • tyyliä

        Ei kontiot kiinnosta vaan tyylikkäät värilliset tai mustat ja jos vielä on korkoa niin aina kinnostavammat varsinkin farkkujen kera.


      • Juujaajooh
        tyyliä kirjoitti:

        Ei kontiot kiinnosta vaan tyylikkäät värilliset tai mustat ja jos vielä on korkoa niin aina kinnostavammat varsinkin farkkujen kera.

        Kontiot eivät sinua kiinnosta, mutta monia muita kylläkin, jos on tätä palstaa uskominen ja kontiotkin ovat tyylikkäät, jos ne on puhtaat ja hyvinhoidetut. Eivät juurikaan eroa Huntereista, mutta ne ovatkin brittiläisen maalaisaatelin jalkineet - tai siis olivat.


      • Tilannekohtaista

        Puhtaus ja hyvä hoito ei läheskään aina ole se pääasia. Joskus hieman rähjäisinäkin näyttävät todella hyvältä.


      • Kommentoituna
        Juujaajooh kirjoitti:

        Kontiot eivät sinua kiinnosta, mutta monia muita kylläkin, jos on tätä palstaa uskominen ja kontiotkin ovat tyylikkäät, jos ne on puhtaat ja hyvinhoidetut. Eivät juurikaan eroa Huntereista, mutta ne ovatkin brittiläisen maalaisaatelin jalkineet - tai siis olivat.

        "Kontiot eivät sinua kiinnosta"
        -kannattaisi ehkä käyttää monikkomuotoa TE kirjoittaessasi

        "kontiotkin ovat tyylikkäät, Eivät juurikaan eroa Huntereista"
        -niin, molemmathan ovat kumisaappaita, muutoin eroavat kuin yö ja päivä
        -Tosin noita tyylikkäitä kontiota ei juuri muilla kuin miehillä näe nykyaikana
        -Kontioden tyylikkyydestä pitää oikein erikseen kehua, naisten yleisesti nykyään käyttämistä kumpparimalleista EI, ne huomataan muutoinkin

        " mutta monia muita kylläkin, jos on tätä palstaa uskominen "
        -Mitenköhän olet tuonkin päätelmän tehnyt, onko yksi sinun lisäksesi, miten sen tietäisit, ei sitä mistään näe, sen taas näkee etteivät kontiot kumppareina ole naisten suosikkeina, harvoin näkee naisen kontioissaan, eiköhän se ole todellisuudessa just näin?

        Tuo kontioiden vertailu Huntereihin oli jo epätoivoinen vetäsy, Hait ovat tätä päivää ja se näkyy naisten pukeutumisessa, siitä ei tarvitse erikseen mainita, Hat porskuttaa, hait näkyvät siellä missä liikummekin


      • Turhayleistää

        Kyllähän Reino- aamutossuja ja lipokkaitakin näkyy siellä, missä liikummekin, mutta ei kiinnosta.
        Ainoastaan ne kiinnostavat helmet huomioidaan näissä asioissa.


      • Opettele-kirjoittamaan
        Kommentoituna kirjoitti:

        "Kontiot eivät sinua kiinnosta"
        -kannattaisi ehkä käyttää monikkomuotoa TE kirjoittaessasi

        "kontiotkin ovat tyylikkäät, Eivät juurikaan eroa Huntereista"
        -niin, molemmathan ovat kumisaappaita, muutoin eroavat kuin yö ja päivä
        -Tosin noita tyylikkäitä kontiota ei juuri muilla kuin miehillä näe nykyaikana
        -Kontioden tyylikkyydestä pitää oikein erikseen kehua, naisten yleisesti nykyään käyttämistä kumpparimalleista EI, ne huomataan muutoinkin

        " mutta monia muita kylläkin, jos on tätä palstaa uskominen "
        -Mitenköhän olet tuonkin päätelmän tehnyt, onko yksi sinun lisäksesi, miten sen tietäisit, ei sitä mistään näe, sen taas näkee etteivät kontiot kumppareina ole naisten suosikkeina, harvoin näkee naisen kontioissaan, eiköhän se ole todellisuudessa just näin?

        Tuo kontioiden vertailu Huntereihin oli jo epätoivoinen vetäsy, Hait ovat tätä päivää ja se näkyy naisten pukeutumisessa, siitä ei tarvitse erikseen mainita, Hat porskuttaa, hait näkyvät siellä missä liikummekin

        Voisinpa antaa vastineen, mutta viestisi on hyvin sekava ja punaista lankaa ei kovin helposti ole löydettävissä. Mitä haluat sanoa? Oletkohan tullut ajatelleeksi, että kirjoittaessasi sekavasti, ajattelet sekavasti. Lause on ajatus, ja viestisi sisältää hyvin hajanaisia lauseita ja virkkeitä, jotka eivät muodosta ymmärettävää kokonaisuutta.

        Kysyisin kuitenkin, mistä oletat, että nyt käsitellään kumisaappaita pelkästään osana naisten pukeutumista? Käsitykseni mukaan Kontiot ovat nimenomaan alun perin miehille suunnattu kumisaapasmalli, joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin.

        ''Tuo kontioiden vertailu Huntereihin oli jo epätoivoinen vetäsy, Hait ovat tätä päivää''. Lue ihmeessä tämä kirjoittamasi sepustus uudelleen. Huomasitko, ettet perustellut miten Kontioiden ja Hunterien vertailu on epätoivoista? Vai teitkö sinä nyt vertailun Kontioiden, Hunterien ja Haiden välillä?


      • ippipipipipipipipipi
        Opettele-kirjoittamaan kirjoitti:

        Voisinpa antaa vastineen, mutta viestisi on hyvin sekava ja punaista lankaa ei kovin helposti ole löydettävissä. Mitä haluat sanoa? Oletkohan tullut ajatelleeksi, että kirjoittaessasi sekavasti, ajattelet sekavasti. Lause on ajatus, ja viestisi sisältää hyvin hajanaisia lauseita ja virkkeitä, jotka eivät muodosta ymmärettävää kokonaisuutta.

        Kysyisin kuitenkin, mistä oletat, että nyt käsitellään kumisaappaita pelkästään osana naisten pukeutumista? Käsitykseni mukaan Kontiot ovat nimenomaan alun perin miehille suunnattu kumisaapasmalli, joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin.

        ''Tuo kontioiden vertailu Huntereihin oli jo epätoivoinen vetäsy, Hait ovat tätä päivää''. Lue ihmeessä tämä kirjoittamasi sepustus uudelleen. Huomasitko, ettet perustellut miten Kontioiden ja Hunterien vertailu on epätoivoista? Vai teitkö sinä nyt vertailun Kontioiden, Hunterien ja Haiden välillä?

        Tämä keskustelu osoittaa mitenkä kumisaappaat ovat saaneet joiden ihmisten mielissä yliotteen. Mutta eikös sen pitäisi olla niin, että jokainen laittaa jalkaansa sellaiset kumpparit mistä tykkää, eikä sellaisia jotka naapuri hyväksyy.


      • Juurikinnäin

        Täysin samaa mieltä.
        Ja saa myös ihastella naisten jaloissa juuri sellaisia kumppareita, kuin tykkää, eikä sellaisia, jotka tämä surullisen hahmon ritari (vänkäri) hyväksyy.


      • Joopotijoo
        ippipipipipipipipipi kirjoitti:

        Tämä keskustelu osoittaa mitenkä kumisaappaat ovat saaneet joiden ihmisten mielissä yliotteen. Mutta eikös sen pitäisi olla niin, että jokainen laittaa jalkaansa sellaiset kumpparit mistä tykkää, eikä sellaisia jotka naapuri hyväksyy.

        Taisi ''opettele-kirjoittamaan'' -nimimerkki ihan aiheellisti kritisoida tuota viestiä sen sekavuuden takia.


      • Kommentoituna
        Opettele-kirjoittamaan kirjoitti:

        Voisinpa antaa vastineen, mutta viestisi on hyvin sekava ja punaista lankaa ei kovin helposti ole löydettävissä. Mitä haluat sanoa? Oletkohan tullut ajatelleeksi, että kirjoittaessasi sekavasti, ajattelet sekavasti. Lause on ajatus, ja viestisi sisältää hyvin hajanaisia lauseita ja virkkeitä, jotka eivät muodosta ymmärettävää kokonaisuutta.

        Kysyisin kuitenkin, mistä oletat, että nyt käsitellään kumisaappaita pelkästään osana naisten pukeutumista? Käsitykseni mukaan Kontiot ovat nimenomaan alun perin miehille suunnattu kumisaapasmalli, joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin.

        ''Tuo kontioiden vertailu Huntereihin oli jo epätoivoinen vetäsy, Hait ovat tätä päivää''. Lue ihmeessä tämä kirjoittamasi sepustus uudelleen. Huomasitko, ettet perustellut miten Kontioiden ja Hunterien vertailu on epätoivoista? Vai teitkö sinä nyt vertailun Kontioiden, Hunterien ja Haiden välillä?

        "Lue ihmeessä tämä kirjoittamasi sepustus uudelleen. Huomasitko, ettet perustellut miten Kontioiden ja Hunterien vertailu on epätoivoista"
        tosin kirjoitin sen erittäin selvästi, oma vikasi jos et selvää tekstiä ymmärtänyt, eroavathan ne kuin yö ja päivä, ainoastaan yhdistävä tekijä kontioissa ja huntersseissa on se että ovat molemmat kumppareita, Mutta tuo hunterskirjoitus jota sinä alkujaan kommentoit ei ollut minn kirjoittamani, eli täällä on useampiakin jotka eivät noteeraa kontiota, moniko sinun lisäkesi mahtaa noteerata kontiot tässä foorumissa, sitä et kyennyt valaisemaan, nko vain yksi itsesi lisäksi, itse tiedän etten ole ainut näissä keskusteluissa joka ei noteeraa kontiota, haluat sitten olla hyväksymättä tuota todellisuutta tai et, on se ainoastaan sinun ongelmasi.

        kirjotit myös tämän: "Voisinpa antaa vastineen" et ilmeisesti kyennyt antamaan vasinettasi koska sinulla ei ole faktat huomioiden siihen mahdollisuutta, ei löydy mitään mitä kirjoittaisit faktana palautteeseesi, todellisuus on hieman eri asia kuin kuvitelmasi, ja todellisuus on nähtävissä siellä missä ihmisetkin pääasiassa liikkuvat, näkisit tämän jos vain uskaltaist avata silmäsi todellisuudelle, miten asia on tänä päivänä, tuudittaudut haavekuviisi vuosikymmenten takaa: "Kontiot ovat nimenomaan alun perin miehille suunnattu kumisaapasmalli, joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin." tossin tuossakin mielistelet itsellesi vääristellen asiaa, kontiothan ovat valmistajan mukaan miesten kumisaapasmalli, on vielä tänä päivänäkin miesten kumisaapas malli, tämä on sinulle ollut aina vaikea asia hyväksyä, yrität edelleenkin epätoivoisesti taistella tuota tosi asiaa vastaan.

        vielä lopuksi tämä huomioksesi, jos olet huomannut täällä erään yleisesti kirjoittavan Hai-saappaista (minä), sekä erään kirjoittajan jumaloivan Hunter-kumppareita (joku muu). yhteinen tekijä tällä Hunter fanilla ja minulla Hai-fani on se ettemme noteeraa tuota sinun ihailemaasi kontio-saapasta valitettavasti miehisenä kumppari mallina mitenkään seksikkääksi näyksi.

        Yritä sinä jatkossa hyväksyä lukemasi sellaisena kuin se on kirjoitettu
        itse olen yrittänyt ymmärtää tuon mielikuvituksellisen kirjoittelusi kontioista, mitä ne ovat sinun mielessäsi, en voi ymmärtää mitä seksikkyyttä näet miehisessä kontio kumisaappaassa jollet sitten satu olemaan miehiä ihaileva nainen, naisten makuun saattaa olla metsien mies hiehiset kontiot jalassaan


      • Kommentoituna
        Opettele-kirjoittamaan kirjoitti:

        Voisinpa antaa vastineen, mutta viestisi on hyvin sekava ja punaista lankaa ei kovin helposti ole löydettävissä. Mitä haluat sanoa? Oletkohan tullut ajatelleeksi, että kirjoittaessasi sekavasti, ajattelet sekavasti. Lause on ajatus, ja viestisi sisältää hyvin hajanaisia lauseita ja virkkeitä, jotka eivät muodosta ymmärettävää kokonaisuutta.

        Kysyisin kuitenkin, mistä oletat, että nyt käsitellään kumisaappaita pelkästään osana naisten pukeutumista? Käsitykseni mukaan Kontiot ovat nimenomaan alun perin miehille suunnattu kumisaapasmalli, joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin.

        ''Tuo kontioiden vertailu Huntereihin oli jo epätoivoinen vetäsy, Hait ovat tätä päivää''. Lue ihmeessä tämä kirjoittamasi sepustus uudelleen. Huomasitko, ettet perustellut miten Kontioiden ja Hunterien vertailu on epätoivoista? Vai teitkö sinä nyt vertailun Kontioiden, Hunterien ja Haiden välillä?

        jatkoa ,,,

        "joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin."
        tuosta muistelostasi se todellisuus vain erosi siinä ettei kontiot hullaanuttanut naisia, ainoastaan koulutyttjä jotka haluasivat esittää "kovaa tyyppiä" varret käännetyt kontiot jalassaan, kontiothan eivät olleet ainoa malli joista varsia käännettiin, myös Jollen, Vegan sekä Hai saappaan varret piti kääntää, käännettyihin varsiin sitten kirjailtiin suosikki idolien nimiä.

        Naisilla oli tuolloin omat kumpparimallit, joten älä sekoita muotioikkujen perässä juosseita koulutyttöjä naisiin.

        Tässä loput 70-luvun todellisuudesta ja "naisten hullaantumisestasi kontioihin" ja miten se se erosi muisteloistasi, kontiot eivät siis hullaannuttanut naisia, ainoastaan kovaa esittävät koulutytöt, muistavathan nämä palstan kontiofriikit aina välillä unelmoiida täällä noista 70-luvun koulutytöistä kääntövarsi kumppareissaan .... (siis koulutytöistä, ei naisista)


      • Äimänkäkenä
        Kommentoituna kirjoitti:

        jatkoa ,,,

        "joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin."
        tuosta muistelostasi se todellisuus vain erosi siinä ettei kontiot hullaanuttanut naisia, ainoastaan koulutyttjä jotka haluasivat esittää "kovaa tyyppiä" varret käännetyt kontiot jalassaan, kontiothan eivät olleet ainoa malli joista varsia käännettiin, myös Jollen, Vegan sekä Hai saappaan varret piti kääntää, käännettyihin varsiin sitten kirjailtiin suosikki idolien nimiä.

        Naisilla oli tuolloin omat kumpparimallit, joten älä sekoita muotioikkujen perässä juosseita koulutyttöjä naisiin.

        Tässä loput 70-luvun todellisuudesta ja "naisten hullaantumisestasi kontioihin" ja miten se se erosi muisteloistasi, kontiot eivät siis hullaannuttanut naisia, ainoastaan kovaa esittävät koulutytöt, muistavathan nämä palstan kontiofriikit aina välillä unelmoiida täällä noista 70-luvun koulutytöistä kääntövarsi kumppareissaan .... (siis koulutytöistä, ei naisista)

        Miten tämä jappasu liittyykään aiheeseen, mikä kumisaappaissa kiihottaa?


      • Kommentoituna
        Äimänkäkenä kirjoitti:

        Miten tämä jappasu liittyykään aiheeseen, mikä kumisaappaissa kiihottaa?

        Lue ja ymmärrä lukemasi jotta tiedät, oletko lukutaidoton vai näsäviisas. niin käsitin tuon näsäviisaudeksi tuon jappasusi, suomenkielihän ei sanaasi tunne.

        selvällä suomen kielellähän oli kerrottu miten liityi aiheeseen mikä kumisaappaissa kiihottaa, yritä jatkossa ymmärtää lukemasi ja vähentää näsäviisauttasi, auttaa luetun ymmärryksessä huomattavasti


      • Äimänkäkenä

        Eli vastaus on siis ei mitenkään.


      • Äimänkäelle
        Äimänkäkenä kirjoitti:

        Eli vastaus on siis ei mitenkään.

        Kontioissa ei kiihota mikään seksuaalisesti, miksi siis edes kontiofriikit ovat vetäneet kuvitelmansa kontioien kiihoittavuudesta seksiin liittyvänä asiana

        Kerrankin nämä kontiofriikit osuvat naulan kantaan, kontioissa ei ole mitään mikä kiihottaisi seksuaalisesti, ja jopa vihdoi myöntävät asian, kontiofriikit yrittävät tehdä kontiosta kiihoittavia änkeämällä kontionsa joa keskusteluun, myös yleensä keskusteluihin joihin heitä ei ole pyydetty


      • EipäOleKielletty
        Juurikinnäin kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä.
        Ja saa myös ihastella naisten jaloissa juuri sellaisia kumppareita, kuin tykkää, eikä sellaisia, jotka tämä surullisen hahmon ritari (vänkäri) hyväksyy.

        Eipä ole kiellettykään, enemmänkin tuntuu siltä jottei kontiota ei saisi jättää huomiotta, ei saisi kirjoittaa ja kommentoida etteivät kontiot ole seksuaalisessa mielessä kiihoittavat, ettei noteeraa mitenkään kntioita.
        Nyt tuntuukin jotta "Juurikinnäin" kirjoittaja ei ole ymmärtänyt lukemaansa tekstiä,

        Ei tämä surullisen hahmon ritari le mitään kieltänyt, vaikka niin kuvittelette, ei hän vai noteeraa kontioitanne mitenkään seksuaalisesti, ja sitä todellisuutta eivt kontiofriikit halua lukea täällä. niin ja tämä surullisen hahmon ritari ei ole yksin täällä, tuskumpa on noita kontiofriikkejäkään montaa, itselleni riittää se että tiedän etten ole ainoa täällä näissä kirjoituksissa jotka eivät noteeraa kontioitanne, yrittäkää myös rakkaat kontiofriikit nähdä todellisuus, eivät kontiot ole mitenkään ihmejuttu, eipä niitä lötkojä kannata ainakaan verrata Hunterseihin, siinä voittavat Huntersit kontot eräluvuin 6-0, 6-0, 6-0 kuten tenniksessä on tapana

        Niin ja ne pohket paljastavat Hait, nehän ovat naisilla suurinta HOTTIA tänä päivänä


      • Höpsistähuuhaa
        EipäOleKielletty kirjoitti:

        Eipä ole kiellettykään, enemmänkin tuntuu siltä jottei kontiota ei saisi jättää huomiotta, ei saisi kirjoittaa ja kommentoida etteivät kontiot ole seksuaalisessa mielessä kiihoittavat, ettei noteeraa mitenkään kntioita.
        Nyt tuntuukin jotta "Juurikinnäin" kirjoittaja ei ole ymmärtänyt lukemaansa tekstiä,

        Ei tämä surullisen hahmon ritari le mitään kieltänyt, vaikka niin kuvittelette, ei hän vai noteeraa kontioitanne mitenkään seksuaalisesti, ja sitä todellisuutta eivt kontiofriikit halua lukea täällä. niin ja tämä surullisen hahmon ritari ei ole yksin täällä, tuskumpa on noita kontiofriikkejäkään montaa, itselleni riittää se että tiedän etten ole ainoa täällä näissä kirjoituksissa jotka eivät noteeraa kontioitanne, yrittäkää myös rakkaat kontiofriikit nähdä todellisuus, eivät kontiot ole mitenkään ihmejuttu, eipä niitä lötkojä kannata ainakaan verrata Hunterseihin, siinä voittavat Huntersit kontot eräluvuin 6-0, 6-0, 6-0 kuten tenniksessä on tapana

        Niin ja ne pohket paljastavat Hait, nehän ovat naisilla suurinta HOTTIA tänä päivänä

        Ei liity mitenkään aiheeseen mikä kumisaappaissa kiihottaa, jos toistelee vain, ettei kontiot kiihota. Se on sinun mielipiteesi. Toistelemalla samaa asiaa et ainakaan vakuuta. Lähinnä tulee mieleen papukaija, joka vain toistelee samaa mantraa, edes ymmärtämättä miksi.


      • opoiioioppoipo
        Höpsistähuuhaa kirjoitti:

        Ei liity mitenkään aiheeseen mikä kumisaappaissa kiihottaa, jos toistelee vain, ettei kontiot kiihota. Se on sinun mielipiteesi. Toistelemalla samaa asiaa et ainakaan vakuuta. Lähinnä tulee mieleen papukaija, joka vain toistelee samaa mantraa, edes ymmärtämättä miksi.

        Ainakin tämän viestiketjun aloittaja saa mielenkiintoista uutta näkökantaa kysymykseensä mikä niissä kumisaappaissa kiihottaa. Aikalailla tunteella mennään.


      • EipäOleKielletty
        Höpsistähuuhaa kirjoitti:

        Ei liity mitenkään aiheeseen mikä kumisaappaissa kiihottaa, jos toistelee vain, ettei kontiot kiihota. Se on sinun mielipiteesi. Toistelemalla samaa asiaa et ainakaan vakuuta. Lähinnä tulee mieleen papukaija, joka vain toistelee samaa mantraa, edes ymmärtämättä miksi.

        "Toistelemalla samaa asiaa et ainakaan vakuuta"
        Kenet pitäisi vakuuttaa, itsenikö, sinutko. Minulle riittää se että pysyttelen todellisuudessa, tehdyissä havainnoissa. En kuvittele mitään ylimääräistä. Tämä tuntuu olevan sinulle hyvin vaikeaa ymmärtää ...

        Vai oletko vain provoilemassa täällä, silloin kommentointisi olisi ymmärrettävää


      • Ei-osata-argumentoida

        Tämä keskustelu on malliesimerkki hävettävän surkeasta argumentoinnista.


      • TeeppäNäin
        Höpsistähuuhaa kirjoitti:

        Ei liity mitenkään aiheeseen mikä kumisaappaissa kiihottaa, jos toistelee vain, ettei kontiot kiihota. Se on sinun mielipiteesi. Toistelemalla samaa asiaa et ainakaan vakuuta. Lähinnä tulee mieleen papukaija, joka vain toistelee samaa mantraa, edes ymmärtämättä miksi.

        Lueppa oikein ajatuksen kanssa uudelleen kommentoimasi kirjoitus:

        varsinkin kohta: "Niin ja ne pohket paljastavat Hait, nehän ovat naisilla suurinta HOTTIA tänä päivänä" jos tuo ei liity keskusteluun mikä kumisaappaissa kiihoittaa, niin mikä. se on tullut vuosien aikana selväksi jotta kontoit kiihoittavat kaikkia, ja eiköhän sekin liity aiheeseen mikä kumisaappaiissa kiihoitta jos sitä kiihoittavuutta ei ole olemassa.

        Eiköhän liittynyt keskusteluun hieman tiiviimmin kuin uskalsit edes ajatella kontiot silmilläsi


      • Kiäntäjä
        Kommentoituna kirjoitti:

        jatkoa ,,,

        "joka aikoinaan hullaannutti myös naisetkin."
        tuosta muistelostasi se todellisuus vain erosi siinä ettei kontiot hullaanuttanut naisia, ainoastaan koulutyttjä jotka haluasivat esittää "kovaa tyyppiä" varret käännetyt kontiot jalassaan, kontiothan eivät olleet ainoa malli joista varsia käännettiin, myös Jollen, Vegan sekä Hai saappaan varret piti kääntää, käännettyihin varsiin sitten kirjailtiin suosikki idolien nimiä.

        Naisilla oli tuolloin omat kumpparimallit, joten älä sekoita muotioikkujen perässä juosseita koulutyttöjä naisiin.

        Tässä loput 70-luvun todellisuudesta ja "naisten hullaantumisestasi kontioihin" ja miten se se erosi muisteloistasi, kontiot eivät siis hullaannuttanut naisia, ainoastaan kovaa esittävät koulutytöt, muistavathan nämä palstan kontiofriikit aina välillä unelmoiida täällä noista 70-luvun koulutytöistä kääntövarsi kumppareissaan .... (siis koulutytöistä, ei naisista)

        Kyllähän varsista käännettyjä kontioita näki naisilla (ei siis pelkästään keskenkasvuisilla tyttösillä) paljonkin vielä 90-luvulla ja 2000-luvun puolellakin. Lienevätkö sitten olleet niitä aikansa koviksia? Tietäen mikä on nokian jalkineiden laatu sittemmin ei ihme että ovat siirtyneet muihin saappaisiin.


      • Katseidenkeräys

        Punaisilla kontioilla miesten jaloissa ei enää nykyisin ole juurikaan huomioarvoa. Kääntövartisilla kontioilla on taattu huomioarvo. Pelkästään positiivista kommenttia tulee ja pääosin naisilta. Moni muistelee itselläänkin olleen kääntövartiset.


      • kokeiltuontuota
        Katseidenkeräys kirjoitti:

        Punaisilla kontioilla miesten jaloissa ei enää nykyisin ole juurikaan huomioarvoa. Kääntövartisilla kontioilla on taattu huomioarvo. Pelkästään positiivista kommenttia tulee ja pääosin naisilta. Moni muistelee itselläänkin olleen kääntövartiset.

        Riippuu aika paljon paikkakunnasta. Mutta kun menee uusissa punaisissa kontioissa sateella kauppaan, niin voi olla varma että kerää merkisteviä katseita ja joku saattaa sanoa jonkin kommentinkin.


      • PoriJazz15
        kokeiltuontuota kirjoitti:

        Riippuu aika paljon paikkakunnasta. Mutta kun menee uusissa punaisissa kontioissa sateella kauppaan, niin voi olla varma että kerää merkisteviä katseita ja joku saattaa sanoa jonkin kommentinkin.

        Eipä punaiset kumisaappaat paljoakaan kiinnittäneet huomiota lauantain konsertissa jossa oli 25 000 ihmistä paikalla, sääolosuhteista johtuen suuri määrä kumpparit jalassa, Ei se punainen väri ole enää niin tabu miehelle, onhan punasia huousuja ja tennareitakin aivan yleisesti nykyisin miehilläkin. Olipa myös Hämeenlinnassa AC/DC:n keikan yleisössä miehiä punertavissa kumppareissa joukossa enempiä huomioita herättämättä


      • ghgfffhfhfhfg
        PoriJazz15 kirjoitti:

        Eipä punaiset kumisaappaat paljoakaan kiinnittäneet huomiota lauantain konsertissa jossa oli 25 000 ihmistä paikalla, sääolosuhteista johtuen suuri määrä kumpparit jalassa, Ei se punainen väri ole enää niin tabu miehelle, onhan punasia huousuja ja tennareitakin aivan yleisesti nykyisin miehilläkin. Olipa myös Hämeenlinnassa AC/DC:n keikan yleisössä miehiä punertavissa kumppareissa joukossa enempiä huomioita herättämättä

        Hämeenlinnassa huomasi monta nais/mies ryhmää. Yhdelläkin ryhmällä naisilla oli kaikilla suht uudet Hai-saappaat ja miehillä lenkkarit. Olen huomannut , että ainakin nuorilla miehillä ns. muoti menee käytännöllisyyden ohi ja ollaa mieluummin märissä lenkkareissa kuin että olataisiin jalat kuivana kumpparit jalassa.
        Punaiset tennarit ja housut ovat tosiaan alkaneet saada jalansijaa. Punainen pipo ja punainen huppari ovat sallittuja miehille, mutta kokopunaisissa oleva mies saa edeleen katseita.


      • KutenMyös
        ghgfffhfhfhfg kirjoitti:

        Hämeenlinnassa huomasi monta nais/mies ryhmää. Yhdelläkin ryhmällä naisilla oli kaikilla suht uudet Hai-saappaat ja miehillä lenkkarit. Olen huomannut , että ainakin nuorilla miehillä ns. muoti menee käytännöllisyyden ohi ja ollaa mieluummin märissä lenkkareissa kuin että olataisiin jalat kuivana kumpparit jalassa.
        Punaiset tennarit ja housut ovat tosiaan alkaneet saada jalansijaa. Punainen pipo ja punainen huppari ovat sallittuja miehille, mutta kokopunaisissa oleva mies saa edeleen katseita.

        "kokopunaisiin pukeutuva NAINEN saa edelleenkin katseita."


      • käytännöllisyys_nainen
        ghgfffhfhfhfg kirjoitti:

        Hämeenlinnassa huomasi monta nais/mies ryhmää. Yhdelläkin ryhmällä naisilla oli kaikilla suht uudet Hai-saappaat ja miehillä lenkkarit. Olen huomannut , että ainakin nuorilla miehillä ns. muoti menee käytännöllisyyden ohi ja ollaa mieluummin märissä lenkkareissa kuin että olataisiin jalat kuivana kumpparit jalassa.
        Punaiset tennarit ja housut ovat tosiaan alkaneet saada jalansijaa. Punainen pipo ja punainen huppari ovat sallittuja miehille, mutta kokopunaisissa oleva mies saa edeleen katseita.

        Tosin naiset vetivät tuossakin asiassa pitemmän korren, muodin mukaan tyylikkäänä piti oikaista märässä maastossa yli mutalammikoiden joita kantolan puiston portin edestä löytyi. Yli 10 sentin piikkikoroilla varustetuilla bootsella, varmastikin vielä just hankitut, eivätkä mitenkään halvat näöltään.
        Kyllä naislla menee vielä huomattavasti edemmälle muodin mukainen ulkoasua, itse tuota naikkosta ei tilanteessa käynyt edes sääli, ainoastaan noita bootseja jotka oli käyttäjälleen käytännöllisyyttä tärkeämpää


      • sdfsfdfdf
        PoriJazz15 kirjoitti:

        Eipä punaiset kumisaappaat paljoakaan kiinnittäneet huomiota lauantain konsertissa jossa oli 25 000 ihmistä paikalla, sääolosuhteista johtuen suuri määrä kumpparit jalassa, Ei se punainen väri ole enää niin tabu miehelle, onhan punasia huousuja ja tennareitakin aivan yleisesti nykyisin miehilläkin. Olipa myös Hämeenlinnassa AC/DC:n keikan yleisössä miehiä punertavissa kumppareissa joukossa enempiä huomioita herättämättä

        PoriJazz kerääkin melko avarakatseista porukkaa ja siksi sieltä löytyy monelaisia melko boheemejakin asuja. Sieltä löytää helpommin kanssaihmisiä. Sen sijaan ei kannata mennä johonkin äijäporukkaan, siellä olet outolintu.


      • Gummimies

        Moi! Kyllä kumisaappaat kiihottaa minuakin, punaiset kontiot ja värilliset hait! Tuttuja ollaan.


    • joo se on se KUMI. uh

    • punaisetkontiotmies

      No nyt varaa mistä valita.Minulla on kahdet punaiset kontiot. Luulin myyyneni toiset pois, mutta ostaja ei hakenut pakettia ja saappaa t tulivat takaisin. Ei siinä muuta, mutta kun ehdin jo ostaa uudet. No nyt city- ja ryty saappaat.

      • Ram-64

        Haluun mukaan todellisiin leikkeihin.
        ram64(a)suomi24.fi
        040 - 1262140


    • wewewewe

      Yksi nainen ajoi polkupyörällä vastaan. Jaloissa oli valkoiset pitkävartiset kontio kumisaappaat. Hyvä että en ajanut ojaan. Valkoiset kumisaappaat pyöräilijän jaloissa on äärimmäisen kiihottavan näköiset.

    • Koroissakin

      Kolmentoista ikäisenä poikana aloin katsella 25v kotiapulaistamme kiinnostuneella silmällä. Sitten tuli tilanne että jouduin lainaamaan hänen kirkkaan punaisia kiilakorkoisia kumisaappaita. Saappaat jaloissani saivat heti sähkövirran kulkemaan jalasta toiseen ja ihme kutina tuntui jalkovälissä. Siitä hetkestä olen kuulunut kumisaapas fetistien joukkoon. Jotenkin "vahingossa" tuo asia ilmeisesti syntyy. Vaikuttikohan lisänä se, että minut vastusteluista huolimatta pakotettiin noihin punaisiin naisten kumisaappaisiin?

    • Kumi.Hai_Catsuit
      • Seisookovanakunkatsoo

        Mistä tuollaisia naisia löytää????


    • Tar8

      Minulla alkoi kumisaappaat kiihottamaan silloin , kun Hai-saappaat tuli myyntiin.
      Niitä oli useita malleja , mutta erityisesti jäi mieleen sellaiset , jossa oli nauhat edessä ,
      muistaakseni mallimerkiltään Lunar-Hai , korjatkaa jos olen väärässä.
      Naapurin tytöllä oli valkoiset hait. Hän käytti niitä potkimiseen , aina kun tuli vähäisempikin erimielisyys , niin hän alkoi potkia saappaillaan.
      Hän vielä sanoi , että nyt tulee saapasta. Sain paljon mustelmia , ja munillekkin tuli potkuja. Se tuntui vaan niin kiihottavalta .

      • saapasmieheksisilloin

        Minullakin oli sellaiset vaaleansiniset. Nimeä en tiedä. Kyllä muistan että ne olivat kiihottavat.


    • jöjöjöjöhöhö

      Eilen Suomi - Ruotsi matsissa oli yksi nainen punaisissa pitkävartisissa Glossy Hunter kumppareissa. Aika provosoiva näky, halusi tai ei.

    • saapasjuoksu

      Lähes aina kumisaappaat kiihottaneet, muistan jo pikkupoikana että niihin liittyi jotain erityistä, muutakin kun että mökillä ne oli helppo vetää jalkaan ja sen kumin tuoksun. Veljesten kanssa vedettiin kumpparit jalkaan, säästä riippumatta. Vain pikkukalsarit tai uikkarit jalassa, painallettiin, kun tuli "kiire" johonkin leikkiin. Muistan sen hyvin ja muistan miten vähän vanhempana poikana, alkoi uikkareissa jöpöttämään, kun paineltiin poikien kanssa menemään. En tiedä miksi, enkä tiedä miksi nykyäänkin katse kääntyy kumppareihin kun ne on jollain jalassa. Viimekesänä vaan tajusin että jokin niissä on. Olin maalla ja lämmin päivä pelkät speedot jalassa ja olin lähdössä tekemään jotain ja vedin kontiot paljaisiin jalkoihin. Siinä puuhaillessa, tajusin miten kiihottavalta ne tuntuivat jaloissa ja se tuoksu... Väkisin alkoi keulimaan ja olisin toivonut että joku olisi tullut ja nähnyt minut 22 vuotiaan timmissä kunnossa olevan kundin, pelkissä pienissä housuissa ja kontioissa. Vaan eipä, ollut ketään paikalla, saati kommentoimassa. Jostain syystä, keksin lähteä, sivummalle metsään ja heitin spedot pois ja munasiltani pelkät saappaat paljaissa jaloissa, raivasin tietä läpi pusikoiden, nokkosten. Havut ja katajat raapivat ja nokkoset polttivat, menin vain päämäärättömästi eteenpäin. Hirveä stodis päällä ja siinä eteenpäin rämpiessäni, itse koskematta seisovaan kulliini, tunsin valtavan mälin ja orkun tulevan. Pakko oli maata sammalikossa ja levätä ja miettiä mikä juttu tämä oikein oli. Vedin vielä kunnon lastin siinä maatessani. Tajusin miten risut, havut ja nokkoset olivat iholleni tehneet, olin täysin raapaleilla ja poltteilla ja kivun tunne tuli vasta, käteenvedon jälkeen. Siitä hipsin takaisin mökille, putsaamaan haavoja jne.. Ja olin nyt tyytyväinen kun kukaan ei ollut näkemässä. Viime kesän aikana toistin tämän, munasillaan kontiot paljaissa jaloissa "terapian", aina tilaisuuden tullen ja sama juttu jokakerta - mahtavaa. Vieläkään en tajua mikä tässä niin kiihotti, uudestaan ja uudestaan. Oliko se nämä risut, havut, nokkoset jotka piiskasivat minua siinä painellessani ja alapääkin sai kunnon käsittelyä metsältä ja sattui, mutta vasta jälkeenpäin, vai kiihottivatko ne saappaat jalassa? Asia edelleen täysi mysteeri, mutta mahtava sellainen. Olen kokeillut runkatessa pitää pelkkiä kontioita jalassa, hyvältä tuntui, muttei niin mahtavalta kuin nämä kesän metsäretket. Nyt vain täytyy odottaa, uutta kesää ja uusia seikkailuita metsään. Onko muilla vastaavia kokemuksia ja oletko saanut selville, mikä niissä kiihottaa.
      Poikasesta muistan kyllä että saappaissa ja niissä pikkuhousuissa risut raapivat, mutta se ei tuntunut silloin mukavalle ja varsinkin jos oltiin porukalla jotain hommia tekemässä ja narisin miten risut tmv. raapi. Faija vain totesi että niin ne raapivat meitä muitakin (kaikilla saappaat, sortsit tai pikkuhousut) ja lopeta tuo narina tai hän voitelee kunnolla koivuniemenherralla pakarasi - jäi voitelematta. Ja toisen jutun muistin kun jo vähän isompana poikana serkkupojan kanssa olimme, veneellä kalassa, varustuksena saappaat ja sortsit. Ja jutut menivät siihen malliin että heitettiin sortsit nilkkoihin ja veneen pohjalla tutkittiin toisiamme ja runkkailtiin.
      mutta en näitä kumpaakaan asiaa muistanut, kuin kesän lopussa ja eivät nuo nyt niin ihmeellisä asioita olleet että siitä olisi johtunut tämä, saapas juoksu metsässä - vai olivatko sittenkin? Ja elääkö minussa kuitenkin jonkinlainen fetissi saappaisiin ja vähän muuhunkin.

    • kummarireiska

      Kuten monella muullakin, minullakin herääminen kumisaapasfetissiin tapahtui tilanteessa jossa jouduin hieman vastahakoisesti käyttämään naisten saappaita. Se oli 2000-luvun alkupuolta kun vikingin nauhallisia pitkävartisia retrosaappaita oli jo markkinoilla, kun olin vielä koulussa ja meillä oli jonkinlainen luonnontuoteteemapäivä. Luokkamme tehtävänä oli jossain vaiheessa päivää kerätä puolukoita, eikä suurin osa porukasta ollut osannut varautua tarpomaan sateen kastelemassa metsässä, eikä osalla täten ollut kumisaappaita mukana. Osalla tietoisena valintana, mutta itselläni ei tainnut tuolloin edes olla omia saappaita. Pienehkö koulu kun kuitenkin oli kyseessä, säilyttivät niin opettajat kuin oppilaat monesti kamppeita koululla. Ei silloin kukaan vienyt kumisaappaitaankaan kotiin, sillä liikuntatunneilla saattoi olla suunnistusta useampana kertana peräkkäin. No, koulultahan tietysti löytyi lainaksi kumpparit heillekkin joilla niitä ei ollut mukana. Osalle opettajilta tai koulun varastolta, lopuille kavereilta ja muilta oppilailta. Minähän en kerennyt sitten varaamaan miesopettajilta tai varastosta sopivia saappaita, joten lainasin käytävältä suurimmilta näyttävät alempien luokkien oppilaiden kumppareista. Ne olivat juuri tuollaiset nauhalliset viking retrot, kirkkaan punaiset ja muistaakseni kokoa 38. Suurempia tai edes miesten mallisia saappaita ei ollut, sillä eihän kovat pojat käyttäneet kumisaappaita koulussakaan. Pari muutakin poikaa luokaltani joutui lainaamaan alempien luokkien tyttöjen saappaita.
      Sulloessani jalkojani noihin saappaisiin tunsin hienoista painetta alapäässä, enkä ymmärtänyt edes siinä tilanteessa mistä se johtui. Päivän mittaan metsässä poimiessa marjoja stondis iski monesti, ja yhdistin sen noihin saappaisiin jotka puristivat jaloissani, kiilsivät märkinä ja vingahtelivat aina osuessaan toisiinsa. Marjanpoiminnasta ei meinannut tulla mitään kun keskityin vain noihin saappaisiin ja siihen tunteeseen jonka ne laukaisivat. Koko päivä oli intensiivinen, eikä koulullekkaan palatessa ehditty missään välissä vaihtaa ulkokamppeita pois joten ne kumpparit olivat käytössäni koko päivän, eikä minulla tietenkään ollut mitään sitä vastaan. Ruokailun yhteydessä sain ensimmäisen tilaisuuden käydä vessassa, eikä kestänyt montaa sekuntia kun roiskahti. Käytin saappaita päivän aikana pari kertaa poissa jalasta oikaistakseni läjässä olevat varpaani, mutta pikkuveitikassa oli hillitsemistä aina kun vedin ne takaisin jalkaani. Toisen kerran vessassa käydessäni kokeilinkin ottaa toisen saappaan pois jalasta, nuuhkia sitä niin sisältä kuin ulkoakin ja hieroa sillä jäykkää kaluani. Aikani touhuttuani laukesin saappaaseen sisälle, mistä tietenkin hieman säikähdin. Nokkelana poikana tietenkin pyyhin mällit kumpparista ja kastelin hieman sisäpintaa vedellä että märät läntit menisi sen piikkiin että metsässä olisi jostain valahtanut vettä varresta sisään. Ehkä se ei ollut hyvä idea, sillä päivän päätteeksi en meinannut saada märkää liian pientä kumpparia pois jalasta, mutta haikein mielin jätin ne lopulta koulun käytävään entiselle paikalleen. Sen jälkeen olen mielelläni lainannut tyttöjen tai naisten kumisaappaita vaikka tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja, aina on mennyt ikäänkuin huumorin piikkiin.
      En vieläkään siis ole saanut selville mikä kumisaappaissa siis kiihottaa, mutta yhdistän sen jotenkin nolaantumisen tai kiinnijäämisen riskiin, vaaraan ja kiellettyyteen. Eihän kovat pojat käytä kumisaappaita, vielä vähemmän tyttöjen kumisaappaita.

      • rpogihfjdöfpogi

        ''Eihän kovat pojat käytä kumisaappaita, vielä vähemmän tyttöjen kumisaappaita.''
        Eivät ainakaan ne, jotka luulevat olevansa ''kovia'' poikia. Oikeasti kova poika kyllä vetää ne kumisaappaatkin jalkaan välittämättä kenenkään mielipiteistä.


      • ghkhgkgkhhk
        rpogihfjdöfpogi kirjoitti:

        ''Eihän kovat pojat käytä kumisaappaita, vielä vähemmän tyttöjen kumisaappaita.''
        Eivät ainakaan ne, jotka luulevat olevansa ''kovia'' poikia. Oikeasti kova poika kyllä vetää ne kumisaappaatkin jalkaan välittämättä kenenkään mielipiteistä.

        Juuri niin ja muitakin värejä kuin mustaa.


    • Saapastellen

      Oltiin Vaimon kanssa kaupunkilomalla ja sattui sopivasti loskakelit, joten kerättiin hieman huomiota. Hänellä punaiset reisipituiset Pleasuret ja minulla Hänen punaiset Hunterit. Kyllä seksi leikit kiinnosti sillä reissulla. Ei olis kehdattu omalla paikkakunnalla, joka on suhteellisen pieni.

      • Kumikas

        Onnellinen, jos vaimollasi suunnilleenkaan saman kokoinen jalka. Kokemusteni mukaan kumisaapas menee jalkaan ja on vielä suhteellisen miellyttävä pitää pari- kolme numeroa liian pienenäkin. Neljä- viisi numeroa liian pieniä ei saa enää edes jalkaan. Meillä kokoero kuusi numeroa, joten ei olisi meillä mitenkään mahdollista. Koot 43-37. Millaiset kokoerot teillä?


      • Saapastellen

        Meillä molemmilla jalka kokoa 41 joten voin saapastella hyvin myös Vaimoni muissa kengissä.


      • gummimies

        Hunterit kyllä tiedän mutta pleasuret? Ei tietoo mistähän löytysi kuvia tms. onkohan hyvinkin SEXYT?


      • Auttava.kuvahaku.koneell
        gummimies kirjoitti:

        Hunterit kyllä tiedän mutta pleasuret? Ei tietoo mistähän löytysi kuvia tms. onkohan hyvinkin SEXYT?

        Ei mitenkään hassummat ilmestyksenä

        http://www.pleasure.fi/pleasure/index.php/en/

        Hakuneella löytyi tuollaiset, lienevät kyseiset Pleasuret


    • Meillä on 38 vaimolla ja itsellä 38.voime käytää toistemme saappaita.Käytämme myös niitä,se on kiihotavaa.

    • Saapastopi

      Kumin tuoksu ja kiilto. Tietysti kumissa on eroja. Luonnonkumista tehdyt Nokian Lauroissa on ihana kumi.
      Mitä pitemmät varret, sitä seksimmät. Korkokumpparit ovat seksikkäimmät.

    • muamiestelijä

      mulla on jalan koko 42 ja vaimolla 40, käyttää 37-40 kokoisia kumisaappaita ja minä niitä samoja, 38 punaisia kontioita tai vaaleanpunaisia haita muulloin, 39 tai 40 koon mustia kontioita ihmisten ilmoilla

      • Kumisaapasmies

        Itselleni fetissi kumisaappaisiin kehittyi joskus murrosiässä,en tosin sitä fetissiksi silloin tunnistanut.Asia on valjennut vasta aikuisena.Nykyään vaimoni kanssa se ei ole mikään salattua asia,toki pitkään asiaa piilottelin.Kunnes vaimoni sattui ostamaan punaiset kumisaappaat.Ja niinhän siinä kävi,että fetissi aktivoitui!Sain houkuteltua vaimoni rakastelemaan ulkona kesäisin punaiset kumisaappaat jalaissaan.Vasta pari vuotta tämän jälkeen asian uskalsi ottaa esiin.Olin salaa esim.tyydyttänyt itseäni vaimoni kumisaappailla/kumisaappaisiin tai pitänyt niitä jalassani esim.yksin siivotessani(meillä kummallakin jalan koko 40).
        Nämä ovat nyttemmin jääneet ja vaimoni kiihottaa minua kumisaappaillaan tai ottaa ne mukaan makuukamarinkin puolelle.Itse hän ei saappaista kiihotu,mutta on ilmeisesti huomannut saavansa kiihkeämpää seksiä ne jalassaan.


    • ipopklököipoköki

      Sama juttu, naapurimökin rouva oli monta kertaa yrittänyt vikitellä minua siinä onnistumatta. Oli kai huomannut kinnostukseni ja kerran tuli käymään, kun olin yksin saunaa lämmitämässä. Rouvalla oli päällään vain bikinit, joista rouvan isot rinnat tursuivat ulosja jalassaan Viking retro punaiset narusaappaat. No niinhän siinä kävi, että lankesin ja rouvakin kehui kaniksi, kun nussin kuin viimeistä päivää seksikästä saaapasnaista.

    • huntermies

      En tiedä miksi just kumisaappaat ovat ne kaikista parhaimmat, vaikka muunkinlaiset saappaat kiinnittävät huomioni, kun nainen tulee vastaan. Muilla miehillä kumisaappaat nähdessäni mitään ajatuksia ei juurikaan herää. Onhan ne mukavat jalassa sateella kävellessä ja mielelläni käytän mustia Huntereita kaupungilla. Jotkut tuijottaa, mutta se ei häiritse. Viime talvena naureskelin salaa ihmisille, jotka loikkivat sohjoisilla kaduilla nilkat vilkkuen.

    • LenattaiHait

      Minulle kumisaappat ovat kiihottavia aina ei ole väliä ovatko ne miehen tai naisen jalassa tai sitten muuten vaan. Ei ole väliä onko ne uusia vai vanhoja, Hait, Kontiot ja halpis saappaat sekä tyylikkäät naisten kumisaappat kaikki käy. Jo kumisaapas itsessään kiihottaa ja varsinkin naisen tai miehen pohjetta vasten. Vaimoni käyttää silloin tällöin Lenoja sängyssä koska tietää, että se kiihottaa minua on joskus jopa hyväillyt itseään kumisaappaalla. Kumin kosketus tuntuu hyvältä ja kiihottaa minua ei sille vaan voi mitään.

      • Kumisaapasmies

        Itselläni ovat hieman erilaiset mieltymykset.Kumisaappaiden pitää olla värikkäät tai mielellään naiselliset.Sillä ovatko kumisaappaat uudet tai vanhat ei ole merkitystä.Vaimollani on punaiset nokialaiset ja itse hankkimani nokian lenat,jotka tosin ovat vielä makuuhuoneen puolella testaamatta.
        Itsestäni kumin kosketus tuntuu hyvältä ja kiihottavalta.Itse en rakastellessa kumisaappaita käytä,mutta vaimoni vetäessä saappaat jalkaan,...on kiihko suunnaton.
        Minkalaiset lenat vaimollasi on käytössä?


      • Raimokkari

        Mun vaimolla on mustat 39 lenat. Ne on vain sänkykäytössä, itse himoitsisin vaimon jalkaan punasia Kontiota tai Hai saappaita.


      • Zaapaztelija

        Myös uusien nokialaisten tuoksu on huumaavaa!


    • Saapastellen

      On kyllä kiihottavaa kulkea punaisissa kumisaappaissa julkisesti, viikonloppuna käytiin Vaimon kanssa Jns Amarillossa Drinksuilla. Sielläpä nuori uros lyöttäytyi seuraamme ja kehui asusteitamme varsinkin saappaitamme. Olisi halunnut mukaan huoneesemme mutta ei vielä tohdittu, vaimo olisi kyllä halunnut, pantiin mietintään.

    • dddasssssss

      Mitä uros olisi halunnut tehä

    • Saapastellen

      Kehui jalkineitamme ja olisi halunnut kokeilla niitä. Kehui myös rakastajan taitojaan ja elimensä kokoa, siitä Vaimo hieman innostui. Mutta kun ei suostunut wc:ssä näyttämään elintään, niin jätettiin harkintaan ja sanottiin että katsotaan joskus toiste kun hän ei ole niin alkoholin vaikutuksen alainen ja toivotettiin hyvät illan jatkot.

    • Ihmetteleväsaapasmies

      Tämä näyttää lähes täysin olevan miesten fetissi.Onkohan olemassa naisia,jotka kiihottuvat kumisaappaista?Tai joille kumisaappaat ovat jonkinlainen fetissi.
      Meilläkin tämä on minun juttuni;eivätkä kumisaappaat vaimoani sytytä vaikka silloin tällön hän suo minulle nautinnon fetissistäni.

      • 119_paria_tänään

        Kumisaappaat eivät ole naisten fetissi, vaan miesten. Liittynee siihen saappaan jalkaan vetämiseen, pehmeään tuoksuvaan kumiin ja kiiltävään pintaan jota voi alitajuisesti verrata itse seksiin. Minua eivät likaiset ja haisevat tai kääntövartiset kumpparit kiinnosta, vaan saappaiden pitää olla puhtaat ja kiiltävät Nokian korkokumpparit, pitkävartiset Hunterit tai värikkäät Kontiot tai Hait. Itse tajusin oudon kiinnostukseni kumppareihin murrosikäisenä saatuani uudet ruskeat Jollet, vaikka aikaisemmin olin ollut sitä mieltä, että noita saappaita en ikinä jalkaani laita. Myös siskojeni Jollet kiihottivat vaikka eivät jalkaani mahtuneetkaan. Nykyisin en pysty olemaan ostamatta kaikkia uusia erivärisiä kiiltäviä Haisaappaita ja Huntereita. Kontio Classicit ovat minulle varsinaisia kammotuksia, eikä Evitoja tai Lenoja enää valitettavasti ole saatavana.


    • jjghghgfghgfghf

      Tänään näin yhden nuoren naisen valkoiset kontiot jalassa. Kyllä valkoiset kontio kumisaappaat hyvännäköisen naisen jalassa saa katseen nauliintumaan niihin.

    • jöjäkäj9pj

      Ehkä se on se, että kuten täälläkin näkee, niin kumisaappaat saavat jotenkin kohtuutonta huomiota. Mistä muusta vaatekappaleesta puhutaan samalla intohimolla.
      Suomi24 muoti/kengät palstallakin näkee milenkiintoisia kommentteja siitä mitä värejä miehet saavat pitää. Mitä se oikeastaan toiselle ihmiselle kuuluu, mitä toinen pitäää päällään. Toki toisen asusta voi pitää tai olla pitämättä, mutta ei toisella ole oikeutta päättää toisen asusteista.

      • ihailua

        Ei kai kukaan ole ainakaan täällä päättämässäkään toisten asusteista.
        Lähinnä kai kivan näköiset asuvalinnat herättävät ihailua.


    • fetisseistäparhain

      Viikonloppu tulossa,lapset yökylässä,vaimon kanssa kahdestaan.Saunotaan ja tissutellaan.Jutellaan ja nautitaan.Hyväillään ja kiihotutaan.Ilta huipentuu ihanaan seksiin.Vaimoni vetää jalkoihinsa punaiset kumisaappaat,seisokki on valtaisa ja vaimo saa kivikovaa munaa.
      Tämä vaikutus vaimoni kumisaappailla on minuun.

      • Saapastellen

        Viikonloppuna Kuopioon saapastelemaan punaiset reisipituiset Pleasuret Vaimolle mukaan, mutta taitaa käyttö jäädä vain hotellisaapasteluksi ja huonekäyttöön, kun pakkaset on niin kovat. Kaupungille talvisaappaissa, jotka löytyy molemmilta.


      • imemua

        Mikähän niissä kumppareissa kiinnostaa, varsinkin punaisissa? Oisko ollu iskuri.net oikein kuvan kanssa, kun miehenmetsästystä saapasnaiselle. Minua kiinnostaa enemmän muut asiat :)


      • Bimies2

        Mikä sua kiinnostaa?


      • Hyväidea

        Tuo viikonloppu kotona tai hotellissa kahdestaan ja saappaat leikeissä mukana, kuulostaa enemmän kuin hyvältä.
        Pitääpä alkaa valmistelemaan saapasviikonloppua vaimon kanssa.


      • justjajoo
        imemua kirjoitti:

        Mikähän niissä kumppareissa kiinnostaa, varsinkin punaisissa? Oisko ollu iskuri.net oikein kuvan kanssa, kun miehenmetsästystä saapasnaiselle. Minua kiinnostaa enemmän muut asiat :)

        Aika sexy kuva, mutta ei taida olla mikään nuori tyttönen mallina.......minua puhutteli eniten ne valkoiset korkokumisaappaat.


      • 119_paria_tänään

        Vaimollasi punaiset kumisaappat, oikeasti hienoa, mutta tällaista haaveilijaa kiinnostaa erityisesti mikä malli. Hait, Hunterit, Kontiot vai mitkä?


    • jfsdösjfsöfsfs

      Sehän se kummallista onkin. Jos menee punaisissa kumppareissa kaupungille, niin varmasti saa katseita ja joku aina jotain sanookin punaisista saappaista. Punaisesta piposta tai hupparista kukaan ei ole kinnostunut.

      • VähempiRiittäis

        Tää sun punaiset kumisaappaat ampuu vähän yli, teet väkisin tekemällä ongelman sinne missä ei ongelmaa ole... joka ketjussa.


      • Oikeassa_olet
        VähempiRiittäis kirjoitti:

        Tää sun punaiset kumisaappaat ampuu vähän yli, teet väkisin tekemällä ongelman sinne missä ei ongelmaa ole... joka ketjussa.

        Mielit jotta vain tuo "yksi" ampuu punaisista yli, olet samanmoisen valituksen aikoinaan punaisten "yliampumisestasi" jkanut minukin kommenttini perään, ehkä se "punainen" onkin isompi juttu kumppareissa kuin sinun ajattelukapasiteettisi kykenee käsittelemään, ainakin itse itsellesi olet tuosta punaiesta tehnyt itsellesi näemmä nyt ylitsepääsemättömän tngelman.

        Tosin minulle kommetoidessasi punaisista kumisaappaista et huomannut / ymmärtänyt keskustelun liittyvän Punaiseen tabuun - punaisiin haisaappaisiin.

        Jotta jos jatkossa keskittyisit itse keskustelun aiheisiin kommentointiin kirjoittajien arvostelun sijasta ilman parempaa profilointi taitamistasi


      • EiOngelmaa
        Oikeassa_olet kirjoitti:

        Mielit jotta vain tuo "yksi" ampuu punaisista yli, olet samanmoisen valituksen aikoinaan punaisten "yliampumisestasi" jkanut minukin kommenttini perään, ehkä se "punainen" onkin isompi juttu kumppareissa kuin sinun ajattelukapasiteettisi kykenee käsittelemään, ainakin itse itsellesi olet tuosta punaiesta tehnyt itsellesi näemmä nyt ylitsepääsemättömän tngelman.

        Tosin minulle kommetoidessasi punaisista kumisaappaista et huomannut / ymmärtänyt keskustelun liittyvän Punaiseen tabuun - punaisiin haisaappaisiin.

        Jotta jos jatkossa keskittyisit itse keskustelun aiheisiin kommentointiin kirjoittajien arvostelun sijasta ilman parempaa profilointi taitamistasi

        Tämä "ongelma" tai "tabu" on vain ja ainoastaan sinun pääsi sisällä mitä yrität ylläpitää eri palstoilla, usein myös itse itsellesi vastaten.


    • Kumpparifettari

      Punaiset tai ei, jokin kumisaappaissa vain kiihottaa. Jo pelkkä kumisaappaan ulkonäkö herättää huomion. Kumin kiilto tai kuluneisuus. Kumipinnan tuntu. Kumin tuoksu. Myös kumisaappaan sisäosan haju poikkeaa aina täysin muista jalkineista. Kumpparit on vain pirun sexyt.

    • Kontiokonsta

      Mahdollisimman pitkät varret innostavat minua ja hiukan kulahtaneet saappaat. Kysyinkin miten uusista kumisaappaista saisi helpoimmin kiillon pois.

      • Kokemustaon

        Kiilto lähtee kyllä normaali käytössä pois aika nopeasti. Jos haluaa nopeuttaa asiaa, niin upottavassa hiekassa käveleminen hioo kyllä saappaasta aika äkkiä kiillon pois. Esimerkiksi hiekkarannat mainioita paikkoja tällaiseen. Lumien sulaminen pitää odotella nyt.


    • pissimikko

      No ne hikiset,kosteat kumpparit ja kosteat sukat,

    • kannattaakäydäkatsomassa

      Sivustolla www.booted-babes.com valitse updates ja selaa hieman alaspäin ruutua. Vastaan tulee kuvasarja jossa mies seksileikkien jälkeen runkkaa lastit tyttöystävän punaisten Hunter saappaiden varsille.
      Se on varmaan se kiihottavuus lyhyesti kuvattuna.

    • punaset_kumpparit

      Liian harvoin näkee. Viime viikolla bongasin loskakelissä nuoren naisen pitkävartisissa punasissa. Kyllä pää käänty ja jäin miettiin, että tajusko se....

    • olen samaa miettinyt mutta sitten ku näin ihan vain kenkäliikkeessä tai siis joku urheilupuolen warehouse kyseessä ja näin Tretornin korkokumisaappaat niin ihastuin ja "kiihotuin" samantien..mutta en ole koskaan tajunnut mikä normaaleissa kumppareissa vetää puoleensa ! ? !

    • Raisa5

      Olen nuori nainen , ja kumisaappailla autoilu tuntuu vaan niin hyvältä. Laitan ne usein jalkaan, kun lähden autoilemaan. Kai se on se polkimien painelu, mikä kiihottaa.
      Saappaat on kyllä monesti valmiina jalassa, sillä pidän niitä sisäkenkinä. Ne on niin mukavat siivouksessa ja kaikessa muussa. Itsepuolustuksessa potkiminen on hyvä taito. Se tuli tässä selväksi, kun yksi tyyppi tuli päälle. Minä potkaisin ensin polvella, ja sitten käytin saappaita potkimiseen. Pääsin tilanteesta eroon, kun potkin saappailla.
      (Minulla on keltaiset Hai-saappaat)

      • tii9

        Minäkin olen keski-ikäinen nainen. Ja ne saappaat , käytän niitä autoilussa.
        Ne on sellaiset punaiset Hait. Käytän niitä usein autoilukenkinä.
        Se minua kiihottaa , että saisi kumisaappailla potkia.


    • Fantsumies

      Kyllähän se on kokonaisuus, kun saappaat on siistit ja hieman valtavirrasta poikkeavat esim. vartta sekä väriä on ja käyttäjä osaa kantaa niitä ylpeydellä rinta rottingilla niin kyllä katseet kääntyvät.

    • dexsi

      Kumisaappaat kiihottaa minua ja vaimoani rakastelemme kumisaappaat jalassa
      Molemmat saamme hyviä orkasmia

    • Gummimies

      Kumin tuoksu ja kosketus kalulla tietysti!

    • Gummimies

      Kuka haluaisi nautiskella hai- tai kontiosaappaista kanssani livenä tai skypessä? Tai vaan katsella nautintojani?

    • Kumpparifettari

      Tuohon keskustelun aloitukseen palatakseni mikä kumisaappaissa kiihottaa, niin voisin sanoa että kysymykseen on yhtä mahdotonta vastata, kuin siihenkin mikä verkkosukissa tai untuvatakeissa jotakuta kiihottaa. Ei siihen voi oikeastaan sanoa, kuin että kaikki. Niissä kiihottavissa yksilöissä. Ei kumpparifettariakaan kaikki kumpparit kiihota.

      • 119_paria_tänään

        Ei todellakaan. En voi ymmärtää miksi ihmiset käyttävät jotain tretorneja tai tarjoustalon halpasaappaita. Minä kiinnitän huomioni vain värikkäisiin hyväkuntoisiin haisaappaisiin tai Kontio Originaaleihin tai Hunter gloss saappaisiin tai Nokian naisellisiin malleihin.


      • Gummimies

        Kyllä kumisaappaiden pitää olla Hait, Kontiot tai Huntersit ja tietysti kiiltävät. Niistä kiihotun ja nautin. Niitä on mulla paljon.


    • Sai9

      Minuakin kiihottaa , kuten Tii9 , Hai-saappailla potkiminen. Olen nuorehko nainen , laitan usein siivotessa matot nurkkaan , joita minä sitten potkin saappaillani. Minä kiihotun niin , että tuntikin menee , kun minä potkin.

      • Älä_viitsi_naurattaa

        Kaiken lisäksi olet vielä sama henkilö kuin Tii9. Et osaa edes kirjoittaa kunnolla. Oletko ulkomaalainen vai eikö suomen kieli kuulu vahvuuksiisi?


    • Retkeilyä

      Käymme vaimoni kanssa kesäisin muutaman kerran luontoretkellä metsässä. Pukeudumme molemmat farkkuihin (vaimolla leikattu farkkujen haaroväli auki) ja Nokian mustiin kumisaappaisiin. Kaikki retket johtavat kiihkeisiin naintisessioihin kumisaappaissa - joskus jopa alasti pelkissä kumisaappaissa. Joskus nain häntä farkkujen haarovälin reiästä.

      Molemmat olemme kyllä tosi kiihottuneita ja aina metsäreissulle lähtiessämme tiedämme päätyvämme naiskentelemaan. Yli 20 kesää olemme tätä harrastelleet.

    • Lomittajana

      Itse käytän pinkkejä hunttereita ja monesti wetlook legginsit yhessä. Varmaan kiihotun siittä kun miehet töllää😊 ja möksällä käytän lisänä kumihanskoja. Samoten lomittamassa on monenlaista suojainta.mutta saappaat on ihan must. Hunterit punaiset vihreät siniset pinkit ja miehellä esim mustat on namut😊

      • Gummimies

        Sinusta kiihotun todella


      • Tarinatäti
        Gummimies kirjoitti:

        Sinusta kiihotun todella

        Varmasti. Onhan tämä ''lomittaja'' ihan etevä satutäti!


    • dexsi

      Seksikäät kumisaappaat Wedge High/Originals
      Julia Lundsten hienot ja todella seksikäät

    • kaija44

      Minä laitan kumisaappaat kun on loskaa. Ei niinkään kiihota, mutta on mukavat jalassa.
      Joudun työssäni kotihoidossa ajamaan paljon autoa, siinä täytyy paljon painella polkimia. Hai-saappaat on hyvät.

    • Kääntiskontio

      Mikä kumisaappaissa kiihottaa?
      Vähän sama asia, kun kysyä villapaidoista tai lävistyksistä kiihottuvalta, että mikä niissä oikein kiihottaa. Ei sitä pysty selittämään sellaiselle, jota kyseinen asia ei kiihota.

      • Hyvä-näkemys

        Edelliseen viitaten, mikä kumisaaasmallissakin kiihoittaa, nainen sen käyttäjänä, kontio ei malliltaan miesmäisenä ei niin säväytä kirjoittanutta, mutta hait tai erinäiset naisten kumpparit.
        Mikä kumppareissa kiihottaa se on jokaiselle oma mieltymys, joillekin tosin miesmäisyys saappaassa on se jokin jolla saa riisuttua pelon naista kohtaan, näin sen näen mm. kontiodiggareiden kannalta olevan, pitää riisua naisesta loput naisellisuuden rippeetkin


    • Kombinaatio

      Saattaa olla. Maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistäminen tunnetusti säväyttää. Varrellinen saapas tosin itsessään on aina maskuliininen. Muotoilu, korko tai koristeet eivät muuta sitä tosiasiaa, että alunperin pitkävartiset saappaat olivat yksinomaan miesten jalkine. Vielä sata vuotta sitten naiset käyttivät korkeintaan nilkkapituisia saapikkaita.

    • ukm-61

      Tosi vaikea loppujen lopuksi yrittää selittää mikä niissä kiihottaa...kiiltävä kumi, eri värit, reilun kokoisten kumisaappaiden pitäminen jalassa kun ne "lonksuu" kävellessä, jotenkin vain se tunne kun käyttää kumisaappaita ei "purista" niin kuin normi kenkä, ja naiset kumisaappaissaan vaan niin kiva näky.

    • dexsi

      Nain erästä vanhaa rouvaa rouvalla oli punaiset kontiot jalassa oli erittäin kiimast naimista

    • dexsi

      Punaiset kiiltävät kontiot Onhan ne hienot seksikkäät

    • marja89

      Minua naisena kiihottaa siniset Hai-saappaat. Minulle on nautinto laittaa ne jalkaan. Pidän niitä sisällä jalassa , niillä on niin mukava astella. Sitten kun lähdettiin lomareissulle pohjoiseen , niin olin kuskina . Laitoin jalkaan Hai-saappaat , ajoin autoa , saappailla poljin polkimia . Ajoin myös takaisin,
      Hait oli jalassa.

      • Anonyymi

        On hienoa , että toisellakin naisella on kiinnostusta kumisaappaisiin. Minullakin on Hai-saappaat , ja ne on kovassa käytössä. Pidän niitä lähes päivittäin . Autoiluun laitan usein saappaat jalkaan , kun ajoin äskettäin pitemmän reissun , niin ajokenkinä oli minulla Hait.
        Vaihdoin sitten ´normikengät `muuhun käyttöön. Paluumatkalle oli taas mukava laittaa
        Hai-saappaat jalkaan. Vaikka annoin autolle välillä paljon saapasta , niin ei kamera välähtänyt.


    • Anonyymi

      Itse olen oman kumisaapasfetissini synnyn ruotinut aika tarkoin. Alakoulussa 60-luvulla ilmestyi syksyllä tytöille punaisia ja valkoisia kumisaappaita. Kun aiemmin oli ollut vain mustia tai ruskeita. Väri sai niissä katseeni jotenkin viihtymään. Ei sitä tunnetta silloin tiennyt, eikä ymmärtänyt. Olinhan vasta 8-9 ikäinen. Kotiini tuli sitten ollessani jo oppikoulun eka luokalla, nainen kotiapulaiseksi. Sillä oli punaiset pitkävartiset kumisaappaat. Aloin usein vierailla naulakossa niitä saappaita katselemassa. Kevät talvella leikin lumihangessa ja keksi kiivetä varaston katolle hypätä sieltä lumipenkalle. Viimein siinä leikissä jäivät omat kumisaappaani lumikasaan jumiin. Pääsin pois saapaistani ja sukkasillani menin sisälle kertomaan miten oli käynyt. Silloin apulainen sanoi, että ota hänen kumisaappaat ja käy kaivassa omasi pois. Silloin joku sähkövirta kulki minun lävitseni ja pippeli värähti.
      Olin ihan hurmiossa kun sain ne punaiset kumisaappaat jalkaani! Kaivoin kauan omia saappaitani hangesta, jotta sain nauttia punaisten saappaiden tuomasta mielihyvästä. Tuosta sitten alkoi taival kumisaapaiden parissa, joka ei ole loppunut vieläkään!

      • Anonyymi

        Missäpäin niiden kanssa puuhastelet?
        T.um54hesasta


      • Anonyymi

        Muistatko minkä merkkiset saappaat ne olivat ja kuinka pitkät varret niissä oli?


      • Anonyymi

        Etpä ole tuota suuntimaa kommentoinut,vaikka kohta jo vuosi vaihtuu... t.um54Hesasta

        -muita iäkkäämpiä Hesalaisia saapasharrastajia?


    • Anonyymi

      Kyllähän fetissien syntymiseen on aina syynsä.Oleellista on kuitenkin hyväksyä ne omaan seksuaalisuuteen kuuluvina. Ja jos vielä puolisokin ymmärtää fetissin merkityksen, niin ollaan jo pitkällä. Esim. Itselläni on fetissi naisten kumisaappaisiin ja vaimoni hyväksyy tämän. Näin kumisaappaat ovat välillä mukana seksielämässämme. Kiihotun nähdessäni saappaat vaimoni jaloissa, en niinkään muiden naisten käyttämänä. Toki ne huomaan ja rekisteröin. Kumisaappaiden tulee olla jollakin tapaa naiselliset; malli, väri tms. Mutta valtavan kiihottumisen ja erektion ne aiheuttavat.
      Terveisin ukon vm.66

      • Anonyymi

        Samaa vuosikertaa ollaan. Joo kiihotun myös Hai saappaaista ja etenkin kiiltävän punaisista Kontioista. Eilen tuli kyllä sattumalta uusi tuttavuus saapasfetissiin. Olin joulukylässä saunomassa ja saunan takkahuoneessa saunomisen jälkeen näin kauniisti takan liekkien loisteessa välkkyvät kiiltävät moonbootsit. Olivat hopean väriset satiini varrella. Fiilstelin niiden pintaa ja istuin kärkiosien päälle. Raju ote satiinivarsista sai aikaan erektion ja oli pakko rykiä niihin kunnon lasti. Hävetti niiden sotkeminen. Taisivat olla just pukin kontista tulleet. Oli helppo puhdistaa, joten tuskin aiheuttaa puhetta myöhemmin. Ihana uusi saapastuttavuus Kontioiden rinnalle, joten on pakko laittaa tilaukseen. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa vuosikertaa ollaan. Joo kiihotun myös Hai saappaaista ja etenkin kiiltävän punaisista Kontioista. Eilen tuli kyllä sattumalta uusi tuttavuus saapasfetissiin. Olin joulukylässä saunomassa ja saunan takkahuoneessa saunomisen jälkeen näin kauniisti takan liekkien loisteessa välkkyvät kiiltävät moonbootsit. Olivat hopean väriset satiini varrella. Fiilstelin niiden pintaa ja istuin kärkiosien päälle. Raju ote satiinivarsista sai aikaan erektion ja oli pakko rykiä niihin kunnon lasti. Hävetti niiden sotkeminen. Taisivat olla just pukin kontista tulleet. Oli helppo puhdistaa, joten tuskin aiheuttaa puhetta myöhemmin. Ihana uusi saapastuttavuus Kontioiden rinnalle, joten on pakko laittaa tilaukseen. :)

        Toki kiiltävät värikkäät kumisaappaat kiihottavat, joitain myös muut saappaat, mutta ei niitä sotkea saa! En edes omiini roiski eritteitäni, korkeintaan kumin kanssa voi nauttia.


    • Anonyymi

      Olen nainen , ja ostin Hai-Low kumisaappaat. Jotenkin olen nauttinut , kun ne on minulla jalassa. Kun alan siivoamaan , niin laitan ne jalkaan. Hyvä viedä matot ulos , kun on kengät valmiiksi jalassa. Tässä kun lähdin autoilemaan , niin tuli mieleen , että laitanpa saappaat jalkaan. Sillon tuli sellainen jännä tunne , kun painelin saappaillani auton polkimia. Jokin siinä kiihotti , varmaan se polkeminen. Tässä kun katsoin oikean jalan saappaani kantapäätä , niin siinä oli kulumisen merkkejä , on ollut usein kaasupolkimella.

    • Anonyymi

      Mikä kutakin kiihottaa on ovela juttu. Yksi kiihottuu toppatakeista, toinen uimahousuista ja kolmas kumisaappaista. Minua kumisaappaat kiinnostivat jo ennen kouluikää ja en osaa todellakaan sanoa mistä tämä kiinnostus lähti. Pihalla tuijotin isompien lasten kumisaappaita kateellisena, olisin halunnut samanlaiset. Kaikki mikä niihin liittyi tuntui jännältä, pitkä varsi ja kiiltävä kumipinta, vahva kumin haju ja se ääni mikä lähti kun joku juoksi isoilla kumisaappailla. Sitten alakouluikäsenä, taisi olla noin 9 vuotiaana sain omat oikein kunnon isojen poikien kumisaappaat, mustat Kontiot. Samoihin aikoihin tajusin että kumisaappaat liittyvät siihen omituiseen hyvään oloon joka tulee joka kerta kun vetää kumisaappaat jalkaan. Kavereitten kanssa mentiin pitkin metsiä ja etsittiin kuraojia joissa voi kokeilla saappaan varren riittävyyttä. Vesi nousi ja oli enää sentin päässä saappaanvarren reunasta, tuntui kuinka vesi puristi saapasta ja siloin se tapahtui, sanomaton hyvän olon tunne ja kalsarit kastuivat. Kun olin toisella kymmenellä myös tytöt ja tyttöjen kumisaappaat alkoivat kiinnostaa. Tytöilläkin oli silloin paljon Kontioita, aluksi mustia mutta myöhemmin tuli muitakin varejä, aluksi valkoisia ja sinisiä. Teini-iässä usein kiukutellaan vaatteiden kanssa ja varsinkin kumisaappaita pidetään noloina eikä kehdata käyttää, kaverit voivat pilkata. Minä en siitä piitannut, vaan pidin Kontioita koko kouluajan, myös lukiossa. Meidän lukioluokalla olin ainoa poika jolla oli kumisaappaat ja minun lisäkseni muutama tyttö jotka olivatkin hyviä kavereitani. Kumisaappaita käytän edelleen ja en osaa vieläkään selittää mikä niissä kiihottaa mutta hyvä näin.

      • Anonyymi

        Yläasteella 80-luvun puolivälissä pidettiin kyllä kontioita mutta varret piti niistä kääntää alaspäin kaksinkerroin.


      • Anonyymi

        Piditkö siis kumisaappaita sadesään lisäksi myös poutasäällä? Se vaatii jo rohkeutta.
        Luulen kyllä, että lukioaikanasikin muillakin oli kumisaappaita, mutta he eivät vain pitäneet niitä koskaan koulussa.
        Tuo alkuteksti kuulosti kyllä tutulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piditkö siis kumisaappaita sadesään lisäksi myös poutasäällä? Se vaatii jo rohkeutta.
        Luulen kyllä, että lukioaikanasikin muillakin oli kumisaappaita, mutta he eivät vain pitäneet niitä koskaan koulussa.
        Tuo alkuteksti kuulosti kyllä tutulta.

        Kumisaappaita käytin vain sadesäällä ja loskakeleillä. Ja totta, kyllä lukioaikana varmaan lähes kaikilla oli kumisaappaat mutta niitä ei kehdattu pitää koulussa, kaverit olisivat voineet pilkata. Olin tosiaan meidän luokalla ainoa poika joka käytti aina tarpeen tullen kumisaappaita. Saappaat olivat tietenkin mustat Kontiot ja minä pidin saappaan varret aina suorana, en koskaan taitellut niitä. En ymmärrä mikä idea on ostaa pitkävartiset kumisaappaat ja sitten taittaa ne kaksinkerroin. Saappaan kangasvuori kastuu ja likaantuu helposti ja taitoskohta murtuu pikkuhiljaa. Sitäpaitsi onhan ryhdikäs pitkävartinen ja kiiltävä kumisaapas todella hyvän näköinen. Luokan tytöt joskus kehuivat minua kun minulla oli kumisaappaat ja muut pojat menivät sohjossa märillä tennareilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumisaappaita käytin vain sadesäällä ja loskakeleillä. Ja totta, kyllä lukioaikana varmaan lähes kaikilla oli kumisaappaat mutta niitä ei kehdattu pitää koulussa, kaverit olisivat voineet pilkata. Olin tosiaan meidän luokalla ainoa poika joka käytti aina tarpeen tullen kumisaappaita. Saappaat olivat tietenkin mustat Kontiot ja minä pidin saappaan varret aina suorana, en koskaan taitellut niitä. En ymmärrä mikä idea on ostaa pitkävartiset kumisaappaat ja sitten taittaa ne kaksinkerroin. Saappaan kangasvuori kastuu ja likaantuu helposti ja taitoskohta murtuu pikkuhiljaa. Sitäpaitsi onhan ryhdikäs pitkävartinen ja kiiltävä kumisaapas todella hyvän näköinen. Luokan tytöt joskus kehuivat minua kun minulla oli kumisaappaat ja muut pojat menivät sohjossa märillä tennareilla.

        Eihän tuossa varsien taittamisessa kai järkeä ollut mutta aika suosittu juttu se joskus 40 vuotta sitten oli. Kai siinä oli mukana jotain kapinahenkeäkin ja olivathan kontiot jotenkin reteämmän näköiset niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tuossa varsien taittamisessa kai järkeä ollut mutta aika suosittu juttu se joskus 40 vuotta sitten oli. Kai siinä oli mukana jotain kapinahenkeäkin ja olivathan kontiot jotenkin reteämmän näköiset niin.

        Eihän noissa nuoruuden hommissa useinkaan järkeä ollut. Ensin mennään sohjossa tennareilla sukat märkänä ja sitten kun kovan väännön jälkeen joutui laittamaan kumisaappaat niin niistä taiteltiin heti varret pilalle. Kotiväki eli saappaitten maksaja ei varmaan kehunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän noissa nuoruuden hommissa useinkaan järkeä ollut. Ensin mennään sohjossa tennareilla sukat märkänä ja sitten kun kovan väännön jälkeen joutui laittamaan kumisaappaat niin niistä taiteltiin heti varret pilalle. Kotiväki eli saappaitten maksaja ei varmaan kehunut.

        Menivätkö ne edes pilalle varret kääntämällä, 80-luvun kontiot olivat vahvaa tekoa. Ei äitimuori ensin oikein muodista innostunut mutta antoi kyllä periksi kun huomasi että muillakin nuo oli. Omilla kaikilla kavereilla myös. Kaikkein hurjimmat vielä koristelivat vuorikankaan mm. bändien nimillä ja logoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumisaappaita käytin vain sadesäällä ja loskakeleillä. Ja totta, kyllä lukioaikana varmaan lähes kaikilla oli kumisaappaat mutta niitä ei kehdattu pitää koulussa, kaverit olisivat voineet pilkata. Olin tosiaan meidän luokalla ainoa poika joka käytti aina tarpeen tullen kumisaappaita. Saappaat olivat tietenkin mustat Kontiot ja minä pidin saappaan varret aina suorana, en koskaan taitellut niitä. En ymmärrä mikä idea on ostaa pitkävartiset kumisaappaat ja sitten taittaa ne kaksinkerroin. Saappaan kangasvuori kastuu ja likaantuu helposti ja taitoskohta murtuu pikkuhiljaa. Sitäpaitsi onhan ryhdikäs pitkävartinen ja kiiltävä kumisaapas todella hyvän näköinen. Luokan tytöt joskus kehuivat minua kun minulla oli kumisaappaat ja muut pojat menivät sohjossa märillä tennareilla.

        Vielä tuohon poutasäällä saapasteluun sen verran että muutaman kerran tuli oltua koulussa kumpparit jalassa myös poutasäällä. Aamulla katsoin heti herättyäni ikkunasta millainen ilma oli. Jos satoi vettä tai taivas näytti uhkaavalta niin ilman muuta Kontiot jalkaan kouluun lähtiessä. Joskus kävi niin että sää selkeni ja muuttui lämpimäksi ja aurinkoiseksi ja minulla oli kumisaappaat jalassa. Montaa saapasjalkaa ei näkynyt, joillakin oli vaihtokengät koulussa. Tiesin että kumisaappaani herättivät entistäkin enemmän huomiota aurinkoisena päivänä. Lukiossa oli usein pitkiä päiviä ja koko päivä tuli oltua saappaat jalassa, myös tunneilla. Kun tulin kotiin äiti totesi heti että oletko ollut kumisaappailla koulussa, siellähän paistaa aurinko. Kun riisuin kumisaappaat haju oli melkoinen, olivathan ne olleet jalassa yhtä soittoa jopa seitsemän tai kahdeksan tuntia.


    • Anonyymi

      Mulla ei ikinä ehtinyt sytyttää kääntövarsikontiot, vaan vasta värikkäämmät kumpparit. Käännepisteenä mulle oli joskus kouluaikoina, kun tätini lainas meillä käydessään mun pikkusiskon punaisia kontioita. Näky jäi mieleen, kun vakoilin ulkosaunaan kipittävää tätiäni, jolla oli yllään vain pakarat nippanappa peittävä pyyhe ja ne kontiot. Yöllä sitten salaa hiippailin kodinhoitohuoneeseen ja huomasin ne yhä hiestä märät punakontsut lattialla. Teinipojan innolla haistelin saapasta ja hieroin toisella kaluani. Pakko oli myös kokeilla, mahtuisiko ne jotenkin jalkaani, ja menihän ne. Siinä tilanteessa sain ekan tajunnanräjäyttävän orkun.

      • Anonyymi

        Käytinkin noita kontioita sitten aika usein salaa omiin tarkoituksiini. Kerran jopa lukioaikoina lainasin ne vaivihkaa matkaan kun meillä oli bilsan kenttätutkimuksen kurssi viikonloppuna suolla. Ei ollut vielä tuolloin koskaan jännittänyt niin paljoa, mutta muistaakseni kukaan ei tainnut edes mainita saappaistani mitään. Illalla vain mökin terassilla rivi isoja "miesten" saappaita, ja siellä välissä yhdet kirkkaanpunaiset kontiot, kokoa 37 tai 38 ja varren sisään kirjoitettuna pikkusiskoni nimi 😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytinkin noita kontioita sitten aika usein salaa omiin tarkoituksiini. Kerran jopa lukioaikoina lainasin ne vaivihkaa matkaan kun meillä oli bilsan kenttätutkimuksen kurssi viikonloppuna suolla. Ei ollut vielä tuolloin koskaan jännittänyt niin paljoa, mutta muistaakseni kukaan ei tainnut edes mainita saappaistani mitään. Illalla vain mökin terassilla rivi isoja "miesten" saappaita, ja siellä välissä yhdet kirkkaanpunaiset kontiot, kokoa 37 tai 38 ja varren sisään kirjoitettuna pikkusiskoni nimi 😄

        Hienoa että löytyy toinenkin joka on harrastanut kumisaappaita lukioaikana koulussa. Minä pitädyin aina mustissa Kontioissa, värikkäitä saappaita ihailin toisten jaloissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa että löytyy toinenkin joka on harrastanut kumisaappaita lukioaikana koulussa. Minä pitädyin aina mustissa Kontioissa, värikkäitä saappaita ihailin toisten jaloissa.

        Oli mullakin toki omat mustat kontiot, mutta en saanut niistä mitään seksuaalista irti. Tyttöjen kumpparien kohdalla en tyytynytkään vain ihailemaan, vaan rohkeasti itse asiaan aina kun tilaisuus sattui. Yhdet jalkaan ja toiset kalulle. Näin jälkeenpäin ajateltuna vähän riskaapelia hommaa, ei olisi välttämättä selitykset auttaneet 😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli mullakin toki omat mustat kontiot, mutta en saanut niistä mitään seksuaalista irti. Tyttöjen kumpparien kohdalla en tyytynytkään vain ihailemaan, vaan rohkeasti itse asiaan aina kun tilaisuus sattui. Yhdet jalkaan ja toiset kalulle. Näin jälkeenpäin ajateltuna vähän riskaapelia hommaa, ei olisi välttämättä selitykset auttaneet 😄

        Kukin makunsa mukaan. Toivottavasti käytit Kontioitasi ahkerasti koulussa että muut saivat ihailla niitä.


    Ketjusta on poistettu 109 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe