Mennään kohti lopullista sekasortoa

KehittyyKestämättömäksi

Pääministeri Sipilän hallitus leikkaa köyhiltä, eläkeläisiltä ja yksinhuoltajilta, ja samalla rahaa riittää pumpattavaksi ylettömsti pakolaisongelmaan. Eninosa miesvaltaisistapakolaisista tulee irakista ja heille järjestetään asunto, ruoka, vaatteet, käyttörahaa ilman vastinetta eli täyshoito koko elintasopakolaisturisteille.
En ihmettele sitäkään, että kansan keskuudessa koetaan turvattomuutta ja syvää katkeruutta päättäjiemme saamattomuudelle ja suuri huoli tulevaisuudesta kasvaa.

Elämme nyt vaikeinta ja epävarminta aikaa mitä on sodan jälkeen ollut ja syypäitä tähän ovat eduskunnassa istuvat kansanedestajat ja hallituksen hölmöilijät jotka ovat täysin lahopäitä päättämään maamme asioista.

Nykyisellä menolla kaikki kansalaisille turvallinen elämä romuttuu ja tilalle tulee pelko, väkivalta ja rikollisuus lisääntyy huippulukemiin eikä poliisivoimat pysty turvaamaan ihmisten turvallista elämää.

Voisin ennustaa että Eurooppa ei kestä nykyistä pakolaisvirtausta ja yhteisymmärrys maitten välillä kariutuu lopulliseen erkanemiseen EU:sta tämä on melkoisen varma tapahtuma eikä siihen mene montaa vuotta.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VääräSuunta

   Tuohon jos lisätään se tosiasia ettei omista eduistaan halua luopua juuri se iäkkäin porukka joka on eläkkeellä tai piakkoin joutumassa eläkkeelle.
   Suomeen tulee mielenkiintoinen tilanne missä 40 % työikäisistä kantaa 60 % kansalaisista selkänahallaan.

   Kannattaisi muuttaa jo pois Suomesta, ei muuttaa tänne.

  • laskettutodellisuus

   suomalaisen työn tuottavuus on selvästi korkeampi kuin eu keskimäärä.
   suomalaisen työn hinta taas on korkeimpia eu:ssa?
   mietipä sitä. jos siis jantunen tulee tekeen koneasennuksen firmasta A firmaan B, se maksaa 200-300 euroa tunti.
   oikeesti jantunen saa 20 euroa palkkaa, josta maksaa veroa 7 euroa, se siis valtiolle.
   firma A maksaa valtiolle jantusen eläkkeitä ja muita sos. maksuja 10 euroa, korkeintaan. Mihin katoaa 90% summasta , jonka B maksaa A:lle?
   Tämä on suomen tuottavuusloikan idea, siis jantusen 20 eurosta pitää vähentää euro, jotta suomi nousee. hiphiphuraa, kapitaali ja sen naisystävistä koostuva hovi eli hallinto täytyy saada enemmän kuin 90 % jantusen työstä?????????????

   • MaaTäysinKuralla

    Tuohon kannattaa mainita sekin, että suomi on nyt suossa lopullisesti ja sieltä ei nousta koskaan eikä pakolaisvirtaan näytä olevan minkäänlaista loppua.
    Työntekijöiltä loppuu motivaatio tehdä mitään työtä ja he turhautuvat kun nurkissa maleksii toimettomia miesjoukkioita joille pitää hoitaa täyspalvelu ja elatus.


  • HoltitontaValvontaa

   Onko kukaan ajatellut miten tulevaisuudessa lapsenlapsemme elävät voivatko he kasvattaa enää lapsiaan turvallisessa yhteiskunnassa kun maa on täynnään rikollisia ja terroristeja? Tuohon vielä miten rajavalvonta saa selville kuka tai kellä tulijoista on rikollinen tausta tai hän on jopa terroristikoulutuksen saanut joka tulee soluttauneena tänne suunnittelemaan tekosiaan? Olen ymmärtänyt että suurimmalla osalla pakolaismiehistä ei ole mitään papereita tai jos on nekin on väärennöksiä ja muutenkin koko rajatarkastus on pelkkää lumetta. Kuka valvoo niitä pakolaismiehiä jotka ovat jo lähteneet omilleteilleen ilman tarkastuksia ja kuljeksivat nyt tuolla ilman että heistä on mitään henkilötietoja?

  • PolitiikanPönttöpäät

   Hallituksen päättäjät eivät kuuntele kansaa ja demokratia ei toimi ja nyt ainoa mahdollisuus kansalla on nousta kapinaan. Elämme selvästi diktatuurissa ja meille vain sanellaan elintasopakolaisten vapaa pääsy ja heidän elättämisensä sekä työntekijöihimme kohdistuvat pakkoleikkaukset.
   Media syytää täysillä propagandaa jolla se yrittää aivopesemään hölmöksi luulemaansa kansaa mutta onko kansa niin hölmöä miksi he sitä luulevat? Päättäjämme ovat laiastaan lepsuja ja oman edun tavoittelijoita nyt suomi ajetaan alas hyvinvointi ja kansallistuntomme on taaksejäänyttä jota ei takaisin saa koskaan. Kansan keskuudessa väkivalta ja anarkia lisääntyy, suomalaisten puolelta samoin tapahtuu täysin eri kultuureista tulleilta jotka haluavat pakottaa tänne meille omat lakinsa, uskontonsa ja kulttuurinsa.

  • OdotettavissaVarmasti

   Mitä mahtaa sotaveteraanit tuumata nykyisestä poliitikkojen hölmöilystä?
   Suomea ollaan nyt hävittämässä ja täysmiehitys on käynnissä poliitikoilla ei ole enää muuta huolenaihetta kuin huolehtia elintasopakolaisten hyvinvoinnista.
   Mielenkiintoista nähdä miten pääministeri Sipilä kumppaneineen kantaa vastuunsa kun nämä miehittäjät eli maahamme tunkeutujat mieshulikaanit alkavat rettelöimään ja tuhoamaan kaiken mitä eteen tulee?

  • NäinOnMarjat

   Nykyiset pönttöpää päättäjämme hallituksessa ovat vastuussa hallitsemattoman kansainvaelluksen päästämisestä maahamme.
   Nämä nykyiset hallituksen pönttöpäät kantavat vastuun ja sen seurauksista nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1977
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1754
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1247
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1004
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   937
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   875
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   731
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   718
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   693
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   673
  Aihe