Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lietoon satamäärin mamuja

Tervetulleita

Liedon kunnanhallitus on kutsuttu ylimääräiseen kokoukseen päättämään Tarvashovin antamisesta vastaanottokeskukseksi. Sitä varten hankitaan kalusteita ja vuodevaatteita. Kolmivuorotyöhön tarvitaan henkilökuntaa sekä vartioliike palkataan ympärivuorokautiseen valvontaan. Nämä toimenpiteet maksavat kunnalle vain noin 550000 euroa loppuvuoden osalta, kun 450...500 mamua sijoitetaan kuntaan.

26

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hhhcghkkdf

      .....

    • hggghhh

      .....

    • lietoon

      Lisaa maahanmuuttajia.
      Lietolainen ylipaataan on rasistinen.
      Toivottavasti syntyy monikulttuurisia lapsia jotta Liedon alykkyysosamaara saadaan nousuun.

      • älykkyysosamaara

        ei taida kirjoittajalakaan olla liian iso alykkyysosamaara


      • zxcdftre
        älykkyysosamaara kirjoitti:

        ei taida kirjoittajalakaan olla liian iso alykkyysosamaara

        ylipaataan.................hih.


    • SeenNotSeen

      Ai Lietoko sitten vastasi Turun/Randellin kutsuun? (Oli kokous ke 23.9. ympäristökuntien kanssa).

      Aikoinani itsekin pyörähdellyt Tarvashovissa, vaan nyt ei siellä tule musiikki soimaan, kun islam kieltää musiikin.

      Varautukaa siihen, että tulijoista (jos 500), 480 on taistelukuntoisia 20-35-vuotiaita tasitelukuntoisia miehiä, ja muodon vuoksi loput 20 naisia ja lapsia, tai "lapsia" (jollaisen pääministeri Sipiläkin tapasi). Näistä sitten tehdään kuvien kanssa ne lehtijutut kansan myötätunnon herättämiseksi.

      Olkaa paikalliset valppaina, ja vähintäänkin seuratkaa, minkälaista porukkaa Tarvashoviin rantautuu.

      Ihan tilastojen mukaan, vain 2-3 % tulijoista on Syyriasta, jota koko ajan media rummuttaa sydäntäsärkevien lapsikuvien kanssa.

      Tosiasiassa tulijoista lähes 80% on nuoria taistelukuntoisia muslimimiehiä, joilla iPhoneja, rahaa ja valloittajamentaliteettia riittää. Suurin osa Irakista ja Somaliasta, jotka molemmat ovat turvallisia maita, mutta joiden kanssa Suomella ei ole palautussopimusta.

    • nm1

      Ok.

    • nm1

      Ok.

    • ÄhlämSähläm

      Tarvasjoen alueesta voisi tehdä maahanmuuttajien paratiisin. Sikalat kielletään ja kirkko muutetaan moskeijaksi. Katukyltit vain arabiaksi.

    • onkin

      Mamu.

    • olensanaton

      Kiitos Liedonkin perussuomalaisille!

    • onkin

      Ps.

    • yllättynyttästä

      Joopa, tosiasiassa tulee nuoria miehiä ja jokunen perhe Syyriasta. Kannatan nimenomaan Syyrian pakolaisperheitä ja heidän auttamistaan, mutta en niiden, jotka hakevat vaan ja ainoastaan hyvää itselleen joillakin verukkeilla.

      Tämä yllätystulijat, nuoret miehet ovat todellakin tainneet yllättää kaikki Euroopan osavaltiot. Saksa on nostanut jo ihmettelyn siitä, miksi nämä nuoret miehet ajavat takseilla Saksan halki, valittavat asumisoloista ja ruuasta, samaa kuin täällä meillä Suomessa.

      Maahanmuuttajia tulee niin paljon, ettei hyvä seuraa. Jotenkin tämä tilanne on kaiken kaikkiaan erikoinen juttu, jonka ydintä ei oikeesti tiedetä, miksi näin on, että kaiken aikaa maahamme tunkeutuu noin suuria pakolaismassoja. Noh, aika näyttää mihin tässä mennään.

      • TyhmäTyhmempiSuvakki

        Takseilla ne ajavat täälläkin. Kunniakansalaiset ovat ajaneet Torniosta Turkuun ja lasku on ollut 1400€. Tämä tapahtui ennen kuin se järjestelykeskus avattiin Torniossa.


    • antipropaganda

      Olin muutama vuosi sitten kumileimasinkokouksessa käsittelemässä Liedon maahanmuuttopolitiikkaa. Valtio oli antanut ohjeistusta miten liedon tulisi toimia. Kukaan muu kokoukseen osallistuja ei ollut esitteitä lukenut. Niissä todettiin mm. että ensisijalla kiintiön täyttämisessä tulee huomioida 17 vuotiaat jotka ovat ensisijalla. Lisäksi Liedolle annettiin ohjeistus että liedon tulee antaa ulkomaille hyvä kuva itsestään.

      Esitin kysymyksen. Eikö Liedon tule antaa rehellinen kuva itsestään, eikä yksioikoisesti hyvää kuvaa. Sain tästä kommentista rasistikortin eräältä demarilta ja muut kumilaimasimet osittain yhtyivät siihen. Kysyin myös asuntotilanteesta koska tuolloin oli tiedossa ettei hakemuksiin pystytä vastaamaan ja jonot ovat erittäin pitkät.

      Kiintiön täyttäminen edellyttää asunnon antamista. Lisäksi kun kyseessä on alaikäinen on kunta velvoitettu antamaan perheväellekin asunnot suomesta mikäli nämä niitä hakevat. Tyhmiä ihmisiä on helppo houkutella aikaansaamaan kuntalaisille lisää hankaluuksia tällaisia päätöksiä tehdessä. Voin kertoa että nuo kokoukset ovat lähinnä seurapiirilässytystä jossa kerätään kokouspalkkioita ja litkitään kahvia ja voileipiä.

      Miksi 17 vuotias on etusijalla? Tämä on ensinnäkin ikärasismia. Hiukankin asiaa ajatteleva kykenisi kyllä päättelemään etteivät 17-vuotiaat ole maassaan niitä vainotuimpia. He ovat vasta lapsia eivätkä voi olla poliittisesti vainottuja! Kyse on siitä että maassamme saataisiin aikaan hankaluuksi joiden myötä verokiristykset saadaan näyttämään oikeutetummilta. Ne rahat eivät kuitenkaan tule kansan hyväksi vaan ne käytetään meidän elon hankaloittamiseksi. Elon hankaloittaminen saa aikaan tyhmyyttä joka on näiden todellisten rikollisten tavoite, sillä tyhmä äänestää mielummin tyhmää.

      Miksi sitten tuo kansa tahdotan ajaa pois kotiseuduiltaan? Vastaus: Jotteivat he kykenisi vastustamaan ulkolaisten invaasiota. Siellä tiedetään olevan hyvää maata ja jopa tehtaat valmiina vallattavaksi. Meidän (lähinnä länsimaiden) eliitti siirtää tuotannon sinne veroparatiisiin ja säästää osan kansasta orjatyövoimanaan. Näin he tulevat haalimaan monopoliaseman ja myyvät tuotteensa meillä törkyhinnoilla.

      • TyhmäTyhmempiSuvakki

        Sipilän karvainen sotalapsi Farad on myös ullatus ullatus 17-vuotias! Taitaa olla tämä 17-v agenda levinnyt rajojemme ulkopuolelle vai onkos tullut rajojen ulkopuolelta Suomeen?


      • Antipropaganda
        TyhmäTyhmempiSuvakki kirjoitti:

        Sipilän karvainen sotalapsi Farad on myös ullatus ullatus 17-vuotias! Taitaa olla tämä 17-v agenda levinnyt rajojemme ulkopuolelle vai onkos tullut rajojen ulkopuolelta Suomeen?

        Vai niin.. Eipä yllätä. Ja saahan Sipilä vielä tuntuvan korvauksenkin. 600€/kk vuokrana, joka varmasti maksetaan puhtaana käteen veronmaksajilta. Hyväntekeväisyyttä muka? Tavallinen vuokrasopimus jota sitten ylistetään ympäri maailmaa hyväntekeväisyytenä. Mikäs siinä on vuokratessa ja laitetaan hakemukset vielä sukulaisillekin. Taattua rikastumistahan se tietää. Tällaisia rikollisia tuonne politiikkaan mukaan valitaan, eikä sinne rehelliset pääse.
        Ei tavalliset pulliaiset mitään vuokratuloja saa mutta rikolliset kylläkin. Meidät kyllä velvoitetaan tekemään asiat ilmaiseksi kun nuo kriminaalit itse lähtee syyrian veroparatiisiin ajettuaan ensin asukkaat pakoon.


    • soittaa

      Yritin

    • jjbjkkj

      Jjhjhh

    • bhhgg

      Hjvgg

    • mamujamme

      Satamäärin

    • turunmurre

      Liedon kunnanhallituksen ihmiset voivat alkaa varautumaan terrori iskuihin heitä vastaan. Emme tule katsomaan sivusta heidän päätöntä toimintaana vaan tulemme antamaan tuntuvan opetuksen.

    • nm1

      Ok.

    • nm1

      Ok.

    • Okkkkkk

      nm1

    • 2015vuonnakin

      Lieto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe