La ligaa kovin vähän

Raha.ratkaisee

Espanjalaista jalkapalloa tuli aikaisemmin Canal plussan kanavilta. Sitten Viasat luuli tehneensä hyvät kaupat, kun ryhtyi esittämään pari La ligan ottelua viikossa. Ei kukaan ole niin pöljä, että maksaisi noin vähästä ottelumäärästä. Viasatin ei tarvitse maksaa otteluista paljon, koska niitä esitetään niin vähän, mutta eipä tule katsojamaksujakaan.
Hupaisinta asiassa on, että DNA:n (entinen Welho) ympäripuhuja soitti minulle ja tuputti kovasti Viasattia MTV:n tilalle. Taitaa saada provikat, jos onnistuu?
MTV Sport esittää yhtenä lauantaina enemmän englantilaista futista kuin Viasat koko viikkona espanjalaista. - No juu, heikko kassavirta on vähentänyt MTV:nkin tarjontaa: futiksen mestareiden liigaa ei enää esitetä, ja lätkän mestareiden liiga katoaa myös tämän kauden jälkeen.
Ei tarvitse olle mikään ennustajaguru, jos toteaa, että myös MTV:n kassavirta heikkenee ensi syksynä. Varmaankin kaikenlaista halpaa roskaa keksitään tilalle.

7

721

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Katsojako

   No pitää viirata korvien välistä tosi paljon että kiinnostaa kattoa semmosta roskaa.
   Kyllä nää yhtiöt menee markkinapohjaisesti eikä ne muutaman palikan takia pidä yllä kannattamatonta roskaa. Yle on eri asia, sielä eletään neuvostosuomen aikaa ja toimittavat täyttä paskaa koska saavat rahaa ikkunoista ja ovista ilman minkäänlaista tulosvastuuta, eipä tässä muuta.

  • ettänäinon

   Eihän Viasat eikä mikään muukaan näytä nykyään La Ligaa.

  • korvenpoikanen

   Mitä se höpiset .Veikkaus-tv:llä näkyy päivittäin ja puolivirallisia kanavia netissä vaikka kuinka paljon joissa futista kymmeniä otteluita koko ajan ilmaiseksi.
   Pellejäkö te olette kun maksatte tyhjää.

  • Kiinnosti

   Ei tullu si sevilla - real madrid vaikka useassa mainoksessa sitä lupailtiin. aijai

  • La_ajaja

   La liga peleistä yksikään, eikä mitkään muutkaan sieltä esitettävät videokuvat näy Pohjolan perukoille kys. nettiselaimelta, jos veikkaus-TV:n vaatima selainlaajennus (Flash) lakkaa jossain vaiheessa siinä selaimella toimimasta.

   Mistäs sitten näet mitään, jos ei käsillä varakonettakaan? Se yksittäinen katseluilta ainakin menee silloin päin mäntyä. Tulosarkistosta voi ainoastaan nähdä pelituloksein karut lukemat - todelliset toteutuneet pelitulokset (ja roposia meni taas veikkauksen vetoihin), aiii-ja-ja-ja-ja!!!

  • Dinho10
  • LaLigaa.riittää

   Näkyyhän noita La Ligan matseja nykyisin Viasatilla aika paljon. Itse katselen niitä 65 tuuman telkusta olohuoneen sohvalla ilman mitään tietokonenäpertelyjä, mutta ymmärrän kyllä, että vähävaraiset tekevät toisin. Mukava on kuunnella Tuomas Virkkusen asiantuntevia selostuksiakin, tosin hänen suomen taitonsa on hieman niin ja näin. Mies ei esimerkiksi käytä lainkaan sanaa "kuin", vaan selostaa aina: Hän pelaa nyt paremmin MITÄ viime vuonna. Tai: Joukkueen pelitapa on erilainen MITÄ viime vuonna.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3480
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   205
   2599
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   56
   1244
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   308
   1021
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   933
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   812
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   788
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   783
  Aihe