Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mennään kohti lopullista sekasortoa

KehittyyKestämättömäksi

Pääministeri Sipilän hallitus leikkaa köyhiltä, eläkeläisiltä ja yksinhuoltajilta, ja samalla rahaa riittää pumpattavaksi ylettömsti pakolaisongelmaan. Eninosa miesvaltaisistapakolaisista tulee irakista ja heille järjestetään asunto, ruoka, vaatteet, käyttörahaa ilman vastinetta eli täyshoito koko elintasopakolaisturisteille.
En ihmettele sitäkään, että kansan keskuudessa koetaan turvattomuutta ja syvää katkeruutta päättäjiemme saamattomuudelle ja suuri huoli tulevaisuudesta kasvaa.

Elämme nyt vaikeinta ja epävarminta aikaa mitä on sodan jälkeen ollut ja syypäitä tähän ovat eduskunnassa istuvat kansanedestajat ja hallituksen hölmöilijät jotka ovat täysin lahopäitä päättämään maamme asioista.

Nykyisellä menolla kaikki kansalaisille turvallinen elämä romuttuu ja tilalle tulee pelko, väkivalta ja rikollisuus lisääntyy huippulukemiin eikä poliisivoimat pysty turvaamaan ihmisten turvallista elämää.

Voisin ennustaa että Eurooppa ei kestä nykyistä pakolaisvirtausta ja yhteisymmärrys maitten välillä kariutuu lopulliseen erkanemiseen EU:sta tämä on melkoisen varma tapahtuma eikä siihen mene montaa vuotta.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VääräSuunta

      Tuohon jos lisätään se tosiasia ettei omista eduistaan halua luopua juuri se iäkkäin porukka joka on eläkkeellä tai piakkoin joutumassa eläkkeelle.
      Suomeen tulee mielenkiintoinen tilanne missä 40 % työikäisistä kantaa 60 % kansalaisista selkänahallaan.

      Kannattaisi muuttaa jo pois Suomesta, ei muuttaa tänne.

    • laskettutodellisuus

      suomalaisen työn tuottavuus on selvästi korkeampi kuin eu keskimäärä.
      suomalaisen työn hinta taas on korkeimpia eu:ssa?
      mietipä sitä. jos siis jantunen tulee tekeen koneasennuksen firmasta A firmaan B, se maksaa 200-300 euroa tunti.
      oikeesti jantunen saa 20 euroa palkkaa, josta maksaa veroa 7 euroa, se siis valtiolle.
      firma A maksaa valtiolle jantusen eläkkeitä ja muita sos. maksuja 10 euroa, korkeintaan. Mihin katoaa 90% summasta , jonka B maksaa A:lle?
      Tämä on suomen tuottavuusloikan idea, siis jantusen 20 eurosta pitää vähentää euro, jotta suomi nousee. hiphiphuraa, kapitaali ja sen naisystävistä koostuva hovi eli hallinto täytyy saada enemmän kuin 90 % jantusen työstä?????????????

      • MaaTäysinKuralla

        Tuohon kannattaa mainita sekin, että suomi on nyt suossa lopullisesti ja sieltä ei nousta koskaan eikä pakolaisvirtaan näytä olevan minkäänlaista loppua.
        Työntekijöiltä loppuu motivaatio tehdä mitään työtä ja he turhautuvat kun nurkissa maleksii toimettomia miesjoukkioita joille pitää hoitaa täyspalvelu ja elatus.


    • HoltitontaValvontaa

      Onko kukaan ajatellut miten tulevaisuudessa lapsenlapsemme elävät voivatko he kasvattaa enää lapsiaan turvallisessa yhteiskunnassa kun maa on täynnään rikollisia ja terroristeja? Tuohon vielä miten rajavalvonta saa selville kuka tai kellä tulijoista on rikollinen tausta tai hän on jopa terroristikoulutuksen saanut joka tulee soluttauneena tänne suunnittelemaan tekosiaan? Olen ymmärtänyt että suurimmalla osalla pakolaismiehistä ei ole mitään papereita tai jos on nekin on väärennöksiä ja muutenkin koko rajatarkastus on pelkkää lumetta. Kuka valvoo niitä pakolaismiehiä jotka ovat jo lähteneet omilleteilleen ilman tarkastuksia ja kuljeksivat nyt tuolla ilman että heistä on mitään henkilötietoja?

    • PolitiikanPönttöpäät

      Hallituksen päättäjät eivät kuuntele kansaa ja demokratia ei toimi ja nyt ainoa mahdollisuus kansalla on nousta kapinaan. Elämme selvästi diktatuurissa ja meille vain sanellaan elintasopakolaisten vapaa pääsy ja heidän elättämisensä sekä työntekijöihimme kohdistuvat pakkoleikkaukset.
      Media syytää täysillä propagandaa jolla se yrittää aivopesemään hölmöksi luulemaansa kansaa mutta onko kansa niin hölmöä miksi he sitä luulevat? Päättäjämme ovat laiastaan lepsuja ja oman edun tavoittelijoita nyt suomi ajetaan alas hyvinvointi ja kansallistuntomme on taaksejäänyttä jota ei takaisin saa koskaan. Kansan keskuudessa väkivalta ja anarkia lisääntyy, suomalaisten puolelta samoin tapahtuu täysin eri kultuureista tulleilta jotka haluavat pakottaa tänne meille omat lakinsa, uskontonsa ja kulttuurinsa.

    • OdotettavissaVarmasti

      Mitä mahtaa sotaveteraanit tuumata nykyisestä poliitikkojen hölmöilystä?
      Suomea ollaan nyt hävittämässä ja täysmiehitys on käynnissä poliitikoilla ei ole enää muuta huolenaihetta kuin huolehtia elintasopakolaisten hyvinvoinnista.
      Mielenkiintoista nähdä miten pääministeri Sipilä kumppaneineen kantaa vastuunsa kun nämä miehittäjät eli maahamme tunkeutujat mieshulikaanit alkavat rettelöimään ja tuhoamaan kaiken mitä eteen tulee?

    • NäinOnMarjat

      Nykyiset pönttöpää päättäjämme hallituksessa ovat vastuussa hallitsemattoman kansainvaelluksen päästämisestä maahamme.
      Nämä nykyiset hallituksen pönttöpäät kantavat vastuun ja sen seurauksista nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe