Islamin mukainen elämä

Koulun_penkille

Tällä planeetalla on nyt mahdollisuus elää Koraanin ohjeiden mukaan. ISIS noudattaa niitä täysin kirjaimellisesti. Myös Boko Haram pitää kiinni Koraanista ainoana ohjekirjana.

Turha on muslimien täällä Euroopassa alkaa huutelemaan islamin perään. Täällä ei moinen meno ole sallittua. Tietävät he kai, missä sitä Koraania kunnioitetaan?

Ja jos olet liberaali muslimi, etkä edes noudata Koraania - jätä koko usko sikseen ja ala opiskella.

6

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alfa123om2222

   Isis ja Boko Haram tuskin edustavat joka vuosisadan aluksi ilmestyvää Mujaddid uudistajataa tai Imaami Mahdia, jotka varsinaisesti ennalleen saattavat islamin hengellisesti eikä niinkään lihallisesti.

   Olen tutustunut Mujaddid persooniin hyvin vähän vasta, mutta he olivat aikaansa edellä ja olivat kollektiivisia persoonia usein mielestäni. He loivat sosialismin, vallankumouksen, valistuksen jne. Tai olivat ainakin kärjessä noita luotaessa.

   • Selvät-sävelet

    Koraania et sinäkään voi muttaa eurooppalaisiin ihmisoikeuksiin sopivaksi kirjaksi.

    ISIS ja Boko Haram noudattavat Koraanin ohjeita.

    Jos et noudata Koraanin ohjeita, olet liberaali ja voit siis jättää islamin.


   • pedifiili_islami

    Eihän sitä nyt niin vain jätetä islamia.Siitä seuraa rangaistus jossa tappaminen on pienin ja helpoin rangaistus.

    Pedofiili uskonto islami säilyttää kannatuksensa ainoastaan kovilla otteilla.
    Ihmisten sivistyminen kyllä muuten tuon uskonnon tuhona toimii.


  • alfa123om222

   Olen kuitenkin kuullut huhun, että saattaa olla, että perustuslakien ja ihmisoikeuksien luojat ovat saaneet ainakin vähän vaikutteita; ei niinkään Koraanista, vaan Haditheista. Erään historian kirjoituksen mukaan Ottomaanit olivat tukijoina omalta osaltaan Amerikan olojen järjestelyissä esim. USA:n perustuslain luomisessa.

   En pidä mitenkään toteen näytettynä, etteikö islam olisi ollut mukana kehittämässä ihmisoikeuksia sekä perustuslakeja. Eräät historian kirjoitukset tukevat näkemystä, että islam on ollut jopa kehityksen moottorina monille Valistuksen, Ranskan vallankumouksen sekä sosialismin piirteille. Myös Luterilaisuus sai perusteensa islamista. Jopa siinä määrin, että Jesajan kirjan viides luku puhuu Rakastetulle (Beloved, = Muhammad (SAAS)) perustetusta viinitarhasta, joka minun mielestäni on ehkä Luterilainen alue.

   Eräät pitivät Mahdina Ahmadia 1800-luvun lopussa. Ja hän itse on taipunut pitämään Mujaddidia kollektiivisena persoonana ainakin osittain. Jos tutkit esim. Otavan Ison Ensyklopedian artikkelia teollisuusmies Carnegiesta niin näet, että hänen kirjoitustensa nimet lähes kaikki viittavat Imaami Mahdin tehtäviin ja toimiin. Amerikassa otettiin vastaan monet Mujaddidien opetukset ja islamin päämäärät 1900-luvun alussa. Esim. Big Bang teoria on esitetty eräässä Ahmadin teoksessa.

   Koraani on käänetty kirja ja kaikki käännökset eroavat painotuksiltaan toisistaan. Eräät käännökset esittävät Koraanin tieteen moottorina, eräät esittävät sen muihin pyhiin kirjoituksiin synkronisoituna jne.

   Koraanin selitysteokset ovat asia erikseen. Ne ovat yleensä aika sotaisia ja ikään kuin sotataidon oppikirjoja. Niissä mustamaalataan muut kuin islamin kannattajat mitä synkimmin kuvin.

   Hadithien mukaan islamissa ei käsittäkseeni ole liberalismia, vaan Kalifin tukena on kaksi neuvosto. Yksi neuvosto koostuu "hyvistä" ja toinen "pahoista".
   Kaikki uudistajat ovat omalla tavallaan liberaaleja. Niin myös monet Mujaddid persoonat ovat olleet aikaansa edellä huomattavasti. Myös Sira kertoo niistä, jotka lausuivat isalamin uskontunnustuksen Profeetalle (SAAS), että joidenkin heistä islam oli hyvää, mutta joidenkin huonoa.

   Saatan olla väärässä monin paikoin siinä mitä yllä olen kirjoittanut ja ne ovat vain mun mielipiteitäni. On hyvä, että etsitte totuutta islamista ja kritisoitte sitä. Odotan itse Imaami Mahdia ja olen vain pintapuolisesti tutustunut islamiin.

   Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on lähettiläänsä!

   • harhaolettamusia

    Kyllä oot väärässä huhuinesi!!


  • perseet.pystyssä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   261
   6791
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   3855
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   105
   3037
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   61
   1521
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1512
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1469
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   938
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   904
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   90
   838
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   36
   803
  Aihe